Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-04, 16:54   #961
Lubcia
Zadomowienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ej nie no moj slub to tak serio bedziecie mogly ogladac na bieżąco, bo poprosze kumpele zeby wziela laptopa, podlaczymy neta, kamerke i o 16 ladnie wszystkie zasiądziecie na wizazu i bedziecie o glądac a o 17 odcinek 2 :"Slub Kici"
W sumie to nie jest głupi pomysł co godzinę kolejny odcinek na następne zapraszamy za tydzień tylko aktorzy będą się zmieniać proszę się nie przyzwyczajać
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 16:59   #962
maruda80
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Byliśmy wczoraj w USC i dokumenty dostaniemy dostaniemy dopiero we wtorek popołudniu - zdziwiłam się trochę bo myślałam że dostaniemy w tym samym dniu- moje siostry tak miały. Wy też czekałyście?
Babka była niemiła i stwierdziła że ona ma 7 dni na wypisanie dokumentów.

A najgorsze że po ślubie kazała nam przyjść 2 maja po odbiór dokumentów - a zupełnie nam to nie pasuje bo mieliśmy w planach wyjechać w podróż poślubną.

Dzisiaj byliśmy umówieni na spisanie protokołu - ksiądz zażyczył sobie 200 PLN za całość opłat i wystawienie licencji bo ślub nie mamy w kościele parafialnym tylko w wybranym przez nas.
A to tylko część kosztów bo tam gdzie bierzemy ślub podobno płaci cię od 400 PLN. Masakra!
A podobno płaci się "co łaska" a i tam mają swoje cenniki....

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-02-04 o 17:01
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 17:02   #963
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
No nie, słyszałyście jaki wyrok dostaje feralna "mamusia" do 5 lat, za nieumyślne spowodowanie śmierci, a teraz jest badana przez psychiatrów i innych, wywinie się, bo okaże się, że jest chora...ten świat schodzi na psy....i ona jeszcze nie została zaaresztowana....przecież to jest jakiś dramat...
Tak a najgorsze że zamkną ją w psychiatryku i będzie sobie żyła dalej bez żadnego wyroku ani porządnej kary na nasz koszt
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...nie,nId,432611
Kolejni odpowiedzialni rodzice . Co się dzieje z tymi ludźmi...
Takich to bym normalnie powiesiła i tyle za to że robią taką krzywdę własnym dzieciom w dodatku takim maluszkom
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 17:14   #964
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

hej
przeczytałam ale nie mam czasu odpisywać
w poniedziałek 2 egzaminy i to jeden po drugim ( mam nadzieję że w ogóle wyrobie się bo w 2 różnych budynkach)
tak więc proszę TRZYMAJCIE KCIUKI

wiec jeszcze szybkie gratulacje
i dziewczynom od zaproszeń - dobierzecie dobre czcionki bo niektóre przy mniejszych literach są nieczytelne i jakiś wujek możne nie dojechać...
pozdrawiam i może jeszcze jakoś tu dziś zajrzę

a i ja tez lecę tylko ze ja do Londynu na tydzień walentynkowy z moim TŻ

Edytowane przez Dorka__00
Czas edycji: 2012-02-05 o 00:12
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 17:22   #965
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
nie przeoczyłaś nie pisałam tutaj o tym...
chcemy kupić te
http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...077728360.html

a te nad którymi ty sie zastanawiasz wziełam fioletowe i srebrne tylko że ja chciałam inny kolor okładki a inny kokardki i nie da rady bo w nich te kokardki są przyklejone na stałe. I jak zamówiłam fioletowe to dostałam z fioletową kokardką a chciałam ecru

no a w tych na które sie zdecydowalismy jest mozliwosc dowolnej kompozycji... inna koperta inny kolor wstązki

zdjecie dla porównania
Załącznik 4479643Załącznik 4479644

niut ładne zaproszenia
Ja zamówiłam kopertę fioletowa z fioletowa wstążka bo z ecru wyglądają tak nijak (przynajmniej jak dla mnie )

Witam

Widzę, że pierwsza żona do nas zawitała

Kiciu Dziś z Tż wybrałam wycieczkę do Turcji (opinie znajomych oraz kuzynki Tż ) choć wahaliśmy się między Grecją a Turcją to jednak Turcja ma lepszy standard od Grecji itd... Tż ma do Turcji uprzedzenia jednakże po rozmowie z kuzynką zmienił zdanie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (151,9 KB, 43 załadowań)

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2012-02-04 o 17:27
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 17:23   #966
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Dzięki
Trochę się boję brać suknię na zamek, bo może nie wytrzymać ciężaru sukni i jeszcze mi się spsuje w trakcie wesela albo na 3min przed a te wiązania jakoś mi się nie widzą, może to by faktycznie był dobry pomysł z tym "usrojstwem" hehe
no jasne, a najgorsze jest to jak na filmie pmka co pięć minut podciąga suknię z cyckami do góry

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
nena to jak będzie z welonem?
daj mi na PW do siebie adres, to wyślę po niedzieli

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dzisiaj byliśmy umówieni na spisanie protokołu - ksiądz zażyczył sobie 200 PLN za całość opłat i wystawienie licencji bo ślub nie mamy w kościele parafialnym tylko w wybranym przez nas.
A to tylko część kosztów bo tam gdzie bierzemy ślub podobno płaci cię od 400 PLN. Masakra!
o rety, to nas też to czeka???
tez nie mamy w parafialnym ani w żadnym z naszych "rodzimych" kościołów. A gdzie spisywaliście protokół?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 17:31   #967
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam kopertę fioletowa z fioletowa wstążka bo z ecru wyglądają tak nijak (przynajmniej jak dla mnie )

Witam

Kiciu Dziś z Tż wybrałam wycieczkę do Turcji (opinie znajomych oraz kuzynki Tż ) choć wahaliśmy się między Grecją a Turcją to jednak Turcja ma lepszy standard od Grecji itd... Tż ma do Turcji uprzedzenia jednakże po rozmowie z kuzynką zmienił zdanie.
A w jakim biurze podróży?
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 17:34   #968
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Bardzo ładne zaproszenia, też takie chciałam ale tżet wolał inne
Ps. my to chyba spotkamy się na dniu skupienia dla narzeczonych
Dzięki

a ten PS to czego dotyczy? Ciebie i TŻeta?

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
bardzo mi się podobają! są bardzo w moim stylu
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Bardzo ładne zaproszenia dziewczyny każde inne ale jakie urocze
Dzięki
Cytat:
też podobały mi się te zaproszenia tylko się bałam, że będą za małe i nie znajdę dobrych kopert dla nich, choć w sumie one mają już taką jakby kopertę, no ale w końcu zdecydowaliśmy się na inne
Stary 2012-02-04, 17:41   #969
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej, witam jako mężatka
dziewczyny ślub wesele to coś pięknego, niepowtarzalnego, jeszcze mi dreszcze chodzą po plecach...
a więc tak, w sobote rano byłam baaardzo szczęsliwa, nie mogłam sie doczekać kiedybtz przyjedzie, jak przyjechał to przywitałam sie z nam i jego rodzicami, było błogosławieństwo, potem pojechaliśmy do kościoła, nie było mi wcale zimn, całą msze sie uśmiechałam, tylko jak ksiądz wyciągął stułę żeby związać nam rece to dreszcz mnie przeszedł i stres, całą przysięgę mówiliśmy powoli patrac sobie w oczy, nie pomyliliśmy sie. potem na sali weselnej życzenia, pierwszzy taniec też fajny był i bal do rana.już po pierwszym tańcu miałam wrażenie że to nie moje wesele.
nie wiem co więcej wam napisać, pytajcie
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!
Najważniejsze, że wszystko się udało!!!
Stary 2012-02-04, 17:51   #970
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A w jakim biurze podróży?
Tui 10dni 4536zł za 2 os. All Inclusive

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Dzięki

a ten PS to czego dotyczy? Ciebie i TŻeta?

Dzięki

też podobały mi się te zaproszenia tylko się bałam, że będą za małe i nie znajdę dobrych kopert dla nich, choć w sumie one mają już taką jakby kopertę, no ale w końcu zdecydowaliśmy się na inne

Wcale nie są małe mieszczą się w zwykłej kopercie więc z tym też nie ma problemu

Stary 2012-02-04, 17:57   #971
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej, witam jako mężatka
dziewczyny ślub wesele to coś pięknego, niepowtarzalnego, jeszcze mi dreszcze chodzą po plecach...
a więc tak, w sobote rano byłam baaardzo szczęsliwa, nie mogłam sie doczekać kiedybtz przyjedzie, jak przyjechał to przywitałam sie z nam i jego rodzicami, było błogosławieństwo, potem pojechaliśmy do kościoła, nie było mi wcale zimn, całą msze sie uśmiechałam, tylko jak ksiądz wyciągął stułę żeby związać nam rece to dreszcz mnie przeszedł i stres, całą przysięgę mówiliśmy powoli patrac sobie w oczy, nie pomyliliśmy sie. potem na sali weselnej życzenia, pierwszzy taniec też fajny był i bal do rana.już po pierwszym tańcu miałam wrażenie że to nie moje wesele.
nie wiem co więcej wam napisać, pytajcie
jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla ciebie i dla Twojego już męża czemu tak długo Cie nie było? Dawaj foty:P

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Wiedziałam, ze baba wywinie się od wyroku
To jest właśnie Polska sprawiedliwość.
Gościa, za palenie marichuany posadzą na 3 lata, a kobietę, która zabiła swoje dziecko, nie udzieliła mu pomocy, zakopała w jakiś gruzach, składała fałszywe zeznania i teraz jeszcze będzie, że jest chora i dadzą jej góra 5 lat!!! W głowie się nie mieści!!
welcome in Poland:/

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Byliśmy wczoraj w USC i dokumenty dostaniemy dostaniemy dopiero we wtorek popołudniu - zdziwiłam się trochę bo myślałam że dostaniemy w tym samym dniu- moje siostry tak miały. Wy też czekałyście?
Babka była niemiła i stwierdziła że ona ma 7 dni na wypisanie dokumentów.

A najgorsze że po ślubie kazała nam przyjść 2 maja po odbiór dokumentów - a zupełnie nam to nie pasuje bo mieliśmy w planach wyjechać w podróż poślubną.

niee... no koszmar jakiś:/ Ja bym poszła do kurii zrobić z tym porządek.
Stary 2012-02-04, 18:07   #972
Kabriela
Zadomowienie

Z najnowszych wiadomości "wariatka" była poczytalna, więc istnieje szansa, że się tak łatwo nie wywinie... ja po prostu już nie wytrzymuję bo radio cały czas włączone i co wiadomości to informacja na ten temat, a tak się cieszyłam, że nie mam telewizora.... radio chyba też usunę z mojego życia....
No u nas koszty kościelne wyniosą do 2 tyś nawet...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 18:07   #973
nena1984
Zakorzenienie

zubi - podmienisz moje inspiracje bo co nieco się pozmieniało lub uzupełniło.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inspiracje2.jpg (124,2 KB, 311 załadowań)

Stary 2012-02-04, 18:10   #974
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
zubi - podmienisz moje inspiracje bo co nieco się pozmieniało lub uzupełniło.
Oczywiście nie ma sprawy

Bardzo ładny kolaż

edit. podmienione

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2012-02-04 o 18:12
Stary 2012-02-04, 18:14   #975
melod_y
Zakorzenienie

http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/29974ec/Wiec...sial-byc-udany

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 18:15   #976
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:

Witam

ale ja kochana pisałam to odnośnie tych 1 zaproszeń
gdzie wstążka jest przyklejona na stałe i jest tylko z przodu... i nie ma możliwości zmienienia koloru

a z tych drugich które dla Ciebie wyglądają nijak bierzemy właśnie całe ecru

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 18:17   #977
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja kochana pisałam to odnośnie tych 1 zaproszeń
gdzie wstążka jest przyklejona na stałe i jest tylko z przodu... i nie ma możliwości zmienienia koloru

a z tych drugich które dla Ciebie wyglądają nijak bierzemy właśnie całe ecru
Mi chodzi o to, że koperta fioletowa z wstążką ecru nie wygląda tak fajnie jak z fioletową bo ogólnie koperta ecru ze wstążką ecru jest bardzo ładne

Stary 2012-02-04, 18:22   #978
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
edit. podmienione

ekhm
oto dlaczego nie powinno się organizować takich wieczorów w noc przed

Stary 2012-02-04, 18:46   #979
Kabriela
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

ekhm
oto dlaczego nie powinno się organizować takich wieczorów w noc przed
Zgadzam się w zupełności, ale gość był zielony...genialne uśmiałam się. Genialne, pamiątka do końca życia, zdarzenie pamiętane przez Rodziny do końca życia....
Stary 2012-02-04, 18:46   #980
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
RATUJCIE MNIE

Poklocilam sie z TZ. o kosciol. A dokladneij o to ze nie mamy godziny zaklepanej.
I on wydarl sie na mnie ze MUSIMY isc do kosciola na msze i po mszy dopiero do ksiedza...
Bo On nie wyobraza sobie nie isc, bo co potem powie ksiedzu jak zapyta Nas dlaczego nie bylismy w kosciele na mszy (zaznaczam ze w sobote nie ejst chyba obowiazkowe ) Mi szkoda czasu i godziny bo mam jutro egzamin i mowie mu ze ja wypbrazalam sobie calkiem inaczej to zaklepanie godziny. Ze podjedziemy po mszy, zlapiemy ksiedza pod plebania i zagadamy co i jak.

Czy zle myslalam? Przeciez nie zabije mnie ze na mszy nie bylam nosz kurde...
Ale zglupialam!
Kto ma racje? Ja czy TZ

Sprawa jest na tyle pilna ze msza jest o 16 i dzisiaj chcemy zaklepac te godzine....
u nas kancelaria jest czynna od pon-pt po mszy św porannej, z wyjątkiem czwartku, wtedy jest po Mszy wieczornej. My bylismy wlasnie w czwrtek najpeirw na Mszy, a potem do ksiedza do biura. U nas sie tak zawsze robilo, wiec nawet nie myslalam, zeby zrobic to inaczej i z glowy A Ty Bidulko sie zdenerwowalas tym i przez to nic Ci do glowy nie wchodzi nie mozna sie stresowac takimi rzeczami, bo to na gorsze wychodzi.. ta Msza pewnie trwala niecale pol godzinki, bo to bez kazania (chyba) i tak naprawde duzo czasu bys nie stracila ale doczytalam, ze wogole nigdzie nie poszlas z nerwow, wiec radze isc tam na spokojnie, albo najpierw dowiedziec sie od znajomych jak oni to zalatwiali

Cytat:
No nie, słyszałyście jaki wyrok dostaje feralna "mamusia" do 5 lat, za nieumyślne spowodowanie śmierci, a teraz jest badana przez psychiatrów i innych, wywinie się, bo okaże się, że jest chora...ten świat schodzi na psy....i ona jeszcze nie została zaaresztowana....przecież to jest jakiś dramat...
żenujące jak dla mnie.. ale mozna bylo sie tego spodziewac.. Polska..

O MATKOOOOOOOOOOOOOOOO

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-02-04 o 18:47
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 18:57   #981
Kabriela
Zadomowienie

Cytat:
Zgadzam się w zupełności, ale gość był zielony...genialne uśmiałam się. Genialne, pamiątka do końca życia, zdarzenie pamiętane przez Rodziny do końca życia....
Dziewczyny czy macie linki do odcinków pierwszego szóstego i siódmego "Nie mów Pannie Młodej"?, mój TŻ chce to sobie obejrzeć...

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Sorki nie wyłączyłam cytowania....
Stary 2012-02-04, 18:58   #982
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy macie linki do odcinków pierwszego szóstego i siódmego "Nie mów Pannie Młodej"?, mój TŻ chce to sobie obejrzeć...

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Sorki nie wyłączyłam cytowania....
odc.1

http://ul.to/ebzd32of

odc. 6

http://ul.to/qvu3aqxb/Nie.Mow.Pannie...viD-TRODAT.avi

Prosze niestety 7 nie mam

Stary 2012-02-04, 19:33   #983
a u d r e y
Wtajemniczenie

wróciłam z calodziennejj mordowni na filozofii. "Niczego nie zrozumiałam z Nitchego" to tekst dzisiejszych 9 godzinnych dywagacji.

nadrobię Was jutro, zmykam pod prysznic i wracam na imprezkę do KRK

Pozdrawiam i życze udanego wieczoru.

PS. Arletko witaj Nasza pierwsza Żonko
Stary 2012-02-04, 19:46   #984
chocolate muffin
Rozeznanie

Arletka
Opowiadaj jak było, no i... zdjęcie, jedno przynajmniej
Stary 2012-02-04, 19:56   #985
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Mi chodzi o to, że koperta fioletowa z wstążką ecru nie wygląda tak fajnie jak z fioletową bo ogólnie koperta ecru ze wstążką ecru jest bardzo ładne

to źle Cię zrozumiałam
tylko zauważ że w tych co ja wkleiłam ten fiolet jest bardziej odznaczający się... jednak w Twoich fiolet jest delikatniejszy więc i fioletowa kokardka jest ok. A w tych co ja wkleiłam myślałam że kokarda ecru albo biała troche złagodzi ten fiolet
No nic... wybraliśmy całe ecru do środy musze policzyć ile potrzebujemy zamówień odmienić nazwiska przygotować tekst i zamówić kopnijcie mnie w dupe zebym w końcu się zmobilizowała i to zrobiła

Stary 2012-02-04, 20:02   #986
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
to źle Cię zrozumiałam
tylko zauważ że w tych co ja wkleiłam ten fiolet jest bardziej odznaczający się... jednak w Twoich fiolet jest delikatniejszy więc i fioletowa kokardka jest ok. A w tych co ja wkleiłam myślałam że kokarda ecru albo biała troche złagodzi ten fiolet
No nic... wybraliśmy całe ecru do środy musze policzyć ile potrzebujemy zamówień odmienić nazwiska przygotować tekst i zamówić kopnijcie mnie w dupe zebym w końcu się zmobilizowała i to zrobiła
No i wszystko jasne tylko pamiętaj o każdym szczególe zaproszenia o ile zamawiasz u tego Pana : http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...099835453.html

Bo na aukcji nic nie pisze o tym, że jest do wyboru rodzaj papieru tzn. skóra czy w kratkę. Oraz zwróć uwagę na kolorystykę zaproszenia czy kolory z aukcji zgadzają się z tymi na Twoim projekcie. Bo ja niestety nie zauważyłam tego, że motyw zaproszenia na próbkach jest kremowy na naszych zaś jest szary.

Stary 2012-02-04, 20:05   #987
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
No i wszystko jasne tylko pamiętaj o każdym szczególe zaproszenia o ile zamawiasz u tego Pana : http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...099835453.html

Bo na aukcji nic nie pisze o tym, że jest do wyboru rodzaj papieru tzn. skóra czy w kratkę. Oraz zwróć uwagę na kolorystykę zaproszenia czy kolory z aukcji zgadzają się z tymi na Twoim projekcie. Bo ja niestety nie zauważyłam tego, że motyw zaproszenia na próbkach jest kremowy na naszych zaś jest szary.
o to nie wiedziałam, dzięki właśnie u niego zamawiam, a wy już swoje macie w domu ?

Stary 2012-02-04, 20:07   #988
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
o to nie wiedziałam, dzięki właśnie u niego zamawiam, a wy już swoje macie w domu ?
Tak z tym, że sami będziemy je wypisywać dość szybko doszły. Pan napisał, że będą 11 i tak też było przyszły zapakowane w mały kartonik lecz się nie pogniotły. Oprócz tego co wyżej napisałam jesteśmy z nich zadowoleni

Stary 2012-02-04, 20:13   #989
magdalennne
Wtajemniczenie

Witajcie!
Dzisiaj chyba jest dzień złej atmosfery tak się zdenerwowałam na mojego tż, że masakra... Ale już jest lepiej na szczęście.

Ja robię nasze zaproszenia sama. I będę robić też takie pudełka na ciasto dla gości. Będą one oczywiście w innym kolorze - to było zrobione tylko na próbę, i dołączone będą karteczki z tekstem podziękowań. Ta sztuka jest już wymęczona mocno, bo sprawdzaliśmy wytrzymałość wkładając bardzo różne przedmioty. Postaram się dołączyć zdjęcia

Edytowane przez magdalennne
Czas edycji: 2012-02-14 o 10:09
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 20:18   #990
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Witajcie!
Dzisiaj chyba jest dzień złej atmosfery tak się zdenerwowałam na mojego tż, że masakra... Ale już jest lepiej na szczęście.

Ja robię nasze zaproszenia sama. I będę robić też takie pudełka na ciasto dla gości. Będą one oczywiście w innym kolorze - to było zrobione tylko na próbę, i dołączone będą karteczki z tekstem podziękowań. Ta sztuka jest już wymęczona mocno, bo sprawdzaliśmy wytrzymałość wkładając bardzo różne przedmioty. Postaram się dołączyć zdjęcia
Bardzo ładne goście będą na pewno zachwyceni

A ja szukam Księgi gości w formie drzewka na all pojawiły się kilka na nie wielką ilość gości i zastanawiam się czy nie kupić

http://allegro.pl/ksiegi-ksiega-gosc...079304348.html

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości