Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-06, 09:02   #1261
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

hej!!

kindziu - ta baba od telewizora to jakaś szurnięta czy co?? ja bym teraz na Twoim miejscu kupiła co najmniej 50 calowy za gotówkę rzecz jasna

kasia_kuku - dziewczyny już Ci tu wszystko napisały. Mój Tż oświadczył się po 8 latach związku, więc to jest więcej niż wy razem jesteście i co, dla mnie to nie był koniec świata. A wszyscy mwili, że to przechodzony związek, w tym moja przyjaciółka czego do tej pory nie mogę jej wybaczyć. Ale jesli dla Ciebie poczekanie na ślub do 2013 r. to jest problem, to może rzeczywiście nie rób nic przeciwko sobie. Wyobraź sobie że weźmiecie ten ślub w tym czy w przyszłym roku ale Ty nadal nie będziesz potrafiła wybaczyć Tżtowi jakiś zaszłości. Skoro przygotowania ani wybór sukni Cię nie cieszą, a dodatkowo masz wiele wątpliwości, to dajcie sobie spokój z tematem, po prostu cieszcie się sobą i zobaczcie co z tego wyjdzie. Ślub nie zając...

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 09:03   #1262
aska9222
Raczkowanie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

hej:0 jestem tu nowa jak tam przygotowanie?? ja tez biorę ślub we wrześniu buziaki
aska9222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 09:06   #1263
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wiecie co? pierwszy raz się cieszę że dostałam wczoraj okres
gdybym dostała dzisiaj i dostawała regularnie co miesiąc to miałabym okres w dniu ślubu

heh
ja dostane 3 dni po slubie na podróż poślubna

ale nie zrobie przerwy w tabletkach i go nie dostane

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 09:10   #1264
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej!!

kindziu - ta baba od telewizora to jakaś szurnięta czy co?? ja bym teraz na Twoim miejscu kupiła co najmniej 50 calowy za gotówkę rzecz jasna
taki mam właśnie zamiar i ale chcę ciut mniejszy bo 40 calowy i TŻ jest ze mnie dumny bo nie wybrałam go ze względu na obudowę

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez aska9222 Pokaż wiadomość
hej:0 jestem tu nowa jak tam przygotowanie?? ja tez biorę ślub we wrześniu buziaki
Witaj

opowiedz nam wszystko o Was i co macie załatwione
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 09:11   #1265
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się poniedziałkowo
Oczywiście Weekendy wyjątkowo wysysają ze mnie energię
Był komplecik na balerinki u Svi Jeszcze trzymam kciuki za inne zamówionka. Mogłyby się uzbierać I weź tu człowieku oszczędzaj

A i jeszcze popełniłam kobaltową sukienusię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SUKIENKA.jpg (81,6 KB, 24 załadowań)
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 09:11   #1266
aska9222
Raczkowanie

biore ślub we wrzesniu czy nie jesrt za szybko na sukienke?? bo juz mam upatrzona:0 i na 99% bede ja miec co o niej myslicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukk_n.jpg (22,3 KB, 62 załadowań)
Stary 2012-02-06, 09:16   #1267
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
heh

My to w ogóle wybraliśmy datę po przeliczeniu dni tabletkowych. Malo tego, to sam TŻcik wpadl na ten genialny pomysł Mówi: "Bierz kalendarz i sprawdzaj kiedy Ci będzie wypadał Error " No i policzyliśmy i ślub będzie tydzien po @
Stary 2012-02-06, 09:16   #1268
aska9222
Raczkowanie

Gorska_Kozica
-świetny kolorek ma ta sukienka
Stary 2012-02-06, 09:17   #1269
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
biore ślub we wrzesniu czy nie jesrt za szybko na sukienke?? bo juz mam upatrzona:0 i na 99% bede ja miec co o niej myslicie?
Suknia sama w sobie bardzo łądna, ale nie mój styl
A że ślub we wrześniu to nic nie stoi na przeszkodzie byś już zakupiła suknię. Ja mam ślub w sierpniu i kiecka kupiona w październiku Sporo dziewczyn zakupiło tu suknie z dużym wyprzedzeniem.
Stary 2012-02-06, 09:19   #1270
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
hej!!

kasia_kuku - dziewczyny już Ci tu wszystko napisały. Mój Tż oświadczył się po 8 latach związku, więc to jest więcej niż wy razem jesteście i co, dla mnie to nie był koniec świata. A wszyscy mwili, że to przechodzony związek, w tym moja przyjaciółka czego do tej pory nie mogę jej wybaczyć. Ale jesli dla Ciebie poczekanie na ślub do 2013 r. to jest problem, to może rzeczywiście nie rób nic przeciwko sobie. Wyobraź sobie że weźmiecie ten ślub w tym czy w przyszłym roku ale Ty nadal nie będziesz potrafiła wybaczyć Tżtowi jakiś zaszłości. Skoro przygotowania ani wybór sukni Cię nie cieszą, a dodatkowo masz wiele wątpliwości, to dajcie sobie spokój z tematem, po prostu cieszcie się sobą i zobaczcie co z tego wyjdzie. Ślub nie zając...
nam non stop mówili że kiedy się wkońcu pobierzemy ile to można ze sobą chodzic a marudzili nam po niespełna 3 latach związku tż oświadczył mi się po 4 latach i jak sie oświadczył to wtedy dopiero ruszyła lawina pytań i marudzenia no ile jeszcze no a jak oświadczylismy że zaczynamy szukac sali to jaka była wielka radośc
aha no jsteśmy z tżtem ze sobą ponad 6 lat i absolutnie nie uważam żeby nasz związek był przechodzony, jak się spotykam z koleżankami to pierwsze pytanie to jest czy nadal jestem z tym samym chłopakiem

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 09:19   #1271
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
ja też próbowałam dukana i fajnie w 1 fazie mi waga zleciała... ale później stwierdziłam że dla kilku kg to jest zbyt drastyczna dieta
ogólnie wszystkie zasady które wymieniłyście to stosuje... a waga stoi w miejscu tzn wtedy stała... przestrzegałam diety ćwiczyłam
zobaczymy jak będzie tym razem... chciałabym z 5kg
Co do tej drastyczności to się zgodzę, ale nie żałuje z 63 zeszłam do 54 i się trzyma tylko ja mówie, I faza troche drugiej, potem jakas slodycz i coś tuczącego i spowrotem 3 dni na I fazie i tak z 3 razy wracałam aż zaczęłam się rzeczywiście ograniczać, no i dodam, że nie ćwiczyłam zbyt dużo, leń ze mnie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ale fajny pomysł A gdzie można się dowiedzieć na jakie buty zbierane są zamówienia? Chciałabym się dołączyć

Ja ćwiczę na stepperze (taki do chodzenia). Kupiłam go rok temu w promocji jakiejś, więc drogi nie był. Wtedy mój TŻ powiedział, że i tak po tygodniu przejdzie mi chęć na te ćwiczenia. I wiecie, że gdyby tego nie powiedział to mogłoby tak być? W każdym razie się zawzięłam, żeby mu udowodnić, że wytrwam A potem zaczęły pojawiać się efekty i weszłam w rutynę taką, że było mi źle jak jeden dzień nie ćwiczyłam i poszło

Teraz wracam do systemu Ot, co właśnie zaczynam
Miłego dnia życzę dziewczyny
Tak samo miałam jak kiedyś codziennie ćwiczyłam pół godziny, jak jednego dnia tego nie zrobiłam to czułam na siebie taką złość ale jak widać przeszło mi

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Nie mogę nawet przestać odliczać. To miał być mój, nasz dzień. A on wszystko zniszczył, w jednej chwili. Najważniejsza osoba, mówi, że chce a Ci sprawia taka przykrość...
Drugi raz nie pozwolę sobie wpaść w depresję z tego powodu.

Dobranoc!
Kasieńko, coś mi się wydaje, że zbyt bardzo nastawiłaś sie na tą datę, a że on Cie zawiódł to Cie zraził do siebie, a z takim nastawieniem jest ciężko wybaczyć.. i za każdym razem będziesz czuła do niego żal za to co zrobił. Na prawdę przemyśl sobie wszystko. Pisze to ze swojej perspektywy, gdyż kiedyś były (całe szczęscie) narzeczony zdradził mnie 4 miesiace przed ślubem, a ja tego ślubu chciałam bardzo, bardzo go kochałam, ale to co zrobił nie byłam wstanie mu wybaczyć, choć on stwierdził, że przecież nic sie nie stało. Do tej pory nie potrafie zrozumieć że mógł zrobić mnie, osobie którą podobniez kochał taką rzecz. Ale to już rozdział zamknięty. Teraz jestem szczęśliwa i mego Skarba nie zamieniłabym na nikogo innego

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Jak jak to już ostatnio bywa wpadam do was jak po ogień. Zaraz się zbieram na egzamin. Niewiele umiem bo w sobotę mi jakoś nauka nie szła, a niedziele wiadomo wszystko innego do zrobienia.
Znów bardzo proszę o kciuki. Oby się udało zdać jeszcze te dwa egzaminy wtedy w końcu będę miała czas was nadrobić!

Za wszystkie które potrzebują też trzymam mocno

Miłego dnia wam życzę.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 09:20   #1272
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
heh

ja nie biorę tabletek dlatego trzęsłam portkami bo nie chciałabym miec w dniu ślubu okresu

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-02-06, 09:22   #1273
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
nam non stop mówili że kiedy się wkońcu pobierzemy ile to można ze sobą chodzic a marudzili nam po niespełna 3 latach związku tż oświadczył mi się po 4 latach i jak sie oświadczył to wtedy dopiero ruszyła lawina pytań i marudzenia no ile jeszcze no a jak oświadczylismy że zaczynamy szukac sali to jaka była wielka radośc
aha no jsteśmy z tżtem ze sobą ponad 6 lat i absolutnie nie uważam żeby nasz związek był przechodzony, jak się spotykam z koleżankami to pierwsze pytanie to jest czy nadal jestem z tym samym chłopakiem

kolezanki zawsze sa najlepsze

ja ze swoim bylam 1,5 roku jak sie mi oswiadczyl a slub bedzie po 2,5 roku bycia razem. 3 rocznice bedziemy mieli trzy miesiace po slubie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 09:22   #1274
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Ja swoją suknię kupiłam na przełomie lipca/sierpnia A którego dokładnie bierzesz ślub?

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 09:23   #1275
madzia2306
Zakorzenienie

haha wczoraj oglądałam na wedding. tv taki program w którym były relacje z polskich ślubów i wesel tż powiedział mamie żeby siedziała i oglądała i sie uczyła jak to jest teściowa miała w oczach taki strach podczas oglądania że szok

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-02-06, 09:23   #1276
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
ja też próbowałam dukana i fajnie w 1 fazie mi waga zleciała... ale później stwierdziłam że dla kilku kg to jest zbyt drastyczna dieta
ogólnie wszystkie zasady które wymieniłyście to stosuje... a waga stoi w miejscu tzn wtedy stała... przestrzegałam diety ćwiczyłam
Co do tej drastyczności to się zgodzę, ale nie żałuje z 63 zeszłam do 54 i się trzyma tylko ja mówie, I faza troche drugiej, potem jakas slodycz i coś tuczącego i spowrotem 3 dni na I fazie i tak z 3 razy wracałam aż zaczęłam się rzeczywiście ograniczać, no i dodam, że nie ćwiczyłam zbyt dużo, leń ze mnie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ale fajny pomysł A gdzie można się dowiedzieć na jakie buty zbierane są zamówienia? Chciałabym się dołączyć

Ja ćwiczę na stepperze (taki do chodzenia). Kupiłam go rok temu w promocji jakiejś, więc drogi nie był. Wtedy mój TŻ powiedział, że i tak po tygodniu przejdzie mi chęć na te ćwiczenia. I wiecie, że gdyby tego nie powiedział to mogłoby tak być? W każdym razie się zawzięłam, żeby mu udowodnić, że wytrwam A potem zaczęły pojawiać się efekty i weszłam w rutynę taką, że było mi źle jak jeden dzień nie ćwiczyłam i poszło

Teraz wracam do systemu Ot, co właśnie zaczynam
Miłego dnia życzę dziewczyny
Tak samo miałam jak kiedyś codziennie ćwiczyłam pół godziny, jak jednego dnia tego nie zrobiłam to czułam na siebie taką złość ale jak widać przeszło mi

Cytat:
Nie mogę nawet przestać odliczać. To miał być mój, nasz dzień. A on wszystko zniszczył, w jednej chwili. Najważniejsza osoba, mówi, że chce a Ci sprawia taka przykrość...

Dobranoc!
Kasieńko, coś mi się wydaje, że zbyt bardzo nastawiłaś sie na tą datę, a że on Cie zawiódł to Cie zraził do siebie, a z takim nastawieniem jest ciężko wybaczyć.. i za każdym razem będziesz czuła do niego żal za to co zrobił. Na prawdę przemyśl sobie wszystko. Pisze to ze swojej perspektywy.

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Jak jak to już ostatnio bywa wpadam do was jak po ogień. Zaraz się zbieram na egzamin. Niewiele umiem bo w sobotę mi jakoś nauka nie szła, a niedziele wiadomo wszystko innego do zrobienia.
Znów bardzo proszę o kciuki. Oby się udało zdać jeszcze te dwa egzaminy wtedy w końcu będę miała czas was nadrobić!

Za wszystkie które potrzebują też trzymam mocno

Miłego dnia wam życzę.

Franuś
Stary 2012-02-06, 09:24   #1277
DobraDusza88
Zakorzenienie

dzień dobry

Koziczko- sukienka śliczna A tekst z errorem made my day

Kindzia- to dobra jesteś, bo ja wszystkie tego typu rzeczy mogłabym wybierać jedynie po wyglądzie Sprawami technicznymi zajmuje się TŻ

Aaa ja wczoraj byłam na targach ślubnych w Spodku. Nie wiedziałam, że można tyle ulotek zebrać jednego dnia!
Stary 2012-02-06, 09:25   #1278
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Dziewczynki co sądzicie o moim drzewku ??

http://imageshack.us/photo/my-images...dgtweblar.jpg/
Drzewko fajne tylko ja bym zmieniła czcionkę na górze aby w niej też były polskie litery.

Cytat:
Cześć Sukienka łądna, jesli sie podoba to nie ma co sie zastanawiac

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Witam się poniedziałkowo
Oczywiście Weekendy wyjątkowo wysysają ze mnie energię
Był komplecik na balerinki u Svi Jeszcze trzymam kciuki za inne zamówionka. Mogłyby się uzbierać I weź tu człowieku oszczędzaj

A i jeszcze popełniłam kobaltową sukienusię
Gdzie gdzie kupiłaś?

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
My to w ogóle wybraliśmy datę po przeliczeniu dni tabletkowych. Malo tego, to sam TŻcik wpadl na ten genialny pomysł Mówi: "Bierz kalendarz i sprawdzaj kiedy Ci będzie wypadał Error " No i policzyliśmy i ślub będzie tydzien po @
My tak wybieraliśmy date i planowaliśmy urlop na wakacje tylko ja prałam w zanadrzu jeszcze kilka dni gdyż tabletek nie biore

Franuś
Stary 2012-02-06, 09:31   #1279
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość

Aaa ja wczoraj byłam na targach ślubnych w Spodku. Nie wiedziałam, że można tyle ulotek zebrać jednego dnia!
haha Ja byłam na targach w krk z TŻtem, przyjaciółką i przyjacielem TŻta, każdemu z Nas wciskali te ulotki, po przebraniu zostało na rozpałkę do pieca

Dziewczyny lipcowe? Myślicie żeby tort już zamawiać?

LadyStar
gdzie zamawiałaś torcik?
Stary 2012-02-06, 09:41   #1280
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
haha Ja byłam na targach w krk z TŻtem, przyjaciółką i przyjacielem TŻta, każdemu z Nas wciskali te ulotki, po przebraniu zostało na rozpałkę do pieca

LadyStar
gdzie zamawiałaś torcik?
ja najpeirw musze poszukac cukierni gdzie mi zrobia tyle babeczek

mysle ze ogolnie to za wczesnie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 09:42   #1281
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:

LadyStar
gdzie zamawiałaś torcik?
Nie wiem czy taki papier będzie się dobrze palił My przytargaliśmy 2 reklamówki tych ulotek Po przebraniu zostało kilka

Ale dla par, które nie mają jeszcze nic załatwione to moim zdaniem świetna okazja do znalezienia fotografa czy kamerzysty
Stary 2012-02-06, 09:48   #1282
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

hej
Jak się wkurzyłam na mojego pracodawcę

miałam iść do pracy na 8:30 a on dzwoni 8:25 żebym na razie nie przychodziła bo idzie z małą do lekarza na pobranie krwi
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 10:02   #1283
jagata
Wtajemniczenie

hej.
U mnie wczoraj było 3 miesiące do ślubu..... i jakoś to przegapiłam
Ze spraw ślubnych, to wczoraj dzwoniłam do księdza z rodziny by go poprosić o udzielnie ślubu i wygłoszenie kazania. zgodził się i tylko poprosił, że jakbyśmy chcieli konkretne czytania i ewangelię, to mamy dać mu znać by się mógł przygotować ufff...jedna rzecz z głowy.
Poza tym wczoraj dostałam od swojej chrzestnej życzenia i prawie z krzesła nie spadłam... podpisała się Twoja mama chrzestna (aż mnie ciary przeszły....)
A plan na ten tydzień: jutro przyjeżdża rodzina TŻta więc będzie wesoło a w czwartek jedziemy do domu by w końcu spisać protokół i załatwić kilka spraw (zobaczyć salę weselną, zarezerwować kwiaciarnię, pogadać na temat cukierni, wiejskiego stołu i innych spraw - coś na pewno się znajdzie). A za tydzień - zaraz po powrocie - jadę kupić buty i w końcu kupić włóczkę do sweterka ślubnego...

Cytat:

Dobranoc!
Kasia jak Cię czytam, to wydaje mi się, że nigdy mu nie wybaczysz tego 4go sierpnia. Zastanów się, czy Wasz związek ma szanse na przetrwanie. Jeśli Ty w tym momencie dalej wypominasz/wspominasz tamtą sytuację, to co będzie jak będziecie mieli gorszy problem? Poza tym jeśli często wracasz do tego jak Cię zawiódł, to nie wiem czy Ty mu tak do końca ufasz. A wg mnie jak nie ma zaufania między Wami, to nie wiem czy jest sens abyście dalej to ciągnęli.
Takie jest moje zdanie. Mam nadzieję, że się mylę, gdyż Was osobiście nie znam i wnioskuję tylko i wyłącznie na podstawie tego co napisałaś i co zrozumiałam. Dlatego też życzę Wam powodzenia!

A co do "przechodzonych" związków, to mi utkwiły słowa mojej przyszłej teściowej: to co lepiej by było gdyby chłopak co chwilę dziewczyny zmieniał jak rękawiczki a dziewczyna co chwilę innego kawalera do domu przyprowadzała?
Stary 2012-02-06, 10:02   #1284
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
sesja się udała, było piękne słoneczko choć i mróz był spory, mieliśmy przy ruinach zamku, na chełmskiej górce i w kawiarni, ale na te zdjęcia będę musiała dłuuugo czekać...
miłego dnia laseczki-)
) jestes z Chelma czy tylko tam mialas sesje??
chelmska gorka ma swoj klimat mieszkalam tam prawie cale swoje zycie
czekamy zatem na jakiekolwiek foteczki - napewno ktos z rodziny, znajomych robil :P
no i Wszystkiego NAJLEPSZEGO NA Nowej Drodze Zycia
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 10:09   #1285
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Gdzie gdzie kupiłaś?

My tak wybieraliśmy date i planowaliśmy urlop na wakacje tylko ja prałam w zanadrzu jeszcze kilka dni gdyż tabletek nie biore
Na wujku Alle Laska nie trafiła z rozmiarem i dorwalam ją za całe 49 zlociszy
Stary 2012-02-06, 10:11   #1286
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Jeden mały weekendzik i tyle nadrabiania!!

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Dzięki

a ten PS to czego dotyczy? Ciebie i TŻeta?
Tak sobie pomyślałam, że skoro też jesteś z Rudy to się spotkamy na dniu skupienia bo zawsze są jedne dla całego miasta. Chyba, że się mylę A odbędą się podobno 26 lutego

Cytat:
zubi - podmienisz moje inspiracje bo co nieco się pozmieniało lub uzupełniło.
Bardzo ładne inspiracje

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
oj ja takich pysznosci w mojej lodowce o tej porze nie znajde:P heh wogole jak mojego TZ nie ma to nie chce mis ei nic robic do jedzenia:P wole cos na szybko z paczki i gotowe:P

Znalazlam kawalek ciasta:P.. no dobra dwa zjadlam. zabijcie mnie:P gdzie ta motywacja przedslubna????
Ja jak nabrałam motywacji to mnie zwolnili i jakby ktoś ze mnie powietrze wypuścił, straciłam ją cała i nie objadam czym popadnie:/

Cytat:
kciukasy sa

a ja wczoraj pół dnia przeryczałamposzło o wesele oczywiscie a mianowicie o nasza noc poślubną. U nas na gorze sali sa pokoje, ale takie 5 i wiecej osobowe. Rodzina tz bedzie tam spala. My mielismy miec maly pokoik ale bez lazienki w srodku. I tak pomyslalam ze to bez sensu! Ja nie bede latac w bialej sukience do lazienki "publicznej" na korytarzu chyba powinnam miec jakis komfort ze nikt mnie nie widzi jak w nocy sobie np chodze siku glupie zrobic. I w ogole co to za noc poslubna, w jakims schowku przerobionym na pokoj, bez okna, lazienki itp. porazka kompletna. A u mnie w miescinie nie ma hoteli i sie wczoraj rozpłakałam w samochodzie jak wracalismy od rodzicow. Powiedzialam dla tz ze to jest najwazniejsza noc w moim zyciu, nawet jak nie bedzie siły na teges meges to i tak liczy sie gdzie bedziemy spali... a on ze nie mamy wyjscia, bo nie bedziemy jechac po weselu 30km w jedna strone do wiekszego miasta zeby na 4 godziny pokoj wynajac. A ja mu na to ze wpalsnie bym tak wolala... no wyje sobie dalej i wpadla mi mysl ze jest 10 km od nas male miasteczko w ktorym jest sredniowieczny zamek, zjezdzaja sie tam niemcy w wakacje wiec musi byc jakas baza noclegowa. Wczoraj sprawdzilam w necie i jest!
jest pensjonat w ktorym robia tez wesela i na gorze sa pokoje, Sa 2 os takie apartamenty z łazienkami tz przylazł do mnie i powiedzial ze dla niego to tez jest bardzo wazna noc i powiedzial ze zaklepiemy sobie tam pokoj na te nasza noc i ktos nas tam zawiezie. 10 min drogi to nie duzo ale sie ucieszylam!!!
Wiesz mi jest smutno bo ja sobie zawsze wielkie nadzieje robiłam w związku z nocą poślubną, a tymczasem okazuje się że my wrócimy do naszego mieszkanka i tak jakoś zero romantyzmu, chociaż tżet powiedział, że zapali świeczkę jak chcę

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Może nie będzie tak źle i chłopak stanie na wysokości zadania, albo jak się dowie, że będzie miał obowiązki i jego dziewczynie może się to nie spodoba to sam jeszcze zrezygnuje.

Dziewczyny, czy Wy macie na pierwszy taniec piosenkę, w której są słowa o miłości, bądź coś w ten deseń? Wczoraj wstępnie zdecydowaliśmy się na "Małe szczęścia", ale własnie nie wiem czy nie powinna byc bardziej taka, hmm 'miłosna'.
My mamy piosenkę "nie dobraliśmy się" ale spokojnie peuntą jest to żebyśmy się nigdy nie zmieniali bo nie potrafimy bez siebie żyć

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
cudowne i jakie prawdziwe

Cytat:
Jeszcze takie moje przemyślenie, wiecie co wg mnie jest jedną z ważniejszych rzeczy? Życie "razem" a nie "ze sobą". Ja np zawsze pytam TŻta co było w pracy, jak mu minął dzień, nawet o głupich prozaicznych rzeczach jak tankowanie na stacji mu opowiadam, przez co czuje że mimo spędzenia dnia osobno byliśmy jakby razem.
Motylki mijają, przychodzi życie. Ważne żeby się w tym życiu nie zgubić i nie ograniczyć tej naaszej pięknej miłości z początków znajomości do zamartwiania się nad rachunkami itp
Zgadzam się w pełni. Ja z moim tżetem znamy się 12 lat bo chodziliśmy razem do liceum do jednej klasy, on się zakochał jeszcze jak ja byłam z kimś innym, nasz związek w tym roku będzie trwać 7 lat i ani trochę nie jestem znudzona czy wypalona, rzeczywiście "motylków w brzuchu" nie ma ale jest co innego a wczoraj tak sobie siedzieliśmy graliśmy w grę i puszczaliśmy piosenki i doszliśmy do takich, które nam się kojarzyły ze sobą jeszcze na początku, jakiś pierwszy wspólny taniec na studniówce itp. i tak popatrzyliśmy na siebie i na prawdę niewiarygodne uczucie, tak poczułam, że to jest moje miejsce i ta osoba

Cytat:
Ja byłam na dukanie i schudłam 6 kg, za to od tamtego czasu przytyłam 9 kg, nie wiem czy to wina diety czy moja ale źle mi

Dziewczyny nie mam kompletnie motywacji do pracy, wysyłam cv i nikt się nie odzywa, zaraz się rozpłaczę.
Stary 2012-02-06, 10:14   #1287
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

Ja byłam na dukanie i schudłam 6 kg, za to od tamtego czasu przytyłam 9 kg, nie wiem czy to wina diety czy moja ale źle mi

Dziewczyny nie mam kompletnie motywacji do pracy, wysyłam cv i nikt się nie odzywa, zaraz się rozpłaczę.
słyszłam że dukan bardzo szkdozi zdrowiu, i czegos tam nie wolno robić przy nim
A co do CV to tak z nimi już jest, że większości nie czytają, ja wzięłam się na sposób i jak jest gdzieś nr telefonu podany to dzwonię
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 10:16   #1288
aska9222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Witaj Ja swoją suknię kupiłam na przełomie lipca/sierpnia A którego dokładnie bierzesz ślub?
ja biore 29 a Ty??? noi tak każdy ma swój styl

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

a jakie macie utwory na pierwszy taniec dziekuję z a przywitanieD
Stary 2012-02-06, 10:18   #1289
kooocur
Zakorzenienie

Hejj!!!!

Ja jem prawie samo białko i ćwicze 5 razy w tygoniu...sylwetka sie znowu zrobiła prawie idealna

Kasiu Kuku - nic na siłe. Jesli sie wypaliło to nie mozna na siłę...

U nas - 24 stopnie..zima i snieg

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 10:19   #1290
Konto usunięte

Cytat:
ja biore 29 a Ty??? noi tak każdy ma swój styl

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

a jakie macie utwory na pierwszy taniec dziekuję z a przywitanieD
myślałam że 29 mało kobitek będzie się hajtać
mój tż chce "jesteś moim niebem" mi się podoba ona ale wolałabym coś starego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości