|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!
Od jakiegoś czasu interesuję się astrologią horarną, dzięki której można dostać dokładną odpowiedź na konkretne pytanie. 27 stycznia zadałam pytanie: "Gdzie jest Magda?" i zaczęłam analizować odpowiedź. W załączniku jest sporządzony przeze mnie horoskop na ten dzień. Opiszę tu co z niego wyczytałam. Tak naprawdę to zebrałam te informacje do kupy dopiero kiedy matka Magdy oświadczyła, że dziecko nie żyje; spojrzałam wtedy na ten horoskop z innej perspektywy i wszystko wydało mi się jasne.
To co teraz napiszę, to jest tylko i wyłącznie moja wersja wydarzeń, więc proszę do niej podejść z niejakim dystansem. Nie oskarżam nikogo za popełnienie przestępstwa, tylko piszę co widzę w horoskopie, a jest tego całkiem sporo. Postaram się wytłumaczyć to tak żeby każdy mógł zrozumieć. Powtarzam raz jeszcze, to jest tylko i wyłącznie moja wersja wydarzeń. To kółko w załączniku to horoskop sporządzony na moment zadania przeze mnie pytania "Gdzie jest Magda?". Ta gruba pozioma linia to linia horyzontu. Po lewej to AC to wschodni horyzont, a DC to zachodni horyzont. Horoskop dzieli się na 12 sektorów zwanych domami. Są one ponumerowane. Pierwszy dom to ten poniżej wschodniego horyzontu (AC) a ich kolejność jest odwrotna do kierunku przesuwania się wskazówek zegara. Każdy z tych domów ma inne znaczenie. Domowi numer 5 przypisywane są dzieci. Szczyt piątego domu wypada w znaku Skorpiona, czyli sygnifikatorem dziecka jest planeta Mars. Planeta Mars (dziecko) jest w trzecim domu, a to jest dom najbliższej okolicy. Czyli dziecko znajdywało się gdzieś w pobliżu. Mars-dziecko jest w retrogacji, czyli w ruchu wstecznym. To jest często spotykane zjawisko kiedy coś ginie, wtedy planeta-sygnifikator jest w ruchu wstecznym, oddala się. Spójrzmy na rodziców Magdy, dom nr 5 przyporządkowany jest dziecku, czwarty dom od piątego to dom ojca Magdy(jest to dom nr 8 na tym kółku) a dom dziesiąty od piątego to dom matki dziecka( nr 2 na kółku). Sygnifikatorem ojca tego dziecka jest planeta Saturn ponieważ wierzchołek domu nr 8, czyli domu ojca (czwarty dom od piątego) jest w Wodniku którym włada Saturn. Sygnifikatorem matki jest Słońce, ponieważ wierzchołek domu nr 2 (dziesiąty dom od piątego) jest we Lwie. Czyli tak: Dziecko-Mars; Matka-Słońce, Ojciec-Saturn. Trzeba teraz spojrzeć na godności planet. Mars(dziecko) jest w 23 stopniu Panny. Tym odcinkiem rządzi Saturn(ojciec). Słońce(matka) jest w Wodniku w swoim upadku, czyli w najgorszym dla siebie miejscu, które jest rządzone przez Saturna(ojca). Saturn(ojciec) jest w Wadze, w miejscu swojego wywyższenia. Jego siła jest tu największa.Ojciec ma w garści matkę i dziecko. Wychodzi na to, że ojciec zabił dziecko(Mars). Ponieważ jest ono w ósmym domu jego ojca, a to dom śmierci (dom ojca, no na tym kółku dom nr 8 czyli jego pierwszy i licząc w odwrotnym kierunku wskazówek zegara: dom nr 8 to pierwszy dom ojca, dom nr 9 to jego drugi, 10 to jego trzeci itd. Wiem, że to trochę skomplikowane, dlatego przedstawię rozwój wydarzeń, bez przytaczania tych terminów astrologicznych. Ale wszytko co teraz napiszę to tylko i wyłącznie moja analiza oparta na tym horoskopie. Ojciec zabił dziecko. Trzeba było się pozbyć ciała, więc musieli (albo musiał) coś wymyślić. Wpakowali martwe dziecko do wózka, ojciec zniósł wózek na dół (o ile to prawda), po czym się rozdzielili. Ojciec poszedł szukać dobrego miejsca do ukrycia dziecka(horoskop wskazuje, że ojciec ukrył dziecko), matka tymczasem spacerowała z martwym dzieckiem w wózku. Kiedy już znalazł odpowiednie miejsce to zadzwonił to matki i ona tam podeszła. Ojciec wyjął dziecko z wózka a matka poszła dalej. Rodzice się rozdzielili. Ojciec ukrył dziecko. No a potem już wszyscy wiedzą co się stało. Myślę, że to ojciec dziecka wchodził na tę stronę jak oszukać wariograf i postanowił poddać się badaniu, a z tego powodu jego żona bardzo się wkurzyła i uderzyła go drzwiami (przecież on wiedział co się stało, co będzie jak się wyda). Ta kobieta jest absolutnie pod jego władaniem, nie wiem tylko czy to z miłości czy z powodu jakiegoś szantażu. Widać było jej słabą psychikę, zaś ojciec Magdy był nadzwyczaj spokojny. Matka nie wytrzymała, z jakiegoś powodu postanowiła wziąć całą winę na siebie. Nie potrafiła tego dłużej ciągnąć. Jeżeli to prawda, mam nadzieję, że sprawa wyjdzie na jaw jak najszybciej. Według mnie Matce Magdy przydałaby się jakaś terapia, bo jej psychika ucierpiała chyba najbardziej w tym zdarzeniu, spróbujcie sobie wyobrazić jak ona się teraz czuje. Powtórzę po raz ostatni, to tylko moja wersja wydarzeń.
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też dzieckiem nie jestem a zarówno ja, jak i mój tż. nie mówimy do teściów per Ty.
|
|
#2883 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Kilka stron wcześniej również właśnie wspomniałam o takiej mozliwości i tak naprawdę sporo osób sie nad tym zastanawia.
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2012-02-05 o 19:17 |
|
|
|
|
#2884 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam "wywiad" o którym mówicie i jestem w szoku. Prowadząca powinna czuwać nad kulturą wypowiedzi i porządkiem wywiadu a tak naprawdę od samego początku podburzała gości i atakowała swojego gościa!!! Szalenie nieprofesjonalne i oburzające. Dziennikarka z wieloletnim doświadczeniem... Jak Rutkowski nie powinien nazywać się detektywem, tak ona nie powinna nazywać się dziennikarką.
Cytat:
|
|
#2886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz, kiedy Rutkowski odpuścił, Policja może działać w spokoju, myślę, że sprawa zostanie rozwiązana przez ten organ ścigania. Z resztą na pewno trochę się rozjaśni sytuacja po sekcji zwłok. Tak myślę.
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
Czy to aż tak istotne w tym momencie? Dlaczego od siedmiu boleści? Krytykuję, ponieważ nie podobało mi się to, co zaprezentowała. Od dziennikarza oczekuje się obiektywnej postawy, bez względu na to jakie są jej osobiste poglądy.
|
|
|
|
#2888 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Ano, ja również skłaniam się ku wersji, iż ojciec miał znaczącą rolę w tym wszystkim. Wszyscy linczują matkę, a może się okazać, że wszystko było zaplanowane przez ojca, bo trzeba przyznać że plan był bardzo dopracowany, a wątpię, że matka sama to wszyscy zorganizowała, a ojciec nic nie widział, nic nie słyszał. Kurde, no sam fakt chęci pójścia do kina - nie zastanowiło go to? Myślicie, że oszukiwała go ponad tydzień, że to było porwanie?
Wydaje mi się, że K. jest słaba psychicznie, że dała się zmanipulować i że głównym prowodyrem tej całej sytuacji jest ojciec. No, ale to moje zdanie, nikt nie musi się do tej wersji przekonać. |
|
|
|
#2890 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie bronię dziennikarki, bo sama jestem jej postawą zniesmaczona ale na boga, przynajmniej wiem jak napisać jej nazwisko. |
|
|
|
|
#2891 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.tvn24.pl/-1,1733733,0,1,j...wiadomosc.html OSTATNI FILMIK |
|
|
|
|
#2893 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się ![]() Zachowanie Pani woła o jakiekolwiek maniery, mam nadzieję, że tvn wyciągnie jakieś wnioski w stosunku do tej Pani bo już o tym co na swoim koncie na fb zamieszczą nie wspomnę Cytat:
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście,że będą dowodem bo dlaczego miałyby nie być. Materiał video może być dowodem dla sądu nie od dziś.
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kłótnie
W horoskopy nie wierzę, ale taka wersja również jest prawdopodobna.
|
#2896 |
|
Raczkowanie
|
jasne, że materiał video może być dowodem, jednak wczoraj słyszałam, że nie będzie dowodem w sprawie, ale teraz już wiem, że będzie
![]() Wersja prawdopodobna, jednak niestety na razie to tylko gdybanie. Szkoda dzieciątka, szkoda. Mam nadzieje, że winni zostaną ukarani, że poniosą odpowiednią kare, ktokolwiek za to jest odpowiedzialny |
|
|
|
#2897 |
|
Rozeznanie
|
Co do wersji z horoskopu, możliwe.
Ktoś jej musiał pomagać. Przypomniało mi się coś odnośnie pierwszego miejsca ukrycia, które podała Katarzyna. Podobno pies podjął tam trop aż do parkingu, czyli, że dziecko tam było ![]() Może sama nie wiedziała, że już jej tam nie ma i jest w innym miejscu?
|
#2898 |
|
Rozeznanie
|
Poza tym sama jestem zdania, że zanim będą wiadome wyniki sekcji zwłok nie powinno się na nikogo najeżdżac czy szykanowac i przypisywac morderstwo....Sama zastanawiałam się ( a sama jestem matką ) co trzeba miec w głowie by w pierwszym odruchu nie zadzwonic po pomoc pogotowie, lekarza czy kogoś z rodziny to już wersja że mąż pomógł jej znieśc wózek jest dla mnie coraz bardziej zastanawiająca, bo póki sama będąc w szoku mogła to zrobic to już pomocy osób trzecich nie jestem w stanie zrozumiec, dziewczyna musiałaby miec naprawdę mocne nerwy by wytrzymac sytuację w której mąż znosi wózek z dzieckiem ( lub bez; dziecko niesione na rękach ??) a ona musi ukrywac przed nim to, że dziecko jest martwe ( i podobno sine jak matka zeznała ) .... Nie umiem sobie takiej sytuacji wyobrazic tym bardziej,że detektyw mówi o tym w jakim stanie psychicznym była matka Magdy, więc tym bardziej jestem za tym ,że dziewczyna nie wymyśliła sama wszystkiego i że albo robi to z miłości albo jest zastraszona, ale poczekajmy na dalszy rozwój wydarzeń ...
Natomiast nie jestem za tym by matkę szykanowac, czy zaszczuwac....dziewczyna i tak nie ma już życia w miasteczku w którym do tej pory mieszkała, bo gro ludzi niestety potraktowałoby ją jak na sabacie czarownic, stos i podpalenie.....to juz dla mnie przesada
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym. Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2012-02-05 o 19:45 |
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, albo ojciec wywiózł ciało, matka nawet nie wiedziała gdzie, i to by wyjaśniało trop psa. Dodatkowo, matki nikt nie widział, nie było ani jednego świadka, a ona szła z wózkiem ponoć 2 km w jedną stronę. Tylko czemu za pierwszym razem wskazała złe miejsce. Czy kurteczka została podrzucona, a ciało przeniesione? Zresztą już nie chce nic insynuować, nikomu to nie pomoże, bez sensu jest to gdybanie. Trzeba poczekać do jutrzejszej sekcji zwłok Madzi. I dalszych poczynań prokuratury. Edytowane przez shine_sky Czas edycji: 2012-02-05 o 19:50 Powód: dopisanie |
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
w Faktach mówili, że już obserwują osoby wytypowane na współudział
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tak sobie gdybam, że może rzeczywiście ojciec Magdy ma coś z tą sprawą wspólnego? Skąd pewność, że to Katarzyna chciała oszukać wariograf, zresztą na Boga ojciec był w domu gdy to podobno się stało, nic nie słyszał? Nie zorientował się, że coś jest nie tak?
|
|
|
|
#2902 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wcale nie zdziwi mnie fakt jeśli to ktoś pomagał jej ukryc zwłoki dziecka, ale w tym wypadku jednak bardziej będzie prawdopodobne morderstwo niż nieszczęśliwy wypadek, jak dziewczyna z zimną krwią byłaby w stanie wymyślic napad i porwanie dziecka, rozejrzec się dokładnie, położyc na ziemi, uderzyc czymś w głowę i czekac gdy ktoś ją znajdzie .... ![]() : confused: dla mnie niemożliwe, albo ta dziewczyna ma nierówno pod sufitem, bo innego wytłumaczenia znaleź nie jestem w stanie
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2904 |
|
Wtajemniczenie
|
a może do jej stanu psychicznego w duzej mierze przyczynił się jej mąż, on zabił małą, kazał K. kłamać i wziąć winę na siebie? to wtedy bardzo dużą krzywdę byśmy robili tej kobiecie, ona oczywiście wiedziała o zdarzeniu ale on ją zmanipulował???? to moje może durne wnioski przez ten Wasz horoskop
|
|
|
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
O ile się nie mylę to matka nie została przebadana wykrywaczem. Przyznała się tylko do wchodzenia na stronę anty wariograf.
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w ten horoskop się nie zagłębiałam, ale mam identyczne odczucia. |
|
|
|
|
#2907 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez incognitooo Czas edycji: 2012-02-05 o 20:21 |
|
|
|
|
#2909 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieję, że prawda wyjdzie na jaw i winni poniosą odpowiedzialność
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
nawet jeśli mąż miał coś wspólnego ze śmiercią dziecka to i tak matka jest winna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

Kilka stron wcześniej również właśnie wspomniałam o takiej mozliwości i tak naprawdę sporo osób sie nad tym zastanawia.

Zgadzam się