Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-01, 18:35   #1681
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Winyl, bo nie umiem się zmusić Myślisz, że nie chciałabym teraz wciągnąć jajecznicy? Pewnie, że bym chciała!

MP, co się dzieje w pracy? To Ty teraz jesteś dziana wizażanka!

A jutro o 8 po skierowanie do pulmonologa, a w piątek o PIĄTEJ RANO muszę iść się rejestrować, bo lekarz przyjmuje tylko 10 osób, a mnie się śpieszy, bo mam coraz lepsze duszności.

No i jutro mam zadeklarować mamie chęć pójścia do gina po tabletki, achh.. Nastaną piękne czasy

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-01, 18:52   #1682
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Winyl, bo nie umiem się zmusić Myślisz, że nie chciałabym teraz wciągnąć jajecznicy? Pewnie, że bym chciała!

A jutro o 8 po skierowanie do pulmonologa, a w piątek o PIĄTEJ RANO muszę iść się rejestrować, bo lekarz przyjmuje tylko 10 osób, a mnie się śpieszy, bo mam coraz lepsze duszności.

No i jutro mam zadeklarować mamie chęć pójścia do gina po tabletki, achh.. Nastaną piękne czasy
No to czemu nie zjesz?
Bo jak dla mnie to nie brzmi za dobrze, tym bardziej biorąc pod uwagę Twoją historię.

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-01, 19:03   #1683
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
No to czemu nie zjesz?
Bo jak dla mnie to nie brzmi za dobrze, tym bardziej biorąc pod uwagę Twoją historię.
Bo jestem głupia.

Stary 2012-02-01, 19:12   #1684
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Bo jestem głupia.
Idź jeść, bo Cię pobiję! :P

XOXO
Stary 2012-02-01, 19:15   #1685
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Babeczki wyszły PRZEPYSZNE! W sumie to duże muffiny! W sobotę robię z podwójnej ilości składników

Czemu jestem zła? Bo ostatnio nic mi nie wychodzi.. Jem mało i co z tego, skoro nie piję i waga nie leci

ja też ładnie jem, piję i nie chudnę

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Gdzie Wy wszystkie jesteście?
Dziś na podwieczorek zrobię sobie sałatkę owocową
no właśnie
z jakich owoców? podziel się!!

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja to samo, praktycznie TŻ ciągle mnie do tańca brał, mnie już nogi bolały, ale musieliśmy tańczyć, bo to "dwa ostatnie kawałki, musimy się bawić do końca" Pojutrze dostanę zdjęcia od koleżanki, mam kilka, wrzucę Wam do albumu.
no to super, czekamy na zdjęcia
Cytat:

Oby Ci się udało zarejestrować.... wiesz jak to jest teraz
ja dostałam dzisiaj @ !! tabletka już łyknięta, aaaaah!

Cytat:
Bo jestem głupia.

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-01, 19:47   #1686
Loriette
Zakorzenienie

No jeszcze tego nie było, żeby mi Winyl groziła! Ale to niestety na nic się zdało

Agnesuk - jutro dam radę, bo mama zaraz po nocce zejdzie do rejestracji i mnie zarejestruje, a w piątek będę walczyć. Kubek kawy i jechane!

Stary 2012-02-02, 07:33   #1687
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Winyl, bo nie umiem się zmusić

Laura musisz przede wszystkim pamiętać że owszem każda dziewczyna chce być szczupła ale jeszcze ważniejsze jest żeby być zdrowym Musisz się zmuszać bo później może byc za późno. Jesteś śliczną szczupłą dziewczyną , 2 kg mniej Cie nie zbawią , wystarczy że będziesz normalnie jadła i utrzymasz wagę
Od czego te duszności? Koniecznie idź bo to poważna sprawa.
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
z jakich owoców? podziel się!!
Ja miałam banany , jabłka, mandarynki i kilka wiśni. Właściwie to wszystko możesz dać , tylko pamiętam że jak raz dałam kiwi to miało gorzki smak. Ja najbardziej lubię z jogurtem brzoskwiniowym
Mogłabym wszelkie czekolady i słodycze zastąpic tą sałatką ale ...wyszło mi ogromne uczulenie. Nie wiem czy były pryskane czy jestem na któreś z nich uczulona. Przedrapałam całą noc , całe ciało mam zdarte, nie dość że boli to nadal swędzi
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-02, 09:38   #1688
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Dziewczyny w sobotę urządzamy mega turbo hiper wizażową imprezę!!!

Rzygam już troszeczkę tą nauką do egzaminu, ale jeszcze dwa dni i bossssssssski chillout!

Trzymać kciuki i wspierać mnie duchowo
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 09:47   #1689
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Hej Wam

dzisiaj mam takie zakwasy na nogach,że ledwo wstałam...
na śniadanie zjadłam kaszkę Mleczny Start Waniliową (pychotka)
do tego szklanka wody i witaminki
dzisiaj czeka mnie 45min cardio padnę!

Cytat:
Agnesuk - jutro dam radę, bo mama zaraz po nocce zejdzie do rejestracji i mnie zarejestruje, a w piątek będę walczyć. Kubek kawy i jechane!
aha no to dobrze

Cytat:
Ja miałam banany , jabłka, mandarynki i kilka wiśni. Właściwie to wszystko możesz dać , tylko pamiętam że jak raz dałam kiwi to miało gorzki smak. Ja najbardziej lubię z jogurtem brzoskwiniowym
Mogłabym wszelkie czekolady i słodycze zastąpic tą sałatką ale ...wyszło mi ogromne uczulenie. Nie wiem czy były pryskane czy jestem na któreś z nich uczulona. Przedrapałam całą noc , całe ciało mam zdarte, nie dość że boli to nadal swędzi
o mniam!
hehe, człowiek raz chcę zjeść zdrową, owocową sałatkę i co? wyłazi uczulenie
to nie fair

Psyhe - jesteśmy z Tobą

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 11:03   #1690
adusia1554
Rozeznanie

Hej Laski!!!!
Wczoraj zgrzeszyłam garścią chrupek, TŻ chrupał i ręka sama poszła do paczki
Ale nie łamię się bo na wadze 58,6 troszkę mniej więc coś tam się ruszyło. Nie zaczęłam wczoraj dżema bo po pracy poszłam na zumbę z kumpelą. Uwielbiam to!!!!

Mam w pracy 2 dni wolne ale za to weekend będę robić Agnes umowę na rok na pewno dostanę bo umowę mam do 19 lutego tą teraz a grafik mam już na cały miesiąc. Poza tym nie zwolnią nas bo cała załogę wymienili w sklepie bo kierowniczka przyłapała dziewczyny na kradzieżach. Masakra afera wyszła taka jak cholera a ona pokradły torebki i buty zimowe skórzane także te najdroższe!!!

Laura jedz więcej, bo nam padniesz dziewczyno
Agnes fajnie że już dostałaś @, mam koleżankę która też czeka na @ po urodzeniu dziecka masakra jak ona się męczy, chodzi ciągle zdenerwowana brazuch ja pobolewa a @ jeszcze nie ma. Gin jej powiedział że jak nie dostanie do tygodnia to musi wziąć luteinę

Psyhe trzymamy kciuki. Powodzenia

Dzisiejsze menu:
śn: grahamka z masłem, szynką i chrzanem + surówka z jabłka i marchewki
II śn: latte z cynamonem, i narobiłyście mi smaku na sałatkę owocową więc wymieszam ananasa, pomarańcza, mango, banana (po kawałku) z jog naturalnym i dodam łyżeczkę miodu chyba nie zaszkodzi co???
Obiad: TŻ wczoraj błagał o gulaszową więc zrobię mu niech się cieszy na szczeście mam chude mięsko więc nie będzie aż tak kalorycznie
No i kolacja: nie wiem ale prawdopodobnie bede miala gości(6 osób+ nas 2 w tym 3 żartych facetów) więc będę musiała coś wykombinować i niestety nie mało ale ja zjem grzecznie obiecuję I wypiję tylko 1 drink już postanowiłam

Edytowane przez adusia1554
Czas edycji: 2012-02-02 o 11:06
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 12:35   #1691
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Laura musisz przede wszystkim pamiętać że owszem każda dziewczyna chce być szczupła ale jeszcze ważniejsze jest żeby być zdrowym Musisz się zmuszać bo później może byc za późno. Jesteś śliczną szczupłą dziewczyną , 2 kg mniej Cie nie zbawią , wystarczy że będziesz normalnie jadła i utrzymasz wagę
Od czego te duszności? Koniecznie idź bo to poważna sprawa.
Duszności od astmy, którą trzeba ostatecznie stwierdzić.
2 kg może i nie, ale jak będzie 55kg to będę laska i już
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hej

Rzygam już troszeczkę tą nauką do egzaminu, ale jeszcze dwa dni i bossssssssski chillout!

Trzymam kciukasy!
Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Laura jedz więcej, bo nam padniesz dziewczyno
Głodna jestem dopiero ok. 21 - 22, więc nie głoduję za dnia. Spokojnie Tłuszcz i tak się mnie trzyma, nic nie leci

W przyszłym tygodniu mam badania, dzisiaj dostałam STERYDY i prawdopodobnie będę nimi leczona..Ale będę miała ciałko..

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-02-02 o 12:37

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-02, 15:18   #1692
agniesikk
Zakorzenienie

Szczerze powiedziawszy, Loriette, to ja nie umiem się zmusić do niejedzenia Naprawdę dziwię się sobie i mojemu metabolizmowi, że wyglądam jak wyglądam mimo fury jedzenia, którą pochłaniam Dzisiaj też jem słodycze.

PS Laura, a co, cykasz się? Ja mojej mamie nie mówiłam, że biorę tabsy, tzn. ona myślała, że biorę leczniczo, a potem odstawiłam, ale ja brałam i tak cały czas- pewnie się domyśliła, bo trzymam w portfelu.

To może lepiej napiszę jadłospis na jutro

I: 2 kromki chleba razowego z wieśniakiem i rzodkiewką
II: kanapka (z 2 kromek) z pastą jajeczną i rzodkiewką
III: kawa, pomarańcz
IV: zupa jarzynowa ( z mrożonki )
V: a na kolację nie wiem- chyba zrezygnuje na pewien czas z kolacji
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 15:20   #1693
winyl
Zakorzenienie

Bania na sterydach schudła .
Codziennie sobie obiecuję początek diety i codziennie przestawiam się na "od jutra", brawa dla mnie!
Psyhe - jesteśmy z Tobą!

XOXO
Stary 2012-02-02, 15:22   #1694
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze powiedziawszy, Loriette, to ja nie umiem się zmusić do niejedzenia Naprawdę dziwię się sobie i mojemu metabolizmowi, że wyglądam jak wyglądam mimo fury jedzenia, którą pochłaniam Dzisiaj też jem słodycze.

PS Laura, a co, cykasz się? Ja mojej mamie nie mówiłam, że biorę tabsy, tzn. ona myślała, że biorę leczniczo, a potem odstawiłam, ale ja brałam i tak cały czas- pewnie się domyśliła, bo trzymam w portfelu.

To może lepiej napiszę jadłospis na jutro

I: 2 kromki chleba razowego z wieśniakiem i rzodkiewką
II: kanapka (z 2 kromek) z pastą jajeczną i rzodkiewką
III: kawa, pomarańcz
IV: zupa jarzynowa ( z mrożonki )
V: a na kolację nie wiem- chyba zrezygnuje na pewien czas z kolacji
1. My z moim żołądkiem umiemy, ale potem meega cierpimy
2. Tzn. tabletki miałam brać leczniczo, a przy okazji mogłabym się zabezpieczyć.. Do tego TŻ wiecznie narzekał, że z prezerwatywą to nie tak samo bla, bla, bla. Wczoraj mi powiedział, że czytał co nie co, wie jakie mogą być negatywne skutki i On nie chce żebym je brała, bo jest ok. Więc w końcu sama muszę to przemyśleć

Dzisiaj wciągnę chleb razowy z dynią, słonecznikiem i orzechami laskowymi, który upiekłam z mamą

Stary 2012-02-02, 15:27   #1695
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

heh dziana juz nie jestem bo wypłata była z 2 tygodnie pracy, wczoraj małe zakupy (tylko spożywka ), "pensja"opiekunki i zostało mi 100 zł A w pracy... Wiecie.... "Stare" pracownice wykorzystują młode, młode sa fałszywe, itd....
A Ty śmigaj do tego lekarza, bo sie martwimy
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hej

jestesmy z Tobą

Adusia garść chrupek to nic, czasem można

Agniesikk ja też mam jakis mega apetyt na słodycze.....

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 15:30   #1696
agniesikk
Zakorzenienie

MP, nic mi nie mów, żrę te słodycze i żrę, jestem dnem

Winyl, mogłybyśmy sobie ręce podać...

Laura, ja też ciężką batalię toczyłam z TŻ o pigułki On na początku nie chciał się w ogóle do tego przekonać, w sumie nie do szkodliwości, bo wiedział, że trzeba dobrze dobrać tabsy i robić badania krwi, ale nie wierzył w ich skuteczność- a teraz mówi, że w życiu by nie wrócił go gumek- ja też nie.
Stary 2012-02-02, 15:38   #1697
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Bania na sterydach schudła .
Codziennie sobie obiecuję początek diety i codziennie przestawiam się na "od jutra", brawa dla mnie!
Psyhe - jesteśmy z Tobą!
ajj tam nie jesteś sama

wczoraj wypiłam 4-paka, fuck ! jestem alkoholiczką i chyba się umiem do tego przyznać

mam nowe kompleksy dziś się ich nabawiłam nienawidzę swojego biustu! masakra a najgorsze jest to, ze jestem uświadomiona, że bez skalpela nic z tym nie zrobię, takie zwisy masakra

i u mnie bosskii chillout cały czas, czekam i czekam na ten staż już tydzień czasu z dupą siedzę i dostaje na głowę, nigdy w życiu nie mogłabym być kurą domową, nopp masakra

masakra nadużywam tego słowa;/

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Wczoraj mi powiedział, że czytał co nie co, wie jakie mogą być negatywne skutki i On nie chce żebym je brała,
wymarzony facet

mój to nawet się nie pofatygował i wątpię, żeby go interesowały negatywne skutki pigułek, ale moze się mylę jutro też do gina cisnę po receptę i profilaktyczne badania ?

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 15:39   #1698
agniesikk
Zakorzenienie

Giovinezza, aż tak strasznie jest? Wiesz, wygląd biustu można trochę poprawić poprzez noszenie dobrego biustonosza, ćwiczenia i masaże ujędrniające.

Ej, a mój TŻ np. stanowczo się uparł, że nie mogę brać pigułek w systemie 21+7, bo jest zbyt mała dawka hormonów do zbyt długiej przerwy Naczytał się o owulacji przy takich pigułkach i ma fazy.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-02-02 o 15:40
Stary 2012-02-02, 15:50   #1699
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość

mam nowe kompleksy dziś się ich nabawiłam nienawidzę swojego biustu! masakra a najgorsze jest to, ze jestem uświadomiona, że bez skalpela nic z tym nie zrobię, takie zwisy masakra

i u mnie bosskii chillout cały czas, czekam i czekam na ten staż już tydzień czasu z dupą siedzę i dostaje na głowę, nigdy w życiu nie mogłabym być kurą domową, nopp masakra

masakra nadużywam tego słowa;/

Ja też mam kompleksy przez mój biust - co z tego że duży, jak nie jest taki jakbym chciała
i też "masakruję" wszystko
Cytat:
Ej, a mój TŻ np. stanowczo się uparł, że nie mogę brać pigułek w systemie 21+7, bo jest zbyt mała dawka hormonów do zbyt długiej przerwy Naczytał się o owulacji przy takich pigułkach i ma fazy.
mój TZ wie ze nie moge tabletek i nie pozwala mi nawet na plastry czy zastrzyki.....

MOJA WYMIANKA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-02, 15:51   #1700
agniesikk
Zakorzenienie

Ej, wiecie, że Zosia z makecookingeasier jest w ciąży? Słodko wygląda z brzuszkiem
Stary 2012-02-02, 15:56   #1701
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Dobrze dopasowany biustonosz noszę od ponad 1,5 roku więc to nie problem, masuje je TŻ wystarczająco ale po prostu są takie flaki i wiszą, nie mówię o staniku bo te to robią cuda i w nim wyglądają fantastycznie, ale jak go ściągnę to zwis i jak u Indianki bym wrzuciła fote, ale bez przesady

MP Ty jesteś po ciąży to masz lekką wymówkę a ja ! boSzze jak jeszcze dziecko urodzę i mi wyssie to już kompletna masakra, nawet nie chce myśleć

Edytowane przez giovinezza
Czas edycji: 2012-02-02 o 15:59
Stary 2012-02-02, 16:03   #1702
agniesikk
Zakorzenienie

Kurcze, Giovi, ciężko cokolwiek powiedzieć, bo Ty patrzysz na swój biust przez pryzmat kompleksu, a coś mam wrażenie, że aż tak tragicznie nie jest. A Twój TŻ co uważa na ten temat? Odpowie Ci szczerze?

Ja też się boję, że przez dziecko stracę jędrny biust Trochę mnie to przygnębia, nawet do tego stopnia, że mam myśli, aby nigdy nie mieć dzieci Mój TŻ za to mówi, że przecież zawsze mogę sobie potem podciągnąć piersi operacyjnie- zacznę zbierać pieniądze hahaha.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-02-02 o 16:04
Stary 2012-02-02, 16:15   #1703
MalaPikanteria
Zadomowienie

heh np mój TZ to od samego początku mówi mi, że gdyby nie mój biust to by ze mną nie był
ale chciałabym żeby był jędrniejszy

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-02-02, 16:20   #1704
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

mówi że tragedii nie ma najbardziej mi daje bo mam taką dużą przerwę pomiędzy nimi na szerokość ręki jak stoję a jak już się położę to jestem całkowicie płaska a cycki są pod pachą,
no tak mam kompleks ale potrafię na to popatrzeć obiektywnie

Stary 2012-02-02, 16:30   #1705
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
mówi że tragedii nie ma najbardziej mi daje bo mam taką dużą przerwę pomiędzy nimi na szerokość ręki jak stoję a jak już się położę to jestem całkowicie płaska a cycki są pod pachą,
no tak mam kompleks ale potrafię na to popatrzeć obiektywnie
ja mam praktycznie to samo a w biustonoszu sa booooooskie.....

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-02-02, 17:32   #1706
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Laura, ja też ciężką batalię toczyłam z TŻ o pigułki On na początku nie chciał się w ogóle do tego przekonać, w sumie nie do szkodliwości, bo wiedział, że trzeba dobrze dobrać tabsy i robić badania krwi, ale nie wierzył w ich skuteczność- a teraz mówi, że w życiu by nie wrócił go gumek- ja też nie.
Pewnie u nas byłoby tak samo, ale skoro TŻ nie ma z tym problemu to poczekam, bo dla mnie nie było różnicy.. Początkowo umawialiśmy się, że zabiorę się za to po maturze - będę miała czas dla siebie, czekają nas wakacje i tak dalej. No zobaczymy
Mojej kumpeli lekarz przepisał leki bez badań
Cytat:
wymarzony facet

mój to nawet się nie pofatygował i wątpię, żeby go interesowały negatywne skutki pigułek, ale moze się mylę jutro też do gina cisnę po receptę i profilaktyczne badania ?
Mój czyta o wszystkim
Ale obecnie co mi po takim facecie - czuję się jak żona marynarza Miał dzisiaj przyjechać, bo w weekend miał jechać do Niemiec do rodziny. No i dostaje sms, że plany uległy zmianie i musi już dzisiaj jechać z ojcem do Berlina, gdzie będą spać w hotelu i jutro jedzie już do Regensburga do rodzinki.. I że w środę wraca do Polski i do mnie.
No po prostu jak nie w domu TO NA MORZU Ale tym razem nie było w☠☠☠☠ z mojej strony - sama siebie nie poznaję
Cytat:
Ej, wiecie, że Zosia z makecookingeasier jest w ciąży? Słodko wygląda z brzuszkiem
Nic nie wiedziałam. Czuję, że nie jestem na bieżąco z ploteczkami
Cytat:
Ja też się boję, że przez dziecko stracę jędrny biust Trochę mnie to przygnębia, nawet do tego stopnia, że mam myśli, aby nigdy nie mieć dzieci Mój TŻ za to mówi, że przecież zawsze mogę sobie potem podciągnąć piersi operacyjnie- zacznę zbierać pieniądze hahaha.
Miałam taką samą schizę Ostatnio schizuję pod prysznicem, że jak taki mocny strumień wody leci mi na cycuchy to one pewnie oklapną
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
heh np mój TZ to od samego początku mówi mi, że gdyby nie mój biust to by ze mną nie był
ale chciałabym żeby był jędrniejszy
Ja się bałam, że TŻ będzie marudził, że mi nieźle cycki zmalały, ale nie jęczy tylko dalej cieszy się do nich jak głupi do sera

Ja nie chcę brać tych sterydów Muszę potem o nich poczytać!!

Dzisiaj:
I: Buła z szynką i serem [ale miałam ochotę!!]
II: Dwie babeczki marchewkowe [w sobotę kolejna partia, bo wszystko mi zjedli!!]
III: Pierś z kurczaka duszona w sosie curry z kukurydzą + 3 ziemniaki + kapusta z jakimś vinegretowym sosem
IV: Kromka chleba razowego z dynią, słonecznikiem i orzechami laskowymi [własnej roboty] + szynka + ser + pomidor

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
ja mam praktycznie to samo a w biustonoszu sa booooooskie.....
Wiesz, że ja do pewnego momentu chodziłam w staniku aż do momentu położenia się do łóżka? Normalnie po kąpieli go zakładałam, bo tak się wstydziłam.. Teraz jak nie są takie duże to jest ok

Stary 2012-02-02, 17:47   #1707
agniesikk
Zakorzenienie

No Loriette, dzisiejsze Twoje menu jest super, o wiele fajniejsze niż te, co zwykle- urozmaicone i dobre dla metabolizmu

Ej, Ty się śmiejesz, a moja koleżanka z klasy ma naprawdę chłopaka marynarza I na dodatek jest w ciąży! To są dopiero jaja- trochę jej współczuję, bo jak urodzi dziecko, a on będzie na morzu, to zostanie sama. Pewnie jej ktoś pomoże, ale wiadomo, nie jest łatwo w takiej sytuacji. Jedno dobre, że facet przynajmniej zarabia godziwe pieniądze (pływa pod niemiecką banderą)- jakbym ja z TŻ wpadła, to tylko się przeżegnać...

Ano, ja o ciąży Zosi przeczytałam w KOMENTARZU na blogu Kasi- bezczelna Kasia nas nie poinformowała
Stary 2012-02-02, 18:03   #1708
Loriette
Zakorzenienie

Agniesikk, mój wujek jest kapitanem na statku. Najczęściej na takich gigantach transportowych w Singapurze. I współczuję ciotce, bo On dwa miesiące jest na morzu, a dwa w domu. W wakacje do nich pojechaliśmy.. Była sama z dziewczynami, bo wujek był na rejsie - co z tego, że kasy mają jak lodu, skoro jest Jej cholernie ciężko. Jeśli trafia mu się te dwa miesiące w wakacje to zabiera wszystkich ze sobą, bo na statku są siłownie, restauracje itp., ale co to za życie. Wujek ma na sobie gigantyczne ubezpieczenie, bo wiadomo, że jeśli coś się stanie to nie wróci.
Dlatego serdecznie współczuję koleżance, ale chyba wiedziała na co się pisze.

Jakbym wpadła to nie skakałabym z radości, ale miałabym świadomość, że nie mam się czym przejmować od strony materialnej. Moi rodzice by pomogli, TŻ tymbardziej.. zresztą jak M dostał teraz tą pracę to nawet pomoc nie byłaby potrzebna. Ale najpierw skończymy studia i osiedlimy się na swoim Przyjdzie czas na nasze PIĘKNE KOPIE! Chociaż M czasami zamiast ŻONKO mówi do mnie MAMUŚKA

Zaraz zamarznę!

Stary 2012-02-02, 20:50   #1709
agniesikk
Zakorzenienie

No, Loriette, ona niby też by mogła z nim pływać, ale jak urodzi się dziecko, to dupa, bo tylko od 12r.ż. ma się do tego prawo. Także ona jest uziemiona, no ale co zrobić- widziały gały co brały Ale ona jakoś tak strasznie tym się nie martwi, widać że jest szczęśliwa- chyba na początku każdy jest... A po kilku latach- tak jak u Twojej cioci. Za Chiny nie chciałabym tak żyć
Stary 2012-02-03, 10:53   #1710
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Za Chiny nie chciałabym tak żyć
ja też nie jestem strasznie rodzinna i potrzebuje dużo bliskości, obecności. Dla mnie każda nawet tygodniowa delegacja TZ jest katorgą

MOJA WYMIANKA
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości