|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
Fajny pomysł na przebranie Może się nam pokażesz w pełnej krasie ??
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma na co patrzeć nawet
ale jak nacykam to wrzucę Wam jutro na pocztę jakieś a Tż robi za wampira w przyciasnym stroju
|
#1623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ha, ale fajnie ! Pokazać się nam musisz :P.Cytat:
A ja dziś robię babkę dwukolorową, jako, że już mnie tak łeb nie boli .
|
|||
|
|
|
#1624 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawiedliwości na tym świecie i nigdy nie będzie
ta laska co wam opowiadałam co zabiła swoje dziecko dostała marne 12 lat pomimo że zrobiła to z premedytacją
|
#1626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja sobie nie wyobrażam żeby mój brat miał zostać ojcempisałam dziś egzamin i ściągnęłam teorię i rozwaliłam zadanie, nawet sprawdzenie dobrze mi wyszło jestem happy i pojechałam z TŻ i szwagrem do LUB więc skoczyliśmy na zakupy, nakupowaliśmy dosłownie pierduł i wydaliśmy prawie 200 zł i teraz się zastanawiam "NA CO"??no to dziś wieczór filmowy z menżem a raczej to co z niego zostało i od jutra ostro kuje na drugi egzamin, tu wzorki mogę sobie ściągnąć ale poza tym to samo liczenie czeka mnie!
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super, że Ci dobrze poszedł egzamin .
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
jejejeje!!!!!!!!!!! zaliczyłam egzamin na 4
to były najszybsze wyniki w mojej studenckiej karierze ale w sumie nie dziwię się bo na 78osób 4zaliczyło egzamin, to kleś chyba nie miał bardzo co sprawdzać
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1630 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no proszę, znalazłaś się w elicie ![]() Ja już na nogach, jakoś odzwyczaiłam się od spania do późna, tym bardziej, że wcześnie się położyłam... klub jakby coś, tymczasem buziaki
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze jest to, że wszyscy teraz mają pretensje do Rutkowskiego (policja, dziennikarze), że on nie kieruje się etyką, że jak tak mógł postąpić z tą kobietą, że przecież można było to zrobić w cywilizowany sposób itd. (wczoraj patrzyłam na rozmowę Rutkowskiego z policjantem). rozumiem, że policja jest na niego wkurzona, bo on też nie przebiera w słowach i dosyć ostro po nich "jedzie", ale wczoraj wybiła mnie postawa dziennikarki. Jak on coś mówił to coś tam sobie "buczała" pod nosem, a potem powiedziała, że dobrze, że Rutkowski się czegoś z ich programu nauczył i teraz WIE, co to etyka!!!! Że pewne rzeczy można "badać", ale ich nie rozgłaśniać wszem i wobec!! Ha ha ha ha ha - najlepsze, że dziennikarze są "bardzo etycznymi" osobami (nie mówię tu o wszystkich). przeciez oni nigdy nie wchodzą z butami w czyjąś prywatnośc i nie nagłaśniają spraw, to samo tyczy się różnych stacji telewizyjnych Zmykam zbierać się do TŻ dziś cały dzień spędzimy razem Miłej niedzieli !!! |
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
no przecież trzeba pokazać w dobrym świetle państwowe służby, że niby oni są świetni w tem co robią, a rzeczywistość jest taka, że to są skorumpowani ludzie;/ Rutkowski może nie zrobił tego delikatnie ale był SKUTECZNY a to jest najważniejsze
to oni powinni od niego uczyć się
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, po prostu psychicznie do niej podszedł, a policja to chyba kasy za dużo ma przydzielone
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
IMHO dobrze, że Rutkowski rozwiązał sprawę, zakończył calą szopkę (chociaż szczerze mówiąc do konca w myslach broniłam tej kobiety.. i w sumie do dzis jestem zdania, że najłatwiej jest osądzać...owszem szkoda mi dzieciątka jak cholera... ale nigdy nie wiadomo jak człowiek by postąpił...)
Wkurza mnie jedynie, że R. sobie z tego zrobił doslownie reklamę! Z ogromnej ludzkiej tragedii zrobił sobie rozgłos jaki on to nie jest geniusz....
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zdałam egzamin ten z warunku na 3,0 tak więc cieszę się niezmiernie, że się udało, ale wiem, że miałam więcej szczęścia niż rozumu. ![]() Wczoraj mieliśmy parapetówę część II. fajnie się posiedziało, teraz odpoczywam przed lapkiem, a Tż leczy kaca :P hehe![]() Tusia ładne zaproszenia i te winietki Alonka gratulacje zdanego egzaminu Nie wiem czy pisałam, Zabciu ładne ciuszki coś miałam chyba jeszcze napisać, ale nadrabiałam w częściach, więc już nie pamiętam
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, wpadłam, bo mam chwilkę. Wczoraj wyszliśmy dopiero ze szpitala, bo Wiki nie chciała przybierać na wadze, ale jest już dobrze.
Żabcia Gratuluję chłopczyka ![]() Tusia suknia śliczna. Zaproszenia i winietki też ładne
|
|
|
|
#1639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
? Czekamy na relację porodu, zdjęcia Wiki, itp !
|
||
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie znajduję żadnej obrony dla tej kobiety. Dziewczyny, piszcie co chcecie, ale to nie jest normalne, że już nawet przyjmując stał się nieszczęśliwy wypadek, wasze dziecko umiera, a wy je idziecie zakopać pod gruzem!!!! No sorry, ale żaden szok nie wytłumaczy takiego postępowania. Zresztą tworzy jakąś historię z najmniejszymi szczegółami, naciąga na współczucie całą Polskę, potem nagle się przyznaje, ale podaje złe miejsce - po co? Potem znów się do czegoś przyznaje, ciekawe czego jeszcze się dowiemy.
Ja miałam dziś koszmarną sytuację... Leżę ok.12, dzwoni do mnie Mama, odbieram, a Ona spanikowana w tle płacz Filipa, zrozumiałam tylko tyle, że połknął duży kawałek parówki, stanął mu w gardle, czy ma dzwonić po pogotowie.......... Takiego spida nie miałam dawno, złamałam chyba wszystkie przepisy drogowe, na szczęście jak już dojechałam to Mały się śmiał i tylko miał czkawkę Okazało się, że nie pogryzł kawałka i jakoś felernie stanął mu w gardle, nie mógł przełknąć, ale zanim dojechałam już wszystko było dobrze i Młodemu wrócił nastrój. To co przeżyłam, nie życzę nikomu moja Mama powiedziała, że dopóki nie pójdzie do zerówki to nie da mu parówki już tak się boi
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na mnie cała ta historia- najpierw porwanie, a potem wyznanie matki, zrobiło straszne wrażenie... Ale teraz moje emocje już opadły i niech się tym zajmą osoby kompetentne. Byleby doprowadziły do końca tej sprawy i osądziły ją rzetelnie. Choć, jak piszecie, u nas to chyba niemożliwe A ta sytuacja z Filipkiem- masakra! Pewnie bym zawału dostała, a Twoja mama to już w ogóle miała przeżycia . Dobrze, że wszystko ok ! A w ogóle, to nie dawajcie mu parówek, toż to świństwo :P!Wymyśliłam dziś przebrania dla nas na bal karnawałowy (za 2 tyg. idziemy): pilot i stewardessa !
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej niech się chowa zdrowo
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ale się najadłaś strachu.
Bardzo dobrze się czuję, nie mogę uwierzyć, że Wiki jest już z Nami. Opis porodu postaram się jak najszybciej dodać, a zdjęcia wstawię jutro. ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Przypomnijcie mi jak się ustawiało suwaczek, bo zapomniałam. |
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpisujesz tekst np "ślub" czy co tam chcesz zaznaczasz ten tekst klikasz na ikonkę ziemi na górze w edycji tekstu pojawia Ci się okienko do stawienia linku gotowe
|
|
#1646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje dziekuje ![]() Cytat:
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Siacha Aga o mamo, ale się najadłaś strachu ale ważne, że dobrze się to skończyło
|
|
#1648 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a wiesz jak ja się cieszę... Cytat:
![]() Cytat:
ważne, że zaliczone, super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
całe szczęście, że dobrze się skończyło..hej kochane wróciliśmy dziś od teściów, wstępnie ich poinformowaliśmy, że za rok się pobieramy więc ogólnie rodzice już wiedzą ![]() w ogóle jak oglądaliśmy te sale to jedna ma kurcze świetną ofertę. Jest blisko mnie, są różne rodzaje menu od 158zł/os. ale nam się najbardziej podoba takie za 170zł z tym, że bez alkoholu oczywiście. Ale największym plusem jest to, że do wesela na co najmniej 80 osób młodzi dostają apartament ale co lepsze - gratis 56 miejsc noclegowych dla gości no kurde cud po prostu to by nam wiele ułatwiło. Szukam tylko haczyka, fakt faktem sali nie widziałam jeszcze, ale mają sporo terminów pozajmowanych. No nic, zobaczymy, parę innych też nam się podoba, ale tu jest świetnie z tymi noclegami właśnie
|
|||||||||
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to super i powiem ci że jak nie masz niedaleko siebie jakiegoś nie drogiego hoteliku czy coś to właśnie najlepiej brać salę z noclegami. My mamy ogromny problem z tym. Teraz znaleźliśmy 29 łóżek w szkole wwarunki ok tylko mają mieć wymianę z ukrainy i nie wiedzą na razie kiedy... eh... mieliśmy salę z noclegami na 100 osó bto mój tata wydziwał że drogo teraz wychodzi cenowo w obu tak samo ...
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! A ta sala brzmi wspaniale- aż nadto . Byleby nie było żadnych haczyków . Faaaajny czas Was teraz czeka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

współczuję tylko Teściom i Mężowi..
Nie mówiłam Wam chyba, ale przebieram się za... panią domu
zakładam chustkę na głowę, biały podkoszulek, koszulę w kratę, mam ścierkę w kieszeni, rękawicę kuchenną przy pasku i klapeczki z puszkiem 

a Tż robi za wampira w przyciasnym stroju 
.

i teraz się zastanawiam "NA CO"??

klask i:

Zakończone: 2
!