Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-05, 11:28   #1051
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej wam
wczoraj wyjaśniła sie sprawa świadka tżta będzie nim niestety jego brat pytałam się tżta kogo wkońcu chce za świadka powiedział że brata, popukałam sie w głowę i pytam dlaczego, na co on że brat gadał z mamą i mówił że bardzo chciałby zostac świadkiem tżta i że w tym dniu nawe mógłby w ogóle nie pic jakby trzeba było kogoś odwieźc np... no i wtedy stwierdziłam że nie będziemy świniami no i zostanie tym świadkiem ale musimy go poinformowac jakie będzie miał zadania i że może byc tak że jego dziewczyna będzie siedziec sama jak on będzie w czmś uczestniczył...
Może nie będzie tak źle i chłopak stanie na wysokości zadania, albo jak się dowie, że będzie miał obowiązki i jego dziewczynie może się to nie spodoba to sam jeszcze zrezygnuje.

Dziewczyny, czy Wy macie na pierwszy taniec piosenkę, w której są słowa o miłości, bądź coś w ten deseń? Wczoraj wstępnie zdecydowaliśmy się na "Małe szczęścia", ale własnie nie wiem czy nie powinna byc bardziej taka, hmm 'miłosna'.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:31   #1052
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
świetne zestawienie

bardzo pomysłowe

super jeśli sama będę robić bukiet to pewnie będzie podobny do twojego

kochanie ja ją kupiłam u mnie w Lublinie w jednym z salonów sukien ślubnych... mieli tam biżuterię zakochałam się w niej i kupiłam ale podam Ci firmę SHE BIŻUTERIA i jest taki diament narysowany.... nie jest srebrna ale ślicznie się mieni

ooooo kochana jak Ci zazdroszczę! mój tżcik też nie chce nic wynająć bo twierdzi że nie będzie płacił 300zł za 4h snu

moze zrob jak ja ? rozplacz sie i w mega dół wpadnij ?

u nas 100zł za dobe chca. Nie wyobrazam sobie inaczej

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:38   #1053
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
moze zrob jak ja ? rozplacz sie i w mega dół wpadnij ?

u nas 100zł za dobe chca. Nie wyobrazam sobie inaczej
u nas to chyba 250zł to najniższa cena w hotelach,motelach czy pensjonatach już tak robiłam a on: Jagódka zrozum naprawdę szkoda pieniędzy wydawać na taką głupotę te pieniądze możemy przeznaczyć na życie bo wiesz krucho z kasą. No i koniec negocjacji.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:42   #1054
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
u nas to chyba 250zł to najniższa cena w hotelach,motelach czy pensjonatach już tak robiłam a on: Jagódka zrozum naprawdę szkoda pieniędzy wydawać na taką głupotę te pieniądze możemy przeznaczyć na życie bo wiesz krucho z kasą. No i koniec negocjacji.
aha, strasznie drogo u Was jest

jak by byla taka cena to moj pewnie by sie nie zgodzil

strasznie mi przykro bo wiem co przechodzisz

Mia i Tosia <3

Stary 2012-02-05, 11:52   #1055
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
aha, strasznie drogo u Was jest

jak by byla taka cena to moj pewnie by sie nie zgodzil

strasznie mi przykro bo wiem co przechodzisz
nie no z jednej strony rozumiem tżcika... nie ma co się tam nakręcać i tracić kasy.... tym bardziej że kasa nam potrzebna
Lili & Gabryś

Stary 2012-02-05, 11:59   #1056
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hejka

Myslalam, ze nie usnę bez TZ, ale tak sie wymeczylam, bo do 2 w nocy siedzialam w necie i padlam jak kawka wlasnie wstalam tylko byla mala przerwa o 9 TZ zadzwonil ze wszystko oki

ja tez jestem uzalezniona od wizazu jak widac, pierwsze co rano robie to zaglądam tutaj

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Musiałam dziś lecieć do kwiaciarni wpłacić zadatek, bo babka dzwoniła upewniać się, czy na pewno ją bierzemy, bo już jakaś panna dzwoniła i chciała ją na ten sam terminDobrze, że ją zarezerwowałam parę dni temu.
Z wczorajszej próbnej fryzury ogólnie byłam zadowolona - kok mi się bardzo podobał i taki właśnie chcę, ale do tej fryzjerki więcej nie pójdę. Nie wiem czy to norma w kokach, ale ona tapirowała mi włosy i to dość mocno Jak sobie pomyślę jakie one są teraz zniszczone... a jak ja o nie ostatnio dbam, to aż mi się serce kraje Teraz zastanawiam się czy iść jeszcze do jednego salonu, czy pójść do poprzedniego, pokazać fotę koczka i liczyć na to, że babka zrobi w końcu to, o co ją proszę Masakra.

jagodzia, powiedz mi proszę, tę biżuterię, którą wklejałaś na początku wątku, gdzie kupiłaś ? Ze stronki ?
a masz jakąś fotkę tej fryzury? Kurcze z reguly tapirują wlosy, zeby je troche uniesc, tylko bez przesady, zeby nie ywglądalo jakbys miala jakis kokon na glowie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Tusia śliczna suknia

Przyszły nasze zaproszenia i są śliczne, bardzo nam się podobają. Zdjęcia wstawię później.

Jeżeli chodzi o mój egzamin to po 8 godzinach oczekiwania okazało się, że ni mogę do niego przystąpić
ale jak to??

Cytat:
kciukasy sa

a ja wczoraj pół dnia przeryczałamposzło o wesele oczywiscie a mianowicie o nasza noc poślubną. U nas na gorze sali sa pokoje, ale takie 5 i wiecej osobowe. Rodzina tz bedzie tam spala. My mielismy miec maly pokoik ale bez lazienki w srodku. I tak pomyslalam ze to bez sensu! Ja nie bede latac w bialej sukience do lazienki "publicznej" na korytarzu chyba powinnam miec jakis komfort ze nikt mnie nie widzi jak w nocy sobie np chodze siku glupie zrobic. I w ogole co to za noc poslubna, w jakims schowku przerobionym na pokoj, bez okna, lazienki itp. porazka kompletna. A u mnie w miescinie nie ma hoteli i sie wczoraj rozpłakałam w samochodzie jak wracalismy od rodzicow. Powiedzialam dla tz ze to jest najwazniejsza noc w moim zyciu, nawet jak nie bedzie siły na teges meges to i tak liczy sie gdzie bedziemy spali... a on ze nie mamy wyjscia, bo nie bedziemy jechac po weselu 30km w jedna strone do wiekszego miasta zeby na 4 godziny pokoj wynajac. A ja mu na to ze wpalsnie bym tak wolala... no wyje sobie dalej i wpadla mi mysl ze jest 10 km od nas male miasteczko w ktorym jest sredniowieczny zamek, zjezdzaja sie tam niemcy w wakacje wiec musi byc jakas baza noclegowa. Wczoraj sprawdzilam w necie i jest!
jest pensjonat w ktorym robia tez wesela i na gorze sa pokoje, Sa 2 os takie apartamenty z łazienkami tz przylazł do mnie i powiedzial ze dla niego to tez jest bardzo wazna noc i powiedzial ze zaklepiemy sobie tam pokoj na te nasza noc i ktos nas tam zawiezie. 10 min drogi to nie duzo ale sie ucieszylam!!!
ja Cie rozumiem, bo moznaby bylo przezyc te pare godzin w malym pokoiku, ale lazienka to podstawa!! Dobrz, ze znalezliscie ten nocleg w iare blisko i TZ sie zgodzil
Ja Mojego TZ nagaduje juz tak od roku na kamere... i za chiny nie da sie zgodzic.. nie bo NIE.. zawsze konczy sie to malą klotnią, moim placzem itp, ale powiedzial, ze jak przyjedzi za 2 tygodnie to porozmwiamy inaczej tylko sie zastanawiam czy nie powiedzial tego, zebym jakos wytrzymala te 2 tygodnie bez Niego z taką nadzieje na kamere a pozniej bedzie kiszka

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

a bym zapomniala!
Czarnooka Paula ostatnio zagladalam na naszą poczte i oglądalam nowe zdjecia... ale Ty piękana jestes o Mamooooooo!

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-02-05 o 11:57
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:04   #1057
Kabriela
Zadomowienie

Co do etyki, to nikt tutaj nie może powiedzieć, że w tej sprawie był etyczny, Rutkowskiego bardzo nie lubię, dla mnie On szuka sensacji, nagle ni z gruszki ni z pietruszki pojawia się i wszystko naprawia, wielki mi bohater, poza tym jest chamowaty i koniec, dziennikarze też są bezlitośni, policja jest nieudolna, ale też mam ochotę być nieudolna, jak mają takie niskie pensje za to, że narażają własne życie, sorki ale dla mnie ta sprawa śmierdzi na kilometr. Nie współczuje nikomu, każdy jest dorosły i każdy zna zasady i konsekwencje swoich wyborów.
Wkurza mnie jedynie to, że zrobiono taki medialny szum, a nikt nie mówi o tym, że zamykają rodzinne domy dziecka, że domy dziecka popadają w ruinę, że zabierają im pieniądze, bo gminy nie mają, bo wolą wydawać na coś innego, że nie realizują programów wspierających najzdolniejszych z domów dziecka, ( kiedyś było tak, że dzieciaki, które miały ponad przeciętne średnie w nauce i dostawały się na studia, na start dostawały małe mieszkanka aby mogli zacząć żyć...) nikt nie mówi o tym, że rozwody niszczą dzieciom życie, że alkoholizm i patologia w niektórych miastach jest na porządku dziennym. Wszyscy tylko żyją i karmią się sensacją. TO JEST PARANOJA!!!!

A tak na osłodę idę robić ciasto, bo aż "chodzę" jak o tym wszystkim myślę.

Zastanawiam się czy bukiet z konwalii byłby dobrym rozwiązaniem, co tym myślicie?
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:15   #1058
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hejka

ja Cie rozumiem, bo moznaby bylo przezyc te pare godzin w malym pokoiku, ale lazienka to podstawa!! Dobrz, ze znalezliscie ten nocleg w iare blisko i TZ sie zgodzil
Ja Mojego TZ nagaduje juz tak od roku na kamere... i za chiny nie da sie zgodzic.. nie bo NIE.. zawsze konczy sie to malą klotnią, moim placzem itp, ale powiedzial, ze jak przyjedzi za 2 tygodnie to porozmwiamy inaczej tylko sie zastanawiam czy nie powiedzial tego, zebym jakos wytrzymala te 2 tygodnie bez Niego z taką nadzieje na kamere a pozniej bedzie kiszka

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

a bym zapomniala!
Czarnooka Paula ostatnio zagladalam na naszą poczte i oglądalam nowe zdjecia... ale Ty piękana jestes o Mamooooooo!

no wiesz zawstydziłaś mnie

Mia i Tosia <3

Stary 2012-02-05, 12:16   #1059
(kicia)
Zakorzenienie

Mój TŻ na szczęście jest chętny na spanie w hotelu ale to jeszcze zależy od finansów
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:17   #1060
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
a masz jakąś fotkę tej fryzury? Kurcze z reguly tapirują wlosy, zeby je troche uniesc, tylko bez przesady, zeby nie ywglądalo jakbys miala jakis kokon na glowie
Mnie ta fryzura, która zrobiła bardzo się podobała, bo takiego koka bym chciała, tylko oczywiście do welonu niższego. Właśnie, przypomniało mi się, że jeszcze jeden minus miała ta fryzjerka - wsuwki ciągle mi się wysuwały Nie wyobrażam sobie tego, żebym miała całe wesele co chwilę je dopychać
Dodaję zdjęcia fryzury. Nie wiem czy będzie coś widać bo są z fleszem, a lakieru trochę mi nawaliła, więc wszystko się odbija. Ostatnie zdjęcie to jest fryzura sprzed tygodnia, u innej fryzjerki. Ogólnie fryzurka ładna... tylko taka jakaś płaska... a ja chcę kurczę koka no
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kok.jpg (52,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kok1.jpg (23,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kok2.jpg (51,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kok3.jpg (66,0 KB, 54 załadowań)

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:18   #1061
Jamee
Zakorzenienie

Nie zostałam dopuszczona do egzaminu bo nie miałam oceny z ćw. co jest zrozumiałe. Niezrozumiałe jest to, że prowadzący ćw. nie chciał zrobić mi przepisu oceny (miałam już ten przedmiot na licencjacie) choć decyzję o przepisaniu mi oceny z lic. podjął dyrektor instytutu. Na pytanie dlaczego nie przepisze prowadzący ćw. odparł "bo nie". We wtorek jadę to załatwić. A egzaminator ustalił mi pierwszy termin egzaminu (ten do którego mnie nie dopuścił) na koniec lutego. Przynajmniej tyle

A oto relacja o zaproszeniach

Zamawiane na allegro (Sprzedający "Zapraszalnia"
Cena: 1,80 zł (w tym jest personalizacja ale my chcemy sami wypisywać zaproszenia) bez koperty
Do wyboru:
-kolor i faktura papieru
-kolor wstążki
-wiersze
-można wprowadzać własne modyfikacje
Kontakt ze sprzedającym jest w porządku, uwzględnił moje propozycje i o wszystko się dowiadywał. Wysyłka jest szybka. Zaproszenia zapakowane w duży karton, żadna kokarda się nie pogniotła.
Zaproszenia są naprawdę estetycznie wykonane, przejrzyste i takie jakie sobie wymarzyliśmy
Zdj. 1 Przód zaproszenia
Zdj. 2 Wnętrze zaproszenia
Zdj. 3 Wnętrze zaproszenia dla rodziców
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC13624.jpg (129,1 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC13625.jpg (75,5 KB, 126 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC13629.jpg (89,6 KB, 105 załadowań)

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:22   #1062
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie ta fryzura, która zrobiła bardzo się podobała, bo takiego koka bym chciała, tylko oczywiście do welonu niższego. Właśnie, przypomniało mi się, że jeszcze jeden minus miała ta fryzjerka - wsuwki ciągle mi się wysuwały Nie wyobrażam sobie tego, żebym miała całe wesele co chwilę je dopychać
Dodaję zdjęcia fryzury. Nie wiem czy będzie coś widać bo są z fleszem, a lakieru trochę mi nawaliła, więc wszystko się odbija. Ostatnie zdjęcie to jest fryzura sprzed tygodnia, u innej fryzjerki. Ogólnie fryzurka ładna... tylko taka jakaś płaska... a ja chcę kurczę koka no
ta pierwsza to jednak zbyt natapirowana druga mi się bardziej podoba
Lili & Gabryś

Stary 2012-02-05, 12:25   #1063
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla mnie to tak która jest płaska Twoim zdaniem jest milion razy lepsza

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:26   #1064
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz zawstydziłaś mnie

podobają mi sie takie dziewczyny (nie nie lesbą nie jestem poprostu zawsze soe obracam za takimi dziewczynami)
Cytat:
mi sie podoba bardziej 2 fryzura, ale to kwestia gustu a myslalam, ze natapirowala Ci tylko jakos gore , a widze ze caly kok w tej 1 fryzurze jest natapirowany, co niezbyt ladnie wyglada.

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-02-05 o 12:27
Stary 2012-02-05, 12:28   #1065
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

a bym zapomniala!
A moze zrobi Ci taką niespodziankę i załatwi tego kamerzystę i przyjedzie z dobrą wiadomościa

Cytat:
Tego pierwszego koka co robiłaś to jakoś tak ładniej wygląda, bardziej staranniej

Cytat:
Nie zostałam dopuszczona do egzaminu bo nie miałam oceny z ćw. co jest zrozumiałe. Niezrozumiałe jest to, że prowadzący ćw. nie chciał zrobić mi przepisu oceny (miałam już ten przedmiot na licencjacie) choć decyzję o przepisaniu mi oceny z lic. podjął dyrektor instytutu. Na pytanie dlaczego nie przepisze prowadzący ćw. odparł "bo nie". We wtorek jadę to załatwić. A egzaminator ustalił mi pierwszy termin egzaminu (ten do którego mnie nie dopuścił) na koniec lutego. Przynajmniej tyle

Cena: 1,80 zł (w tym jest personalizacja ale my chcemy sami wypisywać zaproszenia) bez koperty
Do wyboru:
-kolor i faktura papieru
-kolor wstążki
-wiersze
Kontakt ze sprzedającym jest w porządku, uwzględnił moje propozycje i o wszystko się dowiadywał. Wysyłka jest szybka. Zaproszenia zapakowane w duży karton, żadna kokarda się nie pogniotła.
Zaproszenia są naprawdę estetycznie wykonane, przejrzyste i takie jakie sobie wymarzyliśmy
Zdj. 1 Przód zaproszenia
bardzo ładne

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:29   #1066
__Paulinka__
Zakorzenienie

Jemee swietne zaroszenia
Stary 2012-02-05, 12:29   #1067
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
podobają mi sie takie dziewczyny (nie nie lesbą nie jestem poprostu zawsze soe obracam za takimi dziewczynami)

mi sie podoba bardziej 2 fryzura, ale to kwestia gustu a myslalam, ze natapirowala Ci tylko jakos gore , a widze ze caly kok w tej 1 fryzurze jest natapirowany, co niezbyt ladnie wyglada.

padłam

gustujesz w czarnych wlosach i oczach powiadasz

kiedys bylam blondynka

Mia i Tosia <3

Stary 2012-02-05, 12:29   #1068
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
ta pierwsza to jednak zbyt natapirowana druga mi się bardziej podoba
No a mnie się właśnie wydaje taka zbyt płaska
Co do biżuterii - u mnie w jednym z salonów też taką mają i zastanawiałam się, czy można gdzieś na stronie zakupić tę biżuteryjkę, bo naprawdę jest śliczna i od razu mi w oko wpadła.
A będziesz miała jagodziu jeszcze jakiś naszyjnik, czy tylko bransoletkę i kolczyki ? Bo ja się zastanawiam nad tą bransoletką, trochę zbyt bogata mi się wydaje i boję się, że jak choinka będę wyglądała Kolczyki mniejsze już znalazłam.

Jeśli chodzi o noc poślubną, to ja nie mam z tym problemu. Zdaję sobie sprawę z tego, że pewnie prześpimy tylko kilka godzin, więc nie widzę za bardzo sensu wynajmować pokój (co innego gdybyśmy mieli to gratis). Dla mnie najważniejsze było to, żeby w tę noc mieć komfortowe warunki - spokój, łazienkę, swoje kosmetyki, ciuchy i rano czyjąś pomoc przy naprawianiu fryzury, tak więc moim jedynym problemem było to, żeby namówić Tż na spanie u moich rodziców, a nie u niego w domu Przedstawiłam mu moje argumenty i... zgodził się ze mnąwięc jestem spokojna.

Stary 2012-02-05, 12:31   #1069
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

hej hej

widze ze pisalyscie o KSIĘDZE GOŚCI w formie DRZEWA

tutaj macie do sciagniecia wystarczy zanisec do drukacni albo wydrukowac w mniejszym formacie np na A# jesli takie Wam odpowiada bo po co placic 50 zl za kawalek papieru http://bridelle.pl/wp-content/upload.../fingerad1.jpg

co do wierszyków
wstawiałam kiedys juz ale co sadzicie o takim

"Przy życzeniach zamiast kwiatka lepszy Totek albo zdrapka "

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:32   #1070
jagata
Wtajemniczenie

hej
Co do fryzur typu kok, to fryzjer zawsze tapiruje włosy by je lekko podnieść. U mnie nawet jest to wskaznae, bo mam bardzo śłiskie włosy i gdyby nie tapir to fryzjerka nie dałaby rady nic ułożyć. Poza tym mówiła mi, że przy fryzurze slubnej dokładnie wyrówna każdy wystający włosek i włosy nie powinny wyglądać jak nie ułożone.

Wracając do sprawy pana Rutkowskiego, to on dla mnie nie jest dobrym detektywem. To jest facet, który pojawił się tam gdzie jest medialna sprawa i łatwa do rozwiązania. Wydaje mi się, że gdyby tę dziewczynę dało się przesłuchać to by się w końcu przyznała. Co do jej zwodzenia i wymyślenia uprowadzenia, to kto zrobił z nimi konferencję, kto namówił i urządził całą tę szopkę? Policja czy Rutkowski? A i jeszcze jedna rzecz,która wg mnie przemawia za tym, że Pan Rutkowski nie jest super detektywem, to jego sprawy z Iwoną Wieczorek, sprawą Olewnika, jego zapowiedzi że wybiera się szukać Bin Ladena... no i czy tam cokolwiek osiągnął? Jakoś nie krzyczy o tamtych sprawach a wręcz szybko i po cichu się z nich wycofał....
Stary 2012-02-05, 12:40   #1071
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi się ta fryzura nie natapirowana bardziej podoba

Cytat:

Do wyboru:
-kolor i faktura papieru
-kolor wstążki
-wiersze
Zdj. 1 Przód zaproszenia
Bardzo ładne
Stary 2012-02-05, 12:41   #1072
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
A moze zrobi Ci taką niespodziankę i załatwi tego kamerzystę i przyjedzie z dobrą wiadomościa
na to bym nie liczyla... ale powiedzialam Mu, ze chociaz jakis krotki filmik chce, przeciez nie chodzi mi o 3 godzinny film, przy ktorym wszyscy zasypiają. mam nadzieje, ze uda mi sie Go przekonac, ale naprawde juz wszystkiego probowalam i NIC:P obstawiam, ze jak juz to On bedzie chcial cos sobie kupic za kamere, np glosniki czy cos hehe

Cytat:
padłam

gustujesz w czarnych wlosach i oczach powiadasz

kiedys bylam blondynka
ano wlasnie w takich gustuje tak samo w facetach (btw moj to blondyn ale brązowe oczy ma)
Stary 2012-02-05, 12:45   #1073
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hehe

ja uciekam bo moj tz w rolnika gra na kompie
jezdzi traktorem i ma radoche jak maly chlopczyk

moze jakis film obejrzymy

wieczorkiem wpadne

Mia i Tosia <3

Stary 2012-02-05, 12:51   #1074
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Może nie będzie tak źle i chłopak stanie na wysokości zadania, albo jak się dowie, że będzie miał obowiązki i jego dziewczynie może się to nie spodoba to sam jeszcze zrezygnuje.

Dziewczyny, czy Wy macie na pierwszy taniec piosenkę, w której są słowa o miłości, bądź coś w ten deseń? Wczoraj wstępnie zdecydowaliśmy się na "Małe szczęścia", ale własnie nie wiem czy nie powinna byc bardziej taka, hmm 'miłosna'.
tż będzie z nim rozmawiał bo żeby nie było sytuacji że jego dziewczyna strzeli focha bo brat będzie musiał coś zrobic, załatwic, no zobaczymy jak to będzie...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:57   #1075
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
hej
Co do fryzur typu kok, to fryzjer zawsze tapiruje włosy by je lekko podnieść. U mnie nawet jest to wskaznae, bo mam bardzo śłiskie włosy i gdyby nie tapir to fryzjerka nie dałaby rady nic ułożyć. Poza tym mówiła mi, że przy fryzurze slubnej dokładnie wyrówna każdy wystający włosek i włosy nie powinny wyglądać jak nie ułożone.

Wracając do sprawy pana Rutkowskiego, to on dla mnie nie jest dobrym detektywem. To jest facet, który pojawił się tam gdzie jest medialna sprawa i łatwa do rozwiązania. Wydaje mi się, że gdyby tę dziewczynę dało się przesłuchać to by się w końcu przyznała. Co do jej zwodzenia i wymyślenia uprowadzenia, to kto zrobił z nimi konferencję, kto namówił i urządził całą tę szopkę? Policja czy Rutkowski? A i jeszcze jedna rzecz,która wg mnie przemawia za tym, że Pan Rutkowski nie jest super detektywem, to jego sprawy z Iwoną Wieczorek, sprawą Olewnika, jego zapowiedzi że wybiera się szukać Bin Ladena... no i czy tam cokolwiek osiągnął? Jakoś nie krzyczy o tamtych sprawach a wręcz szybko i po cichu się z nich wycofał....

ja ile razy bym nie była u fryzjera to zawsze mi tapirowano włosy

a co do rutkowskiego to on w ogóle nie ma licencji detektywa bo ją stracił więc nie wiem czemu w ogóle się pcha bo z tego co czytałam to złamał kilka przepisów już i może znowu pójść siedzieć

Stary 2012-02-05, 13:01   #1076
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Na Dzień dobry zacznę od tego, że wielki pan Rutkowski nie ma licencji na wykonywanie usług detektywistycznych, wiec żaden z niego detektyw... Może kiedyś nim był, ale teraz nie ma prawa wykonywania takich usług. I z tego też będzie afera...

Cytat:

Jeżeli chodzi o mój egzamin to po 8 godzinach oczekiwania okazało się, że ni mogę do niego przystąpić
Współczuję! mam nadzieję, że da się załatwić ten głupi wpis i egzamin pójdzie Ci dobrze

I nie uwierzysz, ale w jednym z Raciborskich marketów jest żubrówka biała po 16.95 (auchan)
Normalnie byłam w szoku jak to zobaczyłam...

Cytat:

a ja wczoraj pół dnia przeryczałamposzło o wesele oczywiscie a mianowicie o nasza noc poślubną. U nas na gorze sali sa pokoje, ale takie 5 i wiecej osobowe. Rodzina tz bedzie tam spala. My mielismy miec maly pokoik ale bez lazienki w srodku. I tak pomyslalam ze to bez sensu! Ja nie bede latac w bialej sukience do lazienki "publicznej" na korytarzu chyba powinnam miec jakis komfort ze nikt mnie nie widzi jak w nocy sobie np chodze siku glupie zrobic. I w ogole co to za noc poslubna, w jakims schowku przerobionym na pokoj, bez okna, lazienki itp. porazka kompletna. A u mnie w miescinie nie ma hoteli i sie wczoraj rozpłakałam w samochodzie jak wracalismy od rodzicow. Powiedzialam dla tz ze to jest najwazniejsza noc w moim zyciu, nawet jak nie bedzie siły na teges meges to i tak liczy sie gdzie bedziemy spali... a on ze nie mamy wyjscia, bo nie bedziemy jechac po weselu 30km w jedna strone do wiekszego miasta zeby na 4 godziny pokoj wynajac. A ja mu na to ze wpalsnie bym tak wolala... no wyje sobie dalej i wpadla mi mysl ze jest 10 km od nas male miasteczko w ktorym jest sredniowieczny zamek, zjezdzaja sie tam niemcy w wakacje wiec musi byc jakas baza noclegowa. Wczoraj sprawdzilam w necie i jest!
jest pensjonat w ktorym robia tez wesela i na gorze sa pokoje, Sa 2 os takie apartamenty z łazienkami tz przylazł do mnie i powiedzial ze dla niego to tez jest bardzo wazna noc i powiedzial ze zaklepiemy sobie tam pokoj na te nasza noc i ktos nas tam zawiezie. 10 min drogi to nie duzo ale sie ucieszylam!!!
Ja sobie nie wyobrażam noclegu po weselu (już nawet o celebracje tej nocy nie chodzi) w jakiejś małej klitce, albo w domu z innymi gośćmi. Bo przecież po całonocnej balandze chciałabym po prostu odpocząć w przyzwoitych warunkach, a odrobina luksusu nie zaszkodzi. Dlatego cieszę się, że udało Wam się znaleźć apartamenty bliżej Waszej sali. To jest duży komfort nie tylko fizyczny, ale i psychiczny

Cytat:
Podobnie jak koleżanki, stawiam na drugą fryzurę. Ale niestety nie wiem jak to z przodu wygląda i z boku z oddali, więc po takich zdjęciach "od tyłu' ciężko coś więcej powiedzieć

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 13:04   #1077
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja ile razy bym nie była u fryzjera to zawsze mi tapirowano włosy
Naprawdę ? Ale tak tapirował, że aż na fotelu nie można wysiedzieć z bólu ? Jakoś kurczę nie mogę sobie wyobrazić żeby to było normalne

Stary 2012-02-05, 13:09   #1078
nena1984
Zakorzenienie

hej ho

ladystar - fryzura nie w moim guście, wybrałabym jakieś niższe upięcie, ale z tych dwóch ta bardziej płaska mi się bardziej podoba

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość

Ja też Rutkowskiego nie lubię, jest medialną gwiazdą w najgorszym tego słowa znaczeniu. Ale pewnych rzeczy nie można mu odmówić. Wiele osób o tym nie wie, ale on specjalizuje się w poszukiwaniach dzieci. Wielokrotnie odbijał dziecko porwane np. przez drugiego rodzica byłemu małżonkowi. Używa przy tym środków na granicy prawa. Kiedyś odbił dziecko polki, które zostało porwane przez jej męża araba do jednego z tamtejszych krajów. Oczywiście policja polska bezradnie rozłożyła ręce. Rutkowski wsiadł w samolot, odbił dziecko a potem nielegalnie przewiózł je przez granice wielu państw. Dzięki jego nieustępliwej postawie dziecko jest teraz przy matce, a nie wśród dzikusów z haremami.
Co do tego, że matka Madzi przyznałaby się w końcu kiedyś - to nie wiem, śmiem wątpić, zbudowała sobie całą historię w którą już chyba sama zaczynała wierzyć. Przecież ona była zaraz po zniknięciu dziecka kilkukrotnie przesłuchiwana jako świadek przez policję i co nic nie wzbudziło zdziwienia przesłuchujących? Przecież jest wiele skomplikowanych technik przesłuchania, w tym krzyżowy ogień pytań, wiele pytań pada "poza protokołem", ale jak widać matka nie dała śledczym punktu zaczepienia.
Nie wieszajmy psów na Rutkowskim, bo gość się spisał jak mało kto. A w tej sprawie po prostu cel uświęcił środki.
Jestem tylko ciekawa, co wykaże sekcja małej. Bo sam upadek na próg sypialni wydaje mi się mało prawdopodobny.

dziewczyny mam kilka pytań o których myślę przed snem i jeszcze ich nie rozwiązałam, ale zaznaczam to są bardzo głupie pytania:
1. czy gościńce (pudełka na ciasta dla gości) wieziecie na salę i kelnerzy sami nakładają do nich ciasta, czy do cukierni??
2. kto przywozi ciasta i tort na salę, cukiernia?
3. czy świadkowie muszą wcześniej przyjechać podpisać jakieś papiery w kościele, czy wystarczające jest żeby zjawili się w dniu ślubu
4. ile dajecie kasy za akt chrztu
5. nie mogę teraz znaleźc odpowiedzi, jaki jest przelicznik wina i szampana?
6. co zrobić z winem, które dostaniemy pod kościołem zamiast kwiatów
7. no i najgłupsze, ale ostatnio mi wpadło, jak wrócić w niedzielę do domu, skoro nocujemy w hotelu na sali, samochodu pożyczonego nie będzie, a nasze samochody będą pod domem, taxą??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 13:15   #1079
(kicia)
Zakorzenienie

nena

2. u nas cukiernia
3. to raczej kwestia dogadania z księdzem bo jak świadkowie są z daleka to pewnie mogą przed ślubem
4.postaram się jak najmniej max 30zł
5. wina nie wiem my na oko bierzemy 25 butelek białego słodkiego i kilka czerwonego a szampana 0,10 l na osobę
6. skoro nocujecie w hotelu na sali zaniosła bym do pokoju

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-02-05 o 16:22
Stary 2012-02-05, 13:23   #1080
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Podobnie jak koleżanki, stawiam na drugą fryzurę. Ale niestety nie wiem jak to z przodu wygląda i z boku z oddali, więc po takich zdjęciach "od tyłu' ciężko coś więcej powiedzieć
Z oddali nie mam wyraźnego zdjęcia, więc pokazuję jeszcze tylko te z boku
Dziękuję dziewczyny za opiniewezmę je pod uwagę.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
1. czy gościńce (pudełka na ciasta dla gości) wieziecie na salę i kelnerzy sami nakładają do nich ciasta, czy do cukierni??
2. kto przywozi ciasta i tort na salę, cukiernia?
3. czy świadkowie muszą wcześniej przyjechać podpisać jakieś papiery w kościele, czy wystarczające jest żeby zjawili się w dniu ślubu
4. ile dajecie kasy za akt chrztu
5. nie mogę teraz znaleźc odpowiedzi, jaki jest przelicznik wina i szampana?
6. co zrobić z winem, które dostaniemy pod kościołem zamiast kwiatów
7. no i najgłupsze, ale ostatnio mi wpadło, jak wrócić w niedzielę do domu, skoro nocujemy w hotelu na sali, samochodu pożyczonego nie będzie, a nasze samochody będą pod domem, taxą??
1. My będziemy mieli pudełka na sali i po poprawinach pewnie sami będziemy nakładali...
2. U nas przywiezieniem zajmują się cukiernie i mamy to w cenie.
3. Z tego co wiem, przed samym ślubem świadkowie idą podpisać jakieś dokumenty.
4. Dla mnie to i tak bzdura, że trzeba za to płacić... myślę, że 10-20 zł to wystarczająca kwota.
5. Tu nie mam orientacji, bo restauracja załatwia nam szampana.
6. Nie mam pojęcia.
7. Biorąc pod uwagę fakt, że dużo osób będzie po %, taxówka to chyba jedyne możliwe rozwiązanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryz.jpg (24,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryz1.jpg (30,1 KB, 36 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości