Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-01, 20:00   #3751
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
No moja pania doktor to powinnam po rekach calowac Dzieki niej i tym tabletkom dzisiaj mam tylko kilka malych wypryskow przed okresem. Pewnie gdybym ich nie brala to nadal chodzilabym z twarza jak...nawet nie wiem jak to nazwac.
ciesze sie, ze Ci ta metoda pomaga, jednak kiedys trzeba bedzie zrobic przerwe i co wtedy?

sama teraz po paru latach odstawilam anty i mam istna masakre na twarzy, jak juz pisze od miesiaca, dermatolog znowu chce mi wcisnac hormony, ale ile mozna tak sie leczyc?

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
też kiedyś miałam touch of pink fajny zapach ale ja jestem w sezonówkach escady zakochana... no i w versace crystal noir

oczywiście w trakcie nauki naszło mnie na spiłowanie paznokci... musze sobie czerwony lakier kupic jakos na danich... i mam tez ochote na essence you belong to me
tez uwielbiam escade i versace
no i armaniego, teraz czaje sie na calvin kleina beauty edp

Party, figura cudo jednak spodnie sa zby szerokie w nogawkach i zle sie to prezentuje. wybralabym jakas granatowa/czarna gore koszulowa tak jak dopasowalam i kryte szpilki

witam nowe dziewczyny

tak piszecie o tych urodzinach, ja mam rowno za tydzien, a mam takiego dola, ze nawet nie chce mi sie o nich myslec a prezent robie sobie sama - telefon. jak dostane jakas kase od rodziny to kupie pedzle do makijazu, a jak nie starczy to wtedy pokrowiec na tel i po nastepnej wyplacie tez sobie cos kupie (pedzle lub portfel), a co jakos trzeba sobie umilac zycie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 20:03   #3752
Kitka:)
CABIN CREW

shadii gratulacje i powodzenia na pozostałych egzaminach

mi zostały jeszcze trzy i jedno zaliczenie.....

rozpłynął mi się pilniczek - zostawiłam go na łóżku, poszłam pod prysznic , wrociłam i nie ma

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 20:11   #3753
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej,
kolejny egzamin zdany jeszcze dwa w poniedziałek i koniec

Może ja też sobie kupię taki, dzięki za linka co prawda trochę drogi, ale jeśli działa...

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Angelinmyheart, trzymaj się, Kochana.
Tego linka podalam bo tam fajnie jest opisane dzialanie takiego toniku, ale mysle ze nie oplaca sie go kupowac za ta cene. Lepiej kupic kwas migdalowy np. na mazidlach (ok. 10zł) i samemu robic tonik

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ciesze sie, ze Ci ta metoda pomaga, jednak kiedys trzeba bedzie zrobic przerwe i co wtedy?

sama teraz po paru latach odstawilam anty i mam istna masakre na twarzy, jak juz pisze od miesiaca, dermatolog znowu chce mi wcisnac hormony, ale ile mozna tak sie leczyc?
Ale ja juz mialam przerwe pólroczna i tak jak pisalam tradzik nie wrocil. Nie zastanawiam sie co bedzie gdyby. Nie biore hormonow tylko ze wzgledu na cere. Mam uczulenie na lateks wiec nie zamierzam odstawiac plastrow w najblizszym czasie.
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 20:15   #3754
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
jest bardziej cielista niz ichtiolowa, jasny braz ja tez nie lubie na cala buzie bo przesuszalo, ale tormentiol jest tlustszy wiec tak nie wysusza. Ja Acnefan co noc nakladalam i nic.. a syndi tez mi nie pomogla, wogole nie wiem czy dobrze mysle ale tabletki hormonalne zmieniaja gospodarke hormonalna organizmu przez co twarz staje sie ladniejsza, ale po odstawieniu hormonow wszystko wraca, a nie raz nawet w silniejszej postaci, wiec jak dla mnie hormony odpadaja.. takie opinie maja moje kolezanki ktore ze wzgledu na tradzik braly anty.
Jak z każdym lekiem .. jak go przestajesz brać to efektów brak. Maści na trądzik tez działają jak się stosuje, przerwa i znowu nawrót. Przed braniem hormonów nalezy zrobic badania, ja mialam estrogeny masakrycznie zanizone jak kobieta po menopauzie, wiec hormony byly wskazane,a jesli ktos ma wszystko ok z hormonami to nie ma sensu się faszerować. Więc jak sobie pomysle ,ze mam miec depresję przez to ze nie mogę normalnie gadac z ludzmi bo wstydze sie swojej twarzy -wlasnie teraz kiedy dojrzewam i jest mi to najbardziej potrzebne- to wolę brac hormony i cieszyc sie zyciem, a nie czekac moze z 10lat az przejdzie lub nie.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 20:15   #3755
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Nie wiem co bedzie w przyszlosci, ale jak narazie jestem bardzo zadowolona bo wszystkie wyniki mam w normie, w koncu nie cierpie podczas miesiaczki (a cierpialam baaardzo)no i cera lepsza. Wiem ze kazdy ma inne podejscie do tego, ale mysle ze pod stala kontrola lekarza krzywdy nie zrobi. No i jak ktos planuje miec dziecko to juz inna sprawa

A tak troche w temacie: byla ktoras szczepiona przeciw HPV?
ja
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 20:22   #3756
caate
Zakorzenienie

GG do caate

ghanaa, kitka, loluska zdrowka

snow, buahhot - gratki Wy to czesto razem na cos sie zalapujecie zauwazylam
Stary 2012-02-01, 20:24   #3757
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Jak z każdym lekiem .. jak go przestajesz brać to efektów brak. Maści na trądzik tez działają jak się stosuje, przerwa i znowu nawrót. Przed braniem hormonów nalezy zrobic badania, ja mialam estrogeny masakrycznie zanizone jak kobieta po menopauzie, wiec hormony byly wskazane,a jesli ktos ma wszystko ok z hormonami to nie ma sensu się faszerować. Więc jak sobie pomysle ,ze mam miec depresję przez to ze nie mogę normalnie gadac z ludzmi bo wstydze sie swojej twarzy -wlasnie teraz kiedy dojrzewam i jest mi to najbardziej potrzebne- to wolę brac hormony i cieszyc sie zyciem, a nie czekac moze z 10lat az przejdzie lub nie.
mam takie same podejscie. Jak mam sie meczyc z bolesnymi miesiaczkami na ktore pomaga tylko ketonal, w twarza jak po bombardowaniu, przez ktora mam kompleksy i z nieszczesnym uczuleniem to wole brac hormony
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
ja
Oooo, no bo ja sie zastanawiam nad ta szczepionka. Moglabys mi napisac jak to sie odbywa - czy sa potrzebne jakies badania, gdzie trzeba sie udac, ile kosztuje?
Stary 2012-02-01, 20:24   #3758
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Tego linka podalam bo tam fajnie jest opisane dzialanie takiego toniku, ale mysle ze nie oplaca sie go kupowac za ta cene. Lepiej kupic kwas migdalowy np. na mazidlach (ok. 10zł) i samemu robic tonik

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Ale ja juz mialam przerwe pólroczna i tak jak pisalam tradzik nie wrocil. Nie zastanawiam sie co bedzie gdyby. Nie biore hormonow tylko ze wzgledu na cere. Mam uczulenie na lateks wiec nie zamierzam odstawiac plastrow w najblizszym czasie.

aa, to ok widocznie czegos nie doczytalam
Stary 2012-02-01, 20:30   #3759
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
mam takie same podejscie. Jak mam sie meczyc z bolesnymi miesiaczkami na ktore pomaga tylko ketonal, w twarza jak po bombardowaniu, przez ktora mam kompleksy i z nieszczesnym uczuleniem to wole brac hormony

Oooo, no bo ja sie zastanawiam nad ta szczepionka. Moglabys mi napisac jak to sie odbywa - czy sa potrzebne jakies badania, gdzie trzeba sie udac, ile kosztuje?
generalnie to chyba kosztuje 400-450 złotcyh za szczepionkę a musisz miec 3[najpeirw jedna, po meisiacu druga, a po 3 meisiacach od drugiej dawki ostatnia] On mi napisał karteczke na refundacje do tej szczepionki[bo akurat w tej przychodni takowa była i płace 300 zł za dawkę] i w sumie z taka karteczka poszlam do rpzychodni i z meijsca wsyztsko mi zrobili. Jesli chodzi o samo szczepienie - ręka po tym bardzo boli i raczej wtedy nie nadawałam się do niczego, bo na pcozatku była ścierpnieta a pozniej bolala jakby mi ktos przywalil. Samo szczepienie nie boli, chociaz jest malo rpzyjemne- bo lek musi być baaardzo zimny. Wiec wydaje mi sie, ze musisz isc do przychodni i się po prostu zapytać czy jest u Was mozliwosc szczepionki i ile to kosztuje i może porownać kilka opjci - u mnie w meiscie były duże rozbieżności i w tej prywatnej przychodni mieli najtaniej właśnie.
Stary 2012-02-01, 20:35   #3760
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
aa, to ok widocznie czegos nie doczytalam
Spoko A u Ciebie naprawde taka masakra po odstawieniu? Ja sie tego bardzo balam ale na szczescie bylo ok. Ile bralas i co, jesli mozna wiedziec?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
generalnie to chyba kosztuje 400-450 złotcyh za szczepionkę a musisz miec 3[najpeirw jedna, po meisiacu druga, a po 3 meisiacach od drugiej dawki ostatnia] On mi napisał karteczke na refundacje do tej szczepionki[bo akurat w tej przychodni takowa była i płace 300 zł za dawkę] i w sumie z taka karteczka poszlam do rpzychodni i z meijsca wsyztsko mi zrobili. Jesli chodzi o samo szczepienie - ręka po tym bardzo boli i raczej wtedy nie nadawałam się do niczego, bo na pcozatku była ścierpnieta a pozniej bolala jakby mi ktos przywalil. Samo szczepienie nie boli, chociaz jest malo rpzyjemne- bo lek musi być baaardzo zimny. Wiec wydaje mi sie, ze musisz isc do przychodni i się po prostu zapytać czy jest u Was mozliwosc szczepionki i ile to kosztuje i może porownać kilka opjci - u mnie w meiscie były duże rozbieżności i w tej prywatnej przychodni mieli najtaniej właśnie.
No tak slyszalam, ze okolo 1500 zł razem. Ile mialas lat jak bylas szczepiona? Ja chyba musialabym zapytac moja pania gin, bo mialam juz nadzerke. Teraz jestem "czysta", ale wlasnie to mnie niepokoi. Pojde i sie zapytam, tylko juz mnie nastraszylas ze boli
Stary 2012-02-01, 20:37   #3761
pasjonarka
Raczkowanie

Ja już się wypielęgnowałam (jadę nocować do TŻ)

Dzisiaj była:
- standardowo kąpiel
- peeling ciała (ISANA "Biała czekolada i wanilia")
- balsam
- Biovax do włosów ciemnych
- mgiełka termoochronna Marion
- olejek na końcówki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...il.html&next=1
- peeling twarzy + krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...st.html&next=1
pasjonarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 20:39   #3762
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko A u Ciebie naprawde taka masakra po odstawieniu? Ja sie tego bardzo balam ale na szczescie bylo ok. Ile bralas i co, jesli mozna wiedziec?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

No tak slyszalam, ze okolo 1500 zł razem. Ile mialas lat jak bylas szczepiona? Ja chyba musialabym zapytac moja pania gin, bo mialam juz nadzerke. Teraz jestem "czysta", ale wlasnie to mnie niepokoi. Pojde i sie zapytam, tylko juz mnie nastraszylas ze boli
nie ma się czego bać - mówi Ci to osoba, która kiedys podczas badania krwi ugryzła mame w rękę z bólu i strachu tylko po prostu cały dzień po szczepionce będzie Cię bolec reka jak po uderzeniu albo po jakiś ciężkich zakwasach - da się z tym życ To mnie ze zniżką wyszło 900 złotych. I to było w zeszłym roku więc miałam 19 lat
Stary 2012-02-01, 20:45   #3763
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
nie ma się czego bać - mówi Ci to osoba, która kiedys podczas badania krwi ugryzła mame w rękę z bólu i strachu tylko po prostu cały dzień po szczepionce będzie Cię bolec reka jak po uderzeniu albo po jakiś ciężkich zakwasach - da się z tym życ To mnie ze zniżką wyszło 900 złotych. I to było w zeszłym roku więc miałam 19 lat
Damy rade - pojde z tz i najwyzej bede go gryzla Ciekawe czy u mnie jest jakas refundacja? Fajnie byloby, bo to kilka stowek do przodu
Stary 2012-02-01, 20:49   #3764
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

bralam yasmin, yasmienelle, od dluzszego czasu microgynon. lacznie to 3,5roku bedzie. mi sie zaczela masakra przed odstawieniem, bo podkladzie mf lasting performance, ktory mnie zapchal na wszystkie spusty chyba. a odstawilam, bo rozstalam sie z facetem, to tak przy okazji wyszlo. mialam od zeszlej zimy spokoj, bylo ok, bo ogolnie mam skore przesuszona i jedynie co wystepowalo to gule podskorne. teraz mam typowy tradzik i to nie tylko chodzi o twarz (parktycznie tylko brode) ale i o plecy. takie rzeczy to ja mialam w wieku 15lat i pamietam, wtedy to mi pomogla kuracja avene, ktora zrobilam na wlasna reke. zobacze co mi w pon powie dermatolog, bo ja juz nie mam pomyslow. a kupilam sobie swietny podklad z ysl i tylko z 5x sie nim maznelam
Stary 2012-02-01, 20:52   #3765
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny, tak nie do końca jestem nowa w tym wątku , bo udzielałam się w poprzednich częściach Zaniedbałam się troszkę i chcę się trochę zmobilizować , więc myślę ,że z wami mi się uda.
witaj z powrotem ja też Cię kojarzę

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny

fakt, świetne są

a Ty o jakich już myślisz?

skąd ja to znam i to w wielu aspektach

gratuluję również
ooo i jak, długo pachną?

ja też Cię pamiętam
baaardzo długo teraz wącham swój golf i ciągle pachnie a psikałam się rano o 7

kochana wiesz może jakim kurierem zostaną wysłane paczki?

Cytat:
tak, moze odrobine mniej intensywnie niz ichtiolowa, ale czuc to troche.. na poczatku, bo po nalozeniu zapach znika za chwile, ja na szczescie nie mam odruchow wymiotnych po tym, jak dla mnie ok
barwi tylko jak sie nalozy, po zmyciu nie mam nic. Wlasnie to jedyna masc ktora naprawde przyspiesza mi gojenie a mam dosc niefajny tradzik z gulami, zaskornikami, krostami i wszystkim co moze byc lacznie z przebarwieniami i strasznymi bliznami... pomaga mi bardziej niz acnefan ktory na mnie nie dzialal wcale.Polecam
ja na takie gule używam moupirox, najlepszy wg mnie posmaruje na noc i rano już jest zebrany biały punkt, puszcza sam, czasem trzeba delikatnie nacisnąć i po kłopocie

Cytat:
Lacoste - Touch of pink <3
łaaadne miałam kiedys ale bardziej lubię love of pink

Cytat:
Napisane przez pasjonarka Pokaż wiadomość
Hej.

Można się przyłączyć do was? Już kiedyś deklarowałam, że będe się udzielać jednak zabrakło czasu. Teraz wraz z nowym rokiem chcę zadbac o siebie w 100%.
hej

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Angel uzywam czerwonego Gliss Kura do farbowanych. Ogólnie chciałabym cos lżejszego, nawet bez sls stosowac a mocniejszy szampon raz na tydz na przyklad, ale babydream nie bardzo mi podpasowal, a ziolowe wyplukuja kolor a ja sobie nie moge na to pozowlic...

Snow jestem skuszona kremem Altery,a planowałam zakup dopiero na lato Szukam teraz jakiegoś podkładu, bo nic mi sie twarzy nie trzyma :bezradny: chyba wróce pokornie do revlona, ale ten z koleji starczyl mi tylko na 2 miesiace... No i kupie sobie ingrid, który jest tu zachwalany wszem i wobec, miałam juz ten w wersji z pompka, teraz chyba dokupie "mineralnego"

Ogólnie to powinnam się wziasc za nauke...
ja jestem póki co bardzo zadowolona mam tylko nadzieję, że po czasie mnie nie zapcha

Cytat:
ja
ja też

Cytat:
ghanaa, kitka, loluska zdrowka

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 20:58   #3766
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
bralam yasmin, yasmienelle, od dluzszego czasu microgynon. lacznie to 3,5roku bedzie. mi sie zaczela masakra przed odstawieniem, bo podkladzie mf lasting performance, ktory mnie zapchal na wszystkie spusty chyba. a odstawilam, bo rozstalam sie z facetem, to tak przy okazji wyszlo. mialam od zeszlej zimy spokoj, bylo ok, bo ogolnie mam skore przesuszona i jedynie co wystepowalo to gule podskorne. teraz mam typowy tradzik i to nie tylko chodzi o twarz (parktycznie tylko brode) ale i o plecy. takie rzeczy to ja mialam w wieku 15lat i pamietam, wtedy to mi pomogla kuracja avene, ktora zrobilam na wlasna reke. zobacze co mi w pon powie dermatolog, bo ja juz nie mam pomyslow. a kupilam sobie swietny podklad z ysl i tylko z 5x sie nim maznelam
No to wspolczuje Wiem co przezywasz...
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja na takie gule używam moupirox, najlepszy wg mnie posmaruje na noc i rano już jest zebrany biały punkt, puszcza sam, czasem trzeba delikatnie nacisnąć i po kłopocie
Chodzi Ci o mupirox? Ale to chyba tylko na recepte?
Stary 2012-02-01, 21:04   #3767
pasjonarka
Raczkowanie

Snowhite
Przeczytałam na twoim blogu o kremie "brązującym" z Alterry i stwierdziałam, że muszę go kupić. Bardzo fajnie wygląda na twarzy. Kiedyś zbankrutuje przez te kosmetyki
Stary 2012-02-01, 21:12   #3768
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
No to wspolczuje Wiem co przezywasz...

Chodzi Ci o mupirox? Ale to chyba tylko na recepte?
taak, źle napisałam, na receptę tylko teraz podrożał strasznie do 30zł dochodzi ale dała mi Pani w aptece odpowiednik za 15zł taconal

Cytat:
Snowhite
Przeczytałam na twoim blogu o kremie "brązującym" z Alterry i stwierdziałam, że muszę go kupić. Bardzo fajnie wygląda na twarzy. Kiedyś zbankrutuje przez te kosmetyki
miło mi tzn nie miło, że zbankrutujesz oczywiście

dobranoc

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2012-02-01 o 21:14
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 21:16   #3769
magne
Zadomowienie

Ja nie wiem jak poradzić sobie z objadaniem się, wracam ze szkoły i zaczyna się wżeranie wszystkiego co możliwe.. przez to przytylam 10 kg ;/
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 21:17   #3770
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Snowhite
też właśnie o nim przeczytałam i jestem zaintrygowana

w jakiej on jest cenie?
Stary 2012-02-01, 21:24   #3771
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:

ja miałam i własnie płaciłam 1500 zł bo nie miałam żadnej refundacji a przed chyba powinnaś mieć cytologię zrobioną? a szczepienie jak szczepienie nie ma co się obawiać
Stary 2012-02-01, 21:27   #3772
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez nie wychodze z domu bez podkladu

Czemu straszna? Calkiem fajnie w niej nissiax wyglada - chociaz moim zdaniem lepiej jej bez. Taka odmiana

Wrocilam juz z miasta. Oczywiscie oprocz apteki (plastry znowu podrozaly) i ksiegarni odwiedzilam rossmanna i lumpeks Skonczyl mi sie effaclar i zel z biedronki tez mam na wykonczeniu (i wiecej go nie kupie) a ze ja uzywam czegos antybakteryjnego i oczyszczajcego wieczorem a delikatnego rano, to musialam zaopatrzyc sie w 2 zele do mycia twarzy. Oczywiscie zel z alterry borowkowy tez wzielam ale spodobal mi sie zapach kwiat neroli i bambus. Chyba nastepnym razem na niego padnie
Party girl masz super figurke
Dziewczyny, co sadzicie o tych butach? Nigdzie nie znalazlam takich jak kiedys pokazywalam i skusilam sie na te. Nie wiem czy ich nie oddac?? Kosztowaly 45 zł (z 80 przecenione). Chce je nosic do rurek/legginsow i dluzszych swetrow/oversizow.
Póki ja miała przyczepioną było ok, ale jak zdjęła to masakra w rękach wygląda przerażająco

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
U mnie problem polega na tym, że mam takie dziwne przekonanie że prosta grzywka podoba mi się jedynie z prostymi włosami, a niestety moje falują i są strasznie niepodatne na jakiekolwiek zabiegi... Ale Tobie może by pasowało
Butki całkiem całkiem, za takie pieniądze ja bym również zostawiła
A u mnie w tym że wszyscy mi odradzają łącznie z moim fryzjerem... więc boje się że mogłabym żałować

Cytat:
Hej.

Można się przyłączyć do was? Już kiedyś deklarowałam, że będe się udzielać jednak zabrakło czasu. Teraz wraz z nowym rokiem chcę zadbac o siebie w 100%.
caate
i bardzo współczuję wysypu ;/ mnie na szczęście to ominęło ale kiedy przychodzi @ to przypominam sobie po co je brałam

Ja już po standardowym spa i kładę się zaraz do łóżeczka, może jutro poczuję się lepiej dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 21:28   #3773
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:

w jakiej on jest cenie?
Ja też mam ten krem , jest bardzo fajny jednak dla mnie jego zapach jest okropny ;p ale da się przezyć

Dzisiejsze zakupy odłożyłam na jutro , dzisiaj wolałam zostac w domu.
Stary 2012-02-01, 21:30   #3774
pasjonarka
Raczkowanie

Cytat:

w jakiej on jest cenie?
Na KWC jest napisane, że ok 10zł.
Stary 2012-02-01, 21:32   #3775
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja miałam i własnie płaciłam 1500 zł bo nie miałam żadnej refundacji a przed chyba powinnaś mieć cytologię zrobioną? a szczepienie jak szczepienie nie ma co się obawiać
Cytologie mialam 3 miesiace temu, ale szczepienie planuje dopiero w wakacje albo po, wiec i tak zrobie jeszcze raz.

Dobranoc

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Póki ja miała przyczepioną było ok, ale jak zdjęła to masakra w rękach wygląda przerażająco
Aaa, to fakt. W rece wyglada okropnie
Stary 2012-02-01, 21:40   #3776
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
ja chcialabym miec np toaletke do malowania z ogromnym lustrem,miejscem na bizu, wygodnym krzeslem ale to spory wydatek, tym bardziej ze wiem ze bez niej tez dam sobie rade.. dlatego poki co nie planuje jej kupic, za duzo wazniejszych rzeczy teraz na glowie.
Cytat:
mnie tak samo, myślicie ,że to trójkątnej szerokiej twarzy pasowałaby taka grzywka na bok ?

ja na pewno jakiś podkład z w yzszej półki i zabiegi u kosmetyczki :jakeis masaze , laser na twarz itp. Niestety jeszcze nie pracuję więc pieniądze muszę oszczędzać.

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Prowadzicie może blogi modowe/kosmetyczne ? Jeśli tak to proszę o linki ;d

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

uznałam ,że nie mogę się tak zaniedbywać
Cytat:
ooo jest tego pełno nawet nie chce o tym myśleć, żeby niepotrzebnie się nie rozmarzać
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
U mnie też jest tego pełno.
Na przykład mam ochotę często na kosmetyki z MACa, ale wiem, że są też dobre kosmetyki innej firmy, ale tańsze.

Cześć.
Też Cię kojarzę.
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
ale cudne włosy na tych zdj

a na 1 foto, ten warkocz dobierany cudowny, od jakiegoś czasu próbuję takiego zrobić ale od pewnego momentu wygląda okropnie nie mam ładnej linii włosów

Magne
również cie pamiętam ;]

dianulaa
na pewno wizyty u kosmetyczki na różne zabiegi

Maala_Czaarna
a nie widziałam tego filmiku z grzywką zaraz poszukam

Lainathiel
o takiej też myślę, prosta i gęsta bo taką delikatną kiedyś miałam ale to nie to

Shadii
gratuluję zdanych i 3mam kciuki za kolejne

No i przyszedł czas na moje chorowanko Głowa mnie niemiłosiernie boli i jestem całkiem nie do życia. Temp jeszcze nie mam ale wszystko przede mną, co widzę po swoich oczach. Także leże pod kocykiem i nigdzie się nie ruszam...
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
gratuluję

ale zazdroszczę Ci tych zakupów

ja bym chciała własne mieszkanie żeby mogła z Tż zamieszkać
I lustrzankę bym chciała sobie kupić.. Ale każdy moje odkładanie na ten cel kończy się faktem, że jest coś ważniejszego

Już 5 egzaminow za mną jeszcze 3 i po sesji
Dziękuję za odpowiedzi Zawsze byłam ciekawa takich przyziemnych marzeń innych dziewczyn dlatego pytałam

Cytat:
Ja nie wiem jak poradzić sobie z objadaniem się, wracam ze szkoły i zaczyna się wżeranie wszystkiego co możliwe.. przez to przytylam 10 kg ;/
większosc moich znajomych w tym i ja miało taki problem na 1 roku studiów Nie wiem dlaczego ale przytyło się konkretnie w ciągu niecałych 10 miesięcy
Stary 2012-02-01, 21:41   #3777
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Cytologie mialam 3 miesiace temu, ale szczepienie planuje dopiero w wakacje albo po, wiec i tak zrobie jeszcze raz.

Dobranoc

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Aaa, to fakt. W rece wyglada okropnie
ja cytologii nie miałam. Nawet ginekolog do którego chodzę mówił, że szczepił swoje małe córeczki, więc nie sądzę, żeby miały cytologię teraz nawet wujek google mi wypluł informację, że przed szczepionką nie są wymagane takowe badania
Stary 2012-02-01, 21:44   #3778
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
baaardzo długo teraz wącham swój golf i ciągle pachnie a psikałam się rano o 7

kochana wiesz może jakim kurierem zostaną wysłane paczki?
właśnie nie wiem... ale już nie mogę się doczekać
a co do perfum to super, że tak długo pachną, jutro wypróbuje na sobie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 22:24   #3779
ghana
Zakorzenienie

buahhot - weszłam sobie nieświadoma teraz na Twojego bloga i zakochałam się ! W tym duo z flormaru już sobie spisałam nazwę i numerek - jak będę w galerii na niego zerknę i pewnie wyląduję w mojej kosmetyczce tyle, że do tego czasu chyba umrę z miłości do niego, bo w galerii to pewnie będę za jakieś dwa tygodnie xD
Stary 2012-02-01, 22:33   #3780
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ooo, doskonale znany zapach, kupiłam je mamie jak byłam w stanach a tacie wtedy wzięłam lacostę czerwoną style in play w ogóle fajne były promocje- specjalnie odszukałam paragon (hehe trzymam takie pierdoły) i touch of pink kupiłam za 47,49$, ale za to tą męską lacostę miałam za 9,99$, w sumie zapłaciłam za oba flakony 57,48$+vat czyli 61,50$ (wtedy dolar stał około 2,90zł czyli ok. 178zł) oczywiście obie butelki po 100ml
sobie kupiłam wtedy amor amor
bardzo ładny zapach wybrałaś
mnie kusi amor amor
na allegro sa w fajnych cenach, ciekawe, czy oryginalne

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości