|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Sandera ja właśnie z cerą też ostatnio mam problemy, co chwila coś mi wyskakuje
ale jak na razie stare mi poschodziły a nic nowego nie wyskoczyło Szkoda, że aż tyle tych tabletek trzeba brać, no ale czego się nie robi dla urody
|
#3392 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Dziewczeta! Zostawic Was na jeden dzien same i juz 4 strony mam do przegladania
wlasnie doczytalam do konca 110 i zaraz bede czytac reszte, ale zanim zapomne co chcialam odpisac:Murka i Meedzik, nigdy nie myslcie ze nie zaslugujecie na Waszych facetow, jesli z Wami jest tyle czasu i jestescie razem szczesliwi to obydwoje na siebie nawzajem zaslugujecie! Co do mojego TŻ, on ogolnie poswieca mi bardzo duzo czasu, kazda swoja wolna chwile. Niby mieszkamy we Wroclaawiu (na obrzezach) ale na dwoch roznych koncach i mamy do siebie godzine drogi a jego auto pali bardzo duzo, takze dojazd do mnie kosztuje go ok 70zl (!), o autobusach nie wspominam bo sa w takich godzinach ze musialby czekac 1,5godz na autobus do mnie albo w drodze powrotnej do siebie. A i tak non stop kursuje z mojego domu-do swojego. Ale dzieki temu czesto zostajemy u siebie na noc i o to mi glownie chodzilo, zeby przyjechal jakos wieczorem, zostal i rano pojechal. Ale wczoraj wychodzac z silowni odebralam telefon ''gdzie jestes? wlasnie jade po Ciebie do Wroclawia" <3 i jezdzilismy po galeriach handlowych. on szukal spodni, butow i kurtki skorzanej a ja zegarka porzadnego (dostalam od babci 300zl na zegarek za srednia 4,0 na studiach i egzamin na 4.0 zdany [babcia byla nauczycielka, moze dlatego to dla niej takie wazne ]) i zostal u mnie i pojechal z godzinke temu. No! a teraz ma sie uczyc. A impreze mu robie, bo on jak tylko ma pieniazki to mi kupuje chociazby jakis drobiazg, a to lakier do paznokci, a to blyszczyk, a to jakas inna ☠☠☠☠☠☠☠e... Raz jak pracowalismy w wakacje to kupil mi torebke Guessa, na ktora chorowalam ponad pol roku :O myslalam ze sie zesikam. A ja nie mam pieniedzy, zeby kupowac mu takie drobiazgi jak lakiery i blyszczyki, poza tym jaki drobiazg mozna dac facetowi? Dlatego robie mu impreze, z tego tez sie bardzo ucieszy i to bedzie "rekompensata" za te wszystkie drobne prezenty, ktore poprawiaja mi humor ![]() Meedzik: nie stresuj sie egzaminem! Na pewno dasz rade, a gorsze dni miewa kazda z nas, wiec to nie jest wyrok , musi przeminac ![]() ide czytac reszte stron ;d ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Heroine, serdecznie gratuluje nierozsadzonego pecherza. Dzielna dziewczynka nie pytajcie jaka gramatyke i leksyke tworze, bo sama nie wiem)Murka, to danie z pieczarkami o ktorym mowisz MNIAM MNIAM ![]() Buahhot, witam serdecznie ![]() Meedzik, hihihihi my bysmy sie dogadaly! ja tez uwielbiam tanczyc, tez moge wszedzie, ostatnio z TZ rozkrecilismy impreze w bardzo duzym klubie, mi sie to juz wczesniej zdarzalo ale TZ cieszyl sie jak male dziecko ![]() Monia, zdjecia ktore wstawilas tych basenow- slicznie dziekuje za link do bialka, poki co mnei na niego nie stac, ale jak uzbieram troche to od razu zamowie. Teraz kupie Activlab, on kosztuje bodajze 60zl... super sprawa z tymi dwoma szkolami! Polska i Niemiecka. I nie bedziesz sie juz musiala martwic, ze chlopaki nie beda znaly polskiego!!! Monia, ja kilka razy w zyciu mialam tak ze waga przed okresem nie wzrosla mi ani troche :O wiec nie martw sie, na bank wazysz te 59! ewentualnie wzrosla Ci przed okresem i ta gorna juz jest 59 a jak skonczy sie to bedziesz wazyla mniej Co do kozakow, sliczne, oczywiscie ja mam bardzo chude lydki, kazde kozaki mi odstaja, ale zawsze zakladam zakolanowki albo podkolanowki i jest cieplutko Jesli chodzi o uczynnosc TZ- moj tak samo, czasem az za dobry a ja taka jedza jestem wredna i mnie to irytuje. Bo predzej czy pozniej ktos go wykorzysta albo oszuka ![]() Zooska, przepis mi sie podoba, z tym makaronem. Uwielbiam makarony i cieszy mnie to, ze od czasu do czasu moge go zjesc i bedzie wrecz wskazany! Oczywiscie ten razowy ![]() a propos kocich/psich mam: MOJA MAMA uwaza mojego pieska za moja siostrzyczke, np nie moge polozyc sie z moja mama w lozku [ona ma takie wielkie 2 metry szerokosci] , bo "Zuzuni zajmiesz miejsce potworze! bo to Zuzuni poduszeczka jest!" ehhhh ![]() Eldo- gratuluje zdania prawka! ![]() Sandera- ja platki robie tak, ze 3 lyzki najzwyklejszych plaktow owsianych zalewam woda na noc, rano odcedzam wode i wsypuje owoce [kiwi mandarynka jablko czasem banan] , kilka orzechow albo troche jakiejs mieszanki z orzechami i owockami suszonymi i jem raz jak zostal mi w lodowce czekoladowy deserek to dodalam troche [ale nie caly, gdzies z 1/3]. ogolnie masz bardzo duzo opcji niekotre laski robia z serkiem wiejskim ale nie probowalam zalewam przegotowana, ale zimna woda, rano niczego nie odgrzewam ![]() Poza tym powodzenia na egzamie jutro ![]() No skonczylam czytac wszystko ! uff ! Wskoczylam na wage dzisiaj, 61,3 bo wczoraj pozno kolacje zjadlam :P czyli kilogram mniej dzisiaj jade z mamuska na zakupy na imprezke hihihi
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2012-02-01 o 13:19 |
|
|
|
#3393 |
|
Zadomowienie
|
Ale sobie pospałam, o 10:30 wstałam i to też niechętnie
Od razu umyłam włosy tzn nałożyłam olejek na nie i owinęłam ręcznikiem, bo już takie tłuste były po 2dniach że nie ma na co czekać. Zaraz pójdę umyć. Dziś znów siedzę w domu bo Tż ma na drugą zmianę, więc spędzę dzień przy wizażu i fejsie Ale wkurzyła mnie mama i siostra, powiedziały że jeszcze będę z płaczem wracała z tych Niemiec do nich, bo nie dam tam rady na pewno. Żebym się nie pchała gdzieś jak tu mam dobrze. Ta, świetnie mam. Jeszcze się zdziwią, ja im pokażę że bez nich będę miała dopiero życie. monia dziękuję Ci jeszcze raz, nawet nie wiesz jaka teraz jestem spokojna wiedząc że mogę liczyć na Twoją pomoc ale super ![]() bialaczekoladko a to Tobie trudniej schudnąć co? Moja mama też ma niedoczynność i nie dość że tyje od samej choroby to i jeszcze te hormony dodają kg. A z rękoma ma to samo, tylko od tuszu (jest księgową). Całe popękane, poranione, cały czas stara się chodzić w rękawiczkach bo jak gdzieś zahaczy to krwawią. Ostatnio kupiła coś od tego, w sumie jeszcze nie wiadomo czy to działa ale jak coś to się zapytam może Tobie pomoże ![]() kamilon masz rację, już nawet nie pytam go o to bo wiem że go to bolało jak mogę tak o sobie myśleć. W końcu nikt nie jest idealny, a w związku trzeba akceptować wady. Najważniejsze że jestesmy razem szczęśliwi ![]() A Twój Tż też widać szaleje za Tobą jak nie liczą się dla niego koszty, byleby tylko mógł być z Tobą A mam jeszcze takie.. może trochę głupie pytanie ale no nie wiem Jak Wy cytujecie kilka postów jednocześnie? No ni w ząb nie umiem rozkminić tego
|
#3394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Opowiem Wam historie mojej ciotki. Pojechala do Niemiec jak miala 18 lat, do kolezanki w odwiedziny. Zlamala noge, lezala w szpitalu i przepadl jej bilet a nie miala gorsza, zeby kupic kolejny, wiec potrafiac "ich heiBe, ich wohne" znalazla prace w jakims salonie kosmetycznym, jako bodajze sprzataczka. Podchwycila tam wszystko i teraz, 35 lat pozniej jest jedna z najlepszych kosmetyczek do oczyszczania twarzy na terenie Niemiec, mieszka w Dusseldorfie a przyjezdzaja do niej kobiety zza granicy i z drugiego konca Niemiec... i ma tyle kasy, ze szok. Wychowala dwoch synow, jeden jest architektem w San Fransisco, drugi za rok ma mature. Poradzila sobie kompletnie sama... Nie znajac praktycznie jezyka. Jak do niej pojechalam na wakacje i opowiedziala mi swoja historie to bylam w tak ogromnym szoku i stala sie dla mnie po prostu wzorem do nasladowania. Takze widzisz kochana, rozne rzeczy sie w zyciu zdarzaja... nie trac wiary! ![]() Cytowanie- obok normalnego "cytuj" jest kolejny przycisk. Tym przyciskiem to robisz :P o , a to moj zegarek. Tylko niestety przeplacilam duzo ale przynajmniej kupilam w sklepie wiec jak cos sie stanie to tam zanosze i tyle... http://allegro.pl/zegarek-damski-fos...088260414.html
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2012-02-01 o 13:11 |
|
|
|
|
#3395 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
w lecie też mi się zdarza, ale już trochę mniej...Cytat:
ja ciągle wymyślam nowe tabletki :P TŻ już nade mną nie panuje dzięki za składzik pewnie zakupię, sasasa ![]() Cytat:
pęcherz cały i ma się dobrze ![]() normalnie aż się rumienię, gdy czytam Wasze pochlebne wypowiedzi o mnie dziękuję! już sobie nie wyobrażam życia bez Was nie przejmuj się leksyką, ja też czasem tworzę niezłe neologizmy ![]() Cytat:
biedaczek nie da rady z czasem buu, a tak chciałam ![]() i wszelkie wyjścia na tańce, balety kocham Cytat:
Wy też mi poprawiacie humor
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#3396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brawo za spadek wagi! kilogram?! wow! jesteś wielka! kurcze też się czaję na jakiś zegarek i powoli ciułam kasę na niego ale jeszcze nie mam wizji jaki to ma być raz mi się podbają takie sportowe, raz klasyczne i eleganckie im więcej oglądam tym bardziej nie mogę się zdecydować ![]() co do TŻ-ta, widzę, że też Cię lubi zaskakiwać i robić niespodzianki no ale potem jakie przyjemne jest godzenie się haha!widać, że jesteście w sobie zakochani ![]() Cytat:
muszę zadbać o moje kudły nie przejmuj się mamą i siostrą... może to zazdrość przez nich przemawia? Tu chodzi o Twoje szczęście, więc jeżeli jest ono Ci pisane za granicą z TŻ-tem, bo tego pragniesz to nie ma się nad czym zastanawiać! Jedź i ułóż sobie normalne, spokojne i szczęśliwe życie! tego Ci życzę ![]() A ja niedawno wróciłam z siłowni 32 min bieżni i 30 min twister miał być jeszcze rowerek, ale był zajęty a pozostałe dwa to jakieś takie graty, że nawet licznika nie mają więc podziękowałam wieczorem za to zrobię jeszcze brzuszki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja przed chwilą skończyłam robić testy, najpierw zrobiłam tematyczne a później egzamin państwowy. Niby ciągle mam zero błędów, ale tak jakoś się boję, że pozapominam ze stresu
no trudno zobaczymy jak to jutro będzie jak obleję to świat się nie zawali, najwyżej będę pisała poprawkowy ![]() Kamilon dziękuję kochana już dziś się lepiej czuję a to wszystko dzięki naszemu wspaniałemu wątkowi i kochanym dziewczynom na które zawsze można liczyć ![]() Oo to widzę, że mu podobne do siebie masz rację, pewnie byśmy się dogadały no i imprezki razem byśmy rozkręcały ![]() A zegarek śliczny ![]() Murka a co do cytowania to pomiędzy "cytuj" a "Odp" masz samą karteczkę jakby to klikasz na nią przy każdym poście który chcesz zacytować, a na koniec klikasz normalne "cytuj" ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Heroine hehe ja to samo tylko szukam jakichś nowych tabletkowych wynalazków oo właśnie mi się przypomniało, że muszę zjeść drożdże, bo wczoraj po obiedzie zapomniałam
|
#3398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to, że innym się nie udało, bo stchórzyli to nie znaczy, że my mamy rezygnować ze szczęścia ![]() Cytat:
Cytat:
nie można mieć żadnego błędu? czy jest jakiś dopuszczalny? ![]() No
|
|||
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine jest 18 pytań i dopuszczalne są 2 błędy
|
#3400 |
|
Rozeznanie
|
no kurde! Ty mialabys nie dac rady?!
|
#3401 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak na razie to dopiero drugie podejście, ale włosy są rzeczywiście błyszczące i miękkie w dotyku. Niestety moje zaraz się przetłuszczają ale nie robi mi to różnicy bo i tak myję codziennie No niedługo wiosna to trzeba mieć ładne zdrowe włoski Dziękuję Ci kochana ![]() Cytat:
Trzymamy kciuki ![]() A właśnie coś tu kombinuję z cytowaniem, ale czy wyszło to zobaczę jak dodam post ![]() o kurczę udało się huraa ![]() kamilon podziwiam Twoją ciocię że poradziła sobie całkiem sama, ale to tylko dowodzi tego że można i trzeba próbować Nie będę słuchać niczyjego gadania 'po co? i tak się nie uda', bo z takim podejściem to nic w życiu nie osiągnę. A jak widać nigdy nie wiadomo co może się stać, tym bardziej że będę miała Tż no i monię Jak dobrze że są jeszcze takie bezinteresowne osoby, które podtrzymują na duchu, świetne dziewczyny tu są
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-01 o 14:09 |
||
|
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
no to dobrze! na bank będziesz mieć 100%
![]() no właśnie! Cytat:
kupiłam go kiedyś na przeczyszczenie, bo miałam mega zaparcia ale bałam się go użyć możesz powiedzieć jak się go stosuje? od razu na włosy czy jak? bo ja nie ten teges w tych sprawach ![]() no, i bardzo dobre podejście ![]() Ale mamy oglądalność na wątku dziewczyny, nie wstydzić się, dołączać!
|
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
Teraz zdążyłam wpaść na chwilkę do domu bo o 15 ide do fryzjera co jest cudem bo omijam go z daleka Co do diety to wole się nie wypowiadać nawet się nie ważę Dzisiaj miałam też ostatni egzamin. Także jak zdałam to do 20 lutego mam wolne. Miłego dnia nadrobię Was jak już znajdę trochę czasu |
|
|
|
#3404 |
|
Zadomowienie
|
heroine
tylko dość ciężko go rozprowadzić przez jego konsystencję, ale to nic bo włosy i tak będą super wyglądały nakładam na to jednorazówkę, zawijam w ręcznik i tak siedzę ile dam radę, ale 1h to na pewno, później myję szamponem i zostawiam żeby same wyschły
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-01 o 14:24 |
|
|
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmigasz na desce? wow trudne to to do ogarnięcia? ![]() ja też omijam fryzjerów z daleka zawsze jak chodziłam obcinać końcówki to traciłam co najmniej 10 cm no to ja dziękuję za taką usługę ![]() a jak ścinasz? czy coś innego robisz z włoskami? ![]() za egzamin trzymamy by w końcu było wolne! buźka! ![]() Cytat:
no ja tak zawsze mam naczytam się o różnych dziwnych specyfikach, potem mam cykora bałam się, że mu dzięki za instrukcję to mówisz, że na skórę głowy i na całą długość włosów też? ale jedna łyżeczka starczy na całe włosy?
|
||
|
|
|
#3406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak to na włosy też, ja mam włosy za ramiona trochę i mi wystarcza, no ale bardzo cienkie są. Jeśli masz gęstsze i dłuższe to użyj więcej, tylko nie przesadź bo później będziesz musiała 3 razy myć Sama zobaczysz po 1 razie ile trzeba ![]() Coctail nie mów że ścinasz swoje długie włosy
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-01 o 14:50 |
|
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, Murka dziękuję Wam, albo może lepiej nie żeby nie zapeszyć
Nie wiadomo jak to będzie z tym moim stresem będę starała się go opanować, a zobaczymy jak mi to wyjdzie boję się, że jak zacznę coś kombinować i 'zagłębiać' się w te pytania to narobię baboli i będzie doopa Murka a ja teraz jak siedzę w domu, to myję włosy 2 razy w tygodniu i nie prostuję ich ani nic chyba też sobie dziś nałożę ten olejek rycynowy ( kupiłam psu jak miał zatwardzenie i dawałam pół łyżeczki do jedzenia i działa super ) no i na włosy kiedyś też próbowałam ![]() Tak więc zaraz dam sobie ten olej na włosy ale tak od połowy, bo kiedyś jak dałam na całe to myślałam, że zwariuję, nie mogłam go zmyć! Chyba z 5 razy myłam głowę. Cockail cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze a co do włosków to nie ścinaj ich bo są prześliczne ![]() A wiecie co nie wiem czy od tych drożdży, czy od czego ostatnio latam dwa razy dziennie na kibelek
|
#3408 |
|
Rozeznanie
|
Coctail zazdroszcze, ze na deseczce sobie teraz smigasz! ja nie mam kasy zeby pojechac
![]() Heroine, a dziekuje, dwa dni temu wychodzac z silowni go pierwszy raz zobaczylam i to bylo "TO". a wczoraj w razie czego pojechalam ogladac inne, ale w zadnym sie tak nie zakochalam. Jak jest juz zalozony to wyglada miliard razy lepiej niz na zdjeciu ![]() Ps. Migiem do nowej plotkary zasuwac!
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam zmoczyłam lekko wodą mojego kucyka nałożyłam na niego około łyżkę olejku rycynowego wsadziłam go w woreczek śniadaniowy i zawinęłam w koka
później zastanawiam się czy nie nałożyć maskę na włosy tak na 30 min ?
|
#3410 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha :Pokej, wypróbuję :P to się przekonam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
czytam i czytam i coś mi nie pasuje i że jeszcze chciałaś go zakładać i lepiej się prezentuje niż na zdjęciu ![]() dopiero za trzecim razem skumałam, że chodzi o zegarek
|
||||
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
o serialu mówisz?
czy o czym? Cytat:
co do maski to ja nie wiem, nie chcę źle doradzić
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Rozeznanie
|
ooo fak Heroine dobra banie zalapalas !!!!!
Tak, mowie o serialu. Takie emocje , serio, ze zaraz sie posikam a tutaj mi sie wolno laduje ;( ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- aaaa no nie moge nie moge nie mogeeeeeeee niech juz sie laduje bo padne! ogladam 30 sek i sie zacina a taki wazny moment aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
#3413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lecę oglądać!
|
||
|
|
|
#3414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz studiuje anglistyke wiec w sumie to mi to obojetne, ale Plotkary nie wiem dlaczego ale nie lubie ogladac po ang.Lec lec, jak skonczysz daj znac!!!!
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ja dzisiaj nie miałam kiedy do Was napisać bo wstałam po 11 a o 12 przyszła do mnie kuzynka na kawkę i siedziała do 14. Później ja ubrałam synka i poszliśmy na pocztę. Wysłałam mężowi koszulkę tą co Wam wcześniej pokazywałam Kupiłam tez Walentynkę, ładnie ją podpisałam i wysłałam a się zdziwi mogłabym mu to dać jak przyleci 15stego lutego ale chciałam aby miał niespodziankę Ubrałam dziś te nowe buty na dwór, fajnie sie w nich chodzi, są mega wygodne i bardzoooo ciepłe, aż mi się noga spociła! A na dworze strasznie zimno.... - 10 w tej chwili mam na termometrze. Gotuję zupe pomidorową Dziś na wadze 59,2 ale brzuch już mnie tak bolał rano że myślałam że dostałam okres. Pewnie jutro już dostanę.....---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Ja też znam wiele takich osób które wyjechały za granicę same i sobie świetnie ułożyły zycie. Wiadomo, że na początku każda praca nie hańbi i trzeba brać co się da ale z czasem jest coraz lepiej, mozna zmienic pracę i żyć jak w raju Zegarek świetny lubię takie świecidełkowate ;p na prawdę śliczny
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine ja też chyba z 3 razy czytałam post Kamilon i nie wiedziałam o co kaman
Aa nałożę później tez odżywkę, będą już całkowicie odżywione ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Robię te testy i robię aż chce mi się już na nie rzygać! Jak zdam to wyyebie tą płytę przez okno jak najdalej
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mala poprawka - drozdze zawieraja chrom
i to on oslabia apetyt na slodycze. Pomylilo mi sie z cynkiem, to ze zmeczenia . Dzis juz troche lepiej z jedzeniem, wyjawszy popoludnie, bo mielismy w pracy przyjecie - kolezanka obchodzi 10-lecie pracy. Byl torcik Tez zaczne cos lykac, moze sobie dzis kupie, ten CLA z zielona herbata i moze drozdze tez, bo zawsze zapominam o piciu a jak zabraknie mleka to nie wypije - latwiej polknac tabletke. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3418 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to taki len jestem że w życiu bym z rana nie wstała a tym bardziej nie poszłabym ćwiczyć! :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
no tak myślałam ale przez chwilę zwątpiłam
|
|
#3419 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki Kochane, olejek rycynoy najlepiej podgrzać. No i ja nakładam bardzo dużą ilość, całą buteleczkę na 2dni. Nie wcieram w skórę głowy, bo podobno robi się łupież od tego i skóra głowy nie oddycha
W ogóle nie mogę nadążyć za Wami przyszła Mi ta kołyska do brzuszków, w ogóle Mi sie nie podoba i nie chce MI się na niej ćwiczyć. ![]() Zaraz Wam wszystkim pooodpisuje, ale najpierw chciałabym przywitać się z Murką, witaj KOchana!!!!
|
#3420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aahahahha przepraszam Was, laski, w takim razie ;d to ja mam chyba za szybki przeplyw mysli
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

ale jak na razie stare mi poschodziły a nic nowego nie wyskoczyło
Szkoda, że aż tyle tych tabletek trzeba brać, no ale czego się nie robi dla urody

nie pytajcie jaka gramatyke i leksyke tworze, bo sama nie wiem)
Monia, ja kilka razy w zyciu mialam tak ze waga przed okresem nie wzrosla mi ani troche :O wiec nie martw sie, na bank wazysz te 59! ewentualnie wzrosla Ci przed okresem i ta gorna juz jest 59 a jak skonczy sie to bedziesz wazyla mniej 

już sobie nie wyobrażam życia bez Was 
kilogram?! wow! jesteś wielka!
im więcej oglądam tym bardziej nie mogę się zdecydować 
muszę zadbać o moje kudły 

nie można mieć żadnego błędu? czy jest jakiś dopuszczalny? 

zawsze jak chodziłam obcinać końcówki to traciłam co najmniej 10 cm
i że jeszcze chciałaś go zakładać i lepiej się prezentuje niż na zdjęciu
dzisiaj z własnej woli musiałam wcześniej wstać, bo na 11 na siłownię jestem zapisana, a przecież wcześniej trzeba się doprowadzić do stanu używaloności