Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~ - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-30, 17:11   #451
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~

Dziewoje, któraś z Was jeszcze mieszka koło ulicy Makuszyńskiego i mogłaby coś stamtąd odebrać w tygodniu pomiędzy 8:00-13:00?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 17:12   #452
blair witch
Zakorzenienie

http://wyborcza.pl/1,75478,11052950,...s_w_zyciu.html

Tak się zastanawiam co myślą widząc że przychodzi do mnie 5 przelewów 'za zebrę'

Pospałam trochę, ale dalej niewyraźna jestem... No i dziwnie w żołądku :/
Stary 2012-01-30, 17:28   #453
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
MLH, zapomniałam, że Ty też masz karnet wybacz

W czwartek na spinning

Ale też mi możesz dać znać jeśli będziesz szła do tego czasu na coś
O, to może pójdę z wami? Chciałabym spróbować, mam nadzieję że dam radę;p
a jutro idę na 10 na brzuchomanie, też pierwszy raz. I polecam jak coś te zajęcia total abs, codziennie o 17. 30 i chyba 19.30 15-30 minut a nieźle dają w kość

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 17:46   #454
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
O, to może pójdę z wami? Chciałabym spróbować, mam nadzieję że dam radę;p
a jutro idę na 10 na brzuchomanie, też pierwszy raz. I polecam jak coś te zajęcia total abs, codziennie o 17. 30 i chyba 19.30 15-30 minut a nieźle dają w kość
Ooo, to chyba też się przejadę jutro na 10 Byłam już u nich na brzuchomanii, ale u innej instruktorki
Potwierdzę Ci rano mój przyjazd smsem
Aha, i to też będzie mój pierwszy spinning, więc w razie czego razem będziemy zostawać w tyle

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Dziewoje, któraś z Was jeszcze mieszka koło ulicy Makuszyńskiego i mogłaby coś stamtąd odebrać w tygodniu pomiędzy 8:00-13:00?
Nie wiem czy Cię to ratuje, ale jutro pod wieczór dam Ci znać czy mogłabym odebrać w czwartek

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość

Tak się zastanawiam co myślą widząc że przychodzi do mnie 5 przelewów 'za zebrę'

A może to grypa żołądkowa?
Blair, gdybyś była w Krakowie i miała ochotę na pogadanki to daj znać
No i gdybyś nie chciała spać w mieszkaniu to od poniedziałku jestem sama i możesz wpadać
Stary 2012-01-30, 17:57   #455
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Kotka będzie miała dom! I będzie miała mamę kotkę Jutro o 15:00 ją zawożę. Od razu zabiorą ją do weta, odrobaczą, odpchlą, usuną kleszcze i zaleczą oczka

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Nie wiem czy Cię to ratuje, ale jutro pod wieczór dam Ci znać czy mogłabym odebrać w czwartek

Pewnie, że tak! Jesteś kochana Tam sprzedają bardzo tanio atomki do przelewania perfum, więc sądzę, że nie tylko skorzystam ja, ale też Melka Jak będziesz wiedzieć to daj znać, ja Ci przeleję kasę na konto za atomki, wyślę do nich zamówienie i tylko będzie do odbioru

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-30, 18:01   #456
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Ooo, to chyba też się przejadę jutro na 10 Byłam już u nich na brzuchomanii, ale u innej instruktorki
Potwierdzę Ci rano mój przyjazd smsem
Aha, i to też będzie mój pierwszy spinning, więc w razie czego razem będziemy zostawać w tyle

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

A może to grypa żołądkowa?
Blair, gdybyś była w Krakowie i miała ochotę na pogadanki to daj znać
No i gdybyś nie chciała spać w mieszkaniu to od poniedziałku jestem sama i możesz wpadać
o, fajnie by było, razem zawsze razniej. narazie chodziłam tylko na sama siłownię, chcialabym jeszcze sprawdzić te zajęcia z linami TRX

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 18:05   #457
gg22
Zakorzenienie

ale wy jesteście szybkie, niecałe 2 dni a tyle nadrabiania:/

1/2

Trust- Twój opis już cokolwiek mówi szkoda jednak że nie udało Ci się pozwiedzać Wiednia bo jest przepiękny. Nigdy nie potrafiłam się zdecydować czy większe wrażenie robi na mnie Praga czy właśnie Wiedeń.
Najśmieszniejsze jest to, że do W. jest z Krk tyle samo co do Lublina- 300 km

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Może to i lepiej, że nie wiesz, że telefon zwinął Ci jakiś chłopaczek w białych lakierkach... A tak na poważnie to strasznie mi przykro, telefon niby taka głupota a człowiek w rzeczywistości ma w nim połowę życia Domyślam się, że próbowałaś się dodzwonić i był wyłączony? Ja pewnie naiwnie i tak wrzuciłabym ogłoszenie na gumtree do zgubionych

Jak będę szła to dam znać, może akurat się przyłączysz! Ja bardzo lubię obsługę z tamtego sklepu
a co za różnica czy miał białe lakierki czy nie? to jest okropne uczucie, że jakiś dupek zabrał mi właśnie pół życia:/ ja się jak głupia przywiązuję do takich rzeczy, do tel. i tego co w nim mam nie mówiąc już o wszystkich problemach jakie z utraty wynikają

chętnie się przyłączę

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
to kiedy idziemy?

Ecrulo- Twoje historia jest niesamowita zresztą jedna i druga.
Podziwiam Cię za opanowanie i pomysłowość, a w przypadku uratowania kolegi za odwagę
Ciekawi mnie co temu typowi strzeliło do głowy żeby z takiego miejsca kraść obrazy, przecież to niedorzeczne.

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
lewdo wstałam a już musze iść do pracy.... na dodatek jestem sama w mieszkaniu do czego nie jestem przyzwyczajona i czuje się strasznie samotnie;/
mieszkanie samemu ma swoje minusy.
fajnie jest w sumie pobyć sam na sam, ale wydaje mi się, że na dłuższą metę jest to przykre.

Cytat:
A propos samotnego mieszkania, Tż wyjeżdża na miesiąc w delegację Co prawda "tylko" do Warszawy, ale i tak mi trochę smutno. Do tej pory najdłużej nie widzieliśmy się jakieś 2-3 dni

Dlatego GG, Lalaith, czas doprecyzować planowany wspólny większy wypad do stolicy
a ja myślę, że to chyba całkiem dobrze. a miesiąc to wbrew pozorom nie jest wcale tak długo.
chcesz się wybrać do Wawy żeby go odwiedzić?
ja nie wiem czy pojadę bo mi się trochę to pokomplikowało poza tym mam wrażenie że cięzko jest się nam zgrać co do wolnych terminów ja niestety w lutym mam 2 weekendy wolne i to te "pośrodku"

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31920724]
gg22 - strasznie mi przykro z powodu telefonu, ja to bym się chyba zapłakała na śmierć...[/QUOTE]

ja się właśnie zapłakuję i wściekam

Cytat:
To ja przytoczę też sytuację z 'mojego podwórka'
Przychodził do nas co jakiś czas facet taki po 40-z piękną, młodą dziewczyną Był to już taki stały klient, którego się kojarzyło. Zaraz za barem mamy wejście do podręcznej chłodni Pewnego dnia moja mama tam weszła a tu nagle patrzy-facet wpada jak oparzony za nią i błagalnym tonem prosi "Pani mnie nie zna, Pani mnie widzi pierwszy raz" Po czym wybiegł i był spokój...Wrócił po chwili-z obrączką na palcu i żoną pod ręką Udawał przed żonką, że ktoś mu nasz bar polecił i jest pierwszy raz
jak to czytam i to co napisała Blair to na prawdę zaczynam wątpić we wszystko
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 18:27   #458
cholernarejestracja
Copyraptor

Dziewczyny, uwaga, reklama tym, które chcą zrzucić kilka kg i ćwiczą naprawdę bardzo polecam czerwoną herbatę pitą regularnie u mnie są naprawdę super efekty, a metabolizm wcześniej leżał i kwiczał, więc mimo diety i ćwiczeń nic się nie ruszało. Obczytałam się o czerwonej herbacie, kupiłam pudełeczko i piję regularnie, i naprawdę dużo mi daje. Wiadomo, samo picie herbaty nic nie da, ale skoro ćwiczycie/uważacie na jedzenie to warto dołączyć
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 18:32   #459
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

GG, szczerze to mi się bardziej podoba Wiedeń niż Praga. W Wiedniu uwielbiam to, że nie ma korków, jest mało ludzi na ulicach i naprawdę przepiękna zabudowa. Plus uprzejmi ludzie i kierowcy, puszczają pieszych na przejściach za każdym razem. Praga także jest piękna, ale zatłoczona i nie tak spektakularna jak Wiedeń. A Wiedeń nocą to absolutnie cudowne miasto Żałuję, że nie widziałam Schonbrunn, ale będzie pretekst, żeby pojechać znowu, tym razem po prostu zwiedzać Ale widziałam Parlament, Operę, Muzeumquartier, Uniwersytet wiedeński, niesamowite biurowce, luksusowe sklepy, wszystko nocą

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Edytowane przez trustmyself
Czas edycji: 2012-01-30 o 18:34
Stary 2012-01-30, 18:35   #460
gg22
Zakorzenienie

nadrabiam 2/2

Cytat:
Ale chyba jak się jest samemu to jednak jakoś tak inaczej to idzie...
Jednak uświadomiłaś mi, że żaden chłopak nigdy nie widział mnie w maseczce...
ani razu przez tyle lat mieszkania z facetem?! rozumiem, że to dlatego że na tamtym etapie nie wiedziałaś o takich cudach

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
dużo spacerując po samym Zakopanym, wjechaliśmy na Gubałówkę tam spędziliśmy sporo czasu, pogoda była cudna, słoneczko grzało i nie było czuć, że jest wielki mróz, widoki śliczne
No i TŻ zrobił mi taką niespodziankę, że hoho
no jak cudownie się takie rzeczy czyta, ah! i nie ukrywam też zazdrości

Cytat:
Nie miałam ich jak przekazać, bo gg akurat wtedy telefon ukradli i się nie mogłam z nią skontaktować Postaram się wpaść do Krakowa w tygodniu, wziąć z mieszkania i komuś podrzucić paczkę, przepraszam za opóźnienia
zawsze mogę podejść i zgarnąć jeśli chcesz

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
gg - nie da się odratować choć części kontaktów? NK/facebook czy jakieś inne takie? Znajomi?
na szczęście kiedyś skopiowałam kontakty na kompa tylko teraz nie wiem jak ten plik przetransportować na sim
w ostateczności będę rozsyłać maile z prośbą żeby mi znajomi podali nr, ale jednak sporej części nie odzyskam

Cytat:
Czytam Wasze posty o egzaminach i ... jezzzuuuuuuu, jak ja się cieszę, że mam to już za sobą Jeśli na co dzień o tym nie myślę, jak mi z tego powodu dobrze, tak po każdym Waszym poście niemal skaczę z radości, że było minęło
prawda? mam tak samo chociaż czeka mnie jeszcze na tych podyplomowych egzamin semestralny w marcu i potem obrona pracy, ale podejrzewam, że to będzie pikuś

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
A ja do Londynu. Ile trzeba wziąć na jeden dzień bez zamiaru zakupów?
ooo fajnie
a co z urlopem, dostałaś? wybierasz się gdzieś?

Cytat:
Czy jojla się zaręczyła, czy o co chodzi? Czytałam ją, czytałam Wasze gratulacje, ale nic nie jest konkretnie napisane
ha ha też mi to przyszło do głowy i nawet patrzyłam czy czegoś w swojej wypowiedzi nie zaznaczyła na biało, a potem stweirdziłam, że może napisała w klubie. w kazdym razie idę szukać rewelacji albo ktoś mnie może uświadomić

Cytat:
Jesteśmy nudni i czasem się kłócimy Wczoraj na przykład w ramach buntu musiałam opuścić nasz statek miłości i spać na podłodze w śpiworze
no to mnie zaskoczyłaś!
mnie się tez kilka razy zdarzyło że chciałam się wynieść z łóżka, ale dość szybko wizja spania na podłodze studził moje emocje

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, uwaga, reklama tym, które chcą zrzucić kilka kg i ćwiczą naprawdę bardzo polecam czerwoną herbatę pitą regularnie u mnie są naprawdę super efekty, a metabolizm wcześniej leżał i kwiczał, więc mimo diety i ćwiczeń nic się nie ruszało. Obczytałam się o czerwonej herbacie, kupiłam pudełeczko i piję regularnie, i naprawdę dużo mi daje. Wiadomo, samo picie herbaty nic nie da, ale skoro ćwiczycie/uważacie na jedzenie to warto dołączyć
hmmmm pamiętam że swego czasu dostałam bzika na tym punkcie i połączyłam racjonalne odżywianie, ćwiczenia i właśnie herbatki różnego typu i jakoś efektów nie widziałam do tej pory nie wiem dlaczego, a piłam na prawdę regularnie i przed 3miesiące co najmniej
.
Stary 2012-01-30, 18:38   #461
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
ooo fajnie
a co z urlopem, dostałaś? wybierasz się gdzieś?
Dostałam . Jeszcze myślę .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 18:52   #462
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie, że tak! Jesteś kochana Tam sprzedają bardzo tanio atomki do przelewania perfum, więc sądzę, że nie tylko skorzystam ja, ale też Melka Jak będziesz wiedzieć to daj znać, ja Ci przeleję kasę na konto za atomki, wyślę do nich zamówienie i tylko będzie do odbioru
No niestety, ja zdążylam wziąć udział w rzucie :P
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 18:56   #463
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

O Ty! No to atomki będą dla mnie

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-30, 19:08   #464
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
O Ty! No to atomki będą dla mnie
Przecież Ci pisałam i pytalam, czy chcesz - nie chciałaś. Dopiero potem się okazało, ze atomki można dostać w Krk

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-01-30, 19:10   #465
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Dostałam . Jeszcze myślę .
oo to świetnie ile? od kiedy masz?
to kiedy jakieś spotkanie?

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
No niestety, ja zdążylam wziąć udział w rzucie :P
oooo, to w takim razie możesz rozebrać ninę
.
Stary 2012-01-30, 19:12   #466
cholernarejestracja
Copyraptor

Gg, nie wiem czemu u Ciebie nic nie działa szczerze mówiąc...może to dlatego, że ogólnie jesteś dość chuda, i po prostu organizm odmawia już schudnięcia bardziej?
Stary 2012-01-30, 19:12   #467
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
To może inaczej
Czy mogłabym tam podjechać jutro rano tak o 9:20? Bo jutro jestem w stanie to zrobić jadąc na zajęcia do Platinium, a co do czwartku i dalszych dni to naprawdę może być różnie
Albo w sumie tak koło 12, wracając z klubu

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
o, fajnie by było, razem zawsze razniej. narazie chodziłam tylko na sama siłownię, chcialabym jeszcze sprawdzić te zajęcia z linami TRX
No to na 99% widzimy się jutro rano

Cytat:
1. ale wy jesteście szybkie, niecałe 2 dni a tyle nadrabiania:/

2. Trust- Twój opis już cokolwiek mówi szkoda jednak że nie udało Ci się pozwiedzać Wiednia bo jest przepiękny. Nigdy nie potrafiłam się zdecydować czy większe wrażenie robi na mnie Praga czy właśnie Wiedeń.
Najśmieszniejsze jest to, że do W. jest z Krk tyle samo co do Lublina- 300 km

3. Ciekawi mnie co temu typowi strzeliło do głowy żeby z takiego miejsca kraść obrazy, przecież to niedorzeczne.

4. a ja myślę, że to chyba całkiem dobrze. a miesiąc to wbrew pozorom nie jest wcale tak długo.
chcesz się wybrać do Wawy żeby go odwiedzić?
ja nie wiem czy pojadę bo mi się trochę to pokomplikowało poza tym mam wrażenie że cięzko jest się nam zgrać co do wolnych terminów ja niestety w lutym mam 2 weekendy wolne i to te "pośrodku"

5. jak to czytam i to co napisała Blair to na prawdę zaczynam wątpić we wszystko
1. A gdzie się podziewałaś? Miałaś zajęcia?
2. No to zachęciłyście mnie do odwiedzenia Wiednia Nigdy tam nie byłam
3. Zastanawiam się ile te obrazy były warte... bo pewnie Van Gogh to tam nie wisiał
4. No Jego odwiedzić i w ogóle pobyć chwilę w stolicy (spotkać Bartmana no dobra... iść chociaż do jego ulubionej knajpy . Ostatni raz zwiedzałam Wawę chyba w klasie maturalnej... A teraz Tż będzie miał do swojej dyspozycji mieszkanie służbowe, więc będzie łatwiej
Co do weekendu to ja też na chwilę obecną nie wiem, 11.02 chyba mam poprawkę , i z racji urodzin Kuby najlepiej mi pasuje ten 17-19
5. Prawda? Też mam takie myśli

Cytat:
Ja nie widzę, a piję już z pół roku Ale nie ćwiczę regularnie i jem słodkości (w sobotę pożarłam 8 muffinek )

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2012-01-30 o 19:14
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 19:21   #468
mmmmmm
Zakorzenienie

W czasie sesji wizażanki produkują posty?
Poszalalyście

Ecrulo dziękuję za informację
Nie mogę znaleźć ich strony ale pewno nie mają...

Granatowo co do tych przedślubnych prowadzonych do dentysty - ja też kiedyś, już dawno, dawno, namówiłam K. żeby poszedł bo nie mogłam uwierzyć, że nigdy nie miał zęba leczonego. Prawie padłam z wrażenia i stwierdziłam, że jak pójdzie to będzie miał co najmniej kilka, bo ja mam prawie wszystki leczone. I okazało się, że ma zęby w stanie idealnym, dentystka stwierdziła, że nie ma co mu zrobić I u niego w rodzinie tak jest, a u mnie na odwrót To kwestia genetyki. Będę się modliła, żeby nasze dzieci to akurat przejęły po nim bo u mnie w domu za to co poszło na dentystów byłby pewno niezły samochód
A co do p. Ani - nie wiesz czy ona robi leczenie kanałowe tylko pod mikroskopem? Bo jak tak to pewno ktoś inny zrobiłby mi normalnie i byłoby dużo taniej...

Ecrulo podziwiam Cię za opanowanie
Powinnaś dostać dużą premię

Granatowo to śniadanie to chyba "na podłogę" a nie "do łóżka"
Swoją drogą to mój by mnie przeniósł i nie byłoby gadania
Stary 2012-01-30, 19:22   #469
Melka88
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-purr-edp.html

muszę to przewąchać cudna flaszka

poza tym muszę poznać Tresor Midnight Rose, Ninę Ricci Love in Paris bodaj i Aliena może coś mi podejdzie

gg, jak bede cos rozlewac to zrobie to razem, taniej za przesylke wyjdzie

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-01-30, 19:23   #470
cholernarejestracja
Copyraptor

Granatowo, no to cudów nie będzie

MLH, a w takim razie mogłabyś dać twister Granatowej, jeżeli się będziecie widziały na fitnesie? Ja zabieram niebawem od Granatka skarpety, więc może w końcu by się udało tej wymiany dokonać...co wy obie na to?
Stary 2012-01-30, 19:31   #471
Soline
Zadomowienie

cholerka a pijesz te jakieś☠slimy, czy po prostu czerwoną? U mnie w markecie jest jedna jedyna zwykła czerwona herbata, a reszta to opakowania pełne dodatków (grejpfruity itp) opisane jako slim. Oczywiście też☠pu-erth, ale droższe. Ciekawa jestem czy to w praktyce wiele zmienia.
I ile pijesz dziennie / z jaką częstotliwością?

Kto mnie będzie kiedykolwiek pytał o ustawę o instytucji kulturalnej albo o definicję działalności pożytku publicznego czy programy roczne... no kto?

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 20:15   #472
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cholerko,
Prasowany Pu-Erh? Podobno tylko taki działa, u mnie przyspieszył metabolizm wego czasu.

Zamówionko na prasowane pu erhy?

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

6xm,
http://www.wps.com.pl/

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 20:46   #473
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
oo to świetnie ile? od kiedy masz?
to kiedy jakieś spotkanie?
Od 6. lutego. W tym tygodniu nie dam rady na pewno.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 20:46   #474
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
To może inaczej
Czy mogłabym tam podjechać jutro rano tak o 9:20? Bo jutro jestem w stanie to zrobić jadąc na zajęcia do Platinium, a co do czwartku i dalszych dni to naprawdę może być różnie
Albo w sumie tak koło 12, wracając z klubu
Kurcze, teraz to mi już na maila nie odpiszą, ale odpiszą pewnie rano, już do nich napisałam. Miałabyś w razie czego założyć za mnie ok. 40,00zł gotówką? Ja Ci je potem od razu przeleję. Gdybyś wybrała się koło 12:00 to zdążyłabym Ci wysłać sms'a z dokładnym adresem (jesteś wpisana w KKT?), zamówieniem i wartością. To jest jakieś 28 atomizerków

Będę mega wdzięczna

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-01-30, 21:05   #475
jojla
Zakorzenienie

Dobra idę się do klubu tłumaczyć

W ramach krótkiego wyjaśnienia tu ja napisałam tylko o niespodziance, choć większość dobrze jej znaczenie zinterpretowała

Trust fajnie, że kicia znajdzie dom

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 21:24   #476
cholernarejestracja
Copyraptor

Ja piję jakąś zwykłą z supermarketu, sypaną z aromatem cytrynowym, i działa zerknęłam tylko w skład czy nie ma żadnego dodatkowego syfu. Więc zamawiać nie będę, piję tego tyle, że bym zbankrutowała, a ta sypana jest bardzo wydajna

Wypijam od jednego do pięciu 0,5l kubków dziennie, zależy co robię średnio 2-3.
Stary 2012-01-30, 21:33   #477
Ineso
Matka Smoka

Oj masakra z tym wizażem, dwa razy próbowałam wielocytować, więcej nie próbuję.

Więc to co zapamiętałam:

OMD - wiem jak działa Środa z orange i chętnie podeślę smsa, ale chyba chętnych brak. Ale polecam ,,Rzeź" - byłam dzisiaj. Także:

granatowo - Polański nie zawiódł, choć to trochę inna bajka niż do tej pory.

Cholerka - ja tam od dawna piję czerwoną, chociaż zazwyczaj 1-2 kubki. Nie zauważyłam wpływu na metabolizm, za to bardzo dobrze mi robi picie jej po obiedzie.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

blair - o tych przelewach gadali dzisiaj w Esce rock rano i właśnie też się zastanawiałam nad naszymi
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 21:47   #478
kasiencja
Pani Buka

ta sesja wykończy moje oczy, jutro uczę się od rana a wieczorem odpoczywam

Cytat:
1. Kuba też raz zwątpił jak wszedł do domu i zobaczył mnie całą w brązowej mazi i owiniętej folią
już widzę jego minę...

Cytat:

kurczę, ja też regularnie dostaję i wysyłam przelewy o dość dziwnych tytułach

Cytat:
ciekawe
ale u mnie jest ten problem, że lubię różnorodność, więc zwykle dziennie piję jedną czarną albo owocową, jedną zieloną i jedną czerwoną

Cytat:
ani razu przez tyle lat mieszkania z facetem?! rozumiem, że to dlatego że na tamtym etapie nie wiedziałaś o takich cudach
była nieuświadomiona!

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
W czasie sesji wizażanki produkują posty?
Poszalalyście
no właśnie szczególnie dlatego, że sesja jest!

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2012-01-30 o 21:49
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 22:15   #479
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-purr-edp.html

muszę to przewąchać cudna flaszka

poza tym muszę poznać Tresor Midnight Rose, Ninę Ricci Love in Paris bodaj i Aliena może coś mi podejdzie

gg, jak bede cos rozlewac to zrobie to razem, taniej za przesylke wyjdzie
Ale śliczna

Grrr, jak wrócę do Krk to na pewno posiadówa będzie, z płaczem i żalem wylewaniem połączona

Czuję się jeszcze gorzej niż rano, oprócz bólu (bUlu) gardła doszło ucho Tyle dobrze że antybiotyk ma dość szerokie spektrum z tego co widzę, więc powinien zadziałać.
Stary 2012-01-30, 22:16   #480
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:

Na drobne przelewy nikt nie patrzy, ale wysokokwotowy może zostać przefiltrowany.
Cytat:
Kotka będzie miała dom! I będzie miała mamę kotkę Jutro o 15:00 ją zawożę. Od razu zabiorą ją do weta, odrobaczą, odpchlą, usuną kleszcze i zaleczą oczka
Rewelacja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości