|
|
#1681 | |
|
nyan nyan ^^
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
Ja czekając na busa rozwalam wydelikacone faszionelki moimi ukochanymi, żarówiastymi, pomarańczowymi EMU
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogę spać, więc postanowiłam zbadać jeszcze raz bloga wymienianej przez Was fashionelki i powiem tyle - o ile dziewczyna ubiera się jeszcze jak cię mogę, to pisać zdecydowanie nie powinna... Dawno nie czytałam czegoś tak pretensjonalnego i jaka-to-nie-jestem-zarąbista. To mnie właśnie rozwala - wiara we własne gwiazdorstwo i bycie ponad innymi, bo ma się bloga i sprzedaje na nim wszystko, co się da.
|
|
|
|
#1683 | |||
|
Zakorzenienie
|
miss kitsch, ja dziś też nie mam rozczesanych
nie chciało mi się rano odpalać prostownicy i mam kręcone ![]() Cytat:
no ale w sumie nigdzie się nie zatrzymuję i nie muszę stać na mrozie, tylko ciagle jestem w ruchu ![]() Cytat:
zmarzłam w palce u rąk, kiedy w połowie drugi musiałam sięgnąc po chusteczki i zdjąć rękawice, co najdziwniejsze, nie zmarzłam w ogóle w nos, policzki, jednak tapeta swoje daje ![]() Cytat:
|
|
#1684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie bardziej rozwala gwiazdorzenie. W ogóle nie ogarniam tego, że wystarczy pokazać tyłek w programie typu big brother i już się jest mega znanym i się szaleje "na salonach". Dla mnie gwiazda, to ktoś, kto ma niebywały talent i się przez to wyróżnia, a nie jakaś panna z jednego serialu, programu tv, albo blogerka.
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałyście o fashionelce.. Aż weszłam z ciekawości i jak przeczytałam ten wpis to aż się zaśmiałam..
![]() http://fashionelka.pl/dzien-z-zycia-blogerki/ Szczególnie to : Żegnam się ładnie i ruszam do Arkadii gdzie jestem umówiona z Kominkiem. Mam nadzieje wpłynąć na ostateczny wynik rankingu wpływowych blogerów, który opublikuje lada moment. Albo srebrna dziesiątka albo żadna. Zasiadamy w Empic Caffe, zamawiamy muffiny i kawe. Ja stawiam, Kominek płaci. Nie wierze, daje mi rzucić okiem na ranking tuż przed publikacją. Jestem w srebrnej dziesiątce, a nawet nie zaczęłam się o to starać! Mission accomplished. Dla mnie to jest śmieszne i lekko żałosne. Naprawdę..
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze to jakaś 'reklama' & prestiż i do wzięcia większej kasy za reklame :P
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() laylaaa -hah pomyślałam dokładnie to samo.. Btw. kiedyś dziewczyny pisały, że mają wnerw jak patrzą na charlize. Ja mam taki wnerw jak patrzę na nią. Ma coś takiego w twarzy, że mnie odpycha. (i proszę po mnie nie jechać bo to tylko moje zdanie i mogę takie mieć. no )
Edytowane przez masija Czas edycji: 2012-02-02 o 10:58 |
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
To, że jest zapatrzona w siebie to raz ...
a dwa - ciekawi mnie w jaki sposób i jak ona chciała kogoś przekonać, że powinna być w tej srebnej 10 ...
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
eee mnie się wydaje, że Fashionelka pisała tak trochę dla żartu, z dozą ironii i uśmiechu
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście nie znam dziewczyn, więc mogę się mylić, ale takie jest moje wrażenie zawsze, jak na nie patrzę.Ogólnie tak mam, że jak widzę na blogu tylko Romwe, Asosa, ciuchy od projektantów itd., głównie prezenty, to przestaję śledzić bloga, bo już mnie to nie interesuje. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-02-02 o 11:18 |
|
|
|
|
#1693 |
|
Placuszek racuszek
|
No gdy dziś wyskoczyłam na miasto, nie obyło się bez "rozwalacza" i znowu typu emu. Kobieta,ubrana elegancko, śmigająca w rozwalonych emu,rozplaszczonych i masakrycznie zdeformowanych przy stopie. Wyglądały gorzej niż moje kapcie,naprawdę. jeszcze tak radośnie sobie nimi szurała..
|
|
|
|
#1694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Uznaje zasadę, że każdy nowy telefon/tablet/ipod/ wymaga nowego pokrowca. Tak po prostu musi być i nie ma co się przed tym bronić." Ta, szczególnie że to pokrowiec Mulberry na iPhone... Żądam pokrowca od Mulberry dla każdego telefonu!
|
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1696 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.btw, ja rowniez obowiazkowo musze miec pochwe na telefon, bo dzieki temu mi sie naprawde nie niszczy. w sensie - telefon, nie pochwa .ale mam taka za 15 zł .
|
|
|
#1697 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
Ja też wraz z kupnem nowego telefonu kupiłam etui. Mój wcześniejszy telefon był tak podrapany,że dziękuję. Z tym,że mój "ochraniacz" kosztował 20 zł a wygląda prawie tak samo ..Za niedługo ludzie będą kupować pokrowce droższe niż sam telefon
|
|
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie pokrowiec ma chronić, nie musi być jakis mega super modny, wysadzany kryształkami czy z logo projektanta.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1699 |
|
Placuszek racuszek
|
PaulinaMigotka -
dokładnie,pokrowiec ma chronić a nie pełnić funkcję "a pochwalę się". Szczególnie,że z nim nie paraduje się w ręce, tylko ma się schowany w torebce i tyle historii. Więc po co .. afisz,afisz
Edytowane przez AgataBm180 Czas edycji: 2012-02-02 o 12:11 |
|
|
|
#1700 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Żona Gargamel
|
Jeszcze zerknęłam na bloga fashionelki żeby ocenić słynny pokrowiec
Czy naprawdę pokrowiec, który nie ma zapięcia i telefon (dobra, iPhone) będzie się z niego wysuwał ale ma super zarąbiste logo (szczerze to bym się nie kapnęła co to za firma, laik ze mnie ) jest wart 480zł?? Dla mnie to już są szczyty szpanerstwa
|
|
|
|
#1703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja myślałam, że to coś bardziej specyficznego; ależ jestem nietomna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
High five!Cytat:
![]() Nie wiem jak Wy, ale mnie irytuje moda na wszystkie tańczące i śpiewające programy, talent show ogólnie mnie nie kręcą. I w związku z tym rozwałka z dzisiaj - niektórzy naprawdę chcieli by umieć ....... http://www.youtube.com/watch?feature...&v=vRVdXakvk0w
|
|
#1704 | |
|
Placuszek racuszek
|
Magdallen - och, zapomniałam,że są takie przypadki
faktycznie głupia ja jestem i ślepa.. W lato pewna kobitka paradowała z wodą oczywiście "Cisowianką" w szklanej butelce, smartfonem i okularami przeciwsłonecznymi w ręczuni, głową zadartą tak do góry, że o mały włos by ją samochód na jezdni potrącił ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Matulu ... to już ostre przegięcie jak wyjąca syrena i co kilkusekundowe "spięcia"
|
|
|
|
|
#1705 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ej,przepraszam ale jak oglądałam tą dziewczynkę to myślałam, że oglądam horror. W pewnym momencie jak zaczęła piszczeć/krzyczeć to aż się poderwałam.. Jak to obejrzałam to od razu jej zachowanie skojarzyło mi się z dziećmi z tych różnych 'wychowawczych' programów typu super niania, gdzie dziecko na wszystko reaguje wnerwem, piskiem, wrzaskiem. Nie wytrzymałabym z tym dzieckiem... ![]() Cytat:
|
|
#1706 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#1707 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chodźbym srała kasą, nie kupiłabym sobie pokrowca za kilka stów. Nie różnią się niczym od tych tańszych, a często są nawet brzydsze i mniej praktyczne.
|
|
|
#1708 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czasami warto wypuścić bąbelki nosem, albo odbeknąć ... bo Fashionelka puchnie jak balonik ... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Eee, "Cisowiankę" to i mnie się czasem zdarza wypić, obstawiałabym bardziej Perriera. ![]() Jeśli chodzi o Fashionelkę, to jakoś nie potrafię czytać jej postów przez pryzmat ironii i żartu. Dla mnie to jest na poważnie. Przybijam high-five Magdallen za Fashionelkę i Charlize - dla mnie one są chodzącymi manekinami, ich blogi są takie jakieś... jednowymiarowe, nudne, brakuje mi jakichś odskoczni od fashion, odrobiny normalności, zwyczajności. Taak, przemawia przeze mnie zawiść - też bym nie pogardziła darmowymi szmatami od Romwe (swoją drogą, gdyby nie zatrzęsienie blogów, nie dowiedziałabym się nigdy o istnieniu tejże marki). Mała odskocznia od high fashion: pozytywnie rozwalił mnie za to ten gadżet: http://fortunecookieboutique.files.w...rada-bags1.jpg - zdaję sobie sprawę, że ta torba już się pewnie skomercjalizowała na dobre, ale gdybym spotkała się z takim workiem noszonym przez osobę z dystansem do siebie, na pewno wywołałoby to u mnie uśmiech ba twarzy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

nie chciało mi się rano odpalać prostownicy i mam kręcone 
, bo mi się tusz rozpłynie
"
)

.. afisz,afisz
... to już ostre przegięcie