|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() albo idź chociaż na konsultację do Dr W. ...
![]() |
#6242 |
Raczkowanie
|
Jak to zmienić? Poważnie mowicie? I co dalej? Ja pierdziele - ale mi namieszałyście w głowie że hej... Znaczy sie w porządku, tylko ja mma juz wszystko zaplanowane i co teraz?
A jakie robiłyście badania przed? To mi da do myślenia
#6243 |
Wtajemniczenie
|
691 912 408 dr Marek Węgrzyn
teraz sobie przypomniałam że on właśnie do op Gipsy się szykuje, pewnie dopiero po 18 odbierze ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- badania przed, usg piersi, ekg, podstawowe krwi, krzepniecie, szczepienie wzw
#6244 |
Raczkowanie
|
No własnie - mam tylko
- krzepliwość - cukier we krwi - potas i sód - jakoś tak - morfologia Żadnego USg i Ekg Miałaś jakieś negatywne opinie o swoim lekarzu - bo wiem że takie sie omija z daleka i się do siebie tego nie dopuszcza
![]() ![]() Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-02 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#6245 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem jak można zrobić operacje bez aktualnego usg piersi, to podstawa jest
![]()
#6246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- ja mam jeszcze na hiva zrobić testy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aż na dzieciach się wyrzywam ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Joasi - ile sie czeka u Wegrzyna na termin?
![]() |
#6248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale HIV ? ![]() ![]()
![]() |
#6249 |
Raczkowanie
|
dobra
jade do banku papa
#6250 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6252 |
Rozeznanie
|
moze dbają o swoje bezpieczeństwo, albo to w ramach społecznej akcji walki z chorobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6253 |
Wtajemniczenie
|
Ise nie dostaniesz skierowań na badania od plastyka, tak samo jak zwolnienia L4, musisz je sama prywatnie zrobić albo iść do pierwszego kontaktu i poprosić o skierowania
![]() Siwa, konsultacje robi od ręki, operacje w ciągu miesiąca powinnaś się załapać na termin ![]()
#6254 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczynki
![]() Tak czytam Was i normalnie przezywam to jak Siwa! Nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu,ale napewno poszlabym do innego lekarza na konsultacje . Ogolnie ciecie pachowe mnie troszke przeraza ,nie moge sobie tego jakos wyobrazic,kawalek drogi ma zeby te kieszonke dobrze wydrązyc ![]() Jooasi powiedz mi o co chodzi z tym Malinki przyklejeniem bo nie kumam. Jak tam tatoo? Wszyscy pewnie pod wrazeniem co? Nie smiej sie ze mnie ale ja od 3 lat wybieram sie zrobic kolczyk w pępku w studiu tatoo ale jakos zawsze za daleko hi hi a co dopiero tatoo to chyba 8 lat by mi zajęło hi hi ![]() Gipsy Powodzenia dzisiaj!!! Trzymamy kciuki i czekamy na relacje ![]()
#6255 |
Raczkowanie
|
Ja wszystkie badania mam mieć zrobione w szpitalu nawet tarczyce (TSH),mam jedynie z usg przyjść
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Siwa spokojnie ![]() ![]()
#6256 |
Wtajemniczenie
|
Aniu u Krajewskiego robią badania ale to wyjątek i chyba duża klinika, u większości lekarzy trzeba przynieść swoje
![]() Nadinko nie wiem dokładnie o chodzi, to Mya by musiała wytłumaczyć ![]() ![]() ![]() a tatoo to narazie Wy widziałyście i mąż ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-02-02 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#6257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już myślę i pół roku po cesarce, jak będę miała zwisy, to też jadę ![]()
![]() |
#6259 |
Zadomowienie
|
Gwendolinko spać właśnie bardzo chciałam, ale o 4.30 pobudka, bo na 5.30 męża do pracy a że sama też dzisiaj do pracy jechałam to na 15min nie było sensu się kłaść jak wróciłam
![]() Siwa ja na Twoim miejscu, gdybym się tyle naczytała to bym chyba zwariowała nie wiedząc co myśleć, co robić:/ Ja za to o mojej lekarce widziałam tylko 3 opinie, pozytywne, ale mimo wszystko nigdzie prawie nie ma nic na temat efektów jej pracy. A wczoraj wykorzystałam uroki zimy (cały parking przed kinem pokryty lodem, do tego pusty) i żem pokręciła autkiem nieźle tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6260 |
Zakorzenienie
|
a blizna jest duża? na jakiej wysokości?
#6261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mój lewy cycek, ten gorszy, jest z boku od dołu, tam gdzie blizna, coraz bardziej płaski. wygląda jakby się przykleił w miejscu gdzie jest blizna. i Mya pisze, że to możliwe. próbuję się umówić gdzieś w mojej okolicy na konsulatcję bo się trochę martwię ![]()
![]() |
#6262 |
Wtajemniczenie
|
horo kochana nad czym Ty sie zastanawiasz?? 3 razy brzuch wrócil na miejsce to i za czwartym wróci, dr Cie pogoni z takim brzuchem bo to już wymyślanie doprawdy, 18-stki Ci go zazdrościć mogą, bardziej na cycuszkach bym się skupiała
![]()
#6263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy moim apetycie i przybieraniu na wadze ![]() ![]() a karmić chciałabym piersią ![]() ![]() ![]() przyznam, ze nie chciałabym już nic przy nich kombinować... już mi pasują jak najbardziej i wiem, ze musze bardziej o nie dbać... wprawdzie jeszcze nie urosły, nie opadają, ale... noszę staniczki dobrze je trzymające i na pewno nie rozstanę się z nimi jeszcze dłuuuuugo ![]()
![]() |
#6264 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#6265 |
Raczkowanie
|
blizna jest dłuższa niż po cesarce. z przodu jest tak samo nisko ale na bokach jest wyżej. i albo się nosi wyższe majteczki albo może wystawać zza bielizny na bokach.
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Horo a kojarzysz nazwisko Krzysztof Czopkiewicz? podobno pracował w klinice, w której się operowałaś tylko nie wiem dokładnie kiedy?
#6266 |
Zadomowienie
|
gwen czy dr Skwiercz odbiera telefony dzis jak ma konsultacje
![]() dziewczynki zadam głupie pytanie czy podwyzszony poziom cukru ma wielkie znaczenie planując operacje?? |
![]() ![]() |
![]() |
#6267 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
w albumie dałam fotki mojego brzuchola na 2 dni przed ostatnim porodem ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() a blizna to najmniejszy problem... przynajmniej dla mnie. Efekt ogólny jakoś bardziej do mnie przemawia niz takie szczegóły ![]()
![]() |
#6268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6269 |
Wtajemniczenie
|
kasikk a Ty masz nr do kliniki?? bo zawsze słysze że dziewczyny po 20 na domowy dzwonią do niej
![]() z cukrem nie wiem ale pewnie u Skwiercz trzeba mieć w porządku, ona jest bardzo restrykcyjna ![]()
#6270 |
Wtajemniczenie
|
horo taki brzuch to nie brzuch o jakim Ty apetycie nam piszesz, martwisz sie jak byś tyła po 30kg w ciąży kokietko jedna
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.