Półroczna Magda porwana w Sosnowcu! - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-04, 15:23   #2191
201604181004
Konto usunięte

Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!

Cytat:
Na siebie niech ludzie patrza bo uwierz mi ale jakos nie wierze, ze ci wszyscy ludzie wyzywajacy ta pania od s*k, k***w, morderczyn i innych sa swieci.
Ta jasne, jeżdżę po pijaku i wrzucam ludzkie zwłoki do rowów kilka razy w roku jeśli o to ci chodzi i nikt tutaj jeszcze od s czy k nie wyzywał, na pewno nie byłam to ja
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:24   #2192
Rajni
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
wątpię

najwyższe kary są bardzo rzadko orzekane.

kiedyś był program o dzieciobójczyniach i niektóre miały tylko 4 lata,a niektóre 10 lat
Nie jest to zupełnie wykluczone. Ale też mi się wydaje, że w tej sprawie sąd będzie brał pod uwagę okoliczności łagodzące, jeśli takowe istnieją. Więc kara nie będzie tak surowa.

Sprawa jest bardzo wstrząsająca. I rozumiem złość i wzburzenie. Ale opowiadanie się za karą śmierci, na dodatek w bólach i cierpieniach dla Katarzyny to dla mnie przesada.
Rajni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:25   #2193
Madame Lockheart
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Nie mam siły czytać tego wątku. Nie z powodu gorzkich słów, tylko z powodu obrończyn

O nie, czemu tak mówisz, to nie wypada, o nie jak możesz.

Matko boska wystarczająco broniłam tej osoby na początku wątku. W tym momencie już nie ma, że czegoś nie wypada mówić; sprawa stała się jasna. Nie wiemy czy to był wypadek czy zabójstwo, ale wiemy jedno; mataczenie, kłamstwa, zwłoki dziecka wywalone gdzieś pod kamieniami, kłamstwa, zawiłe tłumaczenie. Ja już za bardzo uwierzyłam w ludzi, teraz czuję się rozczarowana i strzela mnie gdy słyszę ale kobieta nie została jeszcze osądzona ani zbadana przez psychologów. NO I CO Z TEGO? Na początku badał ją psycholog który wydał opinię że jest bardzo wiarygodna. Własne zdanie mogę mieć i mogę ją osądzać - kto to prawo zabiera? Najlepsze jest to że obrończynie uciśnionych pierwsze siedzą na portalach społecznościowych i wszystko śledzą. Szkoda słów, nawet w tym momencie ktoś chce się poczuć lepiej pouczając innych jak się powinni zachować. To pierwsza tak głośna sytuacja w Polsce, nie ma żadnych zasad savoir vivre jak powinno się teraz mówić i co - niektórzy przegięli w tym wątku, ale to wszystko jest wytłumaczalne w tak dramatycznej sytuacji. Już jedni - w tym ja - bronili niewinności jak lwy. I co? I jajco. I sprawa nas zaskoczy jeszcze 150 razy, a snucie domysłów z tego co wiem nie jest karalne ludzie próbują zrozumieć rzeczywistość na własny sposób i poradzić sobie ze złością smutkiem i bezsilnością tutaj, na forum, bo są inni którzy podzielają ich opinie. Nie wiem czemu mieliby się z tym hamować?

Acha i uprzedzam teksty o chorobie psychicznej - to takie same domysły jak domysł o zabójstwo. Skoro nic nie wiadomo i nic nie należy zakładać według niektórych to i nie wolno zakładać tego że robiła to nieświadomie.
Chyba jestem taką "sprawiedliwą w narodzie", bo ja z tych, co czekają na wyrok.

Wiesz, czym jeszcze się różnimy? Ja też jestem częścią opinii publicznej, która została oszukana, zwiedziona i zawiedziona, ale uważam przy tym, że w sumie moje uczucia w tej sprawie nie mają znaczenia. Ty się zachowujesz, jakby ta tragedia dotknęła bezpośrednio Ciebie, bo się emocjonalnie w sprawę zaangażowałaś. Ja mam tyle szacunku dla PRAWDZIWIE dotkniętych tą tragedią (samej Madzi, jej dziadków, ojca przy ewentualnym wykluczeniu jego winy), że nie pozwalam sobie na pisanie w tonie, jakbym była co najmniej równie poszkodowana. W moim odczuciu reagujesz nieco histerycznie.
Stary 2012-02-04, 15:26   #2194
zielona naszywka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Policja zamiast pytać matkę przeszukiwała teren. Znaleźliby dziecko, matka by popłakała jak to jej córeczkę zabili po uprowadzeniu i nie dostałaby wyroku.
Dokładnie. Swoją drogą śmieszy mnie teraz sprawa z Rutkowskim. Jakaś policjantka koło południa, w TVN24 wypowiadała się, że działając bez licencji i nazywając siebie detektywem można zostać pozbawionym wolności nie pamiętam od ilu, ale do 2 lat..
Także.. Co prawda Rutkowski za bardzo gwiazdorzy i robi wkoło siebie szum, ale co muszę przyznać- do rozwiązania sprawy wniósł bardzo dużo. I z mojej strony ukłon dla tego Pana.
Stary 2012-02-04, 15:26   #2195
Narrhien
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
dostanie dożywocie - super, będziemy ją finansować z naszych podatków, to za karę powinna to odpracować ale na pewno żaden sąd jej na to nie pozwoli.

tu nie ma nad czym się zastanawiać. zaraz depresjami i innymi sresjami sie będzie wszelkie zło tłumaczyć
A jeśli faktycznie wypadła jej z rąk?

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:26   #2196
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joannajj Pokaż wiadomość
to podobno było w złosci jak klocili sie z męzem o to ze nie chce byc poddana badaniu wariografu i ze szukała w necie jak go oszukać-wariograf, tak mowił rutkowski
Ogladalam konferencje i inaczej to zrozumialam. Poza tym uwazam, ze przytaczanie artykulu z faktu to pomylka.

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:27   #2197
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
dostanie dożywocie - super, będziemy ją finansować z naszych podatków, to za karę powinna to odpracować ale na pewno żaden sąd jej na to nie pozwoli.
(...)
Pozostaje Ci życzyć, aby nigdy Cię coś takiego nie dopadło. A jeżeli spowodujesz kiedykolwiek nieumyślnie jakiś wypadek, to aby nikt nie chciał Cię wieszać bez wyroku, sprawiedliwego procesu, oceny biegłych.

Niech Cię o to głowa nie boli - ta kobieta raczej na pewno nie dostanie dożywocia.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:28   #2198
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Sprawa jest bardzo wstrząsająca. I rozumiem złość i wzburzenie. Ale opowiadanie się za karą śmierci, na dodatek w bólach i cierpieniach dla Katarzyny to dla mnie przesada.
Żeby było jasne: też uważam że to przesada. Niektórzy się powinni ugryźć w język ale mówię o czymś innym.

Ale nie rozumiem tego najeżdżania

jak możesz snuć domysły nie wiesz jak było.

A czy ktoś wie? Nikt nie wie. Dla mnie jest naprawdę bardzo wiele nieścisłości i nie można zakładać że na pewno jest chora albo na pewno jest zdrowa, albo że było tak a nie inaczej. I od razu wyśmiewanie że każdy się czuję jak policjant. Nie nie czuję się jak policjant ale widzę że to się kupy nie trzyma. Co wyjdzie to wyjdzie wyroków nie feruję ale nie rozumiem skąd u niektórych taka pewność co do pewnych rzeczy.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Chyba jestem taką "sprawiedliwą w narodzie", bo ja z tych, co czekają na wyrok.

Wiesz, czym jeszcze się różnimy? Ja też jestem częścią opinii publicznej, która została oszukana, zwiedziona i zawiedziona, ale uważam przy tym, że w sumie moje uczucia w tej sprawie nie mają znaczenia. Ty się zachowujesz, jakby ta tragedia dotknęła bezpośrednio Ciebie, bo się emocjonalnie w sprawę zaangażowałaś. Ja mam tyle szacunku dla PRAWDZIWIE dotkniętych tą tragedią (samej Madzi, jej dziadków, ojca przy ewentualnym wykluczeniu jego winy), że nie pozwalam sobie na pisanie w tonie, jakbym była co najmniej równie poszkodowana. W moim odczuciu reagujesz nieco histerycznie.
W moim odczuciu nie czytasz moich postów nigdzie nie najechałam na kobietę nigdzie nie wydawałam wyroków śmierci a teraz to ty w tych emocjach chyba naprawdę przeoczyłaś co mówię.
Stary 2012-02-04, 15:30   #2199
joannajj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Ogladalam konferencje i inaczej to zrozumialam. Poza tym uwazam, ze przytaczanie artykulu z faktu to pomylka.
to nie z faktu tylko tv, faktu nie miałam w rękach kilka lat dla twojej info
joannajj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:32   #2200
czarneoczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
A jeżeli to nie ona? A jeżeli kogoś chroni? Ona ma na razie tylko postawiony zarzut,jeszcze niczego jej nie udowodniono....
czarneoczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:35   #2201
2016070953
Konto usunięte

ale czy wierzycie w ten śliski kocyk ??? bo wg mnie śliskie kocyki nie istnieją
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:36   #2202
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko mówię że od tego mam gębę by mówić co mi się wydaje dziwne: wydaje mi się dziwne wycieczki po takim terenie głębokim wózkiem, przejeżdżanie niezauważalną, takie obrażenia głowy wykonane samodzielnie i tak dalej i tak dalej. Nie jestem sędzią nie znam dowód, jestem tylko człowiekiem i widzę pewne nieścisłości i nie będę udawać że jest inaczej. No dalej, gdzie widzisz jechanie po tej kobiecie? Pokaż palcem bo niedowidzę.
Zwracam honor, jedziesz po "sprawiedliwych wsrod narodow".
I nigdzie nie napisalam, ze nie wydaje mi sie dziwna wyprawa z wozkiem, obrazenia ani nic w tym stylu, jedynie uwazam, ze zbezczeszczenie zwlok i obrazenia ktore byly zrobione specjalnie nie swiadcza o tym, ze ta kobieta kogos zabila.

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
No jak to kto? Tutaj widać, że niektóre Wizażnki byłyby bardzo chętne ...
Wybacz, zapomnialam, ze tutaj sa chetne. Pewnie nawet bez oplaty by to zrobily.

Cytat:
Ta jasne, jeżdżę po pijaku i wrzucam ludzkie zwłoki do rowów kilka razy w roku jeśli o to ci chodzi i nikt tutaj jeszcze od s czy k nie wyzywał, na pewno nie byłam to ja
Nigdzie nie napisalam ze Ty to robisz. Ludzie tak robia, nie przypisywalam tego Tobie ani innej konkretnej osobie. Stwierdzam fakt, ze takie cos ma miejsce.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:37   #2203
joannajj
Wtajemniczenie

istnieją takie kocyki, sama mam w domu z takiego dziwnego materiału,
lekarze sie wypowiadali, że z takiej wysokości na pewno dziecko by przezyło, a jesli ono było nieprzytomne a ona je schowała w tym gruzie jeszcze zyjace, nawet boje sie o tym myslec

Edytowane przez joannajj
Czas edycji: 2012-02-04 o 15:38
joannajj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:37   #2204
Madame Lockheart
Raczkowanie

Cytat:
Ż
W moim odczuciu nie czytasz moich postów nigdzie nie najechałam na kobietę nigdzie nie wydawałam wyroków śmierci a teraz to ty w tych emocjach chyba naprawdę przeoczyłaś co mówię.
Odnosiłam się tylko do zacytowanego przeze mnie posta, tego, którego niejako zadedykowałaś "obrończyniom uciśnionych", tego, w którym pisałaś o smutku, złości, bezsilności, rozczarowaniu i utracie wiary w ludzi. Trochę to wszystko razem zabrzmiało mi jednak histerycznie.
Stary 2012-02-04, 15:39   #2205
201604181004
Konto usunięte

To co już pisałam; a co jeśli nigdy nie było żadnego wypadku, ustała po prostu akcja serca, albo przy upadku pękł niezdiagnozowany guz (padł argument że dziecko było w szpitalu i miało wszystkie badania, no ale pewnych rzeczy się nie wykryje chyba że ktoś się potknie o aparaturę np tomograf i wpadnie do środka) a kobieta z poczuciem że jest złą matką wzięła winę na siebie i uwierzyła w to co stworzyła.
Generalnie ogromna tragedia bo nie żyje dziecko, ogromna tragedia dla najbliższej niewinnej rodziny, nie wiem gdzie oni się teraz podzieją bo nie wyobrażam sobie jak będzie wyglądać sytuację w Sosnowcu
Stary 2012-02-04, 15:42   #2206
Rajni
Zadomowienie

Cytat:
Ano tak bo praca w Polsce jest dobrowolna, nie można nikogo do niej zmusić. Czasy przymusowych obozów pracy się skończyły, przynajmniej w naszym kraju.
Stary 2012-02-04, 15:42   #2207
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona naszywka Pokaż wiadomość
Dokładnie. Swoją drogą śmieszy mnie teraz sprawa z Rutkowskim. Jakaś policjantka koło południa, w TVN24 wypowiadała się, że działając bez licencji i nazywając siebie detektywem można zostać pozbawionym wolności nie pamiętam od ilu, ale do 2 lat..
ha, to dlatego na konferencji z jakąś taką skrzywioną miną powiedział że jego firma jest wynajęta prywatnie a nie że prowadzi śledztwo jako detektyw zresztą i tak wykorzystał to do promocji; tło z adresem strony, podanie mimochodem dokładnego cennika (!)

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:44   #2208
2016070953
Konto usunięte

chodziło mi o jakieś prace społeczne a nie obóz pracy.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:45   #2209
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Cytat:
To co już pisałam; a co jeśli nigdy nie było żadnego wypadku, ustała po prostu akcja serca, albo przy upadku pękł niezdiagnozowany guz (padł argument że dziecko było w szpitalu i miało wszystkie badania, no ale pewnych rzeczy się nie wykryje chyba że ktoś się potknie o aparaturę np tomograf i wpadnie do środka) a kobieta z poczuciem że jest złą matką wzięła winę na siebie i uwierzyła w to co stworzyła.
Generalnie ogromna tragedia bo nie żyje dziecko, ogromna tragedia dla najbliższej niewinnej rodziny, nie wiem gdzie oni się teraz podzieją bo nie wyobrażam sobie jak będzie wyglądać sytuację w Sosnowcu
I w poczuciu winy przygniotła dziecko kamcorem... to jest to czego najbardziej nie mogę sobie prztłumaczyć- tego już nic nie tłumaczy. Przez ten fakt własnie w żaden sposób nie mam usprawiedliwienia dla sprawcy.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:45   #2210
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
to nie z faktu tylko tv, faktu nie miałam w rękach kilka lat dla twojej info
Ok ale w watku przed chwila pojawil sie wlasnie artykul z faktu ktory moim zdaniem byl mocno naciagany i od niego sie odnioslam.
A jeszcze odnosnie tych drzwi i rozcietej glowy oraz innych okolicznosci o ktorych mowa w mediach, na forach itd. My nie wiemy jak bylo tak na prawde, ktos moze puscic spekulacje, potem ona sie dalej rozprzestrzenia.
Nie wiadomo nawet czy sam Rutkowski widzial te konkretnie klotnie czy tylko uslyszal o niej od ojca ktory przeciez mogl sam sobie glowe uszkodzic. Tak samo jak nie ma rowniez pewnosci, ze ona faktycznie chciala isc na horror, mogl wymyslic to ojciec, babcia, Rutkowski itd.
Nie bronie tej kobiety ale uwazam, ze na podstawie sensacji ktore sie pojawiaja w mediach nie mozna wyciagac zdecydowanych wnioskow, mozna miec tylko swoje wlasne teorie.

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:48   #2211
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
I w poczuciu winy przygniotła dziecko kamcorem... to jest to czego najbardziej nie mogę sobie prztłumaczyć- tego już nic nie tłumaczy. Przez ten fakt własnie w żaden sposób nie mam usprawiedliwienia dla sprawcy.
Wiesz, jeśli prawdą jest sytuacja w rodzinie to mogła uwierzyć w to że jest złą matką i zatraciła się w tym. Nie tłumaczę jej ale wariantów jest mnóstwo, ale ja osobiście wątpię w przypadki...
Stary 2012-02-04, 15:49   #2212
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez preetamsingh Pokaż wiadomość
Wizazance chodziło chyba o zrobienie krzywdy (tknąć).
No a co to zmienia? Kto wie czy zrobiła jej krzywdę?

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:49   #2213
Rajni
Zadomowienie

Cytat:
chodziło mi o jakieś prace społeczne a nie obóz pracy.
KK przewiduje pracę na cele społeczne, ale w przypadku kary ograniczenia wolności.
Stary 2012-02-04, 15:50   #2214
enii
Wtajemniczenie

Cytat:
istnieją takie kocyki, sama mam w domu z takiego dziwnego materiału,
lekarze sie wypowiadali, że z takiej wysokości na pewno dziecko by przezyło, a jesli ono było nieprzytomne a ona je schowała w tym gruzie jeszcze zyjace, nawet boje sie o tym myslec
tez o tym pomyslalam..w szkou to ja dzwonlabym po karetke , TZ a nie wywozila dziecko...

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:54   #2215
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba jedyne co pozostaje rodzinie, to sie wyprowadzic z tego miasta, ale to nie jest proste.
Co do pogrubionego- tak tez moglo byc ale przeciez niektorym latwiej powiedziec, ze pewnie dziecko "kilka razy na prog spadlo". Po co czekac na sekcje zwlok...

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez enii Pokaż wiadomość
tez o tym pomyslalam..w szkou to ja dzwonlabym po karetke , TZ a nie wywozila dziecko...
"Na tyle siebie znamy na ile jestesmy sprawdzeni". Bylas kiedys w takiej sytuacji, ze wiesz w 100% jak bys sie zachowala?
W normalnych okolicznosciach faktycznie tak jak piszesz, ale jaka masz pewnosc, ze nie bylabys rzadkim przypadkiem, ktoremu by po prostu odwalilo w takiej sytuacji?
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:54   #2216
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
zaraz pojawią się hordy bandziorów którym wszystko ujdzie na sucho, bo ten miał przemoc w rodzinie, tego przezywali w szkole itd.
Ta matka to potwór i powinna dostać karę śmierci - ale tak żeby była to powolna i bolesna śmierć.
a Rutkowski jest w porządku i bardzo dobrze że ujwnił ten filmik i że ją zmanipulował. Niech s*ka nie myśli że jest mądra i przebiegła bo na każdego przyjdzie pora,.

a i czytma teraz że była w kościółkowych oazach itp. znam ludzi z takich organizacji - i powiem tak- lepiej trzymać się od nich z daleka.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:55   #2217
My Life
Rozeznanie

[CODE]
Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Jeśli faktycznie ją kochała i wypadła jej z rąk przypadkowo i w skutek szoku nie wiedziała co zrobić i porzuciła ciało będąc w jakimś amoku to wydaje mi się, że zachowywałaby się inaczej. Jej zachowanie opisał Rutkowski, w jednym z wywiadów np. Wypad do kina, ataki gniewu, atak na babcię że to jest jej dziecko ( to było w uwadze, jak ujęła to ukryta kamera)
My Life jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:56   #2218
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
No a co to zmienia? Kto wie czy zrobiła jej krzywdę?
a nie jest krzywdzące chociażby podrzucenie jej do opuszczonego budynku, przykrycie gruzem i czekanie aż zgnije lub zjedzą ją zwierzęta ? Naprawdę mam głęboko i szeroko jej emocje; każdemu może się zdarzyć nieszczęśliwy wypadek ale robienie tej szopki jest nie do przyjęcia

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:59   #2219
myrcella
BAN stały

każdy wie jak ona wygląda i jej rodzina, to by się chyba musiała do Bangladeszu wyprowadzić. najlepiej ją wy....w kosmos.

Edytowane przez myrcella
Czas edycji: 2012-02-04 o 16:01
myrcella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 16:00   #2220
czarneoczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Ok ale w watku przed chwila pojawil sie wlasnie artykul z faktu ktory moim zdaniem byl mocno naciagany i od niego sie odnioslam.
A jeszcze odnosnie tych drzwi i rozcietej glowy oraz innych okolicznosci o ktorych mowa w mediach, na forach itd. My nie wiemy jak bylo tak na prawde, ktos moze puscic spekulacje, potem ona sie dalej rozprzestrzenia.
Nie wiadomo nawet czy sam Rutkowski widzial te konkretnie klotnie czy tylko uslyszal o niej od ojca ktory przeciez mogl sam sobie glowe uszkodzic. Tak samo jak nie ma rowniez pewnosci, ze ona faktycznie chciala isc na horror, mogl wymyslic to ojciec, babcia, Rutkowski itd.
Nie bronie tej kobiety ale uwazam, ze na podstawie sensacji ktore sie pojawiaja w mediach nie mozna wyciagac zdecydowanych wnioskow, mozna miec tylko swoje wlasne teorie.
To ja podałam link do tego art. też oczywiście uważam że trzeba go potraktować z dystansem...
Staram się zrozumieć cała tą sytuację ,na razie jakoś nie dochodzi do mnie że mała chuda matka mogłaby sama zrobić to wszystko,w fakcie napisali o próbie samobójczej więc jeżeli jest to prawdą znaczy że psychicznie była rozchwiana...gdzieś na Twitterze przeczytałam że ojciec pisał pracę maturalną na temat śmierci i był nią zafascynowany...

W całej tej sytuacji faktem jest tylko to że nie żyje mała istotka,mała dziewczynka która nie miała wpływu na to że znalazła się akurat w tej rodzinie i dostała takich rodziców.....
czarneoczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości