Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-03, 14:11   #1261
minka26
Wtajemniczenie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
mnie on nie przeszkadza...akurat przy nim laska pękła lekko ja przycisnal i juz.

Minka ja tak robie,bo ja lubie bardzo jasny blond i co 3,4 farbowania najpoierw rozjasniam,swoje tez mam blond wiec 10minutek mi wystarcza,potem klade farbe i mam takie wlasnie jasniutkie wlosy jak lubie
a mnie wkurza!! kiedyś jak byłam na studiach, to z tz'tem oglądaliśmy wszystkie jego programy ("Detektyw" chyba) i nic do niego nie miałam, ale ostatnio mi na nerwy działa powinien działaś cicho, współpracować z policją i rodziną a nie z mediami.... ehhh nieważne, bo mi ciśnienie skacze

aha no ja właśnie ja farbuje tylko farbą, ale odrosty wychodza mi trochę ciemniejsze, no i włosy też mam niejednolite, ale za to wszyscy pytają czym farbuję, bo mam fajny kolor też nie chcę ich obciążać, bo mi trochę urosły i jak wypadają to wszędzie je widzę
Stary 2012-02-03, 14:18   #1262
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość

chyba sam się zgłosił, że im pomoże
Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
jakaas babka z norwegi do niego zadzwonila - tam byl znany z rozwiazywania spraw z dziecmi... skontaktowala sie z rodzina a potem ojciec do neigo zadzwonil.. on pracuje bez wynagrodzenia
Że on za friko palcem by ruszył?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 14:25   #1263
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Dla rytkowskiego taka sprawa to darmowa reklama. Niewazne jak ale teraz o nim glosno.druga sprawa ze on wlasnie oczekuje narodzin swojego pierwszego dziecka ze swoja zakonnica,i pewnie ona mu to zaproponowala zeby tak bezplatnie
Przykra ta sprawa ciaglw mam przed oczami zdjecia z mala :/

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 14:28   #1264
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
ja widziałam ich zdjęcia na nk i tam nie było nic dziwnego
to może ściema

dla mnie to albo morderstwo z premedytacją albo sprzedanie dziecka,na pewno nie jest tak,jak matka mówi

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
no pewnie więcej z tego będzie miał kasy niż za to jedno zlecenie by dostał
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 14:32   #1265
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Dla rytkowskiego taka sprawa to darmowa reklama. Niewazne jak ale teraz o nim glosno.druga sprawa ze on wlasnie oczekuje narodzin swojego pierwszego dziecka ze swoja zakonnica,i pewnie ona mu to zaproponowala zeby tak bezplatnie
Przykra ta sprawa ciaglw mam przed oczami zdjecia z mala :/
dokładnie reklama za friko

tylkooliwka też tak myślę
Stary 2012-02-03, 15:00   #1266
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
to może ściema

dla mnie to albo morderstwo z premedytacją albo sprzedanie dziecka,na pewno nie jest tak,jak matka mówi

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

dokładnie też tak myśle

podobno nie wziął za to nic, ale jaką ma reklame

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 15:08   #1267
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

dokladnie! reklama lepsza od kasy,ktora tak czy siak juz ma.Nie dorobi sie na tym willi.
Tez mi cos jeszcze nie pasi,ale slowa jasnowidza sie sprawdzily,mowil tez ze jeszcze jedna osoba zostanie za to pociagnieta!
JAK TAK MOZNA?CHOLERA NO!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 15:15   #1268
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

Racja.
Eh nie lubię go i za grosz mu nie ufam.Jeszcze chyba sobie niezle pochlał,że na dzisiejszej konferencji w okularkach matrixowych siedzi

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2012-02-03, 15:25   #1269
blistex
Rozeznanie

a czytałyście to:

http://wiadomosci.wp.pl/title,To-mog...l?ticaid=1ddaf
Stary 2012-02-03, 15:38   #1270
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
Dla mnie to też trochę jak czarna wołga i te dzieci z CH z ogolonymi głowami
a co z ogolonymi głowami było?

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
A tak zmieniając temat - wczoraj i przedwczoraj znowu byliśmy w CZD, Olcia ma nadciśnienie (jak na razie jeszcze lekki,chyba 1-wszy, stopień). W sumie dopiero pierwszy raz dała sobie zmierzyć ciśnienie u lekarza, więc nie wiem od kiedy to trwa. W domu niby mierzymy, ale to jak wsadzanie ośmiornicy w reklamówkę mackami w dół.
Ale jest i pozytyw - Holter wykazał, że ma coraz mniej pobudzeń komorowych.
to super wiadomość

opis ośmiornicy bezbłędny

drcron, zdrówka biedaku

Cytat:
Dzisiaj mi pękł zaczep w krzesełku do karmienia, niemożna tego skleić bo i tak już nie będzie bezpieczne. To był prezent od chrzestnego na chrzciny, i nie mam paragonu on też nie więc nawet reklamować nie mam jak. Choć pewnie i tak dupa po w lipcu 2 lata miną, a to chyba jeszcze tylko roczna gwarancja była
Jak ja teraz dziecko nakarmie jak on wiecznie w ruchu, będę za nim biegać
madzia, a jakiegoś zapięcia homemade nie da rady wymodzić? pokombinuj cosik

Cytat:
. A na usg piersi chodzicie?
ja tak. Mam założoną książeczkę samobadania piersi i co rok chodzę do onkologa on mnie zmaca i daje skierowanie na USG

Cytat:
reklama dźwignią rutkowskiego

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
zachwalają Michasię jak super ubrana itd..itp..
a ja na to.. to z lumpa.. i kopara odpada.. grunt dobre zestawienie
Cytat:
madziwnia oli 3/4 ciuchow ma z lumpa przy czym jestem z tego w jakis sposob dumna.
Dlaczego?
Bo nie wydam masy pieniedzy na 2 czy 3 miesiace chodzenia dzieciaka,a zawsze od ludzi slysze ze ciuchy to ja chyba z za granicy sprowadzam i ze Oli jest zawsze tak pieknie ubrana.
))
o to to, ja lubię wasze zdobycze oglądać i lumpkowe i sklepowe .
ja wam nieraz pisałam, że lenucha to ma z 95% z lumpa i też jestem jakby dumna jak coś upoluję. A mam to szczęście że u mnie jest kilka fajnych lumpków z zagramanicznymi ciuchami
I się cieszę jak nie muszę kasiory wydawać a dziecko ładnie ubrane

A tobie madziwnia też mimo wszystko luzu życzę, bo strasznie osobiście wiele wypowiedzi odbierasz, niepotrzebnie zupełnie.
I rozumiem tez wypowiedź agnieszki- wiele wypowiedzi niepotrzebnie odnosisz do swojej obecnej sytuacji finansowej, w sensie za bardzo do siebie bierzesz.
Wiele z nas -mam na myśli mamy na wychowawczym-ma nieraz pod górkę, bo to jednak tylko z jednej pensji trza jakoś żyć, też sobie na wiele rzeczy nie mogę pozwolić, bo ta jedna pensja nie za wysoka jest, ale co zrobić, jest jak jest. A ty jakoś tą swoją sytuację mocno bardzo podkreślasz jakbyś ty tylko miała najgorzej.
I tu od razu podkreślam-nie chcę cię jakoś obrazić, ani ci w żadne sposób sprawić ci przykrości, tylko apeluję wyluzuj troszkę, jeszcze nam się poprawi

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

Taa sklonować e no nie róbcie ze mnie jakiegoś bożyszcza
no jak mamy nie robić, jak tyś nasz inspiracja...nasza guru

Cytat:
Libra fajny masz "między czas" hahaha!!!
.
bardzo fajny ma

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Dla mnie to troszkę taka spiskowa teoria , jak z tym wycinaniem dzieciom nerek w kiblach w CH . Nie od kazdego dla każdego narządy nadają się do przeszczepu . potrzebne sa badania zgodności itp . JUz pomine fakt że nie da się tak sobie wyciąć czegoś wsadzić w lód i sprzedać . potrzebny jest sprzęt , sala operacyjna którymi prywatni ludzie raczej nie dysponują .
ja taką myśl rano rzuciłam i mój tż powiedział dokładnie to co napisałaś-że to nie ma tak hop siup z tym wycinaniem bebechów

a w ogóle cała posla tym żyje-kilka razy już dziś słyszałam jak na ulicy i w sklepie ludzie o tym mówią.
Ciekawe jak to się skończy....

A ja mam wakacje-lenucha odwieziona do babci na weekend, a ojciec mój w szpitalu (diagnostyka), więc mamy ze starym wolną chatę

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 18:29   #1271
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Evitka moj tata zobaczy jutro to krzeselko.ale wiesz wkurzylm sie bo 300zl a nawet jednego dziecka nie przetrwalo :/
Masz za dobrze ,dziecko najbardziej rozgadane i wolny wekend
zbieram sie pobiegac i mi sie nie chce,kopa w moja gruba dupe potrzebuje

Stary 2012-02-03, 18:38   #1272
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
młoda a co znacza te 27... w twoim podpisie

Wy tak z rana o lekarzach to się zapisałam na przegląd podwozia. Dopiero na 2kwietnia, ale kobieta się pytała czy coś się dzieje, ale ja tylko tak raz do roku musze mieć odhaczoneDo czego i was zachęcam
ja juz byłam na przegladzie ,cyto zrobione jeszcze na wyniki czekam ,usg tez zrobione to dolne
Cytat:
teraz z tą rozwaloną wargą to nie wiem czy by mu się podobała

ja tez jakieś 3 tyg temu byłam, wszystko ok raz w roku robię cyto. A za 2 tyg ide na usunięcie torbiela. A na usg piersi chodzicie?
ja chodzę ,miałam tłuszczaka i teraz kontroluję
Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Z ilości i jakości okazywanych uczuć wynika że Wercia kocha bardziej No chyba że Michaś jest po prostu powściągliwy w okazywaniu tego co czuje

Dziewczyny, drętwieją mi ręce, zwłaszcza w nocy, czuję takie mrowienie i jakby mi palce puchły ale nie puchną... Od czego to może być? Mam tak kilka dni już
może brak magnezu a może idź do lekarza najlepiej
Cytat:
ponoć tak

Mi tez od początku w tej sprawie coś nie grało ,nie chciałam oceniać matki ale okazało się że jasnowidz miał rację niestety i ponoć juz wcześniej powiedział że nie żyje ale nie chcieli tego publikować.
I mi się wydaje że to nie był żaden wypadek ,dzieci mają wbrew pozorom twarde głowy ,właśnie w razie takich "wypadków" musieli jej coś zrobić specjalnie po prostu ją zabili nie wierzę też w żaden szok tu niby w szoku a tu kombinuje taką akcję i opowiada wszystko wymyśla ,jak by była w szoku to by uklękła nad leżącym dzieckiem i by się nie ruszyła,takie moje zdanie.Zaraz zrobia z niej zszokowaną i będą leczyć w "sanatorium".
Sprzedac też nie sprzedali bo bez sensu by się wtedy było przyznawać do wypadku ,mogła przecież dalej łgać o porwaniu.Żeby się nie okazało tak jak tam pisali że Madzia żyła jeszcze i później zamarzła.
No kur.... co za ludzie

A słyszałyście o tej suce co udusiła i w szafie schowała ,urodziła w domu.
Druga zawinęła w ręcznik i do reklamówki wsadziła i koło śmietnika gdzieś wyniosła ,nie wiem co z tym dzieciątkiem było w stanie krytycznym.
Kur... dupy to wiedzą jak dawać a później się ocknie jedna z drugą że to dziecko z tego jest co za szmaty
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 18:59   #1273
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
ja juz byłam na przegladzie ,cyto zrobione jeszcze na wyniki czekam ,usg tez zrobione to dolne

ja chodzę ,miałam tłuszczaka i teraz kontroluję

może brak magnezu a może idź do lekarza najlepiej

ponoć tak

Mi tez od początku w tej sprawie coś nie grało ,nie chciałam oceniać matki ale okazało się że jasnowidz miał rację niestety i ponoć juz wcześniej powiedział że nie żyje ale nie chcieli tego publikować.
I mi się wydaje że to nie był żaden wypadek ,dzieci mają wbrew pozorom twarde głowy ,właśnie w razie takich "wypadków" musieli jej coś zrobić specjalnie po prostu ją zabili nie wierzę też w żaden szok tu niby w szoku a tu kombinuje taką akcję i opowiada wszystko wymyśla ,jak by była w szoku to by uklękła nad leżącym dzieckiem i by się nie ruszyła,takie moje zdanie.Zaraz zrobia z niej zszokowaną i będą leczyć w "sanatorium".
Sprzedac też nie sprzedali bo bez sensu by się wtedy było przyznawać do wypadku ,mogła przecież dalej łgać o porwaniu.Żeby się nie okazało tak jak tam pisali że Madzia żyła jeszcze i później zamarzła.
No kur.... co za ludzie

A słyszałyście o tej suce co udusiła i w szafie schowała ,urodziła w domu.
Druga zawinęła w ręcznik i do reklamówki wsadziła i koło śmietnika gdzieś wyniosła ,nie wiem co z tym dzieciątkiem było w stanie krytycznym.
Kur... dupy to wiedzą jak dawać a później się ocknie jedna z drugą że to dziecko z tego jest co za szmaty
no, alebo jak ci co w Łodzi w beczkach w szafie chyba 5 trzymali jedna dziewczynka się uchowała, ale ją też juz kombinowali zabić matka chyba z tego jakoś się wykręciła, że niby zastraszona i w ogóle bała się męża kur... rozumiem, że bała się tu i teraz ale następnego dnia mogła gdzies to zgłosić normalnie nie wyrażam się aż tak źle, ale teraz pod ostatnim zdaniem podpisuję się wszystkimi kończynami

w jasnowidza akurat tez średnio wierzę, bo teraz może mówić, że wszystko przewidział, ale publikowac nie chcieli ale to już nieistotne...

matka Magdy nie chce pewnie wskazać, gdzie małą zakopała, bo jak zrobią sekcję to wyjdzie, że obrażenia miała gorsze niż od upadku
Stary 2012-02-03, 19:03   #1274
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Ta matka Madzi walnela ojca dziecka drzwiami w glowe za to ze zgodzl sie na badanie waliografem :/jakas taka wyrahowana i wogle.
ciala dziewczynki nie moga znalezc,przez taki czas mogly je zjesc np lisy to jakis koszmar

Stary 2012-02-03, 19:03   #1275
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Evitka moj tata zobaczy jutro to krzeselko.ale wiesz wkurzylm sie bo 300zl a nawet jednego dziecka nie przetrwalo :/
Masz za dobrze ,dziecko najbardziej rozgadane i wolny wekend
zbieram sie pobiegac i mi sie nie chce,kopa w moja gruba* dupe potrzebuje
mówisz i masz: (taki prawie kop)
chudą i jedrną- widziałam w necie

Stary 2012-02-03, 19:08   #1276
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dla mnie to nie do przyjecia,ja ie potrafie przestac dzisiaj o tym myslec;/

nie zmienia to faktu,ze nadal matce nie wierze i nie tylko ona za to beknie, z wozkiem i lopata przeciez nie szla...krowa
A.Camus
Stary 2012-02-03, 19:11   #1277
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Ta matka Madzi walnela ojca dziecka drzwiami w glowe za to ze zgodzl sie na badanie waliografem :/jakas taka wyrahowana i wogle.
ciala dziewczynki nie moga znalezc,przez taki czas mogly je zjesc np lisy to jakis koszmar
przerażające, ale w tym kocyku tego dziecka nie było, znaleźli koc zwinięty a w nim kurtkę, jak by tam w ogóle mała początkowo była to ten kocyk byłby chyba porozwalany....
też czytałam, że walnęła go w głowę drzwiami, ale tam nie napisali czemu go walnęła dziecka szukają a ta męża jeszcze drzwiami w głowę walnęła jeszcze, że w twarz by mu strzeliła czy coś bo w nerwach, ale nie wiem co musiałaby się stać, żebym tz'towi drzwiami w głowę przywaliła

Edytowane przez minka26
Czas edycji: 2012-02-03 o 19:14
minka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 19:11   #1278
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Z innej beczki dzisiaj w tesco byly nowe ciuszki dla dzieci,np spodenki dresowe takie same jak mam z h&m tylko cena rozna bo 49zl,a w h&m placilam 20 zl.

W 5-10-15 jest promocja ze 3 rzeczy kupujesz a 4gratis.a tez sporo pprzecen
w deichmanie 2pary butow sie kupuje a trzecia gratis,to trz mozna rodzinne zakupy zrobic

Stary 2012-02-03, 19:20   #1279
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dokladnie ja tez nie wierze z upadek dziecka....!

mysle ze plakalo,moze je cos bolalo,nie dala rady potrzasnela,uderzyla czy cos...nie wiem,dla niej kara smierci dla mnie byla by zbyt lagodna,bo od wszystkiego by sie uwolnila.

Ona nie zdawala sobie sprawy co z tego wyjdzie,ze tak na prawde caly swiat bedzie poruszony,predzej czy pozniej peklaby za slaba jest
no i jeszcze jedno mi spokoju nie daje...
skonfliktowana z mama?mama sie nie chciala ze sprawa wiazac, a ona mowila ze juz sie cieszyla bo widziala blok mamy...boze jakie suczysko zaklamane,te apele ze mozna anonimowo sie zglosic na policje!skad sie tacy ludzie biora;/

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

madzia tak,ale jesli kupuje sie buty tylko te porzecenione,nie przecenione nie podlegaja promocji.

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

minka ale okazalo sie ze kurtka ktora byla zwinieta,ktora znalezli nie ma nic wspolnego z Madzią.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

minka laska sie bala o swoja dupe,jak zobaczyla ile rabanu narobila owym porwaniem i co sie dzieje to za wariograf moglaby jeszcze krzywde i komus zrobic...oina tylko myslala o swojej dupie,co zrobic jak sie obronic.

Ja sie zastanawiam,czy ona nie sprzedala dziecka jednak,bo cholera za sprzedaz z 15 lat by dostala, jak juz wyszlo na jaw ze nie porwanie,wiedziala ze na tylku jej siedzi i policja i detektyw to wymyslila nieumyslne spowodowanie smierci(calkiem przemyslane)zeby uniknac kary lub miec ja mniejsza,niz za sprzedaz.
A.Camus
Stary 2012-02-03, 19:21   #1280
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
dokladnie ja tez nie wierze z upadek dziecka....!

mysle ze plakalo,moze je cos bolalo,nie dala rady potrzasnela,uderzyla czy cos...nie wiem,dla niej kara smierci dla mnie byla by zbyt lagodna,bo od wszystkiego by sie uwolnila.

Ona nie zdawala sobie sprawy co z tego wyjdzie,ze tak na prawde caly swiat bedzie poruszony,predzej czy pozniej peklaby za slaba jest
no i jeszcze jedno mi spokoju nie daje...
skonfliktowana z mama?mama sie nie chciala ze sprawa wiazac, a ona mowila ze juz sie cieszyla bo widziala blok mamy...boze jakie suczysko zaklamane,te apele ze mozna anonimowo sie zglosic na policje!skad sie tacy ludzie biora;/

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

madzia tak,ale jesli kupuje sie buty tylko te porzecenione,nie przecenione nie podlegaja promocji.

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

minka ale okazalo sie ze kurtka ktora byla zwinieta,ktora znalezli nie ma nic wspolnego z Madzią.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

minka laska sie bala o swoja dupe,jak zobaczyla ile rabanu narobila owym porwaniem i co sie dzieje to za wariograf moglaby jeszcze krzywde i komus zrobic...oina tylko myslala o swojej dupie,co zrobic jak sie obronic.

Ja sie zastanawiam,czy ona nie sprzedala dziecka jednak,bo cholera za sprzedaz z 15 lat by dostala, jak juz wyszlo na jaw ze nie porwanie,wiedziala ze na tylku jej siedzi i policja i detektyw to wymyslila nieumyslne spowodowanie smierci(calkiem przemyslane)zeby uniknac kary lub miec ja mniejsza,niz za sprzedaz.
masakra?? a ta kurtka nie byłą w tym kocyku zawinięta??
w każdym artykule co innego piszą

biedna Madzia
Stary 2012-02-03, 19:22   #1281
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Evitka dzieki wielkie za kopa ale jutro wykotzystam z rana

Moj madry synek bardzo nie lubi ostatnio mycia glowy.to teraz cwaniaczek caly szampon do wanny wylal :/

Stary 2012-02-03, 19:42   #1282
Darusiaaaa
Zakorzenienie

madzia no wie gosciu co robi

minka,tvn24 mowili w wywiadzie i teraz teraz rozmowy na zywo byly,to mowili ze kurtka znaleziona nie ma nic wspolnego z Madzią.
A.Camus
Stary 2012-02-03, 20:02   #1283
evitka21
Zakorzenienie

dziewczyny, a jaką macie temperaturę w domu?

my mamy malutkie mieszkanie, ogrzewanie gazowe, rachunki w sezonie po nawet 500zł, teraz grzejemy mocniej więc się boję pomyśleć co będzie...kaloryfer parzy, a w chacie najwyżej ok17 stopni....i nam zimno...
Jedyny nasz pomysł na to dlaczego tak jest, to kratki wentylacyjne w kuchni i łazience, które zamiast "ciągnąć", "wieją"-znaczy autentycznie wieje z nich powietrze do środka....
M.je częściowo zakrył, bo normalnie po uszach wiało...

Stary 2012-02-03, 20:24   #1284
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Evitka ja mam teraz 19,8stopnia siedze w golych nogach i mi goraco,za to wszystkie moje chlopaki w swetrach,skarpetach i spodniach.
Ogrzewanie mam w czynszu okolo 1500za rok i mialam za zeszla zime 800zl zwrotu,wiec stosunkowo niewiele wychodzi za 3 pokoje.
Moi rodzice maja w domku jednorodzinnym gazowe i zwykly piec. To gaxowy maja ustawiony na tyle ze teraz okolo 15 stopni,a w ppkoju gdzie siedza lub w kuchni,zalezy gdzie sa maja olejak.

Edytowane przez pl_madzia
Czas edycji: 2012-02-03 o 20:25
Stary 2012-02-03, 20:30   #1285
anakazar
Zakorzenienie

My mamy zawsze 24-25 stopni.Przy niższej temperaturze marznę i koniec!

Stary 2012-02-03, 20:33   #1286
agnieszka09
Wtajemniczenie

PL MADZIU dzieki,ze pytasz.Adrian to duzy chlopak.dalej ladnie przybiera.fajnie sie rozwija ale nie tak szybko jak Karinka...ale jest co nosic

kilka fot rodzenstwa...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7730.jpg (83,0 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7731.jpg (81,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7736.jpg (73,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7580.jpg (81,8 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7626.jpg (123,1 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7472.jpg (75,3 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7679.jpg (61,1 KB, 41 załadowań)

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:34   #1287
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość

my mamy malutkie mieszkanie, ogrzewanie gazowe, rachunki w sezonie po nawet 500zł, teraz grzejemy mocniej więc się boję pomyśleć co będzie...kaloryfer parzy, a w chacie najwyżej ok17 stopni....i nam zimno...
Jedyny nasz pomysł na to dlaczego tak jest, to kratki wentylacyjne w kuchni i łazience, które zamiast "ciągnąć", "wieją"-znaczy autentycznie wieje z nich powietrze do środka....
Evi wezcie to odkryjcie!Przecież przez to się ludzie umierają!W tv trąbią o tym.Nawet teraz mój tż krzyczy,żebym Ci to odkryć kazała

Stary 2012-02-03, 20:35   #1288
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość

ja w bloku to mam na maksa gorąco, nie wiem ile z jakieś 24 stopnie, może nawet cieplej... mała biega na krótki rękaw, ja na długi bo jak w kuchni coś robię i tylko mogę to uchylam okno. Dla mnie za gorąco, w nocy ok 4 się budzę i usnąć nie mogę bo aż mnie własne nogi parzą, a tz'towi zimno

z tych kratek wieje, ale strach je zakrywać bo tyle ludzi się teraz zaczadza czy jakkolwiek się to nazywa, bo piecyki właśnie niby do grzania potrzebują tlen i jak kratki pozasłaniane to potem ludziom brakuje do oddychania... ja nawet do dziewczyn w swoim mieszkaniu w Łodzi napisałam, żeby okno otwierały na kilka chwil w kuchni zanim spac pójdą, żeby się przewietrzyło. niby piec ma przegląd, kratki ok, bo sprawdzane były i ten piec tez w miarę nowy, ale jakoś przestraszyłam się po tym co w TV gadają

w tamtym roku jak u tz'ta rodziców mieszkaliśmy w domu to tez z tych kratek pizgało, normalnie wiatr tamtędy wiał

17 stopni to faktycznie mało my w tamtym roku własnie mieliśmy pokój obok strychu, a ten nieocieplony i w ogóle zimnica straszna, zimą mieliśmy nawet 12 stopni w pokoju. Farelkę miałam obok łóżka i jak się budziłam i zimno mi było to włączałam, ale to znów w prądzie wychodziło
Stary 2012-02-03, 20:38   #1289
agnieszka09
Wtajemniczenie

EVITKA nam dochodzi do 23 i sie wylacza...ale my przewaznie mamy wylaczone ogrzewanie bo mieszkanie jest jakies dziwne i strasznie w nim cieplo....a jatez z tych marznacych wiecznie

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:53   #1290
minka26
Wtajemniczenie

Aga Karinka w tych podkolanówkach i z kitkami nie wygląda na świętą od razu widać, że mały z niej rozbójnik
ona tak pięknie wygląda zawsze w domu jak się bawi. Moja to nie dość, że roztargana, bluzka zawsze czymś upaprana, buźka tak samo, nogawka jedna albo podciągnięta, albo spadające z tyła gacie to jeszcze artystyczny nieład dookoła

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości