|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Jet zimno jak w tyłku u murzyna!
to jest niewiarygodne, ale w drodze powrotnej termometr skazał -24 !! Jeździło się fajnie, do 4 razu.. urwała mi się pompka od wiązania i niestety skończyłam przygodę. Chłopcy rozsiedli się ze mną, wypili kilka grzańców i byli załatwieni ![]() Ale wypad udany, śmiechu co nie miara ![]() Kciuki dla wszystkich potrzebujących ode mnie,owijam się w polarowy koc, wskakuje po kołderkę i idę w kimono ![]() Dobrej nocy
|
#4412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kurka ale sie pozno zrobilo...:P a mi sie nie chce dupy ruszyc do lazienki i do lozka.. jak widac TZ tez nie, bo wlasnie sobie gra jeszcze w jakąs gierke ale przed chwilą zdecydowalismy sie na takie winietko-podziekowania dla gości jak w zalączniku Cytat:
Cytat:
albo przejsc sie do salonu LF jak masz blisko i na zywo pogadac z babką co mają konkretnie zrobic![]() Cytat:
![]() Cytat:
masz ciezki orzech do zgryzienia bo cenowo tez calkiem podobnie.. szkoda ze nie ma fotek na Tobie
|
||||
|
|
|
#4413 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, dziewczyny, a ja mam problem i bardzo to bardzo liczę na Waszą pomoc, jak wiecie jestem z okolic Warszawy tak dokładnie to Piastów- Grodzisk Maz.
Myślałam, że jesteśmy zdecydowani na limuzynę, ja w sumie chciałabym Nią jechać ale mój TŻ coś nie do końca jest przekonany, bardzo Go martwi cena 1400 zł za dzień. I napomknął coś może o wynajęciu auta na godziny, mnie to tak do końca nie zadowala, ale postanowiłam czegoś poszukać i tu jest pies pogrzebany, ja kompletnie nie wiem jak...przejrzałam mnóstwo ofert i nic ale to nic mi się nie podoba. Możecie mi pomóc i powiedzieć czym każda jedzie, może ma jakieś namiary na eleganckie i niedrogie auto. Będę wdzięczna za każdą pomoc. Miłego dnia. |
|
|
|
#4414 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() u mnie znowu zimno, 15 stopni mrozu ![]() widzę,że pisałyście wczoraj, a mi się wizaż wysypał całkowicie ![]() chyba czas pomyśleć nad nowym wątkiem - kto ma jakieś propozycje?
|
|
|
|
#4415 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie mnie też wizaż bardzo długo się ładował i nie chciał wpuszczać na serwer, może jakieś przeładowanie było. Teraz spadam do pracy, bo tu 8 dochodzi a ja za 15 min mam pociąg do pracy
Trzymajcie się ciepło. |
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę miała identycznie przypięte winietki na takiej właśnie szpilce i do tego wsadzona winietka w doniczkęHej wczoraj też mi się wizaż wysypał nena za autko będzie pasował do Twojej koncepcji intryguję mnie tylko ten szofer jak będzie wyglądał ![]() gosza za studenciaków
|
|
#4417 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oto moje wczorajsze wypociny ![]() Cytat:
Welcome back ![]() Cytat:
Gratuluję egzaminów I za tę mikro ![]() Cytat:
Ale że planuję obcas max 6 cm, to raczej nie będzie problemu.Cytat:
Możecie się ze sztuczką wymieniać inspiracjami ![]() Cytat:
dla Twej drugiej Mamy! Na pewno da radę! Cytat:
Cytat:
![]() Rany, ile można informacji przekazać w ciągu 8 godzin, to sobie nawet nie wyobrażacie! A to chyba nawet nie była połowa tego, co powinnam wiedzieć o tej robocie... Czacha mi paruje jak ruska lokomotywa i nie mam już siły myśleć, a jutro będzie jeszcze gorzej, bo będą klienci, a dziś było w miarę spokojnie jeszcze... masakra jest normalnie, ile tam będę miała obowiązków i ile do ogarnięcia! Powiem Wam szczerze, że jestem odrobinę przerażona... i strasznie zmęczona. Idę spać, jak dożyję do jutra, to się odezwę, chociaż nadrobienia wszystkiego na pewno obiecać nie mogę, bo jutro jeszcze nie mogę mieć wizażu otwartego w robocie ![]() Poza tym widzę, że tusia była na salonach! Każda widzę zupełnie inna, ale mi się chyba najbardziej w ostatniej podobasz i wydaje mi się, że najbardziej do Ciebie pasuje ![]() A ja się zaraz zbieram do roboty. Miłego dzionka
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2012-01-31 o 07:59 |
||||||||
|
|
|
#4418 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Cię pamiętam Cytat:
oby wszystko było dobrze Cytat:
wiem co czujesz, bo przy projektach niestety tak często jest, ja już tak miałam 2 razy, ze nie ma projektu nowego, nie ma pracy.... ![]() Cytat:
Cytat:
Miłego dnia dziewczyny idę na ten mróz, brrrrr
|
|||||
|
|
|
#4419 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
siostry marnotrawne Cytat:
|
|
#4420 | |||||
|
Rozeznanie
|
Ogólnie sukienka ładaa, krój fajny taki dziewczęcy, tylko jak dla mnie to taka za bardzo błyszcząca... ale może tutaj to efekt jakiegoś dodatkowego upiększania zdjęcia w Photoshopie
![]() Cytat:
, strasznie podobają mi się taliowane marynarki my tak samo z TŻ jak ostatnio rozglądaliśmy za garniakami to doszliśmy do wniosku, że nie chcemy kamizelki i musznika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Lepiej, że się angażuje... ja ostatnio ze swoim TŻ się pogryzłam właśnie o to, że jak na razie olał sprawę z jakimikolwiek przygotowaniami... i wiecznie jak chce coś pooglądać to "przecież jeszcze dużo czasu, w kwietniu zaczniemy" Cytat:
![]() Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którym nie dziękowałam za powitanie! Zmykam poćwiczyć, zjeść śniadanko i do nauki Miłego dnia dziewczynki! (Chociaż i tak pewnie w przewie zajrzę na wizaż )
|
|
#4421 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ciagle bym ja przytulala pewnie hehe Ja chce fotki zylek ![]() Zmeczona jakas dzis jestem... Mam newsa! Zamowilismy wczoraj obraczki
|
||
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się prackowo
U mnie dzisiaj -15 i fajnie szczypie w nos jak się idzie, a jak wiecie do pracy chodze na piechotkę ![]() Teraz ogrzewanko włączone i jest fajnie, tylko spać się chce Ale trzeba nagrzać, bo jak przyjdzie szefo to powie, że zrobiłyśmy saunę a zimno jest w naszych glowach Piszcie dużo, żebym miała co czytać
|
|
|
|
#4423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie, jakie? Pochwal się.
|
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mi też wczoraj wizaz padł zdołałam tylko napisać porta do tusi
Chatko dasz radę musisz dać już nie długo się przywyczaisz i będzie super ibyza ja mam halkę w cenie sukni
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na wschodzie jakaś masakra, samochód krztusił sie, ale na szczęście odpalił, a dodam że mam benzyniaka a nie diesela Oczywiście jak zwykle się wycwaniłam i zaraz jak tylko sie ubrałam, jeszcze bez uczesania i make upu poszłam go odpalić i się grzał, dzięki temu nie musiałam skrobac jak głupia ![]() Cytat:
![]() a obrączki?? masz zdjęcie? tusiu - mi się najbardziej podoba pierwsza |
|
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ale zimno jest u mnie ![]() w sobote rozdamy juz pierwsze zaproszenia
|
#4429 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A taliowane marynaki bardzo ładnie leżą, będziemy sie za takimi ogladać Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak wcześnie? Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-01-31 o 09:11 |
|||||
|
|
|
#4430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam fote na kom, ale rozmazana mi wyszla pokaze Wam fotke z neta, ale tutat wygladaja neiciekawie, na palcu zas super! Chcialam polokragle a w koncu kupilismy proste (w srodku sa polokragle i fajnie przylegaja do palca) |
|
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładne. To srebro w środku będzie takie wypukłe, czy jednka równe ze złotem po bokach?
|
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że będziemy zadowolone i nawet te Twoje mierzyliśmy ale uparłam się na półokrągłe
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
jedziemy na week do rodzicow moich a pozniej do tz wiec im damy od razu i moim siostrom
|
#4435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja mam tez tego producenta
|
|
#4437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze jedne polokragle mi sie podobaly ale moj Tz stwierdzil, ze za bardzo klasyczne mu zas sie takie bardziej "strojne" podobaly, wiec wybralismy zloty srodek (dwa biale paski w srodku hehe)
|
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.taxor.pl/stelmach-obraczki.php?ido=82&kol=1 my wybraliśmy te ale środek będzie złoty a boki z białego złota ale cena mnie powaliła na tej stronie
zamówiłam je u siebie na wichurze u jubilera za kwotę 1700zł ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- a które bo chyba przeoczyłam
|
#4439 |
|
Zadomowienie
|
Kochane! Bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia na prawdę pomagają i dają motywację
Wiecie co jest najgorsze? Że muszę przychodzić tu jeszcze przez miesiąc... a do tego, koleżanka z którą siedzę wiedziała, że mnie zwolnią bo to ona wytypowała jedną osobę, którą zostawili - swoją przyjaciółkę która dołączyła do nas niedawno:/ Oczywiście rozumiem, bo gdybym miała do wyboru przyjaciółkę i koleżankę z pracy też bym wybrała przyjaciółkę, ale przykre jest to, że mimo tego że prosiłam ją żeby mi dała znać jak coś bedzie wiedzieć to nie powiedziała nic smutne...Z weselszych i ślubnych spraw, byłam z siostrą oglądać sukienki i weszłam do salonu Doroty Wermuth, do którego jakoś mi się nie śpieszyło bo myślałam, że jest tam mega drogo...i przymierzam sobie sukienki pytam po ile, a Pani mi mówi że 1800!! A do tego, jeśli zdecydowałabym się do końca stycznia buty do 350zł gratis! Nie zdecydowałam się no teraz mam dylemat gdzie kupować suknię
|
#4440 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny.....skąd Wy macie tyle czasu na wizaż?! normalnie nie wiem, jak to ogarniacie......ja trzymam kciuki za Wasze sprawy, uczę się i jeszcze muszę ogarniać remont, bo mi rodzie zaraz z mojego mieszkania zrobią swoje wymarzone i będzie bardzo źle......
a powinnam TYLKO się uczyć, inni mają w pracy urlopy szkoleniowe na sesje, a mi nic nie przysługuje i nie wiem jak to zdam... ech......BŁAGAM o kciuki..... ![]() a nasza Pierwsza Żonka ciągle milczy..... chyba ją rozumiem
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

dla wszystkich potrzebujących ode mnie,

Od wczoraj ból biodra mam tak silny, że ledwo chodzę i już mam tego dość ;( ryczę z bólu i bezsilności, pół nocy nie spałam... Terminy u lekarzy (nawet prywatnych) są odległe, a ja panikuję, że to coś poważnego...
A zawsze od razu po zakończeniu była nowa aukcja.
Jeśli chodzi o mnie to jest to "trochę" za drogo.... Poza tym do jutra jest promocja -30% na suknie, więc jeśli zdecydowałabym się na TĘ suknię do jutra to wyszłaby ona 2384 zł. Ale decyzja musiałaby być podjęta do jutra.... a to chyba dla mnie trochę za szybko...
Jedynie trzeba opłacić sobie pożywienie, które na osobę na dzień wynosi ok. 42 zł.

za autko będzie pasował do Twojej koncepcji intryguję mnie tylko ten szofer jak będzie wyglądał
19.05.2012 

Ale trzeba nagrzać, bo jak przyjdzie szefo to powie, że zrobiłyśmy saunę a zimno jest w naszych glowach
mam nadzieję że będziemy zadowolone i nawet te Twoje mierzyliśmy ale uparłam się na półokrągłe