Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 00:24   #4411
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Jet zimno jak w tyłku u murzyna!
to jest niewiarygodne, ale w drodze powrotnej termometr skazał -24 !!

Jeździło się fajnie, do 4 razu.. urwała mi się pompka od wiązania i niestety skończyłam przygodę. Chłopcy rozsiedli się ze mną, wypili kilka grzańców i byli załatwieni

Ale wypad udany, śmiechu co nie miara

Kciuki dla wszystkich potrzebujących ode mnie,

owijam się w polarowy koc, wskakuje po kołderkę i idę w kimono

Dobrej nocy
Stary 2012-01-31, 00:45   #4412
__Paulinka__
Zakorzenienie

Kurka ale sie pozno zrobilo...:P a mi sie nie chce dupy ruszyc do lazienki i do lozka.. jak widac TZ tez nie, bo wlasnie sobie gra jeszcze w jakąs gierke ale przed chwilą zdecydowalismy sie na takie winietko-podziekowania dla gości jak w zalączniku

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Jestem załamana... Nigdy Wam o tym nie pisałam, ale co jakiś czas odczuwam SILNY ból w lewym biodrze, zauważyłam też, że podczas koncertu po kilku godzinach strasznie boli mnie dolny odcinek kręgosłupa Od wczoraj ból biodra mam tak silny, że ledwo chodzę i już mam tego dość ;( ryczę z bólu i bezsilności, pół nocy nie spałam... Terminy u lekarzy (nawet prywatnych) są odległe, a ja panikuję, że to coś poważnego... rodzice mówią, że zastrzyki pewnie pomogą, ale ja się nawet zastrzyków boję Buuu
oojj.. idz do lekarza.. nie ma co czekac az samo przejdzie skoro to nie pierwszy raz...

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak się zastanawiam: suknie odkupiłam, ale zastanawiam się czy mogę ją (odpłatnie oczywiście) odświeżyć w salonie Lisy Ferrery (ewentualnie coś poprawić) przed ślubem?
Nie odpisują mi na maila od 2 tygodni, a może się orientujecie ?
najlepeij zadzwonic albo przejsc sie do salonu LF jak masz blisko i na zywo pogadac z babką co mają konkretnie zrobic

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Ja też chcę je zamówić, ale od kilku dni nie wznawiają aukcji A zawsze od razu po zakończeniu była nowa aukcja.

Dziewczyny pięknie was proszę o ogromne kciuki jutro, bo bez tego chyba jutro nie dam rady.
Czy mówiłam już ze nienawidzę ubezpieczeń ?

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
dobry wieczór

salony zaliczone!!! niesamowite uczucie mieć na sobie suknię ślubną
A więc tak:
przymierzyłam może z 15 sukien z czego 3 modele mam zapisane wraz z ceną (bo one najbardziej przykuły moją uwagę). zaraz wstawię zdjęcia (niestety, ale tylko katalogowe) i po krótce opiszę co i jak

1. To model Chantal (drugi rząd, pierwsza z lewej)
http://www.pphmercator.com.pl/main.p...&id_podkat=129#
Suknia jest booooska! Zrobiła na mnie piorunujące wrażenie! na zdjęciach tego niestety nie widać, ale te aplikacje różyczkowe są wystające (sztywne tasiemki są tak pozaginane). To ramiączko z boku (które niestety nie jest jakoś super widoczne) tez jest z takich różyczek. Zakochałam się w tej sukni! Poza tym bardzo ładnie w niej wyglądam (mówiąc nieskromnie )
Jedyna wada to cena...... Suknia kosztuje 2980 zł Jeśli chodzi o mnie to jest to "trochę" za drogo.... Poza tym do jutra jest promocja -30% na suknie, więc jeśli zdecydowałabym się na TĘ suknię do jutra to wyszłaby ona 2384 zł. Ale decyzja musiałaby być podjęta do jutra.... a to chyba dla mnie trochę za szybko...
Kolejnym plusem zakupu sukni jest ............ darmowa wycieczka dla 2 osób na tydzień do Karpacza do wykorzystania przez 1 rok Jedynie trzeba opłacić sobie pożywienie, które na osobę na dzień wynosi ok. 42 zł.

2. http://sarah.com.pl/oferta_szczegoly...dp=221&start=0
Ta suknia również zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Wyglądałam w niej ślicznie (mówiąc nieskromnie ) Jest zupełnie inna niż ta pierwsza, ale ma w sobie to "coś".
cena 2690. przy -10% zniżki = 2421 zł
3. http://sarah.com.pl/oferta_szczegoly...dp=239&start=0
Booooska !! czułam się w niej jak prawdziwa księżniczka!! a jak pani z salonu założyła mi welon (mgiełkę obszytą delikatnymi, połyskującymi kamyczkami) to na mojej twarzy pojawił się meeega banan Jeśli zdecydowałabym się na coś w tym stylu, to najprawdopodobniej będę miała szelkę na szyję. pani założyła mi do tej sukni do pokazania i naprawdę prezentowało sie to świetnie. wydłużało mi to jakby troszkę szyję, wyciągało do góry.
cena 2390. przy -10% zniżki 2151 zł

Cigle myślę o tych sukniach..... kształtuję sobie w głowie jaką wizję....
mi tez sie podoba 1 i 3 masz ciezki orzech do zgryzienia bo cenowo tez calkiem podobnie.. szkoda ze nie ma fotek na Tobie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg winietki.jpg (44,2 KB, 33 załadowań)
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:38   #4413
Kabriela
Zadomowienie

Cześć, dziewczyny, a ja mam problem i bardzo to bardzo liczę na Waszą pomoc, jak wiecie jestem z okolic Warszawy tak dokładnie to Piastów- Grodzisk Maz.
Myślałam, że jesteśmy zdecydowani na limuzynę, ja w sumie chciałabym Nią jechać ale mój TŻ coś nie do końca jest przekonany, bardzo Go martwi cena 1400 zł za dzień. I napomknął coś może o wynajęciu auta na godziny, mnie to tak do końca nie zadowala, ale postanowiłam czegoś poszukać i tu jest pies pogrzebany, ja kompletnie nie wiem jak...przejrzałam mnóstwo ofert i nic ale to nic mi się nie podoba. Możecie mi pomóc i powiedzieć czym każda jedzie, może ma jakieś namiary na eleganckie i niedrogie auto.
Będę wdzięczna za każdą pomoc. Miłego dnia.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:48   #4414
MARGIDA
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki
u mnie znowu zimno, 15 stopni mrozu

widzę,że pisałyście wczoraj, a mi się wizaż wysypał całkowicie

chyba czas pomyśleć nad nowym wątkiem - kto ma jakieś propozycje?
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:52   #4415
Kabriela
Zadomowienie

No właśnie mnie też wizaż bardzo długo się ładował i nie chciał wpuszczać na serwer, może jakieś przeładowanie było. Teraz spadam do pracy, bo tu 8 dochodzi a ja za 15 min mam pociąg do pracy
Trzymajcie się ciepło.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:56   #4416
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Kurka ale sie pozno zrobilo...:P a mi sie nie chce dupy ruszyc do lazienki i do lozka.. jak widac TZ tez nie, bo wlasnie sobie gra jeszcze w jakąs gierke ale przed chwilą zdecydowalismy sie na takie winietko-podziekowania dla gości jak w zalączniku
będę miała identycznie przypięte winietki na takiej właśnie szpilce i do tego wsadzona winietka w doniczkę

Hej

wczoraj też mi się wizaż wysypał

nena za autko będzie pasował do Twojej koncepcji intryguję mnie tylko ten szofer jak będzie wyglądał

gosza za studenciaków
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:56   #4417
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
widzę,że pisałyście wczoraj, a mi się wizaż wysypał całkowicie

chyba czas pomyśleć nad nowym wątkiem - kto ma jakieś propozycje?
Mi też się właśnie wysiepał totalnie, ale chatka nie w ciemię bita, zapisała, co napisała oto moje wczorajsze wypociny

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
<cichutko, nieśmiało> Witam dziewczyny ! (bo już was podglądam od jakiegoś czasu) W końcu się odważyłam...

Dlatego, że już kiedyś (dwa pierwsze wątki) dość aktywnie uczestniczyłam na forum... ale później zmieniliśmy mieszkanie z TŻ, poszłam do pracy, doszły jeszcze inne obowiązki w efekcie... nie było czasu ani siły zaglądać na forum. Takim to sposobem ominęło mnie 14 fantastycznych wątków ( nie liczę dwóch pierwszych i obecnego) czego bardzo żałuję... [IMG]file:///C:/Users/Chatka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]Tym bardziej, że widzę tu dziewczyny, które dobrze pamiętam z pierwszych części...
Dziewczyny czy ja mogę jeszcze wrócić do Waszego grona????
Trochę mi wstyd....
ALE OBIECUJĘ POPRAWĘ I ŻE WAS JUŻ NIE OPUSZCZĘ!!!
Ożesz w mordę, aleś zwiała!!!! żeby mnie to Laska było ostatni raz
Welcome back

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Pamięta mnie ktoś jeszcze........[IMG]file:///C:/Users/Chatka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image003.gif[/IMG]

a ja mam nowe drzwi w mieszkaniu i zaliczyłam praktyczne egzaminy z mikrobiologii i patomorfologii - a co, pochwalę się [IMG]file:///C:/Users/Chatka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image004.gif[/IMG]

a teraz za tydzień czeka mnie najgorszy egzamin i jestem już cała w strachu, jak go nie zdam, albo będzie 3 to mnie chyba z pracy wyrzucą - to mikrobiologia, a ja pracuję na mikrobach....dopiero miesiąc, ale jednak....
takie zupełnie młode to może nie jesteśmy, ale przecież nie zupełne sklerotyczki!
Gratuluję egzaminów I za tę mikro

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
dziewczęta, a ja mam takie pytanie - czy na ślub zakładacie 1 buty? Czy będziecie brały jakieś na zmianę?
Zastanawiam się, czy nie kupić jakichś płaskich, np. balerinek na zmianę, ale wtedy suknia będzie do nich za długa [IMG]file:///C:/Users/Chatka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image006.gif[/IMG]Obawiam się, że nie wytrzymam cały dzień i całą noc na obcasiku. Jak Wy rozwiązujecie ten problem?
ja na pewno sobie jakieś butki wygodniejsze będę miała pod ręką w razie potrzeby - może nie będę jakichś specjalnych kupować, chyba, że akurat trafię jakieś fajne. Jak będą dużo niższe, to zawsze mogę te moje falbanki agrafkami popodpinać Ale że planuję obcas max 6 cm, to raczej nie będzie problemu.

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Ja pracę zaliczeniową pisać powinnam, a nie winietki montować, ale tak mi się zamarzył pewien motyw na weselu, że go przemycę na winietki i nie tylko - nie zdradzałam Wam, bo nie chciałam zapeszyć, ale już chyba mogę... TŻ grzeczny, nie pije, więc wszystko na bardzo dobrej drodze [IMG]file:///C:/Users/Chatka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image007.gif[/IMG]Uwaga - moim motywem przewodnim będą MOTYLKI [IMG]file:///C:/Users/Chatka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image008.gif[/IMG]
Super pomysł Możecie się ze sztuczką wymieniać inspiracjami

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!!!!!

Dziewczyny mam ogromną prośbę!!!!!!!!!
Jako, że Wasze kciuki czynią cuda, bardzo proszę o takie, dla mojej Chrzestnej. Wczoraj dowiedzieliśmy się, że torbiel, którego jej wycieli 2 tyg temu okazał się guzem... Teraz czeka ją chemia i naświetlania. Już odwołała swoją 50tkę pod koniec lutego i nie wiadomo czy przyjedzie na wesele. Najważniejsze, by chemia i naświetlania zadziałały, by mogła wyzdrowieć. Moja ciocia jest rewelacyjną kobietą, świetną kumpelą. Z resztą nie raz Wam tutaj pisałam, że bardzo dobrze się dogadujemy, nawet przyjaźnimy.
Na początku nie chciała nas martwic o podejrzeniach, dlatego nic nie mówiła. A teraz jak już ma ustalony termin pierwszej chemii nie mogła dalej przed nami tego ukrywać.
Wierzę, w to, że szybko wróci do zdrowia!
Ale kciuków nigdy dosyć, dlatego jeszcze raz bardzo bardzo o nie proszę
Baaaaardzo mocne dla Twej drugiej Mamy! Na pewno da radę!

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Kochane... bardzo dziękuję za kciuki.. niestety właśnie mnie zwolnili [IMG]file:///C:/Users/Chatka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image010.gif[/IMG]
Strasznie Ci współczuję Moja Świadkowa miała tę samą sytuację, projekty się skończyły i baj baj. Ale bardzo szybko znalazła nową pracę, więc i Ty na pewno znajdziesz swoją!

Cytat:
Dziewczyny pięknie was proszę o ogromne kciuki jutro, bo bez tego chyba jutro nie dam rady.
Czy mówiłam już ze nienawidzę ubezpieczeń ? [IMG]file:///C:/Users/Chatka/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image011.gif[/IMG]

Rany, ile można informacji przekazać w ciągu 8 godzin, to sobie nawet nie wyobrażacie! A to chyba nawet nie była połowa tego, co powinnam wiedzieć o tej robocie... Czacha mi paruje jak ruska lokomotywa i nie mam już siły myśleć, a jutro będzie jeszcze gorzej, bo będą klienci, a dziś było w miarę spokojnie jeszcze... masakra jest normalnie, ile tam będę miała obowiązków i ile do ogarnięcia!
Powiem Wam szczerze, że jestem odrobinę przerażona... i strasznie zmęczona. Idę spać, jak dożyję do jutra, to się odezwę, chociaż nadrobienia wszystkiego na pewno obiecać nie mogę, bo jutro jeszcze nie mogę mieć wizażu otwartego w robocie

Poza tym widzę, że tusia była na salonach! Gratulejszyn kochana Każda widzę zupełnie inna, ale mi się chyba najbardziej w ostatniej podobasz i wydaje mi się, że najbardziej do Ciebie pasuje

A ja się zaraz zbieram do roboty. Miłego dzionka

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2012-01-31 o 07:59
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:04   #4418
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Zostawiłam raz i już... NIGDY WIĘCEJ-OBIECUJĘ!!! (macie masę świadków tu na forum)
A przez ten czas załatwiliśmy:
* nauki przedmałżeńskie (została poradnia)
* zaklepaliśmy godzinę i termin w kościele - 15:00
* fryzjerka i wizażystka zamówiona
* obrączki kupione, czekają w pudełeczku na Ten dzień
* samochód, który powiezie nas do ślubu też już jest
* biżuteria też już jest (prezent od rodziców pod choinkę)
No i najważniejsza i najwspanialsza suknia ślubna też już jest!!!
Więc biorąc pod uwagę, że już mieliśmy wcześniej załatwioną sale, zespół, fotografa i kamerzystę to już te podstawowe rzeczy są...
Co nie zmienia faktu, że jeszcze duuużooo zostało.
Plany na najbliższy czas:
buty, bielizna pod sukienkę, zaproszenia i garnitur dla TŻ
witaj z powrotem ja Cię pamiętam

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!!!!!

Dziewczyny mam ogromną prośbę!!!!!!!!!
Jako, że Wasze kciuki czynią cuda, bardzo proszę o takie, dla mojej Chrzestnej. Wczoraj dowiedzieliśmy się, że torbiel, którego jej wycieli 2 tyg temu okazał się guzem... Teraz czeka ją chemia i naświetlania. Już odwołała swoją 50tkę pod koniec lutego i nie wiadomo czy przyjedzie na wesele. Najważniejsze, by chemia i naświetlania zadziałały, by mogła wyzdrowieć. Moja ciocia jest rewelacyjną kobietą, świetną kumpelą. Z resztą nie raz Wam tutaj pisałam, że bardzo dobrze się dogadujemy, nawet przyjaźnimy.
Na początku nie chciała nas martwic o podejrzeniach, dlatego nic nie mówiła. A teraz jak już ma ustalony termin pierwszej chemii nie mogła dalej przed nami tego ukrywać.
Wierzę, w to, że szybko wróci do zdrowia!
Ale kciuków nigdy dosyć, dlatego jeszcze raz bardzo bardzo o nie proszę

Jak znajdę chwilkę ponadrabiam Was, teraz muszę zmykać do małej Maryśki.
bardzo mocne oby wszystko było dobrze
Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Kochane... bardzo dziękuję za kciuki.. niestety właśnie mnie zwolnili
przykro mi wiem co czujesz, bo przy projektach niestety tak często jest, ja już tak miałam 2 razy, ze nie ma projektu nowego, nie ma pracy....
Cytat:

Suknia jest booooska! Zrobiła na mnie piorunujące wrażenie! na zdjęciach tego niestety nie widać, ale te aplikacje różyczkowe są wystające (sztywne tasiemki są tak pozaginane). To ramiączko z boku (które niestety nie jest jakoś super widoczne) tez jest z takich różyczek. Zakochałam się w tej sukni! Poza tym bardzo ładnie w niej wyglądam (mówiąc nieskromnie )
Jedyna wada to cena...... Suknia kosztuje 2980 zł Jeśli chodzi o mnie to jest to "trochę" za drogo.... Poza tym do jutra jest promocja -30% na suknie, więc jeśli zdecydowałabym się na TĘ suknię do jutra to wyszłaby ona 2384 zł. Ale decyzja musiałaby być podjęta do jutra.... a to chyba dla mnie trochę za szybko...
Kolejnym plusem zakupu sukni jest ............ darmowa wycieczka dla 2 osób na tydzień do Karpacza do wykorzystania przez 1 rok Jedynie trzeba opłacić sobie pożywienie, które na osobę na dzień wynosi ok. 42 zł.

Ta suknia również zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Wyglądałam w niej ślicznie (mówiąc nieskromnie ) Jest zupełnie inna niż ta pierwsza, ale ma w sobie to "coś".
Booooska !! czułam się w niej jak prawdziwa księżniczka!! a jak pani z salonu założyła mi welon (mgiełkę obszytą delikatnymi, połyskującymi kamyczkami) to na mojej twarzy pojawił się meeega banan Jeśli zdecydowałabym się na coś w tym stylu, to najprawdopodobniej będę miała szelkę na szyję. pani założyła mi do tej sukni do pokazania i naprawdę prezentowało sie to świetnie. wydłużało mi to jakby troszkę szyję, wyciągało do góry.

mnie się podoba 2 i 3
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Rany, ile można informacji przekazać w ciągu 8 godzin, to sobie nawet nie wyobrażacie! A to chyba nawet nie była połowa tego, co powinnam wiedzieć o tej robocie... Czacha mi paruje jak ruska lokomotywa i nie mam już siły myśleć, a jutro będzie jeszcze gorzej, bo będą klienci, a dziś było w miarę spokojnie jeszcze... masakra jest normalnie, ile tam będę miała obowiązków i ile do ogarnięcia!
Powiem Wam szczerze, że jestem odrobinę przerażona... i strasznie zmęczona. Idę spać, jak dożyję do jutra, to się odezwę, chociaż nadrobienia wszystkiego na pewno obiecać nie mogę, bo jutro jeszcze nie mogę mieć wizażu otwartego w robocie
spokojnie, pierwsze dni są zawsze trudne a później już wszystko ogarniesz i będziesz śmigać

Miłego dnia dziewczyny idę na ten mróz, brrrrr

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:13   #4419
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
hahhahahaha

a dziewczyny słuchajcie... halkę pod suknię macie w cenie??? czy wypożyczacie z salonu??? czy może kupujecie??? ablo szyjecie??? ja się zastanawiam ile by mnie wyniosła taka haleczka u krawcowej... w sumie znalazłam na allegro tanie, ale pomyślałam, że zapytam Was
Ja w salonie dodatkowo za uszycie halki płacę 90 zł

Cytat:
Napisane przez slonce88 Pokaż wiadomość
dziewczyny a propo sukni, dla tych ktore jeszcze nie maja wybranej
http://forum.przewodnikmp.pl/topic4918-40.html

Chyba oddam swoją i wybiorę coś z tych

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a my nareszcie wczoraj zamówiliśmy zaproszenia
jutro dostanę projekt zaproszenia

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Hejo
Załatwiłam co miałam załatwić, na biegu ale udało się.
Kupiłam sobie czapę pod kask w outhornie za 9.90 i TŻtowi polarową za 14.90 pod zwykłą czapę żeby go grzało dzisiaj na desce ]

Jutro popołudniem TŻt jedzie na rozmowę w sprawie pracy, pisałam Wam że będzie zmieniać, zaczął dzisiaj poszukiwania i już był telefon o spotkanie rekrutacyjne. Praca fajna, taka jaką lubi, w branży na której się zna, więc bardzo Was proszę o magiczne

Zmykam ogarnąć dom, zrobić coś do jedzenia, odpisować się na ten -14 stopniowy mrozik i jedziemy

Miłego popołudnia i wieczoru

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Widzę, że nie tylko ja jestem siostra marnotrawna (jak to Jagodzia napisała )
Witaj witaj i nie opuszczaj nas z powrotem, ja też już nie zamierzam
Piękna suknia i obrączki też super
siostry marnotrawne
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

no niestety nie mam czasu na aktywne udzielanie się na wątku, bo kicia jest tak absorbująca, że po prostu szkoda mi czasu na cokolwiek innego
Ze spraw ślubnych, zarezerwowaliśmy samochódd wreszcie nareszcie - zdjęcia w załączniku, będzie idealny do mojego klimatu old holywood style Model to oryginalny Daimler Chrysler z 1953 r i mamy go do dyspozycji na cały dzień wraz z pięknie ucharakteryzowanym szoferem.

Dodatkowo kilka nowszych zdjęć kici. Została ochrzczona mianem Tosi
Super autko! A kociak... PRZESŁODKI
Stary 2012-01-31, 08:13   #4420
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Laski, co myślicie o tej sukience?
Ogólnie sukienka ładaa, krój fajny taki dziewczęcy, tylko jak dla mnie to taka za bardzo błyszcząca... ale może tutaj to efekt jakiegoś dodatkowego upiększania zdjęcia w Photoshopie
Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
No i kolejny punkt na liście można odhaczyć - garnitur kupiony
Kupiliśmy Vistuli, czarny klasyczny, marynarka taliowana, z tyłu dwa rozporki i najważniejsze - normalne spodnie. W ciągu 6 m-cy poprawki gratis, spodnie będą do skrócenia a ponieważ K chce trochę zgubić kg więc może i w pasie się coś poprawi. Gdybym pamiętała żeby zabrać ze sobą kawałek materiału sukni to kupilibyśmy od razu koszulę i krawat a tak to jeszcze raz będzie musieli się wybrać na rajd. Zapytałam K co myśli o kolorowym krawacie to powiedział, że w żadnym wypadku więc zostaje tylko jasny w kolorze koszuli. Nie będzie miał kamizelki ani musznika.
, strasznie podobają mi się taliowane marynarki
my tak samo z TŻ jak ostatnio rozglądaliśmy za garniakami to doszliśmy do wniosku, że nie chcemy kamizelki i musznika
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Hejo

przyszły nasze zaproszenia

nam się bardzo podobaja

oto one :
Śliczne!
Cytat:
Ja też chcę je zamówić, ale od kilku dni nie wznawiają aukcji A zawsze od razu po zakończeniu była nowa aukcja.

Czy mówiłam już ze nienawidzę ubezpieczeń ?
POWODZENIA!
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Wiecie co, mój Tż tak się wczuł, że wybiera nawet pudełka na ciasta tylko oczywiście, mnie się z lekka niezbyt widzą, takie jak on chce i nie wiem co gorsze... czy to że się angażuje, czy to że miałby się nie angażować

Lepiej, że się angażuje... ja ostatnio ze swoim TŻ się pogryzłam właśnie o to, że jak na razie olał sprawę z jakimikolwiek przygotowaniami... i wiecznie jak chce coś pooglądać to "przecież jeszcze dużo czasu, w kwietniu zaczniemy"
Cytat:
dobry wieczór

A więc tak:
przymierzyłam może z 15 sukien z czego 3 modele mam zapisane wraz z ceną (bo one najbardziej przykuły moją uwagę). zaraz wstawię zdjęcia (niestety, ale tylko katalogowe) i po krótce opiszę co i jak

Mnie podoba się pierwsza i trzecia! Wybrać już musisz Ty! I mogę ci powiedzieć tylko, że tą którą wybierzesz ma sprawiać, że będziesz się czuć: wyjątkowo, pięknie... ma sprawiać, że będziesz czuła się jak księżniczka! Czuć, że to ta jedyna

Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którym nie dziękowałam za powitanie! Zmykam poćwiczyć, zjeść śniadanko i do nauki ... jutro egzamin Miłego dnia dziewczynki! (Chociaż i tak pewnie w przewie zajrzę na wizaż )
Stary 2012-01-31, 08:14   #4421
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Kochane najukochańsze przekochane moje wizażanki dziękuję wam za kciuki jesteście wielkie i przemagiczne !!! DOSTAŁAM DOPUSZCZENIE DO EGZAMINU no i egzamin też napisałam bardzo dobrze KOCHAM WAS POPROSTU

Cytat:

no niestety nie mam czasu na aktywne udzielanie się na wątku, bo kicia jest tak absorbująca, że po prostu szkoda mi czasu na cokolwiek innego
Ze spraw ślubnych, zarezerwowaliśmy samochódd wreszcie nareszcie - zdjęcia w załączniku, będzie idealny do mojego klimatu old holywood style Model to oryginalny Daimler Chrysler z 1953 r i mamy go do dyspozycji na cały dzień wraz z pięknie ucharakteryzowanym szoferem.

Dodatkowo kilka nowszych zdjęć kici. Została ochrzczona mianem Tosi

to jest takie coś, co jest relatywnie ciężkie (jak obciążniki do zasłon), elastyczne (jak cienki kabelek) w takiej jakby gumowej otoczce. Wcześniej byłam zupełnie anty, ale to jest bez porównania z takim rozwiązaniem. Luz między nogami, nic się nie obija, nie chodzi w przeciwną stronę jak koło i pieknie tworzy efekt rozłożystej sukni, Polecam. a w sobotę ją odbieram, więc mogę porobić fotki szczegółowe
Przeslodka ta Twoja kiciaaaaaaaaaaaaaa ciagle bym ja przytulala pewnie hehe Ja chce fotki zylek

Zmeczona jakas dzis jestem...
Mam newsa! Zamowilismy wczoraj obraczki Z zoltego i bialego zlota! Za ok 3 tyg powinnismy je miec, teraz mysle nad grawerem...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:16   #4422
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się prackowo
U mnie dzisiaj -15 i fajnie szczypie w nos jak się idzie, a jak wiecie do pracy chodze na piechotkę

Teraz ogrzewanko włączone i jest fajnie, tylko spać się chce Ale trzeba nagrzać, bo jak przyjdzie szefo to powie, że zrobiłyśmy saunę a zimno jest w naszych glowach

Piszcie dużo, żebym miała co czytać
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:17   #4423
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość

Mam newsa! Zamowilismy wczoraj obraczki Z zoltego i bialego zlota! Za ok 3 tyg powinnismy je miec, teraz mysle nad grawerem...
Stary 2012-01-31, 08:18   #4424
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Jakie, jakie? Pochwal się.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:21   #4425
(kicia)
Zakorzenienie

Hej mi też wczoraj wizaz padł zdołałam tylko napisać porta do tusi

Chatko dasz radę musisz dać już nie długo się przywyczaisz i będzie super

ibyza ja mam halkę w cenie sukni
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:24   #4426
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

pokaż te obrączki
19.05.2012
Stary 2012-01-31, 08:31   #4427
nena1984
Zakorzenienie

hejka
u mnie na wschodzie jakaś masakra, samochód krztusił sie, ale na szczęście odpalił, a dodam że mam benzyniaka a nie diesela Oczywiście jak zwykle się wycwaniłam i zaraz jak tylko sie ubrałam, jeszcze bez uczesania i make upu poszłam go odpalić i się grzał, dzięki temu nie musiałam skrobac jak głupia

Cytat:
Przeslodka ta Twoja kiciaaaaaaaaaaaaaa ciagle bym ja przytulala pewnie hehe Ja chce fotki zylek
oki, będą w sobotę. kicia rzeczywiście przytulasta i zasypia sobie słodko na kolanach, ale jak dostaje motorek w dupci, to nie nadązy za nią i oczywiście wspina się po firankach aż do sufitu, włazi do doniczek i wygrzebuje ziemię, a najbardziej lubi siedzieć w koszu z gazetami, jakiejś misce i na brzegu wanny jak się kąpię i ona sobie wtedy patrzy na pianę. Dziwny ten kot
a obrączki?? masz zdjęcie?

tusiu - mi się najbardziej podoba pierwsza ale jeśli nie jesteś jeszcze przekonana, to szukaj dalej

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 09:08   #4428
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Hejo

ale zimno jest u mnie

w sobote rozdamy juz pierwsze zaproszenia

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 09:09   #4429
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Ciesz się, że facet sam chętnie uczestniczy w przygotowaniach i idź na kompromisy Przez pudełka, które nie są wg Ciebie najpiękniejsze świat się nie zawali, a on będzie miał swój wkład w przygotowania i jaki dumny będzie !
Cytat:

, strasznie podobają mi się taliowane marynarki
my tak samo z TŻ jak ostatnio rozglądaliśmy za garniakami to doszliśmy do wniosku, że nie chcemy kamizelki i musznika

Lepiej, że się angażuje... ja ostatnio ze swoim TŻ się pogryzłam właśnie o to, że jak na razie olał sprawę z jakimikolwiek przygotowaniami... i wiecznie jak chce coś pooglądać to "przecież jeszcze dużo czasu, w kwietniu zaczniemy"

Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którym nie dziękowałam za powitanie! Zmykam poćwiczyć, zjeść śniadanko i do nauki ... jutro egzamin Miłego dnia dziewczynki! (Chociaż i tak pewnie w przewie zajrzę na wizaż )
Gorzej jak zacznie wymyślać jakieś pierdułki. Na razie słucham co ma do powiedzenia, potem uzgodnimi co zrobić.

A taliowane marynaki bardzo ładnie leżą, będziemy sie za takimi ogladać

Cytat:
dobry wieczór

A więc tak:

Mnie się najbardziej podoba sukienka nr 3 a potem 1

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

A ja się zaraz zbieram do roboty. Miłego dzionka
Pierwsze dni są najgorsze, potem jak się wejdzie w rytm to człowiek sie zastanawia jak mógł wczesniej tego nie umiec

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny, a ja mam problem i bardzo to bardzo liczę na Waszą pomoc, jak wiecie jestem z okolic Warszawy tak dokładnie to Piastów- Grodzisk Maz.
Myślałam, że jesteśmy zdecydowani na limuzynę, ja w sumie chciałabym Nią jechać ale mój TŻ coś nie do końca jest przekonany, bardzo Go martwi cena 1400 zł za dzień. I napomknął coś może o wynajęciu auta na godziny, mnie to tak do końca nie zadowala, ale postanowiłam czegoś poszukać i tu jest pies pogrzebany, ja kompletnie nie wiem jak...przejrzałam mnóstwo ofert i nic ale to nic mi się nie podoba. Możecie mi pomóc i powiedzieć czym każda jedzie, może ma jakieś namiary na eleganckie i niedrogie auto.
Będę wdzięczna za każdą pomoc. Miłego dnia.
Niestety nie pomogę. My zdecydowaliśmy, że samochód do kościoła i na sale będzie pożyczony od znajomego. Bo daleko nie mamy. Więc szkoda nam kasy na coś, choć nie powiem fajnie by było jechać jakimś ekskluzywnym.

Cytat:
Hejo

ale zimno jest u mnie

w sobote rozdamy juz pierwsze zaproszenia
Tak wcześnie?

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-01-31 o 09:11
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 09:12   #4430
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje! Pokaż obrączki

Cytat:
hejka
u mnie na wschodzie jakaś masakra, samochód krztusił sie, ale na szczęście odpalił, a dodam że mam benzyniaka a nie diesela Oczywiście jak zwykle się wycwaniłam i zaraz jak tylko sie ubrałam, jeszcze bez uczesania i make upu poszłam go odpalić i się grzał, dzięki temu nie musiałam skrobac jak głupia

Też tak robię

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 09:18   #4431
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Jakie, jakie? Pochwal się.
Cytat:
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
pokaż te obrączki
Cytat:
hejka

oki, będą w sobotę. kicia rzeczywiście przytulasta i zasypia sobie słodko na kolanach, ale jak dostaje motorek w dupci, to nie nadązy za nią i oczywiście wspina się po firankach aż do sufitu, włazi do doniczek i wygrzebuje ziemię, a najbardziej lubi siedzieć w koszu z gazetami, jakiejś misce i na brzegu wanny jak się kąpię i ona sobie wtedy patrzy na pianę. Dziwny ten kot
a obrączki?? masz zdjęcie?
Dziekuje Mam fote na kom, ale rozmazana mi wyszla nie mam kabla w pracy zeby wrzucic... pokaze Wam fotke z neta, ale tutat wygladaja neiciekawie, na palcu zas super! Chcialam polokragle a w koncu kupilismy proste (w srodku sa polokragle i fajnie przylegaja do palca) http://www.taxor.pl/stelmach-obraczki.php?ido=228&kol=1
Stary 2012-01-31, 09:23   #4432
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Mam fote na kom, ale rozmazana mi wyszla nie mam kabla w pracy zeby wrzucic... pokaze Wam fotke z neta, ale tutat wygladaja neiciekawie, na palcu zas super! Chcialam polokragle a w koncu kupilismy proste (w srodku sa polokragle i fajnie przylegaja do palca) http://www.taxor.pl/stelmach-obraczki.php?ido=228&kol=1
bardzo ładne. To srebro w środku będzie takie wypukłe, czy jednka równe ze złotem po bokach?

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 09:25   #4433
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
masz obrączki od tego samego producenta co my mam nadzieję że będziemy zadowolone i nawet te Twoje mierzyliśmy ale uparłam się na półokrągłe
19.05.2012
Stary 2012-01-31, 09:25   #4434
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

Tak wcześnie?

jedziemy na week do rodzicow moich a pozniej do tz wiec im damy od razu i moim siostrom

Mia i Tosia <3

Stary 2012-01-31, 09:25   #4435
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo ładne. To srebro w środku będzie takie wypukłe, czy jednka równe ze złotem po bokach?
Te dwa paseczki z bialego zlota beda wypukle - bardzo fajny efekt, nie zlewaja sie tak bardzo wtedy te 2 kolorki
Stary 2012-01-31, 09:26   #4436
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
masz obrączki od tego samego producenta co my mam nadzieję że będziemy zadowolone i nawet te Twoje mierzyliśmy ale uparłam się na półokrągłe

i ja mam tez tego producenta

Mia i Tosia <3

Stary 2012-01-31, 09:27   #4437
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez bylam uparta na polokragle, i przez godzine tylko takie mierzylam a pozniej Tz mi podal obraczke i powiedzial zebym przymeirzyla, a ja wtedy "i jee jakie ladne" chce te jeszcze jedne polokragle mi sie podobaly ale moj Tz stwierdzil, ze za bardzo klasyczne mu zas sie takie bardziej "strojne" podobaly, wiec wybralismy zloty srodek (dwa biale paski w srodku hehe)
Stary 2012-01-31, 09:36   #4438
kindziulindzia
Zakorzenienie

http://www.taxor.pl/stelmach-obraczki.php?ido=82&kol=1 my wybraliśmy te ale środek będzie złoty a boki z białego złota ale cena mnie powaliła na tej stronie zamówiłam je u siebie na wichurze u jubilera za kwotę 1700zł

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
i ja mam tez tego producenta
a które bo chyba przeoczyłam
19.05.2012
Stary 2012-01-31, 09:39   #4439
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Kochane! Bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia na prawdę pomagają i dają motywację
Wiecie co jest najgorsze? Że muszę przychodzić tu jeszcze przez miesiąc... a do tego, koleżanka z którą siedzę wiedziała, że mnie zwolnią bo to ona wytypowała jedną osobę, którą zostawili - swoją przyjaciółkę która dołączyła do nas niedawno:/ Oczywiście rozumiem, bo gdybym miała do wyboru przyjaciółkę i koleżankę z pracy też bym wybrała przyjaciółkę, ale przykre jest to, że mimo tego że prosiłam ją żeby mi dała znać jak coś bedzie wiedzieć to nie powiedziała nic smutne...

Z weselszych i ślubnych spraw, byłam z siostrą oglądać sukienki i weszłam do salonu Doroty Wermuth, do którego jakoś mi się nie śpieszyło bo myślałam, że jest tam mega drogo...i przymierzam sobie sukienki pytam po ile, a Pani mi mówi że 1800!! A do tego, jeśli zdecydowałabym się do końca stycznia buty do 350zł gratis!
Nie zdecydowałam się no teraz mam dylemat gdzie kupować suknię
Stary 2012-01-31, 09:41   #4440
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Dziewczyny.....skąd Wy macie tyle czasu na wizaż?! normalnie nie wiem, jak to ogarniacie......ja trzymam kciuki za Wasze sprawy, uczę się i jeszcze muszę ogarniać remont, bo mi rodzie zaraz z mojego mieszkania zrobią swoje wymarzone i będzie bardzo źle...... a powinnam TYLKO się uczyć, inni mają w pracy urlopy szkoleniowe na sesje, a mi nic nie przysługuje i nie wiem jak to zdam... ech......

BŁAGAM o kciuki.....

a nasza Pierwsza Żonka ciągle milczy..... chyba ją rozumiem

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości