Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz III - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-03, 18:56   #1441
ewka5891
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz III

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
Hej Kochane jestem już po badaniu połówkowym
Mały waży 259g i jest nadal chłopczykiem jak to lekarz określił z dużym przyrodzeniemWiercił się i kopał na wszystkie strony i ja i lekarz czuliśmy kopniaki chyba się wkurzył że ktoś go podglądawg usg 19t2dc,wszystko jest wporządku mały się fajnie rozwija niesamowity widok jest już taki duży machał rączkamijuż tesknie żeby go znowu zobaczyć!!!to z dobrych wieści a z mniej dobrych mały ma torbiel,lekarz powiedział że może się pojawić w tym okresie ciąży i powinna zniknąć ok 30tc. 3marca mam kontrole i wierze że wszystko będzie dobrze,mówił też że niektóre kobiety mają to w każdej ciąży taka ich uroda,w każdym razie jestem dobrej myśli bo wszystko inne u maluszka ma prawidłowy rozwójacha szyjka super,łożysko też i płyn owodniowy prawidłowo
Lece was nadrabiać
cieszę się fajnie, ze mogłaś zobaczyć swoje dzieciątko

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

ogolnie to nadal boli mnie głowa, teraz nawet mocniej, przez to chyba nerwowa sie cos zrobilam, albo taki dzien dziwny... nie moge sie na niczym skupić

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 18:56   #1442
phdwao
Zakorzenienie

muminku gratulacje, super wieści

torbiela sie nie martw, ja tez mam w okolicach jajnika i to od kilku lat
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 18:57   #1443
mrowka88
Raczkowanie

Pumas, mówisz o mleczarni na Kazimierzu? Ja się zachwyciłam lemoniadą w Prowincji. Ale w takim razie mleczarnię też przetestuję

01.02.2011 inż

Edytowane przez mrowka88
Czas edycji: 2012-02-03 o 18:58
mrowka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 19:02   #1444
pumas
Zakorzenienie

Mrówka, tak Zatem i ja spróbuję Twoją lokalizację
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 19:02   #1445
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj dojadlam lody piernikowe
A ciuszki faktycznie sliczne
czesc dziewczyny! nie bylo mnie dwa dni i to wszystko jest nie do nadrobienia! nie macie litosci

Paula-skąd lody piernikowe?
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 19:13   #1446
kejtigda
Wtajemniczenie

Jak są tu jakieś mamy z 3miasta to chętnie wskażę moje ulubione lokalizacje kulinarne
Stary 2012-02-03, 19:14   #1447
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość
prince_polo

a jak myslisz mozna w ciazy robic pasemka ?
nic dzidzi nie zaszkodzi?
mi sie wydaje ze nie bo nawet ta fryzjerka do ktorej chodzi moja mama no i ja raz do roku praktycznie do konca ciazy pracowala w zakladzie robila wlosy babka i sobie
Moja dobra znajoma jest fryzjerka i ja sama ide do niej niedlguo bo juz mam taki odrost ze wstyd. Aale poprosilam o farbe bez amoniaku.

Cytat:
Napisane przez mrowka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nadrobić Was to duuuuże wyzwanie Mnie wczoraj nie było a dzisiaj co ja pacze? Miliard stron do nadrobienia

Byłam wczoraj u ginki na wizycie. Wszystko jest w porządku, wyniki badań super i podejrzałam naszą Okruszkę na USG ...ma dopiero 3 cm ale już jest piękna! Jest trochę mniejsza niż dzieci w jej wieku, ale lekarz mnie uspokoił mówiąc, że każda ciąża przebiega inaczej a dzieciaczki rosną w swoim tempie. Czy któraś z Was również tak miała, że USG wykazywało ciążę o tydzień młodszą niż OM?

[
ttttttaaak! ja tak mam! i teraz kiedy rodzimy?
Stary 2012-02-03, 19:16   #1448
depoison
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Kupujecie juz mebelki i wyprawkę???????????? Ja jeszcze nie i pewnie długo nie... jakieś ciuszki to pewnie kupię, ale żeby meble, to pewnie dopiero koło czerwca
I tak, i nie - z ubranek mam już w zasadzie wszystko (na pierwsze miesiące), mam też dwie butelki, dwa kocyki i kilka książeczek (te książeczki to najbardziej potrzebne...). To z rzeczy, które sama kupiłam.
Dostałam () świetną matę edukacyjną i łóżeczko z jakimś super-wypasionym i nieużywanym (bo koleżanki mała właściwie od urodzenia spała w łożu małżeńskim ) materacykiem. Aha, i leżaczek.

Wózek, fotelik do auta, kosmetyki, wanienkę, przewijak i tego typu rzeczy mam zamiar kupować jakoś w 7-8 miesiącu

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 19:23   #1449
ivoncia16
Wtajemniczenie

kejtigda

moj tezet tez ma 22 lata
a Ty ile jesli mozna wiedziec?
Który Los rzucił nam... "

Nasza Księżniczka !
ivoncia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 19:25   #1450
mrowka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość

ttttttaaak! ja tak mam! i teraz kiedy rodzimy?
Moja ginka powiedziała, że jeszcze się to wszystko może wyrównać, z resztą dziewczyny już tu pisały, że też miały podobne sytuacje a zdarza się też tak, że dzieciątko nadrabia zaległości a nawet wyprzedza termin na kolejnych USG. Tak więc ja na razie wierzę terminowi który mam wyliczony z OM, ale jestem elastyczna Zobaczymy co będzie dalej

01.02.2011 inż
mrowka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 19:33   #1451
anna99302
Zadomowienie

O ja czytam o Waszych tostach i pizzach i zaraz padnę ... a ja nie mogę sera żóltego bo mam po nim okropną zgagę....:P
Stary 2012-02-03, 19:34   #1452
kejtigda
Wtajemniczenie

Cytat:
kejtigda

moj tezet tez ma 22 lata
a Ty ile jesli mozna wiedziec?
Ja w sumie 23 więc nie duza roznica, ale zwykle wychodzilam z zalozenia że TŻ powinien byc starszy w grudniu bede miala 24
Stary 2012-02-03, 19:35   #1453
anna99302
Zadomowienie

@ Paula SHIN Kiedy masz USg genetyczne?
Stary 2012-02-03, 19:47   #1454
nicki86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
A profil..tak sobie parę przeglądałam i tak nagle Twój mi wyskoczył taki ciemny, stąd ta pierwsza myśl o mroczności
ah faktycznie, kiedys przy nim modziłam... ja nawet tam nie zaglądam
Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
Możecie coś polecić na suchą skórę?
ja tez sucha jestem, na razie ratuje sie palmersem na rozstepy tez niezle nawilza, a zapach smierdzi ale dlugo sie nie utrzymuje... no i jeszcze niezłe są te olejki do kąpieli oilatum, mam w planach zakup.
Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Słyszałyście o tej półrocznej Madzi? Okazało się, że matka ukryła jej zwłoki
przerażające....
Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
brrr ale zimno ale dziś podwoziłam męża więc wyskrobał mi auto tylko że wczoraj na mieście coś mi zaczęło się psuć i dziś rano znowu pogłupiało
nam dzisiaj niezapalilo pierwszy raz przez ten mroz... brrr...
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Może jakiś spadek się trafi
Raczej liczyłam na to że mój mąż znajdzie jakąś normalną pracę z przyzwoitą płacą. hmmm bogatych to ja w rodzinie za bardzo nie mam to nawet nie mam kogo usmiercic
Cytat:
Olśniło mnie wtedy że do każdego naszego ubrania doszyję z przodu kieszonki, żeby dzidziuś dużo widział i mógł poznawać świat

Cytat:
mały ma torbiel
gratuluje niuńka ze taki duży i zdrowy a ten torbiel na co wplywa
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
a ja na połówkowe umówiłam się dopiero na... 22 tydzień ciąży. hmm, może to ciut za późno, może powinnam próbować przełożyć /
ja tez jestem umówiona na 22tydzień, bo tak mi gin kazała ze najlepiej.
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Tak chciałam dziewczynkę. Kto wie, może to jednak córcia?? Chyba zacznę więcej jeść tych słodyczy
ja zaczelam przez meza bo michałki białe kupuje i przez Was dzisiaj paczka wciagnełam bo ochote mi narobilyscie
Cytat:
a dekoloryzaci u fryzjera raczej w czasie ciazy nie mozna zrobic co?
może pasemkami zejdz u fryzjera do blondu stopniowo to ani nie zaszkodzi dzidzi ani drastycznie Twoim włosom?

Ale sie naczytałam... zaraz wylacze kapawejde ok 23 i znow bede siedziala i czytala do 1 ale chociaz jutro wstawac nie trzeba

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

ah przypomniało mi się apropo wcinania sie rodziny do nadawania imion... moja mama chciała nadać imię córce Marta, miała 3 córki i przez wcinanie sie osób trzecich żadna sie tak nie nazywa. Mnie w sumie tez nazwała moja babcia, rzuciła hasło że może Kasia, a mój brat wówczas 7 letni podłapał i zostało. Mojej mamie imie dla chlopaka sie nie podoba, choc nie powiedziała tego wprost, ale ja bedzie synek bedzie musiała sie przyzwyczaić, teściowa przyjeła optymistycznie z imieniem dla dziewczyni jeszcze sie nie zdradzamy bo sami do konca nie wiemy. Ukłuło mnie to tylko to jak teściowa z góry założyła że chrzestną będzie mojego męża siostra, nic nie mówiłam ale się rozczarują bo chrzestną dla mojego pierwszego dziecka będzie moja siostra, która od początku cieszy się ze mną z dzidzi, oddaje mi wszystkie sprzety i ubranka po swoich dzieciach, zapisuje mnie do learzy a jak na poczatku były problemy z łożyskiem to się modliła za mojego dzieciaczka, sprawa przesądzona tylko za groma nie mam pomysłu na chrzestneo
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 19:52   #1455
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Ja w sumie 23 więc nie duza roznica, ale zwykle wychodzilam z zalozenia że TŻ powinien byc starszy w grudniu bede miala 24
To dokładnie tak samo jak ja A z którego grudnia jesteś? Ja 18ty

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 19:53   #1456
anna99302
Zadomowienie

Ogladacie Uwage? ta kobieta jest nienormalna.
Mówią, ze niemozliwym jest aby upadek z takiej wysokości spowodował od razu zgon u dziecka

Edytowane przez anna99302
Czas edycji: 2012-02-03 o 19:56
Stary 2012-02-03, 19:55   #1457
Mandragorrka
Zakorzenienie

Upiekłam chlebek i będę jeść ciepły z masłem

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Oj tam, oj tam, ja zjadłam dziś tylko 3 małe kanapki i wypiłam kakao...
Chyba w ciągu ostatniej godziny...

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Kupujecie juz mebelki i wyprawkę???????????? Ja jeszcze nie i pewnie długo nie... jakieś ciuszki to pewnie kupię, ale żeby meble, to pewnie dopiero koło czerwca
My jeszcze nic nie kupujemy Pewnie dopiero na przełomie maja i czerwca weźmiemy się za to. Wcześniej będą buszować po necie w poszukiwaniu inspiracji zakupowych.

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość

ogolnie to nadal boli mnie głowa, teraz nawet mocniej, przez to chyba nerwowa sie cos zrobilam, albo taki dzien dziwny... nie moge sie na niczym skupić

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 19:58   #1458
nicki86
Zadomowienie

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...13579979_n.jpg
Stary 2012-02-03, 20:04   #1459
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
ah przypomniało mi się apropo wcinania sie rodziny do nadawania imion... moja mama chciała nadać imię córce Marta, miała 3 córki i przez wcinanie sie osób trzecich żadna sie tak nie nazywa. Mnie w sumie tez nazwała moja babcia, rzuciła hasło że może Kasia, a mój brat wówczas 7 letni podłapał i zostało. Mojej mamie imie dla chlopaka sie nie podoba, choc nie powiedziała tego wprost, ale ja bedzie synek bedzie musiała sie przyzwyczaić, teściowa przyjeła optymistycznie z imieniem dla dziewczyni jeszcze sie nie zdradzamy bo sami do konca nie wiemy. Ukłuło mnie to tylko to jak teściowa z góry założyła że chrzestną będzie mojego męża siostra, nic nie mówiłam ale się rozczarują bo chrzestną dla mojego pierwszego dziecka będzie moja siostra, która od początku cieszy się ze mną z dzidzi, oddaje mi wszystkie sprzety i ubranka po swoich dzieciach, zapisuje mnie do learzy a jak na poczatku były problemy z łożyskiem to się modliła za mojego dzieciaczka, sprawa przesądzona tylko za groma nie mam pomysłu na chrzestneo
My z chrzestnymi też mieliśmy problem.
Byłam pewna, że dla pierwszego dziecka chrzestnym będzie mój brat, ale on już ma dwoje chrześniaków i nie chciał trzeciego. Więc chrzestnymi Dorotki została moja kuzynka i brat tż.
Po przeanalizowaniu najbliższej rodziny okazało się, że tak naprawdę mało kto nadaje się do takiej roli-w ogóle nie chodzi nam o pieniądze tylko o to, żeby rola chrzestnych była sprawowana zgodnie z nauką Kościoła. A niestety u mnie w rodzinie prawie wszyscy kuzynowie żyją bez ślubu, albo w ogóle Kościół omijają szerokim łukiem... trochę lepiej jest w rodzinie tż.
Jak mój brat był u nas w listopadzie to pogadałam z nim tak od serca i w końcu zgodził się być chrzestnym dla naszego malucha A że jest po teologii to wiem, że pod względem duchowym pomoże nam wychować dziecko A na chrzestną poprosimy jedną z kuzynek męża.
Za to dla trzeciego dziecka już naprawdę nie mamy pomysłów

I jeszcze jedna rzecz-pewnie siostra tż która też mieszka w Edynburgu myśli, że zostanie chrzestną. Ale na pewno się tak nie stanie. I wiem, że rodzina tż nie będzie nam z tego powodu robić wyrzutów. Tylko ona się chyba mocno zdziwi, ale trudno-w końcu to nasze dziecko i nasz wybór.

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Czy któraś z Was również tak miała, że USG wykazywało ciążę o tydzień młodszą niż OM?
U mnie tak wyszło. Wg OM na usg byłam 14t0d, a wg usg wyszło 13t1d.

Edytowane przez hanjah
Czas edycji: 2012-02-03 o 20:02
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:06   #1460
Alexandraaa88
Raczkowanie

Cytat:
Ja w takich chwilach zawsze mowie, ze nie ma co sie denerwowac.
Chca - niech wybieraja.
Moja mama w obu ciazach chciala wybierac imiona. Dla dziewczynki koniecznie chce imie po mojej babci. Mojemu bratu tez mowila. Dla chlopca miala jakies swoje.
I dobrze.
Ja przytakuje, usmiecham sie. Ale zrobie jak bede chciala. Dziecko sie pojawi, nawet jak sie chwile poobraza, to przeciez za moment podleci do dziecka i wyprzytula, imie zaakceptuje, bo nie bedzie miala innego wyjscia
Po co psuc sobie nerwy
Zgadzam się Moja mama też mi już truje o tym, że mam nazwać dziecko po jej rodzicach ale ja nie mam zamiaru jej słuchać

Cytat:
Ja lubie likiery
Rum, Absynt (ten prawdziwy), Amaretto
Lepiej sie ucisze.

Aaaaa i lubie adwokat. Ale taki domowy. Z kupnych tylko Gdanski.
Ale mi smaka narobiłaś

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
No właśnie ciekawe kto jeszcze. Bo biegli ocenili ,że ona została uderzona czymś w głowe o ile dobrze pamiętam??
Tak mówili, że dostała tępym narzędiem w tył glowy lub została kopnięta kolanem (!!!) lub butem.

Cytat:
Niby ma rane na glowie
Na pewno sama tego nie zrobila...
W wywiadzie Rutkowski powiedzial:
"A ojciec Magdy, jak zareagował na tę prawdę? Może znał ją wcześniej?

Nie, nie wiedział wcześniej jaka jest prawda. Kiedy ją usłyszał był załamany. Płakał. W jednej chwili stracił dwie bliskie sobie osoby – córkę i żonę."
Tylko pytanie czy ojciec dziecka nie udawal...
Oni wszyscy coś kręcą... Niby ona twierdzi, że on nie miał z tym nic wspólnego ale jest już wersja, że ktoś jej pomagał.

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Chyba 22 lata ma,ale pewna nie jestem.
Ona chyba faktycznie myslała,że uda jej się uniknąć kary i że sprawa się nie wyjaśni
Gorzej jak tego dziecka nie znajdą... Wtedy może jej się udać uniknać odpowiedzialności...

Właśnie teraz w Uwadze mówili o tej sprawie. Pokazali fragment rozmowy z teściową... Jak widać nie mają ze sobą najlepszych relacji. Na koniec teściowa stwierdziła, że to napewno matka skrzywdziła Magdę.
Stary 2012-02-03, 20:07   #1461
nicki86
Zadomowienie

hanjah, my szukamy wg tych samych kryteriów, ale z facetów nikt sie nie nadaje... ani z rodziny, ani bliskich znajomych.. a słyszała któraś z Was np. czy chrzestnym może być dziadek dziecka? ostatnio mąż się mnie pytał... choć to też nie jest dla mnie wyjście
Stary 2012-02-03, 20:11   #1462
Mandragorrka
Zakorzenienie

A gdzie druga część obrazka? Ta z męskimi jajami

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:14   #1463
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
hanjah, my szukamy wg tych samych kryteriów, ale z facetów nikt sie nie nadaje... ani z rodziny, ani bliskich znajomych.. a słyszała któraś z Was np. czy chrzestnym może być dziadek dziecka? ostatnio mąż się mnie pytał... choć to też nie jest dla mnie wyjście
Mój mąż mówi że nie ma przeciwwskazań-chrzestnym może być każda osoba, która jest ochrzczona i bierzmowana.
Tylko tak się utarło, żeby to było rodzeństwo rodziców, albo w ogóle ktoś młodszy.
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:23   #1464
depoison
Zadomowienie

Cytat:
chyba nie powinno być problemu, moim chrzestnym był brat prababki - i przeszło
/co lepsze - dożył mojej dorosłości, bo zmarł mając 102 lata/

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:26   #1465
agunia82
Zakorzenienie

No to melduję, że zdecydowaliśmy się nie mieszkanko, to co wczoraj oglądaliśmy w niedzielę będziemy dogrywać szczegóły i chyba nam z ceny jeszcze zejdą więc już ogólnie fajowo

Z innych pozytywnych wieści, dzisiaj psiur jak mi położył głowę na brzuchu, to dzieciak mu kopniakami odpowiedział hihi. śmieszne to było, pies co prawda nie miał prawa tego poczuć, ale ja czułam

No a teraz może was nadrobię...

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:35   #1466
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Pamiętacie, jak skarżyłam się wam na koszmarny nieżyt nosa? No więc przedstawiłam dziś sprawę lekarzowi. Zmartwił się trochę (że to tak długo trwa) i - ponieważ dzieciątko jest już w zasadzie ukształtowane - pozwolił zakraplać nos na noc kroplami dla dzieci (bo słabsze) Od razu mi się samopoczucie poprawiło - już sama świadomość, że koniec z bezsennymi nocami jest bezcenna.
Poza tym mam stosować irygator do nosa (coby poprawić stan ogólny tej części ciała, blablabla).
Krople co prawda nie są żadnym cudownym lekiem i tak właściwie, to się w ciąży stosować ich nie powinno, ale wg lekarza jak mi ten wieczny nieżyt na zatoki "siądzie" to będziemy mieli dopiero kłopot jak cholera, więc trzeba wybrać mniejsze zło.
no to fajnie, może w końcu Ci z tym nosem ulży

Cytat:
Dostałam () świetną matę edukacyjną i łóżeczko z jakimś super-wypasionym i nieużywanym (bo koleżanki mała właściwie od urodzenia spała w łożu małżeńskim ) materacykiem. Aha, i leżaczek.
ooo ale Ci fajnie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja teraz już nie używam, ale jak kiedyś oliwki używałam na mokre ciało, to zauważyłam, że po pewnym czasie skóra mi się strasznie zaczęła wysuszać. Od tamtego momentu zrezygnowałam z oliwki, balsam neutrogeny mi się lepiej sprawdza. A brzuszek teraz wazeliną kosmetyczną smaruję

Cytat:
Treść usunięta
Na pakowanie mamy miesiąc, na początku marca chcemy się wprowadzać, tym bardziej, że tamto mieszkanie będzie teraz odświeżane

Stary 2012-02-03, 20:39   #1467
kejtigda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
To dokładnie tak samo jak ja A z którego grudnia jesteś? Ja 18ty
To ja trochę starsza, bo 4
Stary 2012-02-03, 20:39   #1468
prince_polo
Zakorzenienie

jestem juz, dopiero wrocilam poszłam o 19 i po 20 stamtad wyszlam

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:41   #1469
agunia82
Zakorzenienie

Aha dziewczyny z Krk i okolic, jak tak zdradzamy nasze ulubione zakątki kulinarne, to ja zdradzę, gdzie mają pyszną włoską pizzę - pomodorino na bonarka 5, ja w ich pizzy z szynką parmeńską, parmezanem i rukolą jestem zakochana bez pamięci, szkoda, że w ciąży szynka parmeńska niewskazana chociaż ja o tym wcześniej nie wiedziałam i zjadłam taką pizzę i wszystko jest ok

Prince no i co?

Stary 2012-02-03, 20:41   #1470
Alexandraaa88
Raczkowanie

Cytat:
Hej Kochane jestem już po badaniu połówkowym
Mały waży 259g i jest nadal chłopczykiem jak to lekarz określił z dużym przyrodzeniemWiercił się i kopał na wszystkie strony i ja i lekarz czuliśmy kopniaki chyba się wkurzył że ktoś go podglądawg usg 19t2dc,wszystko jest wporządku mały się fajnie rozwija niesamowity widok jest już taki duży machał rączkamijuż tesknie żeby go znowu zobaczyć!!!to z dobrych wieści a z mniej dobrych mały ma torbiel,lekarz powiedział że może się pojawić w tym okresie ciąży i powinna zniknąć ok 30tc. 3marca mam kontrole i wierze że wszystko będzie dobrze,mówił też że niektóre kobiety mają to w każdej ciąży taka ich uroda,w każdym razie jestem dobrej myśli bo wszystko inne u maluszka ma prawidłowy rozwójacha szyjka super,łożysko też i płyn owodniowy prawidłowo
Lece was nadrabiać
Wspaniałe wieści

Cytat:
Treść usunięta
No dokładnie, chyba każda matka rzuciłaby się z pomocą a ona wyrzuciła ją jak śmiecia... Jeżeli to oczywiście prawda... Też mi się wydaje, że najprawdopodobniej pomagał jej brat... No ale zobaczymy co to dalej będzie. Dla mnie dziwna tez była ta kurtka dla kilkulatka, którą znaleźli tam na miejscu... Jak jakaś chora gra... bo takie coś to już zaczyna przypominać...
Mam nadzieję, że w końcu zaczną z nią postępować ostrzej bo skoro ona jest zdolna do takich rzeczy to nie powinni się z nią cackać.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości