|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!
Cytat:
Tak na dobra sprawę nic jeszcze nie jest wiadome. Nie ma jeszcze wyroku, zwłok itp. Ja bym raczej przyhamowała z takimi jednoznacznymi wnioskami, ponieważ życie lubi zaskakiwać. |
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo wszystko mam nadzieję, że ojciec nie jest jednak w to zamieszany. To by już było na prawdę straszne, gdyby oboje byli za to odpowiedzialni i oboje tak perfidnie szli w zaparte. Chciałabym, żeby to nie była tak całkowicie zła rodzina.
Chociaż dużo poszlak wskazuje na niego, ale mam nadzieję, że nie okażą się prawdziwe. Chyba że... Może mąż pomagał matce wynieść wózek, kiedy dziecko było żywe, a matka je zabiła/porzuciła poza domem? Albo mąż był pod wpływem alkoholu i nie zauważył niczego dziwnego z tym dzieckiem w wózku, a nie chce nić mówić dziennikarzom o tym, czy był trzeźwy czy nie żeby nie posypały się oskarżenia o rodzica-alkoholika? Tyle już o tym czytam dzisiaj, że sama zaczynam wymyślać różne hipotezy
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla jej obrony w sensie, żeby nie było takiej nagonki na nich, tak ja to zrozumiałam.
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
nawet gdyby nie sprzątała w domu od 10 dni to po co by mieli drugi raz uzyskiwać profil DNA dziecka ?
|
|
|
|
#1055 |
|
Wtajemniczenie
|
A teraz mówi o konfrontacji z osobami, które widziały jak się położyła. Skąd w takim razie obrażenia jak po upadku? Kiedy je zrobiła? Nie widziała, że ktos ja widzi?
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Rutkowski mówi o tej ZWIERZYNIE, to mam wrażenie, że żyjemy na Arktyce gdzie grasują niedźwiedzie polarne. Psy czy inne małe zwierzęta, nie "pożarłyby" (tak określił to Rutkowski) całego dziecka nie pozostawiając żadnych śladów!
|
#1057 | |
|
Moderator
|
Cytat:
A matka w głowie snuje jak zabić dziecko (lub siebie) a przy dziecku wykonuje czynności jak robot (ale karmi, przewija, bawi się ... - z boku może wyglądać dość normalnie) Niedawno było kobiecie która do 2 lat dziecka miała depresję poporodową (dopiero jak pomogli lekarze to jej przeszło - a jesli by nie pomogli to nie wiadomo jak długo by to trwało) A skoro piszecie że matka czasem zostawiała małą u rodziców i się nie interesowała to może właśnie chorowała na depresję poporodową ...
|
|
|
#1058 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1059 |
|
Zadomowienie
|
Zdaniem Rutkowskiego dziecko było wielkości trzech ogórków, więc mogło zostać pożarte.
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
ale ten spokój ojca Madzi... albo jest cholernie silny, albo.....
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- on sam jest ogórek, niech sie puknie w głowe
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytaj się mnie a ja Ciebie.
|
|
#1062 |
|
Wtajemniczenie
|
O co chodzi z tym, że chodziła i szukała miejsca ukrycia dziecka? robiła to przed zgłoszeniem porwania czy po?
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
czegoś nie rozumiem - ojciec ponoć nie jest zamieszany w sprawę, ale jakim cudem znosił nieżywe już dziecko ze schodów, w dodatku domniemywam że był wtedy w domu? to co nie widział co się stało? nie widział roztrzęsionej matki? NIE OGARNIAM.
Poza tym ojciec również nie podejrzewał że winna jest matka? W takim razie pięknie grała, nie tylko przed mediami, ale także przed najbliższą rodziną. No chyba, że rodzina wiedziała. Zdziwiła mnie również reakcja Rutkowskiego na pytanie o udział ojca w tym wszystkim, na pytanie dziennikarki o słowa ojca który opowiadał w 'uwadze' że znosił małą ze schodów, powiedział że możliwe że ojciec chciał bronić matkę, i dlatego tak mówił, czyli co - jednak wiedział? Dla mnie ojciec również jest w to zamieszany, i dziwi mnie że Rutkowski jest taki pewny za jego niewinność. |
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Co mnie zastanawia:
- kwestia znoszenia wózka z dzieckiem przez ojca - sprawa domniemanego porywacza, którego podobno widywali w okolicy dziadkowie Madzi - WTF?! - Rutkowski miesza się przy pewnych faktach, strasznie kombinuje Co do tej depresji poporodowej - ja oglądałam profil Bartłomieja W. na NK i co zauważyłam - podkreślam, że są to tylko moje luźne obserwacje - ma on tam zdjęcia ze swoją żoną, ale wnioskuję, że są to zdjęcia zrobione przed porodem. Na tych zdjęciach Katarzyna W. wygląda całkiem inaczej, jest wyraźnie grubsza, uśmiechnięta, no wg mnie całkiem inny człowiek. W jej obecnym wyglądzie widać, że poród i wychowanie dziecka odcisnęły na niej jakieś piętno, jest wyraźnie szczuplejsza, wygląda gorzej.. może gorszy stan fizyczny odzwierciedlał także jej niezbyt dobry stan psychiczny..? |
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Źle się wyraziłam ale może byłyby ślady krwi etc., cokolwiek. |
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te ogórki mnie rozwaliły. Wzdłuż czy wszerz dziecko jest wielkości trzech ogórków?
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Konto usunięte
|
Bywa, że rodzina bagatelizuje objawy depresji, myśla, że matce się w d... poprzewracało i przesadza, że co to za problem zająć się dzieckiem...
|
|
|
|
#1068 |
|
Raczkowanie
|
Czy wy naprawde myslicie, ze policjanci sa tak glupi i nie sprawdzają tych oczywistych i mniej oczywistych rzeczy? Skąd wiecie co jest w papierach i co ustalili?
![]() Media i Rutkowski chcą zrobić sensacje, im bardziej szokujące i nieścisłe okolicznosci tym lepiej dla nich. Grunt to zrobic sensacje, a ze zniszczy sie wszystko wokół to juz nie ma znaczenia. I wlasnie w takich sytuacjach widać, ze policja NIE powinna dzielić sie etapami śledztwa. Powinna ogłosić problem i koncowy efekt, nic pomiędzy. Faktem jest, ze dopóki nie ma dowodów nie ma winnego. |
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
DLa mnie teraz już wszystko jest tak niejasne i nieścisłe, że zanim to wyjaśnią miną co najmniej tygodnie. Dziecko po kąpieli w kocyku? To chyba było już ubrane, chyba nagiego w sam kocyk nie zawinęła, od tego jest ręcznik
Do tego uderzenie ojca, chęć pójścia do kina, wcześniejsze zostawianie dziecka- gdyby nawet był to nieszczęśliwy wypadek (i gdyby była w szoku zostawiając dziecko pod drzewem, wymyslając porwanie) to chyba prywatnie, bez obecności policji czy mediów by to przeżywała czy to porwanie (jeśli by sobie to wmówiła) czy ogólnie śmierć dziecka, a ona chciała IŚĆ DO KINA? Albo ona jest chora psychicznie albo pozbawiona zupełnie skrupułów,uczuć,emocji i z premedytacja zabiła dziecko. Na pewno ktoś jeszcze jest w to zamieszany, nie wykluczam także, że dziecko mogło umrzeć wcześniej niż wyszła sprawa porwania. Co do smrodu o ktorym mówił Rutkowski- albo dziecko w stanie rozkładu zostało tam już przyniesione, potem współwinny je zabrał (ze strachu), ewentualnie zwierzęta miały swój udział, albo powiedział to tylko żeby zrobić większy szum w mediach ![]() Ogólnie jak tylko usłyszałam o sprawie,pierwsze co pomyślałam to to, że rodzice są w to zamieszani i podejrzewałam sfingowanie porwania dla wyłudzenia nagrody czy coś takiego, potem, że któreś z rodziców dziecku coś zrobiło, ale pomyślałam, że nei wyglądają na superprzebiegłych ludzi, żeby przez tyle dni oszukiwać policję,psychologów,ludzi ... |
|
|
|
#1070 |
|
Konto usunięte
|
Intrygujące co zrobiła z ciałem, ale jeśli by zakopała dziecko to szła z wózkiem i łopatą?
|
|
|
|
#1071 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Po tej konferencji to mam taka minę:
![]() Kino na odstresowanie?! WTF w ogóle. Odstresować to ja się mogę, bo mam ciężką sesję i sobie dzisiaj SPA zrobiłam i jestem odstresowana. Jak można mówić o pójściu do kina w ramach ODSTRESOWANIA kiedy Twoje dziecko nie żyje, a Ty wyrzuciłaś je jak jakiegoś śmiecia w krzakach? Uderzyła Bartka drzwiami, rozcięła mu głowę - ładnie, ładnie.. Wybiegła z płaczem, bo R. powiedział, że porywacze byli dobrzy dla pewnego dziecka - no i? Chodziło o to, że lepsi byliby porywacze niż ona sama? R. typuje bliską osobę zamieszaną w to, ale nie Bartka. To kto? Rodzice? Teściowie? Bartek moim zdaniem kręci, ale R. jakoś się tym nie przejmuje - czemu? Nie wiem, dla mnie wcale nic nie jest teraz bardziej zrozumiałe niż wcześniej. Wciąż zastanawiam się, czy dziecko nie zostało sprzedane. |
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do tego fragmentu z gazeta.pl (nie mogę obejrzeć konferencji,bo jestem w pracy, odświeżam strony na bieżąco):
Cytat:
Tak się skłąda, że w 2010 roku śledziłam na bieżąco sprawę zaginięcia Iwony Wieczorek i udzielałam się w wątkach na Wizażu. Wtedy też była mowa o stacjach BTS itp. no i to wcale nie jest takie hop siup i wcale nie tak łatwo ustalić dokładną trasę, tym bardziej że matka Madzi poruszała się na przestrzeni TYLKo 3km! |
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie mam wrażenie. Wcale bym się nie zdziwiła gdyby matka chorowała na depresję poporodową. |
|
|
|
|
#1075 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ja dobrze zrozumiałam, że nie została poinformowana o nagrywaniu? Czy źle usłyszałam?
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry, ale nie mogę znieść tego Rutkowskiego
|
|
#1077 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdyby zwierzeta dobralyby sie do ciala to chyba kurtka by nie przypominala pakunku tylko bylaby rozwleczona? A przeciez podobno jak ja znalezli to podejzewali, ze jest w niej cialo...
No i jak ja miala zakopac bez lopaty w zimie? |
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
ale kretyn...
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem ona pewnie zrobila krzywde dziecku, teraz klamie ze jej sie wyslizgnelo po kapieli, ja w to nie wierze !
Ogrom tych poszukiwan telewizja nie oddaje, to mi sie dzieje praktycznie pod domem, to jest straszne
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

No i mówi, że dziecko zsiniało jak upadło, człowiek sinieje jak się dusi, nie po upadku...
ale wszystko wyjdzie na sekcji...
13.03.2008

+ korekcja powiek górnych