|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#24331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
no to jeszcze kilka foci z meczu z Odrą
![]() Mauro Ema w czapusi
|
|
#24332 |
|
Zakorzenienie
|
Luncia królewno moja jak tam zdrówko?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#24333 |
|
Zakorzenienie
|
Patryyyk
|
|
#24334 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dodałaś fotek
![]() O już są, super
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#24335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh to masz dobrze z tym Michałem ooo Cris będize grał jak będe miała dostęp do kompa to mohe napisać ale o polski mecz Ci chodzi ![]() dzieks Cytat:
![]() jaka tam ze mnie królewna a dziekuje juz lepiej temperatury juz nie mam juz są ![]() edit: prawda ze super ![]()
|
|
|
#24336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak o polski bo on leci o 15 a ja będę w szkole do 16.10 i rodziców też nie będzie i nie ma kto mi powiedzieć.Tylko Wy mnie możecie uratować ![]() No mi się podoba jak na Ciebie mówie królewna więc będziesz królewną. Super że się dobrze czujesz Za Twoje dobre samopoczucie, mecz, mojego Michała i super fotki
|
|
|
|
|
#24337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra ja będe pisać no niech Ci będzie, moge być królewną ![]() dzięki edit: a kiedy robimy wymiane Arczi - Darek ![]()
|
|
|
#24338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Luncia królewna A kiedy Ci pasuje? dzisiaj Arczima mecz więc pewno będzie po nim zmęczony, może z piątku na sobotę?
|
|
|
|
|
#24339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
styknie
|
|
|
#24340 |
|
Zakorzenienie
|
No to super, ja już idę do szkoły, będę wieczorkiem.Zdaj mi relację z meczu Polski w postaci smsów ok?
Miłego dnia
|
|
|
|
#24341 |
|
Zakorzenienie
|
z okazji dzisiejszego meczu powrzucam pare fotek meczu kadry
![]() 1 - Bartek Grzelak ( miał w Wiśle grać) 2 - Leo z szejkiem ![]() 3 - Łukasz Garguła 4 - Łukasz Piszczek i Maciek Iwański 5 - Grzesiek Fonfara 6 - Piotr Piechniak
|
|
#24342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzajemnie papa
|
|
|
#24343 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Łukasz i Maciek Mielcarz
2 - Piotr Giza i Muraś ( nawet nie wiedziałam że gra )3 - Przemek Pitry Kuba Wawrzyniak i Magdoń Paweł 4 - Grzelak i Magdoń 5 - Piechniak Matusiak Leo 6 - Wojtek Łobodziński
|
|
#24344 |
|
Zakorzenienie
|
i na koniec Wawrzyniak i Budka
![]() a miałam tego Adriana Budke zaklepać ![]()
|
|
#24345 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze kilka fotek Czelsi
nie wiem kiedy był ten mecz Gosia, wiesz może ![]() ![]() ![]() Franko, mój słodki Szewa ![]() ![]() i Arjen
|
|
#24346 |
|
Zakorzenienie
|
inteligentna mina Bali
i super gest Szewy
|
|
#24347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wariatki ruuulez, a tych ci u nas dostatek eh znowu pokusa, żeby nie iść na wykłady ![]() ![]() Cytat:
![]() Piłkarz --> Ebi maj low ![]() Ligowiec --> Kubuś maj druga low Odkrycie --> Matusiak Trener --> Lenczyk Cytat:
![]() prosze prosze, nasza kadra zaczyna skupiać coraz więcej gorących towarów
|
|||
|
|
|
#24348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom nie ma tak że nie ma ładnych ![]() eee Leo to ma skarpetki z szarymi końcówkami, why strange
|
|
|
#24349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#24350 |
|
Zakorzenienie
|
Klinsmann coraz bliżej reprezentacji USA
Selekcjoner Niemiec podczas ostatnich mistrzostw świata - Juergen Klinsmann East News/Getty Images W przyszłym tygodniu okaże się, czy Juergen Klinsmann zostanie trenerem reprezentacji USA. Długie negocjacje między Niemcem a szefami amerykańskiej federacji zbliżają się do końca - czytamy w portalu Gazeta.pl. Zdaniem źródeł zbliżonych do szefów USSF prezes Sunil Gulati oferuje byłem piłkarzowi 7 i pół roku kontraktu (czyli na dwa kolejne mundiale). Klinsmann jest według amerykańskiej prasy idealnym kandydatem na następcę zwolnionego w lecie Bruce’a Areny. Niemiec mieszka od kilku lat w południowej Kalifornii w Newport Beach. Ma rozeznanie w realiach amerykańskiego futbolu, a do tego jako były piłkarz - mistrz świata (1990) oraz zdolny trener (trzecie miejsce z drużyną Niemiec na tegorocznym mundialu) ma niezbędne kwalifikacje i autorytet do poprowadzenie zespołu narodowego USA. Gazeta.pl Klinsi bez dojczków i dojczki bez Klinsiego to już nie jest to samo ![]() za nich |
|
|
|
#24351 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
Ja tylko na chwile bo sobie pomyslam ze dzis mikolaj wiec mam dla was prezenty Nie sa ona super piekne bo sama robilam i jeszcze nie mam wprawy ale mam nadzieje ze troche sie beda wam podobac Wiec prosze oto one dla kazdej jeden Od Mikołaja
|
#24352 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś piękne avatarki, dziękuje za Klinsiego hihi
wygrywamy 0:1 Grzelak strzelił gola ![]() kurcze dziewczyny taki meczyk towarzyski, ale wiecie jak sie przejęłam bo to debiut tych chłopaków :rooleyes: no to się zaczęłam martwić o nich i żeby im ładny debiut wyszedł Wasilewski jest kapitenem, a Matusiak siedzie na ławce ![]() edit: 0:2 dla nas Wasilewski po rzucie rożnym strzelił brameczkę główką ![]() edit2: eh 1:2 ale spoko spoko
|
|
|
|
#24353 |
|
Zakorzenienie
|
witam
wracam ze szkołki i co widzę 2:1 dla PL niestety musze się uczyć na jutro i chyba nie poaptrzę ale za chłopaków |
|
|
|
#24354 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzia
Cytat:
tam to się dba o KIBICKI Cytat:
1. Czy seks przedmałżeński jest grzechem wszystkie te tematy takie 'seksowne' ale katechete mam fajnego to coś spłodzę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
fotki fajne jak zawsze Czelsi wczoraj grała |
|||||
|
|
|
#24355 |
|
Zakorzenienie
|
dobra mykam się uczyć
wpadnę wieczorem |
|
|
|
#24356 |
|
Zakorzenienie
|
no i chłopaki wygrali z ZEA 5:2
brawo |
|
|
|
#24357 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mi się od niedawna podoba pewien koleś z 2giej klasy Ale nie mam odwagi przejść obok niego, a co dopiero zagadaćCytat:
![]() Cytat:
Heheh, każdego po kolei zaklepujesz Cytat:
o 20:25? ![]() Cytat:
Bala, hehe mój kumpel z klasy normalnie Już to kiedyś pisałam .. identyczne miny robiąCytat:
Cytat:
Ehhh i widziałam jak nasi wygrali ze Zjednoczonymi Emiratami Arabskimi Mecz taki jakby senny był, ale fajnie, że wygrali.. 5:2
|
||||||||
|
|
|
#24358 |
|
Zakorzenienie
|
ech a ja nie ogladalam meczu
a jak gral bayern to zasnelam...mam zapalenie krtani i nie cuje sie na silach same wiecie
|
#24359 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nom nawet tak dziwnie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a dzieki Cytat:
![]() eeee no ładni są, i to jeszcze z Wisełki mojego ukochanego klubu to zaklepuje heh to fajnie ze takiego Bale masz dzieks, wiem ze sliczne ![]() a ile ciastek nowych grało ![]()
|
|
|
#24360 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeeaaa piękny mecz
5:2 a słyszałyście to polskie komentarze przy boisku ? " dawaj dwaj, albo jedzieszzzzz, brawo Muraś "
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (0 użytkowników i 5 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

Ema w czapusi 

super
Dzisiaj w szkole też porobie jakieś smieszne fotki to Wam pokazę potem 

Gosia, wiesz może 

latego skacze ciagle po lozku gadam sama do siebie i w ogole xD