|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Kurcze, serio?? Nie wiedzialam.... myslalam ze najpierw siadaja potem raczkuja.... Chociaz wiem ze kazdy maluszek i naczej sie rozwija....
Ale moja lezy na brzuszku i tak fajnie sie odpycha nogami ....
|
#3332 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
sto lat ![]() Widziałyście ten filmik? http://www.se.pl/multimedia/video/sh...-mi-byla-sina/ Nie wierzę, że matka, która teraz wypowiada się o dziecku "mój kochany aniołek" w chwili wypadku zamiast to dziecko ratować wyrzuca je pod drzewo.. ![]() A ja mogę prosić o kciuki? Idziemy jutro z Hanią na kontrolę bioderek i jakoś się denerwuję
|
|
|
|
#3333 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a chcialam sie pochwalic moja gwiazda od 3 dni usilnie powtarza slowo "baba"mamamaa z 3 razy jej sie udalo ale baba rzadzi |
||
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jutro nadrobię co dzisiaj naskrobałyście, bo jutro mam egzamin, więc dzisiaj próbowałam się uczyć. Próbowałam, bo trudno było okiełznać chorego, marudnego Domka i notatki. Całe szczęście z Dominikiem już lepiej, wszystko zasycha ładnie, nie powstają nowe wykwity. Mi już dają się we znaki dwie nieprzespane nocki, potrzebuję snu
|
|
|
|
#3336 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że Domkowi tak szybko przechodzi ![]() No to wielkie gratulacje!!! Cytat:
Wanna i wiaderko poszły w całkowitą odstawkę. Bo ja to bardzo lubię, a on uwielbia Woli butelkę ze swoim płynem do mycia ![]() Na basenie na razie byliśmy tylko ten jeden raz. Żałuję, bo chcę chodzić regularnie, a jakoś się dotąd nie udało. Teraz to usprawiedliwione, bo w te mrozy to chyba by nie był najlepszy pomysł, z uwagi na różnicę temperatur. Ale na pewno niedługo zaczniemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Brumek twój kurczak w cieście francuskim zostaje u nas w rodzinie
|
|
|
|
#3338 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście piloty to najlepsza zabawka ale uwaga tylko te działające ![]() dałam mu stary , nie działający i ten go nie rusza Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za egzamini dobrze że z Domkiem lepiej !! nie wiem czy oglądałyście dzisiejszą uwagę ... http://uwaga.tvn.pl/55349,wideo,3329...,reportaz.html Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2012-02-03 o 23:59 |
||||
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
A zerknijcie na to
![]() http://wiadomosci.onet.pl/raporty/ta...wiadomosc.html Cytat:
|
|
#3340 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3341 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Halllooooooo Stronczeeeeeeek gdzzzzzzziiiee jeeessstessssss? ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Sloneczko555xxx brawa za pol roczku
|
||
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Editka kod zostawiłam ci na FB
Dobranoc |
|
|
|
#3343 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3344 | |
|
Raczkowanie
|
brumek bardzo się cieszę, że z pracą się wszystko ułożyło po Twojej myśli.
Sloneczko555xxx brawo- poważny wiek ![]() Natka_ powodzenia na egzaminie. Wiecie co? Chyba się udało. Mam przyjść jutro do pracy na 16. Czuje się jakbym wygrała w totolotka ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
biedny maluszek. Jutro napewno będzie lepiej
|
|
#3345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj odwiedził nas dobry kolega męża i moja córcia na jego widok tak strasznie zaczęła płakać... pierwszy raz jej się zdarzyło płakać na kogoś widok. Jak kolega zniknął z pola widzenia to się uspokajała a jak się pojawiał to znowu płacz aż się do niego przyzwyczaiła (a miesiąc temu go widziała i było w porządku)---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Naataaszkaa ja chyba tez wybiorę Browar, też mam bliżej. ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Pobrałam dwa kody... komu, komu? kto chętny? |
|
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Znaleźli ciało
|
#3347 | |
|
Zadomowienie
|
Aga, spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe- dużo zdrówka, miłości, pociechy z maluchów i wymarzonego ekspresu.
![]() Patik, nie używam Lovelli od początku (ale prawie cały worek poszedł), wcześniej prałam w Dzidziusiu. Co do pieluchomajtek, to nie trzeba ich niczym rozcinać, bo łatwo się je rozrywa po bocznych szwach. Jest to chyba najlepszy sposób na ich ściągnięcie bez względu na to czy było siku, czy kupa. Brumku, nawet nie zwróciłam uwagi, że one od 9kg- Hania ma jakieś 8-8,5 kg i dobrze przylegają. ![]() Brzuch- mój też przypomina sflaczały worek z rozstępami. Marina, Natka, Brumek, zazdroszczę Wam, że nie znacie tego problemu. Myślę, że to kwestia genów- moja mama też miała plaski zaraz po porodzie i żadnego rozstępu do dzisiaj (ja się pytam, czemu mi tych genów nie przekazała? ). Teraz dieta i ćwiczenia i wychodzę z takiego założenia jak Jaciee, że jeszcze będzie ze mnie laska.Fajnie, że piszecie o kremach na skórne problemy, bo przypomniałam sobie, że mam jeszcze bepanthen- może on się upora z tymi suchymi plackami Hani, bo naprawdę wygląda to coraz gorzej. Jutro postaram się zrobić zdjęcie.Cytat:
![]() To może tż wygoń na stacjonarny, a sama zgarnij laptopa? ![]() |
|
|
|
|
#3348 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz ślinotoku dostanę...![]() Wszystkiego najlepsze dla Maksia i brawo za ząbki. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hani już kilka razy udało się powiedzieć mama, ale i tak cały czas tata na pierwszym miejscu. Dzisiaj jak zasypiała, oczka już przymknięte, coś tam sobie mruczy...Nagle wyciąga smoka z buzi z charakterystycznych "strzeleniem", bo przygryzła go zębami i na cały głos TATA. Tak to komicznie wyglądało, że się zaśmiałam, Hania się rozbudziła i proces zasypiania musiał zacząć się od nowa.![]() Cytat:
Kody pobrane (blondynko, dziubek macie pw), więc mogę iść spać z czystym sumieniem. ![]() PS. Mi również sprawa Madzi nie daje spokoju.
|
|||||
|
|
|
#3349 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie przeczytałam. Czyli najgorsza wersja w końcu potwierdzona. Niestety. Mam tylko wielką nadzieję, że ta mała niewinna i bezbronna istotka nie cierpiała.
Nie chcę nawet myśleć, co zrobiłabym tej pseudo matce.
|
#3350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() coooo lece czytac |
|
|
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3352 |
|
Rozeznanie
|
a mialam nadzieje ze Madzia zyje,jestem przerazona,plakac sie chce znow bede polnocy o tym mysla
|
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też I że skończyło życie tak strasznie. Bez cienia szacunku do jego osoby, nie mówiąc już o miłości. Porzucone jak śmieć a nie czyjś największy skarb
|
|
#3354 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj w necie jasnowidz (bodajże Jackowski) odnośnie sprawy powiedział i się nie pomylił: Zagajnik, park i młodzi bez źrenic. Orgia i pakunek w bieli którego boją się nawet Ludzkie demony. Zsyp, oczyszczalnia, ulica końcowa gdzie kres podróży, światło i szlaban otwarty i dużo wody na której są ... rozwiń całośćwielkie wskazówki zegara pokazujące godzinę 15:45, będą dowody, niebieski płomień i neon z literą H litera ta to głębia niebieska jakby szyb windy zanurzonej w wodzie.
boze mam nadzieje ze to nie byl zaden rytual ze ta dziecina niecierpial,co za potwory,rycze cala sie trzese |
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Madziulka
|
|
|
|
#3357 |
|
Zadomowienie
|
No to teraz tylko czekac na sekcje...
|
|
|
|
#3358 | |
|
BAN stały
|
Wlasnie sie dowiedzialam ze odnalezli cialo dzieczynki, caly czas mialam nadzieje ze to prowokacji... jakim czlowiekiem musiala byc ta kobieta zeby zrobic takie cos.. i faktycznie jest tak jak mowil ten jasnowicz jeszcze przed przyznaniem sie kobiety do winy, ze cialo znajduje sie w sosnowcu pod zwalami piasku i gruzu w opuszczonym budynku, ze madzia nie zyje i bylo to morderstwo...
tu jest caly wpis tego jasnowidza: Cytat:
Chciałam wieryc ze to nie tak, ale coz widocznie są az tak straszni ludzie na swiecie. Z tego powinni zrobic film dokumentalny. Moj starszy mial w nocy dzis masktryczna gorączke. Aż sie trzasl z zimna, i mowil ze sie boi bo wszystko mu sie rusza. gdyby nie przeszlo to pogotowie. Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2012-02-04 o 06:57 |
|
|
|
|
#3359 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje! Cytat:
a z tej "matki" (choć na słowo matka to nie zasługuje) to niezła aktorka jest... ![]() Cytat:
za egzamin!---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Czytam i słucham o tej Madzi Bożeee.... nie umiem sobie tego wyobrazić nawet!!!Co to dziecko było im winne? Już lepiej żeby je sprzedała, przynajmniej może byłaby kochana
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia [*]
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.

sto lat 

prosze bardzo ....za wizyte

biedny maluszek. Jutro napewno będzie lepiej

zębole