Półroczna Magda porwana w Sosnowcu! - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-04, 02:13   #1861
agusia642
Zakorzenienie

Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!

Rutkowski to już nawet na Pudelka trafił ...
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 02:14   #1862
mesarka
MUSEarka

Jeju, skończyło się najgorszym scenariuszem jaki tutaj zakładałyśmy
Również mam nadzieję [Boże.. jak to brzmi..], że Madzia nie żyła już jak ta kobieta ją ukrywała. Przysypywać własne dziecko gruzem i liśćmi, jak jakieś zwierze. Ona ma nie po kolei w głowie!

Do głowy mi przychodzi jedyne wytłumaczenie, czemu wskazała Rutkowskiemu złe miejsce - nie chciała z nim współpracować, bo od początku miała do niego dystans. Tak jak tu już rozmawiałyśmy - była przeciwna jego wynajęciu no i te jej późniejsze zachowania. Dlatego tez wydaje mi się, że uznała, że i tak już dużo mu powiedziała, więc kolejną informację zatai.

Możemy spekulować, a co w jej głowie siedziało i siedzi nadal - nie dowie się nikt.

Jedyny plus tej sprawy? Madzia jest już Małym Aniołkiem i jest jej dobrze tam gdzie jest...
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 02:25   #1863
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
Rutkowski to już nawet na Pudelka trafił ...
i po komentarzach widzę, że czytelnicy(czy raczej komentatorzy) pudelka to również czytelnicy super expresu (bez urazy dla nikogo).nieważne zresztą
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 02:32   #1864
dawidowskasia
Zakorzenienie

mialam nadzieję,że jednak bylo inaczej
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 03:10   #1865
Muszka Owocowka
Raczkowanie

Chora psychicznie baba.
Na początku jej wierzyłam bo nie jestem z tych co oceniają po pozorach czy ktoś płacze czy nie itd., pozatym wersja była bardzo prawdopodobna - ktoś upatrzył sobie ładne dziecko i porwano do nielegalnej adopcji.

A teraz po tym wszystkim i faktach które znamy... Bo dzięki Rutkowskiemu znamy szczegóły takie jak to wyjście do kina na horror, w jedej chwili histeria, panikuje, płacze, a tu zaraz spokojnie herbatkę miesza. Rozwala mężowi głowę drzwiami... Kłamie w sprawie miejsca ukrycia dziecka...

Jak dla mnie to jest osoba strasznie niedojrzała psychicznie, bezmyślna, egoistyczna, zachowuje się jak zwierzę, brak jej jakiegoś instynktu rodzicielskiego, przywiązania ona ma tylko instynkt przetrwania i chronienia swojej dupy.

Kurcze właśnie oglądałam na tvn24 krótki filmik o chłopaku 13 lat który tydzień temu rzucil się ratować kolegę pod którym się lód załamał, kolegę uratował, a sam o mały włos nie zginął (25 minut pod wodą i przez to tylko że była lodowata to nie zginąl i mózg nie został uszkodzony). I chłopak nawet nie myślał tylko ratował...

Niektórzy mają mniej odwagi, inni więcej ale człowiek zawsze się stara ratować, zadzwoni na pogotowie.

I takie gadanie, że upadek zabił dziecko... Pfffff bez jaj.

I dzieki Rutkowskiemu (i nie twierdze że to dobrze bo to nieprofesjonalne zachowanie) dowiedzieliśmy się dokładnie jak ona funkcjonowała, co robiła, po zniknięciu dziecka, co mówiła, mamy nawet filmiki. Policja by nam tego nie pokazała i nie widzielibyśmy tej patologii.

Dla mnie to jest odrażające i niezrozumiałe jak można tak ciągle we wszystkim kłamać!!! Płacze, płacze i dalej kłamie w kółko kłamie.

Jak można kochane dziecko wrzucić do wora i przykryć śniegiem, gruzem, gałęziami. NIE MOŻNA!!! Normalny człowiek w życiu by tego nie zrobił...

Czekam na sekcję zwłok i zobaczymy ile razy to dziecko upadło na "próg". A jeżeli rzeczywiście upadło i straciło przytomność jest możliwe że umarło z wychłodzenia.
Muszka Owocowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 03:23   #1866
monius9
Zakorzenienie

miałam nadzieję że ta historia jednak inaczej się skończy

teraz jedyne na co można mieć nadzieję to to że dziecko na prawdę umarło od uderzenia.. a nie zamarzło przywalone cegłami czy było maltretowane już wcześniej chociaż chyba sama w to nie wierzę opowieść od mojej mamy - spacerowała z wózkami wraz z koleżanką i tejże wózek się przewrócił - dziecko upadło wprost na szynę [przechodziły przez tory] - nie stało się mu NIC, oprócz siniaka. chłopak aktualnie ma 25 lat.
monius9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 03:27   #1867
Amani
Zakorzenienie

http://www.tvn24.pl/0,1733584,0,1,zn...wiadomosc.html pokazano miejsce, gdzie znaleziono mała Madzię... straszne, zimne, ponure. Łzy cisną się do oczu na myśl, że to miejsce stało się dla tego dziecka grobem, że tam być może spędziła ostatnie chwile

---------- Dopisano o 03:27 ---------- Poprzedni post napisano o 03:24 ----------

Cytat:
Napisane przez monius9 Pokaż wiadomość
miałam nadzieję że ta historia jednak inaczej się skończy

teraz jedyne na co można mieć nadzieję to to że dziecko na prawdę umarło od uderzenia.. a nie zamarzło przywalone cegłami czy było maltretowane już wcześniej chociaż chyba sama w to nie wierzę opowieść od mojej mamy - spacerowała z wózkami wraz z koleżanką i tejże wózek się przewrócił - dziecko upadło wprost na szynę [przechodziły przez tory] - nie stało się mu NIC, oprócz siniaka. chłopak aktualnie ma 25 lat.
ja dodam od siebie, że gdy byłam mała, wózek ze mną przewróciła cofająca ciężarówka. Wypadłam z wózka na ziemie i nie było mi nic, może trochę byłam poobijana!!!

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 03:33   #1868
201604181004
Konto usunięte

o_O pojechała tam wózkiem (niełatwy teren) ukryła zwłoki i wracała z pustym wózkiem, z pustym wózkiem się wywróciła i tak ją ktoś znalazł? o_O to dla mnie dalej niejasne.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 03:40   #1869
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
o_O pojechała tam wózkiem (niełatwy teren) ukryła zwłoki i wracała z pustym wózkiem, z pustym wózkiem się wywróciła i tak ją ktoś znalazł? o_O to dla mnie dalej niejasne.
Może wracając do głowy jej coś strzeliło, doszło do niej co zrobiła i wymyśliła tą historię z uprowadzeniem żeby oczyścić się z zarzutów/ktoś jej podpowiedział to przez telefon/działała w szoku i zemdlała, a jak się ocknęła to nie pamiętała co zrobiła, zobaczyła pusty wózek i myślała, że ktoś porwał jej dziecko... Nawet jak potem zaczęła sobie przypominać, że to ona zrobiła, to już było jej wstyd się przyznać - cała Polska szuka jej dziecka itd. To są rozwiązania, które mi przychdzą do głowy, ale wiadomo, nie znam się na tym...

-26kg

Stary 2012-02-04, 03:51   #1870
monius9
Zakorzenienie

podobno miała uraz głowy po uderzeniu po którym miała stracić świadomość - sama się uderzyła? ;/
Stary 2012-02-04, 03:57   #1871
dorcia 83
Rozeznanie

GG do dorcia 83

Wieczny odpoczynek racz Jej dac Panie, a swiatlosc wiekuistaniechaj Jej swieci na wieki wiekow. Niech odpoczywa w pokoju.

[*]
dorcia 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 04:00   #1872
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
podobno miała uraz głowy po uderzeniu po którym miała stracić świadomość - sama się uderzyła? ;/
już jakiś czas temu ustalono, że specjalnie przewróciła się i uraz jest od płyt chodnikowych

-26kg

Stary 2012-02-04, 04:02   #1873
monius9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
już jakiś czas temu ustalono, że specjalnie przewróciła się i uraz jest od płyt chodnikowych
za małą głowę mam na to wszystko chyba..
Stary 2012-02-04, 04:05   #1874
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
za małą głowę mam na to wszystko chyba..
ja w ogóle mam wrażenie, że od paru dni odgrywa się jakiś straszny scenariusz, to wszystko jest po prostu chore. Jakby ktoś powiedział mi 2 tyg temu, że coś takiego będzie miało miejsce to bym w życiu nie uwierzyła... Mnie zastanawia też to, że podobno sąsiedzi widzieli Madzię w wózku

-26kg

Stary 2012-02-04, 04:12   #1875
monius9
Zakorzenienie

Cytat:
ja w ogóle mam wrażenie, że od paru dni odgrywa się jakiś straszny scenariusz, to wszystko jest po prostu chore. Jakby ktoś powiedział mi 2 tyg temu, że coś takiego będzie miało miejsce to bym w życiu nie uwierzyła... Mnie zastanawia też to, że podobno sąsiedzi widzieli Madzię w wózku
to akurat jakieś mega dziwne chyba nie jest, pewnie zobaczyli tylko kątem oka jakiś zawiniątek, przecież przy mrozie jak się wychodzi z dzieckiem na spacer to i tak bardziej przypomina ono kokon niż dziecko jak się specjalnie nie przyjrzysz to zobaczysz to czego się spodziewasz... czyli dziecko zawinięte w pięć warstw ubrań kocyków itp
Stary 2012-02-04, 04:17   #1876
201604181004
Konto usunięte

Amani chodzi o to że ja gondolą z dzieckiem mam problem po naszych polskich chodnikach jeździć co dopiero zrobić sobie wyprawę do lasów na podmokłe tereny i naprawdę nikt nie widział że ktoś sobie zasuwa z wózeczkiem tam? To pewnie miejsce gdzie ludzie wychodzą np wybiegać się z psami chociaż nie wiem ale wygląda to na w miarę taki otwarty teren...

A nie wiem z resztą. Już mnie nic nie zdziwi.

---------- Dopisano o 04:17 ---------- Poprzedni post napisano o 04:15 ----------

A pies zgubił trop przy parkingu.
Stary 2012-02-04, 04:22   #1877
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość

A pies zgubił trop przy parkingu.
czytałam komentarz jednego z internautów na YT o nicku TheElemPL
"W TYM MATERIALE POJAWIŁ SIĘ WĄTEK SAMOCHODU OJCIEC MÓWI ŻE ŻONA POSZŁA W PRAWO A ONI POJECHALI W LEWO!!!! DZIECKO ZOSTAŁO PODOBNO UPROWADZONE OKOŁO GODZINY 18:00 CO W KONTEKŚCIE AKTYWNOŚCI W TYM CZASIE OJCA DZIECKA NA PORTALU SPOŁECZNOŚCIOWYM FACEBOOK WYGLĄDA DZIWNIE BO WŁAŚNIE O GODZINIE 17:55 24 STYCZNIA DODAŁ NA SWOIM PROFILU TELEDYSK - NOTABENE KTÓREGO TREŚĆ JEST DELIKATNIE DEMONICZNA..... TO W KOŃCU GDZIE ON BYŁ!!!??"

-26kg

Stary 2012-02-04, 04:25   #1878
201604181004
Konto usunięte

Lol, to dziwne, bo na facebooka nigdy nie wchodziłam powiem szczerze o_o
No ale tak jak pisałam, jestem pewna że ta sprawa nieraz nas zaskoczy.
Tak był wątek samochodu i kolegi.
Stary 2012-02-04, 05:09   #1879
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Może wracając do głowy jej coś strzeliło, doszło do niej co zrobiła i wymyśliła tą historię z uprowadzeniem żeby oczyścić się z zarzutów/ktoś jej podpowiedział to przez telefon/działała w szoku i zemdlała, a jak się ocknęła to nie pamiętała co zrobiła, zobaczyła pusty wózek i myślała, że ktoś porwał jej dziecko... Nawet jak potem zaczęła sobie przypominać, że to ona zrobiła, to już było jej wstyd się przyznać - cała Polska szuka jej dziecka itd. To są rozwiązania, które mi przychdzą do głowy, ale wiadomo, nie znam się na tym...
niemal identyczna historia w filmie
http://www.filmweb.pl/film/Kolor+zbrodni-2006-104008

Myślę,że ona dokladnie wiedziała co zrobiła. Kłamała w zywe oczy.
Nawet mój tż się poplakał kiedy oglądaliśmy reportaż

Co to za ludzie w ogóle?

Żal mi tych dziadkow...reakcja dziadka jak żona powiedziala,że dziadek był najukochańszy

---------- Dopisano o 06:00 ---------- Poprzedni post napisano o 05:29 ----------

a propos depresji poporodowej - wszystko rozumiem, ale tak naprawdę każdy morderca ma coś z głową - moze niektore choroby są jeszcze nie zweryfikowane (depresja też jest dość nowym odkryciem)
Mimo wszystko - tak jak jeszcze kumam szok w jakim była to nie mogę zrozumieć tej pełnej premedytacji w reportażach, tych kłamstw

A to,że teraz płacze- no cóż - wie, jakie poniesie konsekwencje.

Jak dla mnie Rutkowski zachowal się dobrze.
Sami się pchali do tv, zaangażowali całą Polskę. Każdy miał prawo dowiedzieć się i USŁYSZEĆ co się wydarzylo

---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Muszka Owocowka Pokaż wiadomość
Chora psychicznie baba.
Na początku jej wierzyłam bo nie jestem z tych co oceniają po pozorach czy ktoś płacze czy nie itd., pozatym wersja była bardzo prawdopodobna - ktoś upatrzył sobie ładne dziecko i porwano do nielegalnej adopcji.

A teraz po tym wszystkim i faktach które znamy... Bo dzięki Rutkowskiemu znamy szczegóły takie jak to wyjście do kina na horror, w jedej chwili histeria, panikuje, płacze, a tu zaraz spokojnie herbatkę miesza. Rozwala mężowi głowę drzwiami... Kłamie w sprawie miejsca ukrycia dziecka...

Jak dla mnie to jest osoba strasznie niedojrzała psychicznie, bezmyślna, egoistyczna, zachowuje się jak zwierzę, brak jej jakiegoś instynktu rodzicielskiego, przywiązania ona ma tylko instynkt przetrwania i chronienia swojej dupy.

Kurcze właśnie oglądałam na tvn24 krótki filmik o chłopaku 13 lat który tydzień temu rzucil się ratować kolegę pod którym się lód załamał, kolegę uratował, a sam o mały włos nie zginął (25 minut pod wodą i przez to tylko że była lodowata to nie zginąl i mózg nie został uszkodzony). I chłopak nawet nie myślał tylko ratował...

Niektórzy mają mniej odwagi, inni więcej ale człowiek zawsze się stara ratować, zadzwoni na pogotowie.

I takie gadanie, że upadek zabił dziecko... Pfffff bez jaj.

I dzieki Rutkowskiemu (i nie twierdze że to dobrze bo to nieprofesjonalne zachowanie) dowiedzieliśmy się dokładnie jak ona funkcjonowała, co robiła, po zniknięciu dziecka, co mówiła, mamy nawet filmiki. Policja by nam tego nie pokazała i nie widzielibyśmy tej patologii.

Dla mnie to jest odrażające i niezrozumiałe jak można tak ciągle we wszystkim kłamać!!! Płacze, płacze i dalej kłamie w kółko kłamie.

Jak można kochane dziecko wrzucić do wora i przykryć śniegiem, gruzem, gałęziami. NIE MOŻNA!!! Normalny człowiek w życiu by tego nie zrobił...

Czekam na sekcję zwłok i zobaczymy ile razy to dziecko upadło na "próg". A jeżeli rzeczywiście upadło i straciło przytomność jest możliwe że umarło z wychłodzenia.
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 06:29   #1880
Beacia87
Zadomowienie

GG do Beacia87

Do końca wierzyłam, że Madzia żyje. Chciałam wierzyć. Niech spoczywa w pokoju.

Mam nadzieję, że wszystkie osoby odpowiedzialne za śmierć dziecka i za fałszywe tropy w śledztwie, odpowiedzą za to. Bo dla mnie oczywiste jest, że Katarzyna W. nie działała sama.

Mam nadzieję, że odpowie i Rutkowski za to jakich dopuścił się kroków w tej sprawie, bo dla mnie to jest skandal i ogromna krzywda dla tych ludzi.

Edytowane przez Beacia87
Czas edycji: 2012-02-04 o 06:32
Beacia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 07:31   #1881
masija
Zakorzenienie

Strasznie mnie to zakuło jak się dowiedziałam.. Niestety..
Też jak Wy mam nadzieję, że Madzia już nie żyła kiedy została przywalona gruzem.

Włączcie sobie tvpinfo. Jest Rutkowski. Pani redaktor atakuje go (i dobrze!) że zrobił to nieprofesjonalnie. On się próbuje tłumaczyć ale nieudolnie. Robi z siebie pośmiewisko, naprawdę..

Btw. wiecie co mnie wczoraj uderzyło? Że gdziekolwiek poszłam wszędzie słychać było o Madzi i jej sprawie.. Praktycznie każdy nie mógł uwierzyć. Wszędzie słyszałam tylko prawie takie rozmowy..
Przykre to jest też, że ludzie zostali oszukani. Cała Polska. Mam nadzieję, że to się nie odbije na tym, że ktokolwiek pozostanie obojętny przez tą manipulację.

Redaktor zapytał się Rutkowskiego czy jako osoba która odnalazła Madzię zgłosi się po nagrodę? A on odpowiedział, że jeśli się zgłosi to odda pieniądze na cele charytatywne. Redaktor go docisnął i znowu pyta czy weźmie to mu odpowiedział, że moralnie jest usprawiedliwiony więc chyba weźmie..

No dajcie spokój..!! Aż mi się ciśnienie podniosło..:/

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2012-02-04 o 07:40
masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 07:58   #1882
akisia
Zakorzenienie

To jest tak straszne, że aż nie wiem, co powiedzieć i jedyne, co pozostaje, to: mam nadzieję, że biedactwo nie cierpiało

Ale nie piszcie dziewczyny, że Katarzyna W. zachowała się jak zwierzę. Nie twórzmy fałszywego obrazu zwierząt. Samica ssaka, jak zostaje matką, dba o życie potomstwa kosztem swojego! Ile to jest historii, że kotka czy suka ratowała małe kosztem siebie. Ta patologiczna przedstawicielka gatunku ludzkiego ratowała siebie kosztem dziecka i jest niegodna nazywania jej matką.

Acha, i mam nadzieję, że zostanie obciążona kosztami tej całej szopki. Kłamała i brnęła w zaparte, nieważne, zabiła chcący czy niechcący. Niech spłaca do końca życia. Tyle zmarnowanych pieniędzy, mogło to pójść na jakiś cel charytatywny.
akisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 07:58   #1883
My Life
Rozeznanie

Dokładnie. Gdyby nie Rutkowski to byśmy nic nie wiedzieli o tej kobiecie bo policja by tego nie mówiła. Może większość ludzi by ją broniła, że była w szoku, ale teraz widać jak kłamała i w cale nie była taka niewinna.
Może metody Rutkowskiego były dla niektórych oburzające, ale skuteczne. A że zrobił sobie przy tym reklamę? A kto by nie robił. Nie wpychał się do sprawy tylko został poproszony o jej rozwiązanie.
My Life jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 08:04   #1884
pannafu
Zakorzenienie

Czyli jednak najczarniejszy scenariusz się potwierdził Wciąż ciężko mi uwierzyć...

Biedna Madzia. Niczym nie zasłużyło to dziecko na to, by już powiększać grono aniołków, niczym.

pannafu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 08:24   #1885
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
Mam dreszcze... kurcze, traktowałam tego faceta z przymrużeniem oka, ale czy to przypadek, że tak precyzyjnie to wszystko przewidział?!
Jasnowidz moze przewidzieć.
Nie zebym slepo wierzyła w wrozki, jasnowidzów i innych, ale skoro pomogl juz nie raz to dlaczego teraz by nie ?
W sprawdzonego jasnowidza moge uwierzyc, w wrozke ktora bierze 200 zł za ☠☠☠☠☠☠☠y nie.
Cytat:
Napisane przez Sylvana12 Pokaż wiadomość
- Uważam, że dziecko zostało zamordowane. Czuję, że zostało uduszone. Nie wydaje mi się, żeby zmarło w wyniku nieszczęśliwego wypadku - mówi „GPC” jasnowidz z Człuchowa, z którym wielokrotnie współpracowała policja i prokuratura.

Bardzo możliwe,że kolejne jego słowa również się potwierdzą....
Ja mysle ze tez tak wlasnie bylo, a nie niesczesliwy wypadek.
Takie male dziecko jest gietkie, ma miekkie kości wiec nawet jak upadnie to ciezej jest złamać kość dziecku niz dorosłemu.
Wiec nie uwierze ze dziewczynka jej sie wyslizgneła.

A pozatym wlasnie MATKA! probuje ratowac dziecko a nie wynosi gdzieś i nie zasypuje gruzem.
W glowie mi sie to nie mieści.
Depresja poporodowa ? Ma ja masa kobiet i to mozna leczyć, a tym bardziej pol roku czasu!
Jeszcze bym mogla zrozumieć jak kobieta ostatnio urodziła dziecko i zamkneła w szafie, szok zwiazany z porodem, mozliwe komplikacje, koszmarny bol (tak, niektore kobiety moga to ledwo wytrzymać) moga posunac kogos do takiego działania nieswiadomego.

A nie ze dziewczyna sobie rodzi dziecko, wszystko ok, tu sie opiekuje nim, a tu "nieszczesliwy wypadek" i zakopuje dziecko?!
Sama bym ja zywcem zakopała z miła checia.
Jak dla mnie nie ma dla niej zadnego tlumaczenia!!!!
Tak samo jak i dla innych morderców - psychopatów.
Bo chory to moze zabijac sobie bezkarnie ?
Stary 2012-02-04, 08:26   #1886
201706190936
Konto usunięte

No niestety... [*]

Nie wierzę że to był wypadek.
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 08:28   #1887
joannajj
Wtajemniczenie

joannajj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 08:32   #1888
pannafu
Zakorzenienie

jestem tak rozbita, że sobie poradzić nie mogę ze sobą. Nie moje dziecko, nie moja rodzina, ale serce mi pęka.

Nie potrafię zrozumieć czym sobie to dzieciątko zasłużyło na taką śmierć? Czym sobie zasłużyło na leżenie pod gruzem i śniegiem?
Jak matka... jak może
pannafu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 08:35   #1889
myrcella
BAN stały

jeszcze w XVIII wieku w Europie we Francji takie matki się publicznie wieszało, szkoda, że teraz już tego nie stosują biedna Madzia, szkoda, że trafiła na taką kościółkową i świeto☠☠☠liwą Mamusię. to nie jest matka, to jest zwyrodnialec.
myrcella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 08:37   #1890
tinda2aa
Zadomowienie

łzy same cisną się do oczu...

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości