|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
Dziewoje, któraś z Was jeszcze mieszka koło ulicy Makuszyńskiego i mogłaby coś stamtąd odebrać w tygodniu pomiędzy 8:00-13:00?
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
http://wyborcza.pl/1,75478,11052950,...s_w_zyciu.html
Tak się zastanawiam co myślą widząc że przychodzi do mnie 5 przelewów 'za zebrę' Pospałam trochę, ale dalej niewyraźna jestem... No i dziwnie w żołądku :/
|
#453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jutro idę na 10 na brzuchomanie, też pierwszy raz. I polecam jak coś te zajęcia total abs, codziennie o 17. 30 i chyba 19.30 15-30 minut a nieźle dają w kość
|
|
#454 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potwierdzę Ci rano mój przyjazd smsem ![]() Aha, i to też będzie mój pierwszy spinning, więc w razie czego razem będziemy zostawać w tyle ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Blair, gdybyś była w Krakowie i miała ochotę na pogadanki to daj znać No i gdybyś nie chciała spać w mieszkaniu to od poniedziałku jestem sama i możesz wpadać
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Kotka będzie miała dom!
Jutro o 15:00 ją zawożę. Od razu zabiorą ją do weta, odrobaczą, odpchlą, usuną kleszcze i zaleczą oczka ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
Pewnie, że tak! Jesteś kochana Tam sprzedają bardzo tanio atomki do przelewania perfum, więc sądzę, że nie tylko skorzystam ja, ale też Melka Jak będziesz wiedzieć to daj znać, ja Ci przeleję kasę na konto za atomki, wyślę do nich zamówienie i tylko będzie do odbioru
|
|
#456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#457 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ale wy jesteście szybkie, niecałe 2 dni a tyle nadrabiania:/
1/2 Trust- Twój opis już cokolwiek mówi Najśmieszniejsze jest to, że do W. jest z Krk tyle samo co do Lublina- 300 km ![]() Cytat:
nie mówiąc już o wszystkich problemach jakie z utraty wynikająchętnie się przyłączę ![]() Cytat:
![]() Ecrulo- Twoje historia jest niesamowita zresztą jedna i druga.Podziwiam Cię za opanowanie i pomysłowość, a w przypadku uratowania kolegi za odwagę ![]() Ciekawi mnie co temu typowi strzeliło do głowy żeby z takiego miejsca kraść obrazy, przecież to niedorzeczne. Cytat:
fajnie jest w sumie pobyć sam na sam, ale wydaje mi się, że na dłuższą metę jest to przykre. Cytat:
chcesz się wybrać do Wawy żeby go odwiedzić? ![]() ja nie wiem czy pojadę bo mi się trochę to pokomplikowało poza tym mam wrażenie że cięzko jest się nam zgrać co do wolnych terminów ja niestety w lutym mam 2 weekendy wolne i to te "pośrodku" [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31920724] gg22 - strasznie mi przykro z powodu telefonu, ja to bym się chyba zapłakała na śmierć...[/QUOTE] ja się właśnie zapłakuję i wściekamCytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#458 |
|
Copyraptor
|
Dziewczyny, uwaga, reklama
tym, które chcą zrzucić kilka kg i ćwiczą naprawdę bardzo polecam czerwoną herbatę pitą regularnie
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
GG, szczerze to mi się bardziej podoba Wiedeń niż Praga. W Wiedniu uwielbiam to, że nie ma korków, jest mało ludzi na ulicach i naprawdę przepiękna zabudowa. Plus uprzejmi ludzie i kierowcy, puszczają pieszych na przejściach za każdym razem. Praga także jest piękna, ale zatłoczona i nie tak spektakularna jak Wiedeń. A Wiedeń nocą to absolutnie cudowne miasto
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2012-01-30 o 18:34 |
|
|
|
#460 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam 2/2
Cytat:
rozumiem, że to dlatego że na tamtym etapie nie wiedziałaś o takich cudach![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() w ostateczności będę rozsyłać maile z prośbą żeby mi znajomi podali nr, ale jednak sporej części nie odzyskam ![]() Cytat:
chociaż czeka mnie jeszcze na tych podyplomowych egzamin semestralny w marcu i potem obrona pracy, ale podejrzewam, że to będzie pikuśooo fajnie ![]() a co z urlopem, dostałaś? wybierasz się gdzieś? Cytat:
![]() Cytat:
no to mnie zaskoczyłaś!mnie się tez kilka razy zdarzyło że chciałam się wynieść z łóżka, ale dość szybko wizja spania na podłodze studził moje emocje ![]() Cytat:
do tej pory nie wiem dlaczego, a piłam na prawdę regularnie i przed 3miesiące co najmniej
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||||
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
O Ty!
No to atomki będą dla mnie
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież Ci pisałam i pytalam, czy chcesz - nie chciałaś. Dopiero potem się okazało, ze atomki można dostać w Krk
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
oo to świetnie
ile? od kiedy masz?to kiedy jakieś spotkanie? ![]() oooo, to w takim razie możesz rozebrać ninę
|
|
|
#466 |
|
Copyraptor
|
Gg, nie wiem czemu u Ciebie nic nie działa szczerze mówiąc...może to dlatego, że ogólnie jesteś dość chuda, i po prostu organizm odmawia już schudnięcia bardziej?
|
|
|
|
#467 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy mogłabym tam podjechać jutro rano tak o 9:20? Bo jutro jestem w stanie to zrobić jadąc na zajęcia do Platinium, a co do czwartku i dalszych dni to naprawdę może być różnie Albo w sumie tak koło 12, wracając z klubu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. No to zachęciłyście mnie do odwiedzenia Wiednia ![]() 3. Zastanawiam się ile te obrazy były warte... bo pewnie Van Gogh to tam nie wisiał ![]() 4. No Jego odwiedzić i w ogóle pobyć chwilę w stolicy (spotkać Bartmana . Ostatni raz zwiedzałam Wawę chyba w klasie maturalnej... A teraz Tż będzie miał do swojej dyspozycji mieszkanie służbowe, więc będzie łatwiej Co do weekendu to ja też na chwilę obecną nie wiem, 11.02 chyba mam poprawkę 5. Prawda? Też mam takie myśli ![]() Cytat:
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-01-30 o 19:14 |
||||
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
W czasie sesji wizażanki produkują posty?
Poszalalyście Ecrulo dziękuję za informację Nie mogę znaleźć ich strony ale pewno nie mają... Granatowo co do tych przedślubnych prowadzonych do dentysty - ja też kiedyś, już dawno, dawno, namówiłam K. żeby poszedł bo nie mogłam uwierzyć, że nigdy nie miał zęba leczonego. Prawie padłam z wrażenia i stwierdziłam, że jak pójdzie to będzie miał co najmniej kilka, bo ja mam prawie wszystki leczone. I okazało się, że ma zęby w stanie idealnym, dentystka stwierdziła, że nie ma co mu zrobić ![]() A co do p. Ani - nie wiesz czy ona robi leczenie kanałowe tylko pod mikroskopem? Bo jak tak to pewno ktoś inny zrobiłby mi normalnie i byłoby dużo taniej... ![]() Ecrulo podziwiam Cię za opanowanie Powinnaś dostać dużą premię ![]() Granatowo to śniadanie to chyba "na podłogę" a nie "do łóżka" Swoją drogą to mój by mnie przeniósł i nie byłoby gadania
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-purr-edp.html
muszę to przewąchać cudna flaszkapoza tym muszę poznać Tresor Midnight Rose, Ninę Ricci Love in Paris bodaj i Aliena może coś mi podejdziegg, jak bede cos rozlewac to zrobie to razem, taniej za przesylke wyjdzie
|
|
|
|
#470 |
|
Copyraptor
|
Granatowo, no to cudów nie będzie
![]() MLH, a w takim razie mogłabyś dać twister Granatowej, jeżeli się będziecie widziały na fitnesie? Ja zabieram niebawem od Granatka skarpety, więc może w końcu by się udało tej wymiany dokonać...co wy obie na to?
|
|
|
|
#471 |
|
Zadomowienie
|
cholerka a pijesz te jakieś☠slimy, czy po prostu czerwoną? U mnie w markecie jest jedna jedyna zwykła czerwona herbata, a reszta to opakowania pełne dodatków (grejpfruity itp) opisane jako slim. Oczywiście też☠pu-erth, ale droższe. Ciekawa jestem czy to w praktyce wiele zmienia.
I ile pijesz dziennie / z jaką częstotliwością? Kto mnie będzie kiedykolwiek pytał o ustawę o instytucji kulturalnej albo o definicję działalności pożytku publicznego czy programy roczne... no kto?
|
#472 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cholerko,
Prasowany Pu-Erh? Podobno tylko taki działa, u mnie przyspieszył metabolizm wego czasu. Zamówionko na prasowane pu erhy? ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- 6xm, http://www.wps.com.pl/
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę mega wdzięczna
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra idę się do klubu tłumaczyć
![]() W ramach krótkiego wyjaśnienia tu ja napisałam tylko o niespodziance, choć większość dobrze jej znaczenie zinterpretowała ![]() Trust fajnie, że kicia znajdzie dom
|
#476 |
|
Copyraptor
|
Ja piję jakąś zwykłą z supermarketu, sypaną z aromatem cytrynowym, i działa
zerknęłam tylko w skład czy nie ma żadnego dodatkowego syfu. Więc zamawiać nie będę, piję tego tyle, że bym zbankrutowała, a ta sypana jest bardzo wydajna ![]() Wypijam od jednego do pięciu 0,5l kubków dziennie, zależy co robię średnio 2-3.
|
|
|
|
#477 |
|
Matka Smoka
|
Oj masakra z tym wizażem, dwa razy próbowałam wielocytować, więcej nie próbuję.
Więc to co zapamiętałam: OMD - wiem jak działa Środa z orange i chętnie podeślę smsa, ale chyba chętnych brak. Ale polecam ,,Rzeź" - byłam dzisiaj. Także: granatowo - Polański nie zawiódł, choć to trochę inna bajka niż do tej pory. Cholerka - ja tam od dawna piję czerwoną, chociaż zazwyczaj 1-2 kubki. Nie zauważyłam wpływu na metabolizm, za to bardzo dobrze mi robi picie jej po obiedzie. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- blair - o tych przelewach gadali dzisiaj w Esce rock rano i właśnie też się zastanawiałam nad naszymi
|
|
|
|
#478 | ||||
|
Pani Buka
|
ta sesja wykończy moje oczy, jutro uczę się od rana a wieczorem odpoczywam
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale u mnie jest ten problem, że lubię różnorodność, więc zwykle dziennie piję jedną czarną albo owocową, jedną zieloną i jedną czerwoną Cytat:
![]() no właśnie szczególnie dlatego, że sesja jest!
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-01-30 o 21:49 |
||||
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grrr, jak wrócę do Krk to na pewno posiadówa będzie, z płaczem i żalem wylewaniem połączona ![]() Czuję się jeszcze gorzej niż rano, oprócz bólu (bUlu) gardła doszło ucho Tyle dobrze że antybiotyk ma dość szerokie spektrum z tego co widzę, więc powinien zadziałać.
|
|
#480 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

wybacz 

Domyślam się, że próbowałaś się dodzwonić i był wyłączony? Ja pewnie naiwnie i tak wrzuciłabym ogłoszenie na gumtree do zgubionych 
zresztą jedna i druga.
Co prawda "tylko" do Warszawy, ale i tak mi trochę smutno. Do tej pory najdłużej nie widzieliśmy się jakieś 2-3 dni

Po czym wybiegł i był spokój...Wrócił po chwili-z obrączką na palcu i żoną pod ręką