Półroczna Magda porwana w Sosnowcu! - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-05, 17:03   #2851
szien
Wtajemniczenie

Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Będzie sądzona prawdopodobnie za nieumyślne spowodowanie śmierci, chyba, ze kwalifikacja czynu zostanie zmieniona.
Kłamstwa- nawet te, które najbardziej drażnią opinie publiczną nie podlegają ocenie prawnej.

Bedzie odpowiadać przed sadem, który rozstrzygnie czy jest winna i czego jest winna.

Nie jestem prawnikiem ani sedziom i nie podjęłabym się osadzania jej.
Dziecko umarlo i to jest straszne i ktoś odpowiedzialny za to powinien ponieść konsekwencje. jednak warto mieć pewność co do tego kto tego dokonał.

Ja pytam o to dlaczego okłamała Rutkowskiego- ty mi piszesz, ze to nie ma znaczenia dla ciebie i ona jest winna. To nie jest w porzadku. Ani wobec Katarzyny, ani wobec dziecka.
Dlaczego?
Bo jezeli istnieje choćby cień watpliwości, że ktoś inny wyniósl cialo w miejsce wskazane przez oskarzoną to on/ ona powinien/ powinna równiez ponieść konsekwencje.

Ten artykuł wzbudził mój niesmak.
Tego się po Środzie nie spodziewałam, tak szybko prezentować konkluzje z niezrozumiałej sytuacji.... ups kwestia polityczna.
mam wrażenie, że niektórzy ludzie w ogóle nie chcą wiedzieć co tak naprawde się stało tylko aby ktoś poniósł karę, czy ta osoba jest winna czy nie

Cytat:
Napisane przez mad86 Pokaż wiadomość
Nie widzisz roznicy miedzy tlumaczeniem a usprawiedliwieniem:rolley es: Wytlumaczenia szuka sie nawet dla najgorszych rzeczy tego swiata, bo nic nie dzieje sie bez przyczyny. Nawet morderstwa dzieci maja gdzies swoje zrodlo. I moim zdaniem powinno sie dazyc by znalezc wytlumaczenie dla takich zdarzen, jakas przyczyne, a nie powiesic kogos i po sprawie.
Nie bede wolac o kare smierci skoro wiem tyle ile powiedzieli w tv. Ba Wy nawet nie wiecie czy on zabila czy upuscila. Sama jestem, za surowymi karami, ale dla ludzi ktorzy na to zasluguja i gdy jest pewnosc co do ich winy. A w tym przypadku nawet nie znacie przebiegu zdarzenia.
dokładnie, żadna z nas nie wie co tak dokładnie się tam wydarzyło

Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
http://i43.tinypic.com/xfoyv9.jpg
myślalam, że zniczyki, zwłoczki, ciałka, aniołki i maleństwa były żałosne... jednak są rzeczy jeszcze gorsze. Kto normalny zamieszcza takie rzeczy? Przecież to przesada.
u mnie na fejsie jedna osoba już wkleiła ten obrazek

Cytat:
Napisane przez voice_of_silence Pokaż wiadomość
Podczytuję was od początku. Niektóre wypowiedzi są poniżej krytyki. Aczkolwiek rozumiem wzburzenie, które nastało w związku z sytuacją. Nie można wykluczyć, że to było morderstwo, ale ludzie, takie rzeczy: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...39857931_n.jpg
to już świadczą o totalnym ograniczeniu i zacietrzewieniu. Jeszcze jej nic nie udowodnili więc z apelami w odpowiedzi na pozbawienia życia należało by się wstrzymać. Uważam, że ludzie stający na straży ludzkości, człowieczeństwa i godności, i w imię tego rzucający wyzwiskami, i palący oczyma wyobraźni matkę na stosie, sami to swoje niby człowieczeństwo i godność gdzieś po drodze zgubili.
wyjęłaś mi to z moich wirtualnych ust

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
nie będzie cierpieć

moja sąsiadka nie cierpi,z uśmiechem wróciła do domu,męża i trzech synów.z sąsiadami rozmawia jakdyby nic,pracuje i ma się dobrze

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

podejrzana,bo szukają o jakim stopniu jest winna
a skąd Ty wiesz co się dzieje za zamkniętymi drzwiami?

I'm so glamorous, I piss glitter!

szien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 17:03   #2852
VickyM
Raczkowanie

http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf
To też jest przegięcie.
Wczoraj napisałam na fb TVN24, żeby ci wszyscy super ludzie życzący śmierci matce Magdy najlepiej wzięli widły i pochodnie, a potem sami poszli wymierzyć sprawiedliwość. Efekt? Kilka wiadomości, w których zostałam zwyzywana. W tym w jednej pani napisała, że owszem, wzięłaby widły i zabiła s*kę oraz mnie. Ja się tym nie przejęłam, ale poniekąd nie dziwię się, że ta matka chciała to wszystko ukryć. Sama pewnie myślała o tym, co powie jej rodzina i sąsiedzi, pewnie nie spodziewała się narodowego linczu (tutaj trochę wyolbrzymiam oczywiście). I nie usprawiedliwiam jej.
VickyM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 17:04   #2853
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Dziennikarz tez człowiek.
Owszem, ale ona była w pracy, prowadziła program na żywo i jak widać - nie sprostała zadaniu i na miano dziennikarki się nie nadaje.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 17:04   #2854
201605020943
Konto usunięte

a ja sie zgadzam z Rutkowskim. Katarzyna W. niewatpliwie popelnila zbrodnie (zabojstwo, nieudzielenie pomocy lub nieumyslne spowodowanie smierci), wprowadzila w blad policje, tysiace ludzi ktorzy rozklejali plakaty i modlili sie za znalezienie Madzi. ludzie maja prawo czuc sie oszukani i maja prawo wiedziec, jaka jest prawda, bo wszyscy byli zaangazowani w sprawe.

poza tym gdyby nie Rutkowski to zaloze sie, ze prawda nie wyszlaby na jaw; policja krazylaby po lesie a Madzia zostalaby w koncu uznana za zaginiona.

a wczorajsze Fakty po Faktach to zenada, Zaleska i ten pozal sie boze policjancik nie daja Rutkowskiemu dojsc do slowa. i nie pisze tego dlatego ze go popieram, ale to chyba miala byc dyskusja ?
201605020943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 17:05   #2855
chwast
Zakorzenienie

a ja jestem zdania, że Rutkowski dobrze zrobił, policja pewnie pracowała - ale na pewno wolno i zanim by do czegoś doszli K. mogła by już popełnić samobójstwo bo coraz bardziej zaczęło ją to przerastać.
Policja chciała się z nią cieciać i głaskać po główce

I nie obchodzi mnie czy zrobił to dla autoreklamy czy nie, bo to jest sprawa drugorzędna. Policja niestety zdecydowanie lepiej radzi sobie we wlepianiu mandatów 15 latkom :d Mówię ogólnie bo wiadomo, że zdarzają się "prawdziwi" policjanci. Taką mam opinię i wysnuwam ją na podstawie własnych wniosków bo od dziecka obracam się w "policyjnym" towarzystwie.

Bez sensu jest w tej sprawie spór kto pierwszy zrobił to i tamto, czy policja czy rutkowski - przecież nie o to tutaj chodzi?

A co do wywiadu to nie wiem o co chodziło Zaleskiej z godnością - ta "matka" moim zdaniem na godności juz dawno straciła robiąc to co robiąc Nie obchodzi mnie czy miała trudne dzieciństwo - nie ona jedyna. Już za samo niezgłoszenie wypadku jej godność = 0 A o kreowaniu biednej mamusi, której ktoś porwał dziecko nie wspomnę to wymagało baaardzo wiele determinacji.Szkoda, że ją zatrzymali - już nie pójdzie do kina na horror...

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2012-02-05 o 17:11
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 17:09   #2856
Kohnelia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nealinne Pokaż wiadomość
To co ta dziennikarka odstawiła bardzo mnie zaskoczyło, jednak miałam ją za profesjonalistkę, nie wierzyłam własnym oczom (uszom) jak to oglądałam. Porażka
też byłam w szoku jak ją usłyszałam
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 17:13   #2857
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Owszem, ale ona była w pracy, prowadziła program na żywo i jak widać - nie sprostała zadaniu i na miano dziennikarki się nie nadaje.
Nie wiesz, czy nied dostała takich wytycznych odgórnie.
Cytat:
Napisane przez Caramel1 Pokaż wiadomość
a ja sie zgadzam z Rutkowskim. Katarzyna W. niewatpliwie popelnila zbrodnie (zabojstwo, nieudzielenie pomocy lub nieumyslne spowodowanie smierci), wprowadzila w blad policje, tysiace ludzi ktorzy rozklejali plakaty i modlili sie za znalezienie Madzi. ludzie maja prawo czuc sie oszukani i maja prawo wiedziec, jaka jest prawda, bo wszyscy byli zaangazowani w sprawe.

poza tym gdyby nie Rutkowski to zaloze sie, ze prawda nie wyszlaby na jaw; policja krazylaby po lesie a Madzia zostalaby w koncu uznana za zaginiona.

a wczorajsze Fakty po Faktach to zenada, Zaleska i ten pozal sie boze policjancik nie daja Rutkowskiemu dojsc do slowa. i nie pisze tego dlatego ze go popieram, ale to chyba miala byc dyskusja ?
Policja działa według pewnych procedur, Rutkowski działa jak mu pasuje,łamiac przepisy,wszeslkie zasady, majac w doopie kazdego, byleby siebie przedstawic w dobrym swietle. Stad ten cały show.
Jak myslisz jak sie rodzina teraz czuje? Myslisz, ze sasiedzi ich nie szczuja i nie obarczaja winą, ze kogos takiego jak ta matka maja w rodzinie? Watpię, bo sporo jest ludzi bezmyslnych i bezwzglednych.
A akurat policjant w tym programie bynajmniej zachowaywal sie z kultura i klasą, której zabrakło bondziowi.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 17:18   #2858
klipsik
Raczkowanie

Mnie najbardziej zaskoczyło określenie jakoby "rozjechał emocjonalnie Katarzynę W." Chodziło o sposób w jaki uzyskał od niej informacje dotyczące tego zdarzenia. Owe określenie "rozjechania emocjonalnego" było użyte zarówno przez Panią redaktor jak i Pana Sokołowskiego w kontekście tzw. gry operacyjnej. Tylko że reprezentant Policji chyba zapomniał że taka technika jest dość powszechnie stosowana. Typowa prowokacja policyjna, czy też podanie nieprawdziwych informacji osobie podejrzanej często skutkuje przyznaniem się do winy. Tyle że Policja przeprowadza takie akcje bez kamer. I w trochę gorszej atmosferze, niż jak to miało miejsce w Sosnowcu. A to co zrobiła Pani Kolenda, w moich oczach dyskwalifikują ją jako dziennikarza, którego domeną powinno być zachowanie obiektywizmu i bezstronności, a nie wytykanie osobistych uraz na wizji
klipsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 17:19   #2859
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Nie wiesz, czy nied dostała takich wytycznych odgórnie.

Policja działa według pewnych procedur, Rutkowski działa jak mu pasuje,łamiac przepisy,wszeslkie zasady, majac w doopie kazdego, byleby siebie przedstawic w dobrym swietle. Stad ten cały show.
Jak myslisz jak sie rodzina teraz czuje? Myslisz, ze sasiedzi ich nie szczuja i nie obarczaja winą, ze kogos takiego jak ta matka maja w rodzinie? Watpię, bo sporo jest ludzi bezmyslnych i bezwzglednych.
A akurat policjant w tym programie bynajmniej zachowaywal sie z kultura i klasą, której zabrakło bondziowi.
Myślisz, że coś by to rodzinie pomogło, że zabrałaby policja tę Katarzynę z domu w kajdankach, ale tydzień później? Zakładając, że ona rzeczywiście jest winna tego, o co ją oskarżają.

Edytowane przez MrsStatham
Czas edycji: 2012-02-05 o 17:22
MrsStatham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 17:23   #2860
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MrsStatham Pokaż wiadomość
Myślisz, że coś by to rodzinie pomogło, że zabrałaby policja tę Katarzynę z domu w kajdankach, ale tydzień później?

nie mówiąc o tym co by mogło się z stać z ciałem jakby tam poleżało tydzień dłużej
Stary 2012-02-05, 17:24   #2861
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
nie mówiąc o tym co by mogło się z stać z ciałem jakby tam poleżało tydzień dłużej
I czy w ogóle by tam leżało...
Stary 2012-02-05, 17:24   #2862
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Myślisz, że coś by to rodzinie pomogło, że zabrałaby policja tę Katarzynę z domu w kajdankach, ale tydzień później? Zakładając, że ona rzeczywiście jest winna tego, o co ją oskarżają.
Dla mnie działąnia tego faceta sa zwyczajnie niesmaczne, nie tylko w tej sprawie. Cała jego postawa woła o pomste do nieba, robienie szumu medialnego z tragedii przede wszystkim.
Stary 2012-02-05, 17:26   #2863
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

Cytat:
Dla mnie działąnia tego faceta sa zwyczajnie niesmaczne, nie tylko w tej sprawie. Cała jego postawa woła o pomste do nieba, robienie szumu medialnego z tragedii przede wszystkim.
Nie lepiej zachowuje się sam TVN z Kolendą-Zalewską na czele.
Stary 2012-02-05, 17:29   #2864
chwast
Zakorzenienie

To nie działania Rutkowskiego są w tej sprawie niesmaczne, tylko matki dziecka Jeśli pracujesz to na całe poszukiwania szły też Twoje pieniądze. Gdyby nie Rutkowski - dalej by szły
Stary 2012-02-05, 17:30   #2865
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

Cytat:
To nie działania Rutkowskiego są w tej sprawie niesmaczne, tylko matki dziecka Jeśli pracujesz to na całe poszukiwania szły też Twoje pieniądze. Gdyby nie Rutkowski - dalej by szły
Zwłaszcza, że policja wydała ich ponad 10 razy więcej niż Rutkowski.
Stary 2012-02-05, 17:32   #2866
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lepiej zachowuje się sam TVN z Kolendą-Zalewską na czele.
Tia, ale Rutkowski nie jest showmenen ( tzn jest a nie powinien, bo to nie ten zawód) a telewizja z tego zyje.
Stary 2012-02-05, 17:33   #2867
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
a ja jestem zdania, że Rutkowski dobrze zrobił, policja pewnie pracowała - ale na pewno wolno i zanim by do czegoś doszli K. mogła by już popełnić samobójstwo bo coraz bardziej zaczęło ją to przerastać.

I nie obchodzi mnie czy zrobił to dla autoreklamy czy nie, bo to jest sprawa drugorzędna. Policja niestety zdecydowanie lepiej radzi sobie we wlepianiu mandatów 15 latkom :d Mówię ogólnie bo wiadomo, że zdarzają się "prawdziwi" policjanci. Taką mam opinię i wysnuwam ją na podstawie własnych wniosków bo od dziecka obracam się w "policyjnym" towarzystwie.

Bez sensu jest w tej sprawie spór kto pierwszy zrobił to i tamto, czy policja czy rutkowski - przecież nie o to tutaj chodzi?

A co do wywiadu to nie wiem o co chodziło Zaleskiej z godnością - ta "matka" moim zdaniem na godności juz dawno straciła robiąc to co robiąc Nie obchodzi mnie czy miała trudne dzieciństwo - nie ona jedyna. Już za samo niezgłoszenie wypadku jej godność = 0 A o kreowaniu biednej mamusi, której ktoś porwał dziecko nie wspomnę to wymagało baaardzo wiele determinacji.Szkoda, że ją zatrzymali - już nie pójdzie do kina na horror...

Te zeznania wydobyte z Katarzyny nie mają żadnej wartosci dowodowej, gdyby żadne nowe dowody się nie pojawiły, to nie byłoby podstaw do aresztowania.
Rutkowski tutaj nie tylko naruszył kwestie etyczne, ale mógł tez doprowadzić do rozwalenia całego dochodzenia.
Jak na człowieka z tak dużym doświadczeniem powinien o tym wiedzieć.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 17:34   #2868
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

Cytat:
Tia, ale Rutkowski nie jest showmenen ( tzn jest a nie powinien, bo to nie ten zawód) a telewizja z tego zyje.
Skoro jest showmanem to on również z tego żyje
Stary 2012-02-05, 17:37   #2869
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro jest showmanem to on również z tego żyje
No własnie, a nie do tego został wynajęty.
Sa kwestie ok, zgodze sie, ze wyprowadził matke w pole i wyciagnal zeznania, a sa takie,które sa tak cholernie nieetyczne, ze nalezy mu sie pogarda.
Stary 2012-02-05, 17:38   #2870
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
oj zgadzam sie. Mialabym o nim nieco lepsze zdanie gdyby nie puscil tego nagrania w obieg. A tak glowny aktor zyskal popularnosc, serial trwa. Darmowa reklama jest i to w dodatku najlepsza z mozliwych, bo malo kto zauwaza
Rutkowski moze sobie dzialac jak chce. Policja ma zebrac dowody. Filmik Rutkowskiego mozna co najwyzej na youtubie puszczac.
Stary 2012-02-05, 17:39   #2871
magrat16
Zakorzenienie

Obejrzałam nagranie z "wywiadu". Żenada. Dziennikarz powinien być bezstronny, pani K-Z nie pozwala odezwać się słowem Rutkowskiemu,ciągle mu przerywa, a gdy on próbuje coś mówić , to drze się jak przekupa... Nie lubię Rutkowskiego, ale w tym programie byłam po jego stronie. Pokazał opanowanie i klasę, czego brakowało prowadzącej..
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 17:39   #2872
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

Cytat:
No własnie, a nie do tego został wynajęty.
Sa kwestie ok, zgodze sie, ze wyprowadził matke w pole i wyciagnal zeznania, a sa takie,które sa tak cholernie nieetyczne, ze nalezy mu sie pogarda.
Chyba wiedzieli kogo wynajmują? Rutkowski i jego metody są znane Polakom od wielu lat.
Stary 2012-02-05, 17:47   #2873
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba wiedzieli kogo wynajmują? Rutkowski i jego metody są znane Polakom od wielu lat.
Nie wiem, ale cała Polska juz wie...
Wyobraz sobie, co czuła rodzina dowiadujac sie o tym z telewizji... Koszmar.
Stary 2012-02-05, 17:54   #2874
martynusia222
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Zgadzam się z Wami
Stary 2012-02-05, 18:25   #2875
klaustynka
Zadomowienie

Szkoda słów. Ta sprawa była od samego początku podejrzana.

Nie rozumiem gwiazdorzenia pana Rutkowskiego, który podjął się tej sprawy tylko po to, aby się zareklamować. Nie obchodzą go uczucia rodziny zmarłego dziecka. Do tego obśmiewa policję, a przecież oni muszą trzymać się procedur, gdy on działa na krawędzi prawa.
Stary 2012-02-05, 18:37   #2876
joaa12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Te zeznania wydobyte z Katarzyny nie mają żadnej wartosci dowodowej, gdyby żadne nowe dowody się nie pojawiły, to nie byłoby podstaw do aresztowania.
Taśma i zeznania Rutkowskiego będa dowodem w sprawie.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Mam dokładnie to samo zdanie.
joaa12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 18:38   #2877
lolalolaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość
Szkoda słów. Ta sprawa była od samego początku podejrzana.

Nie rozumiem gwiazdorzenia pana Rutkowskiego, który podjął się tej sprawy tylko po to, aby się zareklamować. Nie obchodzą go uczucia rodziny zmarłego dziecka. Do tego obśmiewa policję, a przecież oni muszą trzymać się procedur, gdy on działa na krawędzi prawa.

Gdyby Rutkowski nie przycisnal matki to pewnie dalej wciskalaby kit wszystkim.
lolalolaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 18:48   #2878
Candy_lips
Zakorzenienie

Zobaczyłam teraz wywiad Z Kolendą- Zaleską, Rutkowskim i tym policjantem. Generalnie brak profesjonalizmu ze strony Kolendy-Zaleskiej. Wchodzenie w słowo, brak ogłady z jej strony i jeszcze tekst o tych okularach. To było mega żałosne...
O samym Rutkowskim nie wiem co myśleć, ale generalnie dobrze, że ją tak przycisnął. Widocznie czasem tak trzeba, by dojść do prawdy. Policja w Polsce często jest nieudolna, przez co to nie wiem, ale cieszę się, że sprawa została rozwiązana. Bo gorzej gdyby nagle sprawo umorzono, bo nie mogliby znaleźć "porywacza" Madzi.. Wtedy to byłby dramat...

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2012-02-05 o 18:52
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 18:54   #2879
Cola_Ola
Zakorzenienie

Cytat:
Bo gorzej gdyby nagle sprawo umorzono, bo nie mogliby znaleźć "porywacza" Madzi.. Wtedy to byłby dramat...
Jestem przekonana, że tak by było gdyby nie Rutkowski.

Andrzej Sapkowski – Ostatnie życzenie
Cola_Ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 18:58   #2880
natalia_90
Raczkowanie

GG do natalia_90

Kolenda-Zaleska popisała się swoim nieprofesjonalizmem! Była potwornie nie obiektywna, miałam wrażenie, że na siłe chce coś Rutkowskiemu zarzucić.

A co do samego "detektywa", uważam, że metody może i mało humanitarne, natomiast posunął sprawę do przodu i zaoszczędził pieniądze podatników, które szły na całą operacje policji. Zarzucać mu można jedynie medialny szum, nie było chyba potrzeby publikowania tej rozmowy z Katarzyną zaraz tej samej nocy, kiedy się przyznała.

Ciekawe co z tą sekcją jutro, bo podobno ma się jeszcze nie odbyć.

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez joaa12 Pokaż wiadomość
Taśma i zeznania Rutkowskiego będa dowodem w sprawie.
Skąd to wiesz? Rzecznik policji mówił wczoraj, że taśma nie będzie brana pod uwagę jako dowód. Zeznania zapewne tak, natomiast taśma?

Edytowane przez natalia_90
Czas edycji: 2012-02-09 o 21:56
natalia_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości