|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł IV cz. naszego wątku? | |||
Mamy majowo-czerwcowe imiona dla dzieci mają prawie gotowe. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 4,29% |
Majowo-czerwcowe mamy - imiona dla dzieci wybieramy. |
5 | 7,14% |
Jak ten czas szybciutko leci, wybieramy imiona dla dzieci. |
3 | 4,29% |
Minie zima, przyjdzie wiosna, każda mama będzie radosna. |
2 | 2,86% |
Zima minie, wiosna nadejdzie, przy każdej mamie dziecko będzie. |
5 | 7,14% |
Miną II, III, IV... W maju pierwsze dzieci ujrzymy na świecie. |
3 | 4,29% |
Co to pajac, rogal, pomocy! Plotkujemy od rana do nocy. |
7 | 10,00% |
Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! |
42 | 60,00% |
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Cytat:
To to do kąpieli? Też muszę poczytać... Dziś już wymiękam i idę spać... Jutro do rodziców jedziemy, laptopa chyba nie wezmę, więc zajrzę najpewniej w niedzielę dopiero... Pewnie do nowego wątku... ![]() Dobrej nocki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapomniałam wspomnieć o tym trybie życia i środowisku itp itd ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() noszenie non-stop to na bank lekka przesada ale może gdyby tak po pare godzin dziennie... kto wie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | ||||
Zadomowienie
|
Kolor oliwkowy, płaciliśmy 304 zł
![]() Ale ten czas leci!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas na wizycie dzisiaj dobre wieści co do szyjki, uspokoiła się po leżeniu i lekach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4629 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Wow, ale dziś tematów i stron, wracamy do formy
![]() ![]() W sprawie Madzi powiem tyle, że jest to straszne, brak mi słów, żeby cokolwiek komentować, niezależnie co tam naprawdę się wydarzyło... Cytat:
![]() Pierwsze...? To dużo jeszcze takich będzie? ![]() A dziękuję, że pytasz ![]() ![]() ![]() Moim zdaniem 1, góra 2 opakowania (zawsze można potem dokupić odpowiedni rozmiar), zwłaszcza jeśli dziecko będzie na usg przeciętne/duże. Pamiętam, że przy Maksie jak wykańczaliśmy opakowanie, to te jedynki już były takie na styk, tylko nie pamiętam właśnie, czy to było pierwsze czy drugie opakowanie... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32037473]Ja się nie umiem zapisać na połówkowe :/ Gdybym je miała w 22tc i 2 dniu to coś by się stało?? ![]() Jak już dziewczyny pisały, nic się nie stanie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Osz Ty... Masz szczęście, że zakupiłam sobie wieczorem jednego pączka, bo bym się zalała śliną ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję, że masz już decyzję co do zakupu wózka za sobą! Oby służył dobrze ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zresztą tak napisałam w pierwszym poście "rozmawiamy o wszystkim, o czym mamy ochotę" - nikt nie składał zażaleń ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Koszt wysyłki to też koszt opakowania... Dopłata była nie fair (tak bez powodu kazała dopłacić?), bo to powinna kobieta ująć już w opisie aukcji, po to jest taka opcja, ale np. koperta bąbelkowa spokojnie 3-5 zł kosztuje. Mnie też to dawniej denerwowało, dopóki o tym nie pomyślałam. Jak ja coś sprzedaję, to też liczę koszt opakowania. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze mi się przypomniało, że już chwilę temu obiecałam jakiś obszerniejszy opis moich zakupów ubrań ciążowych na allegro... Któraś dziewczyna na G (Gabi, Gatta? ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32050699]Dziewczyny, jeszcze jedno pytanie. Dzisiaj mam jakiś zły dzień
![]() Czy to normalne, że trochę mi spuchły dłonie? Obserwuję to po obrączce, nigdy mi nie robiła śladu na palcu, a teraz trochę ciężko ją zdjąć :/ Dzisiaj praktycznie nic nie robię, więc to na pewno nie z wysiłku.[/QUOTE] Nie zamartwiaj się Kochana, mnie ręce wieczorem puchły nawet przed ciążą ![]() kism, ta dziewczyna na G to ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32050699]
Czy to normalne, że trochę mi spuchły dłonie? Obserwuję to po obrączce, nigdy mi nie robiła śladu na palcu, a teraz trochę ciężko ją zdjąć :/ Dzisiaj praktycznie nic nie robię, więc to na pewno nie z wysiłku.[/QUOTE] Nie przejmuj się, to normalne. Ja po ostatnim maratonie po Bonarce nie mogłam zdjąć obrączki przez kilka godzin, mimo iż zwykle jest nieco luźna. Czytałam też, że puchnięcie stóp jest czymś normalnym, a niektórym może nawet "urosnąć" stopa ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4633 |
Wtajemniczenie
|
a możesz powiedzieć w jakim celu się je praktykuje i jak ? to znaczy po porodzie właśnie w celu "likwidacji brzucha" czy w innych przypadkach?
Po zabiegach drogą brzuszną ( ja jestem w temacie ginekologii z racji zawodu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze w kwestii butelek - ja na wejście polecam mieć chociaż jedną, nawet jak z karmieniem będzie wszystko ok. Chociażby po to, żeby np. mąż mógł nakarmić dziecko, jak będziemy musiały wyjść do lekarza. No i bardzo ważna sprawa - po to, żeby dziecku podac wodę, co zwłaszcza jest ważne przy upałach czy w sezonie grzewczym. Najgłupsza rada jaką wyniosłam z porodówki brzmiała, że nie nalezy dawać dziecku wody, bo mleko matki mu wystarczy. Mało co nie doprowadziłam do tragedii - dziecko było rozdrażnione, ale ja wiązałam to z refluksami. Klapki mi opadły z oczu, jak pielęgniarka pobierała krew do badania i nie mogła wycisnąć kropli! Dopiero nasza pediatra powiedziała mi, że jednym dzieciom wystarcza samo mleko, ale innym nie i w związku z tym dziecku należy ileś razy dziennie proponować czystą wodę - jeżeli będzie potrzebowało - wypije, jeżeli nie - to nie. Żadne dziecko które nie potrzebuje wody, nie rzuci się na nią, bez obawy
![]() Błogosławię dzień w którym poznałam naszą pediatrę, bo od niej nauczyłam się tego, ze każde dziecko jest inne i że należy przede wszystkim słuchać siebie i swojego instynktu. Dodatkowo, jeżeli od początku dziecko będzie do picia dostawało czystą wodę, to odpadnie Wam mnóstwo problemów związanych z tym, że dzieci chcą pić potem np. tylko słodkie herbatki. Moje dziecko jak wstaje w nocy pić, to pije wodę, a znam dzieci co tylko słodkie soczki i herbatki. Potem mamy zdziwione, ze zęby się psują, że dziecko nie je posiłków, bo jak cały dzień jest opite słodkim, to trudno, żeby chciało się jeść. Kształtujemy bezcenny nawyk na przyszłość - bezcenny dla zdrowia ząbków i profilaktyki otyłości i cukrzycy ![]() ![]() Rinco - jeszcze zapomniałam Ci powiedzieć, bo pytałaś, ile wytrzymują te piłki. Na opakowaniu jest napisane, że maksymalne dopuszczalne obciążenie to 250 kg ![]() Edytowane przez SzmaragdowyKotek Czas edycji: 2012-02-03 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra, dobra, biorę się w końcu za to allegro ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Rozeznanie
|
ktoś kiedyś pisał , że dziecko z czasem może zrobić sobie trampolinę z odbytu i ja tego właśnie doświadczam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Wtajemniczenie
|
moniczka, co tam u Ciebie? Widzę, że jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||
Wtajemniczenie
|
hejka! ale mnie nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!
nie potrafie zasną, bo mąż rozkręcił kaloryfery, a że byly niedawno malowane, to jak leci przez nie cieplo to strasznie smierdzi farbą ![]() u nas wszystko w porząsiu ![]() ![]() cudowne uczucie ![]() na szczescie nie mam zadnych problemow z cukrzycą, ale wyszla mi dosc mocna anemia, tak wiec zaopatrzylam sie w zelazo i inne witaminki. Do tego jeszcze moj gin stwierdzil, ze mam dosc twardy brzuch... sama czasem czuje, ze twardnieje. jutro jade do pepco na jakies zakupy male , ostatnio widzialam fajne reczniki kapielowe za 13zl z kapturkiem. Teraz sa bodziaki i spiochy za 6zł. co do wagi - to mam +9kg 27tydzien macie taka ciemna kreske na brzuchu? bo ja nie mam... ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
w pracy fajnie, odzylam - jednak kontakt z ludzmi jest dla mnie bardzo wazny, zawsze mozna pogadac, posmiac sie i pozartowac... ![]() ![]() widze z edajecie czadu dziewczyny z pisaniem... ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- a tak wogole to bardzo przezywam, tak jak Wy wszystkie, tajemnicze znikniecie Madzi z Sosnowca (nie chce uzywac slowa smierc, bo wciaz mam nadzieje... jak dowiedzialam sie o tym, ze ja poczatkowo porwano, to obiecalam sobie ze nigdzie z dzieckiem nie wyjde, chyba ze na balkon ![]() Aczkolwiek dalej nie wierze, ze jej dziecko wypadlo z rąk i zmarlo... albo je zabili, albo sprzedali, albo rzeczywiscie jest w to zamieszana sekta wierzcie mi lub nie - w Sosnowcu dzieją się rozne rzeczy, sama bylam swiadkiem pewnych dziwnych zdarzen ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Was, wychodz szybko z tego szpitala!!! ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- no wlasnie sie nad tym wiadrem kiedys juz zastanawialam... nie mam pojecia jak wlozyc dziecko, ktore nie potrafi siedziec tdo tego wiadra... aczkolwiek moje kolezanki z tego korzystaly, zapytam w pracy i zdam relacje. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 |
Wtajemniczenie
|
Odnośnie rozmiaru napiszę taką ogólną uwagę, że z mojego S/M w ciąży zrobiło się mi zdecydowane M z tendencją do L (ale sporo jak wspominałam przytyłam, generanie radzę zostawać przy zamawianiu przy rozmiarze sprzed ciąży), więc sporo się namyślałam i nalatałam z centymetrem, mierząc moje obecne ubrania, żeby dobrać odpowiednie rozmiary.
Większość starałam się wybierać taką, żeby po ciąży też się nadawały do chodzenia. Podzielę opisy poszczególnymi sprzedawcami... "Belka13" Moja pierwsze rurki w życiu, które są wygodne ![]() ![]() http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-sz...089923893.html "Brzuchatki" Tunika ogólnie fajna, ale dolny szew jakąś beznadziejną nieelastyczną nicią zrobiony i ciężko krok w niej zrobić, żeby zaraz się coś nie pruło. Do przeszycia ten jeden ścieg u krawcowej... http://allegro.pl/sukienka-tunika-na...034365985.html Od "dynia71"- rewelacyjne ubranka z licytacją, więc niedrogo ![]() Fajna sukienko-tunika, cienki delikatny materiał, spokojnie do końca ciąży wystarczy, trzeba prasować http://allegro.pl/vb1046-b-p-c-fanta...053037025.html Sweterek świetny, więcej komentarza zbędne ![]() http://allegro.pl/2pi260-b-p-c-swiet...052576919.html Sweterek, zadowolona jestem, jak wyżej http://allegro.pl/h557-b-p-c-modny-s...052574597.html Fajna bluzka, długa za pupę, ale nie zwróciłam wystarczającej uwagi na rozmiar opisany w centymetrach ![]() http://allegro.pl/1gh44-b-p-c-super-...050585866.html "malgosia_zz" już tu na wizażu na przeróżnych wątkach nieraz była polecana ![]() ![]() ![]() Tunika, mam fioletowo-żółtą ![]() ![]() http://allegro.pl/sliczna-tunika-na-...059874788.html Bluzka, ogólnie fajna, cieńsza niż powyższa, bardzo duży dekolt jak na moje małe piersi ![]() http://allegro.pl/cudna-bluzeczka-od...054392243.html Bluzka-kimono, bardzo mi się podobała na zdjęciach na aukcji, na mnie jakoś mniej, ale nie wiem czemu, nic konkretnego nie mam do zarzucenia ![]() http://allegro.pl/symetryczna-tunika...047974250.html "mamaubrana" Coś na basen ![]() Wzięłam najpierw M i wyminiałam potem na L... O ile cały na długość był dobry, to brzuch ledwo mi się już mieścił, a zamierzam chodzić na basen tak długo jak będzie się dało, więc L lepsze... http://allegro.pl/mamasport-stroj-ka...059821033.html "modaistyl2011" Następny sprzedawca ma te same ubrania chyba, co "dynia71"... Niektóre się powtarzają. Sukienka, fajna, elastyczna, ale chyba ją sobie skrócę o 10-15 cm, bo wolę jako tunikę nosić, a taka długość "nad kolanko" to już faktycznie jak sukienka, a taka krótsza jako sukienka też w lecie będzie dobra http://allegro.pl/h140-b-p-c-szalowy...060218030.html Bluza, bardzo fajna, typowo ciążowa, spory brzuszek się do niej zmieści, jedynie kołnierz po zasunięciu do końca bardzo szeroki, nie przylega do szyi (komuś może to przeszkadzać), ale położony (tak jak na zdjęciu na aukcji) dobrze wygląda http://allegro.pl/l567-czarna-bluza-...055193161.html "MODNEITANIE" Chciałam jakieś bolerko do tych różnych tunik i kupiłam takie... Nie jest to wg mnie zupełnie rozmiar uniwersalny, najwyżej M, na mnie taka na styk (na mnie z małymi piersiami podkreślam! ![]() http://allegro.pl/70-wdzianko-dziani...038744250.html Udane kolejne zakupy to u użytkownika "modneitanie_pl" Tunika-golf - rewelacja, bardzo mi się podoba, ten paseczek taki niepozorny, a tyle uroku dodaje http://allegro.pl/70-2w1-dlugi-golf-...066644671.html Sweterek-ponczo, fajny, ale też nie pomyślałam wcześniej, że pod kurtkę nie bardzo się nadaje, posłuży na wiosnę... http://allegro.pl/new-extra-piekne-c...061100742.html Fajna, dłuższa tunika z "bluzką", na ciążę i po http://allegro.pl/new-super-eleganck...046243089.html "tanie-hity" Fajna wygodna, tuniczka. Ta apaszka trochę dziwna, taki jakby szalik, pół materiału takiego w kwiatki, a pół taki jak cała tunika, ale w sumie noszę tak jak na zdjęciach na aukcji i fajnie wygląda ![]() http://allegro.pl/urocze-ciazowe-tun...044075380.html Spodnie dresowe, chciałam jeszcze jakieś nabyć i nie płacić dodatkowo za przesyłkę, więc wybrałam u tego użytkownika i... Fason bardzo fajny, panel na brzuszek cały z samego materiału (nie ma gumki u góry), więc na pewno nie będzie nic gniotło, tylko paseczek do ściągnięcia na dole brzucha, ale... materiał tragiczny! Bardzo sztuczny i nieprzyjemny dla skóry. Ja nie mam tak, że tylko bawełnę bym nosiła, czasem założę coś sztucznego, ale te są wg mnie bardzo nieprzyjemne - ODRADZAM! http://allegro.pl/dresowe-spodnie-ci...048150567.html To chyba tyle ![]() ![]() Lista sprzedawców: oasiallegro Belka13 Brzuchatki dynia71 malgosiaz_zz modaistyl2011 MODNEITANIE modneitanie_pl tanie-hity - tunika fajna, spodnie dresowe ODRADZAM! Edytowane przez kism Czas edycji: 2012-02-04 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Wtajemniczenie
|
z ostatniej chwili
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |||
Zakorzenienie
|
Witam... Mnie też przywitała rano wiadomość o odnalezieniu ciałka...
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak wysyłam kwestię wagi i opakowania uzwględniam od razu w opisie aukcji... Zmykam się szykować... Pa! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Masakra z tym Waszym pisaniem, od tygodnia próbuję nadrobić to co napisałyście i coraz bardziej zostaję w tyle aż w końcu stwierdziłam, że to bez sensu.Wystarczy dwa dni zagapienia i jak sie nie ma wolnych 3-4 godzin to bez szans na nadrobienie ![]() Przeleciałam tylko ostatnia stronę więc wybaczcie ale nie mam pojęcia co było wcześniej ![]() kism super zakupy zrobiłaś. Co do historii Madzi to pierwszą rzeczą jaką sprawdzałam codziennie rano to czy były jakieś wieści w tej sprawie, dzisiaj przeżyłam szok bo cały czas miałam cichą nadzieję, że malutka żyje. Smutno bardzo.... Wczoraj byłam na usg no i wychodzi na to, że będziemy mieli w domu parkę a Oliwka braciszka. Teraz rozpracowujemy temat imienia bo z tym ogromny problem ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny nie spalam do 5 -6 rano, pol nocy ryczalam z powodu tej Malutkiej, tak to strasznie przezylam, w koncu na chwile zasnlam a jak sie obudzilam to znowu sie rozryczalam, moj maz zabrobil mi ogladac wiadomosci.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My dzisiaj sprzątamy szafę komandor ( co będzie pewnie okropne) i wreszcie skręcamy łóżeczko ![]() Pewnie zajrzę tu dopiero w poniedziałek. Miłego weekendu mamusie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Rozeznanie
|
Cześć też właśnie włączyłam tv i się dowiedziałam, straszne
![]() Ta"matka" się pogrąża i na bank kłamała w sprawie śmierci, na stronie fb poszukiwania madzi jest zdjęcie jej taty na tle jakiegoś nagrobka , to daje do myślenia |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie ta sprawa jest tez srednio zrozumiana, nie wiem jak mozna tak klamac, pograzac sie i prosic ludzi o pomoc w odnalezieniu dziecka.
![]() Nie wiem nawet co o tym myslec, nie usprawiedliwiam jej, ale sadze ze ona do konca nie mogla byc normalna zeby porzucic cialo ot tak w lesie... moze naprawde jej wypadla i zmarla?! ale nie zadzownic po pogotowie:/? kurde moze to dziwnie napisze, ale chyb a dobrze ze cialo sie znalazlo, a nie zostalo rozszarpane przez zwierzeta, ze mozna ja bedzie normalnie pochowac. Teraz kazda sie boi o swoja ciaze, jakbym miala takie problemy jak ona, przedwczesny porod, wczesniak to cieszylabym sie bardzo gdyby wystzko bylo ok,,,, dlatego dla mnie to dziwne, sadze ze mogla byc chora albo cos;/ Nie sadze by ktos normalny by mogl cos takiego zrobic ... w tv mowili, ze mama moze jeszcze nie zostac ukarana.... Niebieski Pantofelek fajny ten wozek co pokazalas, no ale juz ejst drozszy, ciezko go kupic uzywanego. Zreszta kurde juz nie ogladam tego allegro bo czym wiecej ogladam tym mniej wiem co chce; ) tz w pracy do jutra, siedze sobie sama, wczoraj zrobilam ciasto z przepisu zapodanego przez ktoras z Was ![]() http://www.smaczny.pl/forum/topic/8133-zielony-pysio/ no i nawet dobry ![]() ![]() co do krechy na brzuchu posiadam taka dlugaaa ![]() ![]() wczoraj sobie kupilam wreszcie 1 koszule! ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2012-02-04 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Po 2 co do tycia nadmiernego. Ja byłam na diecie przed ciążą i ta dieta opierała sie na nie jedzeniu owoców teraz gdy jem owoce sama czuje jak tyję. Nie obzeram się namiętnie ale waga idzie w górę ale nie mogę stosować diety dukana w czasie ciąży. Tyle Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.