Półroczna Magda porwana w Sosnowcu! - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-04, 19:32   #2341
201607061212
Konto usunięte

Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!

Cytat:
Napisane przez pulinaj Pokaż wiadomość
Ostra dyskusja...
Emocjonalnie rozjechał ją pan walcem - niezły tekst.

Ostra dyskusja dokładnie !
Ale z tym Super Expresem to przegiął !
201607061212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:33   #2342
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Może nie mogą w domu usiedzieć i chcą po prostu uczcić śmierć tej osoby.
Wirtualny znicz jest wieśniacki, źle.
Prawdziwy znicz jest tez zły.
Właściwie to o sprawie powinno się zapomnieć bo jak można sie tak niezdrowo podniecać cudzym dzieckiem...

Naprawdę niektóre z was powinny sobie dać na wstrzymanie
bo zazwyczaj jest tak, że ludzie są w stanie jedynie znicza zapalić, ale jeśli sąsiad zza ściany katuje rodzinę przez x lat - siedzą cicho.
widzą nieprzytomnego na ulicy - ''ee, pewnie pijany",
może i nie doszłoby do tej tragedii, gdyby właśnie LUDZIE zareagowali wcześniej, nie wierzę, że nikt wcześniej nie zauważył, że dziewczyna jest totalnie rozchwiana emocjonalnie. Zresztą, próba samobójcza mówi sama za siebie.

co innego jeden, symboliczny znicz na miejscu zdarzenia i modlitwa, a co innego zabawki, lalki, kartki z napisami POTWÓR, ludzie z małymi dziećmi na rękach - zobaczymy, czy tak tłumnie będą odwiedzać realne miejsce spoczynku małej, już po pogrzebie.
Stary 2012-02-04, 19:33   #2343
livin
Raczkowanie

Generalnie to żałosny jest ten wątek. Większość domorosłych psycholożek, detektywek, baaa i nawet sędzin.
Ukamieniowac ją, wyciąć narządy, zabić bla bla bla, ale jak gdzieś przeczytacie o ukamieniowaniu powiedzmy to rzucacie się z tekstami "toć to nieludzkie!" "okropne, straszne!", a właściwie robicie to samo.
Jeśli wersja matki jest prawdziwa to potrzebny jest jej psychiatra a nie osąd ludowy. Jeśli niestety okaże się, że zabiła dziecko - to przykro mi, ale rozjuszeniem swojej agresji wpływu na nic nie będziecie miały, bo od sądownicta mamy organ państowy tak zwany sąd. I w tym wypadku nie bronię matki, ale przed zbadaniem przez prokurature się nie wypowiadam, bo sprawe znam tylko z mediów.
Poza tym chciałabym pogratulować tutaj wizażance, która rozkręciła teorie o składaniu noworodka przez lykan Ku radości zwolenniczek tej teori chcę dodać, że ofiary z dzieci składano w starożytnej Kartaginie, Baalowi, miało to nawet specjalną nazwe "molk", jak i również zajmowali się tym fenicjanie i kananejczycy, jednakże nie z taką dużą częstotliwością. Możecie prowadzić śledztwo dalej, a i informacji macie więcej

Wracająć do meritum sprawy - bardzo szkoda mi Madzi, żaden dzieciak nie powinien umierać w ten sposób ani w tym wieku, tyle, że chyba ktoś tu zapomniał, że niestety życia nic jej nie przywróci. Ani agresja wobec matki, ani podkładanie lalek. Zresztą to jak bardzo jesteście zaślepione nienawiścią widać po tym, że nikt nie napisał o tym jak może czuć się obecnie cała rodzina Magdy. Zero, zero współczucia, tylko agresja.
Możecie sobie pisać, że brak mi empatii, w każdym razie jestem na pewno bardziej ludzka niż niektóre z was, nie pluje taką ilością nienawiści w sprawie, która nie jest jeszcze przesądzona.

Edytowane przez livin
Czas edycji: 2012-02-04 o 19:36
livin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:34   #2344
Atenya
summer vibes;)

Kolenda-Zaleska zachowuje się skandalicznie!!Brak profesjonalizmu, stronniczość, jakieś teksty pod nosem, totalna żenada!!Tak się zdenerwowałam, że w ogóle to wyłączyłam..brak mi słów. Ja bym ją zwolniła po czymś takim.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:34   #2345
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CremaCatalana Pokaż wiadomość
To takie typowo katolickie. Strach przed karą. Też nie mam pytań. Mam kolegę wychowanego w podobnym domu, z podobnymi problemami i ze ścieżką oazową. Rygor, zastraszanie, w konsekwencji kiedy coś zrobisz, myślisz tylko i wyłącznie o strachu, tak się boisz kary, tego co powiedzą ludzie, że idziesz w zaparte najdalej jak się da.
To nie jest typowo katolickie.
Nie wiadomo z czym miala zwiazek proba samobojcza.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:38   #2346
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez marcinosz Pokaż wiadomość
Emocjonalnie rozjechał ją pan walcem - niezły tekst.

Ostra dyskusja dokładnie !
Ale z tym Super Expresem to przegiął !
A co mówią dokładnie?

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:39   #2347
sally
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Kolenda-Zaleska zachowuje się skandalicznie!!Brak profesjonalizmu, stronniczość, jakieś teksty pod nosem, totalna żenada!!Tak się zdenerwowałam, że w ogóle to wyłączyłam..brak mi słów. Ja bym ją zwolniła po czymś takim.

Mam te same odczucia, po co teksty o "okularkach" Rutkowskiego- co to jest? szok!!!
Stary 2012-02-04, 19:42   #2348
sensualangel
Wtajemniczenie

dziewczyny opowiadajcie bo ja nie mam tv

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez sally Pokaż wiadomość
Mam te same odczucia, po co teksty o "okularkach" Rutkowskiego- co to jest? szok!!!
pewnie od poczatku jest do niego negatywnie nastawiona
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:43   #2349
CremaCatalana
Rozeznanie

Cytat:
Racja. O antypatiach do Rutkowskiego to można sobie na forum dyskutować, ale dziennikarz tego formatu powinien być bardziej profesjonalny.
Stary 2012-02-04, 19:44   #2350
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
bo zazwyczaj jest tak, że ludzie są w stanie jedynie znicza zapalić, ale jeśli sąsiad zza ściany katuje rodzinę przez x lat - siedzą cicho.
może i nie doszłoby do tej tragedii, gdyby właśnie LUDZIE zareagowali wcześniej, nie wierzę, że nikt wcześniej nie zauważył, że dziewczyna jest totalnie rozchwiana emocjonalnie. Zresztą, próba samobójcza mówi sama za siebie.
dokładnie, zgadzam sie z każdym słowem.
Cytat:
co innego jeden, symboliczny znicz na miejscu zdarzenia i modlitwa, a co innego zabawki, lalki, kartki z napisami POTWÓR, ludzie z małymi dziećmi na rękach - zobaczymy, czy tak tłumnie będą odwiedzać realne miejsce spoczynku małej, już po pogrzebie.
to juz jest robienie przysłowiowego cyrku.

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:46   #2351
pulinaj
Rozeznanie

Pojechała mu strasznie, mniej więcej:
- O, widzę, że problemy ze wzrokiem
- Nie, dlaczego?
- No te ciemne okulary.
- Ale chyba to pani nie przeszkadza.
- Rozumiem, że część stylizacji. Na kogo się pan kreuje?

Dobrze, że już skończyli.
Stary 2012-02-04, 19:46   #2352
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez sensualangel Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

To trzeba zobaczyć...wierz mi Co chwila są jakieś przytyki z jej strony w stronę Rutkowskiego np. że odstawił szopkę, że jest bez licencji i dużo duuuużo innych. I nawet nie tyle co mówi, ale jak mówi, odnosi się jak do smiecia. Takie mam wrażenie. Po prostu atakuje.

Edit: No właśnie te okularki Co to za poziom??!!!

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2012-02-04 o 19:48
Stary 2012-02-04, 19:46   #2353
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:

Zgadzam się w 1000%. Niestety jakieś 2 tyg temu miałam "przyjemność" się o tym przekonać. Tż zauważył nogi wystające z bramy, zatrzymaliśmy auto i wybiegłam do tego mężczyzny. Był pijany to fakt, ale ubrany normalnie w garnitur a nie jak menel. Ludzie nawet nie zatrzymywali się zobaczyć czy żyje, zapytać czy wezwaliśmy pomoc - nic - zero reakcji Nawet jak pijany to naszym zafajdanym obowiązkiem jest zawiadomić odpowiednie służby a nie udawać, że nie widzimy
Stary 2012-02-04, 19:47   #2354
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensualangel Pokaż wiadomość

Właśnie, prosiłabym o streszczenie tej dyskusji.
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:47   #2355
balletoevs
Zakorzenienie

Jestem zażenowana postawą Kolendy-Zalewskiej. Zero profesjonalizmu i ogromna bezczelność. Mam nadzieję, że więcej nie będzie miała szansy poprowadzić tego programu.
balletoevs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:48   #2356
Artery
Przyczajenie

Na Superstacji zrobili sondę "Czy uważasz, że wersja z wypadkiem jest ostateczna?" i ludzie wysyłają esemesy o treści TAK lub NIE. Imo przesada. :/
Artery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:49   #2357
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
- Nie, dlaczego?
- No te ciemne okulary.

I tak cały czas?
BTW, przed godziną sama pomyślałam, czy on nie ma problemów ze wzrokiem.
Stary 2012-02-04, 19:50   #2358
201607061212
Konto usunięte

Cytat:
To trzeba zobaczyć...wierz mi Co chwila są jakieś przytyki z jej strony w stronę Rutkowskiego np. że odstawił szopkę, że jest bez licencji i dużo duuuużo innych. I nawet nie tyle co mówi, ale jak mówi, odnosi się jak do smiecia. Takie mam wrażenie. Po prostu atakuje.

Edit: No właśnie te okułarki :wow: Po prostu jaki poziom??!!!
Można Rutkowskiego nie znosić, ale dziennikarz powinien bez względu na swoje odczucia do kogoś zagryźć wargi i być obiektywnym !

Trochę mnie zniesmaczyło, że to nagranie z matką Madzi było przy pomocy Super Expresu.

Ale z tymi okularami... no mógł się wstrzymać, ale jak chce to niech juz je tam ma
201607061212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:51   #2359
Slodkaa
Zakorzenienie

Cytat:
żenujące, brak słów na prawdę.
Slodkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:51   #2360
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Niestety czasami przez osądzenie kogoś, że leży bo pijany ktoś może za późno uzyskać pomoc i nie przeżyć (w efekcie tego bądź nie).

A nawet jak ktoś pijany to chyba na śmierć nie zasługuje

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:51   #2361
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
Niestety, ale spora część wypowiedzi w tym wątku jest żenująca.
Dziewczyny, rozumiem że jako matki (czy nawet nie-matki) mogłyście się w sprawę zaangażować emocjonalnie, ale sądzę że wszelkie dzieciątka, aniołki, martwe ciałka, zwłoczki i inne takie powinny nigdy nie wyjść z pod waszej klawiatury.
Czytając te wszystkie modlitwy (gdy jeszcze Madzia była zaginiona), a teraz czytając te płacze, lamenty i wirtualne zniczyki (!!!) czuję się autentycznie zażenowana. Dorosłe baby, które powinny umieć wypowiedzieć się publicznie bez żadnych osobistych emocji, które przecież i tak do niczego się w tej sprawie nie przydadzą.
Druga sprawa- wyzywanie matki od potworów, psychicznie chorych... Może chwila refleksji? Nie bronię matki, dla mnie też jej zachowanie odbiega od szeroko pojętych norm, ale postami w stylu "matka to potwór, na stos z nią! wyciąć jej narządy" same sprawiacie wrażenie osób z problemami natury psychicznej. Czas pogodzić się z tym, że od wymierzania kary są odpowiednie instytucje, a nie wizażanki.
Gdybanie "a może dziecko żyło", "a może to nie był wypadek" też nie ma żadnego sensu. Ale rozumiem, że opisujecie tu swoje wersje, żeby później móc zapunktować "ha! od początku wiedziałam, że matka maczała w tym palce, a teraz tez miałam racje, że to nie był wypadek!". No na prawdę, zreflektujcie się, co poniektóre.
Cytat:
rozwala mnie to, co dzieje się pod ceglanym murem.
jeden, dwa znicze - ok.
ale to, co się tam dzieje... zabawki, lalki, mam wrażenie, że ludzie sobie piknik urządzają, tania sensacja.
ciekawa jestem, ile z tych osób przyjdzie za jakiś czas na mogiłkę dziecka, gdy już sprawa rozejdzie się po kościach.

co mnie wzburzyło i sprowokowało do napisania tej wypowiedzi - oglądałam tvn24 i wśród zniczy widać kartkę, a na niej wielkimi literami napisane - coś tam bla bla POTWÓR.

i to jest upamiętnienie biednego dziecka?!
Dziewczyny jak dla mnie najlepiej potraficie podsumować sytuację, zgadzam się w 100%.

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
I jak zwykle w takich wątkach trafiają się dziewczyny, które wyskakują jak Filip z konopi ze swoimi zarzutami i fochami. Jeju Jeżeli tak bardzo Was to razi, nikt nie każe Wam tu wchodzić i kaleczyć swoje oczy tymi jakże złymi postami. Prosty sposób - zamknąć okno

Sama jestem emocjonalnie wciągnięta w tę sprawę. Od wczoraj udzielałam się na wątku, śledziłam z Dziewczynami na bieżąco całą sytuację. Rozmawiałyśmy, czasami wywiązała się ostrzejsza dyskusja, ale po to właśnie jest forum, żeby osoby, które są z drugiej części Polski również mogły wyrazić swój żal, czy zapalić wirtualnego znicza. Wybacz, ale nie kupię biletu na pociąg i nie polecę tam tylko dlatego, żeby zapalić prawdziwego.

Owszem, każda ma swoje problemy i obowiązki, ale tą sprawą żyje teraz cała Polska. Gdzie się nie pójdzie to słyszy się rozmowy o małej Madzi.

Wizażanki zawsze był aktywne, jeżeli chodzi o tego typu wątki i posty przeciwniczek nic w tej sprawi nie zrobią - kijem Wisły nie zawrócicie.

Tyle offtopu i konkluzja:
nie podoba się - wyjdź, a nie pisz po raz 2186589601 że to co robimy jest żenujące.
Z takich wątków można się wiele dowiedzieć o ludziach i mechanizmach ich działania, a ja mam zacięcie psychologiczne dlatego czytam wątek. Wasze wypowiedzi sa dla mnie ważne, bo jesteście jakby nie było przekrojem społeczeństwa. A ja chcę wiedzieć jakie społeczeństwo ma poglądy.

Cytat:
Napisane przez livin Pokaż wiadomość
Generalnie to żałosny jest ten wątek. Większość domorosłych psycholożek, detektywek, baaa i nawet sędzin.
Ukamieniowac ją, wyciąć narządy, zabić bla bla bla, ale jak gdzieś przeczytacie o ukamieniowaniu powiedzmy to rzucacie się z tekstami "toć to nieludzkie!" "okropne, straszne!", a właściwie robicie to samo.
Jeśli wersja matki jest prawdziwa to potrzebny jest jej psychiatra a nie osąd ludowy. Jeśli niestety okaże się, że zabiła dziecko - to przykro mi, ale rozjuszeniem swojej agresji wpływu na nic nie będziecie miały, bo od sądownicta mamy organ państowy tak zwany sąd. I w tym wypadku nie bronię matki, ale przed zbadaniem przez prokurature się nie wypowiadam, bo sprawe znam tylko z mediów.
Poza tym chciałabym pogratulować tutaj wizażance, która rozkręciła teorie o składaniu noworodka przez lykan Ku radości zwolenniczek tej teori chcę dodać, że ofiary z dzieci składano w starożytnej Kartaginie, Baalowi, miało to nawet specjalną nazwe "molk", jak i również zajmowali się tym fenicjanie i kananejczycy, jednakże nie z taką dużą częstotliwością. Możecie prowadzić śledztwo dalej, a i informacji macie więcej

Wracająć do meritum sprawy - bardzo szkoda mi Madzi, żaden dzieciak nie powinien umierać w ten sposób ani w tym wieku, tyle, że chyba ktoś tu zapomniał, że niestety życia nic jej nie przywróci. Ani agresja wobec matki, ani podkładanie lalek. Zresztą to jak bardzo jesteście zaślepione nienawiścią widać po tym, że nikt nie napisał o tym jak może czuć się obecnie cała rodzina Magdy. Zero, zero współczucia, tylko agresja.
Możecie sobie pisać, że brak mi empatii, w każdym razie jestem na pewno bardziej ludzka niż niektóre z was, nie pluje taką ilością nienawiści w sprawie, która nie jest jeszcze przesądzona.
Otóż to
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:52   #2362
CremaCatalana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez balletoevs Pokaż wiadomość
Jestem zażenowana postawą Kolendy-Zalewskiej. Zero profesjonalizmu i ogromna bezczelność. Mam nadzieję, że więcej nie będzie miała szansy poprowadzić tego programu.
Być może taką dostała rolę. Im ciekawiej i bardziej oburzająco, tym lepiej. Ten temat jest już maksymalnie przemielony w mediach, a telewizje walczą o oglądalność i gdzieś mają całą tą sprawę, emocjonalnie są odcięci bo to ich chleb powszedni. Mało to zbrodni...
Stary 2012-02-04, 19:52   #2363
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcinosz Pokaż wiadomość
Na tvn 24 jest rozmowa z Rutkowskim i rzecznikiem policji
ta dziennikarka to jakoś koszmar
cały czas mówiła o godności matki, o tym jak jej żal,ale nikt nie powiedział o dziecku
rzecznik policji nie mając już argumentów wyciągał brudy rutkowskiego,ale ten się nie poddawał.
1:0 dla rutkowskiego

jak dobrze powiedział posel czarnecki-RUTKOWSKI UDERZYŁ POLICJĘ W SPLOT SŁONECZNY.ukazał wady

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-02-04 o 19:54
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:52   #2364
sally
Rozeznanie

to nie była dyskusja to było przegadywanie się, mówcie co chcecie ale Rutkowski był tu górą a gadka Zalewskiej że "żal jej tej "kobiety"(matki Madzi), że zasługuje na godność i szacunek-no jeszcze czego!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2012-02-04, 19:52   #2365
hugsy_berry
Raczkowanie

A ja się zgadzam z jedna z teorii. Czytałam gdzieś, że ojciec był zafascynowany Lykanami. Nie chciałam osądzać, więc poczytałam troszkę o nich. Jeden z mitów greckich opowiada o Likanie, który złożywszy w ofierze dziecko na ołtarzu Zeusa Lykajosa, został przez niego zamieniony w wilka. Jest jeden wątek, który chciałabym poruszyć. Być może matka jest psychicznie chora, być może kochała swojego męża jakąś chorą miłością i może chciała zwrócić na siebie jego uwagę. Z tego co widziałam - chociaż to też może nie mieć związku - ale na jednym z portali społecznościowych ojciec Madzi nie ma ani jednego zdjęcia z żoną, a swoje zdjęcia dedykuje innym kobietom... . Do rzeczy... mogło być tak, że matka była na tyle zaślepiona, że pomyślała sobie, że złoży w ofierze swoje dziecko tak jak robią to Likanie... skoro Ojciec jest tak tym zaaferowany, należy do jakichś amatorów tej sekty, to może wtedy zwróci na nią uwagę? Wiem też, że po "zaginięciu" Madzi, matka prosiła ojca żeby poszedł z nią do kina na horror. Podejrzewam, że chodziło jej o Underworld... mi to się wszystko wiąże w pewną całość. A brak emocji u ojca a w pewnym momencie nawet delikatny uśmiech na jego twarzy... nie wiem... dla mnie to jest okropnie dziwne, okropnie, przerażająco dziwne.
Stary 2012-02-04, 19:53   #2366
Dagunia
Komplikatorka

Rutkowski okulary mógł mieć bo : niewyspany od tygodnia (wory pod oczami itp.), okulary chronią przed fleszami fotoreporterów. Co za różnica czy miał je czy nie... To jest czepianie się nieistotnych szczegółów.
Stary 2012-02-04, 19:54   #2367
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
- Nie, dlaczego?
- No te ciemne okulary.

Cytat:

Edit: No właśnie te okułarki :wow: Po prostu jaki poziom??!!!
stronniczość w wypowiedziach, ewidentny brak profesjonalizmu ooo ja!! co jej te okulary przeszkadzają?
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:56   #2368
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ta dziennikarka to jakoś koszmar
cały czas mówiła o godności matki, o tym jak jej żal,ale nikt nie powiedział o dziecku
Powiedziała i o godności dziecka.
Generalnie - słabo prowadziła ten wywiad, dała im się wykłócać.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:56   #2369
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
to nie była dyskusja to było przegadywanie się, mówcie co chcecie ale Rutkowski był tu górą a gadka Zalewskiej że "żal jej tej "kobiety"(matki Madzi), że zasługuje na godność i szacunek-no jeszcze czego!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tez tak uważam. Starał sie być opanowany mimo zbiorowego ataku i dzięki temu wygrał.
Stary 2012-02-04, 19:56   #2370
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hugsy_berry Pokaż wiadomość
A ja się zgadzam z jedna z teorii. Czytałam gdzieś, że ojciec był zafascynowany Lykanami. Nie chciałam osądzać, więc poczytałam troszkę o nich. Jeden z mitów greckich opowiada o Likanie, który złożywszy w ofierze dziecko na ołtarzu Zeusa Lykajosa, został przez niego zamieniony w wilka. Jest jeden wątek, który chciałabym poruszyć. Być może matka jest psychicznie chora, być może kochała swojego męża jakąś chorą miłością i może chciała zwrócić na siebie jego uwagę. Z tego co widziałam - chociaż to też może nie mieć związku - ale na jednym z portali społecznościowych ojciec Madzi nie ma ani jednego zdjęcia z żoną, a swoje zdjęcia dedykuje innym kobietom... . Do rzeczy... mogło być tak, że matka była na tyle zaślepiona, że pomyślała sobie, że złoży w ofierze swoje dziecko tak jak robią to Likanie... skoro Ojciec jest tak tym zaaferowany, należy do jakichś amatorów tej sekty, to może wtedy zwróci na nią uwagę? Wiem też, że po "zaginięciu" Madzi, matka prosiła ojca żeby poszedł z nią do kina na horror. Podejrzewam, że chodziło jej o Underworld... mi to się wszystko wiąże w pewną całość. A brak emocji u ojca a w pewnym momencie nawet delikatny uśmiech na jego twarzy... nie wiem... dla mnie to jest okropnie dziwne, okropnie, przerażająco dziwne.

Ojciec Madzi MIAŁ zdjęcia ze swoją żoną, podobnie jak zdjęcia samej córki.
Reszty nie skomentuję.

Edytowane przez Mini007
Czas edycji: 2012-02-04 o 20:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości