|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Nie mam słów....a mój Tż mówił, że coś z nimi jest nie tak a ja mu mówiłam, że pewnie ktoś porwał i sprzedał ją....Matki nie oceniam bo nie wiem jak było...
|
|
|
|
#572 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Na onecie też jest artykuł... Masakra!
|
|
|
|
#573 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie, nie ma co oceniać, każdy w sytuacji stresowej zachowuje się inaczej, ona na pewno była w szoku, poczucie winy miała że zabiła dziecko, mimo że wcale nie musiało tak być, bo mogła tylko stracić przytomność, ale w stresie człowiek nie myśli logicznie. tylko szkoda że tyle czasu to trwało, pieniędzy na akcje poszukiwawczą też szkoda, przydałyby się komuś na pewno, a matka wiedziała co i jak, na FB moja koleżanka NIEMKA udostępniła informacje, więc to już było na szeroką skalę, a tutaj takie coś...
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#575 |
|
Zadomowienie
|
Współczuję tej kobiecie... W jak wielkim musiała być szoku, biedna, nie oceniam jej i szkoda mi całej rodziny. A akcja dobrze, że była, bo w końcu po coś płacimy podatki... Nie takiego finału tej sprawy się spodziewałam
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Dziś piękny dzień - 3 lata temu powiedziałam pierwszy raz TŻowi, że Go kocham...
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Boze!! Co za smutne zakonczenie sprawy
![]() Ale tez mi wiele rzeczy nie pasowalo w tej calej historii, np. dlaczego matka nie weszla do jakiegokolwiek sklepu, miejsca, bloku skoro przez tak dlugi czas czula ze ktos ja sledzil... Zal mi strasznie dziadkow, oni pewnie nic nie wiedzieli... dziadek Madzi tak strasznie i bardzo szczerze plakal ;( zawsze mi sie serce kraje jak twardzi mezczyzni placza ;( a teraz niedosyc ze stracil wnuczke to pewnie i corke straci na kilka dobrych lat... Smutne to wszystko bardzo
|
#577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że kobieta zrobiła to pod wpływem ogromnego szoku. Tylko myslę że po jakimś czasie szok minął a pozostało co? Kalkulacja zimna żeby jej nic nie zrobili? Nie chciała dziecka pochować godnie tylko gdzieś ukryła je czy wyrzuciła? Ciężko mi sobie to wyobrazić...
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mi Tż powiedział ok 5 lat temu że mnie kocha to się pierwszy raz w życiu upiłam ze szczęścia
|
|
|
|
|
#579 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dokładnie trzy lata temu... Padał śnieg, szliśmy na stok z moją ciężką deską i tak jakoś w pewnym momencie mi się pomyślało, że to nie jest tylko przyjaciel i że nie mogę odtrącać Jego wyznań, bo.. też Go kocham I oczywiście musiałam Mu o tym powiedzieć, pocałowaliśmy się, przytuliliśmy i poszliśmy na stok
|
||
|
|
|
#580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie źle ahh jak mi śniegu brakuje pierwszy raz w życiu heheh ;p
|
|
|
|
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja już bym wolała śnieg, dużo śniegu i jeszcze więcej śniegu, niż minus 23 stopnie ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz Dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
|
#584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eh... straszne rzeczy się dzieją ![]() Dobrej nocy Dziewczęta
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
O Boze strasznie zakonczyla sie historia z małą Madzią... jestem w szoku...
ide sie myc i spac dobranoc!
|
|
|
|
#586 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
strasznie zimno jest, a tu zbierać się trzebaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
gratuluje zakupu i to jeszcze za taką cenę
|
|||||
|
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tak, przyznaję, że historia straszna
Oby stała się nauką dla innych...A o nas tak króciutko, bo lecę zaraz do pracy: Poznaliśmy się całkiem przypadkiem przez internet;D On napisał na jaja do mojej siostry, a ja na jaja mu odpisałam... Na początku to była taka głupia gadka, ale po dwóch tygodniach stanęło na tym, że się spotkamy. No i stało się to w sobotę 9.05.2009r. poszliśmy na dłuuuuugggiii spacer - jakieś 5 godzin, dookoła zalewu (15km). Od razu zaproponował mi, żebyśmy następnego dnia pojechali do Kazimierza Wielkiego i tak się stało. Od tego momentu jesteśmy nierozłączni ![]() Od maja 2010 mieszkamy razem, 2.10. się oświadczył i w sierpniu bierzemy ślub. tak krótko przedstawia się historia naszej miłości
|
|
|
|
#588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Mój TŻ od początku podejrzewał cos takiego. Ja jestem teraz w cięzkim szoku. Fajnie przesrane teraz będzie mieć ta kobita. Na szczęście sprawą zainteresował się świetny detektyw, który rozwikłał sprawę;]
|
|
#589 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#590 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny, witam mroźnie, u mni -20 stopni
![]() jestem w ciężkim szoku ( sprawa małej Madzi), jako matka nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że by gdzieś wynieść swoje dziecko i zostawić, dziecko się ratuje!!! nie chcę tutaj oceniać tej dziewczyny, nie znam całej sprawy, ale według mnie jej egoizm był większy od miłości macierzyńskiej kiciu będzie dobrze , kto, jak nie Ty? ![]() coś miałam jeszcze napisać... ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- śliczna, bardzo dziewczęca Cytat:
wiktusiaczku mi takie omdlenia przeszły po +/- dwóch latach od pierwszego razu, też miałam niskie ciśnienie, a reszta w porządku ale zbadaj się koniecznie |
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale jestem w ciezkim szoku, dopiero sie dowiedzialam o tej malej Madzi ja bym nasze autko znowu nie odpalilo, trzeba bedzie akumulator wykrecac na noc
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiemy czy ta kobieta zabiła Madzię celowo. To mógł być nieszczęśliwy wypadek. Oczywiście, to co zrobiła później jest karygodne. To co zrobiła rodzicom (dziadkom Madzi), mieszkańcom Sosnowca i w ogóle Polski, którzy autentycznie płakali i angażowali wszystkie siły żeby ją odnaleźć. Ja jej nie rozumiem, ale musiała być w koszmarnym szoku i z jednej strony mi jej żal. Straciła dziecko, cała Polska ją potępia, a ona jest może w jakiejś strasznej depresji od dawna, której nikt nie zauważył. Nie chcę jej w żadnym razie usprawiedliwiać, bo ja biegłabym po pomoc, dzwoniła po karetkę, a nie zawijała dziecko i zostawiała nad rzeką, ale nie chciałabym nawet w maleńkiej części czuć tego co ona teraz i przez ostatni tydzień...Smutne zakończenie historii. Miałam nadzieję, że ktoś zdesperowany ją zabrał i odda. Taka wersja nie przyszła mi nawet do głowy...
|
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Rozeznanie
|
kicia
![]() Cytat:
![]() tusia_m - sukienka śliczna - nie mogę się doczekać az Cię w niej zobacze.Misiak_17 - buty mojego TŻ prezentują się tak... kupiliśmy je we wrześniu i powiem szczerze, że strasznie nam ulżyło poniewaz ciężko było znaleść coś konkretnego .... wiekszośc jest strasznie wąska... taka moda na dlugi czub zaokrąglony co nam sie nie podobało. |
|
|
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Wczoraj był temat sukienek na poprawiny, a dziś znalazłam fajny kupon na gruperze http://gruper.pl/x.php/1,14947/Cala-...&grid=13116142 a na stronie ich sklepu jest bardzo podobna sukienka jaką wczoraj pokazywała jedna PM-ka i w sukmie wychodzi bardzo tanio ![]() http://amazinggirl.pl/stylowa-sukienka-audrey-krem.html A odnośnie Madzi to straszne |
|
|
|
#596 | ||
|
Zakorzenienie
|
dekolt mi się bardzo ale to bardzo podoba
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do Madzi, wiem, że to co napiszę jest straszne, ale niestety oto co się dzieje, gdy dzieci rodzą dzieci i są pozostawione same sobie. Jak siedemnastoletnia dziewczyna miała się zachować? Postąpiła pewnie tak samo jak z chomikiem, który umarł jej w dzieciństwie. My wiemy, że w takiej sytuacji trzeba zadzwonić po karetkę, może dziecko miałoby jakieś szanse. Wbrew pozorom upadki małych dzieci nie są nieodwracalne w skutkach. Moja koleżanka miała taki przypadek, że na jej syna wywrócił się zaparkowany motocykl, ale dzieki błyskawicznej pomocy chłopiec ma się bardzo dobrze. Najbardziej w tym wszystkim szkoda mi ojca tego dziecka i dziadków, bo wydaje mi sie, że oni mogli nic nie wiedzieć. A ciałko tego maleństwa??, chyba teraz możemy się tylko domyslać, co się z nim stało. Ogólnie tragedia, jak w dobie XXI wieku można było dopuścić do takiej sytuacji
|
||
|
|
|
#597 |
|
Wtajemniczenie
|
a takie figurki na tort?, bo ja się zakochałam się
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj przeczytałam jak zakończyła sie historia z Madzią, pozostawię to bez komentarza... nie wiem jak będąc matką mozna zrobic coś takiego, dla mnie to karygodne zachowanie, dziecko mogło życ, może od upadku nie umarło mogło poprostu stracic przytomnośc... i powiem tylko tyle:stres czy szok nie tłumaczy tego co ta matka zrobiła, i jak potem wodziła za nos całą Polskę bo nawet u mnie w mieście były porozwieszane zdjęcia Madzi, szkoda mi słów poprostu... biedne dziecko
tylko teraz rodzi sie pytanie czy ojciec dziecka wiedział o tym czy jego też oszukała....
|
#599 | ||||
|
Rozeznanie
|
nie na każdą .. ale np. co 3 na stole no i u nas na stole to obowiązkowo
one nie będą dokładnie takie jak pokazałam ponieważ ten wzór co my będziemy mieli to inwencja twórcza mojego Tż siostry![]() Cytat:
Cytat:
![]() świetna cena za sukienkę.. śliczna jest fajny dekolt![]() Cytat:
Cytat:
dzisiaj mój Tż musiał jechać z kolegą do pracy bo samochód nie chciał mu odpalić ehm u mnie jest -26 mrozu brrrr zimno.... a ze spraw ślubnych to zamówiłam próbkę zaproszenia ![]() http://allegro.pl/artrose-slub-zapro...092764308.html |
||||
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

I oczywiście musiałam Mu o tym powiedzieć, pocałowaliśmy się, przytuliliśmy i poszliśmy na stok

wiem że one są cudowne i magiczne... uczyłam się 3 dni nie umiem nic przynajmniej tak się czuje więc wasze psychiczne wsparcie zawsze się przyda 
No i postawiłam na coś klasycznego
swoje dziecko i zostawić, dziecko się ratuje!!! nie chcę tutaj oceniać tej dziewczyny, nie znam całej sprawy, ale według mnie jej egoizm był większy od miłości macierzyńskiej