Półroczna Magda porwana w Sosnowcu! - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-01, 11:07   #331
_chocolate
Zakorzenienie

Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!

Jackowski zachował się właśnie bezczelnie, zapraszając na to spotkanie dziennikarza z Faktu albo SE!!! Zero taktu i dyskrecji, bardzo dobrze, że go olali. Choć obawiam się, że i tak się wkręci
Poza tym, może bali się tego co powie, że przedstawi jakąś straszną wizję...Dziadkowie widać, że są bardzo wstrząśnięci.

_chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:11   #332
preetamsingh
Zadomowienie

Pojawiło się pytanie, czemu matka Madzi nie skorzystała z komunikacji miejskiej, tylko w mróz, ciemnym wieczorem, szła pieszo z wózkiem. Nie wiem, czy widziałyście materiał z konferencji (tej z Rutkowskim), ona tam tłumaczyła, że kierowała się na przystanek autobusowy (już mając przeczucie, że ktoś ją śledzi), ale w końcu nie zdecydowała się na nim stać, bo musiałaby czekać jakieś 20 min na autobus.
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:14   #333
sandrina
Zadomowienie

Przykre, że jeszcze nic nie wiadomo aczkolwiek prawdopodobne jest, że policja ma jakis trop i nie chce po prostu nic zdradzać...Oby dziecko się odnalazło całe i zdrowe. W ogóle żeby się odnalazło - chyba nie ma nic gorszego od niewiedzy i niepewności.
A co do różnych zeznań itp. - nie wiadomo ile w tym prawdy a ile media tu dodały - każdy chce lepszego newsa sprzedać, więc....

W sumie ja też na początku posądziłam rodziców - a wiecie dlaczego? dlatego, że człowiek sie bezpieczniej czuje myśląc, że to ich wina niz przyjmując do wiadomości, że ktoś ci może naprawdę dziecko z wózka ukraść. No to jest żenujące , ale przynajmniej wychodząc z domu ma się takie złudne poczucie bezpieczeństwa. A swoją drogą wcześniej żadne porwania nie były nagłaśniane przez media, więc ludzie mają problem chyba z dopuszczeniem takiej mozliwości?

sandrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:46   #334
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez szklana Pokaż wiadomość
Mieszkam nie daleko Sosnowca i szczerze mówiąc, ta matka jest podejrzana. Nic się nie zgadza w jej wypowiedziach. Z resztą- nie znam nikogo z Sosnowca kto by normalnie się zachowywał. Wszyscy tam są jacyś dziwni.
Kolejny raz zszokował mnie poziom intelektualny niektórych osób wypowiadających się w tym wątku.

Cytat:
Napisane przez neuilly. Pokaż wiadomość
Oniemiałam, jak czytałam wiele komentarzy kobiet na innych forach, że matka na pewno ma coś wspólnego z jej zniknięciem, coś tu nie gra bo chłodna, opanowana no i ... nie pokazała zdjęcia córeczki na naszej klasie ani facebooku Tak myśli dzisiejsze pokolenie. Nie pochwaliła się - przecież inne mamuśki wpuściłyby już do netu setki zdjęć, a ona ? Co za matka ! Ani jednego. No to jaki werdykt? Winna. Bo jak nie ma zdjęcia bobasa w sieci = nie kochasz swojego dziecka Najwyższy czas odciąć ludziom dostęp do internetu bo to widocznie ogłupia.

To tak jakby miarą ich macierzyństwa była liczba fapfapujących pedofilów przy zdjęciach ich dzieci

Cała sprawa jest przykra, niesamowicie żal mi rodziny dziewczynki, mogę się tylko domyślać co w tym momencie przeżywają. Najbardziej frustrujący jest brak jakichkolwiek śladów. Nie jestem pewna czy udział Rutkowskiego w całej sprawie jest potrzebny, mam wrażenie, że powoduje nim chęć rehabilitacji po sprawie Iwony Wieczorek i zaistnienia w mediach. Co do Jackowskiego- raczej sceptycznie podchodzę do takich praktyk.
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 11:50   #335
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandrina Pokaż wiadomość
Przykre, że jeszcze nic nie wiadomo aczkolwiek prawdopodobne jest, że policja ma jakis trop i nie chce po prostu nic zdradzać...Oby dziecko się odnalazło całe i zdrowe. W ogóle żeby się odnalazło - chyba nie ma nic gorszego od niewiedzy i niepewności.
A co do różnych zeznań itp. - nie wiadomo ile w tym prawdy a ile media tu dodały - każdy chce lepszego newsa sprzedać, więc....

W sumie ja też na początku posądziłam rodziców - a wiecie dlaczego? dlatego, że człowiek sie bezpieczniej czuje myśląc, że to ich wina niz przyjmując do wiadomości, że ktoś ci może naprawdę dziecko z wózka ukraść. No to jest żenujące , ale przynajmniej wychodząc z domu ma się takie złudne poczucie bezpieczeństwa. A swoją drogą wcześniej żadne porwania nie były nagłaśniane przez media, więc ludzie mają problem chyba z dopuszczeniem takiej mozliwości?
Niepewność to straszne uczucie, ale ja ja miejscu rodziców chyba wolałabym tą niepewność niż najgorsze... żyłabym nadzieją, że nawet jeśli nigdy się nie odnajdzie, to żyje, jest zdrowa (nawet u innej rodziny...)

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:03   #336
sandrina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Niepewność to straszne uczucie, ale ja ja miejscu rodziców chyba wolałabym tą niepewność niż najgorsze... żyłabym nadzieją, że nawet jeśli nigdy się nie odnajdzie, to żyje, jest zdrowa (nawet u innej rodziny...)
albo strachem, że się jej krzywda dzieje
Jest tylko jedno dobre rozwiązanie, na które wszyscy liczą

Był kiedyś program w tv o rodzicach, którym zaginęło dziecko - nastoletnie wprawdzie, ale po kilkunastu latach nie było nic wiadomo. I właśnie oni mówili o takiej niepewności, zawieszeniu -że nie mogą ani przeżyć żałoby, ani nic zmienić ze swoim życiem, bo ciągle czekają na jakieś wieści, zrywają się na każdy dźwięk telefonu, dzwonek do drzwi. Mówili też że woleliby znać najgorszą nawet prawdę, ale po prostu wiedzieć co sie stało z ich dzieckiem.

sandrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:11   #337
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklana Pokaż wiadomość
Mieszkam nie daleko Sosnowca i szczerze mówiąc, ta matka jest podejrzana. Nic się nie zgadza w jej wypowiedziach. Z resztą- nie znam nikogo z Sosnowca kto by normalnie się zachowywał. Wszyscy tam są jacyś dziwni.
O kurde, rewelacja, już się tą odkrywczą teorią z policją podzieliłaś?
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 12:22   #338
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
albo strachem, że się jej krzywda dzieje
Jest tylko jedno dobre rozwiązanie, na które wszyscy liczą
Dokładnie... ja miałam takie przeczucie, że się znajdzie, a teraz już powoli tracę nadzieję

Cytat:
Był kiedyś program w tv o rodzicach, którym zaginęło dziecko - nastoletnie wprawdzie, ale po kilkunastu latach nie było nic wiadomo. I właśnie oni mówili o takiej niepewności, zawieszeniu -że nie mogą ani przeżyć żałoby, ani nic zmienić ze swoim życiem, bo ciągle czekają na jakieś wieści, zrywają się na każdy dźwięk telefonu, dzwonek do drzwi. Mówili też że woleliby znać najgorszą nawet prawdę, ale po prostu wiedzieć co sie stało z ich dzieckiem.
to jest straszne! nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić... żałoba jest ciężka, ale do przeżycia, a bezsilność, że może gdzieś tam jest ukochana osoba, chciałoby się coś zrobić, bo jeszcze przecież można wszystkiemu zapobiec, jest wykańczająca...

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:10   #339
iziczek88
Raczkowanie

JA to całą sprawę skomentuje tak:
- rutkowski pracujący za freee, robiący reklamę dla swojego biura detektywistycznego ( swoją drogą - pomagał rodzinie z Sopotu przy znalezienie Iwony Wieczorek i co ? cisza... )
- godzenie się na udział ( mam na myśli matkę i ojca ) w konferencji prasowej, to jest przykład robienia ze swojej tragedii medialnej szopki - co to pomoże ? media przekazują info na bierząco jak się czegoś dowiedzą ; jak ktoś przeżył tragedie związaną z np. śmiercią kogoś bliskiego, to doskonale wie, że to nie czas na odpowiadania na pytania dziennikarzy;
- jasnowidz Jackowski- cwaniak kolejny po Rutkowskim, chce rozgłosu, stąd te jego "rewelacje" o rzekomych , planowanych spotkaniach z dziadkami
iziczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:25   #340
Muszka Owocowka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
Pewnie i masz rację ale wydaje mi się że jak sprawa by miała tragiczny finał to chyba nawet ludzie wierzący pluli by sobie w brodę że nie zastosowali wszystkich środków które mogły by pomóc.

Zgadzam się, ofiarowanie "pomocy za drobną opłatą" jest dla mnie szczytem chamstwa i bezczelności, takie rzeczy powinny być w największym stopniu bezinteresowne. A że Jackowski chce pomóc za darmo - ani trochę bym się nie przejmowała że chce się wylansować. Może dlatego że wychodzę z założenia że "a nuż pomoże".
Ale to tylko moje zdanie.
No i następna która nie czyta... On własnie nie robi tego za darmo!!! Robi to za reklamę i artykul w gazecie...

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
No właśnie tylko ja obawiam się, że tu pomaga za darmo, bo sprawa jest medialna. Ale jak się ktoś do niego zgłasza już prywatnie (a zgłasza się dlaczego? No bo widział Wielkiego Pana Jasnowidza w telewizji!) to sobie wyobrażam jakie są ceny za wróżenie z piania koguta. Nienawidzę takiego 'szarlataństwa'. Po prostu nie wierzę w bezinteresowność takich ludzi
No bo własnie mi cały czas chodzi o to że on nie jest "bezinteresowny". Wystarczy doczytac jak wygląda jego bezinteresowność...
Muszka Owocowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:30   #341
wenedka
Zakorzenienie

Nie wiem, dlaczego sie czepiacie tego Rutkowskiego. W przypadku zaginiec wazna jest obecnosc sprawy w mediach, a to zapewnia w tej konkretnej sytuacji Rutkowski. Dopoty sprawa figuruje w mediach i ludzie sa sprawa zainteresowani, dopoki sa szanse, ze Magda sie odnajdzie, ze ktos zareaguje, moze rozpozna. Nawet jesli wnioski Rutkowskiego nie sa zgodne z prawda, to takie podtrzymanie zainteresowania sprawa jest jak najbardziej korzystne.
A tym, ze przy okazji zareklamuje swoje biuro detektywistyczne, przeciez nikomu krzywdy tym nie wyrzadzi, nieprawdaz?
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2012-02-01 o 13:32
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:34   #342
Baska86102
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez shiava Pokaż wiadomość
nie chce mowic ze to wina tej kobiety, jej matki - bo tak nie jest.

Ale uwazam ze my matki, powinnysmy zminimalizowac mozliwosc takiej tragedii.
Wiem ze cos takiego moze sie stac w poludnie, w centrum miasta. Ale wieksze sa szanse na jakikolwiek atak, gdy jest ciemno.

Nie wiem, ja majac malutkie dziecko mieszkalam rok sama. Calkiem sama, bez rodzicow, meza, kolezanek w poblizu.
Mieszkalam w centrum miasta, ale nigdy nie zdarzylo mi sie wyjsc samej z dzieckiem po zmroku.
Wszystkie sprawy, zakupy- zalatwialam gdy bylo jasno. Najpozniej o 16 bylam w domu. Mozna, da sie.

Nie wyobrazam sobie 3km spaceru z polrocznym dzieckiem, o godzinie 17 - w styczniu. No przepraszam.

Uwazam ze mala zostala porwana do zagranicznej adopcji. Ludzie w usa czy w uk sa w stanie zaplacic grube miliony za zdrowe, mlode dziecko.
uważam tak samo to za późna pora na spacer zwłaszcza w zimie
Baska86102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:36   #343
Muszka Owocowka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Nie wiem, dlaczego sie czepiacie tego Rutkowskiego. W przypadku zaginiec wazna jest obecnosc sprawy w mediach, a to zapewnia w tej konkretnej sytuacji Rutkowski. Dopoty sprawa figuruje w mediach i ludzie sa sprawa zainteresowani, dopoki sa szanse, ze Magda sie odnajdzie, ze ktos zareaguje, moze rozpozna. Nawet jesli wnioski Rutkowskiego nie sa zgodne z prawda, to takie podtrzymanie zainteresowania sprawa jest jak najbardziej korzystne.
A tym, ze przy okazji zareklamuje swoje biuro detektywistyczne, przeciez nikomu krzywdy tym nie wyrzadzi, nieprawdaz?
Ja tam do Rutkowskiego nic nie mam. Ustalił z rodziną, że działa na zasadzie reklamy, ma doświadczenie, nie przeszkadza policji, nie wypuszcza lipnych info do mediów.
Stary 2012-02-01, 13:41   #344
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
Mam takie samo zdanie jak Ty.
Ponadto wiele rzeczy średnio mi tu pasuje ale to już pozostawiam sobie.

Ja również.

3 km w 25 minut z wózkiem po zmroku, przechodząc przez różne chodniki etc. - podziwiam, a ja myślałam, że szybko chodzę.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:43   #345
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Ja również.

3 km w 25 minut z wózkiem po zmroku, przechodząc przez różne chodniki etc. - podziwiam, a ja myślałam, że szybko chodzę.
Mnie by to zajelo jakies 35min. Bez wozka.
piją!

Stary 2012-02-01, 13:46   #346
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baska86102 Pokaż wiadomość
uważam tak samo to za późna pora na spacer zwłaszcza w zimie
W życiu jest tak, że chyba zdecydowana większośc ludzi robi rzeczy niezbyt rozsądne, jednak 99,99% uchodzi to płazem, nic złego się nie dzieje, za to jak się już komuś coś stanie, to cała reszta potępia, chociaż zapewne sama ma wiele rzeczy na sumieniu. Bo ilu z nas było szkoda pieniędzy na taksówkę i wracaliśmy do domu ciemną ulicą ?
Jak sobie przypomnę moją młodość licealną, to naprawdę, więcej szczęścia niż rozumu człowiek miał zazwyczaj.
Stary 2012-02-01, 13:49   #347
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Muszka Owocowka Pokaż wiadomość
No bo własnie mi cały czas chodzi o to że on nie jest "bezinteresowny". Wystarczy doczytac jak wygląda jego bezinteresowność...
No przeca ja wiem o co Tobie chodziło. Z inną Wizażanką przecież dyskutowałam

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:49   #348
iziczek88
Raczkowanie

Cytat:
Ja tam do Rutkowskiego nic nie mam. Ustalił z rodziną, że działa na zasadzie reklamy, ma doświadczenie, nie przeszkadza policji, nie wypuszcza lipnych info do mediów.
wpisz sobie rutkowski wikipedia i zobacz , jakie zarzuty miał postawione .
Czystych przesłanek w pomocy za free w tej sprawie to on na pewno nie ma !
A może ( snuje taka hipotezę ) , Madzia jest cała i zdrowa, a rodzina robi szum?
tylko po co?
pomyślmy...
Stary 2012-02-01, 13:55   #349
Muszka Owocowka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
W życiu jest tak, że chyba zdecydowana większośc ludzi robi rzeczy niezbyt rozsądne, jednak 99,99% uchodzi to płazem, nic złego się nie dzieje, za to jak się już komuś coś stanie, to cała reszta potępia, chociaż zapewne sama ma wiele rzeczy na sumieniu. Bo ilu z nas było szkoda pieniędzy na taksówkę i wracaliśmy do domu ciemną ulicą ?
Jak sobie przypomnę moją młodość licealną, to naprawdę, więcej szczęścia niż rozumu człowiek miał zazwyczaj.
Co prawda to prawda. Najbardziej mnie bawi to że coraz więcej ludzi się bawi w detektywów. Kiedyś sledziłam na FB blog o Zaginionej Kasi Kobieli i tam to już prawdziwy horror był, ludzie oskarżali brata tej dziewczyny, że nie chce odnaleźć siostry bo kasuje komentarze. Nic dziwnego, że chłopak chciał uporządkować tablice bo ludzie pisali w kółko i to samo, wymyslali jakieś hipotezy bezsensowne...
Teraz jak czytam komentarze na onecie i wp pod artykułami o Magdzie to to samo - tu ojciec dodał taką i taka stronę na FB, lubi dziwną muzykę, wogóle jest dziwny, matka nie płacze - pewnie podejrzana.
Tragedia kazdy bawi sie w psychologa i profil psychologiczny sporządza na podstawie FB
Stary 2012-02-01, 13:56   #350
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Mnie by to zajelo jakies 35min. Bez wozka.
Mnie również - bez wózka. Z tramwaju do pracy mam nieco ponad kilometr - 1,3 km (kiedyś z ciekawości sprawdziłam sobie w Google) i naprawdę szybkim krokiem wyrabiam się w 10 - 12 minut (gdy idę nieco wolniej, bo jest ślisko to jakieś 14 - 16 minut).
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:56   #351
Muszka Owocowka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
No przeca ja wiem o co Tobie chodziło. Z inną Wizażanką przecież dyskutowałam
Aaaaaaaaaa Mój mózg dzisiaj wolniej pracuje, zamarzł na dworze dziś
Stary 2012-02-01, 13:58   #352
iziczek88
Raczkowanie

Cytat:
Co prawda to prawda. Najbardziej mnie bawi to że coraz więcej ludzi się bawi w detektywów. Kiedyś sledziłam na FB blog o Zaginionej Kasi Kobieli i tam to już prawdziwy horror był, ludzie oskarżali brata tej dziewczyny, że nie chce odnaleźć siostry bo kasuje komentarze. Nic dziwnego, że chłopak chciał uporządkować tablice bo ludzie pisali w kółko i to samo, wymyslali jakieś hipotezy bezsensowne...
Teraz jak czytam komentarze na onecie i wp pod artykułami o Magdzie to to samo - tu ojciec dodał taką i taka stronę na FB, lubi dziwną muzykę, wogóle jest dziwny, matka nie płacze - pewnie podejrzana.
Tragedia kazdy bawi sie w psychologa i profil psychologiczny sporządza na podstawie FB
to prawda!
pokazuję to, że posiadanie konta na nk czy face w taki sposób może się obrócić przeciwko tobie jak w wypadku tego małżeństwa!
najlepiej pokasować to badziewie, służace do lansowania się w sieci zdjęciami z wycieczek, samochodów itd.
Stary 2012-02-01, 13:59   #353
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu forma rozrywki, niestety...
Stary 2012-02-01, 14:02   #354
Baska86102
Przyczajenie

Uważam, że to nie pora na spacer z tak małym dzieckiem w środku zimy o zapalenie płuc nie trudno. Nigdy nie wychodzę z dziećmi o tej porze. Jeśli chodzi o Rutkowskiego to co kogo obchodzi dlaczego to robi ważne, żeby dziecko się odnalazło to o to w tym wszystkim chodzi o Małą bezbronną dziewczynkę, on też ma dzieci i na pewno wie co czują rodzice. Nawet jeśli dzięki temu zdobędzie rozgłos jakie ma to znaczenie? tu chodzi o życie dziecka przede wszystkim! Nie wiem jak to było z tym jasnowidzem bo to co pisze może się różnic od tego jak było. Ja na ich miejscu już dawno bym się z nim skontaktowała i uzgodniła, że nie chce rozmawiać przy dziennikarzu. Co innego gdyby na to odmówił to już inna sprawa. Ja bym wszystko zrobiła, żeby dziecko odnaleźć i na pewno bym skorzystała z pomocy jasnowidza nie bacząc na nic. Ktoś tu pisał, że są wierzący i dlatego nie chcieli. Są wierzący, ale nie mieli ślubu kościelnego do tego dziecko nieślubne- według kościoła oczywiście. To oznacza, że nie są gorąco zagorzałymi katolikami. Też jestem wierząca co niedzielę chodzę do kościoła też żyłam na ślubie cywilnym dopiero w ciąży z drugim dzieckiem wzięłam kościelny. To są normalni ludzi jak ja i wy. Gdyby moje dziecko zaginęło robiłabym wszystko, żeby je odzyskać choćby to było sprzeczne z wiarą. Dni mijają nieubłagalnie, żadnych wieści podejrzanych po prostu jakby się w powietrzu rozpłynęła. ktoś musiał ich wcześniej obserwować, jeśli zamierzał ja wywieść za granicę musiał mieć dokumenty itd. Jackowski uważa, że dziecko jest nadal w Sosnowcu, że policja idzie dobrym tropem, że rozwiązanie będzie dla wszystkich zaskoczeniem, ciekawe ile jest w tym prawdy...?
Baska86102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 14:03   #355
wenedka
Zakorzenienie

Ej, wedlug badan psychologicznych, pierwsze objawy narcystcznych zaburzen osobowosci mozna zaobserwowac takze na FB
piją!

Stary 2012-02-01, 14:04   #356
Muszka Owocowka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iziczek88 Pokaż wiadomość
wpisz sobie rutkowski wikipedia i zobacz , jakie zarzuty miał postawione .
Czystych przesłanek w pomocy za free w tej sprawie to on na pewno nie ma !
A może ( snuje taka hipotezę ) , Madzia jest cała i zdrowa, a rodzina robi szum?
tylko po co?
pomyślmy...
Pewnie, że nie ma nic za darmo no ale on ustalił z rodziną warunki współpracy.
I przecież wiadomo, że święty nie jest tyle zarzutów miał co trochę o nim w tv czy gazetach slychać, a to że nielegalnie prowadzi ta dzialalność, że ABW go zatrzymało. Ale u mnie ma plusa za dziewczynkę tą którą "uprowadził" z Norwegii. Nikt inny nie chciał interweniować w tej sprawie...
Stary 2012-02-01, 14:30   #357
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Ja również.

Bez problemu przechodze z wozkiem taka trase w takim czasie, chodze tak szybko, ze jak ide z kims jeszcze, to co chwile mnie stopuja bo maja problem zeby za mna zdazyc. I nie widze w tym nic dziwnego bo duzo jest osob, ktore szybko chodza.
A jezeli juz mowa o chodzeniu z wozkiem, to chodze z nim szybciej niz bez niego dlatego, ze mniej sie mecze- wozek zawsze daje chociaz minimalne podparcie.

Nie wiem co zescie sie tak kobiety uczepili? Po niektorych wypowiedziach moglabym sie poczuc jak wyrodna matka.
Chodze z wozkiem wieczorami zamiast skorzystac z komunikacji miejskiej- no wybaczcie nie wiedzialam, ze jak ktos woli sie przejsc zamiast jechac autobusem/ tramwajem, to popelnia przestepstwo.
Moja sprawa, ze wole sobie wyjsc wieczorem po zakupy a nie w dzien i tak samo ta kobieta miala prawo isc sobie do matki po 17.

Nikt nie mial prawa jej napasc i zabrac dziecko.

Nie no fajnie wychodzi na to, ze zamiast zyc jak wolny czlowiek nalezy dostosowywac sie do przestepcow.

Dziewczyny nie ubierajcie krotkich spodniczek bo jak ktos Was zgwalci, to bedzie Wasza wina
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 14:38   #358
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Bez problemu przechodze z wozkiem taka trase w takim czasie, chodze tak szybko, ze jak ide z kims jeszcze, to co chwile mnie stopuja bo maja problem zeby za mna zdazyc. I nie widze w tym nic dziwnego bo duzo jest osob, ktore szybko chodza.
A jezeli juz mowa o chodzeniu z wozkiem, to chodze z nim szybciej niz bez niego dlatego, ze mniej sie mecze- wozek zawsze daje chociaz minimalne podparcie.

Nie wiem co zescie sie tak kobiety uczepili? Po niektorych wypowiedziach moglabym sie poczuc jak wyrodna matka.
Chodze z wozkiem wieczorami zamiast skorzystac z komunikacji miejskiej- no wybaczcie nie wiedzialam, ze jak ktos woli sie przejsc zamiast jechac autobusem/ tramwajem, to popelnia przestepstwo.
Moja sprawa, ze wole sobie wyjsc wieczorem po zakupy a nie w dzien i tak samo ta kobieta miala prawo isc sobie do matki po 17.

Nikt nie mial prawa jej napasc i zabrac dziecko.

Nie no fajnie wychodzi na to, ze zamiast zyc jak wolny czlowiek nalezy dostosowywac sie do przestepcow.

Dziewczyny nie ubierajcie krotkich spodniczek bo jak ktos Was zgwalci, to bedzie Wasza wina
Nikt przeciez nie twierdzi, ze to przestepstwo, jak Ty to ujelas, czy wina matki.
Po prostu przejscie 3-kilometrowego odcinka pieszo przy dostepnej komuniakcji miejskiej wydaje sie niepotrzebne, a za tym idzie- nieco niezrozumiale.

Teraz wlasnie sobie pomyslalam, ze minal tydzien od zaginiecie malej. Wydaje mi sie, ze juz sie nie odnajdzie.
piją!

Stary 2012-02-01, 14:41   #359
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Nikt przeciez nie twierdzi, ze to przestepstwo, jak Ty to ujelas, czy wina matki.
Po prostu przejscie 3-kilometrowego odcinka pieszo przy dostepnej komuniakcji miejskiej wydaje sie niepotrzebne, a za tym idzie- nieco niezrozumiale.

Teraz wlasnie sobie pomyslalam, ze minal tydzien od zaginiecie malej. Wydaje mi sie, ze juz sie nie odnajdzie.
Może chciała pospacerować?
Takie rozdrabnianie i wymyślanie mnie zadziwia...
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 14:42   #360
hanusia505
Zakorzenienie

Ogladalam ten reprtaz z Uwagi i mnie zastanawia dlaczego ojciec dziecka pomogl wyniesc wozek po czym wsiadl z kolega do samochodu a zone wyslal piechota z dzieckiem. Skoro bylo auto to nie musiala isc piechota ani jechac autobusem nawet.

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości