|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Winyl, bo nie umiem się zmusić
![]() MP, co się dzieje w pracy? ![]() A jutro o 8 po skierowanie do pulmonologa, a w piątek o PIĄTEJ RANO muszę iść się rejestrować, bo lekarz przyjmuje tylko 10 osób, a mnie się śpieszy, bo mam coraz lepsze duszności. No i jutro mam zadeklarować mamie chęć pójścia do gina po tabletki, achh.. Nastaną piękne czasy ![]()
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Bo jak dla mnie to nie brzmi za dobrze, tym bardziej biorąc pod uwagę Twoją historię.
![]() |
![]() |
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1685 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też ładnie jem, piję i nie chudnę ![]() Cytat:
![]() z jakich owoców? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja dostałam dzisiaj @ !! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
No jeszcze tego nie było, żeby mi Winyl groziła! Ale to niestety na nic się zdało
![]() Agnesuk - jutro dam radę, bo mama zaraz po nocce zejdzie do rejestracji i mnie zarejestruje, a w piątek będę walczyć. Kubek kawy i jechane!
![]() |
#1687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od czego te duszności? Koniecznie idź bo to poważna sprawa. Ja miałam banany , jabłka, mandarynki i kilka wiśni. Właściwie to wszystko możesz dać , tylko pamiętam że jak raz dałam kiwi to miało gorzki smak. Ja najbardziej lubię z jogurtem brzoskwiniowym ![]() Mogłabym wszelkie czekolady i słodycze zastąpic tą sałatką ale ...wyszło mi ogromne uczulenie. Nie wiem czy były pryskane czy jestem na któreś z nich uczulona. Przedrapałam całą noc , całe ciało mam zdarte, nie dość że boli to nadal swędzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny w sobotę urządzamy mega turbo hiper wizażową imprezę!!! ![]() Rzygam już troszeczkę tą nauką do egzaminu, ale jeszcze dwa dni i bossssssssski chillout! ![]() Trzymać kciuki i wspierać mnie duchowo ![]()
![]() |
![]() |
#1689 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() dzisiaj mam takie zakwasy na nogach,że ledwo wstałam... na śniadanie zjadłam kaszkę Mleczny Start Waniliową ![]() do tego szklanka wody i witaminki ![]() dzisiaj czeka mnie 45min cardio ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe, człowiek raz chcę zjeść zdrową, owocową sałatkę i co? wyłazi uczulenie ![]() to nie fair ![]() Psyhe - ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1690 |
Rozeznanie
|
Hej Laski!!!!
Wczoraj zgrzeszyłam garścią chrupek, TŻ chrupał i ręka sama poszła do paczki ![]() Ale nie łamię się bo na wadze 58,6 troszkę mniej więc coś tam się ruszyło. Nie zaczęłam wczoraj dżema bo po pracy poszłam na zumbę z kumpelą. Uwielbiam to!!!! Mam w pracy 2 dni wolne ale za to weekend będę robić ![]() Laura jedz więcej, bo nam padniesz dziewczyno ![]() Agnes fajnie że już dostałaś @, mam koleżankę która też czeka na @ po urodzeniu dziecka masakra jak ona się męczy, chodzi ciągle zdenerwowana brazuch ja pobolewa a @ jeszcze nie ma. Gin jej powiedział że jak nie dostanie do tygodnia to musi wziąć luteinę ![]() Psyhe trzymamy kciuki. Powodzenia ![]() Dzisiejsze menu: śn: grahamka z masłem, szynką i chrzanem + surówka z jabłka i marchewki II śn: latte z cynamonem, i narobiłyście mi smaku na sałatkę owocową więc wymieszam ananasa, pomarańcza, mango, banana (po kawałku) z jog naturalnym i dodam łyżeczkę miodu chyba nie zaszkodzi co??? Obiad: TŻ wczoraj błagał o gulaszową więc zrobię mu niech się cieszy na szczeście mam chude mięsko więc nie będzie aż tak kalorycznie No i kolacja: nie wiem ale prawdopodobnie bede miala gości(6 osób+ nas 2 w tym 3 żartych facetów) więc będę musiała coś wykombinować i niestety nie mało ale ja zjem grzecznie obiecuję ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez adusia1554 Czas edycji: 2012-02-02 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1691 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 kg może i nie, ale jak będzie 55kg to będę laska i już ![]() Cytat:
Głodna jestem dopiero ok. 21 - 22, więc nie głoduję za dnia. Spokojnie ![]() ![]() W przyszłym tygodniu mam badania, dzisiaj dostałam STERYDY ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-02-02 o 12:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
Szczerze powiedziawszy, Loriette, to ja nie umiem się zmusić do niejedzenia
![]() ![]() PS Laura, a co, cykasz się? ![]() To może lepiej napiszę jadłospis na jutro ![]() I: 2 kromki chleba razowego z wieśniakiem i rzodkiewką II: kanapka (z 2 kromek) z pastą jajeczną i rzodkiewką III: kawa, pomarańcz IV: zupa jarzynowa ( z mrożonki ![]() V: a na kolację nie wiem- chyba zrezygnuje na pewien czas z kolacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Bania na sterydach schudła
![]() Codziennie sobie obiecuję początek diety i codziennie przestawiam się na "od jutra", brawa dla mnie! Psyhe - jesteśmy z Tobą! ![]()
![]() |
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Tzn. tabletki miałam brać leczniczo, a przy okazji mogłabym się zabezpieczyć.. Do tego TŻ wiecznie narzekał, że z prezerwatywą to nie tak samo bla, bla, bla. Wczoraj mi powiedział, że czytał co nie co, wie jakie mogą być negatywne skutki i On nie chce żebym je brała, bo jest ok. Więc w końcu sama muszę to przemyśleć ![]() Dzisiaj wciągnę chleb razowy z dynią, słonecznikiem i orzechami laskowymi, który upiekłam z mamą ![]()
![]() |
![]() |
#1695 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty śmigaj do tego lekarza, bo sie martwimy ![]() Cytat:
![]() Adusia garść chrupek to nic, czasem można ![]() Agniesikk ja też mam jakis mega apetyt na słodycze..... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
MP, nic mi nie mów, żrę te słodycze i żrę, jestem dnem
![]() Winyl, mogłybyśmy sobie ręce podać... Laura, ja też ciężką batalię toczyłam z TŻ o pigułki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1697 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj wypiłam 4-paka, fuck ! jestem alkoholiczką i chyba się umiem do tego przyznać ![]() mam nowe kompleksy ![]() ![]() i u mnie bosskii chillout cały czas, czekam i czekam na ten staż już tydzień czasu z dupą siedzę i dostaje na głowę, nigdy w życiu nie mogłabym być kurą domową, nopp masakra masakra nadużywam tego słowa;/ ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() mój to nawet się nie pofatygował i wątpię, żeby go interesowały negatywne skutki pigułek, ale moze się mylę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Giovinezza, aż tak strasznie jest? Wiesz, wygląd biustu można trochę poprawić poprzez noszenie dobrego biustonosza, ćwiczenia i masaże ujędrniające.
Ej, a mój TŻ np. stanowczo się uparł, że nie mogę brać pigułek w systemie 21+7, bo jest zbyt mała dawka hormonów do zbyt długiej przerwy ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-02 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i też "masakruję" wszystko ![]() mój TZ wie ze nie moge tabletek i nie pozwala mi nawet na plastry czy zastrzyki..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Ej, wiecie, że Zosia z makecookingeasier jest w ciąży? Słodko wygląda z brzuszkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
Zadomowienie
|
Dobrze dopasowany biustonosz noszę od ponad 1,5 roku więc to nie problem, masuje je TŻ wystarczająco
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MP Ty jesteś po ciąży to masz lekką wymówkę a ja ! boSzze jak jeszcze dziecko urodzę i mi wyssie to już kompletna masakra, nawet nie chce myśleć
Edytowane przez giovinezza Czas edycji: 2012-02-02 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, Giovi, ciężko cokolwiek powiedzieć, bo Ty patrzysz na swój biust przez pryzmat kompleksu, a coś mam wrażenie, że aż tak tragicznie nie jest. A Twój TŻ co uważa na ten temat? Odpowie Ci szczerze?
![]() Ja też się boję, że przez dziecko stracę jędrny biust ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-02 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Zadomowienie
|
heh np mój TZ to od samego początku mówi mi, że gdyby nie mój biust to by ze mną nie był
![]() ![]() ale chciałabym żeby był jędrniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Zadomowienie
|
mówi że tragedii nie ma najbardziej mi daje bo mam taką dużą przerwę pomiędzy nimi na szerokość ręki jak stoję a jak już się położę to jestem całkowicie płaska a cycki są pod pachą,
no tak mam kompleks ale potrafię na to popatrzeć obiektywnie
![]() |
![]() |
#1705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojej kumpeli lekarz przepisał leki bez badań ![]() Cytat:
![]() Ale obecnie co mi po takim facecie - czuję się jak żona marynarza ![]() No po prostu jak nie w domu TO NA MORZU ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie chcę brać tych sterydów ![]() Dzisiaj: I: Buła z szynką i serem [ale miałam ochotę!!] II: Dwie babeczki marchewkowe [w sobotę kolejna partia, bo wszystko mi zjedli!!] III: Pierś z kurczaka duszona w sosie curry z kukurydzą + 3 ziemniaki + kapusta z jakimś vinegretowym sosem IV: Kromka chleba razowego z dynią, słonecznikiem i orzechami laskowymi [własnej roboty] + szynka + ser + pomidor ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Wiesz, że ja do pewnego momentu chodziłam w staniku aż do momentu położenia się do łóżka? Normalnie po kąpieli go zakładałam, bo tak się wstydziłam.. Teraz jak nie są takie duże to jest ok ![]()
![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
No Loriette, dzisiejsze Twoje menu jest super, o wiele fajniejsze niż te, co zwykle- urozmaicone i dobre dla metabolizmu
![]() Ej, Ty się śmiejesz, a moja koleżanka z klasy ma naprawdę chłopaka marynarza ![]() Ano, ja o ciąży Zosi przeczytałam w KOMENTARZU na blogu Kasi- bezczelna Kasia nas nie poinformowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
Agniesikk, mój wujek jest kapitanem na statku. Najczęściej na takich gigantach transportowych w Singapurze. I współczuję ciotce, bo On dwa miesiące jest na morzu, a dwa w domu. W wakacje do nich pojechaliśmy.. Była sama z dziewczynami, bo wujek był na rejsie - co z tego, że kasy mają jak lodu, skoro jest Jej cholernie ciężko. Jeśli trafia mu się te dwa miesiące w wakacje to zabiera wszystkich ze sobą, bo na statku są siłownie, restauracje itp., ale co to za życie. Wujek ma na sobie gigantyczne ubezpieczenie, bo wiadomo, że jeśli coś się stanie to nie wróci.
Dlatego serdecznie współczuję koleżance, ale chyba wiedziała na co się pisze. Jakbym wpadła to nie skakałabym z radości, ale miałabym świadomość, że nie mam się czym przejmować od strony materialnej. Moi rodzice by pomogli, TŻ tymbardziej.. zresztą jak M dostał teraz tą pracę to nawet pomoc nie byłaby potrzebna. Ale najpierw skończymy studia i osiedlimy się na swoim ![]() ![]() ![]() Zaraz zamarznę!
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
No, Loriette, ona niby też by mogła z nim pływać, ale jak urodzi się dziecko, to dupa, bo tylko od 12r.ż. ma się do tego prawo. Także ona jest uziemiona, no ale co zrobić- widziały gały co brały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Zadomowienie
|
ja też nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.