|
|
#361 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
Dot.: £adne cia³o: postanowienie noworoczne
Dziewczyny, chyba w±tek nam upada
|
|
#362 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 277
|
BelovedMoon - mam nadziejê, ¿e nie... Je¶li chodzi o mnie to ja bardzo czêsto siê udzielam. Czasami nawet w pracy udaje mi siê co¶ napisaæ.
U mnie plany co do dzisiejszych treningów siê pokrzy¿owa³y... Odprowadza³am mojego Anio³ka na autobus, stali¶my godzinê na przystanku a autobusu jak nie by³o, tak nie by³o... ;/ zamarzali¶my. W rezultacie siostra mojego Skarba nas zabra³a i jutro jedzie rano. Dzi¶ powinnam zrobiæ trening Fire EZ 55 Class TurboFire. Je¶li ju¿ dzi¶ go nie zrobiê, to jutro bêdê mia³a podwójny trening Pi±tkowy i sobotni. Tak¿e nadrobiê.A je¶li chodzi o moj± dietê - jest naprawdê nie¼le. Lekko, regularnie.Jedynym moim ma³ym grzeszkiem dzi¶ by³a ma³a coca-cola light taka malutka s³abo¶æ. Pierwsza od czterech tygodni. Teraz koniecznie herbatka z sokiem malinowym i pomarañcz± na rozgrzanie ![]() Pozdrawiam. Dziewczyny, we¼my siê w gar¶æ - bo naprawdê nam w±tek padnie ;/
|
|
#363 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 144
|
Nie upada nie upada. Nie mo¿e !!
Postaram siê czê¶ciej wpadaæ. Dziewczyny u mnie dzi¶ 12 dzieñ diety. Jem w granicach do 1500 kcal, czasem jest poni¿ej tysi±ca nawet, tak¿e ró¿nie to bywa. Grzeszê coraz rzadziej, aczkolwiek zdarza mi siê. Dziewczyny a mo¿e pochwalimy siê ile nam spad³o cm i kg ?? Jestem po nocce. Tak¿e idê spaæ. Wpadnê wieczorem, zdam relacjê ile zjad³am. |
|
|
|
|
#364 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Je¶li chodzi o mnie to tak jak pisa³am mierzy³am siê w talii i biodrach tydzieñ temu w niedzielê(a wiêc przed rozpoczêciem 4 tygodnia turbofire) i ju¿ resultat by³ -4cm i tu i tu ![]() Wczoraj, tak jak pisa³am - treningi siê pokrzy¿owa³y. Do tej pory czujê siê przemarzniêta. Dzi¶ tak przed 12 zrobiê trening TF, który powinnam mieæ wczoraj, a potem (nawet tak wieczorkiem) zrobiê trening dzisiejszy. Trochê potu dzi¶ z siebie wycisnê. A pomiêdzy treningami, inne zajêcia, których przesun±æ nie mogê. ![]() Odezwê siê po pierwszym treningu.
|
|
#365 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 303
|
Ja wczoraj z jedzenie super
æwiczenia 50 min hula hop i 530 brzuszkówDzi¶ jedzenie jak narazie te¿ dobrze ale wieczorem mam imprezkê
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 144
|
U mnie jeszcze chodzi o cm i kg to widzê i czujê ró¿nicê, ale dopiero we wtorek chcê siê pomierzyæ i zwa¿yæ dok³adnie tak¿e swoje wyniki podam pó¼niej.
![]() Jadê dzi¶ na zakupy, mo¿e co¶ na siebie fajnego znajdê. Potrzebujê co¶ typowo imprezowego, jaki¶ ³adny top albo tuniczka. Zawsze jak mam gdzie¶ pó¼niej wyj¶æ to otwieram szafê i odwieczny dylemat "co ja na siebie w³o¿ê?"
|
|
|
|
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
My¶la³am ,¿e uda mi siê wej¶æ wcze¶niej ale dopiero teraz usiad³am do komputera
![]() o 13:00 zrobi³am wczorajszy trening TF - Fire 55 EZ Class. ![]() Teraz jem barszczyk czerwony (obiadek), tak¿e za jakie¶ 2 - 3h zrobiê dzisiejszy trening ![]() Wybra³am siê równie¿ na zakupy i kupi³am sobie nowe spodnie dresowe
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 055
|
Ten weekend u mnie ciê¿ko z diet±, bo mam jutro egzamin
|
|
#369 |
|
Raczkowanie
|
Drugi trening dzi¶ zakoñczony
![]() Turbo Fire - Core 20 Class + Stretch 40 Class ![]() A dodatkowo - 150 brzuszków na pi³ce fitness; æwiczenia rozci±gaj±ce nogi - po 80 na obie; unoszenia pi³ki fitness nogami- 20 razy; unoszenia hantli - po 80 na obie rêce; hula hop z wypustkami- 16min (siniaki siê zagoi³y mo¿na æwiczyæ coraz d³u¿ej :P)Je¶li chodzi o jedzonko: rano po 7(po odje¼dzie mojego Skarba)wci±¿ czu³am siê przemarzniêta wiêc siêgnê³am po roso³ek , taki gotowy. Wiem,¿e jest to niezdrowe, lecz po nim poczu³am siê troszkê lepiej poniewa¿ zrobi³o siê cieplej. Nastêpnie ok10 - ma³a bu³ka wieloziarnista kornecken z ma³± ilo¶ci± sa³atki z makreli; 14:20 - 2 ma³e kromki razowego chleba posmarowane cienko mas³em; 16:27 - barszcz czerwony + warzywa (broku³y, kukurydza fasolka z kawa³eczkami piersi z kurczaka) A kolacja to dwie ma³e kanapeczki razowego chlebka z chud± wêdlin±. That's it
Ku celom po¿±danym wiod± drogi trudne: 55-57kg! Edytowane przez Blu_eye Czas edycji: 2012-01-28 o 21:34 |
|
|
|
|
#370 |
|
Raczkowanie
|
Hej ¶piochy
![]() Jak dzisiejsze samopoczucie? W³a¶nie skonsumowa³am ¶niadanko - bia³e szaleñstwo ![]() 3 razowe ma³e kromki chleba z bia³ym serkiem twarogowym(pó³t³ustym, bo akurat w sklepie nie by³o chudego) z ³y¿eczk± d¿emu(polecam d¿em z lidla truskawkowy Linessa z tak± niebiesk± etykiet± o obni¿onej zawarto¶ci kcal, jest naprawdê bardzooo smaczny) i do tego szklanka kakao z mlekiem 0,5%. ![]() A zaraz sprz±tanie, tzn ogarniêcie troszkê pokoju i pój¶cie do ko¶cio³a ![]() W drodze powrotnej pewnie zrobiê jakie¶ ma³e zakupy na obiad. Mój Skarb zda³ wszystkie egzaminy na 5, wiêc trzeba to uczciæ
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
Cze¶æ babeczki, no ja wczoraj na ompreziê [pop³ne³am. Ale dzisiejszy dzieñ zacze³±m od owsianki z zurowin± i morelami suszonymi
tak¿e ok. zaraz poæwiczê i zacznê siê pakowaæ na jutrzejszy wyjazd na narty. Pewno na 4 dni moja dieta pójdzie w odstawkê. Nastepnie zamierzam zrobiæ piling kawowy, robi³am juz raz skóra po nim jest cudowna
|
|
|
|
|
#372 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 069
|
A ja jestem chora
Roz³o¿y³am sie na weekend, a mia³am tyle planów!! No có¿, odchoruje siê i wracam do æwiczeñ i dietki.Ostatnio mia³am lekkie w±tpliwo¶ci czy kontynuowaæ TF, ale postanowi³am ¿e dobrnê do koñca Na razie moje uda nie straci³y znacz±co na obwodzie, ale za to brzuszek i talia ca³kiem nie¼le. Bêde æwiczyc i czekaæ cierpliwie a¿ nó¿ki zaczn± chudn±æ. Niestety jest tak, ¿e z miejsc na których nam najbardziej zale¿y tracimy cm na koñcu
|
|
|
|
|
#373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wracaj do zdrowia ewull
|
|
|
#374 |
|
Raczkowanie
|
Hej, trening dzisiejszy TF zakoñczony
![]() Fire 45 Class + Stretch 10 Class Dzi¶ to wystarczy.jutro rozpoczynam 5 tydzieñ z TurboFire
|
|
#375 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() Od lipca pracujê trochê nad sob±. Nabawi³am siê wtedy nadwagi - przy 160cm wa¿y³am 67kg, nigdy wcze¶niej nie doprowadzi³am siê do tego stanu, mimo, ¿e z natury jestem kr±g³a do pa¼dziernika zrzuci³am 4-5 kg, stan ten utrzyma³am do ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia. I od nowego roku zrzucam dalej. dzisiaj wa¿ê 60 kg, co jest dla nie wynikiem ca³kiem satysfakcjonuj±cym. Piszê do Was z kretyñskim pytaniem, z czego sobie zdajê sprawê ![]() Przegl±dam te wszystkie tabele idealnych wymiarów, ile powinnam wa¿yæ, ile mieæ centymetrów w danych partiach. I zdaje sobie sprawê z tego, ¿e nijak w te tabele siê nie mieszczê ![]() W sensie rozumiem, ¿e super by by³o, gdybym wa¿y³a 55 kg, mia³a 95 cm w biu¶cie i 65 w talii, ale ¿eby mieæ takie wymiary, musia³abym chyba schudn±æ z 15 kg, a tego nie chcê. Ile waszym zdaniem powinna wynosiæ waga idealna bior±c pod uwagê wzrost, wiek - 20 lat i fakt, ¿e mam naprawdê poka¼ny biust - 70I? Nie ¶miejcie siê ze mnie
|
|
|
|
|
#376 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
|
#377 |
|
Raczkowanie
|
ojj...dzi¶ troszkê "zgrzeszy³am". Mianowicie, mój Skarb wróci³ ze szko³y, przygotowa³am pyszny obiad (pieczone ziemniaki bez t³uszczu w zio³ach + miêso z szynki lekko podsma¿one, potem duszone z lekkim sosem + warzywa we w³oskich zio³ach), ale nie o obiadek tu chodzi.... ¯eby uczciæ zdane egzaminy(a naprawdê jest z czego siê cieszyæ i jestem z mojego Skarba bardzo dumna) wypili¶my po jednym Desperadosie.
Jutro ju¿ poniedzia³ek i znowu praca. A po pracy - trening Dobrej nocy
|
|
#378 |
|
Konto usuniête
|
Blu_eye - oj tam, na 1 desperadosa od ¶wiêta mo¿na sobie pozwoliæ, jeste¶ rozgrzeszona
![]() Dobra wiadomo¶æ - ju¿ czuje siê nie¼le, ale dzisiaj jeszcze dochorujê siê do koñca i my¶le ¿e jutro zacznê treningi: dalej TurboFire i przynajmniej 1 x w tyg. basen. A w zbli¿aj±ce siê ferie (jeszcze tylko 11 dni! ) ambitne plany: basen codziennie. |
|
|
|
|
#379 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
Cze¶æ Dziewczyny
Blu_eye jestes moim mistrzem, hahah. Chyba jeszcze nie spotka³am kogo¶ z taka deternimacj± <zazdro¶ci> Ewull wracaj szybko do zdrowia, potrzebujemy Cie bo jest nas coraz mniej ;* u mnie dieta okeej i jako¶ tak nabra³am silniejszej motywacji ;d trzymajcie siê Dziewczyny
|
|
#380 |
|
Konto usuniête
|
Patrzcie co dzi¶ wyszpera³am:
PPM - podstawowa przemiana materii Jedz±c ponizej swojej PPM bardzo spowalniamy swój metabolizm, gdy¿ nie dostarczamy organizmowi odpowiedniej ilo¶ci kalorii do podstawowych funkcji ¿yciowych takich jak oddychanie, praca serca, odbudowa komórek itp. i nasz organizm przestawia siê na magazynowanie w postaci tkanki t³uszczowej. Wzór na obliczenie PPM (podstawowa przemiana materii) (kcal) dla kobiet = 665,09 + 9,56 x waga (kg) + 1,85 x wzrost (cm) - 4,67 x wiek To jest nasza podstawowa przemiana materii, bez uwzglêdnienia aktywno¶ci fizycznej. ¯eby obliczyæ CPM (ca³kowita przemiana materii), trzeba PPM pomno¿yæ przez wspó³czynnik aktywno¶ci fizycznej: 1,4 - dla osób o niskiej aktywno¶ci fizycznej 1,7 - dla osób o ¶redniej aktywno¶ci fizycznej 2,0 - dla osób o wysokiej aktywno¶ci fizycznej (sportowcy, ludzie ciê¿ko pracuj±cy fizycznie) Ten wynik to jest max tego, co potrzebujemy do ¿ycia, a na pewno od tego nie przytyjemy, bo w organi¼mie nie bêdzie nadwy¿ki kalorii. Wynik PPM to minimum jakie powinni¶my spo¿ywaæ. Mi wysz³o: PPM - 1425,12 CPM - 2422,704 (licz±c ¿e mam ¶rednia aktywno¶æ) Czyli jad³am zdecydowanie za ma³o, bo trzyma³am siê 1200 kcal, postaram siê zwiêkszyæ do ok. 1600 kcal. Edytowane przez 201612080925 Czas edycji: 2012-01-30 o 17:03 |
|
|
|
|
#381 |
|
Raczkowanie
|
ewull bardzo fajne
![]() U mnie jest nastêpuj±cy wynik: PPM= 1507,716 CPM= 2563,1172 (równie¿ przy za³o¿eniu, ¿e mam ¶redni± aktywno¶æ fizyczn±). Wygl±da na to, ¿e ja równie¿ jad³am troszkê za ma³o. Zazwyczaj by³o to maksymalnie 1300/1350 kcal. Zjad³am obiadek przed chwilk± - marchewka z groszkiem + miêso duszone z szynki. Troszkê odpoczynku i zabieram siê za trening TF Trzeba rozpocz±æ tydzieñ 5
|
|
#382 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Co¶ chyba wczoraj wieczorem z serwerem by³o nie tak, bo nie mog³am wej¶æ na wizaz ;/ Je¶li chodzi o mój wczorajszy trening to przedstawia³ siê on tak: TurboFire(Fire 55 EZ Class) brzuszki na pi³ce-150 æwiczenia rozci±gaj±ce na nogi - po 100 na obie; hantle(unoszenia)-po 80 na obie rêce; hula hop - 24minuty. Teraz trzeba szykowaæ siê do pracy :P
|
|
#383 |
|
Raczkowanie
|
Hej, a gdzie Was wszystkie dzi¶ wymiot³o??
My¶la³am ,¿e wejdê na wiza¿ po pracy i bêdê mia³a co czytaæ... a tu rozczarowanie. W³a¶nie jem obiadek - zupa jarzynowa, potem troszkê odpoczynku i trening.
|
|
#384 |
|
Konto usuniête
|
Rzeczywi¶cie jaki¶ zastój na w±tkach, rozumiem, ¿e ¶rodek tygodnia, du¿o pracy itp. ale zameldowaæ siê trzeba, ja siê staram codziennie znale¶æ dla Was chwilkê.
Dzi¶ oczywi¶cie TF zaliczony i powiem ¿e by³o do¶æ ciê¿ko po tej przerwie chorobowej (3 dni), totalnie wypad³am z rytmu i nie mog³am nad±¿yæ A i je¶li policzy³y¶cie swoje PPM i CPM i chcecie liczyæ kalorie to polecam internetowy licznik "ilewa¿y", ma fajne funkcje. |
|
|
|
|
#385 |
|
Raczkowanie
|
Witaj ewull mi³o chocia¿ Ciebie tutaj zobaczyæ
Przynajmniej nie jestem sama ![]() Ja równie¿ zaliczy³am dzisiejszy TF - Fire 30 Class + Sculpt 30 Class ale to nie wszystko :p zaszala³am troszkê i doda³am jeszcze:brzuszki na pi³ce - 150 æwiczenia rozci±gaj±ce na nogi - po 80 na obie; unoszenia hantli - po 70 na obie rêce; unoszenia pi³ki fitness nogami - 20; hula hop - 30 min Teraz koniecznie k±piel i trzeba troszkê odpocz±æ jutro REST od TF i dodatkowych æwiczeñ - ca³y czas po¶wiêcê mojemu Skarbowi
|
|
#386 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 393
|
Przepraszam za tak d³ug± nie obecno¶æ, wróci³am
Postaram siê udzielaæ codziennie Przyby³y Mi 4 kg., ale dlatego ¿e non-stop jad³am Nie mam narazie si³y na odchudzanie i æwiczenia |
|
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
Witaj DzastaW, my¶la³y¶my ¿e ju¿ do nas nie wrócisz, ale jednak mi³e zaskoczenie
![]() Ja dzi¶ mia³am REST od æwiczeñ. Ale dzi¶ mia³am mi³± niespodziankê. Od poniedzia³ku bêdê robiæ oprócz TF æwiczenia Brazil Butt Lift. Mój Skarb zakupi³ dla mnie te treningi Na³adowana pozytywn± energi± i zapa³em zmykam spaæ ![]() Dobrej nocy Dziewczyny
|
|
#388 |
|
Zadomowienie
|
Hej babeczki, wróci³am dzisiaj z nart z przygodami co prawda ale ca³a i zdrowa. te 4 dni by³y tragiczne w diecie no ale od jutra siê poprawiam
|
|
|
|
|
#389 |
|
Raczkowanie
|
Witaj natimielec, jak siê bawi³a¶?
![]() Dziewczyny, co siê dzieje ¿e tutaj tak cicho??? Ja dzi¶ mia³am d³ugi i mêcz±cy do¶æ dzieñ. Swój trening rozpoczê³am dopiero ok.21:05. Zrobi³am oczywi¶cie TurboFire (Fire 30 Class + Tone 30 Class) i do tego (tylko) 10 min hula hop. Zmêczenie daje o sobie znaæ, tak wiêc zmykam odpoczywaæ ![]() Do jutra
|
|
#390 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 438
|
cze¶æ kobietki
ju¿ jestem ![]() tak ogólnie wszystko w porz±dku , dalej dietkujê nie wiem jak Wy , ale ja szykujê siê na imprezê (ostatki) w gronie przyjació³ i znajomych , wiêc bêd± tañce i pot bêdzie siê la³ ostro .... poza tym jutro rano wa¿ê siê i mierzê swoje obwody ten tydzieñ jak i przysz³y to non stop kolor : za³atwianie ró¿nych spraw (..) po za tym zima daje siê we znaki , spacery chwilowo zawiesi³am na ko³ku ![]() ¿yczê owocnej pracy nad sob± (swoim cia³kiem) i brniemy dalej ... Edytowane przez kumat Czas edycji: 2012-02-03 o 13:07 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

Pi±tkowy i sobotni.
Tak¿e nadrobiê.