|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz III
Cytat:
|
|
|
|
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
dzis jestem pierwsza chyba po raz pierwszy![]() mialam isc na badania ale chyba sobie daruje- chorobsko mnie bierze ehhh dziewczyny co ile robicie sobie badanie krwi i moczu???
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry z samego ranka
![]() poczytam Was później, tymczasem jem śniadanko i piję kawkę i jedziemy do gina ![]() trochę się stresuję, ale musi być wszystko dobrze ![]() mam nadzieję, że zrobimy usg chciałabym zobaczyć malucha
|
|
|
|
#574 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hejoooooooooooo
![]() moj tż 2 lata temu 11 lutego oswiadczyl mi sie to tez byl tlusty czwartek nie wytrztymał biedak do walentynek wiec stwierdzil ze tlusty czwartek tez bedzie pamiętliwy ja tez 3mam zobaczysz bedzie dobrze![]() nic sie neistało ja wieczorami padam normalnie...... jestem szybko spiąca;D ale za to od 6 rano spac juz nie moge![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
pierdzieli isc z samego rana a moje autko dalej nie naprawione czekmy na miske..... ![]() w dodatku tzta auto sie cospsuje juz trzeci dzien nie jedzie do pracy. Nie wiem co z nim ale zamarza w srodku cos i niechce odpalic(a to niewina akumulatora bo akumulator laduje w domu) no ale takim sposobem zrobil mi kawe no i chyba mam problem myłam glowe i wstaje rano patrze a moja grzywka stoi debem do góry niewiem czy jak ją wyprostuje to nie bedzie stała jak daszek Cos widze z epochodze w domu w czapce by ją ugniesc odpowiednioWczoraj przed snem poczułam 2 leciutkie puknięcia-muśnięcia ale jak lezałam na plecach, wiec nie wiem czy to to, chodz w takim miejscu wlasnie gdzie by mogło wskazywac na ruchy dzidizolka. Ale to pewnie nie to, nie? chyba jeszcze za wczesnie.PODEJSCIE DRUGIE w walce ze slodkim!!!!!!!!!!!1 napisze mamie esa by mi pączka nie kupowała!!!!!!! nadrobie z tlusty czwartek chyba zjem z 15 sztuk ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
|
|
#575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja robię co ile mi gin zleci, morfo i badanie moczu miałam 2 razy do tej pory, poza tym jakieś inne badania z krwi Cytat:
za wizytę, wracaj z dobrymi wieściami
|
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki.Dziękuję bardzo za pamięć o mnie
|
|
|
|
#577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
( tak mi bardzo przykro. trzymaj się!
|
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo wszystko jednak odrobina pozytywnego nastawienia jest, to dobrze. 3maj się ciepło
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi bardzo...... wiem co czujesz, przechodzilam przez to...... 3maj sie jakoś
|
|
#580 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
![]() biore sie do nadrabiania bo jak zwykle naskrobalyscie ajka89 ja nigdy nie jadlam ryb , jakos mi nie podchodzily ewentualnie od czasu do czasu pange lub tilapie ![]() ale teraz bedac w ciazy to tez tylko paluszki rybne juz nie mam watpliwosci ze to dzidzius sie rusza ! codziennie wieczorm go czuje i bardzo sie z tego ciesze w dzien jest grzeczniutki ale tak od okolo 19 zaczyna wariowac hehehe ![]() MOJA DZIECINKA ;***** a mam takie pytanie jak myslicie mozna w ciazy robic pasemka u fryzjera? bo chciala bym pasemkami z czarnych zejsc sobie na blond zeby zbytnio wlosow nie zniszczyc
|
#581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się cieplutko! I jak będziesz miała ochotę, to zaglądaj do nas Cytat:
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę ruchów
![]() my dziś zaczynamy 10 tydzień
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
Iizabell tak strasznie mi przykro nawet nie wiadomo co w takiej sytuacji powiedziec, bo wszystko wydaje sie zbyt banalne, pamietaj ze jakbys potrzebowala pogadac to my zawsze wszystkie tu dla Ciebie jestesmy ![]() dziewczyny wstalam glodna, poszlam do kuchni zeby zrobic nalesniki i zwymiotowaam do zlewu :/ |
|
|
|
#584 |
|
Wtajemniczenie
|
nel_a
a my w niedziele 17 tc ![]() moje dzieciatko juz chyba spore mam nadzieje ze dowiemy sie czegos wiecej na USG czy to Wiktorek czy Kornelcia
|
#585 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny
Jesteście normalnie jak karabiny maszynowe jeśli chodzi o ilość postów siedzę w pracy od rana i nadrabiam, i co przeczytam stronę to widzę, że doszła nowa![]() Informacja o zbliżającym się tłustym czwartku bardzo pozytywnie mnie nastawiła nie mogę się doczekać może naciągnę matkę, żeby nasmażyła farowków??? mniaaam---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
|
|
#586 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pasemka można zrobić |
||||
|
|
|
#587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie mogę się doczekać walentynkowego USG. I obyśmy poznali już płeć można by już ustalić jakieś imię![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Ivoncia jesteś pewna że czujesz ruchy Maluszka a nie np gazy po jedzeniu ? ja tam nic nie czuję, myślę że to chyba za wcześnie
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
też idę w walentynki do ginki
o nawet mi się zrymowało ![]() mam ochotę na pączka z różanym nadzieniem - a rzadko mam ochotę na słodkości
|
#589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
nie no po prostu brak slow... za chwile 17 tydzin a tu rzygansko od rana....
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co dor uchow to jak je czjeszz? ja pisałam dzis ze wczorja czulam takie 2 pukniecia-musniecia wieczorem jak lezałam na brzuchu. Moziwe ze to tez dzidzi? ja 17 zaczynam w piatek.
|
|
#592 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Iza-gratki z powodu wizyty, super wieści!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do frytek, to uwielbiam, mogłabym jeść codziennie, ale ostatnio widziałam zajawkę programu na TLC "Niesforne mamy" o kobietach w ciązy, które żyją bardzo szkodliwie dla dziecka i tam frytki były postawione na równi z papierosami i alkoholem ! normalnie jestem oburzona! na nieszczęście mój mąż to widział i powiedział, że mi frytek zakaże Zobaczymy![]() Cytat:
Cytat:
) i pomidorem,nie nudzi mi się i co rano mam na to taką samą ochotę, zdarzają się małe odstępstwa, ale bardzo sporadycznienic jeszcze nie kupiłam, na razie tylko w necie oglądam ![]() Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za Twoją mamę ![]() Cytat:
za wizytęCytat:
|
|||||||||
|
|
|
#593 |
|
Wtajemniczenie
|
Balbinka1983
na 90% jestem przekonana ze to dzidzia bo predzej to bylo inne uczucie niz teraz teraz to normalnie czuje jak mi sie cos brzuszku przekreca takie inne uczucie ciezko powiedziec prince_polo mi sie wydaje ze mozesz juz zaczynac czuc przeciez to nie jest powiedziane ze musisz poczuc w 20 tc kazda z nas jest inna , kazdy dzidzius jest inny ![]() a co do wlosow to zdania sa podzielone a ja lepiej czuje sie w blond chociaz odrostami nie straszne a w ciemnych odrazu mam odrosty i musze farbowac bo tak szybko mi wlosy rosna ;/ i wogole zadnego ladnego ciemnego koloru nie moge znalesc
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no z odrostami masakra, ja jak na krotki czas zrobilam sobie blond to mialam mega odrosty widoczne bo wiesz jaki kolor wlosow mam..... a teraz jestem na etapie schodzenia do naturalnego koloru
|
|
#595 |
|
Wtajemniczenie
|
prince_polo
a jak myslisz mozna w ciazy robic pasemka ? nic dzidzi nie zaszkodzi? mi sie wydaje ze nie bo nawet ta fryzjerka do ktorej chodzi moja mama no i ja raz do roku praktycznie do konca ciazy pracowala w zakladzie robila wlosy babka i sobie
|
#596 |
|
Wtajemniczenie
|
Izabell, przykro mi, trzymaj się.
Prince.. też mi się wydaje, że to juz może być dzidzia. Możliwe, że ja też zaczynam czuć, ale jeszcze nie jestem pewna. A niby już powinnam wiedzieć, czy to dziecko puka. ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Życzę zdrówka dla wszystkich chorowitek. Robię dzis obiad, którego tu pewnie jeszcze nie było. A mianowicie gulasz z żołądków, uwielbiam. Juz nie moge doczekać sie obiadu. Prince, ja tez postanowiłam ograniczac słodycze, ale marnie mi to idzie. Co zrobię, jak jestem uzalezniona od nich. Parę dni bez słodyczy i szlag mnie trafia, wtedy bez kija nie podchodź
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;88/st/20070417/n/Kaja/k/e2c9/age.png http://www.suwaczki.com/tickers/iv099vvj87icbg1b.png https://wizaz.pl/forum/album.php?u=42773 Edytowane przez buena Czas edycji: 2012-02-02 o 10:25 |
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja sie nienastawiam ze to to. Ale chciała bym wiadomo.... co do slodyczy. Ja potrafilam nie jesc ich wcale. I przyznam ze cere miala ladniejsza. bo mimo iz mam ładna jak na ciąze(spodziewałam sie gorszej) to widzez eodkad zaczelam jesc czekolade to mi sie pojawily 3 syfy. (kiedys mialam wlasnie jak jadlam duzo czekoaldy) postaram sie wyeliminowac slodkie z jadlospisu bo na zdrowie mi to napewno nie wyjdzie i w dupe pewnie szybciej pojdzie...... i oprocz tego to przed ciaza zawsze zauwazalamz ejak jadlam slodkie to mi sie bardziej woda w organizmie zatrzymywała i teraz tez mam zupełnie inne ciało niz jak niejadłam (bo jem regularnie tak od 2 tyg jakos) wiec musze naprawde przystopowac . Dzis sie smarowałam i widze ze moja skóra jest niczym dzien przed @ czyli z wodą i wodnym celulitem Dobrze ze to zauwazyłam, moze sie opamietam. tylko co zrobic by zadbac o ciało? oprocz smarowideł odpowiednich dla ciązy co mozna? peelingi? masaze? peeling z fusów kawy pewnie odpada...... ehhhhh. prince opamiętaj sie
|
|
#599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czarnych jej o wiele ladniej.Ale jesli woli blond, co zrobimy? Moze ja pozniej przekonamy znowu na czarne ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
Farby sa teraz inne niz wiele lat temu
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Najpierw napiszę co u nas, bo wczoraj nie chciało mi się odpalać lapka, jak wróciliśmy do domu. Na szczęście wszystko ok Cały czas wyprzedza termin o tydzień. I ma już około 11-12 cm Bo dzidzia się rusza, kuli, napręża i taka długość całkowita nie jest już miarodajna.Bóle kręgosłupa i miednicy mają minąć do 20 tc, kiedy łożysko zacznie w pełni pracować. Na razie mam brać dużo magnezu i masować plecy. Jestem bardzo zadowolona Teraz lecę czytać, co u Was
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

zobaczysz bedzie dobrze

. Widok maluszka- bezcenny
Od 14 do teraz 5 czy 6 stron do nadrabiania

( tak mi bardzo przykro. trzymaj się!

! normalnie jestem oburzona! na nieszczęście mój mąż to widział i powiedział, że mi frytek zakaże