|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!
o jaa, co za historia
|
|
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
A mnie zastanawia, że w tym wszystkim nie ma mowy o rodzicach matki dziecka. Tylko , że do nich szła i tyle.
|
|
|
|
#933 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie co? Jestem przerażona i w szoku... Matka Madzi zeznała, że dziecko wyślizgnęło się jej z rąk i uderzyło główką w próg, a ona stwierdziła zgon. Jestem w szoku, że nie zawiadomiła karetki, że po prostu ją gdzieś... ukryła. To okropne. Zupełnie nie mam pojecia co nią kierowało.
|
|
|
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
Wywiad z Rutkowskim
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/od-p...wiadomosc.html |
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nic już tak nie denerwuję, jak wypowiedzi psychologów, szukających usprawiedliwień dla tej kobiety i obchodzenie się z nią jak z jajkiem. Absurd, absurd, absurd. |
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam się zastanwiać, że dziecko zostało sprzedane.. A matka jest w szoku i pod wpływem emocji i presji, podała Rutkowskiemu wersję o śmierci. Ale czemu nie ma ciała we wskazanym miejscu? Albo go tam w ogóle nie było, albo ktoś je zabrał (ojciec?)
|
|
|
|
#938 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie im więcej informacji tym sprawa bardziej zagmatwana. Nie zdziwiłabym się, gdyby okazało się, że jednak dziecko żyje. Być może jest tak jak pisała któraś wizażanka, że to wyznanie to element prowokacji przeciwko porywaczom. Choć pewnie chce w to wierzyć, bo w to, że można potraktować swoje dziecko tak jak rzekomo potraktowała je ta matka nie mogę uwierzyć nadal.
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarz mówił, że matka miała rane na głowie, więc ktoś ją musiał walnąć no chyba, że sama się trzepła, ale to wtedy wychodzi na to, że to było zaplanowane. Takie moje zdanie.
|
#940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
skazana_na_bluesa zgadzam się z tobą w zupełności Po pierwsze dla mnie kwestia Rutkowskiego: no ludzie, gdzie to się dzieje, że człowiek, który doszedł do prawdy i wie co się stało, dzwoni po wszystkich możliwych telewizjach, stacjach, a potem informuje policje, a nawet wpierw powinien zawiadomić policję, odczekać z 2 dni, aby policja mogła ustalić co i jak, a nie pierwsze co to telewizje, jak dla mnie facet zrobił sobie darmową reklamę na takim nieszczęściu ![]() Po drugie dla mnie matka jest mało wiarygodna, tak kłamać w żywe oczy wszystkim ludziom, bo nie oszukujmy się na wszystkich portalach każdy w znaczny sposób przejął się losem tej małej, a ona zamiast powiedzieć prawdę tak kłamała. Jak dla mnie nawet ta historia o przypadkowej śmierci małej jest mocno naciągana, przecież każdej z nas gdyby coś stało się z dzieckiem, wypadło, uderzyło, leciałybyśmy po pomoc, nawet w największej panice, a ona co dziecko jej upadło, zawinęła i wyniosła kilka kilometrów od domu, i tak sobie zostawiła małą pod drzewem. Człowiekowi w takich chwilach może być w takim stresie, ale stara się wzywać pomocy. Powiem na przykładzie jaki u mnie był, mój brat, też maleńki miał 1,5 roku, i w czasie jazdy samochodem przestał oddychać, to pierwsze co mimo, że byli w takim szoku, jechali do szpitala, nie wyrzucili go nigdzie po drodze, bo się bali, że ich ktoś oskarży, człowiek stara się ratować, nawet kosztem swojego życia. Po trzecie trzeba czekać aż policja rozwiąże tą sprawę, przecież były głosy na samym początku, że matkę podejrzewają, może policja chciała wyciszenia sprawy, żeby zobaczyć czy matka się zdradzi. Pamiętajmy że to jest jednak policja, oni nie raz byli przy podobnych sprawach. Nie mogą za każda pierdółką latać do telewizji. W takim przypadku potrzebna jest rozwaga i spokój. Może będziecie się śmiać, ale wolałabym, żeby prawda okazało się, że oni Madzie sprzedali, a wszystko upozorowali, a teraz z niej zrobią chorą, chciałabym w to wierzyć, bo dla mnie nie sprawiedliwe jest, że niewinne dzieci płacą najwyższą cenę za głupotę rodziców.
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2012-02-03 o 12:46 |
|
|
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
O 13.00 będzie konferencja z Rutkowskim i dziadkami.
|
|
|
|
#942 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie dowiedziałam się o nowych zeznaniach matki... Daleka jestem od wieszania na niej psów, ale po tym wszystkim, po tej konferencji, po tak wielu sprzecznych działaniach, zastanawiam się, czy ona jest w pełni poczytalna... Bo trudno mi uwierzyć, że przeciętny człowiek mógłby się tak zachować i : albo grać z zimną krwią swoje przedstawienie przed całą Polską, albo wymyślać coraz to nowe sensacje... Sam wypadek - jeśli do niego doszło - tutaj staram się zrozumieć matkę Madzi, była w szoku, itp. być może zaszczuta przez rodzinę męża, (ale to tylko moje insynuacje) i załamała się. Ja próbuję to ogarnąć. Tylko w głowie mi się nie mieści, jak można z takim wyrachowaniem potem odstawiać szopkę - o ile ostatnie zeznania są prawdziwe...?
|
|
|
|
#943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
zaczynam się zastanawiać, dlaczego przesłuchanie widoczne na nagraniu było zrobione poza komendą, okrakiem na podłodze i w kurtce. Rutkowski obejmując Katarzynę W. też przekroczyłby jakieś granice między klientem a sobą. Może to też element gry ?
|
|
|
|
#945 |
|
Komplikatorka
|
Cyt:
"A ojciec Magdy, jak zareagował na tę prawdę? Może znał ją wcześniej? Nie, nie wiedział wcześniej jaka jest prawda. Kiedy ją usłyszał był załamany. Płakał. W jednej chwili stracił dwie bliskie sobie osoby – córkę i żonę." Też tak myślę.
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
http://www.polskatimes.pl/artykul/50...wana,id,t.html
Słowa Jackowskiego
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie, co ta sprawa jest tak dziwna i niespójna, że zastanawiam się podobnie jak wizazanki czy to sensacyjne nowe zenzanie o porzuceniu dziecka również nie jest wymyślone...
|
|
|
|
#948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
będzie można ją gdzieś w internecie obejrzeć?
|
#952 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba że ktoś ją śledził, ktoś zupełnie niezwiązany ze sprawą - widział całe zajście i tak dalej. Ale w takiej sytuacji dzwoni się na policję, a nie wymierza własnoręcznie karę.
|
#955 |
|
Konto usunięte
|
Coś czuję że to jednak nie koniec ale dopiero początek.
|
|
|
|
#956 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co jest najgorsze - to, że jeśli za jakiś czas NAPRAWDĘ dojdzie do porwania malutkiego dziecka, to już ludzie będą sceptyczni, nie będą wierzyć, angazować się itp.
|
|
|
|
#958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wszystko wskazuje na zabójstwo i udział ojca i żeby tego się domyślać nie trzeba być jasnowidzem. Jakby to powiedzial wczoraj rano to szacun, a dzisiaj to on sobie może gadać... |
|
|
|
|
#959 |
|
Konto usunięte
|
Poza komendą przesłuchanie bo on nie jest policjantem a własnej komendy nie ma. Przesłuchanie odbyło się w hotelu.
Czemu ją objął ramieniem to nie wiem. |
|
|
|
#960 |
|
Wtajemniczenie
|
Na TVP info emitują konferencje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

13.03.2008