|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
hej!!
kindziu - ta baba od telewizora to jakaś szurnięta czy co?? ja bym teraz na Twoim miejscu kupiła co najmniej 50 calowy kasia_kuku - dziewczyny już Ci tu wszystko napisały. Mój Tż oświadczył się po 8 latach związku, więc to jest więcej niż wy razem jesteście i co, dla mnie to nie był koniec świata. A wszyscy mwili, że to przechodzony związek, w tym moja przyjaciółka czego do tej pory nie mogę jej wybaczyć. Ale jesli dla Ciebie poczekanie na ślub do 2013 r. to jest problem, to może rzeczywiście nie rób nic przeciwko sobie. Wyobraź sobie że weźmiecie ten ślub w tym czy w przyszłym roku ale Ty nadal nie będziesz potrafiła wybaczyć Tżtowi jakiś zaszłości. Skoro przygotowania ani wybór sukni Cię nie cieszą, a dodatkowo masz wiele wątpliwości, to dajcie sobie spokój z tematem, po prostu cieszcie się sobą i zobaczcie co z tego wyjdzie. Ślub nie zając... |
|
|
|
#1262 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
hej:0 jestem tu nowa
jak tam przygotowanie?? ja tez biorę ślub we wrześniu![]() buziaki
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ![]() ja dostane 3 dni po slubie na podróż poślubna ale nie zrobie przerwy w tabletkach i go nie dostane ![]()
|
|
#1264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i TŻ jest ze mnie dumny bo nie wybrałam go ze względu na obudowę ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
opowiedz nam wszystko o Was i co macie załatwione
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się poniedziałkowo
Oczywiście Weekendy wyjątkowo wysysają ze mnie energię ![]() Był komplecik na balerinki u Svi I weź tu człowieku oszczędzaj ![]() A i jeszcze popełniłam kobaltową sukienusię
|
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
biore ślub we wrzesniu
czy nie jesrt za szybko na sukienke?? bo juz mam upatrzona:0 i na 99% bede ja miec co o niej myslicie?
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówi: "Bierz kalendarz i sprawdzaj kiedy Ci będzie wypadał Error " No i policzyliśmy i ślub będzie tydzien po @
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
Gorska_Kozica
-świetny kolorek ma ta sukienka
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A że ślub we wrześniu to nic nie stoi na przeszkodzie byś już zakupiła suknię. Ja mam ślub w sierpniu i kiecka kupiona w październiku Sporo dziewczyn zakupiło tu suknie z dużym wyprzedzeniem.
|
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tż oświadczył mi się po 4 latach i jak sie oświadczył to wtedy dopiero ruszyła lawina pytań i marudzenia no ile jeszcze aha no jsteśmy z tżtem ze sobą ponad 6 lat i absolutnie nie uważam żeby nasz związek był przechodzony, jak się spotykam z koleżankami to pierwsze pytanie to jest czy nadal jestem z tym samym chłopakiem
|
|
#1271 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja mówie, I faza troche drugiej, potem jakas slodycz i coś tuczącego i spowrotem 3 dni na I fazie i tak z 3 razy wracałam aż zaczęłam się rzeczywiście ograniczać, no i dodam, że nie ćwiczyłam zbyt dużo, leń ze mnie ![]() Cytat:
ale jak widać przeszło mi ![]() Cytat:
i mego Skarba nie zamieniłabym na nikogo innego ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolezanki zawsze sa najlepsze ![]() ja ze swoim bylam 1,5 roku jak sie mi oswiadczyl a slub bedzie po 2,5 roku bycia razem. 3 rocznice bedziemy mieli trzy miesiace po slubie
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A którego dokładnie bierzesz ślub?
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
haha wczoraj oglądałam na wedding. tv taki program w którym były relacje z polskich ślubów i wesel
tż powiedział mamie żeby siedziała i oglądała i sie uczyła jak to jest
|
#1276 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja mówie, I faza troche drugiej, potem jakas slodycz i coś tuczącego i spowrotem 3 dni na I fazie i tak z 3 razy wracałam aż zaczęłam się rzeczywiście ograniczać, no i dodam, że nie ćwiczyłam zbyt dużo, leń ze mnie ![]() Cytat:
ale jak widać przeszło mi ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Koziczko- sukienka śliczna A tekst z errorem made my dayKindzia- to dobra jesteś, bo ja wszystkie tego typu rzeczy mogłabym wybierać jedynie po wyglądzie ![]() Aaa ja wczoraj byłam na targach ślubnych w Spodku. Nie wiedziałam, że można tyle ulotek zebrać jednego dnia!
|
#1278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja bym zmieniła czcionkę na górze aby w niej też były polskie litery.Cytat:
Sukienka łądna, jesli sie podoba to nie ma co sie zastanawiac Cytat:
Cytat:
tylko ja prałam w zanadrzu jeszcze kilka dni gdyż tabletek nie biore
|
||||
|
|
|
#1279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja byłam na targach w krk z TŻtem, przyjaciółką i przyjacielem TŻta, każdemu z Nas wciskali te ulotki, po przebraniu zostało na rozpałkę do pieca ![]() Dziewczyny lipcowe? Myślicie żeby tort już zamawiać? LadyStar gdzie zamawiałaś torcik?
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Cytat:
![]() mysle ze ogolnie to za wczesnie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My przytargaliśmy 2 reklamówki tych ulotek ![]() Ale dla par, które nie mają jeszcze nic załatwione to moim zdaniem świetna okazja do znalezienia fotografa czy kamerzysty
|
|
#1282 |
|
Konto usunięte
|
hej
Jak się wkurzyłam na mojego pracodawcę miałam iść do pracy na 8:30 a on dzwoni 8:25 żebym na razie nie przychodziła bo idzie z małą do lekarza na pobranie krwi
|
|
|
|
#1283 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej.
U mnie wczoraj było 3 miesiące do ślubu..... i jakoś to przegapiłam Ze spraw ślubnych, to wczoraj dzwoniłam do księdza z rodziny by go poprosić o udzielnie ślubu i wygłoszenie kazania. zgodził się i tylko poprosił, że jakbyśmy chcieli konkretne czytania i ewangelię, to mamy dać mu znać by się mógł przygotować ufff...jedna rzecz z głowy.Poza tym wczoraj dostałam od swojej chrzestnej życzenia i prawie z krzesła nie spadłam... podpisała się Twoja mama chrzestna (aż mnie ciary przeszły....) A plan na ten tydzień: jutro przyjeżdża rodzina TŻta więc będzie wesoło a w czwartek jedziemy do domu by w końcu spisać protokół i załatwić kilka spraw (zobaczyć salę weselną, zarezerwować kwiaciarnię, pogadać na temat cukierni, wiejskiego stołu i innych spraw - coś na pewno się znajdzie). A za tydzień - zaraz po powrocie - jadę kupić buty i w końcu kupić włóczkę do sweterka ślubnego... Cytat:
Takie jest moje zdanie. Mam nadzieję, że się mylę, gdyż Was osobiście nie znam i wnioskuję tylko i wyłącznie na podstawie tego co napisałaś i co zrozumiałam. Dlatego też życzę Wam powodzenia! A co do "przechodzonych" związków, to mi utkwiły słowa mojej przyszłej teściowej: to co lepiej by było gdyby chłopak co chwilę dziewczyny zmieniał jak rękawiczki a dziewczyna co chwilę innego kawalera do domu przyprowadzała?
|
|
|
#1284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) jestes z Chelma czy tylko tam mialas sesje??![]() chelmska gorka ma swoj klimat ![]() czekamy zatem na jakiekolwiek foteczki - napewno ktos z rodziny, znajomych robil :P no i Wszystkiego NAJLEPSZEGO NA Nowej Drodze Zycia
|
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laska nie trafiła z rozmiarem i dorwalam ją za całe 49 zlociszy |
|
|
|
|
#1286 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Jeden mały weekendzik i tyle nadrabiania!!
![]() Tak sobie pomyślałam, że skoro też jesteś z Rudy to się spotkamy na dniu skupienia bo zawsze są jedne dla całego miasta. Chyba, że się mylę A odbędą się podobno 26 lutegoCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale spokojnie peuntą jest to żebyśmy się nigdy nie zmieniali bo nie potrafimy bez siebie żyćcudowne i jakie prawdziwe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny nie mam kompletnie motywacji do pracy, wysyłam cv i nikt się nie odzywa, zaraz się rozpłaczę.
|
|
#1287 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do CV to tak z nimi już jest, że większości nie czytają, ja wzięłam się na sposób i jak jest gdzieś nr telefonu podany to dzwonię
|
|
|
|
|
#1288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a Ty??? noi tak każdy ma swój styl![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- a jakie macie utwory na pierwszy taniec dziekuję z a przywitanie D
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Hejj!!!!
Ja jem prawie samo białko i ćwicze 5 razy w tygoniu...sylwetka sie znowu zrobiła prawie idealna ![]() Kasiu Kuku - nic na siłe. Jesli sie wypaliło to nie mozna na siłę... U nas - 24 stopnie..zima i snieg
|
|
|
|
#1290 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mój tż chce "jesteś moim niebem" mi się podoba ona ale wolałabym coś starego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

ja bym teraz na Twoim miejscu kupiła co najmniej 50 calowy 
jak tam przygotowanie?? ja tez biorę ślub we wrześniu

i TŻ jest ze mnie dumny bo nie wybrałam go ze względu na obudowę 
19.05.2012 
Weekendy wyjątkowo wysysają ze mnie energię

tż oświadczył mi się po 4 latach i jak sie oświadczył to wtedy dopiero ruszyła lawina pytań i marudzenia no ile jeszcze 
tzn wtedy stała... przestrzegałam diety ćwiczyłam 
chciałabym z 5kg 

zjadlam. zabijcie mnie:P gdzie ta motywacja przedslubna????
poszło o wesele oczywiscie a mianowicie o nasza noc poślubną. U nas na gorze sali sa pokoje, ale takie 5 i wiecej osobowe. Rodzina tz bedzie tam spala. My mielismy miec maly pokoik ale bez lazienki w srodku. I tak pomyslalam ze to bez sensu! Ja nie bede latac w bialej sukience do lazienki "publicznej" na korytarzu
chyba powinnam miec jakis komfort ze nikt mnie nie widzi jak w nocy sobie np chodze siku glupie zrobic. I w ogole co to za noc poslubna, w jakims schowku przerobionym na pokoj, bez okna, lazienki itp. porazka kompletna. A u mnie w miescinie nie ma hoteli