|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
Tone w stercie ubran i prasowania
zaraz mykam robic zpiekanke, ale mi sie nie chce
|
|
#3542 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
Cytat:
Cytat:
No w sumie sie nie dziwie ze Mikus taki sliczny... pewnie po mamusi,.,,,, A moja ksiezniczka upodobala sobie robienie kupki w hustawce... zawsze jak w niej laduje to wiem ze cos za chwile bedzie.... ![]() Nic nie pisz o prasownaniu.... zbieram sie od wczoraj ... i jeszcze sprzatanie mnie czeka.....
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
Siedzę od rana na wizażu i próbowałam nawet trochę poodpisywać, ale Mały cały dzień płacze i nawet uśpić go nie potrafię chociaż jest bardzo zmęczony
Boli go coś czy co, już sama nie wiem. Sprawdzałam temperaturę, zęby, brzuszek, ale to chyba nie to ehh tak bym chciała, żeby wreszcie było u nas trochę spokoju i radości.A co do napięcia mięśniowego - nasza pediatra twierdzi, że wszystko jest ok, ale musimy zrobić usg mózgowia jak najszybciej i to wykluczyć. I rzeczywiście (odpukać) od 2 dni mniej się wygina. Tylko teraz ten płacz... Dziękuję, że pytasz Przepraszam, że znów nie poodpisuję A sprawa małej Madzi - masakra totalna, cały dzień słucham relacji i w głowie mi się to wszystko nie mieści. Jestem ciekawa co jeszcze z tego wszystkiego wyniknie, bo pewnie niedługo znowu dowiemy się czegoś zupełnie nieoczekiwanego. |
|
|
|
#3544 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Album małego nadrobiony, trochę pouzupełniałam, powklejalam fotki i czekamy na kolejne wydarzenia co by je w nim zanotować. Powkładałam również zdjęcia do albumu takiego normalnego bo ostatnio 3oo wywołałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=lullaby_ml;32039869]Heh, padlam Martus mam nadz ze figle sie udaly?![]() /QUOTE] udały udały ![]() Cytat:
![]() A zdarzało Wam się, że dziecko budzi się z mega płaczem?? ja myślałam że mu się coś śni i po prostu stąd ten płacz, ale dziś to chyba 5 razy mu sie tak zdarzyło śpi, płacze, poprzytulam go i śpi dalej i znowu za jakiś czas płacz i tak w kółko
|
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
Aiszka moze Tymek ma skok albo zabki? A moze to poprostu gorszy dzień
i trzymam mocne kciuki, zeby usg wyszło w porządku![]() |
|
|
|
#3546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i niestety nie wiem od czego to zależy. Może przeszkadza mu, że budzi się i jest sam
|
|
|
|
|
#3547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Miedzy 20-21h
Cytat:
Ale tak jak pisze Cotka- tyle tam niewiadomych, masakra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I 3mam kciuki za usg główki |
|||
|
|
|
#3548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki kochana |
|
|
|
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
hello
![]() wróciłyśmy do domku z Sarą ..byłyśmy tu i tam ,co by sobie jakoś dzionek umilić nie chce was denerwować...ale taka ładna pogoda była,że trzeba było skorzystać ![]() aaaa uczulenie Sarusi schodzi...czyli to jednak było takie kontaktowe-albo coś z jedzonka albo proszek sie źle wypłukał.. w każdym razie jest lepiej niż wczoraj...kaszelek też mija ![]() wczoraj jak się nasłuchałam o tej Madzi... wziełam Sarę śpiącą do siebie.. i spałyśmy razem...tuliłam ją,całowałam( tak by nie obudzić) nie wiem już nic..nie rozumiem ... tylko tak strasznie mi żal tego maleństwa.. później postaram się nadrobić.idę robić jedzonko
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
U mnie znów problem z netem. Choć dziś i tak nie byłby ze mnie dobry kompan do rozmów z wiadomego względu Mino pytałaś o czekoladę przy kp - ja jem |
|
|
|
#3551 |
|
Wtajemniczenie
|
Puk puk
|
#3552 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakoś tu pustawo...dziś wieczorową porą...
Gerda czyli dobrze zaczęłam podając małej jabłuszko ![]() Madzialena skarpetki i sliniaczki super...też takie małej kupie a niech sie uczy od małego chodzić w baletkach jak mama ![]() Aiszka kciuki za usg....będzie dobrze Martusia moje dziecię czasem tak ma, że jak się obudzi to płacze ale tak jak syrena na alarm - od najniższej do najwyższej tonacji.albo po obudzeniu sie pożali się trochę. Przyznam się, że nie słuchałam tego, co mówili w tv o sprawie Madzi...wolę na spokojnie poczytać..jakoś tak Rutkowski działa na mnie jak płachta na byka i jeszcze te "sunglasses"....
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
U nas dziś dzień z awarią - najpierw z rana o 8 przez megafon ogłosili nam, że awaria wody zostanie usunięta jak najszybciej, a w okolicach południa przy naprawianiu rury przecięli kable z UPC, więc i netu i tv też brak.Normalnie jak piątek 13tego I w tym wszystkim wielka niewiadoma w sprawie Madzi przed snem wczoraj przeczytałam tylko nagłówek, ze znaleziono ciało i że matka zabiła dziecko i mąż mnie nie mógł uspokoić a dziś dzień zamiast przynieść jakieś jakiekolwiek wyjaśnienia to sprawa się wydaje coraz bardziej komplikować. Przyznaje szczerze, że mam nadzieję, że matka chroni ewentualnych porywaczy bądź ludzi, którym sprzedała dziecko. Nie wiem, w głowie mi się to wszystko nie mieści... idę poczytać trochę, może coś zdążę przed kąpaniem małej..
|
#3554 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i super, że to uczulenie schodzi Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- dziewczyny używa któraś parowaru?? Możecie coś polecić?
|
|
|
#3555 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
ależ tu dziś spokojnie
![]() Cytat:
ja się dopiero przymierzam i myślę o TYM sprzedawcy już Cytat:
![]() Cytat:
i dziękuję za komplementa i brawo za nockę, oby początek spokojnych już nocek to był ![]() smacznego w takim razie ![]() Cytat:
pamiętam jak o tym pisałaś ehhh tak to niedawno było....Cytat:
korzystajcie kochane na zdrowie ![]() Cytat:
dziękuję, ucałuję z rana bo już spi maleńka ![]() dlaczego nie chcesz wymyśleć nowego tytułu ![]() Cytat:
no na pewno schodzi to dłuzej niż w sokowirówce Kochana tu się nie pyta czy się zna, tylko się od razu przepisem zapodaje ![]() i za ząbek ![]() Cytat:
nie było chowane do torby już nie pamiętam od kiedy hehCytat:
![]() dziękujemy i cieszę się, że piszesz, że do mnie podobna Cytat:
Cytat:
fajne te śliniaki ![]() Aiszka współczuję mam nadzieję, że się w końcu wszystko okaże dobrze i będziesz mogła się cieszyć synkiem tak jak trzeba
|
|
#3556 | ||||
|
Rozeznanie
|
Ależ tu dziś puściutko...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A u nas dziś spokojnie chociaż Olek marudzi dalej. Położył się spać przed 21... ale jestem z niego dumna |
||||
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie weekendowo
Właśnie rozczesuje włosy po kąpieli- chyba zaraz będę łysa
|
|
|
|
#3558 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia nie zyje
http://wiadomosci.onet.pl/raporty/ta...wiadomosc.html ...najgorsze jest to , ze najprawdopodniej Madzia zyla ...jesli faktycznie ta " niby matka" ja upuscila.....
Ząbki Edytowane przez MoniaZ82 Czas edycji: 2012-02-04 o 10:16 |
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
To jest najgorsze- http://wiadomosci.onet.pl/fotoreport...rtaz-maly.html
Nie wiem czy ktoś by tam psa/kota czy ptaszka chciał zakopać a co dopiero....
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2012-02-04 o 10:41 |
|
|
|
#3560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby usg wyszlo dobrze ![]() Cytat:
![]() nie to że nie chce...ale jakoś mnie kreatywność opuściła ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
no i najważniejsze
za godzinę moje cudo kończy 4 miesiące ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
za godzinę świętujemy
|
|
|
|
|
#3563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3564 |
|
Rozeznanie
|
No popatrzcie... a mój Olo skończył już 4 m-ce, a zapomniałam Wam o tym napisać
Ale nieważne, bo pojutrze kończy 5 Za Wasze 4 m-ce ![]() ... finał sprawy z Madzią mnie poraził... Ehh. Biedne maleństwo
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3566 | |||||
|
Zadomowienie
|
hej kobietki
korzystam,że Sara sobie mleko pije...i jestem. kto tam ??? ![]() ![]() schodzi ładnie .dzięki tak myślę,że może już dziś z powrotem dam jakiś słoiczek..![]() Cytat:
tak się patrzę,że u Nas chyba to samo.. dziś w końcu idę po tą kaszkę holle.. będę dawała na zmianę z tymi co mam z pl.. ![]() Cytat:
![]() poka poka kuchnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kl aski:![]() noo...mleko prawie już moja gwiazda wypiła.. więc się zbieram powoli na zakupy..a potem sprzątanie mnie czeka... maaaammmo jak mi się nie chce
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Rainforest - może czas się ujawnić?
|
|
|
|
#3568 |
|
Wtajemniczenie
|
Tzn... sama trzyma sobie butle ?? Bo rozumiem ze juz karmisz piersia?? Stokrotko snilas mi sie dzisiaj....ze sie spotkalysmy ...i ze Twoja Sara byla jakas taka duzo wieksza od mojej Olivki..... i gdzies jezdzilismy autem...ale nie pamietam co i jak...
|
#3569 | |
|
Zadomowienie
|
wiecie co....zagotowałam się...
własnie powiedzieli,ze na dzień dzisiejszy grozi "matce" Madzi od 3m-cy do 5 lat... ![]() ![]() ![]() : pala: nosz...za nawet jeśli nieumyśle(w co ja nie wierze za bardzo) zabójstwo... i za to jak potraktowała zwłoki tego Aniołeczka.. jaki cyrk zrobiła, już w kwestiach nawet formalnych-ile ludzi się zaangażowało,ile osób pracowało, ile nawet materialnie patrząc poszło na te wszystkie działania pieniędzy na darmo..![]() ![]() ![]() jak myślę o tym wszystkim.. ta kara jest śmieszna.. przeciez na tyle- to ludzie idą siedziec za pierdoły... ![]() :mad :"niech żyje" Polskie prawo...a raczej jego brak.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
lezy w hustawce i pije sobieja uz nie karmie ![]() hehehe duzo większa?? to sie trzeba bedzie kiedys spotkac
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest najmniej co może jej grozić i tylko taki zarzut jest matce postawiony w tej chwili. Stąd taki wymiar kary określony w kodeksie. A ile i czy w ogóle to się okaże po sekcji, po przesłuchaniu rodziny, matki i skierowaniu sprawy do sądu..Liczę, ze dowiemy się jak było naprawdę...i w tej chwili myślę dokładnie to co Ty ![]() ja tego nie ogarniam, moja głowa tego nie mieści... nie umiem sobie wyobrazić po prostu takiej sytuacji...śniła mi się dziś całą noc ta dziewczynka.. z tego zdjęcia w foteliku, krążyła gdzieś w jakiś chmurach, dymie czymś takim, nie umiem nawet określić. A moja córka ma mnie już chyba dość bo od wczoraj jest u mnie na rękach wszędzie i cały czas i co spojrzę na nią to płaczę
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2012-02-04 o 14:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

Boli go coś czy co, już sama nie wiem. Sprawdzałam temperaturę, zęby, brzuszek, ale to chyba nie to
ehh tak bym chciała, żeby wreszcie było u nas trochę spokoju i radości.

i niestety nie wiem od czego to zależy. Może przeszkadza mu, że budzi się i jest sam

za siadanie. Śliczna fotka.

kl aski: