|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
Dziewczyny, czy Wy macie na pierwszy taniec piosenkę, w której są słowa o miłości, bądź coś w ten deseń? Wczoraj wstępnie zdecydowaliśmy się na "Małe szczęścia", ale własnie nie wiem czy nie powinna byc bardziej taka, hmm 'miłosna'. |
|
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
moze zrob jak ja ? rozplacz sie i w mega dół wpadnij ? ![]() u nas 100zł za dobe chca. Nie wyobrazam sobie inaczej
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już tak robiłam a on: Jagódka zrozum naprawdę szkoda pieniędzy wydawać na taką głupotę te pieniądze możemy przeznaczyć na życie bo wiesz krucho z kasą. No i koniec negocjacji.
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak by byla taka cena to moj pewnie by sie nie zgodzil ![]() strasznie mi przykro bo wiem co przechodzisz
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
nie no z jednej strony rozumiem tżcika... nie ma co się tam nakręcać i tracić kasy.... tym bardziej że kasa nam potrzebna
|
#1056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Myslalam, ze nie usnę bez TZ, ale tak sie wymeczylam, bo do 2 w nocy siedzialam w necie i padlam jak kawka wlasnie wstalam tylko byla mala przerwa o 9 TZ zadzwonil ze wszystko oki ja tez jestem uzalezniona od wizazu jak widac, pierwsze co rano robie to zaglądam tutaj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja Mojego TZ nagaduje juz tak od roku na kamere... i za chiny nie da sie zgodzic.. nie bo NIE.. zawsze konczy sie to malą klotnią, moim placzem itp, ale powiedzial, ze jak przyjedzi za 2 tygodnie to porozmwiamy inaczej tylko sie zastanawiam czy nie powiedzial tego, zebym jakos wytrzymala te 2 tygodnie bez Niego z taką nadzieje na kamere a pozniej bedzie kiszka![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- a bym zapomniala! Czarnooka Paula ostatnio zagladalam na naszą poczte i oglądalam nowe zdjecia... ale Ty piękana jestes Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-02-05 o 11:57 |
|||
|
|
|
#1057 |
|
Zadomowienie
|
Co do etyki, to nikt tutaj nie może powiedzieć, że w tej sprawie był etyczny, Rutkowskiego bardzo nie lubię, dla mnie On szuka sensacji, nagle ni z gruszki ni z pietruszki pojawia się i wszystko naprawia, wielki mi bohater, poza tym jest chamowaty i koniec, dziennikarze też są bezlitośni, policja jest nieudolna, ale też mam ochotę być nieudolna, jak mają takie niskie pensje za to, że narażają własne życie, sorki ale dla mnie ta sprawa śmierdzi na kilometr. Nie współczuje nikomu, każdy jest dorosły i każdy zna zasady i konsekwencje swoich wyborów.
Wkurza mnie jedynie to, że zrobiono taki medialny szum, a nikt nie mówi o tym, że zamykają rodzinne domy dziecka, że domy dziecka popadają w ruinę, że zabierają im pieniądze, bo gminy nie mają, bo wolą wydawać na coś innego, że nie realizują programów wspierających najzdolniejszych z domów dziecka, ( kiedyś było tak, że dzieciaki, które miały ponad przeciętne średnie w nauce i dostawały się na studia, na start dostawały małe mieszkanka aby mogli zacząć żyć...) nikt nie mówi o tym, że rozwody niszczą dzieciom życie, że alkoholizm i patologia w niektórych miastach jest na porządku dziennym. Wszyscy tylko żyją i karmią się sensacją. TO JEST PARANOJA!!!! A tak na osłodę idę robić ciasto, bo aż "chodzę" jak o tym wszystkim myślę. Zastanawiam się czy bukiet z konwalii byłby dobrym rozwiązaniem, co tym myślicie? |
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiesz zawstydziłaś mnie
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ na szczęście jest chętny na spanie w hotelu ale to jeszcze zależy od finansów
|
#1060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie tego, żebym miała całe wesele co chwilę je dopychaćDodaję zdjęcia fryzury. Nie wiem czy będzie coś widać bo są z fleszem, a lakieru trochę mi nawaliła, więc wszystko się odbija. Ostatnie zdjęcie to jest fryzura sprzed tygodnia, u innej fryzjerki. Ogólnie fryzurka ładna... tylko taka jakaś płaska... a ja chcę kurczę koka no
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zostałam dopuszczona do egzaminu bo nie miałam oceny z ćw. co jest zrozumiałe. Niezrozumiałe jest to, że prowadzący ćw. nie chciał zrobić mi przepisu oceny (miałam już ten przedmiot na licencjacie) choć decyzję o przepisaniu mi oceny z lic. podjął dyrektor instytutu. Na pytanie dlaczego nie przepisze prowadzący ćw. odparł "bo nie". We wtorek jadę to załatwić. A egzaminator ustalił mi pierwszy termin egzaminu (ten do którego mnie nie dopuścił) na koniec lutego. Przynajmniej tyle
![]() A oto relacja o zaproszeniach ![]() Zamawiane na allegro (Sprzedający "Zapraszalnia" Cena: 1,80 zł (w tym jest personalizacja ale my chcemy sami wypisywać zaproszenia) bez koperty Do wyboru: -kolor i faktura papieru -kolor wstążki -wiersze -można wprowadzać własne modyfikacje Kontakt ze sprzedającym jest w porządku, uwzględnił moje propozycje i o wszystko się dowiadywał. Wysyłka jest szybka. Zaproszenia zapakowane w duży karton, żadna kokarda się nie pogniotła. Zaproszenia są naprawdę estetycznie wykonane, przejrzyste i takie jakie sobie wymarzyliśmy ![]() Zdj. 1 Przód zaproszenia Zdj. 2 Wnętrze zaproszenia Zdj. 3 Wnętrze zaproszenia dla rodziców |
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest milion razy lepsza
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi sie takie dziewczyny (nie nie lesbą nie jestem poprostu zawsze soe obracam za takimi dziewczynami )Cytat:
a myslalam, ze natapirowala Ci tylko jakos gore , a widze ze caly kok w tej 1 fryzurze jest natapirowany, co niezbyt ladnie wyglada.
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-02-05 o 12:27 |
|
|
|
|
#1065 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bardzo ładne
|
|||
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Jemee swietne zaroszenia
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padłam gustujesz w czarnych wlosach i oczach powiadasz ![]() ![]() kiedys bylam blondynka
|
|
#1068 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do biżuterii - u mnie w jednym z salonów też taką mają i zastanawiałam się, czy można gdzieś na stronie zakupić tę biżuteryjkę, bo naprawdę jest śliczna i od razu mi w oko wpadła. A będziesz miała jagodziu jeszcze jakiś naszyjnik, czy tylko bransoletkę i kolczyki ? Bo ja się zastanawiam nad tą bransoletką, trochę zbyt bogata mi się wydaje i boję się, że jak choinka będę wyglądała Kolczyki mniejsze już znalazłam.Jeśli chodzi o noc poślubną, to ja nie mam z tym problemu. Zdaję sobie sprawę z tego, że pewnie prześpimy tylko kilka godzin, więc nie widzę za bardzo sensu wynajmować pokój (co innego gdybyśmy mieli to gratis). Dla mnie najważniejsze było to, żeby w tę noc mieć komfortowe warunki - spokój, łazienkę, swoje kosmetyki, ciuchy i rano czyjąś pomoc przy naprawianiu fryzury, tak więc moim jedynym problemem było to, żeby namówić Tż na spanie u moich rodziców, a nie u niego w domu Przedstawiłam mu moje argumenty i... zgodził się ze mną
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
widze ze pisalyscie o KSIĘDZE GOŚCI w formie DRZEWA tutaj macie do sciagniecia wystarczy zanisec do drukacni albo wydrukowac w mniejszym formacie np na A# jesli takie Wam odpowiada bo po co placic 50 zl za kawalek papieru http://bridelle.pl/wp-content/upload.../fingerad1.jpg co do wierszyków wstawiałam kiedys juz ale co sadzicie o takim "Przy życzeniach zamiast kwiatka lepszy Totek albo zdrapka "
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1070 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Co do fryzur typu kok, to fryzjer zawsze tapiruje włosy by je lekko podnieść. U mnie nawet jest to wskaznae, bo mam bardzo śłiskie włosy i gdyby nie tapir to fryzjerka nie dałaby rady nic ułożyć. Poza tym mówiła mi, że przy fryzurze slubnej dokładnie wyrówna każdy wystający włosek i włosy nie powinny wyglądać jak nie ułożone. Wracając do sprawy pana Rutkowskiego, to on dla mnie nie jest dobrym detektywem. To jest facet, który pojawił się tam gdzie jest medialna sprawa i łatwa do rozwiązania. Wydaje mi się, że gdyby tę dziewczynę dało się przesłuchać to by się w końcu przyznała. Co do jej zwodzenia i wymyślenia uprowadzenia, to kto zrobił z nimi konferencję, kto namówił i urządził całą tę szopkę? Policja czy Rutkowski? A i jeszcze jedna rzecz,która wg mnie przemawia za tym, że Pan Rutkowski nie jest super detektywem, to jego sprawy z Iwoną Wieczorek, sprawą Olewnika, jego zapowiedzi że wybiera się szukać Bin Ladena... no i czy tam cokolwiek osiągnął? Jakoś nie krzyczy o tamtych sprawach a wręcz szybko i po cichu się z nich wycofał....
|
|
#1071 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Cytat:
tak samo w facetach (btw moj to blondyn ale brązowe oczy ma )
|
||
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ja uciekam bo moj tz w rolnika gra na kompie ![]() jezdzi traktorem i ma radoche jak maly chlopczyk ![]() moze jakis film obejrzymy ![]() wieczorkiem wpadne
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ile razy bym nie była u fryzjera to zawsze mi tapirowano włosy a co do rutkowskiego to on w ogóle nie ma licencji detektywa bo ją stracił więc nie wiem czemu w ogóle się pcha bo z tego co czytałam to złamał kilka przepisów już i może znowu pójść siedzieć
|
|
#1076 | |||
|
Zakorzenienie
|
Na Dzień dobry zacznę od tego, że wielki pan Rutkowski nie ma licencji na wykonywanie usług detektywistycznych, wiec żaden z niego detektyw... Może kiedyś nim był, ale teraz nie ma prawa wykonywania takich usług. I z tego też będzie afera...
Cytat:
![]() I nie uwierzysz, ale w jednym z Raciborskich marketów jest żubrówka biała po 16.95 (auchan) Normalnie byłam w szoku jak to zobaczyłam... Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1077 |
|
Raczkowanie
|
Naprawdę ? Ale tak tapirował, że aż na fotelu nie można wysiedzieć z bólu ? Jakoś kurczę nie mogę sobie wyobrazić żeby to było normalne
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
ladystar - fryzura nie w moim guście, wybrałabym jakieś niższe upięcie, ale z tych dwóch ta bardziej płaska mi się bardziej podoba Cytat:
Co do tego, że matka Madzi przyznałaby się w końcu kiedyś - to nie wiem, śmiem wątpić, zbudowała sobie całą historię w którą już chyba sama zaczynała wierzyć. Przecież ona była zaraz po zniknięciu dziecka kilkukrotnie przesłuchiwana jako świadek przez policję i co nic nie wzbudziło zdziwienia przesłuchujących? Przecież jest wiele skomplikowanych technik przesłuchania, w tym krzyżowy ogień pytań, wiele pytań pada "poza protokołem", ale jak widać matka nie dała śledczym punktu zaczepienia. Nie wieszajmy psów na Rutkowskim, bo gość się spisał jak mało kto. A w tej sprawie po prostu cel uświęcił środki. Jestem tylko ciekawa, co wykaże sekcja małej. Bo sam upadek na próg sypialni wydaje mi się mało prawdopodobny. dziewczyny mam kilka pytań o których myślę przed snem i jeszcze ich nie rozwiązałam, ale zaznaczam to są bardzo głupie pytania: 1. czy gościńce (pudełka na ciasta dla gości) wieziecie na salę i kelnerzy sami nakładają do nich ciasta, czy do cukierni?? 2. kto przywozi ciasta i tort na salę, cukiernia? 3. czy świadkowie muszą wcześniej przyjechać podpisać jakieś papiery w kościele, czy wystarczające jest żeby zjawili się w dniu ślubu 4. ile dajecie kasy za akt chrztu 5. nie mogę teraz znaleźc odpowiedzi, jaki jest przelicznik wina i szampana? 6. co zrobić z winem, które dostaniemy pod kościołem zamiast kwiatów 7. no i najgłupsze, ale ostatnio mi wpadło, jak wrócić w niedzielę do domu, skoro nocujemy w hotelu na sali, samochodu pożyczonego nie będzie, a nasze samochody będą pod domem, taxą?? |
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
nena
2. u nas cukiernia 3. to raczej kwestia dogadania z księdzem bo jak świadkowie są z daleka to pewnie mogą przed ślubem 4.postaram się jak najmniej max 30zł ![]() 5. wina nie wiem my na oko bierzemy 25 butelek białego słodkiego i kilka czerwonego a szampana 0,10 l na osobę 6. skoro nocujecie w hotelu na sali zaniosła bym do pokoju
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-02-05 o 16:22 |
|
|
|
#1080 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny za opinie Cytat:
2. U nas przywiezieniem zajmują się cukiernie i mamy to w cenie. 3. Z tego co wiem, przed samym ślubem świadkowie idą podpisać jakieś dokumenty. 4. Dla mnie to i tak bzdura, że trzeba za to płacić... myślę, że 10-20 zł to wystarczająca kwota. 5. Tu nie mam orientacji, bo restauracja załatwia nam szampana. 6. Nie mam pojęcia. 7. Biorąc pod uwagę fakt, że dużo osób będzie po %, taxówka to chyba jedyne możliwe rozwiązanie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

pytałam się tżta kogo wkońcu chce za świadka powiedział że brata, popukałam sie w głowę i pytam dlaczego, na co on że brat gadał z mamą i mówił że bardzo chciałby zostac świadkiem tżta i że w tym dniu nawe mógłby w ogóle nie pic jakby trzeba było kogoś odwieźc np... no i wtedy stwierdziłam że nie będziemy świniami no i zostanie tym świadkiem ale musimy go poinformowac jakie będzie miał zadania i że może byc tak że jego dziewczyna będzie siedziec sama jak on będzie w czmś uczestniczył...
świetne zestawienie 

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
wlasnie wstalam
Dobrze, że ją zarezerwowałam parę dni temu.
Masakra.
poszło o wesele oczywiscie a mianowicie o nasza noc poślubną. U nas na gorze sali sa pokoje, ale takie 5 i wiecej osobowe. Rodzina tz bedzie tam spala. My mielismy miec maly pokoik ale bez lazienki w srodku. I tak pomyslalam ze to bez sensu! Ja nie bede latac w bialej sukience do lazienki "publicznej" na korytarzu