Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-05, 09:56   #661
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken
Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012

Hejka,

ja już wczoraj nie byłam na wizazu bo jak tż z bratem ustawili meble u Antka w pokoju to miałam okazję zrobić porządek w szafach, przeniosłam go z ubraniami do jego pokoju i tak do 19.30 sprzątałam i jak juz sie położyłam do łóżka odpłynęłam.

Ale śniegu napadało

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość
...ojej.... ale mi smaka zrobiłyście... chyba zaraz wyjmę schabik z zamrażarki i zrobię jutro na obiad....
Widzę, że tradycją się stało że wieczorne rozmowy toczą się wokół jedzonka. ja też wczoraj wyciągnęłam schabik z zamrażarki i zaraz go będę robić do tego pyrki i buraczki tarte

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 09:57   #662
pempek
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!

Melduję się w nowym wątku. U nas w porządku, miałam wizytę w czwartek, niestety za dużo się na niej nie dowiedziałam, oprócz tego, że grzybek jak zwykle i ze wszystko pozamykane. Nie wiem ile moja córeczka waży, a ciekawa jestem tego strasznie, bo w 29tc ważyła ponad 1800 g.....

No i dziś kończymy 36tc!! Już niedługo skończą się moje ciążowe męki i zjem sobie białą bułkę z czym tylko będę chciała i sernik, i naleśniki, i wszystkie te pyszności, o których ciągle piszecie

buziaczki
pempek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:01   #663
desia888
Wtajemniczenie

Dzien Dobry !
Ja witam sie wyspana dzisiaj, ostatnio nawet dobrze mi sie spi.
Nowaken to sie wczoraj narobilas, ale pewnie zadowolona ze wreszcie zrobione i masz z glowy!

Asika a Ty sie nie przejmuj-wiele z nas ma tak samo jak Ty duze problemy z zerowym libido, tak to bywa w ciazy-albo w jedna strone albo w druga!
Maz musi uzbroic sie w cierpliwosc

Wow Aguska! Jestem pod wrazeniem umiejetnosci meza
Moj to by mi cale palce chyba pomalowal

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:04   #664
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Hehe No ja też takiej teorii nie znałam Ale w związku z tym powinnam zaopatrzyć się w sporą ilość wkładek laktacyjnych Bo mi niewiele się powiększyły Dobrze wiedzieć

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim. Wczoraj mój mąż się na mnie obraził, bo liczył na małe co nieco a tu żona padła jak zabita ze zmęczenia. Jakoś ostatnio nawet nie mam ochoty na sex Nie wiem co ze mną Coś mi się poprzewracało w głowie A jeszcze ten strach, że możemy wywołać tym skurcze, a to 35 tydzień. Chociaż lekarz nie zabronił, bo wszystko pozamykane mam na cztery spusty. Ach jak on się ze mną nacierpi biedny
Moje są tylko "pełniejsze", ale rozmiar nadal ten sam
Wg babcinej teorii może być kiepsko
Ale ja w takie bajki nie wierzę.

Mój sam na razie nie chce, twierdzi, że czuje dyskomfort psychiczny
ale jak już nadejdzie marzec, to jak się na niego rzucę to nie będzie zmiłuj

Cytat:
Napisane przez pempek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Melduję się w nowym wątku. U nas w porządku, miałam wizytę w czwartek, niestety za dużo się na niej nie dowiedziałam, oprócz tego, że grzybek jak zwykle i ze wszystko pozamykane. Nie wiem ile moja córeczka waży, a ciekawa jestem tego strasznie, bo w 29tc ważyła ponad 1800 g.....

No i dziś kończymy 36tc!! Już niedługo skończą się moje ciążowe męki i zjem sobie białą bułkę z czym tylko będę chciała i sernik, i naleśniki, i wszystkie te pyszności, o których ciągle piszecie

buziaczki
To duża córeczka

Ja tam jem wszystko, dogadzam sobie i przestałam odmawiać czegokolwiek. Skoro cukier mam na normlanym poziomie to dietę trzymam będąc tylko u lekarza

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:09   #665
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

buziaczki
Faktycznie szkoda ze nie powiedzieli ile wazy!
Ale dobrze ze zamknieta jestes nadal
Moja mala w 29 tygodniu miala 1434, ale te wagi to i tak maja jakis tam blad pomiaru.
No duzo juz nam nie pozostaje, tym ktore sobie roznych rzeczy odmawiaja!
A mamuski z cukrzyca to naprawde wspolczuje diety!

Viki 28.04.2012
Stary 2012-02-05, 10:11   #666
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Widzę, że tradycją się stało że wieczorne rozmowy toczą się wokół jedzonka. ja też wczoraj wyciągnęłam schabik z zamrażarki i zaraz go będę robić do tego pyrki i buraczki tarte
Też mam dziś pyrki z buraczkami tartymi i schaba ale z piersi kurczaka no i do tego tradycyjny niedzielny rosołek
Stary 2012-02-05, 10:17   #667
lena_mi
Zakorzenienie

Dzien dobry!

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość

My wlasnie po kolacji z zapiekanka śmieciowa dzis mamy 8miesiecy po slubie i nawet nieswiadomie otworzylam makaron ktory zakupilismy na Sycyli takze mozna rzecz,bylo prawie romantycznie
chyba brałyśmy ślub tego samego dnia! a na Sycylii byliśmy z mężem w podróży poślubnej - Wy też?
Stary 2012-02-05, 10:17   #668
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Próba chmurki

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:19   #669
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

buziaczki

Kuruj się kochana, żeby grzybka wykurzyć!
Najważniejsze że "wszystko pozamykane"
Woow, ale fajnie że już 36 tygodni!
Stary 2012-02-05, 10:29   #670
pempek
Zakorzenienie

Ja już się nie mogę doczekać porodu W najgorszym przypadku jeszcze 4 tygodnie, jakoś wytrzymam

Karolca - niestety moje cukry są bardzo kiepskie,a lekarze ciągle karzą mi zaostrzać dietę, więc niestety nie mogę sobie pozwolić na grzeszki (których Ci swoją drogą strasznie zazdroszczę)

desia - wiem, że są błędy pomiaru, ale po prostu jestem ciekawa jaka ona jest duża, tym bardziej, że właśnie mam cukrzycę i dość wysokie cukry ciągle, wiec ma na czym rosnąć a mój lekarz jak się go zapytałam o to jaka jest duża, to mi powiedział: "a tego się Pani dowie na następnej wizycie", o ile doczekam, bo wypada ona 1.03
Stary 2012-02-05, 10:45   #671
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja już się nie mogę doczekać porodu W najgorszym przypadku jeszcze 4 tygodnie, jakoś wytrzymam

Karolca - niestety moje cukry są bardzo kiepskie,a lekarze ciągle karzą mi zaostrzać dietę, więc niestety nie mogę sobie pozwolić na grzeszki (których Ci swoją drogą strasznie zazdroszczę)

desia - wiem, że są błędy pomiaru, ale po prostu jestem ciekawa jaka ona jest duża, tym bardziej, że właśnie mam cukrzycę i dość wysokie cukry ciągle, wiec ma na czym rosnąć a mój lekarz jak się go zapytałam o to jaka jest duża, to mi powiedział: "a tego się Pani dowie na następnej wizycie", o ile doczekam, bo wypada ona 1.03
No oczywiscie ze jestes ciekawa!
Ja tez
A w najgorszym przypadku masz 6 tygodni do rozpakowania chyba
Bo rodzisz naturalnie?
A nastepnej wizyty to faktycznie mozesz nie doczekac, ale Ci zazdroszcze w sumie

Viki 28.04.2012
Stary 2012-02-05, 10:50   #672
gosia261282
Gang Iren

Dzien dobry!
Jak mnie to cieszy,ze nie pisalyscie zbyt duzo podczas gdy bylam w pracy
Kurcze czuje sie coraz bardziej chora.Nie jestem do tego przyzwyczajona,latami nie chorowalam.No a teraz w ciazy,juz drugi raz,strasznie spadla mi odporonosc.

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
Powiem Ci,że "gonimy" temp z Pl. Dziś w nocy było -15 stopni. Jak na tutejszy klimat to sporo... Wszystkie pąki,co na drzewach się pojawiły obmarzły...
To sporo.Ja nie zauwazylam,zeby spadla kiedykolwiek ponizej -4.

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
RYbka, Ty z UK, więc może będziesz wiedziała, o co chodzi..
Tu w Ire mamy tzw. travelersów- mieszkają w przyczepach, nie płacą podatków.. kasę mają 'nie wiadomo skąd'.. ogólnie patologia..
No i właśnie taka babka wyprzedawała tabor

Po pierwsze za drogo jak na wyprzedaż, a po drugie -ja z nią za żadne skarby żadnych interesów nie zamierzam robić..
Więc przejechaliśmy się 200 km po Irlandii

Do piątku jestem goła i wesoła.. a właśnie w Galway pojawiła się okazja i mąż chce jechać.. Nie wiem.. może 700 euraczy jakoś wysupłam po kontach bankowych

Bo faktycznie przyczepa na zdjęciach dość ok.. a okazja bo niecałe 700 e

http://www.donedeal.ie/for-sale/caravans/2971114
Możecie luknąć
Fajna przyczepa.Super takie podrozowanie w przyczepie
I co zdecydowaliscie sie?

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Spoko
Mnie ten temat interesował kilka lat temu, ale wtedy ceny w PL były inne niż teraz.

Babcia sprzedała mi dzić "njusa" odnośnie piersi i pokarmu.
Jak piersi mocno sie nie powiększają w trakcie ciąży to znaczy, że bedę miała dużo pokarmu

tej teorii jeszcze nie znałam
Tak sobie pomyslalam i moze cos w tym jest.Moje sie nie powiekszyly w pierwszej ciazy(teraz tez niestety nie) a pokarmu mialam duzo.A z kolei kolezanki z duzymi piersiami mialy faktycznie malo i szybko przeszly na mieszanki

Cytat:
Próba chmurki
O a co to?
Stary 2012-02-05, 10:53   #673
pempek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
No oczywiscie ze jestes ciekawa!
Ja tez
A w najgorszym przypadku masz 6 tygodni do rozpakowania chyba
Bo rodzisz naturalnie?
A nastepnej wizyty to faktycznie mozesz nie doczekac, ale Ci zazdroszcze w sumie
no właśnie 4, bo szpital, który prowadzi moją cukrzycę nie dopuszcza do prznoszenia, więc będą mi wywoływać poród w okolicy terminu jeśli wcześniej nie obrodzę
Stary 2012-02-05, 10:58   #674
tynka88
Zadomowienie

dzien dobry)

ojjojoj tak wczoraj wieczorem mówiłam, miałam aktywna sobotę w sprzatanie i wieczorem moje plecy sie zbuntowały , nawet godzinny masaż nie pomógł, trzeba sie zaczac oszczedzac

ja juz po sniadanku , skromnie platki z mlekiem i banan, ale jedziemy do rodziców na obiad to nadrobie jakims schabowym

śniło mi się dzis ,ze urodziłam dziewczynke z piękna pipką zaczelam im mówic ze ja mialam miec chłopca i zeby poszli poszukac, ale mówie tez ze w ostatecznosci jak nie znajda to moze byc dziewczynka ,ze bedzie zuziaale nie wiem jak sie skonczyło ,bo nadszedl drugi sen, ze zgubiłam obrączke, i (wczoraj mignał mi w tv ojciec mateusz) ojciec mateusz pomagal mi jej szukac, a na koniec mnie pocałował( a ten aktor w ogole nawet mi sie nie podoba)

ja zamierzam po porodzie uzywac balsamu takiego rozgrzewającego antycellulitowego z eveline, juz keidys stosowałam i wdg mnei jest skutecznya narazie smaruje oliwką a pazurki u stóp musze meic pomalowane na czerwono, tez jakies zboczenie

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:59   #675
gkatarzynka
Zadomowienie

Cytat:
Hejka,

ja już wczoraj nie byłam na wizazu bo jak tż z bratem ustawili meble u Antka w pokoju to miałam okazję zrobić porządek w szafach, przeniosłam go z ubraniami do jego pokoju i tak do 19.30 sprzątałam i jak juz sie położyłam do łóżka odpłynęłam.

Ale śniegu napadało

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Ojej, ale fajnie... ja się nie mogę zabrać za ogarnianie pokoju dla Maleńkiej - narazie służy nam jako składzik na różne rzeczy, m.in. stoi tam zlewozmywak do kuchni, bo pod koniec lutego doczekam się w końcu mojej wymarzonej kuchni...

A co do jedzonka, to ja już przygotowałam schabik - teraz tylko usmażyć - zupkę mam gotową, ziemniaczki tylko ugotuję i do tego sałatka z ogórków z kurkumą.
No i od rana się bawię w kuchni z ciastem drożdżowym - zachciało mi się razowych bułeczek ze słonecznikiem a dla Męża, który właśnie wraca z Warszawy słodkie bułeczki z nadzieniem czekoladowym.... Oby wyrosły ładnie
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:59   #676
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie 4, bo szpital, który prowadzi moją cukrzycę nie dopuszcza do prznoszenia, więc będą mi wywoływać poród w okolicy terminu jeśli wcześniej nie obrodzę
Oj to fajnie, chociaz jedna pozytywna rzecz w calym tym zamieszaniu z cukrzyca

Viki 28.04.2012
Stary 2012-02-05, 11:12   #677
Asika21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
dzien dobry)

ojjojoj tak wczoraj wieczorem mówiłam, miałam aktywna sobotę w sprzatanie i wieczorem moje plecy sie zbuntowały , nawet godzinny masaż nie pomógł, trzeba sie zaczac oszczedzac
Tynka88 nie wiem w którym tygodniu jesteś, ale jeśli to już 8 miesiąc to masaż miejscowo 10 min. Nie więcej, żebyś nie wywołała skurczy. Sama zmagam się z bólem pleców, choć ostatnio jest jakoś znośnie i nie dokucza mi już tak bardzo. Kupiliśmy poduszkę do spania dla ciężarnych i jest dużo lepiej. Jak tylko bolą mnie plecy to układam się na niej, poleżę tak troszkę i naprawdę czuje ulgę, a ze spaniem w nocy też jest dużo wygodniej z poduszką Oszczędzaj się jak się da

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:14   #678
anagat
Zadomowienie

Mi też biust niewiele urósł haha teoria mi się podoba.. choć ja z zasady w takie teorie nie wierzę.

Moja mama-karmicielka naszej czwóki, wczoraj też sprzedała mi newsa..
Że im wyżej cycki po porodzie(umieścimy), tym lepsza laktacja Moich maluchów daleko nie przemieszczę.. ale dziewczyny z wydatnym biustem.. cycki sznurkiem i do sufitu..

Nasmiałam się z niej wczoraj

Gośka- przyczepa poszła od razu W takiej cenie to one schodzą często w ciągu godziny.. Trudno.. będziemy patrzeć dalej.
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:24   #679
tynka88
Zadomowienie

Asika no ten masaz to niby taki jak na szkole rodzenia, ale stopuje TZ jak go za bardzo ponosi, bo wiem ze moze wywolac skurcze, no nic trzeba sie mniej schylac w ciagu dnia i nie nadwręzac kręgosłupa

co do piersi i karmienia to juz kiedys wspominalam teorie mojej tesciowej ,ze aby w ogole móc karmić to trzeba żreć , a nie jeść ja mysle ze mnie urosły piersi o jakis rozmiar moze dwa, narazie radze sobie przedłużkami do biustonoszy i w dwa najwieksze w miseczke jeszcze mi piers wchodzi.

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:33   #680
alamig
Zakorzenienie

Nie było mnie kilka dnia, a tu 23 strona nowego wątku Ale pędzicie! Idę Was nadrabiać

Miłej niedzieli!
Stary 2012-02-05, 11:42   #681
rybka13
Zakorzenienie

hej kobietki
Balbinka ja z nad morza jestem

Mnie dzis obudzil przed 7. jakis facet, skrobal szyby ponad pol godziny... Zima do nas przyszla i bialo jest Nie zasnelam juz i teraz oczka mnie szczypia...
Ja sie dzis buntuje i nie robie obiadu, ciekawe czy maz cos zrobi, pewnie nie... Jak cos to do ktorej moge wpasc??
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:43   #682
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Hej
Dzis spalam do 11, moja mama jest po prostu przekochana ze tak mi sie daje wyspac

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Wow Aguska! Jestem pod wrazeniem umiejetnosci meza
Moj to by mi cale palce chyba pomalowal
heheh No mojemu jakos to nawet wyszlo ale smiac i sie chcialo bo tak sie z tym bawil
Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Jak mnie to cieszy,ze nie pisalyscie zbyt duzo podczas gdy bylam w pracy
Kurcze czuje sie coraz bardziej chora.Nie jestem do tego przyzwyczajona,latami nie chorowalam.No a teraz w ciazy,juz drugi raz,strasznie spadla mi odporonosc.
To ja w tej ciazy jestem wyjatkowo zdrowa Tylko na poczatku mialam ostra angine a do teraz spokoj.
Mam nadzieje, ze juz do konca bede zdrowa i Tobie zdrowka zycze
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:44   #683
karolca
Zakorzenienie

Rybka, zaprosiłabym Cię, ale sama nic nie robię.
Mąż pojechał do kumpla (ok. 100 km) sprawdzić samochód, w drodze powrotnej ma odebrać wózek. Nie wiem o której będzie w domu.
Ja mam za to łazanki jeszcze

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-02-05, 11:52   #684
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Rybka, zaprosiłabym Cię, ale sama nic nie robię.
Mąż pojechał do kumpla (ok. 100 km) sprawdzić samochód, w drodze powrotnej ma odebrać wózek. Nie wiem o której będzie w domu.
Ja mam za to łazanki jeszcze
No trudno....

A wiecie co moj madry maz wczoraj zrobil...?
Wraca z miasta zadowolony... oho kupil cos malej. Patrze co tam wiesza do tej szafy, a tam kombinezonik. Mysle sobie fajnie, tylko ze jakis ani maly ani duzy. Pytam sie co to za rozmiar, a on nie wiem, nie bylo metki ani nic na wieszaku. No to mowie, zebys sie nie zdziwil jak go nie zalozy wcale... (widac ze na urodzenie za duzy, a na zime za maly). I dzis tak szukam tej metki z ciekawosci, no i jest w srodku wszyta na nogawce, wiek: 3-6 msc.... w sam raz na lato...
Jak on czasem nie mysli.... A jak mowie co nam trzeba to nie kupi, tylko to co akurat wpadnie mu w oko....
Stary 2012-02-05, 11:54   #685
karolca
Zakorzenienie

Rybka, fajnie, że w ogóle coś kupi
Mój działy dziecięce mija szerokim łukiem

Własnie.. w Carrefour widziałam pieluszki Huggies 1 te najmniejsze, 78 sztyk za niecałę 40 zł
Rozumiem, że okazyjna cena?

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-02-05, 12:01   #686
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:

Własnie.. w Carrefour widziałam pieluszki Huggies 1 te najmniejsze, 78 sztyk za niecałę 40 zł
Moj kupil wiekszosc ubranek pod moja nieobecnosc, potem razem kupowalismy to na czym on sie nie zna. Ale teraz to juz musze go przeszkolic, ze ma nie kupowac wszystkiego co jest w promocji, tylko przeliczac na jaka pore wypadnie i czy sie bedzie nadawac, bo inaczej to kiepsko bedzie
Ale widze ze malej to zawsze cos kupi jak jest na miescie, a mi to nic Robie sie zazdrosna...

A pieluszki to nie wiem, bo sie nie znam na pl cenach
Stary 2012-02-05, 12:05   #687
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:

O właśnie spojrzałam na gazetkę internetową rzeczywiście są, ale czy jedynki też?

myślałam że z tych dużych paczek nie ma jedynek

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2012-02-05 o 12:06
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:09   #688
anagat
Zadomowienie

Rybka, zapraszam do mnie Bliżej niż do Polski, co prawda szaro buro, ale śniegu i mrozu NIET.
Jakieś cyce kurze mam do zrobienia dziś I mąż zupkę krem z pieczarek robi..

Przeczytałam mężowi o kombinezoniku.. i się baardzo śmiał..Na co zwróciłąm mu uwagę, że po pierwsze to on jest jeszcze gorszy, bo w ogóle nie kupuje .. a po drugie jakby już kupował, to z pewnością zrobiłby dokładnie to co Twój mąż zrobił..
Znam go aż za dobrze
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:12   #689
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Rybka, zapraszam do mnie Bliżej niż do Polski, co prawda szaro buro, ale śniegu i mrozu NIET.
Jakieś cyce kurze mam do zrobienia dziś I mąż zupkę krem z pieczarek robi..

Przeczytałam mężowi o kombinezoniku.. i się baardzo śmiał..Na co zwróciłąm mu uwagę, że po pierwsze to on jest jeszcze gorszy, bo w ogóle nie kupuje .. a po drugie jakby już kupował, to z pewnością zrobiłby dokładnie to co Twój mąż zrobił..
Znam go aż za dobrze

A jedzonko masz dzis full wypas
Stary 2012-02-05, 12:13   #690
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
O właśnie spojrzałam na gazetkę internetową rzeczywiście są, ale czy jedynki też?

myślałam że z tych dużych paczek nie ma jedynek
tak, jedynki widziałam. Tylko one mają takie jasne, jakby beżowe opakowanie z noworodkiem

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości