|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#17431 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
Cytat:
![]() dziewczynki a kiedy doczekamy się na k03?jeśli była o tym mowa to przepraszam-nie zauważyłam-bardzo mnie ciekawi katalog na dzień kobiet
|
||
|
|
|
#17432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jutro postaram sie zrobić zdjecia tego kolorku jak i inych, bo chyba mam próbki towrzuce tu. tylko uprzedzam zdjecia będą z komórki heh bo nie mam cyfrówki. |
|
|
|
|
#17433 |
|
Zakorzenienie
|
a czy ktos wie kiedy moze sie pojawic nastepny katalog na wiadomej stronie????
|
|
|
|
#17434 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#17435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#17436 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#17437 |
|
Zakorzenienie
|
ano niedługo
![]() widzę, że nie tylko ja nie śpię a tak przy okazji - co to jest dywizja i jak sprawdzić jej numer? czy to w ogóle dotyczy konsultantke, czy tylko tych co są wyżej? Pytam, bo wypełniałam ankietę nt. produktów logo - swoją drogą dobrze, że mają plany wrzucenia jej na stałe do katalogów i sprzedaży z opustem dla nas. Co wy o tym myślicie? |
|
|
|
#17438 |
|
Rozeznanie
|
witam dziewczynki z samego rana!!
|
|
|
|
#17439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też nie wiedziałam o co chodzi z tą dywizją jak wczoraj wypełniałamznkiete![]() witamy |
|
|
|
|
#17440 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#17441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie ja też się zastanawiałam nad tymi dywizjami. i nie wiem nawet w której jestem. może na umowie coś pisze
|
|
#17442 |
|
Raczkowanie
|
tez chcialam wczoraj wypelnic ta ankiete ale niestety nie mam pojecia co to znaczy ta dywizja
|
|
|
|
#17443 |
|
Raczkowanie
|
A wracając do braków... miała może któraś z Was w brakach rozświetlające perełki? ( kat.1)
|
|
|
|
#17444 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#17445 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich
![]() Napisane przez Aga21Aga A wracając do braków... miała może któraś z Was w brakach rozświetlające perełki? ( kat.1) zauważyłam, że na forum ktoś nie miał perełek rozświetlających Re: Braki 01/2007 Autor: nicoletta771 Data: 04.12.06, 22:29 U mnie w brakach: -zestaw miniaturek Naturals -woda Midnight z zestawem do wina -rękawiczki z zestawu -żel do golenia z zestawu -perełki rozświetlające A mam pytanko do Was dziewczynki, czy mogła bym zamówic sobie u swojej konsultantki próbki 2 zapachów wód perfumowanych (dwóch różnych)? ... jeśli tak to czy można pojendej próbce z każdego zapachu i po ile wówczas próbka by mnie kosztowała. Bo przymierzam się do dwóch zapachów jeden dla siebie drugi dla mamy ale chciała bym tak spryskac się próbką i w pełni zobaczyć czy zapach będzie nam odpowiadał mam na myśli surrender dla niej i Blue Rish dla niej |
|
|
|
#17446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mam nadzieję, że już będą, bo to ma być prezent na święta dla mojej kuzynki |
|
|
|
|
#17447 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, jak szybko już ten nowy katalog - 03/07
. Czy aby nie za szybko ?? Nie powinien byc gdzieś tak ok. 17.12 ??Czy Avon tym razem ekspresowo kosmetyki rozdaje ?
|
|
|
|
#17448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam na nie zamówienia |
||
|
|
|
#17449 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Luthieen;3199482]Hejo Avono-maniaczki!
Czy któraś z Was testowała na sobie pędzel do pudru który jest Nowością w K01 ? Jest porządny czy taki bubel? Chyba jeszcze żadna z nas go nie ma - któraś z dziewczyn pisała, że go widziała, i że jest ok., tylko, że bardziej różowy, niż czerwony, jak by to sugerowało zdjęcie w katalogu. Ja go zamówiłam w kat. 01, ale nie wiem, kiedy będę go miała, bo dopiero dzisiaj moja konsultantka robi zamówienie. A tak w ogóle to się zastanawiam, czy na takim różowym włosiu będę widziała ile różu jest na pędzlu ?? |
|
|
|
#17450 |
|
Raczkowanie
|
Chyba jeszcze żadna z nas go nie ma - któraś z dziewczyn pisała, że go widziała, i że jest ok., tylko, że bardziej różowy, niż czerwony, jak by to sugerowało zdjęcie w katalogu.
Ja go zamówiłam w kat. 01, ale nie wiem, kiedy będę go miała, bo dopiero dzisiaj moja konsultantka robi zamówienie. A tak w ogóle to się zastanawiam, czy na takim różowym włosiu będę widziała ile różu jest na pędzlu ??[/quote] Ja też mam zamiar go zamówić A że pędzel ten jest do pudru, to nie będziesz musiała się o oto martwić ![]() Pozdrawiam Cieplutko
Czegos mi brak, czegoś pięknego. Dotyku warg, uśmiechu Twego. Oczu kochanych, chłopięcych Twych słów. Twych pieszczot słodkich jak miód. Brak mi wszystkiego, lecz warto żyć. Tylko dlatego...by z Tobą być! |
|
|
|
#17451 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=fofic;3202699]
Cytat:
Moja mam go sobie zamówiła Ja składam zamówienie w piątek, dostawę bede mieć dopiero w pon/wtorek to wtedy mogę coś sie wypowiedzieć na jego tematFofic - powinnaś widzieć ile jest pudru, bo moja mama ma pędzel do pudru cały czerwony (czerwone opakowanie i czerwone włosie) i widać na nim wszystko |
|
|
|
|
#17452 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy któraś z Was miała Tressele to żółte ale Litte black dress
bo mam ochotkę zeby sobie kupic ale nie wiem.....czy one są trwałe? i która waszym zdaniem ładniej pachnie |
|
|
|
#17453 |
|
Przyczajenie
|
ja bede miala ten pedzel jutro, poniewaz odbieram paczke z K01,obejrze i dam wam znac czy bubel czy warto zamowic,w brakach tylko rekawiczki z kuracji parafinowej,ale tego sie akurat spodziewalam
|
|
|
|
#17454 |
|
Raczkowanie
|
No to dobrze, że ten puder będzie widać, bo już się przestraszyłam. Ja takim dużym pędzlem do pudru sypkiego nakładam tez róż - dla mnie to żadna różnica - pędzel to pędzel
Mam już chyba taką wprawę, że mimo, tego, że to nie od różu pędzel, to jakoś mi te "różowe poliki" wychodzą nienajgorzej Kalex - to ja poprosze o relację, bo go na pewno będziesz miała szybciej niż ja. |
|
|
|
#17455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa takie bardzo eleganckie jak dla mnie, dla zdecydowanej i seksownej kobiety, ale raczej na wieczór lub jakieś wyjście niż na co dzień, długo się trzymają ale nie umiem opisywać zapachów, więc raczej nie napisze jak pachną
|
|
|
|
|
#17456 |
|
Raczkowanie
|
O Pola, to Ty tez napisz, jaki ten pędzel jest
Jak Ci się będzie chciało of course.
|
|
|
|
#17457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już od dłuższego czasu myslałam nad LBD albo Tressele Złotko a dlaczego na codzien sie nie nadaja?
|
|
|
|
|
#17458 |
|
Zakorzenienie
|
LBD długo pachną - używałam ich i ja i moje klientki, które często powracają do tego zapachu
Treselle akurat nie miałam, więc nie wiem...raz klientka, która zawsze zamawiała LBD zamówiła sobie Treselle Silver dla odmiany, i po skonczeniu buteleczki jednak powróciła do LBD edit - w sumie nadają się na co dzień...bo w zasadzie ja się nimi psikałam codziennie, ale nie wiem...jak się nimi psikałam na jakieś wyjście wieczorne to tak jakby intensywniej opachniały i były takie wyjątkowe ![]() o rany hahahaha może to magia chwili
|
|
|
|
#17459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17460 |
|
Raczkowanie
|
Ja co prawda nie miałam ani LBD, ani Treselle, ale moja konsultantka bardzo lubi LBD, i twierdzi, że to Jej ulubiony zapach, więc chyba coś w tych Little Black Dress jest
Bo najczęściej słyszę o tym zapachu pozytywne opinie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.