|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2
Cytat:
Ile Was km dzieli? Jak często się widzicie?
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
wczoraj był po prostu kiepski dzień dzięki że się tak troszczycie o mnie
![]() tak w ogóle to dzień dobry ![]() mnie chyba też coś bierze, ale staram się trzymać bawię się z Hanusią na macie na razie ale jak tż wróci z psem to uciekam do łóżka znowu... Black jak poszukiwania mieszkania? macie coś? martusia gratuluję umowy ![]() behind przeprowadziłaś już TĄ rozmowę z TŻ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zadomowienie
|
choco, musiałam się naprodukowac, bo mnie trochę nie było
![]() behind, wiem, związki na odległosc ssą, mnie z exem dzieliło 1200 km ![]() Trzymam za Ciebie i za Was kciuki, musisz byc silna! Co ja gadam, Ty jesteś silna! ![]() Maryjamie, zdrówka życzę, bo niestety te mrozy nie sprzyjają zdrowiu ;\ Jak Wam się wiedzie, jak z wyjazdem Tż'a za granicę? Mój ma ofertę na miesiąc na Karaiby na jakąś wyspę do pracy xD Ale chyba zrezygnuje, bo mamy ślub przyjaciół i jeszcze nie zaczął załatwiac paszportu. Poza tym ktoś musi zostac w firmie, a jego wspólnik chciałby dorobic trochę, bo w czerwcu się żeni. A co do mieszkania, to brat Tż'a wyraził chęc mieszkania z nami, zawsze byłoby to taniej, póki co jedynie się rozglądamy, koło kwietnia najwcześniej przeprowadzka jest możliwa. Buziaki dla Ciebie i Hanusi ![]() Musimy się spotkac na tej kawie w końcu ![]() Byłam na tej zumbie i w ogóle nie jestem zadowolona. Nie czułam pracy mięśni, na zajęciach chaos, nie było jak się połapac. Nie rozumiem jak można spalac przy tym mnóstwo kalorii, wyszłam przed koncem, bo nie mogłam zdzierżyc. Wolę już potańczyc w klubie przy piosenkach Shakiry, czy jakimś r'n'b, więcej spalę i biodrami poruszam... Dam zumbie jeszcze szansę, ale tylko w domu, jak sobie będę w swoim tempie ogarniac filmiki z neta... Wolę ostrzejszy wycisk na aerobiku, a nie kręcenie tyłkiem ;] Podsumowując, nie polecam... Potem poszłam na siłownię, a tam był taki miły instruktor, pokazał mi wszystko co i jak mogę robic, dostałam cwiczenia na plecy (bo mi zależało) i pocieszył mnie, że się nie garbię, tylko mam tak samo jak on słabe mięsnie pleców i przykurcz barków od urodzenia i muszę dużo nad tym pracowac, a będą efekty. Dzisiaj się w końcu spotykam z Tż'em, wczoraj był chory i mi jęczał przez telefon jaki to on biedny miś, ale że nie chce mnie męczyc swoim towarzystwem i nie chce zarazic, więc dopiero się dziś zobaczymy, bo całe szczęście przeżył noc. Eh, faceci i ich choroby ;p
#4805 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzimy się co tydzień. Wiem,że niektórzy widują się rzadziej ale mi już takie życie nie odpowiada ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki Black ![]() Chyba mnie grypa bierze ![]()
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() wróciłam już od tż..nie mam jeszcze internetu na swoim komputerze,korzystam z brata,a on mi ciągle stoi za plecami i wszystko czyta ![]() ![]() ![]() ![]()
#4807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakieś 600 km i widzimy się co dwa tygodnie lub rzadziej (teraz bylo dobrodziejstwo - co tydzień ![]() ![]() 2. powtarzaj sobie, że jesteś silna, Twój TŻ jest najwspanialszym facetem na świecie, a to co jest między Wami jest absolutnie wyjątkowe i nie możesz pozwolić żeby to gdzieś zginęło, bo nie jesteś mięczakiem. ja sobie to powtarzam i działa ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chciałabym mieć tż-ta na co dzień, ale niestety tak się nie da. Trzeba być twardym i się nie poddawać. Kiedyś na pewno razem zamieszkacie i wtedy pomyślisz sobie, że jak to dobrze, że dałaś radę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
właśnie wracam do Wawy pociągiem
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2012-02-05 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Black, humory raz większe, raz mniejsze, ale chyba jest trochę lepiej :P Behind, my mieszkamy w jednym mieście, ok. 3km od siebie i się widujemy raz/dwa na tydzień, więc nie masz źle ![]()
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
Tak, wiem, macie rację
![]() Gdybyśmy jeszcze studiowali to też inaczej. Jestem już tym zmęczona. A jeszcze bardziej dobija mnie brak perspektyw na zmiany. I tylko marudzę ostatnio ![]() Z TŻtem rozmawiam o tym często, mówię mu jak mi z tym źle. Jemu też nie jest łatwo. Ale tak naprawdę ja już w tej kwestii niewiele mogę zrobić. Była rozmowa, pozostaje czekać do maja. Echh koniec biadolenia ![]() asik - miłej i ciepłej podróży ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-02-05 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana trzymam kciuki za Wasze zamieszkanie razem, fajnie ze TŻ dostał propozycję wyjazdu w tak egzotyczne miejsce ![]() Mam nadzieję że niedługo się w końcu spotkamy!! Co do zumby moja siostra była i też uznała że przereklamowane to jest ja z takich zajęć to osobiście wolę jogę lub pilates ale na tym to się średnio da schudnąć ![]() ![]() behind i co on na to że ma czas do maja? wział się za szukanie ostro? inna sprawa że o pracę teraz nie łatwo bo jest początek roku... asik to super bo jeśli chodzi o pkp to rzadko kiedy jest komfortowo ![]() Edytowane przez Maryjamie Czas edycji: 2012-02-05 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zadomowienie
|
Maryjamie, oby Wam się zaczęło układac, bo zasługujecie na to. Eh, czemu w tym kraju jest młodym ludziom tak pod górkę?
![]() Też mnie te Karaiby rozwaliły na łopatki, ale to po znajomości, narzeczona wspólnika Tż'a pracuje w holenderskiej firmie i cały zarząd wyjeżdża tam niby pracowac fizycznie i po znajomości jeszcze zrobili jedno miejsce, ale Tż da szansę raczej wspólnikowi, nie chce wyjsc na **uja. Jak nam będzie tak dalej pod górkę z wszystkim szło (szkoda, że rodzice ani trochę nie chcą nas wesprzec, chocby psychicznie -.-) to serio spadamy z tego kraju...rzeczywistosc nas powoli dobija, ja wczoraj miałam mega kłótnię w domu, usłyszałam, że już i tak przegrałam życie, nic ze mnie nie ma, POWINNAM już byc żoną i matką, no ale jak nie jestem, no to marnie widzą moją przyszlosc...naprawdę w takich momentach człowiek chce uciekac jak najdalej...Tylko trudno podjąc jakąkolwiek decyzje, gdy we własnym domu zaniżają Twoją wartosc i boisz się zdecydowac na cokolwiek, bo przecież i tak to będzie zły wybór i tak nic z tego nie będzie... Życie kur**skie -.- Co do jogi i pilatesu, to właśnie miałam zajęcia pilatesu w tamten wtorek i super byłam zadowolona, będę chodzic na pewno, zwłaszcza że instruktorka jest super ![]() Poza tym świetny ten pilates jest na mój kręgosłup ![]() ![]() Chodzę też na takie intensywne cwiczenia z ciężarkami, pot się leje strumieniami, ale super się człowiek czuje potem.
#4816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę go co chwilę pytać jak idą poszukiwania. Wiem,że ciężko coś znaleźć..ale mógł juz w zeszłym roku się za to zabrać. Black - myślę,że Twoi rodzice przesadzają. Tym bardziej nie powinni rzucac takimi tekstami ![]()
![]() |
#4817 |
Konto usunięte
|
Mogę też się dołączyć?
![]() ![]() ![]() Ja też, ja też jestem ze swoim TŻtem od 2010roku! ![]() Od wschodu słońca 30.07 jesteś najszczęśliwsza na ziemi! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32098476]Mogę też się dołączyć?
![]() ![]() ![]() Ja też, ja też jestem ze swoim TŻtem od 2010roku! ![]() Od wschodu słońca 30.07 jesteś najszczęśliwsza na ziemi! ![]() Witamy z otwartymi ramionami ![]() ![]() Opowiadaj ze szczegółami jak rozpoczęła sie Wasza historia itp. itd. ![]()
#4819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. pamiętaj, że na świecie panuje kryzys i z pracą nie jest lekko, chyba że jesteś dobrze wykształconym specjalistą ze świetnym poziomem języka. 3. w życiu są wzloty i upadki, teraz jest Wam źle, ale to nie oznacza że od razu musicie od tego uciekać. trzeba to rozwiązać i zobaczysz że będzie lepiej ![]() 4. a rodzice gadają bo gadają ![]() ![]() [1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32098476]Mogę też się dołączyć? ![]() ![]() ![]() Ja też, ja też jestem ze swoim TŻtem od 2010roku! ![]() Od wschodu słońca 30.07 jesteś najszczęśliwsza na ziemi! ![]() witamy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcę znaleźć jakieś fajne zajęcia jogi tutaj, ale dopiero jak się odrobimy ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- [1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32098476]Mogę też się dołączyć? ![]() ![]() ![]() Ja też, ja też jestem ze swoim TŻtem od 2010roku! ![]() Od wschodu słońca 30.07 jesteś najszczęśliwsza na ziemi! ![]() witaj, oby tak było zawsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą jest dorosły i wie co robi. Ja zdycham w pracy. Nos czerwony jak u renifera, z nosa leci, kicham co chwilę i ogólnie jestem zamulona ![]() ![]() Cały czas czekam na informację odnośnie tej pracy.Standardowo muszą odczekać kilka dni zanim dadzą znać co i jak.
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32098476]Mogę też się dołączyć?
![]() ![]() ![]() Ja też, ja też jestem ze swoim TŻtem od 2010roku! ![]() Od wschodu słońca 30.07 jesteś najszczęśliwsza na ziemi! ![]() Witaj ![]() ![]() heh jak tak czytam to ja chyba na prawdę miałam szczęście trafić na super instruktorkę zumby xD i ogólnie warunki bo i miałam małą grupę, fajna muzyka, pot lał się strumieniami (także zadanie wykonane) plus faktycznie byłam pozytywnie naładowana ![]() ![]() musiałabym pomyśleć żeby zapisać się na jakiś fajny taniec ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Z pewnością ciało robi się giętkie i elastyczne
![]() ![]() ![]()
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Black kochana rozumiem jak Ci jest cięzko..usłyszeć takie słowa od własnych rodziców ![]()
![]() |
#4827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Black współczuję... postawa rodziców jest bardzo przykra... co Ci po mężu i dzieciach jeżeli macie potem chodzić i prosić się rodziców bo nie będziecie w stanie się utrzymać... to raczej nie będzie świadczyło o dojrzałości... lepiej być niezależnym i samemu do wszystkiego dojść... trzymaj się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
behind, nie przesadzaj, na pewno nie jest źle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.