![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
śliweńko aaa nie ma problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
Guciu w zeszłym roku podałaś nazwę super programu do pitów
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1233 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
Katunia o nodze już zapomniałam. Nie boli i jest ok
![]() A chciałam Ci napisać, że to mogła być grypa żołądkowa. Ja miałam grypę, a ani nie miałam biegunki, wręcz przeciwnie, ani nie wymiotowałam, byłam bardzo osłabiona i gorączkę miałam tylko raz wieczorem. Tak czy siak mam nadzieje, że te "ataki" już się nie powtórzą ![]() Bzyczko ja nie wrzucałam, myślę, że chodziło Ci o to co Rossi wrzuciła ![]() Magda nie zapomnij zrobić zdjęcia ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-02-02 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 | |
Zakorzenienie
|
bzyczka Rosette Gucia Katunia siedzi od poniedziałku z Partykiem i dziś dzień 4, a on jest wielce zmęczony i poszedł do ojca na kawe, spoko, wrócił o 11 mówie mu że zostało mu powiesić pranie i umyć łazienkę bo reszte posprzątałam a ten fochem walną że mu ziemniaków nie obrałam, bo on przecież z Patem siedzi...
brechłam mu śmiechem i powiedziałam ze jest na wychowawczym niech się poczuje i z nim nie gadam... rozumiem że 3 dni się spełniał jako tata i sprzątnął itd, ale dziś dzień czwarty i hiroł mięknie... bo kiedy on ma to zrobić? w mam go w nosie, mnie nikt nie pytał.. nie jest mi go żal, jeszcze przyszły tydzień posiedzi to mu sie myślenie zmieni co śmieszne mam w przedszkolu ferie i chodze na 3.5 h dziennie max 4 więc nie jest to wyczyn.. uwielbiam go kocham rewelacyjnie zachowuje się jako tata, jest na maxa świetnym ojcem pomysły jakie mają to głowa mała, ale mam czasem wrażenie że faceci są jedno zadaniowi, on albo jest rewelacyjnym ojcem, albo świetnie posprząta mieszkanie, albo super ugotuje upiecze do tej pory nie łączył funkcji bo przychodził z pracy i był tatą reszta była zrobiona, albo był kucharzem, albo sprzątał nic więcej go nie interesowało a teraz ma już ogarnąć więcej rzeczy to nie wiem gubi się w tym.. ja nie wiem jak to się dzieje że kobieta ogrania wszystko a chłop nie... Guciu Katuniu mamy ferie, a że nie ma 2 nauczycielek to cała reszta jest w pracy - ale jest tylko 78 dzieci około, nie przekroczyło 80 więc są 4 grupy - a my jesteśmy połączeni, w związku z tym pracujemy po 3 godziny 3.5 albo 4 godziny, a czemu mnie rano nie było? bo albo byłam w pracy albo z chłopakami.. a w przyszłym tygodniu mam dwa razy 11-15 i trzy raz 6-10 więc super ![]() Cytat:
ja już rozliczałam męża działalność - do 30 stycznia, a teraz do 30 kwietnia moją prace i wojtka prace ale zrobie to jak najszybciej
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-02-02 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jezeli chodzi o ta pufe to własnie taki rodzaj mi sie podoba i raczej do niczego iinego sie juz nie przekonam ![]() fioletowa roleta odpada, TZ predzej by zawalu dostał, zreszta by sie gryzła z pozostałymi oknami, wiec chyba jednak zostanie ciemny brąz(czekam na próbki) a rachunki za prad... no cóz... nie mam pomysłu co zrobić aby były niższe (to było za 2 m-ce) żabciu ![]() ![]() Cytat:
ale dziś jestem "zmeczona" najlepiej spałabym na siedzaco i nawet stojaco. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | ||
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ciekawe czy teraz beda same chlopaki ![]() ![]() ![]() dziekuje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dodalam dodalam ale nie widzialas ![]() dziekuje ![]() dziekuje ![]() dziekuje ![]() puscisz core zza ocean? ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() super ze wyniki ok ![]() ![]() dziekuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
zabcia baaaaaaaaaaa z córą polecę
![]()
#1239 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
hmmm to nie jest ten program co w zeszłym roku miałam, tamten był bardziej przejrzysty... no nic ja i tak sama nas rozliczać nie będę bo u nas dochodzi jeszcze dodatek mieszkaniowy z WAM a ja nie wiem do czego go przykleić. Też bym już chciała nas rozliczyć ale nie da rady bo własnie czekamy na papier z WAMu, blokuje nas, jakby nie mogli dać obydwóch razem.
No ale w tym roku ładny zwrot będziemy mieli, odliczą mandat mój ale i tak ładna kwota zostanie.
![]() |
#1241 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale by było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() -- No właśnie zapomniałam się pochwalić, że tż mandat dostał ![]() iii jeszcze Wam nie mówiłam, ze jakiś tydzień temu dzwonili do mnie z przedszkola, ale prywatnego... w sprawie pracy... ostatecznie okazało się, że stażu... Jak powiedziałam kobiecinie, ze pracuje w zawodzie tą ją z lekka wmurowało ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
Ana odliczają jak mają od czego, a przynajmniej odliczali jakieś 3 lata temu chyba. Mojej mamie odliczyli mandat od zwrotu podatku.
![]() |
#1243 | ||
Zakorzenienie
|
he he jeszcze będziesz mnie dość miała
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1244 |
Zakorzenienie
|
Marta racja faceci to takie proste, jednofunkcyne stworzenia
![]() Staram się być na bierząco ale jest ciężko. Żale się ze mam zęba 8 do dłutowania (nie usuniecia, ale dłutowania, bo rośnie w szczęce i napierana korzenie reszty zębów) |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Wtajemniczenie
|
Żabulciu ...gratuluję małego mężczyzny !!! Super
![]() Kasiaher...zdrówka Wam życzę! ![]() My finiszujemy z mieszkankiem ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2012-02-02 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() JA mam już weekend ![]() ![]() Żabcia - gratuluję synka!!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No tak zostaje Ci ta ciemno-brązowa, chyba że jeszcze beżowa, kremowa w kolorze ścian albo tego panelu jasnego na ścianie? India - a co Wam wchodzi w ten rachunek? Co macie na prąd? Bo przecież nie ogrzewanie? Sprytni.
![]() |
#1247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to znaczy do dłutowania? bo pierwsze słysze.. Cytat:
ale u mnie to nie jest problem źle się wyraziłam, bo mąz nie jest zmęczony wykończony nadmiarem obowiązków, on moze siedzieć, on po prostu nie ogarnia kilku rzeczy na raz, dla niego opieka nad dzieckiem to opieka nad dzieckiem, albo się opiekuje albo wieszam pranie, albo się opiekuje albo gotuje obiad, ja z wieszania prania zrobiłam rewelacyjną zabawe, obiad gotujemy razem, zamiatam ja a potem Pat, da się da.. ale u niego nie.. jak mu mówię że jak młody ma drzemkę to może zrobić to i to czytaj umyć łazienkę ale jak to przecież on się nim zajmuje to jak młody śpi to on czyta..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-02-02 o 18:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
Zakorzenienie
|
Marta bo z facetów to takie ciężkie przypadki
![]() Cytat:
![]() tylko wiesz Iwka ja mam powierchnie otwarte i na zdjęciach może tak bardzo tego nie widac, ale mam wrazenie, ze nagle jasny wystrój okna nie bedzie pasował do reszty, owszem w tonacje kuchenna jak najbardziej się wpasuje. ale patrzac na ogól gdzie wszystkie okna sa ciemne i tu nagle jasne boje się, ze bedzie razic. wiec bezpoeczniejszym wyjsciem bedzie ciemna ![]() na prąd akurat mamy sporo rzeczy, oczywiscie ogrzewanie jest gazowe, wiec to wtedy rachunek sie nie wpisuje. Na prad: -bojler (140l) -płyta indukcyjna -piekarnik -mikrofala -okap(uzywany zawsze podczas gotowania) -czajnik elektryczny - lodówka side by side (wiec spora ;/) -komp stacjon (TZ w kólko gra)i nie korzysta z moinitora tylko z TV -lapek -TV 42' -kino domowe (uzywane łacznie z TV i kompem stacjonarnym) - sporo oswietlenia, ale przede wszystkim staramy sie uzywac zarówek ledowych -suszarka do włosów codziennie - prostownica ok. 4 razy w tyg -odkurzacz raz w tyg -zelazko w zaleznosci od potrzeby - robot kuchenny 2x w tyg - pralka srednio 3x w tyg - aaa i jeszcze alarm, ale nie wiem czy to duzo pobiera no i to chyba wszystko, a niestety takie rachunki juz nie moge doczekac się fotek Edytowane przez india83 Czas edycji: 2012-02-02 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no najpierw mówili o wyprawce do szpitala a ona z hamakiem wyskoczyła ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
U nas szafa już skończona, teraz mąz sie tam zamknął i sprząta bo został mega syf .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
Marta no trzeba naciąć wziąć dłuto i wydłubać
![]() Sliwienko bardziej sie boje jak porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | ||
Zakorzenienie
|
z nerwow chyba nie bardzo-nie mam teraz jakis szczegolnych stresow
Cytat:
grypa jelitowa na pewno nie-nawet goraczki nie mialam najpredzej ten zespol jelita wrazliwego-czytalam na necie o tym i by sie zgadzalo-mam wlasnie podobne objawy Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa zapomniałam napisac... zazdroszcze rozpoczetego weekendu ![]() ja jeszcze jutro ale jak sobi pomysle, ze muszę sie wynurzyc na to zimno to az mna wstrząsa brrr a zapomniałam jeszcze o zmywarce wiec pewnie jak to wszystko sie zliczy to niestety tyle wyjdzie ;/ Edytowane przez india83 Czas edycji: 2012-02-02 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super! idziecie jak burza!!! ![]() dziekuje slicznie ![]() Wrocilam wlasnie z pierwszych zakupow ciuszkowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Wtajemniczenie
|
Wrzucam fotki sprzed tygodnia, jak było dopiero na raz pomalowane i zaczynali kłaść panele.
![]() |
#1257 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
Agata super że tak wam idzie
![]() ![]() Dziewczyny siedzę i ryczę co popatrzę na Lilkę...słyszałyście o Madzi? A ja tak broniłam tej dziewczyny, że przecież matka nie może nic zrobić swojemu dziecku ;(
![]() |
#1259 |
Zakorzenienie
|
Hej, nie wiem czy słyszałscie,pewnie tak ale mała Madzia najprawdopodobniej nei żyje, mowie najprawdopodobniej bo ciała nei znalezli jeszcze
![]() tak czułam sie sie cos wydarzyło, historia o porwaniu sie nei trzymala całosci
![]() |
#1260 |
Zakorzenienie
|
Scio współczuję problemów z zębem. Nie wyobrażam sobie tego dłutowania i nie dziwie się, że się boisz, ale bądź dzielna!
![]() Martucha aha. Ale jeden plus jest w tej sytuacji, Wu doceni jeszcze bardziej Ciebie ![]() ![]() I faktycznie tak jest jak piszesz, mój mąż np jak sprząta to nie gotuje obiadu itp.. nigdy nie myślałam o tym w ten sposób, ale masz racje. India Ty mnie nawet nie strasz. My mamy dokładni tyle samo rzeczy na prąd co Wy. Tylko bojlera nie mamy. Rozliczenie za pół roku powinno być koniec lutego-początek marca i aż się boję... Przerażają mnie te kwoty. AgatkaL idziecie jak burza! Super! Mieszkanko już prezentuje się pięknie! ![]() ![]() Bzyczka, Anika właśnie dzisiaj o tym przeczytałam i jestem w szoku. Choć powiem Wam, że nie do końca chce mi się wierzyć w to wszystko. Ona niby powiedziała gdzie jest ciało, a ciała tam nie ma. I ja mam podejrzenia, że ona sprzedała to dziecko i ktoś jej doradził, że teraz najlepiej jest się przyznać do zabójstwa, żeby dostała maks 5lat, bo w przypadku sprzedaży nie wyszłaby już z więzienia. W głowie mi się to nie mieści. I w tym wszystkim biedny ten ojciec, który nic nie wiedział, zresztą cała rodzina nic nie wiedziała. Jestem w szoku, na prawdę!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.