|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!
Cytat:
i nikt tutaj jeszcze od s czy k nie wyzywał, na pewno nie byłam to ja
|
|
|
|
|
#2192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprawa jest bardzo wstrząsająca. I rozumiem złość i wzburzenie. Ale opowiadanie się za karą śmierci, na dodatek w bólach i cierpieniach dla Katarzyny to dla mnie przesada. |
|
|
|
|
#2193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, czym jeszcze się różnimy? Ja też jestem częścią opinii publicznej, która została oszukana, zwiedziona i zawiedziona, ale uważam przy tym, że w sumie moje uczucia w tej sprawie nie mają znaczenia. Ty się zachowujesz, jakby ta tragedia dotknęła bezpośrednio Ciebie, bo się emocjonalnie w sprawę zaangażowałaś. Ja mam tyle szacunku dla PRAWDZIWIE dotkniętych tą tragedią (samej Madzi, jej dziadków, ojca przy ewentualnym wykluczeniu jego winy), że nie pozwalam sobie na pisanie w tonie, jakbym była co najmniej równie poszkodowana. W moim odczuciu reagujesz nieco histerycznie.
|
|
#2194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Także.. Co prawda Rutkowski za bardzo gwiazdorzy i robi wkoło siebie szum, ale co muszę przyznać- do rozwiązania sprawy wniósł bardzo dużo. I z mojej strony ukłon dla tego Pana.
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
A jeśli faktycznie wypadła jej z rąk?
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladalam konferencje i inaczej to zrozumialam. Poza tym uwazam, ze przytaczanie artykulu z faktu to pomylka.
|
|
|
|
#2197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niech Cię o to głowa nie boli - ta kobieta raczej na pewno nie dostanie dożywocia. |
|
|
|
|
#2198 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale nie rozumiem tego najeżdżania jak możesz snuć domysły nie wiesz jak było. A czy ktoś wie? Nikt nie wie. Dla mnie jest naprawdę bardzo wiele nieścisłości i nie można zakładać że na pewno jest chora albo na pewno jest zdrowa, albo że było tak a nie inaczej. I od razu wyśmiewanie że każdy się czuję jak policjant. Nie nie czuję się jak policjant ale widzę że to się kupy nie trzyma. Co wyjdzie to wyjdzie wyroków nie feruję ale nie rozumiem skąd u niektórych taka pewność co do pewnych rzeczy. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
nigdzie nie najechałam na kobietę nigdzie nie wydawałam wyroków śmierci a teraz to ty w tych emocjach chyba naprawdę przeoczyłaś co mówię.
|
||
|
|
|
#2199 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2201 |
|
Konto usunięte
|
ale czy wierzycie w ten śliski kocyk ??? bo wg mnie śliskie kocyki nie istnieją
|
|
|
|
#2202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nigdzie nie napisalam, ze nie wydaje mi sie dziwna wyprawa z wozkiem, obrazenia ani nic w tym stylu, jedynie uwazam, ze zbezczeszczenie zwlok i obrazenia ktore byly zrobione specjalnie nie swiadcza o tym, ze ta kobieta kogos zabila. Cytat:
Nigdzie nie napisalam ze Ty to robisz. Ludzie tak robia, nie przypisywalam tego Tobie ani innej konkretnej osobie. Stwierdzam fakt, ze takie cos ma miejsce. |
||
|
|
|
#2203 |
|
Wtajemniczenie
|
istnieją takie kocyki, sama mam w domu z takiego dziwnego materiału,
lekarze sie wypowiadali, że z takiej wysokości na pewno dziecko by przezyło, a jesli ono było nieprzytomne a ona je schowała w tym gruzie jeszcze zyjace, nawet boje sie o tym myslec Edytowane przez joannajj Czas edycji: 2012-02-04 o 15:38 |
|
|
|
#2204 |
|
Raczkowanie
|
Odnosiłam się tylko do zacytowanego przeze mnie posta, tego, którego niejako zadedykowałaś "obrończyniom uciśnionych", tego, w którym pisałaś o smutku, złości, bezsilności, rozczarowaniu i utracie wiary w ludzi. Trochę to wszystko razem zabrzmiało mi jednak histerycznie.
|
#2205 |
|
Konto usunięte
|
To co już pisałam; a co jeśli nigdy nie było żadnego wypadku, ustała po prostu akcja serca, albo przy upadku pękł niezdiagnozowany guz (padł argument że dziecko było w szpitalu i miało wszystkie badania, no ale pewnych rzeczy się nie wykryje chyba że ktoś się potknie o aparaturę np tomograf i wpadnie do środka) a kobieta z poczuciem że jest złą matką wzięła winę na siebie i uwierzyła w to co stworzyła.
Generalnie ogromna tragedia bo nie żyje dziecko, ogromna tragedia dla najbliższej niewinnej rodziny, nie wiem gdzie oni się teraz podzieją bo nie wyobrażam sobie jak będzie wyglądać sytuację w Sosnowcu |
|
|
|
#2206 |
|
Zadomowienie
|
Ano tak bo praca w Polsce jest dobrowolna, nie można nikogo do niej zmusić. Czasy przymusowych obozów pracy się skończyły, przynajmniej w naszym kraju.
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą i tak wykorzystał to do promocji; tło z adresem strony, podanie mimochodem dokładnego cennika (!)
|
|
|
|
|
#2208 |
|
Konto usunięte
|
chodziło mi o jakieś prace społeczne a nie obóz pracy.
|
|
|
|
#2209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze odnosnie tych drzwi i rozcietej glowy oraz innych okolicznosci o ktorych mowa w mediach, na forach itd. My nie wiemy jak bylo tak na prawde, ktos moze puscic spekulacje, potem ona sie dalej rozprzestrzenia. Nie wiadomo nawet czy sam Rutkowski widzial te konkretnie klotnie czy tylko uslyszal o niej od ojca ktory przeciez mogl sam sobie glowe uszkodzic. Tak samo jak nie ma rowniez pewnosci, ze ona faktycznie chciala isc na horror, mogl wymyslic to ojciec, babcia, Rutkowski itd. Nie bronie tej kobiety ale uwazam, ze na podstawie sensacji ktore sie pojawiaja w mediach nie mozna wyciagac zdecydowanych wnioskow, mozna miec tylko swoje wlasne teorie. |
|
|
|
|
#2211 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
No a co to zmienia? Kto wie czy zrobiła jej krzywdę?
|
#2213 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Wtajemniczenie
|
tez o tym pomyslalam..w szkou to ja dzwonlabym po karetke , TZ a nie wywozila dziecko...
|
#2215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego- tak tez moglo byc ale przeciez niektorym latwiej powiedziec, ze pewnie dziecko "kilka razy na prog spadlo". Po co czekac na sekcje zwlok... ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
W normalnych okolicznosciach faktycznie tak jak piszesz, ale jaka masz pewnosc, ze nie bylabys rzadkim przypadkiem, ktoremu by po prostu odwalilo w takiej sytuacji? |
||
|
|
|
#2216 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#2217 |
|
Rozeznanie
|
[CODE]
Jeśli faktycznie ją kochała i wypadła jej z rąk przypadkowo i w skutek szoku nie wiedziała co zrobić i porzuciła ciało będąc w jakimś amoku to wydaje mi się, że zachowywałaby się inaczej. Jej zachowanie opisał Rutkowski, w jednym z wywiadów np. Wypad do kina, ataki gniewu, atak na babcię że to jest jej dziecko ( to było w uwadze, jak ujęła to ukryta kamera) |
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
a nie jest krzywdzące chociażby podrzucenie jej do opuszczonego budynku, przykrycie gruzem i czekanie aż zgnije lub zjedzą ją zwierzęta ? Naprawdę mam głęboko i szeroko jej emocje; każdemu może się zdarzyć nieszczęśliwy wypadek ale robienie tej szopki jest nie do przyjęcia
|
|
|
|
#2219 |
|
BAN stały
|
każdy wie jak ona wygląda i jej rodzina, to by się chyba musiała do Bangladeszu wyprowadzić. najlepiej ją wy....w kosmos.
Edytowane przez myrcella Czas edycji: 2012-02-04 o 16:01 |
|
|
|
#2220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Staram się zrozumieć cała tą sytuację ,na razie jakoś nie dochodzi do mnie że mała chuda matka mogłaby sama zrobić to wszystko,w fakcie napisali o próbie samobójczej więc jeżeli jest to prawdą znaczy że psychicznie była rozchwiana...gdzieś na Twitterze przeczytałam że ojciec pisał pracę maturalną na temat śmierci i był nią zafascynowany... W całej tej sytuacji faktem jest tylko to że nie żyje mała istotka,mała dziewczynka która nie miała wpływu na to że znalazła się akurat w tej rodzinie i dostała takich rodziców..... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

i nikt tutaj jeszcze od s czy k nie wyzywał, na pewno nie byłam to ja 

nigdzie nie najechałam na kobietę nigdzie nie wydawałam wyroków śmierci a teraz to ty w tych emocjach chyba naprawdę przeoczyłaś co mówię.

13.03.2008