|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
to ja mam podobnie , odrost mam jasniejszy ,rudy taki ,a reszta jasny brąz. Jutro znowu odrost maluje,zeby bylo w miarę równo.
|
|
|
|
#3932 |
|
zawsze mam racje
|
w kwestii wczoraj testowanych kosmetyków:
-szampon gliss kur 7 olejków- na skalp ok, ale o ile się włosy myje codziennie, a ja teraz szukam szamponów, dzięki którym mogę myć do dwa, ale na długość bardzo dobry -odżywka timotei organics (wersja różowa)-sama nie wiem -odżywka b/s gliss kur- 7 olejków- wiadomo nasilikonowana, ale dobrze zabezpiecza włosy przed otarciami, polecam -maseczka noni care deluxe- skóra miła w dotyku, ale ma dużo gliceryny, co może działać komodogennie, ale raz w tygodniu nie zaszkodzi -sól z morza martwego w naturze kupiona (jest teraz w sporej promocji)- polecam i to nawet bardzo, w końcu mogłam długo leżeć w wannie i skóra nie była sucha, wręcz przeciwnie A dzisiaj przetestuje szampon naturvital aloesowy i sól do kąpieli z biedronki pomarańczowo-imbirową. Nie ma to jak sobie potestować nieznane rzeczy ![]() Popsikałam skalp radicalem, nałożyłam olejek alterry brzoza&pomarańcza i to by tyle było narazie z wieczornego spa. Potem na pewno położę jakąś maskę- albo waxa miodowego albo naturvital. I podczas kąpieli będą algi na twarz. Do tego masaż ciała szorstką rękawicą a następnie porządny peeling. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- no to te rzeczy o których mówiłam warto mieć Obecnie testuje jeszcze szampon z limonką i odżywkę z morelą albo brzoskwinią (już nie pamiętam) do tego polecam spray volumen+ struktur spray (dodający objętości) O i jeszcze maseczkę w saszetkach totes meer maske- jedna z moich ulubionych maseczek I z alverde też warto sprawdzić odżywki, maski do włosów i masło do ciała z olejkiem macadamia. Nie mogę się doczekać wizyty w dm następnej I schleckera bym odwiedziła, bo kupiłam ostatnio super sole do kąpieli z naturalnymi olejkami, ale schleckery to są u nas nawet, tylko muszę sprawdzić gdzie.
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Ghana wszystkiego naaaaajjjjj
Lainathiel czekam na foty ![]() Dziewczyny to doradzicie jaki kolor szalika, rękawiczek i czapki będzie mi pasować do czerwonego płaszcza? Oprócz czarnego i białego. |
|
|
|
#3934 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zrobię zdjęcia jutro, dzisiaj w tym świetle jestem ruda jak wiewiórka ;D
edit: wrzuciłam jedno do albumu, ale niewiele oddaje prawdziwego stanu ^^
![]() Edytowane przez Lainathiel Czas edycji: 2012-02-04 o 18:57 |
|
|
|
#3935 |
|
zawsze mam racje
|
czy w jakiś supermarketach bądź hipermarketach dostanę maski bingo?
kiedyś w auchanach były, ale ostatnio ich nie ma Ew zamówię z all, chociaż szczerze mówiąc 100 razy wolę kupić stacjonarnie.
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już po SPA, zaraz idę się uczyć
|
|
#3937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3938 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale to zapuszczanie tych brwi z gory bylo straszne![]() Co do rozjasniacza - mam swoj odrost sporo jasniejszy od koncowek i chcialabym tylko koncowki rozjasnic To fajny prezent A jaki?Cytat:
Cytat:
Cześć dziewczyny Dzis tylko podstawy beda i do lozka.
|
|||
|
|
|
#3939 |
|
Wtajemniczenie
|
Maala_Czaarna też wolę się w ciemnych
Ale zachciało mi się odmiany, poza tym TZ mnie maltretował co jakiś czas o blond to niech ma ;P Wrzuciłam jeszcze jedno zdj., trochę więcej widać no i zdecydowanie lepiej wyglądają jak są związane bo nie widać tej ciemniejszej środkowej części
|
|
#3940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moj tz na szczescie nie prosi mnie o takie rzeczy, zreszta on uwielbia ciemne wlosy u kobiet i chyba bylby zly jakbym sie na blond zrobila |
|
|
|
|
#3941 |
|
zawsze mam racje
|
właśnie pamiętałam, że go polecałaś i dlatego wzięłam, bo jakoś magicznie rzeczy przez Ciebie polecane często się u mnie sprawdzają
![]() na dozie są rzeczy z bingo, ale akurat masek nie ma ![]() ile zwykle kosztują maski bingo? http://www.bingosklep.com/maska-wlos...ospa-p-45.html i czy któraś z was zamawiała z tego sklepu?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-04 o 20:47 |
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie w drogerii jasmin w promocji były po 10zł a normalnie chyba jakieś 13 ![]() dobranoc
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczekam na zdjęcia w innym świetle.
|
|
|
#3944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ghana najlepszego ![]() ja po dniu z TZ juz kupilismy dzis lampe do salonu, plafon lustrzany ze szklanymi wiszacymi ozdobami ale do tego daleko, bo mimo ze meble juz sa do odbioru to nie mamy jeszcze zrobionej podlogi i tapety;/ przez te mrozy wszystko sie komplikuje, chielismy jechac na targ mebli ale przy tych temp nie da rady, moze za tydzien sie uda... bo dopiero jak skonczymy sypialnie to mozemy sie za salon zabracz urodowych to po nocy zmylam dzis rano olej i wygniotlam fale. Byla tez maseczka balea z cynkiem na buzi, malowanie paznokci u rak i nog, kolagen rano i wieczorem na twarz a teraz punktowo tribiotic.
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3946 |
|
zawsze mam racje
|
party: ta maseczka z cynkiem to może totes meer maske czy coś innego?
a sole, które mnie interesują są firmy tetesept, małe saszetki po 80 gram, jakbyś mogła sprawdź czy coś takiego znajdę przy następnej wizycie Bo soli u nas wiele w sklepach, ale co z tego jak same sztuczne aromaty, a dla mnie prawdziwe spa= naturalne olejki ![]() snow: to tym bardziej żałuję, że nie zahaczyłam o tą drogerie jasmin, no nic sprawdzę u mnie w tesco, a jak nie zrobię zamówienie z tej strony- tylko wiem, że więcej rzeczy mnie tam skusi niestety. Inteligentnie też pomyliłam drogerie jasmin z jaśminową, która jest w mieście obok i myślałam, że te różne fajne marki znajdę u siebie Muszę w naturze dokupić soli z morza martwego, bo jest teraz w promocjo po niecałe 5 zł, normalnie koło 10, a w necie po 19.80
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio patrzalam na te sol w naturze ale mowie nie biore bo nie wiadomo co to znowu za shit, a moglam jednak wziac ![]() jak nie zapomne to moze w przyszlym tyg podjade do tego schleckera.
|
|
#3948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do Madzi to brak słów ![]() Wczoraj byłam na spotkaniu w sprawie wyjazdu więc w wakacje znowu do Niemiec jadę Zaraz się pospamuję bo jutro wolne i mogę o siebie porządnie zadbać na pewno nałożę olej lniany na noc i Rombalsam z mocznikiem na stopy i dlonie świetny jest polecam i muszę coś z paznokciami zrobić Ghana wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń |
||
|
|
|
#3949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Lainathiel
zdecydowanie lepiej w ciemnych ![]() Dobranoc
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
|
|
#3952 |
|
Raczkowanie
|
Ghana wszystkiego najlepszego
Ja jakoś ostanio ciągle czytam artykuły o kosmetykach do włosów bez silikonów... I w pn wybieram sie po szampon i jakąś odżywkę http://aniamaluje.blogspot.com/2011/...czyli-jak.html a na tym blogu dziewczyna testuje pewne tabletki, ja też je kupiłam ale czy dadzą efekty zobaczymy, w sumie to tylko witaminy...Dziś : odżywka na włosy frencz na pazurki peeling buzi wit. A na buzie (niwelacja suchych plam na buzi) chyba z 5 kubków zielonej herbaty W pn ide kupić olej z alterry tylko nie moge sie zdecydować który bo to mój pierwszy |
|
|
|
#3953 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() może będę w lutym w Czechach to zrobię zapas ![]() tej maseczki jeszcze nie miałam, jak zobaczę wezmę na próbę
|
|
#3954 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
żałuje że nie mam czasu na przeczytanie całego wątku , bo na pewno sporo bym się z niego dowiedziała...ale zaczynam prace nad doskonałym wyglądem troche mam do zmiany...ale moze jakoś mi sie uda...najwazniejsze dla mnie jest zrzucenie wagi .. mam 53 kg na 155 i chciałabym zejsc do 46,47...tylko cieżko mi to idzie...mimo ze jem malutko. Pewnie powinnam zaczac jakies cwiczenia ale nie moge znalezc czasu. Od 7-16 jestem w szkole no a potem najzwyczajniej nie mam siły ;D jedynie zbieram sie na brzuszki ale podobno takie cwiczenia nic nie dają ![]() No i własciwie z cerą nie mam problemów ale potrzebuje pomocy stomagologa, wiec zaczynam od poniedziałku wizyty...zawsze okropnie sie go bałam i chodziłam dopiero jak juz mnie bolało. Ale od teraz to sie zmieni uskładałam kase na licówki, wiec mam motywacje zeby zaleczyc nawet te niewidoczne i niebolące dziurki ![]() mam jednak do Was kilka pytań...ponieważ w ogole nie orientuje sie w olejach do włosów...nic a nic, ani gdzie kupic, ani jakie i po co ... a mam wysuszone włosy z porozdwajanymi końcówkami...regularnie je podcinam ale mimo to znow sie pojawiaja ... nie mam raczej zadnych problemów zdrowotnych (dobrze sie czuje,witaminizuje sie ;p) wiec moze to wlasnie przez to wysuszenie + jakies nieodpowiednie obchodzenie sie z nimi ? ![]() mam nadzieje ze nie skrzyczycie mnie za tak głupie pytanie i przygarniecie do siebie ![]() |
|
|
|
#3955 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
) extra, więc może będzie jakiś wybór kosmetyków i bingo będą ![]() Nigdy tam bingo nie szukałam, bo kiedyś były w auchanie a ten jasmin jest niecałe 3 km ode mnie ![]() Wybiorę się w tygodniu. Nie ma to jak nie wiedzieć co się ma prawie pod nosem. camille: witaj. Końcówki włosów są martwe, więc odżywianie obecnie ma tu nic do rzeczy. Może używasz za ostrej szczotki lub grzebienia, za mocno trzesz włosy ręcznikiem? suszarkę trzymasz za blisko? Albo włosy trą o sweter/płaszcz i od tego się uszkadzają? o olejach są obszerne wątki na podforum włosowym warto też spojrzeć na ten blog: http://anwena.blogspot.com/
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-04 o 22:18 |
|
|
|
|
#3956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzieki za bloga! jakoś łatwiej mi czytać to niż zawiłe odpowiedzi na forach
|
|
|
|
|
#3957 |
|
zawsze mam racje
|
camillie: tzn chowasz je pod kurtkę/płaszcz?
jeśli tak to niedobrze, bo dopiero włosy właśnie się od tego niszczą, bo z jednej strony sweter np, z drugiej płaszcz i mają się gdzie poniszczyć
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za życzenie dziewczyny
dostałam takiego olympusa http://images.izideal.com/img/produc...mpus-d720.jpeg . Dostałam jeszcze torebkę, kasę, tą tredkę zelowa z avonu, ktore chwalily dzieqwczyny na youtube. Przyktro mi bo moj chlopak chory i nie moglismy sie dzisiaj obaczyc. No ale co poradzic .
|
|
|
|
#3959 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
samo dzialanie- tu tez sie zastanawiam, pokrywa skore warstwa tego olejku, ale czy to tak dobrze? Sama nie wiem.. potestuje dłużej to napiszę Cytat:
![]() ale slub z kolei moglabym miec w miesiacy bez 'r' byle nie maj
|
||
|
|
|
#3960 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

I przez brwi zmienia się wyraz twarzy, popieram. 
z blogiem kitki było podobnie.