![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
A ja jutro mam USG tarczycy
![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziewczyny,
w środę rano urywam się z pracy i jadę do laboratorium zrobic test ciążowy z krwi. Trzymajcie kciuki : ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
Trzymamy!!!
6 grudnia to dobra data na badanie. ![]() Dla mnie sobota to będzie dzień próby - jadę do domu i wezmę na ręce siostrzeńca... Jak mi ciężko w takich chwilach to sobie myślę, że i na mnie przyjdzie pora i będzie to największe szczęście. Tylko troszkę cierpliwości, jeszcze troszkę...... |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Agabil1 jasne ze bedziemy trzymac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
a kciuki za ciebie oczywiscie bede trzymać mocno
![]() EDIT: Mikołaju daj nam prezent na 6.12. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zadomowienie
|
koszmarny dzień przede mną. pocieszam się, że wstałam lewą nogą, ale prawda jest taka, że moje bezpodstawne rozdrażnienie spowodowane jest zbliżającą się @. do tego ten bolący brzuch, jajniki i macica
nie znajduję już tłumaczeń na ten niezmienny stan rzeczy wyć mi się chce do księżyca, serce mi pęka, tak wielką miałam nadzieję, a teraz siedzę w pustym domu i ryczę. czuję się jakbym coś traciła i nie mam na to wpływu
![]() |
#789 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Dziewczyny, dzięki serdeczne. Prawdopodobnie jeszcze dziś pojadę zrobić test, wyjdę godzinę wcześniej z pracy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
nie wierzę, że będzie następny raz, jestem zmęczona.
nie potrafię odpóścić, ale nie mam już siły. miałam tak wielką nadzieję ![]()
![]() |
#791 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj poszłam do lekarza ogólnego, ale nie do swojego. Poprosiłam o skierowanie na badania takie podstawowe i poprosiłam na bete. Oczywiscie dał mi tylko na te podstawowe, bo na bete to do ginekologa, ale powiedział, że jesli wyjdą podwyższone bodajże leukocyty-to może sugerować ciążę. Wyniki bedą jutro po 10-tej, jak uda mi się wyrwać z pracy to odbiore a jak nie to dopiero po pracy. Może wreszcie czegoś się dowiem, coś mi się rozjaśni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Kochane!Widzę, że humory nie dopisują. Ja właśnie wróciłąmz badań dziś miałam glukoze po obciążeniu po 1 godz i 2 masakra kłuli mnie 3 razy i 4 raz w palec!masakra!!!a ja tak się boję pobierania krwi normalnie ostatnio nadrabiam za 10 lat
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przecież ja czekam już 10 mcy, tj 10 mcy spędzone na oczekiwaniu, na bólu i comiesięcznym rozczarowaniu. zaczynam mieć o to pretensje do R. bo jego nigdy nie ma, wiecznie w pracy bo musi zarabiać pieniądze więcej pieniędzy żeby wybudować mi dom, ktorego ja nie chce. co ja będę robiła w tym domu?? kurze ścierał ![]() ganiała się sama ze sobą ![]() zalałam się łzami muszę od nowa makijaż zrobić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny, jakis czarny wtorek
![]() Mnie też czasem ogarnia zwątpienie, najbardziej w dniu @... Moja Pani doktor też mi powiedziała, że poważniej zaczniemy się martwić, jak za pół roku nic nie zaskoczy. Wtedy zaczniemy stosować bardziej inwazyjne metody. Kiedy zaczynam sie zastanawiać, że może ja nie mogę być mamą, mój TZ aż mało nie wykipi: "A co ty opowiadasz?!" - To jego reakcja. Wiem, że ma dobre intencje, lekarz też, ale kobiecie, która bardzo, bardzo pragnie zostać mamą każde kolejne rozczarowanie to kamień na plecy. Z czasem coraz ciężej je dźwigać...Ja też jestem niecierpliwa, to potęguje moje rozczaowanie i bezsilność. Ale moja złość nic tu nie da, nie przyspieszy. Wtedy właśnie staje mi przed oczami wizja, jak trzymam dzidzię na ręku, jak patrzę, gdy śpi...przecież musi to kiedyś nastąpić. I jakież będzie szczęście, gy nadejdzie ten dzień, jak bardzo to dziecko będzie kochane i wyjątkowe, wyczekane, wypłakane... Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Nie dostajemy do uniesienia więcej, niż damy radę unieść. Jeszcze troszkę, jeszcze chwilkę... Coś jest nie tak z tymi moimi testami owu. Dziś znów zrobiłam i znów dwie wyraźne, grube krechy, testowa intensywniejsza troszkę niz kontrolna. I co ja mam myśleć?? Może nie robię ich o właściwej porze? Bo skoro wychodzą dwie krechy, to znaczy, że test jest ok. Mogą dwa pod rząd wyjść podobnie w odstępie dwóch dni?? Dziwne to i nie wiem, co i jak...Mam mieszane uczucia, ale jest prawi środek cyklu więc i tak cały ten tydzień to starania. Za testujące dziś i jutro trzymam mocno kciuki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Trzymam za was kciuki bardzo bardzo mocno
![]() ![]()
#798 |
Zadomowienie
|
Chyba zmarnuję jeszcze jeden test i zrobię jeszce raz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zadomowienie
|
AMILAMIJA
to dziwne z tym testem. ja też mam testy owu, ale zrobiłam kiedyś tylko jeden i nie pokazała mi się na nim żada kreska, potem R wyjechał gdzieś i nie robiłam ich więcej. ale może w kolejnym cyklu zastosuję ![]()
![]() |
#800 |
Zadomowienie
|
To znaczy, że żle wykonany test lub wadliwy.
Robiłam ten drugi przed chwilą, juz nie z porannego (=stężonego) moczu. I wynik taki sam. Są dwie wyraźne kreski. Kreska T (testowa) ciemniejsza od drugiej kreski C (kontrolnej). No i możliwe, że czas owu, bo cos mi dziś prawa strona daje popalić...No nic, trzeba z TZ-em pogadać ![]() Tak sobie pomyślałam, że jakiś deficyt fasolek. Staraczek przybywa, a fasolek nie. Może już wkrótce coś sie przełamie? Dwa testy na horyzoncie ![]() Przydałoby się troszke optymizmu w naszym wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zadomowienie
|
nie bij! wytłumacz!! ![]() kawki mi się chce. ide se zrobić AMILAMIJA dziewczyny rację mają
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
oglądam teraz na TVN24 jak wyciągają samochód tych policjantów co zaginęli w piątek
aż mnie ciarki przechodzą brr..
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
dzis taki smutny dzień, i tu tak jakoś smutno się zrobiło ,dziewczyny nie załamujmy się ,wiem że jest ciężko ale musimy sobie jakoś radzić.
AMILAMIJA jeżeli czujesz ze cię boli jajnik to może faktycznie dziś jest ten dzień i trzeba działać ![]() ![]() ![]() Mnie też nadal bolą jajniki, dzień i noc czuje jak mi się coś tam przewraca kłuje i wszystko po kolei, a gdzie tam jeszcze dwa miesiące Musimy sobie poszukać jakiegoś zajęcia ,żeby chociaż na chwilke nie myśleć o tym ,ja ide robić objadek bo mąż z pracy za godzinkę przyjdzie , a pózniej to nie wiem...
![]() ![]() ![]() ![]()
#809 |
Zakorzenienie
|
a u mnie 17 dc a owu ani widu ani słychu
![]() Dzis porobiłam badanka jutro bede miała wyniki, może coś się wyjaśni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.