|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | ||
|
Gang Iren
|
Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012
Cytat:
![]() Super,ze wszystko ok. Cytat:
Mam nadzieje,ze to dziecko jednak zyje.Nie ma ciala,wiec jest nadzieja. Ja jem miod.Orzechy tez jem.Nie bede wykluczac nic z diety na zapas.
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
gosia no wlasnie ja tez wszystko jem i bylam w lekkim szoku po tym jak mnie szwagierka opieprzyla za miod....
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem skąd ona to wzięła.
Oglądałam niedawno na TVN Style "Wiem co jem" i mówili właśnie o miodzie. I jest to jedyna możliwosć aby być uczulonym na miód
|
#484 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|||
|
|
|
#485 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Dawno juz nie jadlam miodu.Jutro na sniadanko zjem razowca z miodem. Dobranoc!!
|
|
#486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobranoc! |
||
|
|
|
#487 | ||
|
Raczkowanie
|
Mravka super, że wizyty udana
![]() Cytat:
Cytat:
generalnie, przedtem jej broniłam, wydawało mi się to mimo wszystko prawdopodobne nawet jak czytałam wpisy na necie, że mówi o dziecku w czasie przeszłym, że teściowie chcieli ściągnąć tego jasnowidza, a ona się nie zgodziła i że pewnie ma coś z tym wspólnego to myślałam, że się doszukują i wymyślają, więc teraz sama już się doszukuję we wszystkim drugiego dna... wersja, że może zakopała dziecko (jak taka kobieta miałaby dziecko zakopać w ziemi sama przy takiej temperaturze niezauważona?)... no, ale może i mogła, choć dla mnie to dziwne. Chyba, że nie była z tym sama. A może Rutkowski też jest dziwny: w nocy mówił, że kurtka śmierdziała, że dziecko znalazł, popołudniu, że może zwierzęta zjadły- trochę za bardzo jest do przodu jak dla mnie, i na konferencji gwiazda w okularach Ray Bana ![]() ja wcinam i nic nie słyszałam, że nie można. może przy karmieniu... |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#488 | |||
|
Zadomowienie
|
Poltora dnia mnie nie bylo a wy nasmarowalyscie 22 strony?!
![]() NAdrobilam 5 w starym watku wielce z siebie zadowolona, tu wchodze i widze 17 .... Masakra ![]() Cytat:
. Boze jakie to wowczas bylo ekscytujace ![]() Cytat:
Cytat:
Wracam dalej nadrabiac, moze do rana skoncze |
|||
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Zia, ja się śmieję, że nasza córcia upodoba sobie do zabawy brudne od smaru części do syreny
Na wieksze rozmiary zacznę chyba kupować już ciemne ciuszki, aby nie było żal
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, znaleźli tę dziewczynkę
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
piszą coś w internecie o tym? czy tylko w tv podają?
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.tvn24.pl/0,1733584,0,1,zn...wiadomosc.html
w tv mówili trochę więcej. teraz w tvn24 mówią- matka wskazała nowe miejsce policji. Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-02-04 o 00:36 |
|
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
masakra... dobrze wiedziała, gdzie jest dziecko i cały dzień wszyscy szukali bez sensu...
idę spać, bo mnie brzuch coś pobolewa |
|
|
|
#494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczęta
![]() a czytałyście dzxiewczyny artykuł na temat Madzi na wp? wypowiedź jasnowidza? http://wiadomosci.wp.pl/title,Smierc...wiadomosc.html skubany ma przeczucie. i znając życie będzie tak jak on mówi że ojciec ma wiele wspólnego z tą sprawą.
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
|
|
#496 |
|
Rozeznanie
|
witam z rana
co do miodu to ja pije codziennie do herbaty ale odstawie na jakis czas bo mnie jakies uczulenie dopadło moze to od niego dziewczyny co sądzicie o ziołach z lisci malin mi kolezanka polecila mówiła ze dzieki nim łatwiejszy poród miała
|
#497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda tak małego i bezbronnego dziecka które i tak walczyło o życie zaraz o urodzeniu.Hej ![]() ja niestety niewyspana bardzo. Muszę się uczyć Dziś na obiadzik będę gotować żołądki drobiowe z sosikiem
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
ja już po śniadanku właśnie dopijam kawkę tż pojechał do pracy a młody jeszcze śpi. Dzisiaj od 4 rana spałam razem z nim bo kaszlał i wolałam iść się położyć do niego . Zakupy już zrobiłam i musiałam oskrobać sobie samochód a -16 na termometrze. Ale wolałam to niz iść pieszo ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, że nie jechał do pracy tylko na głupi turniej w piłkę nożną, ale i tak kolega po niego zajechał Teraz tylko będzie się głowił jak zrobić auto, bo akumulator padł dopiero od kilkunastu prób odpalenia, a tak to chyba co innego - możliwe, że ropa gdzieś przymarzła ![]() A wagi to tylko pozazdrościć, a nie bić
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam hamburgery robione w domu dzisiaj na obiad tak mnie jakoś naszło a to wymaga mało pracy więc obiad w sam raz na sobotę
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#501 |
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek
Wczoraj późno poszłam spać, ale ogólnie jestem wyspana. A dziś jak już mówiłam będę miała pod opieką 3 letniego siostrzeńca Muszę zebrać trochę energii na bieganie za nim, bo ostatnio coś mi tej energii brak A on ma jej czasami aż za dużo
|
|
|
|
#502 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ile u Nas śniegu zaspy ![]() jadę z TŻ na miasto na jakieś zakupy i dziś parówki w cieście francuskim zastanawiam się czy zjeść je na obiad czy na kolacje, bo wredny TŻ na obiad je swoją obleśną wątróbkę ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
buu ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
co dodajesz do hamburgera oprócz mięska ? ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorka, ogórka świeżego jak mam to surówkę majonez ketchup sos czosnkowym nieraz sałatę co mam pod ręką
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja mam kupne z Biedronki, TŻ kupił mieliśmy robić
|
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie ten swiat jest poorany i to zdrowo
Matki morduja dzieci , ojcowie gwalca, az sienie chce wiadomosci ogladac , sama przemoc Jolkaa nie przejmuj sie ile by nie bylo na plusie i tak zejdzie . Ja mam 13 na plusie a jeszcze sprzed ciazy jakies 5 ale co tam co wlazlo zejsc musi , wazne zeby dziecko bylo zdrowe Mnie rozlozylo na calego Glowa boli cieknie z nosa |
|
|
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam już takie duże bułki hamburgerowe![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
A ten świat to jest bardziej niż poorany pod względem przemocy
|
||
|
|
|
#507 |
|
Gang Iren
|
Dzien dobry!
Jednak Madzia nie zyje.Jak mozna zrobic dziecku cos takiego.Na poczatku bronilam matki,ale jakos nie wierze juz,ze to wypadek. Ja slyszalam,ze przyspieszaja porod,wiec lepiej nie zaczynac ich pic za wczesnie,po 38 tyg mysle.
|
#508 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien Dobry brzuchate kolezanki!
Co do jedzenia rzeczy uczulajacych to ja czytalam ze jesli mama ma na cos uczulenie to wlasnie tego powinna w ciazy unikac bo wlasnie wtedy dziecko moze byc po urodzeniu uczulone! Wydaje mi sie to logiczne. Tak generalnie to uczulic moze kompletnie wszystko nawet marchewka wiec nie da sie calkowicie wykluczyc alergii u dziecka nigdy! Co do hamburgerow to ja zawsze tez moim chlopakom robie domowe, kupuje miesko mielone i smaze i kazdemy dodaje co lubi-adas je sucha bule z miesem bez ketchupu nawet ![]() A Tz cebule, ogorka, ser, czosnkowy sos i ketchup. Ja z reguly smaze sobie rybke i robie burgera rybnego ![]() Nowaken wspolczuje Ci choroby Antka Adasiowi na szczescie rozwolnienie przeszlo jak reka odjal po smeccie, ale przypuszczam ze to raczej cos mu zaszkodzilo niz grypa bo dluzej by go potrzymalo!
|
#509 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie z rana
![]() U nas dzisiaj -25 z rana, ale jakoś służy mi ten mróz. Codziennie rano spacerek i taka rześka jestem ![]() Cottonpuma wracaj do zdrówka szybciutko ![]() Zamówiłam sobie tą poduszkę w kształcie litery C w motherhood bo juz po prostu w nocy nie mogę znaleźć jakiejkolwiek pozycji do spania. Co do moich naczyniowych bólów w internecie nie znalazłam nic konkretnego i wychodzi na to,że czeka mnie jeszcze trochę dodatkowych badań,żeby gin mógł podjąc decyzję czy moje bóle będą przeciwwskazaniem do porodu SN, oby nie. Dziewczyny,a może macie jakąś aptekę internetową, w której są w miarę przystępne ceny ? Byłam dzisiaj w dwóch aptekach u siebie i nic kompletnie nic nie mają oprócz sudocremu ... więc pewnie będę musiała jakiejś apteki poszukac i zrobić jedne większe zakupy...
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Będąc z Antkiem w ciaży wiosna była najlepszą porą roku od wielu lat miałam jeden dzień krytyczny a reszta poszła bosko i Pani alergolog stwierdziła że tak to działa Antek może jeść owoce i może jeść orzechy. Więc ja korzystam i jem jabłka i inne zakazane rzeczy. Antos dochodzi do siebie w poniedziałek mam jeszcze konsultacje w Poznaniu u Pani pediatry i mam nadzieję ze cos mi doradzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

))
Mały Ekshibicjonista...waży ok 2200g
. Dlatego nie porównuję temp. w Polsce i tu 

pod względem przemocy