Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-03, 15:32   #3541
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011

Tone w stercie ubran i prasowania
zaraz mykam robic zpiekanke, ale mi sie nie chce
Stary 2012-02-03, 15:42   #3542
MoniaZ82
Wtajemniczenie

GG do MoniaZ82 Send a message via Skype™ to MoniaZ82
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Jej, dziekujemy za komplement łee no to gratuluje! a widzisz, tez sie martwilas kiedys tym ulewaniem i juz jest si
Taaaa jestem przeszczesliwa kiedy czuje rozchodzacy sie smrodek po pokoju i probuje zgadnac skad on jest, podchodze do synka, wacham jego nozki a on sie ze mnie smieje..tak to wyglada
Cytat:
Tone w stercie ubran i prasowania
zaraz mykam robic zpiekanke, ale mi sie nie chce

No w sumie sie nie dziwie ze Mikus taki sliczny... pewnie po mamusi,.,,,,
A moja ksiezniczka upodobala sobie robienie kupki w hustawce... zawsze jak w niej laduje to wiem ze cos za chwile bedzie....
Nic nie pisz o prasownaniu.... zbieram sie od wczoraj ... i jeszcze sprzatanie mnie czeka.....
Stary 2012-02-03, 16:24   #3543
Aiszka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
[/COLOR]Aiszka i jak synek?
Siedzę od rana na wizażu i próbowałam nawet trochę poodpisywać, ale Mały cały dzień płacze i nawet uśpić go nie potrafię chociaż jest bardzo zmęczony Boli go coś czy co, już sama nie wiem. Sprawdzałam temperaturę, zęby, brzuszek, ale to chyba nie to ehh tak bym chciała, żeby wreszcie było u nas trochę spokoju i radości.
A co do napięcia mięśniowego - nasza pediatra twierdzi, że wszystko jest ok, ale musimy zrobić usg mózgowia jak najszybciej i to wykluczyć. I rzeczywiście (odpukać) od 2 dni mniej się wygina. Tylko teraz ten płacz... Dziękuję, że pytasz

Przepraszam, że znów nie poodpisuję

A sprawa małej Madzi - masakra totalna, cały dzień słucham relacji i w głowie mi się to wszystko nie mieści. Jestem ciekawa co jeszcze z tego wszystkiego wyniknie, bo pewnie niedługo znowu dowiemy się czegoś zupełnie nieoczekiwanego.
Aiszka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 17:14   #3544
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Album małego nadrobiony, trochę pouzupełniałam, powklejalam fotki i czekamy na kolejne wydarzenia co by je w nim zanotować. Powkładałam również zdjęcia do albumu takiego normalnego bo ostatnio 3oo wywołałam
Cytat:
Czesc dziewczyny przyznaje ze az spojrzalam na dluuuugiego posta Cotki i weszlam zeby looknac co tam
Gerda czyli moja intuicja nie jest do bani, my zaczynalismy do jabluszka
hej kochana
Cytat:
a więc podobno wszystko co trafia do słoików jest badane i eko,a jak kupujemy warzywa lub owoce to z reguły nie wiemy jakich nawozów używano i jak były hodowane.

Lulla
tez zaczęłam od jabłka i nie daje takiego ze słoiczka
acha, coś w tym jest, ale jak ktoś ma ze swojego ogródeczka to jest sprawdzone i można z tego robić. Ja na razie zrobiłam zapas słoiczków, a latem to do mamy będę się uśmiechać o zdrowe warzywa z ogródeczka na wsi
[QUOTE=lullaby_ml;32039869]Heh, padlam Martus mam nadz ze figle sie udaly?

/QUOTE]
udały udały
Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość
Siedzę od rana na wizażu i próbowałam nawet trochę poodpisywać, ale Mały cały dzień płacze i nawet uśpić go nie potrafię chociaż jest bardzo zmęczony Boli go coś czy co, już sama nie wiem. Sprawdzałam temperaturę, zęby, brzuszek, ale to chyba nie to ehh tak bym chciała, żeby wreszcie było u nas trochę spokoju i radości.
A co do napięcia mięśniowego - nasza pediatra twierdzi, że wszystko jest ok, ale musimy zrobić usg mózgowia jak najszybciej i to wykluczyć. I rzeczywiście (odpukać) od 2 dni mniej się wygina. Tylko teraz ten płacz... Dziękuję, że pytasz

Przepraszam, że znów nie poodpisuję

A sprawa małej Madzi - masakra totalna, cały dzień słucham relacji i w głowie mi się to wszystko nie mieści. Jestem ciekawa co jeszcze z tego wszystkiego wyniknie, bo pewnie niedługo znowu dowiemy się czegoś zupełnie nieoczekiwanego.
biedny synuś

A zdarzało Wam się, że dziecko budzi się z mega płaczem?? ja myślałam że mu się coś śni i po prostu stąd ten płacz, ale dziś to chyba 5 razy mu sie tak zdarzyło śpi, płacze, poprzytulam go i śpi dalej i znowu za jakiś czas płacz i tak w kółko

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 17:29   #3545
gerda
Zadomowienie

Aiszka moze Tymek ma skok albo zabki? A moze to poprostu gorszy dzień widzę, ze dobre wieści macie od pediatry i trzymam mocne kciuki, zeby usg wyszło w porządku

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 17:33   #3546
Aiszka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
A zdarzało Wam się, że dziecko budzi się z mega płaczem?? ja myślałam że mu się coś śni i po prostu stąd ten płacz, ale dziś to chyba 5 razy mu sie tak zdarzyło śpi, płacze, poprzytulam go i śpi dalej i znowu za jakiś czas płacz i tak w kółko
U nas zdarza się to dość często i niestety nie wiem od czego to zależy. Może przeszkadza mu, że budzi się i jest sam
Stary 2012-02-03, 17:36   #3547
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
A o której chodzi spać?
Miedzy 20-21h
Cytat:
Czesc dziewczyny przyznaje ze az spojrzalam na dluuuugiego posta Cotki i weszlam zeby looknac co tam

Ale tak jak pisze Cotka- tyle tam niewiadomych, masakra
Cytat:
Kocham cole a za trufelki dalabym sie pokroic ae to chyba takie bliźniacze jest co?
oł jeeeeeeah
Cytat:
Siedzę od rana na wizażu i próbowałam nawet trochę poodpisywać, ale Mały cały dzień płacze i nawet uśpić go nie potrafię chociaż jest bardzo zmęczony Boli go coś czy co, już sama nie wiem. Sprawdzałam temperaturę, zęby, brzuszek, ale to chyba nie to ehh tak bym chciała, żeby wreszcie było u nas trochę spokoju i radości
Mój tez ost marudek....

I 3mam kciuki za usg główki na pewno wszystko jest si
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 17:46   #3548
Aiszka22
Raczkowanie

Cytat:
Aiszka moze Tymek ma skok albo zabki? A moze to poprostu gorszy dzień widzę, ze dobre wieści macie od pediatry i trzymam mocne kciuki, zeby usg wyszło w porządku
Dziękujemy Ząbki sprawdzałam i nie wydaje mi się, a skok to chyba żaden nie pasuje

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość

I 3mam kciuki za usg główki na pewno wszystko jest si
Dzięki kochana
Stary 2012-02-03, 17:55   #3549
stokrotka_
Zadomowienie

hello

wróciłyśmy do domku z Sarą ..byłyśmy tu i tam ,co by sobie jakoś dzionek umilić
nie chce was denerwować...ale taka ładna pogoda była,że trzeba było skorzystać

aaaa uczulenie Sarusi schodzi...czyli to jednak było takie kontaktowe-albo coś z jedzonka albo proszek sie źle wypłukał.. w każdym razie jest lepiej niż wczoraj...kaszelek też mija

wczoraj jak się nasłuchałam o tej Madzi... wziełam Sarę śpiącą do siebie.. i spałyśmy razem...tuliłam ją,całowałam( tak by nie obudzić)
nie wiem już nic..nie rozumiem ... tylko tak strasznie mi żal tego maleństwa..

później postaram się nadrobić.idę robić jedzonko

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

stokrotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 18:01   #3550
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

U mnie znów problem z netem. Choć dziś i tak nie byłby ze mnie dobry kompan do rozmów z wiadomego względu

Mino pytałaś o czekoladę przy kp - ja jem

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:04   #3551
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Puk puk
Stary 2012-02-03, 20:29   #3552
agus1978
Wtajemniczenie

Jakoś tu pustawo...dziś wieczorową porą...
Gerda czyli dobrze zaczęłam podając małej jabłuszko
Madzialena skarpetki i sliniaczki super...też takie małej kupie a niech sie uczy od małego chodzić w baletkach jak mama
Aiszka kciuki za usg....będzie dobrze
Martusia moje dziecię czasem tak ma, że jak się obudzi to płacze ale tak jak syrena na alarm - od najniższej do najwyższej tonacji.albo po obudzeniu sie pożali się trochę.
Przyznam się, że nie słuchałam tego, co mówili w tv o sprawie Madzi...wolę na spokojnie poczytać..jakoś tak Rutkowski działa na mnie jak płachta na bykai jeszcze te "sunglasses"....
agus1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:41   #3553
mooonik
Zakorzenienie

Hej!
U nas dziś dzień z awarią - najpierw z rana o 8 przez megafon ogłosili nam, że awaria wody zostanie usunięta jak najszybciej, a w okolicach południa przy naprawianiu rury przecięli kable z UPC, więc i netu i tv też brak.Normalnie jak piątek 13tego
I w tym wszystkim wielka niewiadoma w sprawie Madzi przed snem wczoraj przeczytałam tylko nagłówek, ze znaleziono ciało i że matka zabiła dziecko i mąż mnie nie mógł uspokoić a dziś dzień zamiast przynieść jakieś jakiekolwiek wyjaśnienia to sprawa się wydaje coraz bardziej komplikować. Przyznaje szczerze, że mam nadzieję, że matka chroni ewentualnych porywaczy bądź ludzi, którym sprzedała dziecko. Nie wiem, w głowie mi się to wszystko nie mieści...
idę poczytać trochę, może coś zdążę przed kąpaniem małej..

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 21:48   #3554
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas zdarza się to dość często i niestety nie wiem od czego to zależy. Może przeszkadza mu, że budzi się i jest sam
tylko jemu to sie zdarza w dzień, jak śpi np na sofie w pokoju gdzie ja jestem
Cytat:
Napisane przez stokrotka_ Pokaż wiadomość
hello

wróciłyśmy do domku z Sarą ..byłyśmy tu i tam ,co by sobie jakoś dzionek umilić
nie chce was denerwować...ale taka ładna pogoda była,że trzeba było skorzystać

aaaa uczulenie Sarusi schodzi...czyli to jednak było takie kontaktowe-albo coś z jedzonka albo proszek sie źle wypłukał.. w każdym razie jest lepiej niż wczoraj...kaszelek też mija
ale fajny dzionek miałaś
i super, że to uczulenie schodzi
Cytat:
Napisane przez agus1978 Pokaż wiadomość
Martusia moje dziecię czasem tak ma, że jak się obudzi to płacze ale tak jak syrena na alarm - od najniższej do najwyższej tonacji.albo po obudzeniu sie pożali się trochę.
u nas też tak właśnie, jak syrena na alarm
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Hej!
U nas dziś dzień z awarią - najpierw z rana o 8 przez megafon ogłosili nam, że awaria wody zostanie usunięta jak najszybciej, a w okolicach południa przy naprawianiu rury przecięli kable z UPC, więc i netu i tv też brak.Normalnie jak piątek 13tego
I w tym wszystkim wielka niewiadoma w sprawie Madzi przed snem wczoraj przeczytałam tylko nagłówek, ze znaleziono ciało i że matka zabiła dziecko i mąż mnie nie mógł uspokoić a dziś dzień zamiast przynieść jakieś jakiekolwiek wyjaśnienia to sprawa się wydaje coraz bardziej komplikować. Przyznaje szczerze, że mam nadzieję, że matka chroni ewentualnych porywaczy bądź ludzi, którym sprzedała dziecko. Nie wiem, w głowie mi się to wszystko nie mieści...
idę poczytać trochę, może coś zdążę przed kąpaniem małej..
to ale pechowy dzień dziś mieliście dzisiaj, współczuję

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

dziewczyny używa któraś parowaru?? Możecie coś polecić?

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 22:17   #3555
mooonik
Zakorzenienie

ależ tu dziś spokojnie

Cytat:
Napisane przez madziulkaa Pokaż wiadomość
mooonik - za siadanie. Śliczna fotka.

Kupowała któraś z Was te Hippy niemieckie na Allegro? Macie sprawdzonego sprzedawcę? Bo się namierzam...
dziękujemy
ja się dopiero przymierzam i myślę o TYM sprzedawcy

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Laski może już czas wymyślić nowy tytuł wątku?
już

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
ja też robie z wami bo ostatnio schizy mam dostałam okres w grudniu a teraz cisza
a też czujesz kopniaczki

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
moonik ja to chyba przyjade do ciebie i mnie nauczysz gotowac co tez chce takich przypraw uzywac

ona jest rewelacyjna
zazdroszcze bo mój leniuch nawet nie fika z plecków na brzuszek.... buuuu....

Kamila dzis w nocy nawet ładnie spała obudziła sie tylko 3 razy w porównaniu do ostatnich 6 - 8 pobudek to sukces
Tusiu hihi zapraszam i dziękuję za komplementa i jak Cie to pocieszy to moja też się nie obraca z plecków, ba odwrotnie też nie

i brawo za nockę, oby początek spokojnych już nocek to był

Cytat:
przeczytałam i dużo się ciekawych rzeczy dowiedziałam
smacznego w takim razie

Cytat:

Ano i od kilku dni jak leży na brzuszku to podnosi wysoko tyłek i "raczkuje"- chce sięgnąć po coś z przodu, a niechcący wrzuca wsteczny

Cytat:

Mój pachniał pączkami
pamiętam jak o tym pisałaś ehhh tak to niedawno było....

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Moonik to mój jeszcze sam się nie podnosi, ale niewiele mu brakuje, a Julitka śliczniutka i jaka zdolniacha
A ja też przeczytałam twojego posta i sobie skopiowałam i parę ciekawych rzedczy się dowiedziałam
dziękujemy
korzystajcie kochane na zdrowie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
mleka bez laktozy działa cuda u mojego dziecka - obudziła sie ok 1, ale dałam smoka ugłaskałam i poszła spać. wstała na mleczko o 5.20 i spałysmy do 7.30. Juz dawno takiej dobrej nocki nie było /tfu tfu tfu odpukać/

no młoda jest niesamowita ucałuj ją od ciotki
to super, że zmiana mleka wychodzi Guni na lepsze
dziękuję, ucałuję z rana bo już spi maleńka
dlaczego nie chcesz wymyśleć nowego tytułu

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
O lyzeczce tylko zdarzylam pomyslec i stwierdzilam, ze jeszcze gorzej by nam to szlo Ale kto wie moze sprobuje, ale chyba i tak najpierw sokowirowka, bo to tarcie i wyciskanie przez sitko to szkoda czasu.
hahah no na pewno schodzi to dłuzej niż w sokowirówce

Cytat:
A sałatki brzmią mmmmm....a znacie salatkę królewską (warstwową)?.
Kochana tu się nie pyta czy się zna, tylko się od razu przepisem zapodaje
i za ząbek

Cytat:
Napisane przez acelinka
o jaaa
Ty to chyba z aparatem w reku chodzisz że uchwyciłaś taką piękną chwile
a w sumie to odkąd mała się urodziła lustro cały czas leży na wierzchu, w pogotowiu nie było chowane do torby już nie pamiętam od kiedy heh

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21
fajnie a rejestrowałaś się u nich?? czy z tych ankiet szpitalnych?? bo z bobovity to chyba mało dziewczyn dostalo?
pięknie siedzi i jaka podobna do Ciebie
rejestrowałam się na stronie, ale w tym co mi przysłali pisze, że to druga część poradnika więc wnioskuję, ze być może pierwsza była w tej szpitalnej paczce? nie wiem hehe
dziękujemy i cieszę się, że piszesz, że do mnie podobna

Cytat:
Napisane przez gerda
zdolniacha teraz już pewnie tak częściej bedzie
pewnie tak, dziękujemy

Cytat:
Napisane przez madzialena-lublin
Ale fajna A jaka zdolniacha

fajne te śliniaki

Aiszka współczuję mam nadzieję, że się w końcu wszystko okaże dobrze i będziesz mogła się cieszyć synkiem tak jak trzeba trzymam kciuki za usg główki.

Julitka

Stary 2012-02-03, 23:21   #3556
madziulkaa
Rozeznanie

GG do madziulkaa

Ależ tu dziś puściutko...

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Chociaż moja mama zdziwiona np. że kąpała dziecko przed zaniesieniem do mamy wieczorem. W sumie na zimno, trochę po kąpieli.... a z drugiej strony skoro niosła na dłużej do mamy to chciała, żeby czysta była?
Mnie też zdziwiła kwestia z tą kąpielą przed wyjściem...

Cytat:
Album małego nadrobiony, trochę pouzupełniałam, powklejalam fotki i czekamy na kolejne wydarzenia co by je w nim zanotować. Powkładałam również zdjęcia do albumu takiego normalnego bo ostatnio 3oo wywołałam
Też tak muszę zrobić... Mamy tyle zdjęć, a wszystko na komputerze. Zmobilizowałaś mnie

Cytat:
jakoś tak Rutkowski działa na mnie jak płachta na bykai jeszcze te "sunglasses"....
... ooo tak

Cytat:
Ooo dzięki... Zaraz popatrzę na niego i innych...

A u nas dziś spokojnie chociaż Olek marudzi dalej. Położył się spać przed 21... ale jestem z niego dumna Na mnie też dzisiejsza aura nie działa zbyt korzystnie. Głowa mnie boli... Jutro w końcu weekend. Jedziemy wybrać kuchnię do nowego domku
Stary 2012-02-04, 09:42   #3557
archinta
Zakorzenienie

Witajcie weekendowo

Właśnie rozczesuje włosy po kąpieli- chyba zaraz będę łysa
Stary 2012-02-04, 10:02   #3558
MoniaZ82
Wtajemniczenie

Madzia nie zyje

http://wiadomosci.onet.pl/raporty/ta...wiadomosc.html

...najgorsze jest to , ze najprawdopodniej Madzia zyla ...jesli faktycznie ta " niby matka" ja upuscila.....

Edytowane przez MoniaZ82
Czas edycji: 2012-02-04 o 10:16
MoniaZ82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 10:08   #3559
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

To jest najgorsze- http://wiadomosci.onet.pl/fotoreport...rtaz-maly.html

Nie wiem czy ktoś by tam psa/kota czy ptaszka chciał zakopać a co dopiero....

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2012-02-04 o 10:41
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 10:21   #3560
danika
Zakorzenienie

Cytat:
A co do napięcia mięśniowego - nasza pediatra twierdzi, że wszystko jest ok, ale musimy zrobić usg mózgowia jak najszybciej i to wykluczyć. I rzeczywiście (odpukać) od 2 dni mniej się wygina. Tylko teraz ten płacz...
no to w sumie dobre wieści oby usg wyszlo dobrze

Cytat:
Hej!
no to miałaś wesoło - zawsze to jakieś urozmaicenie

Cytat:
dlaczego nie chcesz wymyśleć nowego tytułu
nie to że nie chce...ale jakoś mnie kreatywność opuściła

Cytat:
Witajcie weekendowo

nawet mi nie mów bo właśnie 15 min temu miałam to samo przemyślenie
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 10:34   #3561
MoniaZ82
Wtajemniczenie

Martunia_199, Indygo, Danika, Caroline.... za skonczone 4 msce dla waszych maluszkow.....
Stary 2012-02-04, 10:41   #3562
danika
Zakorzenienie

no i najważniejsze za godzinę moje cudo kończy 4 miesiące

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
Martunia_199, Indygo, Danika, Caroline.... za skonczone 4 msce dla waszych maluszkow.....
dzieki Monia za godzinę świętujemy
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 10:44   #3563
MoniaZ82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
no i najważniejsze za godzinę moje cudo kończy 4 miesiące

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

dzieki Monia za godzinę świętujemy
to wycaluj to swoje cudo za godzine....
Stary 2012-02-04, 11:12   #3564
madziulkaa
Rozeznanie

GG do madziulkaa

No popatrzcie... a mój Olo skończył już 4 m-ce, a zapomniałam Wam o tym napisać Ale nieważne, bo pojutrze kończy 5

Za Wasze 4 m-ce

... finał sprawy z Madzią mnie poraził... Ehh. Biedne maleństwo
Stary 2012-02-04, 12:39   #3565
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
a to i ja sie podłączam do życzeń
Stary 2012-02-04, 13:41   #3566
stokrotka_
Zadomowienie

hej kobietki

korzystam,że Sara sobie mleko pije...i jestem.

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Puk puk
kto tam ???

Cytat:

ale fajny dzionek miałaś
i super, że to uczulenie schodzi
no fajny,fajny.. szkoda tylko ,że sama z Sarą.. no ale za tydzień nadrobimy bo będę robiła małą imprezkę

schodzi ładnie .dzięki tak myślę,że może już dziś z powrotem dam jakiś słoiczek..

Cytat:
ależ tu dziś spokojnie

.
jaki tu spokój nanana...
tak się patrzę,że u Nas chyba to samo.. dziś w końcu idę po tą kaszkę holle.. będę dawała na zmianę z tymi co mam z pl..

Cytat:
Napisane przez madziulkaa Pokaż wiadomość

A u nas dziś spokojnie chociaż Olek marudzi dalej. Położył się spać przed 21... ale jestem z niego dumna Na mnie też dzisiejsza aura nie działa zbyt korzystnie. Głowa mnie boli... Jutro w końcu weekend. Jedziemy wybrać kuchnię do nowego domku
dla grzecznego Olusia

poka poka kuchnie

Cytat:
Witajcie weekendowo

ja też...

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ktoś by tam psa/kota czy ptaszka chciał zakopać a co dopiero....

dokładnie to samo myślę..przecież to takie bestialstwo...zbeszczeszc zenie.. straszne to

Cytat:
kl aski: i ja się podpinam do życzeń dla maluszków

noo...mleko prawie już moja gwiazda wypiła.. więc się zbieram powoli na zakupy..a potem sprzątanie mnie czeka... maaaammmo jak mi się nie chce

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

Stary 2012-02-04, 13:42   #3567
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Rainforest - może czas się ujawnić?

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 13:44   #3568
MoniaZ82
Wtajemniczenie

Cytat:
hej kobietki

korzystam,że Sara sobie mleko pije...i jestem.

Tzn... sama trzyma sobie butle ?? Bo rozumiem ze juz karmisz piersia??

Stokrotko snilas mi sie dzisiaj....ze sie spotkalysmy ...i ze Twoja Sara byla jakas taka duzo wieksza od mojej Olivki..... i gdzies jezdzilismy autem...ale nie pamietam co i jak...
Stary 2012-02-04, 13:54   #3569
stokrotka_
Zadomowienie

wiecie co....zagotowałam się...
własnie powiedzieli,ze na dzień dzisiejszy grozi "matce" Madzi od 3m-cy do 5 lat... : pala: nosz...za nawet jeśli nieumyśle(w co ja nie wierze za bardzo) zabójstwo... i za to jak potraktowała zwłoki tego Aniołeczka.. jaki cyrk zrobiła, już w kwestiach nawet formalnych-ile ludzi się zaangażowało,ile osób pracowało, ile nawet materialnie patrząc poszło na te wszystkie działania pieniędzy na darmo..

jak myślę o tym wszystkim.. ta kara jest śmieszna.. przeciez na tyle- to ludzie idą siedziec za pierdoły...:mad :

"niech żyje" Polskie prawo...a raczej jego brak....

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Tzn... sama trzyma sobie butle ?? Bo rozumiem ze juz karmisz piersia??

Stokrotko snilas mi sie dzisiaj....ze sie spotkalysmy ...i ze Twoja Sara byla jakas taka duzo wieksza od mojej Olivki..... i gdzies jezdzilismy autem...ale nie pamietam co i jak...
tak. Sara sama pije z butli lezy w hustawce i pije sobie
ja uz nie karmie

hehehe duzo większa?? to sie trzeba bedzie kiedys spotkac

Stary 2012-02-04, 14:11   #3570
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co....zagotowałam się...
własnie powiedzieli,ze na dzień dzisiejszy grozi "matce" Madzi od 3m-cy do 5 lat... : pala: nosz...za nawet jeśli nieumyśle(w co ja nie wierze za bardzo) zabójstwo... i za to jak potraktowała zwłoki tego Aniołeczka.. jaki cyrk zrobiła, już w kwestiach nawet formalnych-ile ludzi się zaangażowało,ile osób pracowało, ile nawet materialnie patrząc poszło na te wszystkie działania pieniędzy na darmo..

jak myślę o tym wszystkim.. ta kara jest śmieszna.. przeciez na tyle- to ludzie idą siedziec za pierdoły...:mad :

"niech żyje" Polskie prawo...a raczej jego brak....
spokojnie Stokrotko to jest najmniej co może jej grozić i tylko taki zarzut jest matce postawiony w tej chwili. Stąd taki wymiar kary określony w kodeksie. A ile i czy w ogóle to się okaże po sekcji, po przesłuchaniu rodziny, matki i skierowaniu sprawy do sądu..Liczę, ze dowiemy się jak było naprawdę...
i w tej chwili myślę dokładnie to co Ty

ja tego nie ogarniam, moja głowa tego nie mieści... nie umiem sobie wyobrazić po prostu takiej sytuacji...śniła mi się dziś całą noc ta dziewczynka.. z tego zdjęcia w foteliku, krążyła gdzieś w jakiś chmurach, dymie czymś takim, nie umiem nawet określić. A moja córka ma mnie już chyba dość bo od wczoraj jest u mnie na rękach wszędzie i cały czas i co spojrzę na nią to płaczę

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2012-02-04 o 14:12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości