|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012
Cytat:
Po piasku, trawie, nierownych chodnikach, dziecku jest bardzo wygodnie, bo nie trzepie wozkiem, mysle ze bedziesz bardzo zadowolona
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj namalowalam Filipowi na jednej scianie takie cos
Rano jak zobaczyl to byl przeszczesliwy![]() Wydrukowalam na zwyklych kartkach, powycinalam srodki zeby zrobil sie szablon, przykleilam tasma i gabeczka malowalam a potem tylko kontury ![]() Ale zazyczyl sobie jeszcze kaczora donalda i myszke miki i wiewiorki z kaczora donalda
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: zdolna mamuśka super
|
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Aguśka jakie słodkie
![]() Jaką ja mam dziś niechęć do wszystkiego |
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj ja już się nie mogę doczekać urządzania kącika dla naszej Małej, ale to jeszcze troszkę
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super to wygląda
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek ale mroźno
![]() Witam się w nowym wątku. Widzę że dużo naskrobałyście Mam słodyczową fazę ostatnio |
|
|
|
#548 |
|
Zadomowienie
|
Witam w sobotnie zimne południe... ja właśnie wróciłam od mojej gin i wiem już, że Maleńka waży 1650 i rośnie zgodnie z wszelkimi normami... znów wykopała mięśniak jeszcze niżej i w ogóle Jej nie przeszkadza w rozwoju... aczkolwiek cc nieunikniona - oby udało się dotrzymać do świąt wielkanocnych...
aaaa i dostałam opiernicz, bo za mało przytyłam... i do następnej wizyty mam przybrać 2 kg i jak to zrobić z tą przeklętą zgagą??
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() gkatarzynka to super wiesci Trzymam kciuki zeby mała posiedziala w brzuszku do Świąt.
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
A mój tż właśnie kupił szafkę do Antka pokoju tak więc będę mogła go przenieść z naszej sypialni z komody i tam spakować Anię
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
nowaken
dla TŻ.
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a który to tydzień? |
|
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
wg obliczeń 29 od om...i właśnie buszuję w internecie, żeby sprawdzić czy to rzeczywiście jest wszystko w normie
|
|
|
|
#554 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
To ja Was trochę podeneruję.. tzn abstynentki, bo moje życie sexualne kwitnie
Wynaleźliśmy pozycje, których nigdy wcześniej nie próbowaliśmy i jest git Co prawda skurcze mam potem, ale ja i tak je ciągle mam, więc już przestałam na nie zwracać uwagę, a chcieć mi się chce.. Do tego same pieszczoty sutków, są dla mnie niesamowite ostatnio ![]() P.S. podwiązuje się JAJOWODY, nie jajniki. I jako że w Polsce jest to nielegalne( co wg. mnie jest głupotą), to ja bym o tym oficjalnie nie pisała, bo jak przyjdzie co do czego Ty, Katarzynko lub Twój lekarz możecie mieć problemy. P.S.2 jedziemy zaraz z mężem oglądać jakieś przyczepy..jest wyprzedaż 100 km od nas ![]() Miłej soboty !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#558 | ||||
|
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Ja sie seksic moge,ale ostatnio jakos mam mniejsza ochote,moze przez rosnacy brzuszek.No i Niuniek tak szaleje wtedy,ze koncenruje sie na nim a nie na seksie ![]() Cytat:
Cytat:
A czym to robilas,jakies specjalne farby?I jaka gabeczka? Cytat:
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie masz się czym chwalić bo ja ostatnio sobie też nie żałuję |
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Jak pisałam, wózek na początek i do samochodu to ma być
![]() I aby przedostać się komfortowo z punktu A do punktu B korzystając właśnie z samochodu. Nie mam zamiaru nosić fotelika, zawsze łatwiej i wygodniej wpiąć go na stelaż ![]() No i nie będę później kupowała małej parasolki aby móc dziecko wsadzić do wózka będąc na tym europejskim rajdzie zabytków (bo zwiedzanie głownych punktów wyprawy na pewno też będzie).
|
#561 | |
|
Zadomowienie
|
No wygląda na to, że wcale taka Maleńka nie jest... bo norma jest troszkę niższa...ale wcale mi to nie przeszkadza.. oby była zdrowa
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
aalegna super wozeczek
Oby tesciowa was juz nie odwiedzila, bo peknie chyba hihih Ja nie cierpialam jak wychodzilam na spacer z Filipkiem po urodzeniu i ktos mi mowil czemu to ja kokardki czerwonej nie mam na wozku, ze dziecko bedzie mialo straszne kolki itd itp...ale mnie to denerwowalo. ![]() Cytat:
![]() A gabeczke mialam zwykla do naczyn pokroilam na trzy czesci i moczylam w farbie troszke zeby nie splywala z gabki i na sciane.A farby mialam takie normalne do scian. Jedne jakies resztki z domu co malowalismy sciany a inne dokupil maz po troszku w takich malych puszeczkach, bo ciezko znalezc intensywny czerwony, niebieski i zielony kolor. Wiec jak maz pojechal do sklepu to takie kolory robi sie na zamowienie ale na miejscu i ile chcesz ml to Ci robia
|
|
#563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem w 29 tygodniu, ale nie miałam ostatnio USG, także nie wiem ile moja Córa waży, dowiem się może za jakieś 3-4 tygodnie ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Ws mamusie
![]() Nie mogę przestać myśleć o sprawie tej Madzi, biedne maleństwo ...i wiecie co ja jestem przekonana, że Ojciec macał w tym paluchy!JA wczoraj miałam znowu serię twardnień...myślałam, że już się przyzwyczajam, ale te mocne wywołują u mnie stres i strach... w poniedziałek mam wizytę, o wszystko wypytam zwłaszcza o to ciśnienie przy skurczach, które powoduje, że mi się uszy zatykają... *Dziewczyny za udane wizyty gratuluję dużych i zdrowych dzidziusiów![]() * wy ciągle o jedzeniu tutaj piszecie ja już nie mogę...chociaż powiem szczerze, że mój synek chyba na żołądek uciska, bo jakoś ostatnio mam mdłości przed i po jedzeniu to jeszcze zależy co i ile zjem ... i zgagę mam też przeogromną! Dziwnie się czuję ostatnio w tej kwestii, ale i tak nie odmawiam sobie * Pisałyście o ziemniaczkach pieczonych ja kocham pod każdą postacią i w każdej ilości i dziś na kolację lub jutro na obiad będą talarki z pieca z ziołami![]() * a teraz w piekarniku pieką się spody bezowe, bo robię torcik bezowy z bita śmietaną i truskawkami, który chodzi za mną od 2 tyg! Nie wiem czy wyjdzie bo to mój debiut! Ajajaj.... mega mocne twardnienie...... I właśnie mój synek ma czkawkę ale mocną!!! i jakoś szybko mu się czka... bidulek fajnie brzuch mi skacze![]() Na bank będzie mi za raz twardniał znowu przy czkawce małego! Cytat:
Cytat:
Jejku witajcie w klubie ... ja w szpitalu co noc takie sny miałam... Mąż mnie chyba nigdy jeszcze nie kręcił tak jak teraz No i znowu skurcz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2012-02-04 o 13:48 |
||
|
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
to się obie chwalimy![]() ALbo cieszymy.. jak zwał tak zwał Mały na posterunku ... przeflancowuje mi brzuch.. jazda autem go na ogół usypia.. więc jedziemy.. Jesssu, z mojego psa zrobila się przeraźliwa beksa.. Jęczy i jęczy.. Paa |
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki .. apropos rozmów kulinarnych
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...45079571_n.jpg moje pampuszki.. próba generalna około pączkowa ![]() smacznego |
|
|
|
#567 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Musze w przyszlosci wyprobowac malunki na scianie twoim sposobem ![]() I widze Aguska,ze wracasz do formy z pisaniem
|
|
#568 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Właśnie wstawiłam serniczek do piekarnika, męża wysłałam na zakupy, jak wróci to go muszę jeszcze zagonić do sprzątania ![]() wieczorem mam gości, jutro my jedziemy do mojej siostry w odwiedziny więc weekend zapowiada się ciekawie... Powiem wam że wczoraj przeżyłam szok...chyba pojawiają mi się rozstępy... i to takie perfidne na całej prawej stronie brzucha...chyba przez to, że tam najbardziej maluszek się wypina i naciąga skórę...wczoraj zauważyłam takie cieniusieńkie czwrwone pionowe paseczki...a dziś już nie są czerwone i praktycznie widać je tylko pod światło...czy to to co myślę??!! Dziewczyny, które już mają...powiedzcie czy to się pojawia stopniowo czy to są raczej od razu grubsze czerwone krechy?? idę nadrabiać to co od wczoraj naskrobałyście...
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#570 |
|
Gang Iren
|
Wiecie co,wlasnie patrze za okno,a tam snieg sypie!!Szok normalnie.Jak tak sie utrzyma do poniedzialku,to musze sprawdzic na internecie czy szkola nie bedzie zamknieta.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

klask i: zdolna mamuśka super

i jak to zrobić z tą przeklętą zgagą??

...i wiecie co ja jestem przekonana, że Ojciec macał w tym paluchy!
i dziś na kolację lub jutro na obiad będą talarki z pieca z ziołami
i to takie perfidne na całej prawej stronie brzucha...chyba przez to, że tam najbardziej maluszek się wypina i naciąga skórę...