|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz III
a wszystko ok
pogadalismy se pan policjant bardzo miły i tyle
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zajadam pyszną ciabatę z ziołami a do tego sałatka jajeczna
I jednym okiem oglądam Władcę Pierścieni. |
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
Witam Mamuski poznym wieczorem
ja niestety dalej zdycham-nos okropnie atksny,przetazliwie boli glowa i jeszcze do tego czuje jakbym w gardle miala kakteusa. Mam nadzieje ze jutro troche lepij bede sie czula bo jak bede tak nieprzytomna jak dzis to nie wiem jak jutro pojade i napisze ten cholerny egzamin. No ale jakos musi byc ale ciesze sie ze to juz prawie koniec sesji,bo chyba byscie o mnie juz calkiem zapomnialu. No a tak troche z innej beczki to mam jakies zle przeczucie ze cos z dzidzia jest nie tak;/ nie czuje ruchow tak jak wczesniej, tz mowi ze to przez to ze sie stresuje egzaminami,no ale w srode mam wizyte i poprosze gin zeby zrobil mi usg nawet jakbym miala za nie placic?. Dzis zaczynam 19tydz
|
#1474 |
|
Wtajemniczenie
|
a jależę i czujęjak mnie rozkłada przeziębienie
masakra te mrozy sa dobijające zaraz chyba sobie zjem pomarancza i grejphuta
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam, wg diety kwaśniewskiego same fryteczki, bez mięsa, można wcinać dowoli hihi
![]() Luby, sas zdrówka dużo życzę
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z dzidzią na pewno wszystko jest w porządku, a w środę tylko rozwiejesz swoje wątpliwości. Tylko postaraj się nie stresować zbytnio i nie wkręcać czarnych scenariuszy bo to nie pomoże.Trzymaj się cieplutko ![]() Cytat:
Strasznie dzisiaj chce mi się spać. Najbardziej dopadło mnie jak małż zaczął wieszać pranie - nawet przez chwilę, rozważałam czy mu pomóc. Ale wyszło mi, że mogę się polenić ![]() Uciekam się myć i spać. Do jutra Kobietki
|
||
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
słodkie nie jadlam 0
![]() ![]() idę spać bo już dawno powinnam dobranoc
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Depoison, SZALEŃSTWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem w szoku, że w tak mało zaawansowanej ciąży można mieć już tyle rzeczy
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam 3 kawałki ogromnej pizzy i wiecie co? Zasnełam jak dziecko, wlasnie się obudziłam. Widocznie tego mi było trzeba. Maluch po jedzeniu się trochę przemieszcza. Aga, pizza była z new york pizza, jest swietna!
|
|
|
|
#1480 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziękuje nicki ![]() pychotka ![]() Dziewczyny jeszcze raz bardzo Wam dziękuje za wszystkie miłe słowa mam nadzieje że nikogo nie pominełam Wróciliśmy z zakupów nogi wchodzą mi do d... ale jestem zadowolona,kupiłam kurtkę w której nie wyglądam jak king-kong a nie uciska mi brzuszka
|
||||
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
tej jeszcze nie znam
tylko nie polecam tam zamawiać pizzy ze szpinakiem, chyba że ktoś bardzo szpinak lubi, bo go wcale nie żałują hehe
|
#1482 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuje Dobranoc MAMUSIE!!! |
||
|
|
|
#1483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że będę miała tyle ciuszków - było dla mnie do przewidzenia, bo zawsze miałam hopla na ich punkcie (bo takie maleńkie i obłędne), nawet gdy jeszcze nie planowałam własnego dziecka (inna rzecz, że mówię: za pół roku utonę pod stertami garderoby niemowlęcej )Natomiast łóżeczko, mata itd wpadły mi w ręce już teraz, bo koleżanka od której to jest właśnie miała przeprowadzkę i już nie chciała tego ciągać do nowego mieszkania. Ale spójrz, jaka jestem dzielna: nie mam jeszcze ani jednej zabawki
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
Też miałam dziś taką ogromna ochotę na frytki i po prostu musiałam je zjeść
|
#1485 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny tak sie zastanwiam... czuje po lewej stronie brzusia czasem taki jakby ucisk, jakby mnie cos od srodka cisnelo..to moze byc dzidzia???
Cytat:
leze w lozeczku![]() Cytat:
Cytat:
ja w grudniu kupilam nowa kurtke o rozmiar wieksza niz zazwyczaj i jeszcze jako tako sie dopinam, ale brzusio juz w niej widac![]() nie zaluj sobie, nio cio Ty jak urodzisz maluszka bedzie wieksza dietka z reszta Ty chyba nie przytylas za duzo, ja mam juz 8kg na plusie - mam powdy do zalamki![]() dziekuje
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo Edytowane przez sas Czas edycji: 2012-02-03 o 22:19 |
|||
|
|
|
#1486 | |
|
Zadomowienie
|
O tych informacjach i starych budynkach nie wiedzialam. Dla mnie cała ta rodzinka jest baaaardzo podejrzana już od początku. Chodzi mi po głowie myśl, że mogli to dziecko sprzedac i upozorowac śmierc... Tak mi żal tej małej dziewczynki. Tyle z nas pragnie zdrowego dzieciaczka, oni mieli taką piękną córunię i co narobili?
![]() Cytat:
![]() To chyba na chłopaka te frytencje tak wsuwasz, co? Jak się urodzi to będziecie się śmiali, że wpadlaś we frytkowe uzaleźnienie jak miałaś dzidziulka w brzuchu I tak na pewno jesz ich mniej niż przeciętny Amerykanin lub Brytyjczyk.HEY! Zauważyłyście, że proporcje chłopczyków do dziewczynek rozkładają się po równo? Ciekawe kogo będzie więcej
Edytowane przez anna99302 Czas edycji: 2012-02-03 o 22:19 |
|
|
|
|
#1487 | |||||
|
Zadomowienie
|
a jest??:P chetnie oblookam jak masz
to akurat kolezanka na facebooa wstawila![]() Cytat:
Cytat:
moje zboczenie:P uwielbiam wszystkie programy o wyańczaniu wnetrz i remontach, a sama bym z raz w miesiącu coś przesunęła choć w jednym pokoju.Sama jestem w tracie poszukiwania łóżka i nie mogę nic znaleźć w czym bym się zakochała od pierwszego wejrzenia ![]() kathrinaaaaa na zdrowie Ci te frytki ja wczoraj jadłam dwa razy po małej porcyjce do surówki ![]() Cytat:
Cytat:
zjedz jeszcze kiwi![]() Cytat:
![]() muminek82, racja nie czytaj. Myślałam że coś lekarz tłumaczył na wizycie. Pewnie wszystkie po połówkowych będziemy już znały płeć jak fajnie:P no może Asia się wyłamie i odmówi poznania płci mieszkańca brzuszka![]() Ja myślę że fajnie znać jeśli poszła tak technika i jest możliwość, już pomijając kwestie wyprawki można się psychicznie nastawić
|
|||||
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
kathrinaaaaa, w weekendy przewaznie jest spokojniej i ciszej na forum, choc teraz przy tych mrozach dziewczyny moze w domu zostana i beda klepac posty
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nadrabialam Was godzine!
masakra! i jestem juz tak zmeczona ze masakra. Smutno mi z powodu tej Madzi to takie niesprawiedliwe ![]() Branzoletka ja to mam przeczucie ze jednak bedzie dziewczynka, a co do wygladu - wygladam tragicznie dziewczyny naprawde, pryszcze na brodzie na policzkach skora sucha ze az odpada, worki pod oczami koloru sliwki a cera blada szara bez wyrazu... Po prostu wygladam fatalnie, moja kolezanka mowi do mnie: moj bladzioszku, no i wiekszosc jak na poczatku mowili ze chlopak chlopak to teraz zdecydowanie twierdza ze bedzie dziewczynka he he takze zobaczymy moze za tydzien umowie sie na usg prywatnie i cos sie wtedy dowiem bo polowkowe mam doiero 1 marca. |
|
|
|
#1490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Niestety od rana do 19... Później był obiadek i nawet dałam mu radę
![]() Cytat:
Podobało mi się.Cytat:
Na zdrowie! Cytat:
Do jutra Kładziemy się spać - tylko tż wzięło na zmywanie... |
|||
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przychodzę a tu o jedzeniu
![]() Już po wizycie Wyniki krwi, moczu i cukru mam rewelacyjne Przytyłam 0,5 kg, ciśnienie w normie i udało mi się dostać na połówkowe na 7.02 |
|
|
|
#1492 |
|
Zadomowienie
|
a ja obiecuję, że koniec ze słodyczami
![]() Ja wiem, że w ciąży powinno się przytyć, ale przy tej ilości czekolady, jaką pochłaniam, obawiam się, że mi nie tyle macica urośnie, co opona i boczki Może pilnujmy się jakoś nawzajem, co? Prince już wczoraj wprowadziła ograniczenia, jesteśmy już co najmniej trzy
|
|
|
|
#1493 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A torbiel z pewnością się wchłonie ![]() Cytat:
Bała się, że prawda wyjdzie na jaw?Odkryłyście, że Was podczytuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A mieszkamy ze sobą ładnych parę miesięcy O co ze Sleeka wybrałaś? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Miałam napisać i zapomniałam ![]() Dostałam skierowanie na Oznaczenie grupy krwi, Wr i HBs No to teraz będę się bała dostać wyniki
|
||||||
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
hej, pije kawe i od rana śłucham o madzi. Masakra wg mnie powinni jej usunąc narzady rodne i zamknąc na kupe lat!!!! taka matka to nie matka........
Cytat:
a to bedziesz skonczonym 18 tyg czyli w 19 nie za wvczesnie?? mi leklarz mowil bym najlepiej przyszla ok 22-23 nie chce tyle czekac ale mowi ze serduszko najlepiej wedy widc i badac
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z kawką i domową chałeczką na śniadanie
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
askad masz domowa chałeczke??
|
#1497 |
|
Wtajemniczenie
|
Domowa chałeczka
? Ja się chętnie poczęstuje, jak ja dawno chałki nie jadłam Ja się chętnie do ograniczeń dołączę żeby nie jeść wszystkiego co na drodze Co do Madzi to niestety chyba większość przewidywała taki finał Ciekawi mnie tylko co tam naprawdę się stało, jak dziewczyna nerwowa i tak przylała mężowi że mu rozcięła twarz to może płacz dziecka ją np zirytował ?Ze sleeka palete sunset i orginal Ja jakos nie moglam spac, dziwny bol brzucha mialam, niby nie intensywny ale na tyle dokuczliwy że nie chciałam spac Przez te ciąże ledwo mogę spać, byle drobiazg mnie budzi
|
#1498 |
|
Wtajemniczenie
|
również witam z kawką
i z bólem brzucha, to pewnie od kaszlu, mam już dosć:/
|
|
|
|
#1499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzę to pomidorino ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o mebelki, nie mamy na razie przeorganizowanego mieszkania, wiec te kwestie zostawiamy na potem.Cytat:
Nie martw się wygladem, taki okres, że hormony szaleja i nic nie da się na to zaradzic. Trzeba byc cierpliwym. Ja tak sobie wmawiam, bo tez wygladam fatalnie, pryszcze opanowały cała moja twarz, dekolt, plecy, jakis koszmar. Dwa dni temu kolezanka w pracy mi powiedziała, ze słabo wygladam, czyzbym sie nie wyspala? Cytat:
![]() Dzięn dobry miłe panie, jestem niewyspana, ponieważ sąsiedzi na dole mieli dyskotekę DOSŁOWNIE, całe mieszkanie mi huczało. Gdyby nie to, że ich lubię, to pewnie niezła rozróbę bym zrobiła. Sasiadka nade mna latala wte i wewte dzwoniac do nich i walac do drzwi. Nie no cyrk. łeb mi pęka. Idę dziś się zrelaksować do CH może kupie jakiegoś ciuszka... ![]() Miłego dnia! |
||||
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
a ja witam ciepłą herbatką - już po śniadaniu
![]() trochę mnie głowa boli
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

pogadalismy se pan policjant bardzo miły

No a tak troche z innej beczki to mam jakies zle przeczucie ze cos z dzidzia jest nie tak;/ nie czuje ruchow tak jak wczesniej, tz mowi ze to przez to ze sie stresuje egzaminami,no ale w srode mam wizyte i poprosze gin zeby zrobil mi usg nawet jakbym miala za nie placic?. Dzis zaczynam 19tydz

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Bała się, że prawda wyjdzie na jaw?
?? 

i z bólem brzucha, to pewnie od kaszlu, mam już dosć:/