Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 14:55   #3331
murka04
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

medzik pierwsza wyszłaś do tańca? SZALONA! a z wyglądu taka grzeczna hihi
monia teraz właśnie dzięki Tż zaczęłam inaczej patrzeć na siebie, wiem że nie mogę dać sobie wmawiać takich bzdur. I nie pozwolę na to już. Języka uczę się cały czas, myślę że z dogadaniem się nie będę miała problemu. Gorzej z Tż który zna tylko jakieś podstawowe zwroty, ale będziemy nad tym pracować. Cały czas zastanawiamy się nad miastem, sama nie wiem gdzie byłoby nam najlepiej. Chcielibyśmy na pewno gdzieś niedaleko gór, żebyśmy mogli często tam jeździć Może i niedaleko Was, jeśli nie zabronisz A pomoc na pewno się przyda, jeśli będzie taka potrzeba to na pewno się do Ciebie zwrócę
a ten basen.. cudo ja sama cieszyłabym się jak głupia na nim, a co dopiero dzieciaki
zelka nie ma za co, te mięso możesz przyprawić wedle uznania, ja lubię ostre to dałam sporo tego czosnku i pieprzu

Próbowałam pouczyć psa dawać łapę. Bezczelnie mnie olewa i odwraca głowę w drugą stronę jak tylko usłyszy "łapa" Nawet kiełbasa go nie interesuje w tej sytuacji

heroine wstawać o 7 jesli nie trzeba? jak można tak grzeszyć?! 10 to minimum swoją drogą mój brat ma tak samo, ale on zamiast się tłuc to śpiewa 'Alleluja' albo jakieś własne wersje kolęd. I nie wystarczy mu, że nas obudzi, sąsiedzi koniecznie muszą usłyszeć jego talent

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-01-31 o 14:59
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 14:56   #3332
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

monia mam prosbe wstawilabys foto z google np tych tabletek CLA? bo na allegro jest ich bardzo duzo i nie wiem ktore to dokladnie sa

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 15:00   #3333
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
monia mam prosbe wstawilabys foto z google np tych tabletek CLA? bo na allegro jest ich bardzo duzo i nie wiem ktore to dokladnie sa
może te http://trec.com.pl/images/produkty/small/clagt.jpg

też czekam na info, bo nie wiem czy się opłaca zamówić na allegro.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 15:10   #3334
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
może te http://trec.com.pl/images/produkty/small/clagt.jpg

też czekam na info, bo nie wiem czy się opłaca zamówić na allegro.
No własnie tez na te patrzyłam najtaniej znalazłam za 49 zł 90 tabletek.

Think happy - be happy

M

Stary 2012-01-31, 15:27   #3335
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Stepper kupię, ale mówicie że solidnie wygląda? dzięki, że wy mnie rozumiecie złote kobietki!
Czekam na opinię Moniki i zamówię, bo jak widać w domciu mi nie doradząale już tata uspokoiłam.
Bardzo mi miło, że zalezy Ci na mojej opinii
Co do stepperów to się za bardzo nie znam bo nie miałam nigdy steppera ale co do tego który chcesz kupić jest moim zdaniem wporządku ALE nie ma nic tam napisane na temat gwarancji. No niby jakas tam jest ale nie napisali ile konkretnie. Radziłabym poszukać takiego steppera u innego sprzedającego który daje gwarancję na 2 lata oraz 5 lat na części stalowe. Z taką gwarancją jest sporo stepperów w tej samej cenie np ten: http://allegro.pl/stepper-skretny-z-...066390416.html tylko że kolor nie ciekawy, ale pewnie biało-niebieskie też znajdziesz poszukaj

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
monia ile płacisz za to CLA z TRECa?
Małe opakowanie czyli 90 tabletek jest za 49 zł, a duże czyli 180 tabl kosztuje 89 zł

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 15:27   #3336
meeedzik
Zakorzenienie

Monia po okresie to już pewnie mniej na wadze będziesz miała
Murka a co haha zawsze ciągnę Tż albo koleżankę, ale nie zawsze są chętni

A ja o 17 jadę z Tż trochę pojeździć, bo mam w czwartek do Opola, a długo już nie jeździłam
Stary 2012-01-31, 15:30   #3337
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie że mogę : http://p.alejka.pl/i2/p_new/29/11/tr...kaps-2_0_b.jpg

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
aaaaa to taki bajer czyli tak jak by chodzi się do 2 szkol popołudniami do Polskiej a rano do Niemieckiej ?
No można ale nie trzeba to dla chętnych na pewno nie ma codziennie zajęć tylko kilka razy w tygodniu albo w same weekendy. Musiałabym się dowiedzieć.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 15:31   #3338
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Dziekuje tak własnie myslalam ze to ten kliknęłam go wlasnie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-01-31, 15:46   #3339
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
no takie słodkie trojaczki!

tak jest, mamo
Słodkie a zarazem mega niegrzeczne!
Do kota też zawsze mówię : Chodź, mamusia da Ci jeść"

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
też się nie wyspałam, przez mojego TŻ-ta

pewnie tyle ważysz, skoro z kotem pokazała więcej, a potem tyle samo co na początku pogódź się z tym, że na pewno schudłaś nooo

to super, że wszystko sobie ustaliliście widać, że mąż tęskni za Tobą

Ja wróciłam z zakupów i mało mi uszy nie zamarzły a mam do Biedronki dosłownie 5 min drogi tak zimnoooo, że ło jesuuu
Osz niedobry TŻ, nie dał Ci pospać! co za łobuz!
JA się zastanawiam jak to będzie w Niemczech... teraz to sobie robię co chce i kiedy chce a jak będę z mężem to nie będzie juz tak łatwo :P

Ahhh, no musze się chyba faktycznie pogodzić z ta wagą :P łatwiej by mi było gdyby chociaż codziennie była ciut inna ( np. coraz mniejsza heheh)

Ojj strasznie jest zimno! Ja okno otworzyłam bo frytki dzieciom robiłam i tak mi mieszkanie wyziębiło że szok! A na 5 minut otworzyłam tylko!

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Dziekuje tak własnie myslalam ze to ten kliknęłam go wlasnie
Nie ma za co
Ja kupuję zawsze ten duży czy 180 tabl. Bardziej sie opłaca No i żeby były jakieś rezultaty to trzeba to łykać przynajmniej 1,5 miesiąca więc i tak trzeba kupić kilka opakowań

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia po okresie to już pewnie mniej na wadze będziesz miała
taaaa albo będzie i wiecej :P póki co zjadłam dosyć sporo frytek ;/ przed okresem nie potrafię sie powstrzymać z jedzeniem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-31, 16:02   #3340
Eldo_rado
amor vincit omnia

90zł za duże opakowanie... niby nie duzo, ale teraz nie mam tyle wolnych funduszy.... pod koniec miesiąca/początek nastepengo uda mi się tyle odłożyć i też sobie kupię! mam nadzieję, że rozprawi się z wrogiem

monia, przepraszam, ze tak się wypytuję, ale Ty bierzesz już jakiś czas te tablekti i mi szczerze odpowiesz miałaś duży cellulit jak wazyłaś więcej? czy faktycznie zniknął bez dodatkowych ćwiczeń, tylko zdrowa dieta+tabletki?

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
A ja o 17 jadę z Tż trochę pojeździć, bo mam w czwartek do Opola, a długo już nie jeździłam
masz jazdy w czwartek
Stary 2012-01-31, 16:14   #3341
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
monia teraz właśnie dzięki Tż zaczęłam inaczej patrzeć na siebie, wiem że nie mogę dać sobie wmawiać takich bzdur. I nie pozwolę na to już. Języka uczę się cały czas, myślę że z dogadaniem się nie będę miała problemu. Gorzej z Tż który zna tylko jakieś podstawowe zwroty, ale będziemy nad tym pracować. Cały czas zastanawiamy się nad miastem, sama nie wiem gdzie byłoby nam najlepiej. Chcielibyśmy na pewno gdzieś niedaleko gór, żebyśmy mogli często tam jeździć Może i niedaleko Was, jeśli nie zabronisz A pomoc na pewno się przyda, jeśli będzie taka potrzeba to na pewno się do Ciebie zwrócę
a ten basen.. cudo ja sama cieszyłabym się jak głupia na nim, a co dopiero dzieciaki

Próbowałam pouczyć psa dawać łapę. Bezczelnie mnie olewa i odwraca głowę w drugą stronę jak tylko usłyszy "łapa" Nawet kiełbasa go nie interesuje w tej sytuacji

Ja w ogóle nie wiem skąd Ty wzięłaś wątpliwości że nie jesteś bardzo wartościową kobietką Ojcem się nie przejmuj, niech sobie pogada. On jest po prostu ślepy i nie docenia jaką ma mądrą córkę. A jeszcze jak wypije to na pewno w ogóle nie panuje nad tym co gada.
Co do TŻ to dobrze, że w ogóle cos zna Poduczysz go trochę a reszte sam się nauczy już w Niemczech. Będziecie mogli się na kursy zapisać i uczyć się niemieckiego. Tam to ponoć grosze kosztuje a słyszałam też o darmowych kursach.
Z tego miasta w którym będę mieszkała jest bliziutko do gór - jakieś dwie godzinki jazdy samochodem. Koledzy mojego męża z pracy często jeźdzą na narty Fajnie by było gdybyście mieszkali w tym samym mieście zawsze raźniej Jeśli będziesz chciała zamieszkać w Bruchsal to chętnie Ci pomogę znaleźć mieszkanko i pracę. Tam jest tego bardzo dużo. Także jeśli będziesz potrzebowała jakies pomocy to WAL śmiało, będzie to dla mnie przyjemnością Ci pomóc
A te baseny to raj dla mnie ja też kocham takie atrakcje i w wakacje będę tam ciagle siedziała jeziora też są i ponoć fajnie są plaże zrobione na których jest wszystko - tak jak nad morzem skutery wodne, banany,narty wodne, bary,restauracje, molo, domki letniskowe itd! Są też kryte baseny to w zime będę z dzieciaki chodziła Najgorzej sie obawiam McDonaldsa bo ponoć jest nie daleko naszego mieszkania :P ojjjj z dietą będzie kiepsko :P a o słodyczach niemieckich juz nic nie wspomnę !!! :P

A pies to niezły jest hehehe Może na diecie jest i dlatego kiełbasy nie chce? hehe spróbuj mu dać brokuły albo otręby hehehe

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
90zł za duże opakowanie... niby nie duzo, ale teraz nie mam tyle wolnych funduszy.... pod koniec miesiąca/początek nastepengo uda mi się tyle odłożyć i też sobie kupię! mam nadzieję, że rozprawi się z wrogiem

monia, przepraszam, ze tak się wypytuję, ale Ty bierzesz już jakiś czas te tablekti i mi szczerze odpowiesz miałaś duży cellulit jak wazyłaś więcej? czy faktycznie zniknął bez dodatkowych ćwiczeń, tylko zdrowa dieta+tabletki?
Nic nie szkodzi że się wypytujesz ja Ci chętnie odpowiem na wszystkie pytania Co do mojego cellulitu to szukam zdjęć i zaraz Ci wkleje i sama ocenisz czy cellulit był duży ja mało ćwiczyłam ale za to duzo spacerowałam. Tabletki CLA brałam od marca tamtego roku do połowy czerwca jakoś.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-31, 16:16   #3342
babciam
Raczkowanie

Heroine ja również witam Cię serdecznie:ro za: i dziękuję za miłe słowa
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 16:16   #3343
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Nic nie szkodzi że się wypytujesz ja Ci chętnie odpowiem na wszystkie pytania Co do mojego cellulitu to szukam zdjęć i zaraz Ci wkleje i sama ocenisz czy cellulit był duży ja mało ćwiczyłam ale za to duzo spacerowałam. Tabletki CLA brałam od marca tamtego roku do połowy czerwca jakoś.
ja bym pewnie też zaczęła od marca dopiero... no ale lepiej późno niż wcale do tego na pewno dołączę ruch, bo i tak muszę (tendencja do szybkiego tycia )... zrobiłam sobie nadzieję, że te tabletki pomogą. u mnie cellulit to niestety klwestia genetyczna, mimo młodego wieku z nim walcze od zawsze chyba
Stary 2012-01-31, 16:35   #3344
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
no wściekła byłam jak nie wiem on to przeciwieństwo mnie, ranny ptaszek i wstaje o 5 już się przyzwyczaił i nawet jak nie idzie do pracy do pośpi max do 7 i się tłucze
Mój mąz też rano zawsze wstaje ale tak o 8. Czasami w sumie też zdarzy mu się dłużej pospać i nawet do 11 potrafi! Ale to bardzo rzadko A Ty swojemu musisz jakieś zajęcie na rano zawsze znaleźć np. zostaw mu stertę naczyń z poprzedniego dnia to nie będzie się nudził hihihih

Cytat:
kurcze, skoro mówisz, że Ci zniknął to chyba kupię drogie to to jest? w aptece kupowałaś czy przez internet może?
No może to jakis zbieg okoliczności i od schudnięcia mi zniknął ale moim zdaniem te tabletki miały duży wpływ na to. One własnie mają takie działanie. Ja kupuję na siłowni, kolega ma sklep z odzywkami dla sportowców i zawsze mi przywozi jak przychodze na solarium. Ale na allegro jest tego mnóstwo. W aptece tego nie ma.

Cytat:
oo, to masz lepiej niż ja w kapciach można na zakupy śmignąć
No mogę mogę schodze tylko po schodach i jestem w Biedronce ale i tak zawsze buty ubieram

Cytat:
jenyyyy, ale tam ładnie!!!
pieknie tam jest poszukam jeszcze jakiś fajnych zdjęć to Wam wrzucę

Cytat:
hmm, spróbuję następnym razem tylko w sumie nie wiem kiedy bo u siebie nie mam gofrownicy, a do mamy nie wiem kiedy pojadę ostatnio coś gadała o gofrach, że ma ochotę ale pewnie sama się za to nie zabierze w ogóle kupiłam jej przed moją przeprowadzką sokowirówkę, bo się napaliła i robiłam jej sok z buraka na anemię a teraz stoi i się kurzy mówi, że boi się tego uruchomić
a to takie proste w obsłudze
Ja miałam robić gofry ale nie mogę się za to zabrać ;/ a sok z buraków na anemie - najlepszy!!!! musisz mame nauczyć obsługi sokowirówki

Cytat:
to jak będę w tesco to poszukam, tam też są takie rzeczy mam nadzieję, że to pomoże, bo to po prostu masakra, żeby na klatce schodowej było cieplej niż w domu
no musisz coś z tym zrobić koniecznie. Koce sobie tez połóż na parapet, może troszkę pomoże

Cytat:
no, ma się rozumieć
No ja Was na pewno nie opuszczę choćbym mieszkała w Chinach lub na Antarktydzie to i tak będe pisała!

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Przyszły moje buty!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozmiar jest idealny są ciepłe i bardzo wygodne ALE u góry są luźne tzn. przy kolanie i w łydce.... są za duże!!! chciałam aby były obcisłe a są luźne nawet jak jeansy ubiorę to są luźne zrobiłam zdjęcia ale baterie mi padły i jak się troche podładują to wrzucę tu na wątek. Same ocenicie.... ja jestem średnio z nich zadowolona.... Da się takie buty zwężyć ? pewnie nie ;/

Eldo jak się piszę słowo zwężyć? Bo ja już nie mam pomysłu! a ciągle mi sie na czerwono podkreśla!!!!
zaraz w kleje Ci te zdjęcia

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-31, 16:43   #3345
murka04
Zadomowienie

monia jeju nawet nie wiesz jak mi humor poprawiłaś, sama ta świadomość że mogę liczyć na Twoją pomoc taki mi kamień z serca zrzuciła No na pewno w jednym mieście to super by było, zawsze byłoby z kim pogadać, ponarzekać na dietę Tylko czy Twój mąż by się nie zdziwił że taka gówniara się kręci obok? Porozmawiam z Tż co on myśli, czy ma jakieś konkretne propozycje. Jak ja żałuję że ten czas nie leci szybciej, mogłabym się obudzić jutro w 2013roku
Tam naprawdę to wszystko jest? W moim mieście nie ma kompletnie nic, więc to o czym opowiadasz to jest jak jakieś niespełnione marzenie. A w górach nigdy nie byłam i kiedy oglądam zdjęcia znajomych to tam jest tak pięknie.. I tym bardziej nie mogę się doczekać! McDonalds powiadasz.. Czarno to widzę

Stary 2012-01-31, 16:44   #3346
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Witam was po bardzo dlugiej przerwie. Przyznam się, że nie nadgoniłam wszystkich wątków, bo chyba z 50 stron bym musiała przeczytać (jak nie więcej!).
Postaram się do was zaglądac systematycznie, a tutaj wrzucam mój przepis, szybko się go robi i syci
Składniki:
-makaron (świderki razowe bądź spagetti)
-marchewka
-cukinia
-pomidor
-trochę startego sera(bez będzie bardziej dietetycznie
-100ml jogurtu naturalnego (może byc tez śmietana)
-żółtko
-bazylia, sól, pieprz
Nastawiamy osoloną wodę na makaron, kroimy w cienkie paseczki długości ok 3 cm uprzednio obraną i umyta cukinie i marchewkę. Wrzucamy makaron do wrzącej wody, marchewkę, a po 3min cukinię. Pomidora kroimy w kostkę. W mieseczce mieszamy żółtko z jogurtem(śmietaną), serem i przyprawami. Po 10 min odcedzamy makaron z warzywami z wody, wrzucamy spowrotem do garnka, zalewamy zrobionym sosem i wrzucamy pomidorki. Calość gotujemy, ciągle mieszając przez chwilę. Smacznego
hej
dziękujemy za przepis! ja na pewno skorzystam, bo to moje smaki

Cytat:
heroine wstawać o 7 jesli nie trzeba? jak można tak grzeszyć?! 10 to minimum swoją drogą mój brat ma tak samo, ale on zamiast się tłuc to śpiewa 'Alleluja' albo jakieś własne wersje kolęd. I nie wystarczy mu, że nas obudzi, sąsiedzi koniecznie muszą usłyszeć jego talent
też tego nie pojmuję
a Twój brat to też niezły jest

Cytat:
miłej jazdy! chociaż współczuję przy takiej pogodzie uważaj na siebie

Cytat:
Słodkie a zarazem mega niegrzeczne!
Do kota też zawsze mówię : Chodź, mamusia da Ci jeść"
ja też tak mówię do piesków moich rodziców

Cytat:
Ahhh, no musze się chyba faktycznie pogodzić z ta wagą :P łatwiej by mi było gdyby chociaż codziennie była ciut inna ( np. coraz mniejsza heheh)
spadnie Ci na pewno po @

Cytat:
Ja kupuję zawsze ten duży czy 180 tabl. Bardziej sie opłaca No i żeby były jakieś rezultaty to trzeba to łykać przynajmniej 1,5 miesiąca więc i tak trzeba kupić kilka opakowań
Kurcze, chyba się skuszę... chociaż nie mam kasy na razie za bardzo... ale już nie mogę patrzeć na to świństwo na nogach

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Heroine ja również witam Cię serdecznie:ro za: i dziękuję za miłe słowa

Cytat:
u mnie cellulit to niestety klwestia genetyczna, mimo młodego wieku z nim walcze od zawsze chyba
u mnie chyba też.. od zawsze się z nim męczę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 16:52   #3347
monika01011986
Zakorzenienie

Wkleje Wam tylko 3 zdjęcia bo więcej niestety nie mam przeszukałam cały komp i to sa jedyne na których choć troszeczkę coś widać. Słabo widać ale da się zauważyć że cellulit na nogach był :P

moni.jpg

monika.jpg

monnn.jpg

wycięłam twarz bo wstyd mi za to jak wyglądałam!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-31, 16:53   #3348
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mąz też rano zawsze wstaje ale tak o 8. Czasami w sumie też zdarzy mu się dłużej pospać i nawet do 11 potrafi! Ale to bardzo rzadko A Ty swojemu musisz jakieś zajęcie na rano zawsze znaleźć np. zostaw mu stertę naczyń z poprzedniego dnia to nie będzie się nudził hihihih
o tak... to by się dopiero zaczął tłuc wszystkie naczynia by wybił, by mnie obudzić

Cytat:
No może to jakis zbieg okoliczności i od schudnięcia mi zniknął ale moim zdaniem te tabletki miały duży wpływ na to. One własnie mają takie działanie. Ja kupuję na siłowni, kolega ma sklep z odzywkami dla sportowców i zawsze mi przywozi jak przychodze na solarium. Ale na allegro jest tego mnóstwo. W aptece tego nie ma.
kurde, kupuję! zaraz poszukam najlepszej oferty!

Cytat:
Ja miałam robić gofry ale nie mogę się za to zabrać ;/ a sok z buraków na anemie - najlepszy!!!! musisz mame nauczyć obsługi sokowirówki
no coś te gofry odkładasz z dnia na dzień
sok z buraka jest rewelacyjny! muszę muszę, będzie sama sobie przygotowywać soczek

Cytat:
no musisz coś z tym zrobić koniecznie. Koce sobie tez połóż na parapet, może troszkę pomoże
no ja mam nadzieję, że pomoże bo normalnie siedzieć się nie da, bo zaraz się telepię te koce to może faktycznie jest jakiś pomysł

Cytat:
No ja Was na pewno nie opuszczę choćbym mieszkała w Chinach lub na Antarktydzie to i tak będe pisała!
Baaaa!

Cytat:
Przyszły moje buty!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozmiar jest idealny są ciepłe i bardzo wygodne ALE u góry są luźne tzn. przy kolanie i w łydce.... są za duże!!! chciałam aby były obcisłe a są luźne nawet jak jeansy ubiorę to są luźne zrobiłam zdjęcia ale baterie mi padły i jak się troche podładują to wrzucę tu na wątek. Same ocenicie.... ja jestem średnio z nich zadowolona.... Da się takie buty zwężyć ? pewnie nie ;/
Hmm, wstawisz zdjęcia to ocenimy teraz w sumie takie modne, lekko odstające w łydce

Cytat:
Eldo jak się piszę słowo zwężyć? Bo ja już nie mam pomysłu! a ciągle mi sie na czerwono podkreśla!!!!
chyba zwęzić
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-01-31, 16:57   #3349
babciam
Raczkowanie

Heroine jesli mogę Ci polecić to są bardzo dobre jabłka twarde i soczyste ; nazywają się LIGOLE ,spróbuj może Ci będą smakowały
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 17:10   #3350
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wkleje Wam tylko 3 zdjęcia bo więcej niestety nie mam przeszukałam cały komp i to sa jedyne na których choć troszeczkę coś widać. Słabo widać ale da się zauważyć że cellulit na nogach był :P
i teraz nie masz w ogóle? też chcę NIE MIEĆ

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Heroine jesli mogę Ci polecić to są bardzo dobre jabłka twarde i soczyste ; nazywają się LIGOLE ,spróbuj może Ci będą smakowały
dziękuję
dzisiaj już kupiłam w Biedronce 3 sztuki na spróbowanie i powiem Wam, że bardzo dobre!
następnym razem kupię te Ligole
Stary 2012-01-31, 17:13   #3351
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia jeju nawet nie wiesz jak mi humor poprawiłaś, sama ta świadomość że mogę liczyć na Twoją pomoc taki mi kamień z serca zrzuciła No na pewno w jednym mieście to super by było, zawsze byłoby z kim pogadać, ponarzekać na dietę Tylko czy Twój mąż by się nie zdziwił że taka gówniara się kręci obok? Porozmawiam z Tż co on myśli, czy ma jakieś konkretne propozycje. Jak ja żałuję że ten czas nie leci szybciej, mogłabym się obudzić jutro w 2013roku
Tam naprawdę to wszystko jest? W moim mieście nie ma kompletnie nic, więc to o czym opowiadasz to jest jak jakieś niespełnione marzenie. A w górach nigdy nie byłam i kiedy oglądam zdjęcia znajomych to tam jest tak pięknie.. I tym bardziej nie mogę się doczekać! McDonalds powiadasz.. Czarno to widzę

Mój mąż? No coś TY!!!! On by się ucieszył że mam koleżankę i chętnie też by pomógł w szukaniu mieszkania i pracy dla Was
Co do miasta to mąz mówił, że nie jest ogromne ale jest duże i bardzo bogate. I jest tam wszystko co chcesz!!! Jedynie Ikea jest 20 km dalej :P Mówił, że Centrum handlowych z przeróżnymi sklepami jest tyle, że oczopląsu mozna dostać, wszystkie duże hipermarkety - jakie chcesz, McDonalds jest i mój mąż ciągle w nim siedzi dzwoni tylko i mówi do mnie : "A ja sobie siedzę i Tortille jem " a wie, że bardzo lubię więc tylko mnie wkurza hihihi i mi smaku robi Jak tam pojadę to będę Wam zdjęcia na bieżąco wrzucała
a tu kilka z internetu które znalazłam :
http://s3.flog.pl/media/foto_middle/...chsal-noca.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3061/...8b7ec474ee.jpg
http://www.bruchsal.de/webcam/stadtnetz-cam.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-31, 17:19   #3352
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tam pojadę to będę Wam zdjęcia na bieżąco wrzucała
a tu kilka z internetu które znalazłam :
Ooooo maj gad! Jak pięknie!!!
Stary 2012-01-31, 17:29   #3353
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

monika01011986 ale piękne to miasto napewno Ci sie spodoba

Think happy - be happy

M

Stary 2012-01-31, 17:34   #3354
monika01011986
Zakorzenienie

tu jeszcze jedno zdjęcie:
Góry też z daleka widać
http://www.bruchsal.de/servlet/PB/sh...rian_Adler.jpg

http://www.weihnachtsmarkt-deutschla...achtsmarkt.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-01-31 o 17:36
Stary 2012-01-31, 17:49   #3355
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo jak na razie to jeżdżę "na lewo" bo naszym autem z Tż a w czwartek mam jazdę do Opola na testy dopiero, ale myślę, że tak za 2-3 tygodnie od czwartku może będę miała pierwszy egzamin
Heroine dzisiaj okropny mróz! Szłam tylko kawałek na nogach i myślałam, że zamarznę no i dziękuję, jeździło się fajnie a nawet jechałam dziś sama po mieście do domu trochę się bałam tej policji, że jak mnie złapie to taki wysoki mandat.
Stary 2012-01-31, 18:11   #3356
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze raz wielkie łałłłłł! kurcze, aż Ci zazdroszczę

Cytat:
Heroine dzisiaj okropny mróz! Szłam tylko kawałek na nogach i myślałam, że zamarznę no i dziękuję, jeździło się fajnie a nawet jechałam dziś sama po mieście do domu trochę się bałam tej policji, że jak mnie złapie to taki wysoki mandat.
no właśnie sprawdziłam ile u mnie teraz -17
super, że coraz lepiej Ci idzie no, i dobrze, że się nie natknęłaś na policję
Stary 2012-01-31, 18:53   #3357
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine ja nie wiem co bym zrobiła gdyby mnie policja złapała nawet nie chcę o tym myśleć
U mnie też -17 a po weekendzie ma być jeszcze zimniej !

Monia super zdjęcia naprawdę piękne miasteczko

Wiecie co, od 3 dni biorę drożdże w tabletkach i muszę Wam powiedzieć, że zmniejszyło mi się łaknienie na słodycze a przeczytałam, że mają tez takie działanie w ogóle nie mam ochoty na słodkie wczoraj i dziś mam nadzieję, że już tak zostanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 19:08   #3358
murka04
Zadomowienie

monia no to świetnie tam musi być, pokazałam te zdjęcia Tż i dałam mu przeczytać Twoje posty, jest tak samo zachwycony jak ja Więc mam nadzieję że spodoba Ci się tam i zostaniecie na stałe, bo bardzo bym chciała mieć tam taką świetną koleżankę dziękuję że tak dokładnie wszystko opisałaś, teraz mam już jakiś zarys jak tam to wszystko wygląda
medzik moja koleżanka tylko 2 razy wybrała się na takie jazdy przed egzaminem, z dziadkiem. No i 2 razy ją policja złapała, ale na szczęście jeździła mniej ruchliwymi ulicami i panowie jacyś mili się trafili i puścili ją bez żadnej kary, no ale powiedziała że więcej nie wsiądzie zanim nie zrobi prawka

ja właśnie zjadłam jajecznicę z 4 jajek, mąki i mleka i siedzę jak ten wesoły romek dalej bez chęci ogarnięcia się a jutro księdza mam, to chyba najgorszy dzień w roku tak tego nie cierpię

Stary 2012-01-31, 19:21   #3359
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine ja nie wiem co bym zrobiła gdyby mnie policja złapała nawet nie chcę o tym myśleć
U mnie też -17 a po weekendzie ma być jeszcze zimniej !

Wiecie co, od 3 dni biorę drożdże w tabletkach i muszę Wam powiedzieć, że zmniejszyło mi się łaknienie na słodycze a przeczytałam, że mają tez takie działanie w ogóle nie mam ochoty na słodkie wczoraj i dziś mam nadzieję, że już tak zostanie
Ja nie wiem co to będzie jak będzie jeszcze zimniej

naprawdę? nie wiedziałam, że drożdże wpływają na poskromienie łaknienia na słodkie myślałam, że tylko na włosy
Stary 2012-01-31, 19:48   #3360
sanderaM
Rozeznanie

Meedzik a na cerę też dorożdże wpływają?

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości