Oleje i olejki do włosów - część IV - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-01, 13:34   #4681
XoXJuSsStYnKaXoX
Raczkowanie

Dot.: Oleje i olejki do włosów - część IV

Hej dziewczyny!
Ostatnio zmieniłam szampon i okropnie mi się elektryzują włosy Włosy myję codziennie ponieważ mi się przetłuszcza skóra głowy reszta włosów jest sucha Przedwczoraj pierwszy raz olejowałam włosy, wyglądało to tak: zazwyczaj włosy myje wieczorkiem więc w południe nałozyłam oliwkę na włosy Babydream niebieską bo akurat taką mam. Włosy mi się okropnie elektryzowały (nakładałam na suche włosy) nawet jak już były bardzo tłuste od okiwki dalej strzelały i się elektryzowały włożyłam czepek foliowy i czapke i tak chodziłam po domku ok 4 godzinki. Zmyłam je 2 razy szamponem babydream niebieskim. Nie mogłam ich rozczesać włosy były cierpkie nieprzyjemne i w ogóle nic nie dała ta oliwka
Czy zrobiłam coś nie tak czy po prostu nie służy mi ta oliwka pomożecie coś?

Może któraś z was wie gdzie można kupić Vatikę kokosową w puławach?
XoXJuSsStYnKaXoX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:38   #4682
mizuka
Raczkowanie

witam
od dłuższego czasu regularnie was podczytuję i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że wizaż jest niezwykłą skarbnicą wiedzy, a już w szczególności jeśli chodzi o włosomaniactwo
mam takie pytanie. otóż włosy olejuję od ponad dwóch miesięcy i ich stan znacznie się poprawił. kilka dni temu po raz pierwszy zastosowałam olejek na skalp (sesę) i zauważyłam, że przy nakładaniu go sporo włosów zostaje mi na dłoniach. też tak macie? nie wiem czym to jest spowodowane może zbytnio się wczuwam podczas wmasowywania go w skalp? a może po prostu mi to nie służy
mizuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:39   #4683
vyenna
Zadomowienie

Może to kwestia oliwki.
Mi się elektryzują np. po kokosowym I to jeszcze jak są naolejowane, unoszą się, takie tłuste i ciężkie xD
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:53   #4684
NellN
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milena798 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak już tu jestem to powiedzcie mi jeszcze coś warto zamawiać jojobę? Która z was używa? Jak działa na wasze włoski ?
Na moje cienkie genialnie! To mój ulubiony olej a przy okazji kłade równiez na twarz

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

XoXJuSsStYnKaXoX

albo oliwka Ci nie służy, albo szampon. Myjesz Babydreamem od dłuższego czasu czy dopiero rpzedwczoraj zaczęlaś? Czego używalas wcześniej? Jakie masz włosy?

od 02.2011 - pielęgnacja bezsilikonowa
od 08.2011 - olejki allover! (argan, oliwki, migdały, jojoba, len, rycyna, kokos, Vatika, Heenara, Khadi)

Walczymy z wypadaniem!

Edytowane przez NellN
Czas edycji: 2012-02-01 o 13:55
NellN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:55   #4685
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
Napisane przez XoXJuSsStYnKaXoX Pokaż wiadomość
. Zmyłam je 2 razy szamponem babydream niebieskim. Nie mogłam ich rozczesać włosy były cierpkie nieprzyjemne i w ogóle nic nie dała ta oliwka
Na elektryzowanie nie mam rady, ale na Twój drugi problem być może mam radę. Szampon BD powoduje często splątanie włosów i właśnie to, że są nieprzyjemne w dotyku. Dlatego, zawsze po zmyciu oleju używam odżywki do spłukiwania. Rozumiem, że nie użyłaś już niczego.
Nie rezygnuj po jednym razie z oliwki, tylko spróbuj użyć ds.

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 13:57   #4686
ania smerfetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
O, kurcze... Warto o tym wiedzieć.

Ja nakładam na skalp tylko Khadi i Sesę i tylko na jedną dobę, także jak do tej pory nie zauważyłam wypadania włosów.
Uzupełnię swoją poprzednią odpowiedź bo chyba niezbyt jasno napisałam. Oczywiście oleju na głowie 3 dni nie noszę, chodziło mi o zwykłe przetłuszczanie się włosów i związane z tym zwiększone wypadanie.
Owsiankę jem regularnie od 10.10.2011
Od zawsze się ODCHUDZAM
ania smerfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 14:05   #4687
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny!
Ostatnio zmieniłam szampon i okropnie mi się elektryzują włosy Włosy myję codziennie ponieważ mi się przetłuszcza skóra głowy reszta włosów jest sucha Przedwczoraj pierwszy raz olejowałam włosy, wyglądało to tak: zazwyczaj włosy myje wieczorkiem więc w południe nałozyłam oliwkę na włosy Babydream niebieską bo akurat taką mam. Włosy mi się okropnie elektryzowały (nakładałam na suche włosy) nawet jak już były bardzo tłuste od okiwki dalej strzelały i się elektryzowały włożyłam czepek foliowy i czapke i tak chodziłam po domku ok 4 godzinki. Zmyłam je 2 razy szamponem babydream niebieskim. Nie mogłam ich rozczesać włosy były cierpkie nieprzyjemne i w ogóle nic nie dała ta oliwka

Może któraś z was wie gdzie można kupić Vatikę kokosową w puławach?
Też miałam problem z elektryzowaniem, ale wystarczyła odżywka Kallos . Po prostu włosy przy olejowaniu trzeba odpowiednio nawilżać. Sam olej to za mało.

Cytat:
Napisane przez ania smerfetka Pokaż wiadomość
Uzupełnię swoją poprzednią odpowiedź bo chyba niezbyt jasno napisałam. Oczywiście oleju na głowie 3 dni nie noszę, chodziło mi o zwykłe przetłuszczanie się włosów i związane z tym zwiększone wypadanie.
No, wcześniej zrozumiałam, że chodzi o przetłuszczenie skóry głowy spowodowane właśnie olejowaniem

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 14:10   #4688
XoXJuSsStYnKaXoX
Raczkowanie

Szampon BD użyłam dopiero 2 raz kiedyś raz i przed wczoraj właśnie po olejowaniu. A jak często można olejować?
Moja pielęgnacja zazwyczaj wygląda tak: mycie codziennie + odżywka, 2x w tygodniu maseczka. Tylko ostatnio było bez odzywki bo mi sie skończyła i mi sie nie chce iść kupić, ale w końcu trzeba:P
Stary 2012-02-01, 14:18   #4689
milena798
Rozeznanie

dzięki dziewczyny kupię jojobę, palmowy i z orzecha włoskiego myślę, że starczy w domu mam jeszcze rycynę, kokos Vatika , słodkie migdały i heenare
62 cm
Nie prostuję od lipca 2010
Moje włosy
milena798 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 14:22   #4690
Shazney
Zakorzenienie

Ooo, chciałabym bardzo olej ze słodkich migdałów. Muszę jednak zużyć to co mam, bo ilość mojej kolekcji olejowej już mnie nawet nie bawi . Że też człowiek ma jedną głowę...

and random compliments.
Stary 2012-02-01, 14:25   #4691
izus_86
Zakorzenienie

XoXJuSsStYnKaXoX moim zdaniem tak jak już Ci dziewczyny napisały, winą elektryzowania może być brak odżywki
Ja zawsze nakładam jakąś do spłukiwania, czasami nawet jeszcze b/s
Do tego jakiś olej i jedwab na końcówki.

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
dzięki dziewczyny kupię jojobę, palmowy i z orzecha włoskiego myślę, że starczy w domu mam jeszcze rycynę, kokos Vatika , słodkie migdały i heenare
Orzech włoski Użyłam go dopiero drugi raz, ale już wiem, że zostanie ze mną na baaardzo długo
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 14:37   #4692
milena798
Rozeznanie

Cytat:
Ooo, chciałabym bardzo olej ze słodkich migdałów. Muszę jednak zużyć to co mam, bo ilość mojej kolekcji olejowej już mnie nawet nie bawi . Że też człowiek ma jedną głowę...
jest bardzo fajny ja kupiłam go na DOZ za 11,70

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość

Orzech włoski Użyłam go dopiero drugi raz, ale już wiem, że zostanie ze mną na baaardzo długo
kolejna włosomaniaczka zadowolona z tego olejku no nie ma bata muszę go kupić
62 cm
Moje włosy

Edytowane przez milena798
Czas edycji: 2012-02-01 o 14:38
Stary 2012-02-01, 14:38   #4693
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
o olejku z orzecha włoskiego czytałam sporo pochwał czaję się na niego jakiś czas ale kupic nie mogę w piątek będę robić zamówienie na ZSK oczywiście bez olejków się nie obejdzie Na bank zamówię olej palmowy i może babassu - bo najbardziej służą mi te z grupy nasyconych i olejki indyjskie
Co do płukanek to powiem Ci, że najfajniejsza była z pokrzywy skrzypowej jeszcze nie próbowałam, szałwiową chyba kiedyś robiłam choć nie pamiętam już jakie efekty z tego były najgorsza była z kory dębu!-dla mnie koszmar włosy rozprostowane i bardzo suche
Zawsze mozesz sprobowac laczyc te ziola w jednej plukance
Ja akurat marze o wrecz przeciwnym efekcie, a szkoda, bo pokrzywa i skrzyp polecane sa do przetluszczajacych sie wlosow.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 14:43   #4694
milena798
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zawsze mozesz sprobowac laczyc te ziola w jednej plukance
Ja akurat marze o wrecz przeciwnym efekcie, a szkoda, bo pokrzywa i skrzyp polecane sa do przetluszczajacych sie wlosow.
no pewnie masz rację ostatnio zaczęłam łączyć płukankę lnianą z pokrzywą To może rumianek lub cytryna na rozjaśnienie ? A jaki masz naturalny kolor?
62 cm
Moje włosy
Stary 2012-02-01, 14:46   #4695
nadja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *Basia* Pokaż wiadomość
Na elektryzowanie nie mam rady, ale na Twój drugi problem być może mam radę. Szampon BD powoduje często splątanie włosów i właśnie to, że są nieprzyjemne w dotyku. Dlatego, zawsze po zmyciu oleju używam odżywki do spłukiwania. Rozumiem, że nie użyłaś już niczego.
Nie rezygnuj po jednym razie z oliwki, tylko spróbuj użyć ds.
Właśnie dziewczyny mam pododbny problem. Wczoraj użyłam na noc Vatiki, rano zmyłam szamponem BD i podczas mycia włosny nie były bardzo przyjemne, choć po wysuszeniy całkie ok, miękkie, zdyscyplinowane tyle, że naelektryzowane i nie wiem czy to wina szczotki plastikowej czy BD. I w związku z tym pytanie czy mogę użyć maski Mila nie wiem czy ona nie będzie kolidowała z olejowaniem (czy zawiera jakieś sylikony, parafiny). Nie chciałabym zaprzepaścić metody olejowania...zwłaszcza, że zakupiłam jeszcze Amle Dabura i Sense.
nadja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 14:52   #4696
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
no pewnie masz rację ostatnio zaczęłam łączyć płukankę lnianą z pokrzywą To może rumianek lub cytryna na rozjaśnienie ? A jaki masz naturalny kolor?
Mi cos nie wychodzi lniana, za gesty ten glut sie robi
Plukam rumiankiem z dodatkiem cytryny, a poza tym do masek dodaje czasem miod
Moje włosy są hmm brazowe, ale chcialabym miec na nich rudawe refleksy. Poki co widze niewielka roznice

A jesli chodzi o orzecha, to nie slyszalam o nim zadnej negatywnej opinii, takze smialo kupuj jak znajdziesz

Stary 2012-02-01, 15:00   #4697
joracuppi
Raczkowanie

Jejku.. nie było mnie 3 dni, a już 10 stron do nadrobienia

Zastanawiam się nad kupnem oleju ryżowego lub sezamowego. Którego byście mi bardziej poleciły? Oprócz włosów chcę go używać przy OCM i ewentualnie do nawilżania ciała (przy tych mrozach moja skóra bardzo cierpi ) Proszę pomóżcie, bo mam dylemat

Moja pielęgnacja włosów

Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
joracuppi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 15:00   #4698
milena798
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Mi cos nie wychodzi lniana, za gesty ten glut sie robi
Plukam rumiankiem z dodatkiem cytryny, a poza tym do masek dodaje czasem miod
Moje włosy są hmm brazowe, ale chcialabym miec na nich rudawe refleksy. Poki co widze niewielka roznice

A jesli chodzi o orzecha, to nie slyszalam o nim zadnej negatywnej opinii, takze smialo kupuj jak znajdziesz
mi też wychodził taki glut ale teraz juz ok
Zawsze lepiej popróbować rozjaśnienia domowym sposobem prędzej czy później jakieś efekty będą
62 cm
Moje włosy

Edytowane przez milena798
Czas edycji: 2012-02-01 o 15:02
Stary 2012-02-01, 15:21   #4699
blackberry8
Zakorzenienie

Olejuję włosy dopiero od 3 tygodni a dzisiaj rano doznałam szoku.
Jeszcze miesiąc temu po 24h od mycia mogłabym nakarmić pół Afryki tłuszczem z włosów.
Aktualnie po jedynym dniu wyglądają normalnie, mogłabym wyjść z domu bez mycia

Mam takie pytania, byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź.
Mogę dodać naftę do mieszanki olejów i zostawić ją na całą noc?
Czy oliwa z oliwek może służyć jako baza w OCM?

Edytowane przez blackberry8
Czas edycji: 2012-02-01 o 15:26
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 15:31   #4700
monak89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joracuppi Pokaż wiadomość

Zastanawiam się nad kupnem oleju ryżowego lub sezamowego. Którego byście mi bardziej poleciły? Oprócz włosów chcę go używać przy OCM i ewentualnie do nawilżania ciała (przy tych mrozach moja skóra bardzo cierpi ) Proszę pomóżcie, bo mam dylemat
co do OCM się nie wypowiem, ale:
ryżowy na włosy podobno słaby, czytałam tutaj, że lekki i nie zachwyca.
sezam sama używałam - pisałam o niem dwa razy, zobacz sobie, ale w skrócie: włosy mięsiste, ciężkawe, nawilżone, ale ciężko się zmywa, nie wiem czy do ciała i do OCM się nada.
a na ciało próbowałaś jakiegokolwiek innego oleju który posiadasz? z oliwek lub pestek winogron widziałam że też dziewczyny używają, ja mam olwkę hipp, więc w sumie to samo co słodkie migdały.
olejek himalaya - .

słodkie migdały - end.
oliwka hipp - end.

drożdże-tran-seboradin
hh 220'
monak89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 15:42   #4701
eiri
Wtajemniczenie

GG do eiri

Cytat:
Hej dziewczyny!
O odzywce zapomniałaś. W odżywce są antystatyki zapobiegające elektryzowaniu.
Poza tym na początku sam olej może nie dawać efektów, wszystko zależy od stanu włosa.
Cytat:
Napisane przez mizuka Pokaż wiadomość
witam
od dłuższego czasu regularnie was podczytuję i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że wizaż jest niezwykłą skarbnicą wiedzy, a już w szczególności jeśli chodzi o włosomaniactwo
mam takie pytanie. otóż włosy olejuję od ponad dwóch miesięcy i ich stan znacznie się poprawił. kilka dni temu po raz pierwszy zastosowałam olejek na skalp (sesę) i zauważyłam, że przy nakładaniu go sporo włosów zostaje mi na dłoniach. też tak macie? nie wiem czym to jest spowodowane może zbytnio się wczuwam podczas wmasowywania go w skalp? a może po prostu mi to nie służy
Spóbuj następnym razem nie przykładać się do masażu i wtedy zobacz
Stary 2012-02-01, 15:55   #4702
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:

Sezam jak najbardziej do OCM . Bardzo dobrze służy skórze, zwłaszcza problemowej.

and random compliments.
Stary 2012-02-01, 15:56   #4703
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
Napisane przez nadja Pokaż wiadomość
Właśnie dziewczyny mam pododbny problem. Wczoraj użyłam na noc Vatiki, rano zmyłam szamponem BD i podczas mycia włosny nie były bardzo przyjemne, choć po wysuszeniy całkie ok, miękkie, zdyscyplinowane tyle, że naelektryzowane i nie wiem czy to wina szczotki plastikowej czy BD. I w związku z tym pytanie czy mogę użyć maski Mila nie wiem czy ona nie będzie kolidowała z olejowaniem (czy zawiera jakieś sylikony, parafiny). Nie chciałabym zaprzepaścić metody olejowania...zwłaszcza, że zakupiłam jeszcze Amle Dabura i Sense.
Maska/odżywka po myciu to dla mnie obowiązek, bez względu na to czym zmywam olej - szamponem czy olejem.
Nie znam składu maski Mila, nie wiem czy ma silikony. Z tego co czytam dziewczyny używają silikonów po olejowaniu. Zwłaszcza teraz - do zabezpieczania. Silikony krzywdy Ci nie zrobią, ważne żeby używać ich świadomie.

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 15:58   #4704
marryme21
Zakorzenienie

Męczy mnie olej ze słodkich migdałów z DOZu.Czy on się również nadaje do ciała?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 16:00   #4705
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Basia* Pokaż wiadomość
Maska/odżywka po myciu to dla mnie obowiązek, bez względu na to czym zmywam olej - szamponem czy olejem.
Nie znam składu maski Mila, nie wiem czy ma silikony. Z tego co czytam dziewczyny używają silikonów po olejowaniu. Zwłaszcza teraz - do zabezpieczania. Silikony krzywdy Ci nie zrobią, ważne żeby używać ich świadomie.
tru ja kiedys, daaawno temu tez nie uzywalam maski po olejach ani odzywki

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Męczy mnie olej ze słodkich migdałów z DOZu.Czy on się również nadaje do ciała?
tak, to bardzo lekki olej.

Edytowane przez Czarna Orchidea
Czas edycji: 2012-02-01 o 16:21
Czarna Orchidea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 16:01   #4706
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Olejuję włosy dopiero od 3 tygodni a dzisiaj rano doznałam szoku.
Jeszcze miesiąc temu po 24h od mycia mogłabym nakarmić pół Afryki tłuszczem z włosów.
Aktualnie po jedynym dniu wyglądają normalnie, mogłabym wyjść z domu bez mycia

Mam takie pytania, byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź.
Mogę dodać naftę do mieszanki olejów i zostawić ją na całą noc?
Czy oliwa z oliwek może służyć jako baza w OCM?
Nafty nie powinno się zostawiać na tak długo, bo może mieć odwrotny skutek do zamierzonego
Co do oliwy z oliwek, to chyba Koniczynka stosuje ją do OCM, ale pewna nie jestem czy to akurat ona
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 16:19   #4707
NellN
Raczkowanie

Cytat:

ja nie mialam żadnego, ale jesli chodzi o włosy to wiele osob tutaj zachwalało sezamowy (negatywne opinie dotyczyły tylko jego zapachu) a jedna osoba się wypowiedziala kiedyś o ryżowym, ze nic takiego... Ja bym brala sezam (Ale to tylko odnosnie włosów, nie wiem jak sie będzie miała do OCM)

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
a co masz w kolekcji, pochwal się

od 02.2011 - pielęgnacja bezsilikonowa
od 08.2011 - olejki allover! (argan, oliwki, migdały, jojoba, len, rycyna, kokos, Vatika, Heenara, Khadi)

Walczymy z wypadaniem!
NellN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 16:27   #4708
joracuppi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NellN Pokaż wiadomość
ja nie mialam żadnego, ale jesli chodzi o włosy to wiele osob tutaj zachwalało sezamowy (negatywne opinie dotyczyły tylko jego zapachu) a jedna osoba się wypowiedziala kiedyś o ryżowym, ze nic takiego... Ja bym brala sezam (Ale to tylko odnosnie włosów, nie wiem jak sie będzie miała do OCM)
Cytat:
Sezam jak najbardziej do OCM . Bardzo dobrze służy skórze, zwłaszcza problemowej.
Cytat:
Napisane przez monak89 Pokaż wiadomość
co do OCM się nie wypowiem, ale:
ryżowy na włosy podobno słaby, czytałam tutaj, że lekki i nie zachwyca.
sezam sama używałam - pisałam o niem dwa razy, zobacz sobie, ale w skrócie: włosy mięsiste, ciężkawe, nawilżone, ale ciężko się zmywa, nie wiem czy do ciała i do OCM się nada.
a na ciało próbowałaś jakiegokolwiek innego oleju który posiadasz? z oliwek lub pestek winogron widziałam że też dziewczyny używają, ja mam olwkę hipp, więc w sumie to samo co słodkie migdały.
Dzięki dziewczyny, jutro lecę do Lidla kupować sezamowy Zobaczymy co to za cudo

monak89, właśnie na razie nic innego nie próbowałam oprócz oliwki HIPP. Mam jeszcze jakieś beznadziejne masło, które chcę wykończyć i przejść na nawilżanie bardziej naturalne, dlatego pytam Nie chcę od razu kupować 20 olei, każdy do czego innego, tylko zobaczyć na razie z jednym

Moja pielęgnacja włosów

Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
joracuppi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 16:32   #4709
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
mi też wychodził taki glut ale teraz juz ok
Zawsze lepiej popróbować rozjaśnienia domowym sposobem prędzej czy później jakieś efekty będą
Dlatego sie nie zrazam i nadal probuje

Stary 2012-02-01, 16:33   #4710
XoXJuSsStYnKaXoX
Raczkowanie

Jak często można olejować włoski i jaka odżywka najlepsza?
Co do odżywki to mam w planach Jantar i Isana fioletowa. Może być?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości