Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII. - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 5 11,36%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam 10 22,73%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 7 15,91%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 2 4,55%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 12 27,27%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 8 18,18%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-01, 12:00   #2551
SweetAngel1984
Zadomowienie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

wodaqua - sto lat stooo lat....

14 luty - maz pewnie bedzie w pracy ale moze jakas kolacja w domu przy winku??? nie wiem....
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:02   #2552
Zmalowana
Zakorzenienie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Hej
Te deserki z hippa w rossie w promocji to są tylko z jogurtem.

Ale zimno byłam po zakupy i prawie zamarzłam

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:04   #2553
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
Wodaqua 100 lat i spelnienia marzen

Bella Ty masz blizniaczki i zawsze chcialam Ci zadac pytanie...jak sobie radzisz...?? A jak bylo po porodzie mialas jakas pomoc?? ( wtedy jeszcze Was nie czytalam ) ale masz podwojne szczescie.....

Monia moje dziewczynki urodziły sie w 30 tyg ciazy jako wczesniaki, miały raptem 1250 i 1380 g, nie całe dwa miesiace były w szpitalu a ja razem z nim, musiałam dojść do siebie ekspresowym tempie- w piatej dobie po cc śmigałam do inkubatorów-jeszcze bolało ale co tam, bo zostały przewiezione do innego szpitala niż ten w którym się urodziły.
No i ściągałam mleko-dopóki je miałam.
A teraz maja 9 miesięcy od urodzenia i sa pogodnymi bąblami.
A w tej chwili moge liczyc na siostrę męża i jej 14-letnia córkę, jakby nie było to czasem bardzo pomagają.

A szczęście jest podwójne i nikomu bym ich nie oddała za żadne skarby świata, choć czasem było ciężko.

Udało nam się załatwić rehabilitację już od 13 lutego
Stary 2012-02-01, 12:05   #2554
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Hej
Te deserki z hippa w rossie w promocji to są tylko z jogurtem.

Ale zimno byłam po zakupy i prawie zamarzłam
A kazał kto łazić, trzeba było z nami siedzieć

Ale u mnie piękne słońce, prawie jak wiosna, gdyby nie temperatura na termometrze i resztki śniegu
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:07   #2555
mamad1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Nooo ruch na wątku jak za czasów porodów .
Chyba mróz na dobre zatrzymał nas przy komputerach
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:08   #2556
editka2022
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Hej kochane, ja na szybko bo mały dokazuje.

4.02 jest na stronie rossmana kod do pobrania na Bebilon 2,3,4 za 33,99 zł. Także jak któraś podaje, to chyba fajna okazja.

Mały na kolanach, ciągnie za włosy aaaaałłłłłłłłłłłąaaaaaaaa a
powiedzcie mi o co chodzi z tymi kodami na czym to polega bo ja zielona nieiwem o co choddzi,a to melczko by sie za ta kwote przydalo
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:09   #2557
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
dla mnie ta poradnia laktacyjna bo takie .....nie wiem ...zbędne, ale nie jednej mamie pomogła,
a ja mam pytanie
dziewczyny, co szykujecie na 14 lutego??
My sobie puścimy chyba nagranie z połówkowego usg bo wtedy dowiedzieliśmy się że mamy dwie córcie Mieliśmy piekny prezent nie ma co.- żartuje nie wiem jeszcze ale chyba obejrzymy jakis film z lampka wina o ile mój małż nie pójdzie wcześniej spać.

Bo mi na ambicje wejdziecie z tym karmieniem piersią
Stary 2012-02-01, 12:10   #2558
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dziewczyny ktore uzywacie butelek TT i Avent mam pytanie czy przepływ w smoczku Avent 4 jest taki sam jak w TT 6+, bo dla Sarki w tym aventowskim troche za wolno leci i myśle czy TT smoka nie kupić.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:12   #2559
editka2022
Rozeznanie

a zapomnialam wczoraj napisac bylam znow z mala u lekarza po juz ponad tydzien te przeziebienia katar mija a kaszel dalej taki sam okropny,ale osluchowo czystko,niewiem o co chodzi moze od ulewania,niewiemy i mala wazy 6600 kluseczka
aha i jeszcze odkrylam hit jak dlamnie olejek do kapania i krem balneum,rewelacja nawet krostki od smoczka poznikaly,skora delikatna cud jak dlamnie

Edytowane przez editka2022
Czas edycji: 2012-02-01 o 12:13
Stary 2012-02-01, 12:16   #2560
MoniaZ82
Wtajemniczenie

GG do MoniaZ82 Send a message via Skype™ to MoniaZ82

Cytat:
Nerola, zapomniałaś o mnie, ja też trzymam kciuki

Monia fajnie, ze jestes

dzieki

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
U mnie pielęgniarka tylko pokazała jak trzymać i koniec.
Po tym pokazie miałam brodawki w ranach

I powiem że jestem w szoku, że tylko 15% karmi piersią, ale wiem że powód nie tkwi w nich samych tylko brak pomocy też tu ma znaczenie.
Pomyślałam sobie o tych kobietach które tej pomocy potrzebują, tego wsparcia,słowa pocieszenia, ze karmienie piersią nie jest takie trudne jakby mogło się wydawać po czasie...wiem, że taka pomoc jest potrzebna.Kiedyś Reni Rusis mowiła o Karmieniu piersią w DDTVN że powstaje jakieś stowarzyszenie, czy coś.Musiałabym się zagłębić.

ja tak bardzo chcialam karmic piersia.... jestem po cc nie mialam mleka...mala jakos nie umiala ciagnac cyca.... polozna tylko mowila...."odciagac co 2 h" i tyle nawet mi powiedziala ze pokarm moze sie pojawic po 8 tyg ...
No ale nie dalo rady musialam mala karmic mm.....

Cytat:
dla mnie ta poradnia laktacyjna bo takie .....nie wiem ...zbędne, ale nie jednej mamie pomogła,
a ja mam pytanie

Walentynki,..... ja pewnie zorganizuje romantyczna kolacje ..... chcialabym gdzies wyjsc no ale nie mam z kim zostawic malej....

Cytat:
Bella to nasza wątkowa superwoman . Też ją kiedyś pytałam jak sobie radzi . A koleżanka udziela się u wrześniówek, czy bezwątkowa? Jak bezwątkowa, to my mamy u nas jedną wrześniówkę - Bridę, tylko gdzieś nam się chwilowo zapodziała . Można zostać dla towarzystwa
Tam tez sie udzielam wiec polece na 2 watki....a co mi tam....
Juz od dawna Was czytam .Fajne babki jestescie.....

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Monia moje dziewczynki urodziły sie w 30 tyg ciazy jako wczesniaki, miały raptem 1250 i 1380 g, nie całe dwa miesiace były w szpitalu a ja razem z nim, musiałam dojść do siebie ekspresowym tempie- w piatej dobie po cc śmigałam do inkubatorów-jeszcze bolało ale co tam, bo zostały przewiezione do innego szpitala niż ten w którym się urodziły.
No i ściągałam mleko-dopóki je miałam.
A teraz maja 9 miesięcy od urodzenia i sa pogodnymi bąblami.
A w tej chwili moge liczyc na siostrę męża i jej 14-letnia córkę, jakby nie było to czasem bardzo pomagają.

A szczęście jest podwójne i nikomu bym ich nie oddała za żadne skarby świata, choć czasem było ciężko.

wow...podziwiam..... ojej i jakie malutkie byly jak sie urodzily.... pewnie bylas przejeta na poczatku...ale pewnie kazda z nas bylaby.... I jak zaczna mowic mama bezcenne
Stary 2012-02-01, 12:17   #2561
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
a ja mam pytanie
Nic

U nas w Polsce i tak dużo mam karmi piersią - przynajmniej próbuje. Na zachodzie butle to standard, np. w stanach.
A propo USA wiecie, ze w stanch bardzo ciężko kupić wózek z gondolą, większość mam wozi takie maluchy w fotelikach na stelarzu

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:18   #2562
nerola
BAN stały

Dziubku,Adrij
Agaduś nie zapomniałam ale PW pisze

Witam nowa mamusie wrześniową

Wodaqua sto latek w zdrowiu i szczęsciu

a za synka kolezanki trzymam kciuki,będzie dobrze z maleństwem

Dziubku-ja się wczoraj wydebilowałam

Marinko jak tak,to dobrze.Wyniki będą miarodajneKurczę ale choróbska sie Was trzymają
Kurujcie sie wszystkie

Bello ale szybko załatwiłaś imBeda ostro zasuwać
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:21   #2563
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam pytanie
nic, bo mąż jak zwykle w pracy będzie...

dobra, idę robić tort

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:23   #2564
MoniaZ82
Wtajemniczenie

Nerola tez Cie witam

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
nic, bo mąż jak zwykle w pracy będzie...

dobra, idę robić tort
tort
a podzielisz sie przepisem??
ja tez zrobilam pierwszy raz na urodziny tz... nie powiem wyszedl calkiem dobry.... zjedlismy w ciagu 2 dni ( no ale wtedy bylamw ciazy )
Stary 2012-02-01, 12:27   #2565
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Nic

U nas w Polsce i tak dużo mam karmi piersią - przynajmniej próbuje. Na zachodzie butle to standard, np. w stanach.
A propo USA wiecie, ze w stanch bardzo ciężko kupić wózek z gondolą, większość mam wozi takie maluchy w fotelikach na stelarzu
no i ja dodam,że ma czegos takiego jak noszenie czapeczek po kąpieli, a mleka nie podgrzewaja daja takie w pokojowej temperaturze, a jak wychodzisz ze szpitala to jak nie masz to i wózek Ci dadzą, i ciuszki i zapas mleka i wszystko, a u nas, jakies próbki

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość

Dziubku-ja się wczoraj wydebilowałam
no ja muszę dzisiaj ,bo tu i tam trochę gęsto się zrobiło

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:27   #2566
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Oj będą zasuwać, ostatnio jak się dowiadywaliśmy to nie było miejsc w krótkim terminie a teraz mieli nas na uwadze i tylko skierowania dostarczyć... także udało się

Nerola trzymamy razem z dziewczynkami aby ten naczyniak szybciuteńko się wchłonął.
Stary 2012-02-01, 12:33   #2567
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
a zapomnialam wczoraj napisac bylam znow z mala u lekarza po juz ponad tydzien te przeziebienia katar mija a kaszel dalej taki sam okropny,ale osluchowo czystko,niewiem o co chodzi moze od ulewania,niewiemy i mala wazy 6600 kluseczka
aha i jeszcze odkrylam hit jak dlamnie olejek do kapania i krem balneum,rewelacja nawet krostki od smoczka poznikaly,skora delikatna cud jak dlamnie
a ja uzywam Oliatum i tez jestem bardzo zadowolona wogolete emolienty wszystkie sa rewelka

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Chyba mróz na dobre zatrzymał nas przy komputerach
eh... tak... ten mroz dobija bo tylko siedzenie w domu zostalo....

garnek odratowany.... zupka juz ugotowana

Igi troche przykimal juz ma lepszy humor....
Stary 2012-02-01, 12:34   #2568
adrji
Raczkowanie

Cytat:
w tym programie wczoraj było, ze w anglii tylko 5% kobiet karmi dzieci do 5 miesiąca, ciekawe jak to jest w Polsce?
i że nastoletnie mamy nie karmią wcale - i laska była dobra - karmiłaby piersią gdyby jej idolka Rhianna karmiła albo inna gwiazda a tak to nie ma bata co ci ludzie mają w głowach...
adrji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:35   #2569
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Wodaqua sto lat!!!
Dziękuję!
Cytat:
Wodaqua!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Sto lat kochana, pociechy z męża i córki, pracy, rodziców i .
Dziękuję!
Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
wodaqua - sto lat stooo lat....
Dzięki!!!
Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Wodaqua sto latek w zdrowiu i szczęsciu

a za synka kolezanki trzymam kciuki,będzie dobrze z maleństwem
Dziękuję!
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:39   #2570
agadus
Wtajemniczenie

o sweety avatarka zmioeniła- jaki fajny

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:39   #2571
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
no wiesz.....
No, może jednak trochę lepiej

Cytat:
A dzień dobry, Pani chyba też wczoraj szybciej się położyła, co? Jak o 2.00 przebudziłam się karmić Zuziaka to pomyślałam: "o właśnie bym się kładła spać ".
Spać poszłam o 1.40. Ale wcześniej zniknęłam, bo mężowi też się coś czasem ode mnie należy

Cytat:
Ja próbowałam, najpierw w szpitalu, potem dwie położne i żadna nie mogła mi pomóc. Najbliższa poradnia laktacyjna ok. 30 km ode mnie a ja nie zmotoryzowana. Ja jestem zdania ze doradca laktacyjny (który nie jest położną i nie musi się zajmować milionem innych spraw) powinien być w każdym szpitalu i chociaż raz w tygodniu mieć dyżur w przychodniach.
Pewnie że powinni być w każdym szpitalu! Tam gdzie rodziłam tak było. I kobieta fantastyczna - taka doradczyni z powołania. Mogła z jedną mamą pół dnia przesiedzieć, sam przychodziła sprawdzać co i jak. No ale wiadomo,że do tego też tzreba mieć smykałkę i powołanie, dlatego nie każdy jest taki fajny jak ona.

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Brumeczku dzięki, ze pytasz, napisałam co prawda powyżej gdzieś, ząb lepiej, chociaż boli jeszcze ( ale stawiam na obruszanie, jak agadus pisała )
A widzisz, ślepa jestem i przeoczyłam...

Cytat:
U mnie pielęgniarka tylko pokazała jak trzymać i koniec.
Po tym pokazie miałam brodawki w ranach
Własnie o tym mówię, że doradca doradcy też nie równy. Niestety. Bo taka pani co przyjdzie, odwali rakąś poradę i zniknie, to tak, jakby jej w ogóle nie było

Cytat:
1. Ja nie mam gdzie wracać z powodu przeprowadzki. Zresztą i tak chciałam zmienić pracę...
Nie szukam nowej pracy, bo nie mam z kim zostawić Małego. Poza tym on teraz najbardziej potrzebuje mamy. Emerytury nam szybko nie grożą, więc jeszcze dość się napracuję. Trochę to uszczupli nasz budżet, opóźni niektóre plany, ale są ważniejsze sprawy.
Z drugiej strony nie chcę zostać zgorzkniałą matką bez aspiracji, nierozwijającą się...
Mam takie same obawy...

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

zajmuje się fachowym doborem biustonoszy w odpowiednim rozmiarze.
I wyjaśnianiem że 75b to nie jest uniwersalny i jedyny rozmiar
Aniu, boskie stwierdzenie

Cytat:
Moim zdaniem też są potrzebni.
I nie że sobie siedzą i czekają na mamuśki,
tylko sprawę trzeba nagłośnić, mówić o tym, rozwiązywać problemy wspólnie...
Lekarze u mnie zadaję tylko pytanie : czym Pani karmi?odpowiadam "piersią" - "ok" i finito.
Poczytam,dziękuję
MOim też są potrzebni, bardzo!

Cytat:
a ja mam pytanie
Nie wiem jeszcze. Lubię wtedy iść do jakiejś restauracji, ale w tym roku się waham, bo wtedy zawsze tłumy w knajpach, a ja teraz lubię mieć trochę intymności, bo zawsze Tymka musze nakarmić Może więc sobie pójdziemy dzień przed albo dzien po

Cytat:

A co dokładnie będzie na takiej rehabilitacji? WIesz?

Cytat:
powiedzcie mi o co chodzi z tymi kodami na czym to polega bo ja zielona nieiwem o co choddzi,a to melczko by sie za ta kwote przydalo
Każdego dani na ich stronie pojawia sie kod na dany produkt. Musisz się zalogować i pobrać sobie taki kod (czasem tzreba to robić tuż po północy, bo kodów jest ograniczona ilość a chętnych dużo). I jak już masz taki kod (spisany albo wydrukowany) w ciąguok. dwóch tygodni możesz z nim w rossmannie kupić ten produkt o ileś tam % taniej.

Cytat:
DObrze że czysto
A kluseczka taka wcale nie duża Tymek już 7300 waży

Cytat:
Z kolei w Skandynawi 80-90% koiet karmi piersią. A 78% chyba aż do 6 miesiąca. A u nas wyłącznie piersią do 6 miesiąca karmi chyba 6 %

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
Brumku chyba skusze sie na Twoje piersi.... tez kurczka of kors
Ale ż proszę Cię bardzo Moje piersi to już własnośc publiczna, jak widzę
Stary 2012-02-01, 12:45   #2572
MoniaZ82
Wtajemniczenie

Nerola a gdzie macie tego naczyniaka??
U Olivki jest po cycusiem... lekarz w pl powiedziala ze nie powinno sie tym nic robic do ukonczenia 6 msca a lekarz w uk powiedzial ze na pewno sie wchlonie

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

To ja narazie uciekam...zaraz kolezanka wpadnie.... trzeba sie wreszcie ubrac....
Stary 2012-02-01, 12:47   #2573
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Witajcie!
Dziś miałam radosny dzień - kończę 30 lat (Natko, zmień na liście w wolnej chwili, proszę) i nawet się cieszę, bo nie czuję tego na swoim karku, jednak całą radochę przesłoniło mi zmartwienie koleżanki, która zadzwoniła z informacją, że jej 5-tygodniowy synek musi mieś niebawem operację na serduchu - ma 4 dziurki i inaczej nie da rady. Popłakałyśmy do słuchawki i mam doła, do z tym wszystkim, idę do Zosi
Miłego dnia, mimo wszystko!
Wszystkiego najlepszego wodaqua!!!!!!

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:51   #2574
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Witajcie!
Dziś miałam radosny dzień - kończę 30 lat (Natko, zmień na liście w wolnej chwili, proszę) i nawet się cieszę, bo nie czuję tego na swoim karku, jednak całą radochę przesłoniło mi zmartwienie koleżanki, która zadzwoniła z informacją, że jej 5-tygodniowy synek musi mieś niebawem operację na serduchu - ma 4 dziurki i inaczej nie da rady. Popłakałyśmy do słuchawki i mam doła, do z tym wszystkim, idę do Zosi
Miłego dnia, mimo wszystko!
Wodaqua spełnienia marzeń, pociechy z Zosiaka i męża

Znajomym współczuję, to takie smutne
Trzymam kciuki za małego.

Cytat:
Ja próbowałam, najpierw w szpitalu, potem dwie położne i żadna nie mogła mi pomóc. Najbliższa poradnia laktacyjna ok. 30 km ode mnie a ja nie zmotoryzowana. Ja jestem zdania ze doradca laktacyjny (który nie jest położną i nie musi się zajmować milionem innych spraw) powinien być w każdym szpitalu i chociaż raz w tygodniu mieć dyżur w przychodniach.

Aaa zapomniałam się pochwalić. Agatul dostał paczkę Mikołajową od M. z pracy a fajnie bo nie żadne słodycze tylko słoiczki (M. im powiedział, ze słoiczki, bo sie pytali).
super, że słoiczki dali

Ja w szpitalu poprosiłam położna żeby mi pomogła Radka do piersi przystawić. Boże, żebyście widziały jak mi sutka ścisnęła, i trzyma, trzyma aż jej wyskoczył z palców. Wyobrażacie sobie? Aż krzyknęłam z bólu.
Więcej jej nie poprosiłam o pomoc i modliłam się, żeby sama też przypadkiem się do moich cycków nie wybrała.
Na szczęście udało mi się samej wszystko, tzn z Radzia pomocą

Cytat:
o, dobrze, że przypomniałaś! Nie wiem jeszcze.

Cytat:

Narola kciuki dla Was

Gaz mi się skończył
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:51   #2575
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0104/173386262
przeczytajcie
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:54   #2576
nerola
BAN stały

Agaduś mi jeszcze syry zostały do wydeBilowania

Monia Z82,Iza ma kilka naczyniaków wielkości paprochów a jednego wielkości truskawki na skroni.
Mówią,ze sie wchłona i to prawda ale to potrzebuje czasu.Izie urósł za szybko i to w niebezpiecznym miejscu,stąd decyzja chirurgów o podaniu leku.
Poczytałam sporo i jestem dobrej mysli.

Brumku,jak wrócę to Twoje piersi trafia i na mój stół,a co!Wyłamywać sie przecież nie będę

Bello jadę pozytywnie nastawionaA bardzo sie cieszę,ze ją całą przebadają
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:55   #2577
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
No, może jednak trochę lepiej

Brumku
to chyba mialas duze zaleglosci jak do prawie 2 nad ranem sie mezowi nalezalo

a ja uciekam
zaraz bedzie obiadek
potem deserek
i pewnie drzemsonik poobiedni Igiego
a ja za ten czas umyję głowę
i może coś koło siebie zrobię
do wieczora moje drogie

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2012-02-01 o 12:58
Stary 2012-02-01, 12:56   #2578
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

dziewczyny mam prośbę 4 lutego będę do pobrania kody na Bebilon do rossa może mi któraś pobrać? te co nie potrzebują: prosi:
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:00   #2579
editka2022
Rozeznanie

brumku wiedzialm ze mi odpiszesz dziekuje,powiedz mi jeszcze bo zrozumialam ze tyloe ile ma sie kodow tyle danego produktu po zniszce mozna kupic,tak
no to Tymek pieknie wazy,moja pewni za ok. 2 miesiace bedzie tyle wazyla,ale to dziewczynka wiec drobniejsza
Stary 2012-02-01, 13:00   #2580
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:

na stronie rossnet, po zalogowaniu można "pobrać" kod na produkt , który akurat jest podany i z tym kodem w kasie dostaje sie zniżke w sklepie rossmann. 4 lutego akurat będzie mleczko o 20% taniej . Na stronie jest kalendarium takich okazji do wgladu.

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
dziewczyny mam prośbę 4 lutego będę do pobrania kody na Bebilon do rossa może mi któraś pobrać? te co nie potrzebują: prosi:
i ja się podepnę,jesli można to o 1 kod proszę
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości