|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#17581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
|
|
|
|
#17582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś pisałam,że jakby było można to sama bym używała Imperfect tak mi się podoba. powiedziałam bym,że to zapach bardzo świeży i owocowy z nutką czegoś zielonego.
|
|
|
|
|
#17583 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#17584 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczęta
Ale ja go obejrzę w sobotę dopiero chyba, bo muszę w piątek po pracy jechać do Krakowa ![]() Ale i tak już się nie mogę doczekać kat. 03
|
#17585 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo proszę
![]() No a ja właśnie skończyłam segregowanie kosmetyków wklejam skany bo mój aparat szlag trafił wiem, że obiecałam zdjęcia ale naprawdę nie mam takiej możliwości![]() pierwsze dwa zdjątka to męska kosmetyczka z zestawu form men-z przodu i od środka-jest fajna, granatowa z mocnego materiału, bez dodatkowych przegródek. Następne 2 to kosmetyczka z Fantastycznego zestawu-str 2,3-jest z takiej miękkiej niby skórki, estetycznie wygląda, w środku wyłożona śliskim materiałem-bez przegródek. |
|
|
|
#17586 |
|
Wtajemniczenie
|
kolejne zdjęcie to kosmetyczka SSS-bardzo fajna-gruba, solidnie wykonana, bez przegródek.
Na ostatnim zdjęciu są kolory złocistych cieni i złotej szminki. Przy rozpakowaniu niemiłosiernie się wku..... mam na fakturze naklejany lakier i złotą szminkę Iced Coffe ale nie było ich w paczce!!!![]() zadzwo niłam do Warszawy-mam kupić te produkty w COK a oni robią mi korektę faktury jeszcze przed zaplłatą-przynajmniej tyle.Za to wsadzili mi do paczki spray czereśniowy naturals nie mam go wogóle na fakturze-nikt go nie zamawiał-chyba wrzucili z rozpędu-czyli jednak dostałam prezent mikołajkowy![]() Co do mleczka to jeszcze nie wypróbowałam Szlafroczek jest uszyty na słonia!!!!mogę się nim owinąć 2 razy-rękawy sięgają prawie nadgartków-wyglądam w nim jak biała wersja batmana ![]() Woda z demo- genialnaMam też peeling ale muszę najpierw wypróbować-to chyba wszystko
|
|
|
|
#17587 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#17588 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki vanilka za fotki
osobiście mi sie bardzo podoba ta kosmetyczka z Fantastycznego zestawu
|
#17589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT Patrzcie co znalazłam - pędzel CT Ładnie wygląda http://www.allegro.pl/item147159402_...udru_avon.html
|
|
#17590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17591 | |
|
Wtajemniczenie
|
pierwsze wąchnięcie-słodziutki
dalej wyczuwam coś korzennego-ale bardzo delikatnie(kojarzy mi się z ciepłym ciastem-ale nie jest aż tak słodki)Nie można go sklasyfikować ani jako ciężki słodki ani jako świerzy-to coś pomiędzy. Mi bardzo odpowiada-chociaż nie potrafię lepiej go opisać. Mogę jeszcze powiedzieć, że wydaje się (przynajmniej mi) jakby była w nich kropla zapachu sake i ryż ze SPA Cytat:
|
|
|
|
|
#17592 |
|
Zadomowienie
|
[quote=isa666;3210041]Mi też
![]() Podzielam Wasze zdanie
|
|
|
|
#17593 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#17594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wodę też wzięłam (peeling i może zestaw wezmę przy kolejnych zamówieniach). W brakach mam: zestaw miniaturek naturals, wieczorową narzutkę, rękawiczki do zestawu piaski arizony i dalej w brakach z kat.13 sól z mm i tarkę |
|
|
|
|
#17595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#17596 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#17597 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Vanilla
;3210138]pędzel też mam-jest śliczny, bardzo mięciutki-aż chce się nim miziać po twarzy![]() Ale śliczny ten pędzel I mam nadzieję, że dojdzie do mojej konsultantki ! |
|
|
|
#17598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe...możliwe, że ktoś ma Twoj lakier i szminke a Ty masz ten spray... |
|
|
|
|
#17599 |
|
Konto usunięte
|
A ja czekam na paczkę Z II terminu, czekam
....Smarowałam sobie oczy cieniem w kulce - biały z brokatem, nie miałam pojęcia, że to z Avonu a siostra (bo to jej) mi powiedziała, że kiedyś zamówiła Hehe fajna rzecz przyznam Gdzie ten kurier jeździ tyle czasu ? ![]() |
|
|
|
#17600 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#17601 |
|
Rozeznanie
|
Orientujecie się może czy w tym katalogu jest podkład matujący-Almond jak tam to w jakiej cenie ?? Z góry dzięki
|
#17602 |
|
Zadomowienie
|
Dorwałam wczoraj papierowy 02 i poderzanie dyżo mnie zainteresowało
![]() - migoczący błyszczyk Glistening Peach (miał ktoś??? błagam o opinię...) - szminka Glass Reflections - Whisper - lakier Glass Reflections - Whisper - Anev Clinical peeling w płatkach - Skin So Soft - jedwabisty olejek do ciała - Naturals miód i cytryna (strasznie mi się podoba zapaszek): żel, balsam, mgiełka - kolorowy mus do ust Peachy Glow - torba weekendowa uhhhhh ..... dużo tego
|
|
|
|
#17603 |
|
Konto usunięte
|
Ja jednak wezmę z k01 kokos i papaję balsam+spray
oraz wodę dal Mamy z demo i dla Taty (tutaj akurat większość zapłaci Mama)Myśłałam nad czereśnią ale nie mam pojęcia jak pachnie a kokos i papaja to wiem, bo siostra miała i jest tak cudownie słodki , że muszę sobie ten zestawik fundnąć, tym bardzie, że jest taniutki
|
|
|
|
#17604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i tera zmnie kusi zeby wziasc ten pedzelek z CT a mi sie ta kosmetyczka z zestawow soultion nie podoba dla mnie jest za mala ale sa rozne gusta
|
|
#17605 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny skoro Vanilla mowi ze złociscie połyskujący cien do powiek PINKY PEACH jest w brakach..to nie wiecie kiedy będą go miec ?
|
|
|
|
#17606 |
|
Konto usunięte
|
Klintka zamawiła go w k12
Razem z kredką i było, ale widać się skończyło
|
|
|
|
#17607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#17608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17609 |
|
Raczkowanie
|
ja zamówiłam ten cień z kat 01/2007 na 1 termin i dostanę go w piątek
|
|
|
|
#17610 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem ale moze Twoja konsultantka napisac
wiem ze jestescie dosc blisko zreszta ja i tak myslam bardzo dlugi czas ze nia jestes![]()
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

mam na fakturze naklejany lakier i złotą szminkę Iced Coffe ale nie było ich w paczce!!!
nie mam go wogóle na fakturze-nikt go nie zamawiał-chyba wrzucili z rozpędu-czyli jednak dostałam prezent mikołajkowy