|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII
Cytat:
Przy oryginalnych płaci się też za całą reklamę i opakowanie bardziej medialne(ładniejsze)
|
|
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więcej przyjemności...chociaż ja to się powstrzymuję.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
|
#2853 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym płaci się za logo firmy.
|
||
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj maz pracuje w fabryce Unilever i np Solla z maslem ta z Biedronki to jest Rama a chyba troche tansza co nie Oni tylko zmieniaja opakowania nic innego bo jakby mieli nagle dawac co gorszego skoro jest jedna linia produkcyjna prawda Przez pare godzin pakuja do pudelek Ramy a jak skoncza zamowienie to zmieniaja na Solle i na tym to polega
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam poczucie że mam 2 pełne siatki za 30 zł i że tanio kupiłam tyle rzeczy. Teraz niestety już nie poczułam tego... wiem że wszystko idzie do góry ale bez przesady znów żeby tak na raz wszystko i to sprytnie bo cenowo do góry a ilościowo w dół..Też mam wrażenie że michałki są większe niż normalnie ![]() Czy mi się tylko wydaje czy znów pojawią się dżemy jeżynowe w biedronce ?
|
|
|
|
|
|
#2856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
białe michałki |
|||
|
|
|
|
#2857 |
|
Zadomowienie
|
Dziś byłam w Biedrze i mam nową gazetkę "Z włoskich winnic" obowiązuje od jutra 01.02 do 29.02.2012 lub do wyczerpania zapasów.
Kupiłam nowy energy drink o smaku coli z rumem. Nie polecam, jak dla mnie to jak smak jakiegoś lekarstwa, kropli, fuuu.
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktos nie wierzy to niech zobaczy kto produkuje pisze tam Unilever wiem bo sama ja mam Takze jesli ktos bardzo lubi Rame ale nie kupuje bo za droga to wystarczy kupic ta Solle i bedzie miec rame tylko w innym opakowaniu Biale michalki i mieszanka krakowska
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio dopadło zdziwienie jak kupowałam orzeszki niesolone - cena 4,99. Pamiętam jak były za ok. 3 zł...
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Raczkowanie
|
Coś mi się wydaje, że jednak nie spróbuję tych migdałów w czekoladzie bo B. o której pisała dziewczyna z Wrocławia nawet nie wiem gdzie jest ta dzielnica i pewnie całkiem z drugiej strony od której wjeżdżam do miasta.
Jeszcze w te mrozy to całkiem mi się nie chce specjalnie jechać do miasta i chodzić szukać. Może napiszę do koleżanki z Leśnicy żeby zobaczyła czy u nich coś zostało i może mi kupi. W jakiej one były cenie? Ja cały czas się łudzę, że jeszcze kiedyś w B. będą takie strasznie długie, słone i cieniutkie paluszki (gdzieś od nadgarstka do łokcia) które chyba tylko 1x się pojawiły i momentalnie zniknęło całe pudełko. Każdy kto je jadł to się zajadał i dziwił, że to kupione w Biedronce, a nie w Piotrze i Pawle albo Almie Nie wiem czy ktoś z Was je kojarzy prócz mnie (pojawiły się tego albo poprzedniego lata) Jak się pokażą znowu i w takiej fajnej cenie kupuję cały karton na zapas ![]() Czy ta zielona herbata z żurawiną i porzeczkami to też limitowana? Niech się w końcu ociepli to będę miała pretekst żeby pojechać do miasta i parę rzeczy kupić w B. Wino z nowej gazetki już sobie upatrzyłam, może gdzieś się ostaną te migdały, cebulkę z chęcią wezmę, tą zieloną herbatę i może to ptasie mleczko co tak nim kusicie i dżem jeżynowy skoro taki dobry
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy jak ogladacie reklamy biedrony to widzicie jak w tle sa pokazane takie duze stoiska z warzywami i owocami? U mnie na pewno tak to stoisko nie wyglada ciekawa jestem gdzie oni to nagrywali?
Bo dla mnie to wyglada np jak w Auchanie No chyba, ze tak beda za jakis czas wygladac wszedzie
|
|
#2862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2863 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Również podejrzewam, że zdjęcia były kręcone w miejscu specjalnie zaaranżowanym na tę okazję, bo doprawdy nie kojarzę takiego stoiska owocowo - warzywnego w Biedronce. ![]() Zbyt piękne aby mogło być prawdziwe ? |
||
|
|
|
|
#2864 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie komponuje się mówisz z pieczywem Ci? No, ale nic - najważniejsze, że mimo to sam w sobie jest smaczny i kasa nie jest zmarnowana ![]() Co do wielkości cukierków to większe Chyba wolałabym nieco mniejsze, mniej by w boczki szło, po zjedzeniu kilku sztuk. A ja słodziak jestem i jak mi zasmakuje to ojoj.. ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#2865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z ciekawosci lukne jak bede zeby porownac ceny![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
I wogole w tych ujeciach ten sklep wydaje sie strasznie duzy tak w tle jak Ci ludzie chodza i cos gadaj to tam jest tak duzo tych kas i taka duza powierzchnia wiec pewnie jest tak jak piszesz, ze moze jakies specjalne miejsce do reklamy
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2867 |
|
Raczkowanie
|
Może była nagrywana w nowo powstałej biedronce. Ja też nie dawno byłam w takiej lubelskiej biedronce w której były duże zmiany choć to nie była nowa biedronka ale było widać, że przeszła już lifting i zrobiła się taka "elegancka".
|
|
|
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
|
|
#2869 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
Uwielbiam taki smak i ten napój trafił w niego idealnie, nabrałam sobie 6 ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
U mnie są tez już Biedronki po "liftingu", stoja tak warzywa i owoce i owszem, tlyko nie śa tak pieknie kolorowe, okrąglutkie i równiutko poukładane jak na reklamie ![]() A juz na pewno nie ma ich az tyle "Chłyt matetingowy"
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-01-31 o 16:19 |
|||
|
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jak u mnie otwarli w sierpniu biedrone po calkowitym remoncie to beda i tak zmieniac jeszcze wyglad w srodku?
|
|
#2871 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
W mojej stokrotce starsze panie nagminnie obierają sobie pomarańcze i mandarynki bo "przecież nie wiem czy słodkie". Chołota. ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
W tamtym tygodniu już zmienili wszystko na nowe nowe, nowe regały, nowe ustawienia, zdjeli logo, dali nowe. Długo sie taka "stara" nie nastała ![]() Więc na pewno zmienią tą i Twoją ![]() Poszłam do Biedronki gdzie nigdy nie chodze bo kawał drogi, a byłam tam przy okazji. wygrzebałam buty z wyprzedazy za całe 5 zł, firmy Code. Aleśmy się w domu uśmiali, nikt nie trafił w cene zgadując
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-01-31 o 16:24 |
||
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie moja tez jest po remoncie i to stoisko wyglada jak dawniej
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michałki zamkowe są czekoladowo-orzechowe z kawałkami orzechów Michałki kawowe pomarańczowe są większe od michałków klasycznych. Ja kupowałam nowe michałki w delikatesach centrum za 18 zł/kg. Pomarańczowe bardzo dobre Kawowe mi nie podeszły.
|
|
|
#2874 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
Za bardzo mi się to nie przyda bo nie przepadam za słodyczami, nie jadam, ale wiedzieć warto
|
||
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo nie beda zatrudniac osoby speclajnie do cukierkow ktora bedzie pilnowac i wazyc tak jak np w realu. No ale szkoda bo tu jednak sa troche tansze te cukrasy i wieksze mnie to nie przeszkadza To super czyli moze u mnie tez kiedys zmieni sie wyglad az jestem ciekawa No ogromna ta kwota za buty super taki zakup
|
|
|
#2877 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam znowu świeczkę zapachową. Tym razem moje ulubione owoce leśnie. Też szukałam waniliowej, ale niestety nie było
Cukierki widziałam, ale dzielnie się powstrzymałam Chociaż teraz jak sobie o nich pomyślę...ajć Chciałam dla spróbowania kupić sobie jogurt, ten taki jak Fantasia, tylko z sosem czekoladowym i orzechami, ale oczywiście nie było |
|
|
|
|
#2878 |
|
Rozeznanie
|
Esti -widzę, ze jesteś z DG... wiesz może, która Biedra jest wyprzedażową?
Albo czy w tej na Redenie znajdę jeszcze majtki, które były ostatnio? od jutra maja być moje ulubione wafle, z samego rana biegnę robić zapas
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje mnie ta gazetka, może ma ktoś link do wersji online??
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej na Redenie mi nie po drodze bo ja z Zabkowic dokladnie wiec sorki ale nie wiem A jakie to wafle beda?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

Więcej przyjemności...chociaż ja to się powstrzymuję.
Przez pare godzin pakuja do pudelek Ramy a jak skoncza zamowienie to zmieniaja na Solle i na tym to polega
) 

No chyba, ze tak beda za jakis czas wygladac wszedzie

Nie komponuje się mówisz z pieczywem Ci?
Chciałam dla spróbowania kupić sobie jogurt, ten taki jak Fantasia, tylko z sosem czekoladowym i orzechami, ale oczywiście nie było