Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-02, 13:15   #1231
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

śliweńko aaa nie ma problemu

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 13:36   #1232
bzyczka1
Zakorzenienie

Guciu w zeszłym roku podałaś nazwę super programu do pitów masz gdzieś link do niego? Bo wszystkie te co teraz są to albo nie chcą mi się zainstalować albo są nędzne bez możliwości odliczenia internetu i wliczenia dzieci

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 13:50   #1233
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 14:09   #1234
Gucia0987
Zakorzenienie

Katunia o nodze już zapomniałam. Nie boli i jest ok

A chciałam Ci napisać, że to mogła być grypa żołądkowa. Ja miałam grypę, a ani nie miałam biegunki, wręcz przeciwnie, ani nie wymiotowałam, byłam bardzo osłabiona i gorączkę miałam tylko raz wieczorem.

Tak czy siak mam nadzieje, że te "ataki" już się nie powtórzą

Bzyczko ja nie wrzucałam, myślę, że chodziło Ci o to co Rossi wrzuciła

Magda nie zapomnij zrobić zdjęcia

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-02-02 o 14:10
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 15:19   #1235
martucha84
Zakorzenienie

bzyczka Rosette Gucia Katunia siedzi od poniedziałku z Partykiem i dziś dzień 4, a on jest wielce zmęczony i poszedł do ojca na kawe, spoko, wrócił o 11 mówie mu że zostało mu powiesić pranie i umyć łazienkę bo reszte posprzątałam a ten fochem walną że mu ziemniaków nie obrałam, bo on przecież z Patem siedzi...
brechłam mu śmiechem i powiedziałam ze jest na wychowawczym niech się poczuje i z nim nie gadam...
rozumiem że 3 dni się spełniał jako tata i sprzątnął itd, ale dziś dzień czwarty i hiroł mięknie...
bo kiedy on ma to zrobić? w mam go w nosie, mnie nikt nie pytał..
nie jest mi go żal, jeszcze przyszły tydzień posiedzi to mu sie myślenie zmieni
co śmieszne mam w przedszkolu ferie i chodze na 3.5 h dziennie max 4 więc nie jest to wyczyn..
uwielbiam go kocham rewelacyjnie zachowuje się jako tata, jest na maxa świetnym ojcem pomysły jakie mają to głowa mała, ale mam czasem wrażenie że faceci są jedno zadaniowi, on albo jest rewelacyjnym ojcem, albo świetnie posprząta mieszkanie, albo super ugotuje upiecze
do tej pory nie łączył funkcji bo przychodził z pracy i był tatą reszta była zrobiona, albo był kucharzem, albo sprzątał nic więcej go nie interesowało a teraz ma już ogarnąć więcej rzeczy to nie wiem gubi się w tym..
ja nie wiem jak to się dzieje że kobieta ogrania wszystko a chłop nie...

Guciu Katuniu
mamy ferie, a że nie ma 2 nauczycielek to cała reszta jest w pracy - ale jest tylko 78 dzieci około, nie przekroczyło 80 więc są 4 grupy - a my jesteśmy połączeni, w związku z tym pracujemy po 3 godziny 3.5 albo 4 godziny, a czemu mnie rano nie było? bo albo byłam w pracy albo z chłopakami.. a w przyszłym tygodniu mam dwa razy 11-15 i trzy raz 6-10 więc super

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Guciu w zeszłym roku podałaś nazwę super programu do pitów masz gdzieś link do niego? Bo wszystkie te co teraz są to albo nie chcą mi się zainstalować albo są nędzne bez możliwości odliczenia internetu i wliczenia dzieci
ja polecam znaleźć coś z tego roku albo ściągnąć aktualizacje bo w tym roku już nipów się nie daje tylko pesel,

ja już rozliczałam męża działalność - do 30 stycznia, a teraz do 30 kwietnia moją prace i wojtka prace ale zrobie to jak najszybciej

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-02-02 o 15:21
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 15:19   #1236
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
a może w innym sklepie wojasa będzie Twój rozmiar?

Mój mąż na koszu. mam nadzieje,, że za chwilę wróci, bo całą butelkę wina sama obalę

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Katunia padłam! Pierwszy raz o tym słyszę!
no własnie nie ma u mnie w miescie sa 3 sklepy i w kazdym brak. jutro jeszcze raz pojade zapytać czy ewentualnie sciagną mi z innego miasta bez ibowiazku zakupu na wypadek gdyby nie były wygodne- wczoraj się spieszyłam, a babka miała jeszcze jedna klientke, wiec nie miałam czasu czekac

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
[[India - ale miałaś zarąbiasty sen - może wiesz, podświadomość woła - to jak wysyłać bociany? Bo jedną parę mam na zbyciu (Samba zarezerwowała drugą)
Pufa fajnie, ale to lustro koło drzwi już nie bardzo. Ja bym chyba jednak dała tam taką lżejszą pufę albo ławeczkę, szerokość 2x ten ozdobny pas albo i więcej, ustawiła ją tak aby pas zajmował połowę jej szerokości a na drugiej połowie powiesiła lustro - wtedy pufa/ławeczka zepnie pas i lustro jak klamra. I albo sama tafla szkła przyklejona na ścianę albo minimalistyczna rama - żeby za dużo z tym pasem nie było.
A roleta do kuchni może fioletowa? Wszędzie masz dodatki w tym kolorze.
I 500 zł za sam prąd?????

[
[/COLOR]Właśnie przeczytałam ... przykro kolejna wielka osoba odeszła ...
iwka faktycznie mają luzackie podejscie

Jezeli chodzi o ta pufe to własnie taki rodzaj mi sie podoba i raczej do niczego iinego sie juz nie przekonam ale cały czas mysle. Twoja wizja powieszenia lustra podoba mi sie (rozumiem, ze chodziło, ze po lewej stronie ozdobnego pasa?)

fioletowa roleta odpada, TZ predzej by zawalu dostał, zreszta by sie gryzła z pozostałymi oknami, wiec chyba jednak zostanie ciemny brąz(czekam na próbki)
a rachunki za prad... no cóz... nie mam pomysłu co zrobić aby były niższe (to było za 2 m-ce)

żabciu

Cytat:
Kliwia

Madzia mam do Ciebie pytanie w k.

Induś wrzuciłam przepis w k.
dziekuje

ale dziś jestem "zmeczona" najlepiej spałabym na siedzaco i nawet stojaco.
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 15:49   #1237
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Żabciu gratulacje przerwaliście passę dziewczynek na wątku
.
dziekuje

ciekawe czy teraz beda same chlopaki

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zabcia no w koncu chlopczyk, bo juz za duzo bab nam sie uroodzilo
teraz bedzie mozna parowac

Cytat:
Żabcia gratuluję Dominika Będzie cud chłopak!
dziekuje a z tym Dominikiem jeszcze nie wiadomo bo cos maz zaczyna gadac o Dawidzie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
o kurka wodna ale wiesz, że masz baty, bo foto nie wstawiłaś i się nie określiłam
gratuluję żabciuuu
dziekuje
dodalam dodalam ale nie widzialas

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Gratulacje!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
zaaaabcia gratuluję synka
dziekuje

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
mówiłam że zięciu będzie dla mnie super gratuluję
dziekuje

puscisz core zza ocean?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Zabcia gratualcje
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Czesc

Zabcia - gratuluje synsia

Bylam u lekarki z moimi wynikami-i z nich wynika ze jestem okazem zdrowia. Noz kurcze ta skac te bole! dalej diagnoza jest na zespol jelita drazliwego i ponoc to taki urok i za bardzo sie tego nie leczy. gryyyy
dziekuje

super ze wyniki ok tylko teraz skad te bole

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
żabciu

.

dziekuje

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-02, 15:54   #1238
śliweńka
Zakorzenienie

zabcia baaaaaaaaaaa z córą polecę

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 15:58   #1239
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zabcia baaaaaaaaaaa z córą polecę
to mi sie podoba

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-02-02, 16:23   #1240
bzyczka1
Zakorzenienie

hmmm to nie jest ten program co w zeszłym roku miałam, tamten był bardziej przejrzysty... no nic ja i tak sama nas rozliczać nie będę bo u nas dochodzi jeszcze dodatek mieszkaniowy z WAM a ja nie wiem do czego go przykleić. Też bym już chciała nas rozliczyć ale nie da rady bo własnie czekamy na papier z WAMu, blokuje nas, jakby nie mogli dać obydwóch razem.
No ale w tym roku ładny zwrot będziemy mieli, odliczą mandat mój ale i tak ładna kwota zostanie.

Nasz skarb
Stary 2012-02-02, 17:09   #1241
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
kochana jest ale nie wszędzie, u mnie tak było...
więc wiesz... jak będzie zbliżać się godzina zero pakuj się i przyjeżdżaj
anestezjolog ma cały czas dyżury więc nie będzie tak że go nie ma i nie podają, no chyba że rozwarcie powyżej 8cm,
no i za darmo zzo
żebyś się nie zdziwiła ja jestem skłonna do różnych dziwactw i tak o to sposem mozesz się kiedyś spodziewać rodzącej na wycieraczce

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:

dobrze że porodówka nie jest jeszcze otwarta od 10 do 18
ale by było

Cytat:
bzyczka Rosette Gucia Katunia siedzi od poniedziałku z Partykiem i dziś dzień 4, a on jest wielce zmęczony i poszedł do ojca na kawe, spoko, wrócił o 11 mówie mu że zostało mu powiesić pranie i umyć łazienkę bo reszte posprzątałam a ten fochem walną że mu ziemniaków nie obrałam, bo on przecież z Patem siedzi...
brechłam mu śmiechem i powiedziałam ze jest na wychowawczym niech się poczuje i z nim nie gadam...
rozumiem że 3 dni się spełniał jako tata i sprzątnął itd, ale dziś dzień czwarty i hiroł mięknie...
co śmieszne mam w przedszkolu ferie i chodze na 3.5 h dziennie max 4 więc nie jest to wyczyn..
uwielbiam go kocham rewelacyjnie zachowuje się jako tata, jest na maxa świetnym ojcem pomysły jakie mają to głowa mała, ale mam czasem wrażenie że faceci są jedno zadaniowi, on albo jest rewelacyjnym ojcem, albo świetnie posprząta mieszkanie, albo super ugotuje upiecze
do tej pory nie łączył funkcji bo przychodził z pracy i był tatą reszta była zrobiona, albo był kucharzem, albo sprzątał nic więcej go nie interesowało a teraz ma już ogarnąć więcej rzeczy to nie wiem gubi się w tym..
Ci faceci

Cytat:
hmmm to nie jest ten program co w zeszłym roku miałam, tamten był bardziej przejrzysty... no nic ja i tak sama nas rozliczać nie będę bo u nas dochodzi jeszcze dodatek mieszkaniowy z WAM a ja nie wiem do czego go przykleić. Też bym już chciała nas rozliczyć ale nie da rady bo własnie czekamy na papier z WAMu, blokuje nas, jakby nie mogli dać obydwóch razem.
No ale w tym roku ładny zwrot będziemy mieli, odliczą mandat mój ale i tak ładna kwota zostanie.
jakim sposobem odliczają mandat? mój tż ostatnio dostał, jeszcze nie zapłaciliśmy jak się nie zapłaci to odliczają?

--
No właśnie zapomniałam się pochwalić, że tż mandat dostał

iii jeszcze Wam nie mówiłam, ze jakiś tydzień temu dzwonili do mnie z przedszkola, ale prywatnego... w sprawie pracy... ostatecznie okazało się, że stażu...
Jak powiedziałam kobiecinie, ze pracuje w zawodzie tą ją z lekka wmurowało i dobrze niech ma! za ten staż!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-02, 17:23   #1242
bzyczka1
Zakorzenienie

Ana odliczają jak mają od czego, a przynajmniej odliczali jakieś 3 lata temu chyba. Mojej mamie odliczyli mandat od zwrotu podatku.

Nasz skarb
Stary 2012-02-02, 17:33   #1243
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
to mi sie podoba
he he jeszcze będziesz mnie dość miała

Cytat:
żebyś się nie zdziwiła ja jestem skłonna do różnych dziwactw i tak o to sposem mozesz się kiedyś spodziewać rodzącej na wycieraczce

ale by było

Ci faceci

jakim sposobem odliczają mandat? mój tż ostatnio dostał, jeszcze nie zapłaciliśmy jak się nie zapłaci to odliczają?

--
No właśnie zapomniałam się pochwalić, że tż mandat dostał

iii jeszcze Wam nie mówiłam, ze jakiś tydzień temu dzwonili do mnie z przedszkola, ale prywatnego... w sprawie pracy... ostatecznie okazało się, że stażu...
Jak powiedziałam kobiecinie, ze pracuje w zawodzie tą ją z lekka wmurowało i dobrze niech ma! za ten staż!
no trzeba by było nogi zacisnąć i czekać

Cytat:
Ana odliczają jak mają od czego, a przynajmniej odliczali jakieś 3 lata temu chyba. Mojej mamie odliczyli mandat od zwrotu podatku.
mojemu TŻ siadł komornik na wszystkie konta

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-02-02, 18:01   #1244
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Marta racja faceci to takie proste, jednofunkcyne stworzenia
Staram się być na bierząco ale jest ciężko.
Żale się ze mam zęba 8 do dłutowania (nie usuniecia, ale dłutowania, bo rośnie w szczęce i napierana korzenie reszty zębów)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 18:14   #1245
AgatkaL
Wtajemniczenie

Żabulciu ...gratuluję małego mężczyzny !!! Super

Kasiaher...zdrówka Wam życzę!

My finiszujemy z mieszkankiem Za tydzień przeprowadzka. Kuchnia zamówiona, robi się, AGD kupione, jeszcze łóżka nam brak.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2012-02-02 o 18:17
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 18:30   #1246
iwka28
Wtajemniczenie

Dobry wieczór

JA mam już weekend I bardzo się z tego powodu cieszę

Żabcia - gratuluję synka!!!

Cytat:
Żabcia gratuluję Dominika Będzie cud chłopak!

Iwka Ty to myślisz jednak Wiesz, że nie wpadłam na to, żeby spróbować zrobić taką ozdobę u szklarza.... będę musiała się przejsć i zapytać czy mi zrobią. Dzięki za podrzucenie pomysłu

Witajcie,

Zimno, do tego jeszcze leci coś z nieba, jakaś szadź czy śnieg - no masakra! A jeszcze tydzień tak ma być

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Kliwia jak tam wczoraj było??
O dziękuję Ci Guciu

Cytat:
super! powodzenia!

jakbym słyszała mojego męża
u nas to zazwyczaj mówi wtedy, gdy rozmawiamy kto będzie więcej zarabiał haha ja nie mogę zarobić tyle co on ma szansę, a M. wpiera, że mogę wystarczy zostać dyr

skądś to znam... też muszę poumawiać do tylu lekarzy, ze... a choroby zamiast się kończyć to zaczynają kolejne ;/

to i tak dużo, nasza ma chyba 2h i to jeszcze w trakcie spania
Ana - nie ma się co śmiać, może i będziesz dyrektorem, kto wie????

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Czuję się nadal byle jak, ale trzymam się bo co mam za wyjście. Marcelutka na szczęście na razie ok

Gdyby to było możliwe

O, nie słyszałam o tej herbatce. Muszę mężowi zlecić poszukiwanie.

Ja też myślałam, że dla kbiet są kapturki o tych prezerwatywach nie słyszałam Czego nie wymyślą

No właśnie na tym weselu też goście panny młodej (Polacy) wiadomo ubrani jak na wesele, sukienki, garnitury, włosy po fryzjerze, a Holendrzy jakby właśnie wstali z łóżka Jeansy, pogniecione koszulki

Gratulacje!
Żona mojego szefa na bal świąteczny przyszła w spodniach (ok, nie każdy lubi spódnice) i ......................... .. w czerwonym sweterku w reniferki

Cytat:
mówiłam że zięciu będzie dla mnie super gratuluję

ale to źle skasowali niż na metce?

najlepsze było wyprawka do szpitala - hamak
Buhahahaha - hamak, jak go chce laska powiesić? Do klamki od okna i od drzwi czy jak? (tyle że jak ktoś wejdzie to bach i na ziemi leży)

Cytat:
Na Trójce właśnie jest audycja "Czy książka jest jeszcze ważna"
aż napiszę do nich maila
Słuchałam

Cytat:

Guciu Katuniu
mamy ferie, a że nie ma 2 nauczycielek to cała reszta jest w pracy - ale jest tylko 78 dzieci około, nie przekroczyło 80 więc są 4 grupy - a my jesteśmy połączeni, w związku z tym pracujemy po 3 godziny 3.5 albo 4 godziny, a czemu mnie rano nie było? bo albo byłam w pracy albo z chłopakami.. a w przyszłym tygodniu mam dwa razy 11-15 i trzy raz 6-10 więc super

ja polecam znaleźć coś z tego roku albo ściągnąć aktualizacje bo w tym roku już nipów się nie daje tylko pesel,

ja już rozliczałam męża działalność - do 30 stycznia, a teraz do 30 kwietnia moją prace i wojtka prace ale zrobie to jak najszybciej
Martucha - mąż koleżanki został parę dni z kilkumiesięczną córeczką w domu, pierwszego dnia ona poszła do pracy, wraca a tak mąż naskoczył na nią że tak długo wracała, a on biedny już nie może, bo nawet nie miał czasu iść się do łazienki wysikać się - przecież na dziecko trzeba patrzeć cały czas - nawet jak jest w łóżeczku obiadu oczywiście nie było

Cytat:
no własnie nie ma u mnie w miescie sa 3 sklepy i w kazdym brak. jutro jeszcze raz pojade zapytać czy ewentualnie sciagną mi z innego miasta bez ibowiazku zakupu na wypadek gdyby nie były wygodne- wczoraj się spieszyłam, a babka miała jeszcze jedna klientke, wiec nie miałam czasu czekac

iwka faktycznie mają luzackie podejscie
Jezeli chodzi o ta pufe to własnie taki rodzaj mi sie podoba i raczej do niczego iinego sie juz nie przekonam ale cały czas mysle. Twoja wizja powieszenia lustra podoba mi sie (rozumiem, ze chodziło, ze po lewej stronie ozdobnego pasa?)

fioletowa roleta odpada, TZ predzej by zawalu dostał, zreszta by sie gryzła z pozostałymi oknami, wiec chyba jednak zostanie ciemny brąz(czekam na próbki)
a rachunki za prad... no cóz... nie mam pomysłu co zrobić aby były niższe (to było za 2 m-ce)

żabciu

dziekuje

ale dziś jestem "zmeczona" najlepiej spałabym na siedzaco i nawet stojaco.

No tak zostaje Ci ta ciemno-brązowa, chyba że jeszcze beżowa, kremowa w kolorze ścian albo tego panelu jasnego na ścianie?

India - a co Wam wchodzi w ten rachunek? Co macie na prąd? Bo przecież nie ogrzewanie?

Cytat:
Sprytni.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 18:51   #1247
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Żale się ze mam zęba 8 do dłutowania (nie usuniecia, ale dłutowania, bo rośnie w szczęce i napierana korzenie reszty zębów)
otóż to..
a co to znaczy do dłutowania? bo pierwsze słysze..

Cytat:
Martucha - mąż koleżanki został parę dni z kilkumiesięczną córeczką w domu, pierwszego dnia ona poszła do pracy, wraca a tak mąż naskoczył na nią że tak długo wracała, a on biedny już nie może, bo nawet nie miał czasu iść się do łazienki wysikać się - przecież na dziecko trzeba patrzeć cały czas - nawet jak jest w łóżeczku obiadu oczywiście nie było
to takie akcje to u mnie na przeciwko, laska tak biegnie do domu że mało butów nie spali..
ale u mnie to nie jest problem źle się wyraziłam, bo mąz nie jest zmęczony wykończony nadmiarem obowiązków, on moze siedzieć, on po prostu nie ogarnia kilku rzeczy na raz, dla niego opieka nad dzieckiem to opieka nad dzieckiem, albo się opiekuje albo wieszam pranie, albo się opiekuje albo gotuje obiad, ja z wieszania prania zrobiłam rewelacyjną zabawe, obiad gotujemy razem, zamiatam ja a potem Pat, da się da.. ale u niego nie.. jak mu mówię że jak młody ma drzemkę to może zrobić to i to czytaj umyć łazienkę ale jak to przecież on się nim zajmuje to jak młody śpi to on czyta..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-02-02 o 18:54
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 18:52   #1248
india83
Zakorzenienie

Marta bo z facetów to takie ciężkie przypadki

Cytat:
Dobry wieczór

O dziękuję Ci Guciu

Żona mojego szefa na bal świąteczny przyszła w spodniach (ok, nie każdy lubi spódnice) i ......................... .. w czerwonym sweterku w reniferki

Buhahahaha - hamak, jak go chce laska powiesić? Do klamki od okna i od drzwi czy jak? (tyle że jak ktoś wejdzie to bach i na ziemi leży)

Słuchałam

No tak zostaje Ci ta ciemno-brązowa, chyba że jeszcze beżowa, kremowa w kolorze ścian albo tego panelu jasnego na ścianie?

India - a co Wam wchodzi w ten rachunek? Co macie na prąd? Bo przecież nie ogrzewanie?

Sprytni.

tylko wiesz Iwka ja mam powierchnie otwarte i na zdjęciach może tak bardzo tego nie widac, ale mam wrazenie, ze nagle jasny wystrój okna nie bedzie pasował do reszty, owszem w tonacje kuchenna jak najbardziej się wpasuje. ale patrzac na ogól gdzie wszystkie okna sa ciemne i tu nagle jasne boje się, ze bedzie razic. wiec bezpoeczniejszym wyjsciem bedzie ciemna

na prąd akurat mamy sporo rzeczy, oczywiscie ogrzewanie jest gazowe, wiec to wtedy rachunek sie nie wpisuje.
Na prad:
-bojler (140l)
-płyta indukcyjna
-piekarnik
-mikrofala
-okap(uzywany zawsze podczas gotowania)
-czajnik elektryczny
- lodówka side by side (wiec spora ;/)
-komp stacjon (TZ w kólko gra)i nie korzysta z moinitora tylko z TV
-lapek
-TV 42'
-kino domowe (uzywane łacznie z TV i kompem stacjonarnym)
- sporo oswietlenia, ale przede wszystkim staramy sie uzywac zarówek ledowych
-suszarka do włosów codziennie
- prostownica ok. 4 razy w tyg
-odkurzacz raz w tyg
-zelazko w zaleznosci od potrzeby
- robot kuchenny 2x w tyg
- pralka srednio 3x w tyg
- aaa i jeszcze alarm, ale nie wiem czy to duzo pobiera

no i to chyba wszystko, a niestety takie rachunki

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

My finiszujemy z mieszkankiem Za tydzień przeprowadzka. Kuchnia zamówiona, robi się, AGD kupione, jeszcze łóżka nam brak.
juz nie moge doczekac się fotek

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2012-02-02 o 18:57
Stary 2012-02-02, 19:00   #1249
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
auć musi to boleć?

Cytat:

no najważniejszego nie ma choć szczerze mówiąc chyba najważniejsze że i tak będziecie już na swoim

Cytat:
Dobry wieczór

O dziękuję Ci Guciu

Słuchałam

Martucha
- mąż koleżanki został parę dni z kilkumiesięczną córeczką w domu, pierwszego dnia ona poszła do pracy, wraca a tak mąż naskoczył na nią że tak długo wracała, a on biedny już nie może, bo nawet nie miał czasu iść się do łazienki wysikać się - przecież na dziecko trzeba patrzeć cały czas - nawet jak jest w łóżeczku obiadu oczywiście nie było

Sprytni.
ten mąż dobry
no najpierw mówili o wyprawce do szpitala a ona z hamakiem wyskoczyła to zmienili na ekranie napis na eko wyprawka ale i tak gdzie ja ten hamak powiesze na balkonie jak -15 stopni

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-02-02, 19:09   #1250
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

U nas szafa już skończona, teraz mąz sie tam zamknął i sprząta bo został mega syf .

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 19:24   #1251
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Marta no trzeba naciąć wziąć dłuto i wydłubać

Sliwienko bardziej sie boje jak porodu

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 20:17   #1252
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
zdjęcie szafy

czyli co z nerwów?moja mama tabletki bierze
z nerwow chyba nie bardzo-nie mam teraz jakis szczegolnych stresow

Cytat:
Katunia o nodze już zapomniałam. Nie boli i jest ok

A chciałam Ci napisać, że to mogła być grypa żołądkowa. Ja miałam grypę, a ani nie miałam biegunki, wręcz przeciwnie, ani nie wymiotowałam, byłam bardzo osłabiona i gorączkę miałam tylko raz wieczorem.

Tak czy siak mam nadzieje, że te "ataki" już się nie powtórzą

Bzyczko ja nie wrzucałam, myślę, że chodziło Ci o to co Rossi wrzuciła

Magda nie zapomnij zrobić zdjęcia
to dobrze ze z noga OK
grypa jelitowa na pewno nie-nawet goraczki nie mialam
najpredzej ten zespol jelita wrazliwego-czytalam na necie o tym i by sie zgadzalo-mam wlasnie podobne objawy

Cytat:

Guciu Katuniu

ajjj ni wiesz ze faceci nie umieje kilku rzeczy na raz robic-spokojnie nie nerwuj sie!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 20:29   #1253
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
otóż to..
a co to znaczy do dłutowania? bo pierwsze słysze..

to takie akcje to u mnie na przeciwko, laska tak biegnie do domu że mało butów nie spali..
ale u mnie to nie jest problem źle się wyraziłam, bo mąz nie jest zmęczony wykończony nadmiarem obowiązków, on moze siedzieć, on po prostu nie ogarnia kilku rzeczy na raz, dla niego opieka nad dzieckiem to opieka nad dzieckiem, albo się opiekuje albo wieszam pranie, albo się opiekuje albo gotuje obiad, ja z wieszania prania zrobiłam rewelacyjną zabawe, obiad gotujemy razem, zamiatam ja a potem Pat, da się da.. ale u niego nie.. jak mu mówię że jak młody ma drzemkę to może zrobić to i to czytaj umyć łazienkę ale jak to przecież on się nim zajmuje to jak młody śpi to on czyta..
No to opcje są dwie: albo nie czyta jak Pat śpi albo robi tak jak Ty

Cytat:
Marta bo z facetów to takie ciężkie przypadki

tylko wiesz Iwka ja mam powierchnie otwarte i na zdjęciach może tak bardzo tego nie widac, ale mam wrazenie, ze nagle jasny wystrój okna nie bedzie pasował do reszty, owszem w tonacje kuchenna jak najbardziej się wpasuje. ale patrzac na ogól gdzie wszystkie okna sa ciemne i tu nagle jasne boje się, ze bedzie razic. wiec bezpoeczniejszym wyjsciem bedzie ciemna

na prąd akurat mamy sporo rzeczy, oczywiscie ogrzewanie jest gazowe, wiec to wtedy rachunek sie nie wpisuje.
Na prad:
-bojler (140l)
-płyta indukcyjna
-piekarnik
-mikrofala
-okap(uzywany zawsze podczas gotowania)
-czajnik elektryczny
- lodówka side by side (wiec spora ;/)
-komp stacjon (TZ w kólko gra)i nie korzysta z moinitora tylko z TV
-lapek
-TV 42'
-kino domowe (uzywane łacznie z TV i kompem stacjonarnym)
- sporo oswietlenia, ale przede wszystkim staramy sie uzywac zarówek ledowych
-suszarka do włosów codziennie
- prostownica ok. 4 razy w tyg
-odkurzacz raz w tyg
-zelazko w zaleznosci od potrzeby
- robot kuchenny 2x w tyg
- pralka srednio 3x w tyg
- aaa i jeszcze alarm, ale nie wiem czy to duzo pobiera

no i to chyba wszystko, a niestety takie rachunki

juz nie moge doczekac się fotek
India - noż kurcze, cudów nie ma, chyba ten bojler, bo reszta to normalnie, wyłączaj wszystko co nie używane (urządzenia "wygaszone" ciągnął prąd - kilka takich i rachunek boski), pilnuj światła - co się ma palić niepotrzebnie ... a nie ma opcji że się ktoś do Was podpiął?

Cytat:
auć musi to boleć?

no najważniejszego nie ma choć szczerze mówiąc chyba najważniejsze że i tak będziecie już na swoim

ten mąż dobry
no najpierw mówili o wyprawce do szpitala a ona z hamakiem wyskoczyła to zmienili na ekranie napis na eko wyprawka ale i tak gdzie ja ten hamak powiesze na balkonie jak -15 stopni
Będziesz krioterapie miała super hartuje i jakie eko!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 20:57   #1254
india83
Zakorzenienie

Cytat:
No to opcje są dwie: albo nie czyta jak Pat śpi albo robi tak jak Ty

India - noż kurcze, cudów nie ma, chyba ten bojler, bo reszta to normalnie, wyłączaj wszystko co nie używane (urządzenia "wygaszone" ciągnął prąd - kilka takich i rachunek boski), pilnuj światła - co się ma palić niepotrzebnie ... a nie ma opcji że się ktoś do Was podpiął?

Będziesz krioterapie miała super hartuje i jakie eko!
Z podpieciem raczej nie, ale powiem Ci, że znajomi, którzy maja domek i tak jak my piekarnik, płyte i bojler to mają podobnie, więc niestety chyba tu tkwi problem. Pozostaje tylko przywyknąc

aa zapomniałam napisac... zazdroszcze rozpoczetego weekendu
ja jeszcze jutro ale jak sobi pomysle, ze muszę sie wynurzyc na to zimno to az mna wstrząsa brrr

a zapomniałam jeszcze o zmywarce

wiec pewnie jak to wszystko sie zliczy to niestety tyle wyjdzie ;/

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2012-02-02 o 21:07
Stary 2012-02-02, 22:08   #1255
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

dziekuje

super! idziecie jak burza!!!

Cytat:

.
dziekuje slicznie

Wrocilam wlasnie z pierwszych zakupow ciuszkowych

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-02-03, 06:13   #1256
AgatkaL
Wtajemniczenie

Wrzucam fotki sprzed tygodnia, jak było dopiero na raz pomalowane i zaczynali kłaść panele.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1167.jpg (68,3 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1161.jpg (43,9 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1159.jpg (36,6 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1165.jpg (39,4 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1168.jpg (38,3 KB, 59 załadowań)

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 08:04   #1257
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 08:11   #1258
bzyczka1
Zakorzenienie

Agata super że tak wam idzie szybciochem będziecie na swoim

Dziewczyny siedzę i ryczę co popatrzę na Lilkę...słyszałyście o Madzi? A ja tak broniłam tej dziewczyny, że przecież matka nie może nic zrobić swojemu dziecku ;(

Nasz skarb
Stary 2012-02-03, 08:15   #1259
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Hej, nie wiem czy słyszałscie,pewnie tak ale mała Madzia najprawdopodobniej nei żyje, mowie najprawdopodobniej bo ciała nei znalezli jeszcze

tak czułam sie sie cos wydarzyło, historia o porwaniu sie nei trzymala całosci

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 08:27   #1260
Gucia0987
Zakorzenienie

Scio współczuję problemów z zębem. Nie wyobrażam sobie tego dłutowania i nie dziwie się, że się boisz, ale bądź dzielna!

Martucha aha. Ale jeden plus jest w tej sytuacji, Wu doceni jeszcze bardziej Ciebie Wiem, marne pocieszenie, ale zawsze to coś
I faktycznie tak jest jak piszesz, mój mąż np jak sprząta to nie gotuje obiadu itp.. nigdy nie myślałam o tym w ten sposób, ale masz racje.

India Ty mnie nawet nie strasz. My mamy dokładni tyle samo rzeczy na prąd co Wy. Tylko bojlera nie mamy. Rozliczenie za pół roku powinno być koniec lutego-początek marca i aż się boję... Przerażają mnie te kwoty.

AgatkaL idziecie jak burza! Super! Mieszkanko już prezentuje się pięknie! No i na walentynki będziecie już u siebie, super! no i kochana, kupcie to łóżko, choć na początek i sam materac wystarczy - najważniejsze, że już u siebie

Bzyczka, Anika właśnie dzisiaj o tym przeczytałam i jestem w szoku. Choć powiem Wam, że nie do końca chce mi się wierzyć w to wszystko. Ona niby powiedziała gdzie jest ciało, a ciała tam nie ma. I ja mam podejrzenia, że ona sprzedała to dziecko i ktoś jej doradził, że teraz najlepiej jest się przyznać do zabójstwa, żeby dostała maks 5lat, bo w przypadku sprzedaży nie wyszłaby już z więzienia. W głowie mi się to nie mieści. I w tym wszystkim biedny ten ojciec, który nic nie wiedział, zresztą cała rodzina nic nie wiedziała. Jestem w szoku, na prawdę!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości