|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!
No proszę i cała armia użytkowniczek lepsza niż prokuratura, sąd, policja i jeszcze Rutkowski z Jackowskim na dodatek. Od razu matkę powiesić, rozczłonkować, spalić i rozrzucić po wysypisku śmieci, tak? Takie jesteście pewne co zaszło i dlaczego?
Jak łatwo niektórym przechodzi przez klawiaturę i gębę osądzanie innych. Ot, tak. "Raz, dwa, trzy dzisiaj winny jesteś ty". |
|
|
|
#1982 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dajmy sobie na razie spokój z publicznym linczowaniem matki. Nie wiemy co nią kierowało, czy była przez kogoś zmanipulowana, co dokładnie się stało. Wiem, że to szokująca sprawa ale póki nie ma żadnych konkretów nie skazujmy jej same.
Sama nie mam dobrego zdania o tej kobiecie ale postarajmy się trochę ochłonąć. |
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekajcie po prostu na opinię psychologa, na sekcję zwłok małej. Mi się wydaje, że to niemożliwe, żeby ojciec czy rodzina nie mieli tu żadnego wpływu, żeby nic nie wiedzieli, no już szczególnie ojciec. Dla mnie zachowanie matki wskazuje na chorobę psychiczną. Narrhien ma rację-tutaj nie ma logiki.
Jednak mimo jeśli ona jest chora psychicznie to nie zakrzywiajmy rzeczywistości-ofiarą jest tu dziecko, nie matka. Tylko kara będzie inna. Tak jak powiedziała pani psycholog to ona będzie teraz kreowana na ofiarę i już widać zaczątki tego mimo, że sprawa jeszcze nie jest do końca wyjaśniona. Swoją drogą poczytałam parę innych for i tylko na wizażu obserwuję taką wyrozumiałość. Jedni po prostu przesadzają w jedną stronę(palenie na stosie) a inni w drugą(może dziecko płakało, a teściowa była zła). Trzeba się wstrzymać z takimi opiniami, naprawdę. |
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tego nie słyszałam, ale za to słyszałam coś podobnego... Jakiś ekspert na polsat news się wypowiadał, że zachowanie tego ojca nie jest normalne. Zachowuje kamienną twarz jakby go to wcale nie ruszało, jakby to nie o dziecko chodziło. Mówił, że taki totalny brak emocji jest dla niego, jako dla eksperta, bardzo zastanawiający...
|
|
#1986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nikt nie jest pewny co zaszło, dlatego mówię, że to zadanie policji wykryć sprawcę (nie nasze) i go osądzić. Natomiast wszelkie teksty pod adresem matki opatrzone są zazwyczaj wyrażeniem "jeśli to prawda, co matka zeznała", bądź "jeśli to się okaże prawdą", ponieważ w dalszym ciągu istnieje prawdopodobieństwo, że: ktoś tu kłamie. |
|
|
|
|
#1987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w końcu to ktoś napisał!! psychologowie, psychiatrzy, policja itd jak narazie wstrzymują się od wydawania wyroków a tu proszę każdy chce być katem, wyluzujcie aż dowiemy się całej prawdy!
Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2012-02-04 o 12:04 |
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Parę stron wcześniej ktoś chciał matkę wieszać. Nie wiem jak Ty czytasz forum.
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to ja wciąż uważam, że za mało wiemy, by jednoznacznie uznać matkę za winną. Uważam, jak wiele z was, że ktoś inny również maczał w tym palce. Niecierpliwie czekam na wyniki sekcji zwłok.
Swoją drogą kiedyś była taka sprawa, że młoda dziewczyna urodziła dziecko we własnym domu i zaraz potem zakopała je w ogrodzie. Też kręciła w zeznaniach itd. Ludzie od razu stwierdzili że morderczyni, że własne dziecko zabiła, że to potwór a nie matka... Koniec końców po sekcji okazało się, że dziecko urodziło się martwe, a dziewczyna sfiksowała, dostała pomieszania zmysłów, nie wiedziała co robić i po prostu zakopała ciałko. Wylądowała, z tego co pamiętam, w psychiatryku... A życie miała już do końca zniszczone, bo oczywiście zawsze znalazł się ktoś, kto mówił: "Ja tam lekarzom nie wierzę, kręcą, ona na pewno zabiła to małe, no bo jakby urodziła martwe, to przecież by komuś o tym powiedziała!". I łatka "morderczyni" do przypięta na stałe.
Edytowane przez Narrhien Czas edycji: 2012-02-04 o 11:38 |
|
|
|
#1990 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
z góry dziękuję |
||
|
|
|
#1991 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Namnożyło się "detektywów Rutkowskich na odległość" i każdy zna już motywy postępowania matki i wie jak to wszystko przebiegało.
|
|
|
#1992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zauwaz, ze pomimo, ze one byly w okropnym stanie psychicznym byly w stanie sie w pore otrzasnac. Zdawaly sobie sprawe, ze moga zrobic krzywde swojemu dziecku. Matka Magdy natomiast umiala sobie zaplanowac swoja wersje wydarzen i dobrze ( jak nam sie wydawalo) sie jej trzymala. Jezeli bylyby w tak kiepskiej formie psychicznej skad znalazla tyle sily zeby wymyslic, zrobic i trzymac swojej wersji wydarzen. Kto jej w tym pomogl ? Moim zdaniem nie moglaby zyc z mysla, ze ktos kiedys odnajdzie to dziecko - to bylaby kwestia czasu. Wyobrazcie sobie wstawac codziennie i myslec czy juz je znalezli czy nie. Dlatego skapitulowala. |
|
|
|
|
#1993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cała Twoja wypowiedź - moje odczucia.. |
|
|
|
|
#1996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Rozeznanie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3205732 1]Zgadzam się takiego zachowania nie powinno sie usprawiedliwiać.[/QUOTE]
Ludzie, czy ktoś tu mówi, że jakieś przyczyny ją usprawiedliwiają? Niektórzy, w tym ja, po prostu próbujemy zrozumieć co mogło nią kierować. |
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam zdjęcia na róznych portalach i zastanawia mnie jedno - JAK MATKA podjechała pod te ruiny wózkiem i jakim cudem nikt jej nie zauważył... i tam na alejce jak się sama przewracała? No i w sumie co, przewróciła się i leżała ile? A jakby nikt wtedy nie przechodził to co by zrobiła?
Dziwne to wszystko. Mam wrażenie, że rozwiązanie zagadki wcale nie jest takie proste, tzn. ani t nie był wypadek ani tylko i wyłącznie sprawa Katarzyny. Czuję, że ktoś jeszcze maczał w tym palce. Mam nadzieję, że wyjaśni się to jak najszybciej |
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
"jeszcze w XVIII wieku w Europie we Francji takie matki się publicznie wieszało, szkoda, że teraz już tego nie stosują biedna Madzia, szkoda, że trafiła na taką kościółkową i świeto☠☠☠liwą Mamusię. to nie jest matka, to jest zwyrodnialec."
|
|
|
|
#2000 |
|
Konto usunięte
|
Ok. Ja póki co takiego zrozumienia nie mam i nie ważne czy to matka czy ojciec czy ktos obcy to zrobił ja dla sprawcy tego zdarzenia nie mam zrozumienia. Poprostu jest mi tak strasznie szkoda tego dziecka, że sprawca jest dla mnie zerem.
|
|
|
|
#2001 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
Włączcie sobie TVN24, dość logicznie na temat okoliczności śmierci Madzi ['] mówi Dariusz Loranty, były negocjator policyjny.
|
|
|
|
#2003 |
|
Zadomowienie
|
dodam jeszcze, ze nie rozumiem jak ona sie umyslnie wywrocila i uderzyla glowa o beton tak mocno ,ze stracila przytomnosc. Rozumien,ze ktos sie poslizgnie, nieumyslnie przewroci, zostanie popchniety, wszystko dzieje sie szybko.]
Ale jak sie umyslnie przewrocic ,zeby tak mocno glowa walnac i od razu stracic przytomnosc? Ona chyba musiala sie polozyc i glowa walic w beton? Aha, i to,ze Bartek dodawal filmik na facebuku o 17 55 tez o niczym nie swiadczy. mozna dodac flm na telefonie, z innego komputera, ktos inny moze miec haslo i dodac cos na naszym koncie |
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uważam, że ktoś wiedział, pomógł, zaplanował co robić, nie wiem czy faktycznie to był wypadek czy zabila specjalnie
ona doskonale ustaliła sobie trasę jaką szła, tyle ulic po kolei zapamiętała, ja chodząc do rodziców nie pamiętam nazw ulic, jakoś to dla mnie podejrzane dalej nie wiadomo czy faktycznie tego dnia mąż znosił wózek i jak mógł nie wiedzieć, poza tym kąpie się dziecko raczej przed snem (no wiadomo są sytuacje kiedy w dzień trzeba wykąpać, bo się ubrudzi, pielucha przemoknie, albo wszystko wyjdzie górą) poza tym dziwi mnie, że powiedziała, że co powie teściowa, jej mama, ale nie wymieniła męża, to dla mnie dziwne, ja najpierw bałabym się co pomyśli mój facet, ojciec dziecka, reszta ludzi jednak powinna być po nim, no i tak zaprzeczała, że on nie miał nic z tym wspólnego, że był poza tym wszystkim dla mnie w momencie straty dziecka skończyłby się świat, a ona myśli co będzie jak wyjdzie w więzienia... dziwne to wszystko jednocześnie jestem ciekawa jak to wszystko na prawdę było no i skąd była ta kurtka pod drzewem? taki zbieg okoliczności? tyle niewiadomych jak w filmie kryminalnym
|
#2005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do ojca to on mi się wydaje jakiś dziwny, zero uczuć, dziwna ta sprawa. Mam nadzieje, ze to się jak najszybciej wyjaśni. JAk się o tym dowiedziałam pierwszy raz to pomyślałam : ,,Jeju strach z dzieckiem wyjść,,. Ale teraz jak zobaczyłam ,,Uwage,, i tą udawaną rozpacz to mi się to w głowie nie mieści jak ona z tym wytrzymała ponad tydzień udając, milcząc, oszukując całe społeczeństwo (które się zaangażowało) i jeszcze była w stanie iśc na konferencję prasową z myślą, że jej dziecko nie żyje. |
|
|
|
|
#2006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.fakt.pl/Bartek-i-Katarzyn...,144741,1.html Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2012-02-04 o 11:56 |
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się nigdzie linczować nie wybieram,nie wchodzę na ich profile. Nie interesuje mnie kto to i gdzie mieszka. Zwyczajnie interesuje mnie ta postawa,powody etc PS Niedługo to już w ogóle nie będzie można się wypowiedzieć na temat jakiejkolwiek zbrodni - bo ten chory, ten pewnie też a ten mial ciężkie dzieciństwo etc
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2012-02-04 o 11:55 |
|
|
|
|
#2008 |
|
Rozeznanie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3205747 3]Ok. Ja póki co takiego zrozumienia nie mam i nie ważne czy to matka czy ojciec czy ktos obcy to zrobił ja dla sprawcy tego zdarzenia nie mam zrozumienia. Poprostu jest mi tak strasznie szkoda tego dziecka, że sprawca jest dla mnie zerem.[/QUOTE]
Masz rację, ale co się stało to się nie odstanie; myślę, że trzeba najpierw popatrzeć wokół siebie. Jak zobaczyłam ten film, to trochę zmiękłam. Widzę po prostu, że dziewczyna była bardzo niegotowa na dziecko, męża, krytykę rodziny i sama w sobie była dziecinna. Wszystko byłoby fajnie gdyby wszystkie rodziny zakładały osoby dorosłe emocjonalnie itd, ale tak się nie dzieje. Myślę, że to nie była kwestia jak to tu już ironizowały Wizażanki 'bo jej teściowa nie lubiła', ale jakieś przykre rzeczy składały się na siebie, aż do tego stopnia, że dziewczyna wiedziała, że może liczyć wyłącznie na siebie. Jesli dziecko jej naprawdę upadło (chociaż, kurde, nie mogę jakoś wyobrazić sobie, że dziecko w takim grubym kombinezonie ginie ) to myślę, że ona spanikowała. Podkreślam, że wiem, że 'wy byście nigdy bla bla bla', i że 'matka nigdyby bla bla bla', i że jej nie usprawiedliwiam.
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prywatne zdjęcia ze ślubu? Serio? I te insynuacje, że skoro robili zdjęcia z bronią, to znaczy, że juz coś z nimi nieteges. Ja wiem, że "fakt" to dno dna, ale za takie coś rodzina Madzi powinna ich pozwać. |
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym te insynuacje co do broni to wg mnie przesada. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

w końcu to ktoś napisał!! psychologowie, psychiatrzy, policja itd jak narazie wstrzymują się od wydawania wyroków a tu proszę każdy chce być katem, wyluzujcie aż dowiemy się całej prawdy!

) to myślę, że ona spanikowała. Podkreślam, że wiem, że 'wy byście nigdy bla bla bla', i że 'matka nigdyby bla bla bla', i że jej nie usprawiedliwiam.