Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 12:29   #3301
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

buahhot to chcesz docelowo miec taka wage jak ja tez mam do zrzucenia ok 6 kg na poczatek bo waze 61 a pierwszy cel to 55 a pozniej zobacze jak sie bede czuła i wygladala

meeedzik wlasnie szukam jakiegos spalacza dobrego a nie mialas zadnych skutkow ubocznych ? bo ja bralam kiedys therm line 2 ale strasznie zle sie czulam po nim miałam uderzenia gorąca poty mnie doslownie blewaly i rece trzesly jak u alkoholika jakiegos

Gosia2011 mi tez zawsze tak truja tyłek po co Ci to nie masz na co wydawac itp, wiec juz nawet nie mowie ze cokolwiek planuje kupic stawiam wszystkich przed faktem dokonanym w koncu moja sprawa na co wydaje kase ktora sama zarobilam

monika01011986 ja tez dzisiaj ni wychodze nie musze wiec siedze w domku taki mróz jest ze nawet nie chce mi sie nosa wytknac na balkon czy cos:

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 12:36   #3302
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Monia a może faktycznie tyle ważysz, skoro jak weszłaś z kotem to pokazała więcej.
Agunia ja nie miałam, żadnych skutków ubocznych, tyle że czułam się bardziej pobudzona dlatego na wieczór ich nie brałam
Stary 2012-01-31, 12:38   #3303
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Mam rowerek o taki coś podobnego http://allegro.pl/rower-stacjonarny-...054901075.html firma Trimcoś takiego ma mój napisane
kupiłam go chyba z 3 lata temu i kosztował 190 parę z przesyłką, widzę że ogólnie sprzęt teraz kosztuje więcej
a ja myślałam, że teraz sprzęt tanieje ja wdać nie :P ale skoro Ty masz go już 3 lata i działa, więc nie jest zły
ćwicz jak masz sprzęt w domu!

Cytat:
Co myślicie o takim stepperze ?
http://allegro.pl/stepper-skretny-st...076366028.html
wybrałam ten ale jeszcze nie kupiłam szukam może natrafię na coś fajniejszego, patrzę też na komentarze pozytywne i ten użytkownik ma tylko 2 negatywy. Nie spotkałam się z takim, który by w ogóle nie miał neg. a interesuje mnie właśnie taki w cenie nie droższy. Kurcze a w tamtym roku chyba coś taniej byłjak jeszcze z Dżagą przeglądałamchy ba tak. Czyli taki w cenie prawie 130 zł jak wpłacę na konto, zawsze się boję z takimi wpłatami czy potem wyślą.
fajnie ten stepperek wygląda sama miałam fazę żeby kupić no ale na razie myślę nad orbitrekiem
zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony i wystawi negatywny komentarz ja na allegro tylko raz zamawiałam płaciłam też od razu i miałam cykora czy wyślą ale doszło wszystko ale ogólnie bardzo często zamawiam ze sklepów internetowych i wpłacam na konto tylko trzeba sprawdzać czy wiarygodny sklep bo niestety raz się nadziałam i źle to się skończyło

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
od razu dziękuję heroine, kamilon, monia za miłe słowa, ale mi ulżyło że nie pogoniłyście mnie ja cały czas czytałam Wasze wpisy i wiem mnie więcej co i jak, więc mogę się wbić w rozmowę chyba
Kochana jak Ci smutno i źle, to pamiętaj, że zawsze możesz na nas liczyć po to tu jesteśmy, żeby Cię wysłuchać, wesprzeć i podnieść na duchu to forum nie tylko o odchudzaniu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 12:39   #3304
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine 48h? o kurczę, a jak chciało Ci się siku to co robiłaś? w autobusie było jakieś wc? może to głupie pytanie ale no nie wiem
no było wc ale ja miałam jakąś traumę chciało mi się niemiłosiernie sikać, brzuch miałam już taki twardy, pęcherz myślałam, że mi rozsadzi ale nie mogłam nic zrobić w tej małej ciemnej toalecie i presja, że zaraz ktoś następny będzie chciał skorzystać nie chciałam blokować kibelka, więc najczęściej po 5 minutach skupienia rezygnowałam ale jak już wysiadłam z tego autobusu to siedziałam na kibelku chyba z godzinę

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Przyjmiecie mnie w swoich szeregach?
witaj razem raźniej!

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej
Kurcze ni mogłam się wczoraj dostac na wizaz
Ale napisałyście że tak monia i heroine mozecie siedziec po nocach i jeszcze chleb piec
no, jakoś tak mnie naszło my to z Monią nocne marki jesteśmy

Madziu, aż mi się smutno zrobiło, żeś taka smutna czasem mamy takie dni, że czujemy się do i w ogóle wszystko na nie... może faktycznie jesteś przed okresem? nie smutaj się, wszystko wróci do normy chcemy wesołej Madzi!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-01-31, 12:48   #3305
Gosia2011
Rozeznanie

No już myślałam, że ja tak mam tylko gadane! masakra!

Aj.. wygadałam się wam i przeszło mi nieco ale dzisiaj się opierniczałam, niegrzeczna!A mogłam ściąge pisać ale teraz biorę cidrex plus i obiadek zjem i do pracy o ja zimno znowu stać i się nudzić, bo ostatnio tak jest przez styczeń i luty. Ludzie już tak nie szaleją z zakupami!

Stepper kupię, ale mówicie że solidnie wygląda? dzięki, że wy mnie rozumiecie złote kobietki!
Czekam na opinię Moniki i zamówię, bo jak widać w domciu mi nie doradząale już tata uspokoiłam.
Powiedziałam,że kupię i już a poza tym mam w planach jeszcze sprawić sobie zestaw do robienia tipsówto będzie gadania od Niunia mojego

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 12:52   #3306
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze popsuł mi humor troszkę Tż już mnie zjechał po co kupować stepper skoro pożyczałam od bratowej na dwa tygodnie i tak to nic nie dało.
Mama też pyta po co kupować? Na co Ci to... tato, że po co pieniądze wydawać. Matko co za ludzie....
Tż kupił sobie ps2 od kogoś nakupował gierek na allegro, teraz znowu wydał na gry do kompa 50 zl i jest ok. Też mogłabym powiedzieć na co ci? wkurzył mnie, że i on ma takie podejście. Ja coś sobie kupić to widocznie nie mogę w zasadzie to moja sprawa wkurzyła mnie tylko reakcja Tż który pisze ja pograłem i sprzedam gry a tobie co po stepperze?
niedobry TŻ chociaż mój też wymyśla, na co Ci to, na co Ci tamto i w końcu sama sobie kupuję :P albo mówię Ty sobie kupiłeś to i to, a ja tego nie mogę? no i mięknie biadaczyna
poczekaj, może mu przejdzie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
macie może jakiś fajny przepis bym mogła zrobić TŻ coś na obiad bo kurde nie mam pomyśla
a co lubi jeść?
bo mój uwielbia włoskie jedzenie, więc byłby very happy ze spaghetti, pizzy czy lasagni
albo jakiś kuuutlet!

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
a Tż kiedyś chciał sprzedać moją ławeczkę do brzuszków to musiałam wziąć się za ćwiczenie
cóż za motywacja

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej dziewuszki
a sie dziś nie wyspałam :P no ale jakoś dam radę Zjadłam nie dawno śniadanko i niedługo sobie kawkę zrobię.
Z ciekawości weszłam dziś na wagę ale z tego względu aby zobaczyć czy ona działa czy się zepsuła! No i znowu pokazała 59,0 !!!!!!!!! wzięłam kota na ręce i weszłam z nim na wagę to pokazała 61,8. Wypuściłam kota i znowu weszła i znowu było 59,0. Dziwna sprawa że już któryś dzien z rzędu jest 59,0 a jestem coraz bliżej okresu!
Dzwonił mąż, jest bardzo szczęśliwy że zdecydowałam się przenieść do Niemiec. No i cieszy się że za 2 tygodnie się zobaczymy bo przyleci na pare dni Ciągle coś planujemy, kombinujemy i ustalamy.
Na dworze zimno, że strach wychodzić dlatego ja dzisiaj w domku sobie posiedzę. Synka odbierze babcia z przedszkola i mi go przyprowadzi.
Idę pranie powieszę i zaraz Wam po odpisuję
też się nie wyspałam, przez mojego TŻ-ta

pewnie tyle ważysz, skoro z kotem pokazała więcej, a potem tyle samo co na początku pogódź się z tym, że na pewno schudłaś nooo

to super, że wszystko sobie ustaliliście widać, że mąż tęskni za Tobą

Ja wróciłam z zakupów i mało mi uszy nie zamarzły a mam do Biedronki dosłownie 5 min drogi tak zimnoooo, że ło jesuuu

Cytat:
A ja już mam trochę lepszy humor to chyba dzięki Wam puściłam sobie moją ulubioną piosenkę ( od 3 tygodni wpadła mi w ucho jak byliśmy w klubie i teraz sobie jej słucham i jakoś mi humor poprawia no i pomalowałam pazurki
Kurcze ale bym sobie potańczyła już 2 tygodnie nigdzie nie byłam teraz już na bank pojedziemy w week
http://www.youtube.com/watch?v=_XJDn...&feature=share
fajna pioseneczka! też mi się zachciało baletów
Stary 2012-01-31, 12:52   #3307
Gosia2011
Rozeznanie

A tatowi zamówiłam WKRĘTARKA AKUMULATOROWA za 199zł

To już teraz cicho siedzi co do steppera oczywiście płaci za nią sam ale to jego wymysły, bo sobie znowu coś wymyślił na lato robić...na działce. Ujj dużo tam kasy pakuje... nie wiem nie przetłumaczy mu się to jego RAJ NA ZIEMI

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 12:54   #3308
zelka9o
Zadomowienie

heroine Mój TŻ wszystko zje co mu podam ale dziękujeee już wiem co zrobię dzięki Tobieeee Jesteś Boskaaaa
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 12:56   #3309
Gosia2011
Rozeznanie

A propos macie jakieś ciekawe przepisy ze szpinakiem hmm kurczakiem, brokułami itd.. na obiadki takie do pracy chcę zapakować Szpinak u mnie w domu nie wiem, kiedy jadłam, czy w ogóle jadłam więc sama chcę coś wymyślić. jakiś przepis chętnie przyjmę

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-01-31, 13:00   #3310
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A tatowi zamówiłam WKRĘTARKA AKUMULATOROWA za 199zł

To już teraz cicho siedzi co do steppera oczywiście płaci za nią sam ale to jego wymysły, bo sobie znowu coś wymyślił na lato robić...na działce. Ujj dużo tam kasy pakuje... nie wiem nie przetłumaczy mu się to jego RAJ NA ZIEMI
Haha każdy ma jakiegoś bzika

Cytat:
heroine Mój TŻ wszystko zje co mu podam ale dziękujeee już wiem co zrobię dzięki Tobieeee Jesteś Boskaaaa
cieszę się, że mogłam pomóc!

Cytat:
A propos macie jakieś ciekawe przepisy ze szpinakiem hmm kurczakiem, brokułami itd.. na obiadki takie do pracy chcę zapakować Szpinak u mnie w domu nie wiem, kiedy jadłam, czy w ogóle jadłam więc sama chcę coś wymyślić. jakiś przepis chętnie przyjmę
Jenyyyyyyy uwielbiam wszystko co jest ze szpinakiem! makaron ze szpinakiem, pierogi, naleśniki rolada szpinakowo-łososiowa, niebo w gębie! tą roladę to ostatnio jadłam u koleżanki, nie wiem jak ona ją robiła, ale była prze-bo-ska w smaku!
Stary 2012-01-31, 13:09   #3311
murka04
Zadomowienie

heroine to ja Cie podziwiam że wytrzymałaś tyle czasu! ale jaka blokada psychiczna żeby nie móc
medzik Ty to imprezowiczka jesteś ja nie lubię tańczyć, brr nie cierpię! taka łamaga jestem potykam się o własne nogi zawsze zazdrościłam tym dziewczynom co tak swobodnie się czują na parkiecie
zelka a lubi pieczarki? bo ja ostatnio robiłam takie pyszne kotlety, odcinasz kapelusze z pieczarek a do środka wkładasz mięso mielone z czosnkiem, to obtaczasz w jajku, na patelnię i gotowe naprawdę pycha

Ja tu od początku ferii (już drugi tydzień lecą) miałam nadrabiać lekcje i lektury, a skończyło się jak zawsze, już nawet się nie oszukuję że się za to wezmę nie no, może jutro.. chyba się położę i włączę Gotowe na wszystko

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 13:10   #3312
Gosia2011
Rozeznanie

Nio i ja właśnie chcę coś dobrego zrobić ze szpinakiem, żeby sama się do tego przekonać i rodzinkę!

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-01-31, 13:10   #3313
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Ale napisałyście że tak monia i heroine mozecie siedziec po nocach i jeszcze chleb piec
Bo my takie Sowy jesteśmy :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 13:12   #3314
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine to ja Cie podziwiam że wytrzymałaś tyle czasu! ale jaka blokada psychiczna żeby nie móc

zelka a lubi pieczarki? bo ja ostatnio robiłam takie pyszne kotlety, odcinasz kapelusze z pieczarek a do środka wkładasz mięso mielone z czosnkiem, to obtaczasz w jajku, na patelnię i gotowe naprawdę pycha

Ja tu od początku ferii (już drugi tydzień lecą) miałam nadrabiać lekcje i lektury, a skończyło się jak zawsze, już nawet się nie oszukuję że się za to wezmę nie no, może jutro.. chyba się położę i włączę Gotowe na wszystko
No naprawdę sama siebie podziwiam, jak ja dałam radę że też mi pęcherza nie rozsadziło

kurde, jak to smacznie brzmi mmmm

ja się ma wolne, to wtedy najbardziej się nie chce też sobie chyba jakiś serial obejrzę, sasasa
Stary 2012-01-31, 13:15   #3315
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
haha :P rzeczywiście z niego taki mały krejzolek wesoło teraz masz :P dzieci i kot= mieszanka wybuchowa

No ja wiem, że się powinno coś jeszcze przegryźć, ale nie zawsze mam coś co się nadaje a poza tym jakoś mój organizm zaakceptował fakt, że po kolacji już nic nie przyjmuje spowalnia się metabolizm jak się nie je regularnie co kilka godzin, nooo aleeee
Taaa czuję jakbym miała troję dzieci tak mi dają popalić
Nie ALE tylko trzeba coś przegryźć, nawet kawałek sera czy szynki, lub chociaż pół serka wiejskiego albo jajeczko

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość

Monia, okazja- moj chlopak ma urodziny zaraz po Sylwestrze, 2.01 i wtedy kazdy jest mega skacowany, splukany i kazdy ma tak troche gleboko i szeroko jego urodziny, wiec ja postanowilam zebrac jego znajomych [przyjaciol, kogos z grupy na studiach,kumpla ktorego nie widzial pol roku ] i u mnie w domu zrobic impreze. I plan jest taki ze ja powiem mu zeby zadzwonil do ktoregos z przyjaciol czy idziemy na impreze i kazdy go tak doszczetnie oleje [ ] , i powiem zeby w takim razie do mnie na noc przyjechal i pojdziemy wczesniej do kina czy cos i zeby po mnie wpadl. WPadnie i wiecie do dalej

Zasuwam na silke, znow owsiana, nie moge sie doczekac az bedzie lato i pyszniutkie malinki mi do niej wpadna i truskawki!!!!!!!!!!!!!

Co do kota- moj zaczal od 6 rano pod lozkiem bawic sie dlugopisem , szlafrokiem itp. Ogolnie srednio ja obchodzilo to ze poszlam spac o 3
Ja miałam urodziny 1 stycznia ale u mnie było sporo znajomych i była fajna imprezka
Super, że robisz ukochanemu taką niespodziankę! Będzie w szoku Napisz nam później jak się udała niespodzianka

HEHE dobry ten Twój kot mój dzisiaj cicho siedział i mnie nie obudził... albo tak mocno spałam, że nie słyszałam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-31, 13:15   #3316
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa czuję jakbym miała troję dzieci tak mi dają popalić
Nie ALE tylko trzeba coś przegryźć, nawet kawałek sera czy szynki, lub chociaż pół serka wiejskiego albo jajeczko
no takie słodkie trojaczki!

tak jest, mamo
Stary 2012-01-31, 13:19   #3317
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Ładnie to wygląda nie widać, żeby było jakoś zapuszczone
No tam jest kilka mieszkań także wszyscy o to dbają właściciel tego całego budynku to mojego męża szef a on bardzo kasiasty więc też o budynek dba Mieszkanie w środku co prawda całe do remontu no ale to co zrobimy będzie już dla nas na lata bo pewnie na długo tam zostaniemy

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Kochana bardzo sie ciesze ze masz takie nastawienie do tego wyjazdu!
Zoabczysz jaka bedziesz szczesliwa
Super bedzie napewno!
Co do baterii to predko nie kupie dla zdrowotnosci, pozatym jeszcze @ wiec moze za jakis tydzien tak naprawde sie zwaze
No mam nadzieję
póki co jestem dobrej myśli
Może to i dobrze, że ta bateria Ci padła po okresie kupisz nową i się zważysz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-31, 13:22   #3318
Gosia2011
Rozeznanie

Jak czytam wasze wpisy dzisiaj to aż mi wesoło!
Oglądałamdzisiaj pogromców nadwagi na stronie mtv... echś przydałaby mi się taka osoba, która z pejczem jakimś stanie nade mną!!!!!!w sumie chyba u mnie chodzi o to żarło! Bo ruch to codziennie coś mam.. ale teraz postaram się steper połączyć z rowerem
Zbieram się właśnie do pracy, o jaaaak mi się nie chce 7h stania na przerwę szykuję sobie warzywa gotowane marchewka, fasolka, groszek, brokuł . Mam do tego kawałek mały coś takie jak paluszek rybny ale kształt statku dzisiaj miałam łódki, rybki i jakieś tam takie dla dzieci, kupiłam bo lepsze są od tych dla dorosłych, że tak napiszę.Te paluszki zwykłe to jakieś takie zmielone nie wiem co a te w różnych kształtach dla dzieciaków na wagę, to nawet nawet smakują i ważą też mniej.

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-01-31, 13:22   #3319
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładna ta kamienica i faktycznie wokoło wydaje sie dużo sklepów tylko by Wasze dzieci jeszcze miały w pobliżu jakiś plac zabaw
a w Niemczech jest Polska szkoła ?
Co do placu zabaw to mąż nie ma pojęcia bo nie zwiedzał jeszcze okolicy. On tam jeszcze nawet nie mieszka bo te mieszkanie puste stoi. Dopiero od marca zacznie tam remont Place zabaw na pewno są jakieś i gdzieś :P mam tylko nadzieję że gdzies blisko
Szkoły Polskie są w Niemczech ale przeważnie w takich dużych miastach typu Berlin, Monachium. To sa typowe szkoły podstawowe oraz gimnazjum w których uczą po polsku wg programu polskiego. W mniejszych miastach sa szkółki Polskie tylko - chodzi się tam np. po południu lub w weekendy żeby poduczyć się polskiego.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 13:23   #3320
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
buahhot to chcesz docelowo miec taka wage jak ja tez mam do zrzucenia ok 6 kg na poczatek bo waze 61 a pierwszy cel to 55 a pozniej zobacze jak sie bede czuła i wygladala
ooo dokładnie tak- mój pierwszy cel to 55 a później się zobaczy
Cytat:

witaj razem raźniej!
cześć

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 13:24   #3321
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine wiesz, że jesteś wspaniałą osobą uwielbiam czytać Twoje posty jest w nich tyle dobrej energii, że aż mi się humor poprawia Dziękujeeeee
Właśnie jestem przed okresem i pewnie od tego mam takie humorki
Murka oj masz rację kochana ja uwielbiam tańczyć czasami to sobie w domu tańczę jak słucham muzyki albo jak stoimy ze znajomymi gdzieś na parkingu i w samochodzie gra muzyka to też tańczę miejsce nie ma dla mnie znaczenia a ostatnio na imprezie jak jeszcze nikt nie tańczył to wlazłam na podest i sama balowałam no i zaraz zaczęli się zbierać ludzie a Tż do mnie mówi, że ja taki wariat jestem
Stary 2012-01-31, 13:29   #3322
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine wiesz, że jesteś wspaniałą osobą uwielbiam czytać Twoje posty jest w nich tyle dobrej energii, że aż mi się humor poprawia Dziękujeeeee
O kurde, ale mi miło Kochana jesteś cieszę się, że mogę Ci poprawić humor w ogóle wszystkie tu jesteście takie miłe, kochane i pomocne atmosfera jak w domu czuję się jakbym Was znała od dawna, bo mimo, że wcześniej się nie udzielałam, to podczytywałam Was dwa wątki wcześniej cieszę się, że do Was dołączyłam, bo aż mam więcej energii i siły na dietkę
Stary 2012-01-31, 13:34   #3323
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine nie ma za co, samą prawdę piszę fajnie, że tak szybko się "zadomowiłaś" i dużo się udzielasz
Stary 2012-01-31, 13:50   #3324
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry ale jestem niewyspana

Od rana TŻ się kręci w kuchni, gada do siebie, włącza radio nooo chyba tak bardzo chciał żebym w końcu wstała! nie obchodzi Go to, że piekłam w nocy chleb, by miał na śniadanie i poszłam spać przed 3 i jestem ledwo kumata... tak to jest jak ma wolne

Wypiłam kawę i zjadłam śniadanko: ten mój świeży, pyszniutki chlebek z miodem!
Ojj ja też się nie wyspałam dzisiaj :ziewa: musze kawę jakąś wypić to może mi sie polepszy :P A Twój TŻ to udany jest! ja juz mojego męża wyszkoliłam że jak ja rano śpię to ma być cisza w domu hihi

Cytat:
naprawdę? dzięki tym tabletkom zniknął Ci cell? ile one kosztują? bo kurdee, ja mam już dosyć tego paskudztwa, ćwiczenia, masaże, balsamy, nic nie pomaga
Ja miałam straszny cellulit... ale jak zaczęłam łykać CLA&green tea z TRECA to pomału mi znikał a ja chudłam. Po 3 miesiącach łykania tych tabletek nie mam teraz nawet odrobiny cellulitu. Od niedawna znowu łykam bo sie boję że do wakacji znowu mi się zrobi cellulit - ale jestem po prostu przewrażliwiona i tyle

Cytat:
No idę idę zjadłam śniadanie, trzeba się ogarnąć i ruszać chociaż na termometrze -12 dobrze, że mam niedaleko do tej Biedry
Ja dziś nie wychodzę z domu taka kosta na dworze, że masakra. Ja Biedronkę mam 2 piętra niżej Mieszkam nad Biedronką na 3 piętrze

Cytat:
Fajne umiejscowienie masz tyle jezior :P atrakcja i w zimie i w lecie
to super, że normalnie funkcjonują; przynajmniej masz trochę spokoju w domku
Tu w lato jest na prawdę super, dzieciaki mają co tu robić dlatego gdy tylko będą wakacje to na trochę będziemy zawsze tu przyjeżdzać z dzieciakami Tam w Niemczech też są jeziora w mieście i z 3 baseny w tym jeden niekryty ze zjeżdżalniami czynny w wakacje
tu są fotki które znalazłam w necie : http://www.lokalmatador.de/storage/3...ae4bc135_l.jpg

http://www.sasch-bruchsal.de/pb/site...&m=F&h=600&i=3

http://www.bruchsal.org/sites/defaul...n%20oben_1.jpg

Cytat:
hmm, ja daję i tak wodę gazowaną, ale ona raczej wpływa na pulchność do naleśników też daję
aha to może mniej mąki trzeba dawać? Aby ciasto takie było rzadsze? i więcej proszku do pieczenia? Ja dziś chyba zrobię

Cytat:
hmm, myślisz, że pomoże? jest takie coś? poradzę sobie sama?
TŻ Ci pomoże a zresztą przykleić uszczelki na pewno dasz rade i sama

Cytat:
no domyślam się, że się zżyłaś ja też z dziewczynami z innego wątku piszę od 1,5 roku i już nie wyobrażam sobie przestać jakby wizaż nam zamknęli to normalnie koniec świata ja nie wiem
hehe no smutno by było bez tego wątku ja tylko na tym jednym się udzielam

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość

monika01011986 ja tez dzisiaj ni wychodze nie musze wiec siedze w domku taki mróz jest ze nawet nie chce mi sie nosa wytknac na balkon czy cos:
Ja nawet okna nie otwieram bo tak zimno

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-31, 13:50   #3325
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia a może faktycznie tyle ważysz, skoro jak weszłaś z kotem to pokazała więcej.
No już sama nie wiem. Troche to dziwne.. zobaczymy po okresie ile waga pokaże.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-31, 13:56   #3326
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Co do placu zabaw to mąż nie ma pojęcia bo nie zwiedzał jeszcze okolicy. On tam jeszcze nawet nie mieszka bo te mieszkanie puste stoi. Dopiero od marca zacznie tam remont Place zabaw na pewno są jakieś i gdzieś :P mam tylko nadzieję że gdzies blisko
Szkoły Polskie są w Niemczech ale przeważnie w takich dużych miastach typu Berlin, Monachium. To sa typowe szkoły podstawowe oraz gimnazjum w których uczą po polsku wg programu polskiego. W mniejszych miastach sa szkółki Polskie tylko - chodzi się tam np. po południu lub w weekendy żeby poduczyć się polskiego.
aaaaa to taki bajer czyli tak jak by chodzi się do 2 szkol popołudniami do Polskiej a rano do Niemieckiej ?

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
medzik Ty to imprezowiczka jesteś ja nie lubię tańczyć, brr nie cierpię! taka łamaga jestem potykam się o własne nogi zawsze zazdrościłam tym dziewczynom co tak swobodnie się czują na parkiecie

ooo dzięki Tobie też jutro wykorzystam Twój przepis bo wole robić ja obiady niż TŻ , niby dobre robi ale trochę za tłusto . Wiec wola ja sie zabrać za obiadyy
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 14:00   #3327
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia aż mi łza poleciała jak czytałam co napisałaś, bardzo Ci dziękuję za te słowa, 'znamy' się już prawie rok i tyle razy dałaś się poznać jako niesamowicie dobra osoba Kiedyś cały czas pytałam Tż jak to możliwe że mu się podobam, że ze mną jest, przecież jestem taka beznadziejna. Z czasem zrozumiałam dlaczego mam tak mało wiary w siebie, dlaczego nigdy nie zostawiam otwartych drzwi od pokoju mimo że jestem sama w domu, dlaczego od razu płaczę kiedy ktoś podniesie głos albo coś mi nie wyjdzie. Dlaczego boję się iść sama gdziekolwiek. Mam ojcu tyle do wygarnięcia i nie mogę się doczekać aż minie te 1,5roku i nigdy więcej go nie zobaczę. Na szczęście jest Tż który zawsze mnie uspokaja i powtarza, że z nim będę bezpieczna. Nigdy nawet nie sądziłam że istnieją tacy mężczyźni.
A w Niemczech nie mam nikogo. Tzn jest mój brat cioteczny, ale nie sądzę że nam pomoże.. Dlatego najpierw wyjedziemy na 2 miesiące na zbiory, żeby zarobić trochę pieniędzy, a później już na stałe.
Mureczko nie dziękuj ja napisałam tylko prawde o Tobie bo cudowna z Ciebie osóbka
A Ty więcej wiary w siebie! Nie możesz uważac się za beznadziejną!!! Co to w ogóle ma znaczyć!! Fajna z Ciebie dziewczyna i w dodatku jaka mądra! Nie jedna by chciała być taka jak TY!
Tak nie można o sobie myśleć! Twój TŻ wie, że jesteś bardzo wartościową i cudowną osobą i za to Cie kocha więc jak sama widzisz Masz coś w sobie
Tate staraj sie unikać, nie rozmawiać z nim. Ucz się niemieckiego to nie długo sobie wyjedziesz i zaczniesz nowe życie Jak ja tam będę i za 1,5 roku będziesz chciała przyjechać to chętnie Ci pomogę poszukać pracy, mieszkania. Twój TŻ na pewno też coś znajdzie bo ofert pracy jest sporo. Tylko uczcie się języka to będzie Wam łatwiej i szybciej prace znajdziecie

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Hej laseczki moje ;*
A ja coś od wczoraj mam doła sama nie wiem czemu, jestem jakaś beznadziejna płakać mi się chce. Nie wiem co się ze mną dzieje, nieraz mam takie napady, że płaczę z byle powodu.
Przez ostatnie dwa dni diety się trzymałam i nie jadłam tyle słodyczy i waga dziś pokazała 47,7 kg i nawet to mnie nie cieszy jakoś straciłam chęci do życia.

Monia cieszę się, że postanowiłaś spróbować i wyjechać do Niemiec, ja gdybym tylko miała okazję to też bym stąd wyjechała. Na pewno tam się szybko przyzwyczaisz i dzieciaczki też no i będziecie mieli lepsze życie

Ja tak mam przed okresem często - to hormony szaleją.
Nie smuć się tylko pomyśl co mogłoby Ci poprawić humor i zrób to
A wagę masz świetną i samo to powinno Cie cieszyć!

Tez tak myślę o tych Niemcach oczywiście będę Was na bieżąco informować co i jak pierwsze co tam sobie kupie to porządny internet do kompa a przed wyjazdem laptopa planuję sobie kupić to będę ciągle z Wami pisała w wolnych chwilach

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 14:28   #3328
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine nie ma za co, samą prawdę piszę fajnie, że tak szybko się "zadomowiłaś" i dużo się udzielasz
sama przyjemność z pisania tutaj

Cytat:
Ojj ja też się nie wyspałam dzisiaj :ziewa: musze kawę jakąś wypić to może mi sie polepszy :P A Twój TŻ to udany jest! ja juz mojego męża wyszkoliłam że jak ja rano śpię to ma być cisza w domu hihi
no wściekła byłam jak nie wiem on to przeciwieństwo mnie, ranny ptaszek i wstaje o 5 już się przyzwyczaił i nawet jak nie idzie do pracy do pośpi max do 7 i się tłucze

Cytat:
Ja miałam straszny cellulit... ale jak zaczęłam łykać CLA&green tea z TRECA to pomału mi znikał a ja chudłam. Po 3 miesiącach łykania tych tabletek nie mam teraz nawet odrobiny cellulitu. Od niedawna znowu łykam bo sie boję że do wakacji znowu mi się zrobi cellulit - ale jestem po prostu przewrażliwiona i tyle
kurcze, skoro mówisz, że Ci zniknął to chyba kupię drogie to to jest? w aptece kupowałaś czy przez internet może?

Cytat:
Ja dziś nie wychodzę z domu taka kosta na dworze, że masakra. Ja Biedronkę mam 2 piętra niżej Mieszkam nad Biedronką na 3 piętrze
oo, to masz lepiej niż ja w kapciach można na zakupy śmignąć

Cytat:
Tu w lato jest na prawdę super, dzieciaki mają co tu robić dlatego gdy tylko będą wakacje to na trochę będziemy zawsze tu przyjeżdzać z dzieciakami Tam w Niemczech też są jeziora w mieście i z 3 baseny w tym jeden niekryty ze zjeżdżalniami czynny w wakacje
tu są fotki które znalazłam w necie : http://www.lokalmatador.de/storage/3...ae4bc135_l.jpg

http://www.sasch-bruchsal.de/pb/site...&m=F&h=600&i=3

http://www.bruchsal.org/sites/defaul...n%20oben_1.jpg
jenyyyy, ale tam ładnie!!!

Cytat:
aha to może mniej mąki trzeba dawać? Aby ciasto takie było rzadsze? i więcej proszku do pieczenia? Ja dziś chyba zrobię
hmm, spróbuję następnym razem tylko w sumie nie wiem kiedy bo u siebie nie mam gofrownicy, a do mamy nie wiem kiedy pojadę ostatnio coś gadała o gofrach, że ma ochotę ale pewnie sama się za to nie zabierze w ogóle kupiłam jej przed moją przeprowadzką sokowirówkę, bo się napaliła i robiłam jej sok z buraka na anemię a teraz stoi i się kurzy mówi, że boi się tego uruchomić
a to takie proste w obsłudze

Cytat:
TŻ Ci pomoże a zresztą przykleić uszczelki na pewno dasz rade i sama
to jak będę w tesco to poszukam, tam też są takie rzeczy mam nadzieję, że to pomoże, bo to po prostu masakra, żeby na klatce schodowej było cieplej niż w domu

Cytat:
pierwsze co tam sobie kupie to porządny internet do kompa a przed wyjazdem laptopa planuję sobie kupić to będę ciągle z Wami pisała w wolnych chwilach
no, ma się rozumieć
Stary 2012-01-31, 14:38   #3329
zooska
Zakorzenienie

Witam was po bardzo dlugiej przerwie. Przyznam się, że nie nadgoniłam wszystkich wątków, bo chyba z 50 stron bym musiała przeczytać (jak nie więcej!).
Postaram się do was zaglądac systematycznie, a tutaj wrzucam mój przepis, szybko się go robi i syci
Składniki:
-makaron (świderki razowe bądź spagetti)
-marchewka
-cukinia
-pomidor
-trochę startego sera(bez będzie bardziej dietetycznie
-100ml jogurtu naturalnego (może byc tez śmietana)
-żółtko
-bazylia, sól, pieprz
Nastawiamy osoloną wodę na makaron, kroimy w cienkie paseczki długości ok 3 cm uprzednio obraną i umyta cukinie i marchewkę. Wrzucamy makaron do wrzącej wody, marchewkę, a po 3min cukinię. Pomidora kroimy w kostkę. W mieseczce mieszamy żółtko z jogurtem(śmietaną), serem i przyprawami. Po 10 min odcedzamy makaron z warzywami z wody, wrzucamy spowrotem do garnka, zalewamy zrobionym sosem i wrzucamy pomidorki. Calość gotujemy, ciągle mieszając przez chwilę. Smacznego

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 14:45   #3330
Eldo_rado
amor vincit omnia

monia ile płacisz za to CLA z TRECa?
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości