Miłośniczki ZARY - część XIV! - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-04, 21:45   #2521
Pani Lennon
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!

dziewczyny. a ja cały czas się☠zastanawiam na tym lakierowanym shpperem
nie wiem czy kupować czy nie. szczególnie, że nie minął nawet tydzień od czasu kupienia taj czarnej zamszowej.

poza tym dzisiejsze zakupy niezbyt udane. (tylko ta spódniczka mnie zaciekawiła. jednak prześwitująca. raczej nie warta 200 zł)
straszny tłok w zarze.
pani w massimo dutti zapomniała mi zdjąć klipsa z sukienki i jak idiotka musiałam się wracać
co za dzień.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2731048251_1_1_3.jpg (17,6 KB, 90 załadowań)
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-04, 21:59   #2522
anusia1990
Zakorzenienie

ja jutro bede wiec jak beda to kupie

Cytat:
Napisane przez Martha1616 Pokaż wiadomość
Czy któraś mogłaby kupić mi sweterek anies5 w kolorze miętowym rozmiar M? Odrazu przesyłam po zakupie pieniądze! Jak by co piszcie PW
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-04, 22:15   #2523
nie z tej bajki
Zadomowienie

a w podobnym hiciorze nie pokazywała się kiedyś Anja Rubik? Chodzi o tę spódnice prześwitującą.
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-04, 22:17   #2524
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeszcze raz bardzo dziękuję ! Sweterki kosztują 79 zł i biustonosza nie widać przez wycięcie. Jestem na tym punkcie wyczulona, nie znoszę wystających ramiączek, zapięć itd .

Migotka, chwali się nowy zakup !

Błękitne_niebo, w zeszłym toku też nosiłam pastele z uporem maniaka , mocne kolory od czasu do czasu, zdecydowanie bardziej wolę jasne, mdłe barwy .

jaki rozmiar masz tych sweterków? bo nie wiem jaki sobie jutro zarezerwowac
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 00:08   #2525
funkystar87
Rozeznanie

Dziewczyny a co myślicie o tej bluzce: http://allegro.pl/hm-trend-baskinka-...090153301.html ?
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 01:46   #2526
Pani Lennon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie o tej bluzce: http://allegro.pl/hm-trend-baskinka-...090153301.html ?
macałam w sklepie i najbardziej odstraszył mnie materiał. jak gąbka w strojach do nurkowania
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 09:27   #2527
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie sie nie podoba. Mierzylam ja dosc dawno. Czulam sie w niej smiesznie, jak cyrkowiec, baskinka mocno odstawala i koncentrowala uwage na biodrach. Material sztuczny, gruby i mam wrazenie, ze nie przepuszczajacy powietrza. Rekawek o niefortunnej dlugosci, ani krotki, ani 3/4. Wydaje mi sie, ze bluzka dobrze bedzie wygladac jedynie na wysokich i bardzo szczuplych dziewczynach o chlopiecej figurze. Na pewno bedzie jeszcze sporo bluzek z baskinkami, takze te zdecydowanie rzucam w niepamiec.

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
jaki rozmiar masz tych sweterków? bo nie wiem jaki sobie jutro zarezerwowac
S

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2012-02-05 o 09:29
anies5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 09:32   #2528
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie sie nie podoba. Mierzylam ja dosc dawno. Czulam sie w niej smiesznie, jak cyrkowiec, baskinka mocno odstawala i koncentrowala uwage na biodrach. Material sztuczny, gruby i mam wrazenie, ze nie przepuszczajacy powietrza. Rekawek o niefortunnej dlugosci, ani krotki, ani 3/4. Wydaje mi sie, ze dobrze bedzie wygladac jedynie na wysokich i bardzo szczuplych dziewczynach o chlopiecej figurze. Na pewno bedzie jeszcze sporo bluzek z baskinkami, takze te zdecydowanie rzucam w niepamiec.
Dokładnie to samo pisałam o niej na wątku H&M, sztuczny nieprzepuszczający powietrza materiał

http://www.zara.com/webapp/wcs/store.../LINED%2BWEDGE

Wstawiam zdjęcia nowych koturn U mnie te ze stronki na laptopie wyglądają jak turkusowe, a na komputerze taki kolor jak mają w rzeczywistości Mimo, że 2 zdjęcie poruszone to zdjęcie oddaje kolor
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2089.jpg (127,5 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2092.jpg (135,9 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2093.jpg (109,5 KB, 68 załadowań)
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 10:09   #2529
Martha1616
Rozeznanie

Cytat:
S
A czy mogła byś podać wymiary tych sweterków?
Martha1616 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 10:13   #2530
soulie
Wtajemniczenie

Dziewczyny, czy mogłabym prosić którąś z Was o pomoc w zakupie miętowego sweterka z rozcięciem z tyłu, rozmiar M?
soulie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 10:22   #2531
Lili99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soulie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy mogłabym prosić którąś z Was o pomoc w zakupie miętowego sweterka z rozcięciem z tyłu, rozmiar M?
Za chwilę wybieram się do Zary, więc jeśli jeszcze będzie wezmę jeden dla Ciebie
Lili99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 10:23   #2532
soulie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lili99 Pokaż wiadomość
Za chwilę wybieram się do Zary, więc jeśli jeszcze będzie wezmę jeden dla Ciebie
Dziękuję bardzo Lili
Stary 2012-02-05, 10:31   #2533
edytka8787
Rozeznanie

[QUOTE=chocarome;32050547]A pamiętasz może ich cenę?

Z tego co pamietam ceny byly ponizej 200zl , zreszta wejdz na strone tam pisza albo zapytaj dziewczyn , bo je posiadaja
Stary 2012-02-05, 11:10   #2534
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Dokładnie to samo pisałam o niej na wątku H&M, sztuczny nieprzepuszczający powietrza materiał

Wstawiam zdjęcia nowych koturn U mnie te ze stronki na laptopie wyglądają jak turkusowe, a na komputerze taki kolor jak mają w rzeczywistości Mimo, że 2 zdjęcie poruszone to zdjęcie oddaje kolor
fajne te koturny wygodne są?
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 11:16   #2535
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Bluzka moim zdaniem ładna, ale tak jak pisały Dziewczyny na wątku H&M i tutaj, podobno materiał ma nie fajny. Ja chcę sobie kupić podobną w Mango: http://shop.mango.com/PL/p/mango/new...id=61235257_02

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 11:43   #2536
ladymoonn
Zakorzenienie

przepraszam, że się tak wcinam, ale mam pytanie, mam nadzieje, że poratujecie czy te marynarki są jeszcze dostępne w zarze? chodzi mi konkretnie o wrocław, gdzie mogę je znaleźć? bo jakoś nie widzi mi się jeżdżenie po wszystkich galeriach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7467228800_1_1_3.jpg (17,6 KB, 27 załadowań)

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 11:46   #2537
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
znalazłam 'hit' tegorocznej kolekcji

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BDOT%2BSKIRT
Jest straszna.

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
a w podobnym hiciorze nie pokazywała się kiedyś Anja Rubik? Chodzi o tę spódnice prześwitującą.
Pokazywała. Ale Rubikowa robi na mnie inne wrażenie jakoś...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2e11ca17f81afe1ece0771d852c1c2c3c17f1ac3.jpg (72,4 KB, 200 załadowań)
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 11:57   #2538
saandy
Wtajemniczenie

Dziewczyny czy ta sukienka jest jeszcze do dostania? Widziała któraś z Was je?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2024713400_1_1_3.jpg (19,8 KB, 11 załadowań)
saandy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 12:10   #2539
kaja2301
Zakorzenienie

Byłam wczoraj w zarze nawet trzech, jestem zakochana w balerinkach z nowej kolekcji tych z krysztalkami ale póki co wracam sie dzis po piaskowe botki z trf z nowej kolekcji niestety potrzebne mi buty a na wyprzedazach już nic nie ma.

Bardzo nastawilam sie tez na ta różowa sukienkę za 169zl (ta co jest tez mietowa) ale wyglądam w niej jak panienka z okienka :/ poza tym jakos grubo mimo ze xs nawet mogłaby być mniejsza.

A z wczorajszych zakupów udało sie mojej mamie kupic płaszcz ze studio przeceniony z 1200 na 300 i spódnice, aczkolwiek z płaszcza nie zajęły klipsa i trzeba go dzis zabrać znowu.
Stary 2012-02-05, 12:11   #2540
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Na modelce wygląda ładnie, ale niestety nie miałam okazji zobaczyć jej w sklepie.
Venise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 12:15   #2541
kaja2301
Zakorzenienie

Byłam wczoraj w zarze nawet trzech, jestem zakochana w balerinkach z nowej kolekcji tych z krysztalkami ale póki co wracam sie dzis po piaskowe botki z trf z nowej kolekcji niestety potrzebne mi buty a na wyprzedazach już nic nie ma.

Bardzo nastawilam sie tez na ta różowa sukienkę za 169zl (ta co jest tez mietowa) ale wyglądam w niej jak panienka z okienka :/ poza tym jakos grubo mimo ze xs nawet mogłaby być mniejsza.

A z wczorajszych zakupów udało sie mojej mamie kupic płaszcz ze studio przeceniony z 1200 na 300 i spódnice, aczkolwiek z płaszcza nie zajęły klipsa i trzeba go dzis zabrać znowu.
Stary 2012-02-05, 12:28   #2542
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
przepraszam, że się tak wcinam, ale mam pytanie, mam nadzieje, że poratujecie czy te marynarki są jeszcze dostępne w zarze? chodzi mi konkretnie o wrocław, gdzie mogę je znaleźć? bo jakoś nie widzi mi się jeżdżenie po wszystkich galeriach
Są jeszcze w sklepach, ja je widziałam w dwóch galeriach. U ciebie też powinny być. Sama mam zamiar kupić albo czarną albo granatową dresiarę.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 12:40   #2543
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Są jeszcze w sklepach, ja je widziałam w dwóch galeriach. U ciebie też powinny być. Sama mam zamiar kupić albo czarną albo granatową dresiarę.
A mogę spytać jakie one są gatunkowo? Lepsze niż miętus i brzoskwinia z nowej kolekcji? Czy podobnej jakości?
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 12:45   #2544
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
A mogę spytać jakie one są gatunkowo? Lepsze niż miętus i brzoskwinia z nowej kolekcji? Czy podobnej jakości?
Wg mnie lepsze

Stary 2012-02-05, 13:10   #2545
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość

Piękne, jeny jak ja lubię takie żywe kolory.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 13:24   #2546
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Obiecane zdjęcia marynarki brzoskwiniowej, mnie coraz bardziej się podoba . Ciekawy ma kolor, na wiosnę pewnie idealny.

Przy okazji, dwa sweterki z wycięciem na plecach, którego nie byłam w stanie sama sfotografować z tyłu .

Wczoraj kupiłam też czarną sukienkę z ozdabianym kołnierzykiem. Urzekła mnie jej prostota. Tylko zastanawiam się, czy nie jest zbyt infantylna? Wyglądam na mniej lat, niż mam w rzeczywistości i zastanawiam się, czy nie odbieram sobie jeszcze kilku lat tą sukienką?
Pięknie wyglądasz w tej marynarce! Koniecznie muszę jutro za nią jechać
Sweterki również świetne. Aczkolwiek sukienka mnie nie przekonuje, no nie wiem Zła nie jest ale jak dla mnie żaden cud również nie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Wróciłam z zary z Portu. Mierzyłam nową brzoskwiniową marynarkę, szarą marynarkę i koszulę w panterkę, którą podpatrzyłam u Paryżanki. Generalnie dresiary są ok, materiał w przypadku tej brzoskwiniowej na pewno jest lepszy niż w miętowej. Brzoskiwiniowy wpada jednak bardziej w pomarańcz, kolor mi nie przypasował. Koszula była za duża, mimo że mierzyłam xs. Może jeszcze się nad nią zastanowię.
Zabijcie mnie jednak, bo zgrzeszyłam i kupiłam nowego shoppera czarnego. Miałam nie kupować, bo za duży, bo może sie rysować, itd, ale na spokojnie go obejrzałam, ogladałam się w lustrze i postanowiłam go wziąć. Doradziła mi kuzynka i mam nadzieję, że żałować nie będę. Były też karmelowe, ale jednak czerń, to czerń. Widziałam także dwie sztuki lakierowanego pudrowego shoppera, marynarki we wszystkich kolorach i rozmiarach, kilka nowych spódnic, sukienki z kołnierzykiem aniesowe i aniesowe sweterki we wszystkich kolorach.
Edit, chyba mierzyłam jednak jeszcze inny kolor dresiary, bo ta którą ma anies jest w cieplejszym odcieniu, chyba, że to wina światła.
Kurczę, widzę masz marynarki XS a jakoś lekko luźne się na Tobie mi wydają Za to torebka trafiony zakup, mnie się podoba
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Mam tak samo, jasne kolory zdecydowanie bardziej do mnie pasują. Nawet znajomi już kojarzą mnie z takie mdłymi pastelami . Skusiłam się parę razy na coś w mocniejszym kolorze, np na chabrową marynarkę, ale ostatecznie kończyło się na tym, że założyłam ją dwa razy, poleciała w świat a ja grzecznie wróciłam do ulubionych barw. Też się cieszę, że tej wiosny będzie duży wybór pasteli
Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Mnie też znajomi kojarzą z jasną, rozbieloną kolorystyką
Ja uważam że wiosna/lato to idealny czas na mdłe kolory - kremy, beże, pudrowości, mięty Uwielbiam też pastelową cytrynkę I oczywiście biel, najlepiej w odcieniu kości słoniowej lub jaśniutkiej wanilii. Nie mogę się już doczekać ciepłych dni żeby zaprezentować moje nowe pastelowe zdobycze
Z intensywnych kolorów akceptuję w zasadzie tylko chaber, choć skusiłam się w czasie wyprzedaży na sukienkę w kolorze soczystej czerwieni
Dołączam do miłośniczek "mdłości" Moim ulubionym kolorem jest szary, który uważam za zawsze modny i pasujacy absolutnie do wszystkiego, a poza tym wszelkie odcienie cieliste, beż, pudrowy czy ostatnio brzoskwinia. Aczkolwiek nie przepadam za białym. Mocniejsze kolory jednak też lubię, ale w ciemnych odcieniach: burgund, musztarda, chaber, butelkowa zieleń - to jest to

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
znalazłam 'hit' tegorocznej kolekcji

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BDOT%2BSKIRT

jedno wielkie LOL
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 13:27   #2547
Lili99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soulie Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo Lili
Mam sweterek Sobie też wzięłam miętowy, na początku nie byłam do niego przekonana, ale na żywo prezentuje się świetnie Tylko poszczególne sztuki w tym samym rozmiarze różnią się głębokością wycięcia, w jednym miętusie praktycznie całe zapięcie stanika było widoczne, w drugim odrobinę wystawało (widać na zdjęciu), dopiero przy 3 sztuce nic nie wystawało Zastanawiam się jeszcze nad czarnym albo beżowym Już nie wspomnę jaką furorę robią te sweterki na sklepie, kilka klientek stało ze mną przy stole i wszystkie zachwycone powędrowałyśmy z nimi do kasy
Przymierzałam też brzoskwiniową marynarkę, kolor bardzo mi się podoba i o dziwo dobrze się w nim czuje, ale S wydawała mi się odrobinę za krótka i chyba ogólnie było coś z nią nie tak, więcej S nie było, a M była już za duża w ramionach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-02-05 11.39.24.jpg (96,7 KB, 235 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-02-05 11.40.34.jpg (111,6 KB, 184 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-02-05 11.40.01.jpg (104,1 KB, 341 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-02-05 11.41.55.jpg (104,8 KB, 179 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-02-05 11.42.04.jpg (93,2 KB, 190 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-02-05 11.37.23.jpg (77,7 KB, 198 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-02-05 11.38.17.jpg (77,4 KB, 138 załadowań)
Lili99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 13:32   #2548
chupa90
Rozeznanie

Cytat:
Mam sweterek Sobie też wzięłam miętowy, na początku nie byłam do niego przekonana, ale na żywo prezentuje się świetnie Tylko poszczególne sztuki w tym samym rozmiarze różnią się głębokością wycięcia, w jednym miętusie praktycznie całe zapięcie stanika było widoczne, w drugim odrobinę wystawało (widać na zdjęciu), dopiero przy 3 sztuce nic nie wystawało Zastanawiam się jeszcze nad czarnym albo beżowym Już nie wspomnę jaką furorę robią te sweterki na sklepie, kilka klientek stało ze mną przy stole i wszystkie zachwycone powędrowałyśmy z nimi do kasy
Przymierzałam też brzoskwiniową marynarkę, kolor bardzo mi się podoba i o dziwo dobrze się w nim czuje, ale S wydawała mi się odrobinę za krótka i chyba ogólnie było coś z nią nie tak, więcej S nie było, a M była już za duża w ramionach
Śliczne te sweterki! W jakiej są cenie?
Dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

...
chupa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 13:33   #2549
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Kurczę, widzę masz marynarki XS a jakoś lekko luźne się na Tobie mi wydają Za to torebka trafiony zakup, mnie się podoba
Marynarki nie są aż tak bardzo luźne, ale jak mierzyłam granatową dresiarę to była chyba mniejsza, niż szara.

Stary 2012-02-05, 13:33   #2550
soulie
Wtajemniczenie

Cytat:
Podaj proszę dane do przelewu na PW Zaraz zrobię
Ps. Widzę (mój ulubiony ostatnio) kuferek z mango w tle
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości