|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Mój racjonalizm podpowiadał mi, że ta sprawa nie będzie miała szczęśliwego zakończenia ale w głębi duszy miałam nadzieję, że nie znajdą ciałka i, że może Madzia żyje... Teraz już nie ma nadziei
Madzia [*] Witam. Jest mi strasznie smutno
|
|
|
|
#3362 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
to moja ma podobnie
![]() mojej właśnie muszę sprawić takiego osobistego myślałam że to tylko moja wybitna jednostka ![]() Cytat:
2. moja też - wszystko fajnie co nie wolno 3. ![]() za pół roku i 2 zębole ![]() Cytat:
Natko za egz i dużo sił w walce w ospą ![]() Cytat:
Cytat:
nieee.... właśnie przeczytałam.... dlaczego.... a ja się ciągle łudziłam że to prowokacja Rutkowskiego i Madzia żyje.... Cytat:
witam i ja - nie mogę się otrząsnąć z rana... w sprawie kodów - nie udało mi się pobrać - bo u mnie ok 23 wyłączyli prąd -tzn chyba jakaś awaria była - i jak się obudziłam ok 3.30 w nocy to już był prąd ale kodów już nie było- wr.... do 3.30 godziny wszystkie kody rossa na bebilon się rozeszły.. więc sorki dziewuszki ale ja was kodami nie poratuje
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-02-04 o 08:22 |
|||||
|
|
|
#3363 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Proszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam Natko Cytat:
No to super! ![]() Cytat:
żeby mu szybko przeszło ![]() ![]() klask i:
|
|||||
|
|
|
#3364 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry!!!!
Zaczynam nadrabianie, bo wczoraj wpadl kumpel z dwiema kolezankami i siedzieli do 2.30 a ja jzu okolo polnocy-> Cytat:
hmm no ale juz nie bede tak Brumka wykorzystywac zawsze, jak jest wiecej lubiacych prasowac ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
trzymaj sie ucaluj Igiego - juz niedlugo bedzie dobrzeCytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Co do mojego auta - baranow nie brakuje nigdzie - ale jak mozna byc taka istota. Ja to mowie Bog nierychliwy ale sprawiedliwy i jego doswiadczy cos podobnego to mu sie odechce. Co do mojego domku ogromny jest, ale gdyby nie sklep byloby cos kolo 140 m2. Ale wpadlismy na pomysl sklepu bo oboje juz mamy dosyc robic na kogos. Poki co musimy, ale jak sie tylko uda to spadamy. |
||||
|
|
|
#3365 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Uwierz mi, że na pewno sporo wybiorę
![]() Jak będziesz miała czas i wrzuć coś proszę ![]() Cytat:
A tu cysia chciał i poszedł spać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To podwójne brawa się należą ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czołem! Biedna Madzia[*] Dobrze, że udało mi się nadrobić, Królewicz akurat wstał
|
||||
|
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naataaszkaa, brumek; dziubek79; piwnooka77; madziaranew , rysiki; marzena_S, aania_20, beata_1988, karolinee1983, Lili 83 biedactwo malutkie z Madzi ...... a media robią z jej śmierci teraz sensacje roku ..... Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2012-02-04 o 09:08 |
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje! a jeśli to nie tajemnica, co będziesz robić? Siedzę w pracy i nie mogę przestać myśleć o maleńkiej Madzi Aż mnie ciarki przeszły, że sprawdza się to co Jackowski przepowiedział...a jeszcze kilka dni po zdarzeniu mówił że dziecko jest w Sosnowcu i żyje a ten mnie tylko irytuje swoimi wypowiedziami http://katowice.gazeta.pl/katowice/1...ji__ktory.html
|
|
|
#3368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie musze wkoncu umówic na poprawke Cytat:
![]() Rano zastała mnie info o Madzi........ Ale i tak po nocy przeżywałam sprawe, śniły mi sie koszmary i budziłam sie z krzykiem. Sara tez budziła sie co 40-60 minut... nie wiem ile razy wstawałam. Nad ranem mój najdłuzszy sen to 2 h. Nie musze mówic jak sie czuje i wygladam o tak -- albo jak stado ![]() :brzyda l:Jednak wersja Rutkowskiego okazała się prawdą... Policja nie popisała się w tej sprawie. Już na początku powinni ją przydusić aż pęknie. Wkurza mnie teraz ta licytacja komu skrzydła, komu rogi. Doła mam. Sarita kwiczy, idę ją zabawić albo uspać i biorę się za robotę.
|
|
#3370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przychodzi często - ulubiony wujek.. tydzień go nie ma i już ryk.. potem się przyzwyczaja do niego i znowu jest ulubieńcem![]() To wychodzi na to, że chyba w środę razem będziemy się "relaksować" w kinie ![]() Masakra!! Nie wierzę w to co czytam.. na dzieci powinno się dostawać pozwolenie.. jak można coś tak strasznego zrobić małemu dziecku.. przecież ono też czuje Za pół godziny lecimy do ortopedy.. nie puszczajcie kciuków bo się lękam.. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
[*] [*] potem napisze ciut wiecej
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Madzi to jestem na tysiąc % pewna, że to nie był żadem wypadek, za duzo ta dziewucha nakłamała żeby teraz jej w to wierzyć. I ten tekst jak Rutek zapytał gdzie jest dziecko TAM GDZIE JEST JEST JEJ DOBRZE. Tyle nocy spała i wiedziała że dzidzia lezy w jakiś gruzach
|
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3377 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Madzia[*]
Cytat:
za egzamin....Cytat:
Ja musialam zaczac sie kapac z mala bo ktoregos dnia zaczela sie drzec podaczas kapieli.......ale te nasze kapiele sa cudowne i poki co z nich nie zreygnujemy. A co do basenu to tez sie przymierzamy.... Cytat:
... i po cichu zazdroszcze....
|
|
#3378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie to też nie był wypadek tylko zabójstwo!!!! Jestem tego pewna. Po tym, jak wypowiedziało się wielu specjalistów z zakresu psychologii sądowej, karnistów jeszcze bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu. I nie wierzę, że zrobiła to sama ![]() |
|
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulka[*]
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tego "mammmmma" to teraz ja Ci zazdroszczę
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
Nie było mnie... youyou już Ci podaje przepis na beze
mowię Ci zrób ją ![]() a jak którejs tz łasuch słodyczowy to polecam zrobic na walentynki przez żołądek do serca ![]() beza czekoladowa: 6 białek 300g cukru 3 lyzki kakao 50g drobno posiekanej gorzkiej czekolady na wierzch: 0,5l śmietany 36% 500g malin troche pozostałej gorzkiej czekolady do starcia na wierzch wykonanie: *piekarnik nagrzać na 180st. *białka ubić na sztywno i ciagle ubijając dosypywać powoli cukier, aż będzie sztywna i lśniąca piana. *dodać kakao i posiekana czekolade i delikatnie wymieszać. *okrągła blachę/tortownice wylożyć papierem do pieczenia i wylać równomiernie beze. *wstawiamy do piekarnika i od razu zmniejszyć temp. na 150st. *piec godzine/godzine i 15 min. *wyłączyc piekarnik, uchylić i pozwolić troche ostygnąć. *wyłożyć odwróconą bezę na duży płaski talerz (czyli wierzch z tortownicy jest teraz spodem), zdjąć papier. * na wierzch przed podaniem wylożyć ubitą śmietane (ja chyba jednak wolę wersje jak to ciasto "przejdzie" więc wole robić zdecydowanie przed przyjściem gości )*ułożyć na powierzcni maliny, i zetrzeć na wierch "na oko" czekolade *SMACZNEGO!!! -może z opisu wydaje się długo ale to na prawde jedno z najłatwiejszych ciast-mało produktów!! -co do malin robiłam wersje i z truskawkami, jagodami, borowkami, można z czym kto lubi jednak z malinami najlepiej się komponuje -maliny teraz można kupić mrożone(ok.8zł), po rozmrożeniu super się nadają -to ciasto, po upieczeniu-z wierzchu slicznie beza rośnie-natomiast jak się odwróci to ciasto jest takie, miękkie, ciągnące czekoladowa, jakby troche nie wyszlo,ale to o to chodzi takie ma być -robiłam tydzień temu na duze urodziny mam takie jakies zdjęcie z imprezy, nie wiem czy na zachęte
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zadomowienie
|
gratulacje!!!!
Cytat:
brumku mowilam, ze wszystko sie pouklada??? youyou a chcesz beze chrupiaca czy z pianka w srodku?? co do bebilonu, dziewczyny ja zdebialam. Mowilyscie o mleku HA wstaje aby pobrac kod a to na Bebilon Junior od 10 miesiaca. Nie pobralam, bo chyba nie o ten wam chodzilo, czy o ten??? http://www.rossnet.pl/okazje.aspx co do Madzi,kurcze tak myslalam, ze ta matka probuje cos ukryc. Jak mi tej malutkiej szkoda. Taka kruszyna. I na bank ona nie upadla uderzajac w prog. Dziewczyny jaki ten prog musialby byc i z jaka sila ona musialaby w ten prog uderzyc. ^ miesieczne dziecko to nie noworodek. Zreszta lekarz wypowiadal sie na ten temat i tez mowi, ze to malo prawdopodobne. youyou i zdecydowalas sie na jakiegos lapka?? Moj juz przyszedl.
|
|
|
#3385 |
|
Raczkowanie
|
zapomniałam o zdjęciu
|
|
|
|
#3387 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() thx ![]() dziekujemy ![]() Cytat:
oj tak zeby przeszlo ![]() dziekuje ![]() Ah.... noc u nas piekna przespal od 19.30 do 6 rano no z niewielkimi pojekiwaniami kolo 22 ale lyknal pićka i lulał dalej... rano obudził sie tez w dobrej formie ale teraz mierzyłam temp i znow 37,5 to nie wiem czy dobra czy zla jak to jest ???? Dzieci ile powinny miec ???? JA TEŻ MOGE KOMUS POBRAC KOD
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2012-02-04 o 10:45 |
||||
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinee gratki
może teraz trochę odpoczniecie od ząbkowania![]() U nas nadal nic w paszczy nie widać. czy tylko mi dzisiaj brakuje organizacji? nie wiem co robić, co gotować, w co ręce włożyć.
|
#3389 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzięki!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla mnie to ona nie musi iść jak torpeda z tymi ząbkami, niech se dziecina odpocznie (i jej mamusia )
|
||
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
tylko czy ja lubie beze TZ na bank ale maliny kocham i truskawki i kiwi![]() Moja panna padla - zjdla kaszke pozniej poprawila mleczkiem i usnela - moze i ja sie pojde polozyc Widziałyscie to: <klik> poplakalam sie wczoraj ze smiechu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

myślałam że to tylko moja wybitna jednostka 

Natko za egz i dużo sił w walce w ospą 

klask i:
no ale juz nie bede tak Brumka wykorzystywac zawsze, jak jest wiecej lubiacych prasowac
trzymaj sie ucaluj Igiego - juz niedlugo bedzie dobrze

zębole

biedny maluszek. Jutro napewno będzie lepiej