Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-05, 23:37   #1231
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość

Wczoraj mierzylam suknie... kilkanaście - ale wymarzłam - ale jedna mnie urzekła. Cała z organtyny, klasyczna A, na górze od dekoltu (lekko zaokraglony - nie prosty, ale do serduszka mu wiele brakuje) w dół brzucha znajduje się aplikacja z różnych kamyczków, perełek. Generalnie suknia moj typ, wyglądam w niej cuuuuudnie. Ta aplikacja ma kształt trójkata - na biuscie szeroka, w dol sie zweza. w dodatku góra sukni ma sporo zakładek, które tak ślicznie modelują sylwetke ze wygladam na dwa rozmiary mniejsza. Jedyny mankament to brak ramiaczek, mam duzy biust i obawiam sie takiej sukni, bo:
po pierwsze - bedzie spadała,
bo drugie, mam takie nieladne fałdki do biustu - może mi sie uda ich pozbyc cwiczeniami a moze nie,
trzecie - nad lewa piersia mam blizne po operacji z dziecinstwa, ktora jest widoczna w takim dekolcie. Czy myslicie,dorabiac jakies ramiaczka i ryzykowac znoszczenie fasonu przecudnej sukni, czy szukac dalej?

Trzymam kciuki za potrzebujace, tez niedlugo bede potrzebowala

Moim zdaniem masz jeszcze trochę czasu i możesz poszukać czegoś w czum będziesz czuła się dobrze a tą sukienkę zawsze masz w alternatywie

dziewczyny trzymam za nas kciuki na jutro i tez zmykam
umyć się i spać
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 23:38   #1232
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Kasiu jesteś pewna, że nic nie jest w stanie zmienić Twojego myślenia? Jej ja nie mogę patrzeć jak cierpisz...jestem wrażliwcem emocjonalnym...a próbowałaś o tym porozmawiać z kimś bliskim....może z księdzem, terapeutą, sama już nie wiem co mogę Ci podpowiedzieć...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 23:43   #1233
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Ja swoje odchudzanie zaczelam w lipcu z dieta dukana, wiem wiem, slyszalam co ona robi, ale... ja jej nie stosowalam do konca, na poczatku owszem 4 dni I faza, zeszla ze mnie woda, ktora zawsze sprawiala mi problem i do tej pory nie czuje opuchnięć. Potem byla przez krotki czas II faza i w tym trochę moich modyfikacji, ogólnie rzecz biorąc ta dieta sprawiła, że zaczęłam mniej jeść ograniczyłam słodycze i się pilnowałam. No bo właśnie od listopada jem 'prawie normalnie' unikam ziemniaków, makaronów i białego chleba, staram sie tez nie smażyć na oleju, oraz napoi gazowanych. A moja waga tak jak wtedy spadła tak utrzymuje się do tej pory. Tylko potrzebuje jeszcze troche motywacji aby zaczac sie ruszac i zrzucić jakieś 5kg

Kasiu nie rób tylko nic na siłę, przemyśl dokładnie wszystko. Daj sobie czas. Może to rzeczywiście chwilowy kryzys, ale Ty tu dość często pisałaś ze coś nie gra. Doskonale rozumiem co czujesz, bo przeżyłam coś podobnego.

Zmykam do łóżeczka. Słodkich snów...
ja też próbowałam dukana i fajnie w 1 fazie mi waga zleciała... ale później stwierdziłam że dla kilku kg to jest zbyt drastyczna dieta
ogólnie wszystkie zasady które wymieniłyście to stosuje... a waga stoi w miejscu tzn wtedy stała... przestrzegałam diety ćwiczyłam
zobaczymy jak będzie tym razem... chciałabym z 5kg

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 23:49   #1234
Cierpliwosc
Zadomowienie

w temacie się nie wypowiem, ale powiem Wam, że idę spać i życzę kororowych snów:*
Do jutra!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 23:52   #1235
Kabriela
Zadomowienie

Ja tez już uciekam.... i wspieram myślami...
Kolorowych snów.
Stary 2012-02-05, 23:57   #1236
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Kasiu jesteś pewna, że nic nie jest w stanie zmienić Twojego myślenia? Jej ja nie mogę patrzeć jak cierpisz...jestem wrażliwcem emocjonalnym...a próbowałaś o tym porozmawiać z kimś bliskim....może z księdzem, terapeutą, sama już nie wiem co mogę Ci podpowiedzieć...
Nie mogę nawet przestać odliczać. To miał być mój, nasz dzień. A on wszystko zniszczył, w jednej chwili. Najważniejsza osoba, mówi, że chce a Ci sprawia taka przykrość...
Drugi raz nie pozwolę sobie wpaść w depresję z tego powodu.

Dobranoc!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 23:57   #1237
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
O co chodzi z zapisywaniem się na buty? Jakaś nie w temacie jestem
Na forum zbierane sa zamowienia z hurtowni (w tym wypadku obuwia), jak organizatorki zbiora chetne na wszystkie rozmiary z danego modelu to buciki sa zamawiane i w efekce otrzymujesz super buciki w fajnych cenach genialna sprawa tylko cholernie uzalezniajaca

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Nic nie przetrwamy. Wiecie, że stwierdziłam, że mi wstyd biała sukienkę mieć... Takie są moje wartości, nie będę udawać ( z całym szacunkiem do Was, ja nikogo nie oceniam, mówię o sobie) Maryji Dziewicy w białej sukni po 7 latach związku...

Po prostu, przechodzony. Są pewne momenty w życiu, kiedy człowiek powinien sie decydować na kolejne etapy. Tu nie ma daty, ale u mnie 6 lat to za długo. Dla innych może być 10. Zobojętnienie, wypalenie, życie obok siebie. Łączenie wspólnego życia wyłącznie obowiązkami... Ja już się cieszyłam ślubem, przygotowaniami, które miały być. On nie chciał i nadal odczuwam, że zaciska zęby. A ja czuję, że nie chce nic z nim, już... Skoro nie był gotowy wtedy, to ja już nie chce teraz...
Moglabym w tym momencie opowiedziec tutaj moja historie z moim bylym, z ktorym (niestety!) bylam zareczona, ale bardzo zle wspominam i zwiazek i rozstanie i sama jego osobe wiec nie opowiem... ale wiem co czujesz... i wiem jak niektore rzeczy rania i nie da sie ich zapomniec...

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Ładna sala i pierwszy raz widze aby za mlodymi byl telewizor
jak bedzie nudno to wlaczymy HBO i poogladamy wspolnie cos fajnego, albo jak orkiestra kiepsko zagra to puscimy MTV

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki,
Wpadlam tylko powiedziec ze zyje nie mam w ogole czasu na wizaz...biegam to tu to tam i zalatwiam ostatnie sprawy...fryzjer, musialam troche przyciac wlosy, kosmetyczka, w przyszlym tygodniu pazurki...dzis spedzilam pol dnia nad maszyna zeby skrocic moja suknie, ale spoko udalo sie...nawet lepiej niz bylo wczesniej...poza tym pranie, prasowanie...mam cale lozko zalozone rzeczami ktore mam zabrac...teraz obmyslam plan na sesje...pokupilam pare ☠☠☠☠☠☠☠ek do zdjec...mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie...ehhh...no i w piatek TZ musi do szpitala na kontrole...i w sobote lecimy...mam nadzieje ze juz nic nieoczekiwanego sie nie wydazy...
aaaale ekstra!!! trzymam mocno kciuki, zeby wszystko szlo po Waszej mysli!!!!!

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 23:58   #1238
zubi89
Zakorzenienie

Dziewczynki co sądzicie o moim drzewku ??

http://imageshack.us/photo/my-images...dgtweblar.jpg/

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 00:03   #1239
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość

fajne

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 00:07   #1240
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
fajne
Cały dzień się tym bawiłam

Jakby ktoś chciał to mam czyste drzewko...

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 00:13   #1241
Dancing_Lady
Raczkowanie

kasia_kuku, przykro mi jak czytam co piszesz. Nie znam za bardzo sytuacji, ale naprawdę współczuję Ci tych rozterek i trzymam kciuki, żebyś dała sobie z nimi jakoś radę

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak próbujecie zrzucić wagę ? jakieś konkretne przykłady diety lub ćwiczenia jeśli mogę prosić
ja się jutro zważe bo będzie tydzień odkąd nie jem słodyczy kolacje jem o 18 i później już nic... nie podjadam między posiłkami itd wiem ze tydzień to nic... ale jakieś 0,2kg też będzie motywujące

ja chodziłam regularnie na siłownie przez 3 miesiące wyciskałam z siebie 7 poty... starałam się trzymać określonych reguł żywieniowych ale ani kg nie zrzuciłam
kiedyś nie miałam z tym żadnego problemu... i nie wiem czy błąd był w złym treningu czy diecie
Ech, witaj w klubie. Ja pół roku temu chodziłam na siłownię regularnie i jedyne co mi spadło to jakieś 2-3 kg. Nogi miałam bardziej umięśnione i tyle.
Nie jestem otyła, nie mam nadwagi, ale po hormonach zostało mi nadwyżki jakieś 4 kg i nie mogę się tego pozbyć choćbym nie wiem co Teraz znowu chodzę na siłownię (ale co z tego jak po pracy musze gdzies latać załatwiać ślubne sprawy i potem okazuje się, że na siłce jestem raz w tygodniu ? ), nie jem jasnego pieczywa, jem chrupkie, staram się nie jeść słodyczy itd. i nic - 1-2 kg w dół tylko. Ja chyba muszę zastosować jakąś drakońska dietę żeby zobaczyć efekty

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Jeszcze takie moje przemyślenie, wiecie co wg mnie jest jedną z ważniejszych rzeczy? Życie "razem" a nie "ze sobą". Ja np zawsze pytam TŻta co było w pracy, jak mu minął dzień, nawet o głupich prozaicznych rzeczach jak tankowanie na stacji mu opowiadam, przez co czuje że mimo spędzenia dnia osobno byliśmy jakby razem.
Motylki mijają, przychodzi życie. Ważne żeby się w tym życiu nie zgubić i nie ograniczyć tej naaszej pięknej miłości z początków znajomości do zamartwiania się nad rachunkami itp
Tak mi przyszło na myśl czytając Twoją wypowiedź: ślubu nie bierze się z kimś, z kim da się żyć, ale z kimś, bez kogo nie da się żyć

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 00:49   #1242
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
1.09.2012
15:15

mamy Nasza wymarzona godzine
To Nic ze o 14 bierze ślub tego samego dnia Byla TZ
(przynajmniej fajna jest, to sie dogadamy odnoscnie wystoju itp )

Nie bylo tak strasznie
godz. bardzo fajna

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość

Fajne

I dziewczyny które potrzebują kciuków mocne
Stary 2012-02-06, 05:54   #1243
Madziuniusia
Zakorzenienie

Bry

Ja też dietkuję:P co robię? Węglowodany tylko złożone w pierwszej części dnia, max ok 17, kiedy wracam od małej, ale wtedy już mniejsze ilości. Ograniczenie owoców, bo to cukry. Pisała któraś z was, że na kolacje je sałątkę owocową- błąd:P Poza tym dużo białka. No i staram się jeść regularnie. I jak tylko mogę to chodzę na fitness staram się żeby to było min 2 razy w tygodniu ale to niestety nie zależy ode mnie. Niestety nie pomierzyłam się na początku odchudzania a dopiero 1.02. Następne mierzenie przewiduję 1.03 i lepiej, żeby coś było widać, bo może mi braknąć motywacji...

Widziałam, że piszecie o związkach. My jesteśmy razem prawie 6 lat (już w tym miesiącu mamy rocznicę ) Mieliśmy jeden kryzys, kiedy to ja musiałam się wyszaleć tuż po skończeniu 18-stki. Ale wróciliśmy do siebie i jest naprawdę ok. Wiadomo, że kłótnie się zdarzają, ale i tak rzadko.
Kiedyś siedzimy z TŻ w szkole, w kawiarni i taki koleś z grupy sie do nas przysiadł. Coś gadamy itd a on się patrzy i pyta "mogę was o coś zapytać?" no to my "pytaj" a ten "ile jesteście razem? bo rozmawiacie ze sobą jak stare dobre małżeństwo" może niektórzy by się tym przerazili, ale mnie to tak ucieszyło
Stary 2012-02-06, 07:02   #1244
arletka1313
Zakorzenienie

sesja się udała, było piękne słoneczko choć i mróz był spory, mieliśmy przy ruinach zamku, na chełmskiej górce i w kawiarni, ale na te zdjęcia będę musiała dłuuugo czekać...
miłego dnia laseczki-)
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 07:15   #1245
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Na forum zbierane sa zamowienia z hurtowni (w tym wypadku obuwia), jak organizatorki zbiora chetne na wszystkie rozmiary z danego modelu to buciki sa zamawiane i w efekce otrzymujesz super buciki w fajnych cenach genialna sprawa tylko cholernie uzalezniajaca
Ale fajny pomysł A gdzie można się dowiedzieć na jakie buty zbierane są zamówienia? Chciałabym się dołączyć

Ja ćwiczę na stepperze (taki do chodzenia). Kupiłam go rok temu w promocji jakiejś, więc drogi nie był. Wtedy mój TŻ powiedział, że i tak po tygodniu przejdzie mi chęć na te ćwiczenia. I wiecie, że gdyby tego nie powiedział to mogłoby tak być? W każdym razie się zawzięłam, żeby mu udowodnić, że wytrwam A potem zaczęły pojawiać się efekty i weszłam w rutynę taką, że było mi źle jak jeden dzień nie ćwiczyłam i poszło

Teraz wracam do systemu Ot, co właśnie zaczynam
Miłego dnia życzę dziewczyny
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 07:36   #1246
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ale fajny pomysł A gdzie można się dowiedzieć na jakie buty zbierane są zamówienia? Chciałabym się dołączyć

Ja ćwiczę na stepperze (taki do chodzenia). Kupiłam go rok temu w promocji jakiejś, więc drogi nie był. Wtedy mój TŻ powiedział, że i tak po tygodniu przejdzie mi chęć na te ćwiczenia. I wiecie, że gdyby tego nie powiedział to mogłoby tak być? W każdym razie się zawzięłam, żeby mu udowodnić, że wytrwam A potem zaczęły pojawiać się efekty i weszłam w rutynę taką, że było mi źle jak jeden dzień nie ćwiczyłam i poszło

Teraz wracam do systemu Ot, co właśnie zaczynam
Miłego dnia życzę dziewczyny
też mam steper, ale nie mogę się z nim zaprzyjaźnić;P
Stary 2012-02-06, 07:38   #1247
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dzięki za kciuki - trzymajcie je mocno, bo ciężko będzie... A do tego dalej piszę pracę, a że brakło mi weny to jak zwykle włączyłam wizaż i Nasze forum

Idę pisać dalej i się schizować...

Kasiu_kuku: dla Ciebie ślę wirtualne uściski...

arletko: al Ci zazdroszczę...

Związek: u Nas trzy lata były w listopadzie - krótko, ale intensywnie, z bagażem doświadczeń niejednego małżeństwa, ale największy kryzys przetrwaliśmy i jeśli będzie tak, jak jest, to będzie cudownie, chociaż ciągle się boję, że TŻowi odbije i znów wróci do alkoholu...

Buźki, lecem do pisania i schizów
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 07:50   #1248
MARGIDA
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki
strasznie poważnie się zrobiło na wątku
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 08:13   #1249
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej tęskniłyście trochę za mną?

nie było mnie przez weekend bo miałam kupę rzeczy na głowie w sobotę pojechaliśmy zaprosić moich dziadków na ślub i płakaliśmy jak bobry bardzo się wzruszyli, że ich jedyna wnuczka wychodzi za mąż i moja babcia kazała mi trzymać TŻ rękami i nogami bo to taki przystojniak i dodała że najpierw na całować teściową czyli moją mamę a dopiero potem mnie (taka rada na dobre kontakty z teściową) uśmialiśmy się do łez
w sobotę byliśmy też u mojej koleżanki i u nich się trochę zasiedzieliśmy ale było bardzo przyjemnie i wypiliśmy po parę drinków i już wyjść się nam nie chciało tym bardziej że oni mieli swoje wesele w naszej sali więc o wszystko musieliśmy się wypytać a do ślubu jechali pięknym Lincolnem

wczoraj latałam za nowym telewizorem bo mój staruszek już piardł
chciałam go w ratach spłacać i pewna pani ze sklepu powiedziała że mnie na to nie stać żebyście wtedy zobaczyły moją minę i moje iskry w oczach na tą dziewuchę tak mnie wnerwiła że wezmę ten telewizor za gotówkę i rzucę jej na ladę
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 08:13   #1250
Kabriela
Zadomowienie

ło matko, nawet z rana....
mam nieprzespaną noc, wszystko mi się śniło, najlepsze jest to, że śniła mi się wypowiedź każdej z Was, taki wielki zegar w pomieszczeniu i wypowiedzi przesuwające się w powietrzu....
Wikti staraj się nie myśleć o tym "powrocie do" bo wywołasz wilka z lasu...ja kiedyś tak miałam, tak bardzo się bałam, że zaczęłam prowokować do sytuacji w których trzeba było "sięgnąć"...
dziewczyny ja dzisiaj pracuję do 18... błagam... żebym zdążyła Was później nadrobić...
Miłego dnia w pracy....
Stary 2012-02-06, 08:20   #1251
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witajcie z rana
Lecę po bułki, a później dzień z językami, więc wrócę póóóźniej.
Zróbcie tak, żebym umiała to nadrobić, no i więcej, trzymam mocno więc muuuuuuuuuuuusi być dobrze!!

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hej tęskniłyście trochę za mną?
wczoraj latałam za nowym telewizorem bo mój staruszek już piardł
chciałam go w ratach spłacać i pewna pani ze sklepu powiedziała że mnie na to nie stać żebyście wtedy zobaczyły moją minę i moje iskry w oczach na tą dziewuchę tak mnie wnerwiła że wezmę ten telewizor za gotówkę i rzucę jej na ladę
no ba, że tęskniłyśmy
A co do pani od telewizora, chciałabym widzieć jej minę, jak przyjdziesz z gotówką za "za drogi tv"
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 08:35   #1252
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
strasznie poważnie się zrobiło na wątku
czemu poważnie
19.05.2012
Stary 2012-02-06, 08:47   #1253
anusia-girl
Rozeznanie

Cześć dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
QUOTE=(kicia);32091299]
http://demotywatory.pl/3677337/Oswiadczyny chyba bym zawału dostała
Ja bym chyba TŻ zabiła za takie coś !!!

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
1.09.2012
15:15

mamy Nasza wymarzona godzine
To Nic ze o 14 bierze ślub tego samego dnia Byla TZ
(przynajmniej fajna jest, to sie dogadamy odnoscnie wystoju itp )

Nie bylo tak strasznie
Świetna godzina!
Ale z tą byłą TŻ... niezły motyw

kasia_kuku: Mimo, że się nie znamy (tylko z forum) Przykro mi....Teraz musisz sobie to wszystko w głowie i w sercu poukładać i zobaczyć jak sprawa wygląda... tak bez nerwów na spokojnie. Trzymaj się kochana!

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-02-06 o 08:49
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 08:48   #1254
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
czemu poważnie
wróciłaś i odwołuję, co powiedziałam
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 08:49   #1255
madzia2306
Zakorzenienie

hej wam

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 08:49   #1256
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!

Jak jak to już ostatnio bywa wpadam do was jak po ogień. Zaraz się zbieram na egzamin. Niewiele umiem bo w sobotę mi jakoś nauka nie szła, a niedziele wiadomo wszystko innego do zrobienia.
Znów bardzo proszę o kciuki. Oby się udało zdać jeszcze te dwa egzaminy wtedy w końcu będę miała czas was nadrobić!

Za wszystkie które potrzebują też trzymam mocno

Miłego dnia wam życzę.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 08:50   #1257
madzia2306
Zakorzenienie

o kurde u mnie już 89 ddś

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-02-06, 08:55   #1258
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
wróciłaś i odwołuję, co powiedziałam
kochana i tego się trzymaj
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
o kurde u mnie już 89 ddś
coraz bliżej
19.05.2012
Stary 2012-02-06, 08:56   #1259
madzia2306
Zakorzenienie

wiecie co? pierwszy raz się cieszę że dostałam wczoraj okres
gdybym dostała dzisiaj i dostawała regularnie co miesiąc to miałabym okres w dniu ślubu

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-02-06, 09:01   #1260
E87
Wtajemniczenie

Witam sie i ja w ten kolejny mrozny dzien
Mam ochote zakupic cos slubnego co by tu wymyslec
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości