![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrzesień - lakiery Barbra Colour Alike, Orly, minerały EDM, Meow i inne, bioche
Cytat:
Albo moze jeden dalabys mi nowy, a jeden z ubytkiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrzesień - lakiery Barbra Colour Alike, Orly, minerały EDM, Meow i inne, bioche
Sprawdziłam- dobrze że mam też nowe opakowania, więc mogłam porównać, jest nawet więcej niż pół, zrobiłam zdjęcie ale nie wyszło, zaznaczyłam poziom ja jakim jest pompka w nowym opakowaniu i w używanych:
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście dodam odsypkę pudru- w nowym, nigdy nie używanym opakowaniu ![]() To co adresy na Priv? ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32027207]Coś u mnie za Malaga Wine i Matte Ruby? : ) Mogę poszukać poza wątkiem.[/QUOTE]
Niestety Malaga Wine już wymieniam z inna wizazanka. Cytat:
![]() Czyli przypominam: ode mnie: - Pure Porcelain Orly (zostało ok. 90%) - OPI Malaga Wine –- zostało ok. 60% Od Ciebie: - 2 polowki podkladow Pharmaceris w 2 ocieniach (ivory, sand) - odsypka pudru bambusowego |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Ale Matte Ruby jeszcze zostało? Może za to coś znajdziesz? ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Lumiere - sample:
- podkład Fairly Light Neutral Luminesse - podkład Flawless Foundation Medium/Deep Neutral - podkład Flawless Foundation Deep Neutral - Silk Powder Sand - odsypka w woreczku strunowym (ok. 1-1,5ml) podkładu Light Beige Veena Velvet Coś u mnie? ![]()
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
niestety nic mnie nie zainteresowalo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, pomyłka
![]()
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-02-29 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zainteresuje Cię coś u mnie? Jeśli coś znajdziesz, to napisz mi proszę jakie odlewki/odsypki masz pod ladą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Tutaj KLIK co mniej więcej mam na wymianę (z Twojej listy: ekstrakty roślinne, wit C i poza listą (nowo przybyłe) olejki eteryczne z grejfruta i cytronelli - oba antycellulitowe ![]() Zerknij, zapraszam (btw mieszkam na Ochocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.